GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η σκέψη μου και στο λαό του Θιβέτ..."

...και η σύγχρονη πολιορκία του Μεσολογγίου! . Στο Μεσολόγγι και κάτω από καταρρακτώδη βροχή έφθασε η Ολυμπιακή Φλόγα μετά την ολοκλήρωση ...

...και η σύγχρονη πολιορκία του Μεσολογγίου!
.
Στο Μεσολόγγι και κάτω από καταρρακτώδη βροχή έφθασε η Ολυμπιακή Φλόγα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας της λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.
Τελευταίος λαμπαδηδρόμος ήταν ο διάσημος Μεσολογγίτης τηλεπαρουσιαστής Νίκος Αλιάγας ο οποίος και άναψε το Βωμό που υπάρχει μόνιμα στον Κήπο των Ηρώων.
Τις εκδηλώσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Μεσολόγγι τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Κασσίμης, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος, ο βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο Δήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης, ο Δήμαρχος Χάλκειας Νίκος Σταμπουλόπουλος, αντινομάρχες, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι και οι στρατιωτικές αρχές της περιοχής.
Ο δήμαρχος Γ. Αναγνωστόπουλος στην ομιλία του είπε και το εξής: "Είναι ιστορική η σημερινή υποδοχή της φλόγας του συμβόλου της Ειρήνης και της Συναδέλφωσης των λαών στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου, την πόλη της Ελευθερίας , καθώς γίνεται σε μια εποχή που η πόλη αυτή είναι δυστυχώς, ξανά πολιορκημένη όχι πια από κάποιο Ιμπραήμ, αλλά από τους σημερινούς «πασάδες» της Ελληνικής πολιτείας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαντλήσουν κάθε πηγή ανάπτυξης της πόλης αυτής".
Νωρίτερα από το Κήπο των Ηρώων ο Νίκος Αλιάγας δήλωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συμμετάσχω σ’ αυτό το γεγονός. Ξεπερνά το πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα μήνυμα ειρήνης και καρτερικότητας που στάλθηκε στον κόσμο όλης της γης από ένα χώρο Ιερό όπως είναι ο Κήπος των Ηρώων στο Μεσολόγγι. Κατά τη διαδρομή η σκέψη μου ήταν και στο λαό του Θιβέτ. Επιθυμώ όταν η φλόγα θα διασχίσει την ήπειρό τους να μπορέσει να μεταφέρει πιο πολύ ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων».

8 σχόλια

  1. Ποιος έφαγε τα χρήματα για την πληρωμή των υλοτόμων, από τις πυρκαγιές του Καλοκαιριού ?
    Γιατί φυλακίστηκε Ο Νικολιτσόπουλος ?
    Γιατί ο Καραμανλής θέλει να ξεπουλήσει την κρατική περιούσια σε ιδιώτες ?
    Δεν τους φτάνουν αυτά που έφαγαν από το Δομημένα ομόλογα , θέλουν και αλλά ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξω η Κινα από το Θιβέτ.Να σταματήσουν τώρα οι δολοφονίες αμάχων στο μαρτυρικό Θιβέτ.
    Ολοι την Κυριακή 30/03/2008 στην άφιξη της φλόγας στο Καλιμαρμαρο για να καταγγείλουμε την στάση του Πεκίνου στην συνεχόμενη κατοχή του Θιβετ.
    Αυτό ειναι το πραγματικό μήνυμα του Ολυμπισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους τι να πιστέψουμε? Είναι όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι στο παιχνίδι των συμφερόντων? Δελτία ειδίσεων είναι αυτά ή παράθεση απόψεων των δημοσιογράφων? Θα θέλαμε να αντιδράσουμε και στην πληροφόρηση που μας δίνουν και στη διαφθορά που υπήρχε και υπάρχει στην κρατική μηχανή ενώ οι πολίτες φτάνουν στα όρια της φτώχιας και την επιβίωση σε μια χώρα που δεν υπάρχει κράτος....διοίκηση!!! Αλλά πως??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός έφαγε τα χρήματα από το Χρηματιστήριο?
    Γιατί ο καλαματιανός είναι μαλάκας και ποστάρει την ίδια παπαριά σε άσχετα θέματα?
    Γιατί το πασοκ ξεκίνησε το ξεπούλημα του Δημόσιου Τομέα?
    Δεν τους έφτανε που ξεπούλησαν τα Ίμια, θέλουν κι άλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Ο Αλιάγας δεν είναι Μεσολογγίτης.2.Με ...γιορτές και πανηγύρια το Μεσολογγι βουλιάζει.
    3.Με τέτοιο "δημοκράτη" δήμαρχο, είναι καλύτερη η βασιλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΑΨΟΜ**ΝΙΤΙΔΑ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΤΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ??
    ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΙΟΥ??
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ??
    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΚΕΤΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. APO PU INE O ALIAGAS?TO MESOLOGI DIATIRI TIN ISTORIA TU ELINIKU ETHNUS AFTA ME DIDAXAN KE AFTA XERO NA PO.PADOS INE MIA POLI RIMAGMENI KE FTOHI TIN OPIA TIN APARATISE I POLITIA TA TELEFTE HRONIA.IME LATRIS AFTIS TIS POLIS KE PIGENO SIHNA INE PANEMORFI KATHOS EPISIS KE O KIPOSTUS.AN IMUN POLITIKOS AFI TIN POLI THA TIN EKANA PROTIPO GIATI EHI TIS PRODIAGRAFES .KANENAS POLITIKOS OMOS DEN NIAZETE DIOTI OLI I BULEFTES APOTI EMATHA TUS PERISOTERUS PSIFUS TUS PERNUN APO TIN PERIOHI TU AGRINIU.OLA GIA TO SIMFERON ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *