GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις αμαρτίες όλου του κόσμου;

.. Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Ελληνας ιθαγενης . ΣΗΜΕΡΑ πρωϊ ακουσα στην τηλεοραση για καποια απο Αιθιοπια που είχε φτωχεια και αλλα επτα αδελ...

..
Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ελληνας ιθαγενης
.
ΣΗΜΕΡΑ πρωϊ ακουσα στην τηλεοραση για καποια απο Αιθιοπια που είχε φτωχεια και αλλα επτα αδελφια και καταφερε να φύγει και να παει σε γειτονικη χώρα όπου οι μισθοί δεν ηταν ικανοποιητικοί και μετα από ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ μπηκε τελικά και στην Ελλαδα, στον δικο μας παράδεισο.
Στην πορεία έκανε και ένα παιδί, προϊόν στιγμιαίου έρωτα όπως αναφερθηκε, το οποίο εκτος του οτι δεν γνωρισε ποτέ τον πατέρα του εχει καποια αρρωστεια για την οποια χρειαζεται/ζονται μια δυο εγχειρησεις κοστους γυρω στα 40000 ευρω και η κοπελλα δεν έχει ασφαλιση.Το ρεπορταζ προσπαθούσε να φιλοτιμησει τους αρμοδιους(;) να βοηθησουν την ολη κατασταση. Και ερωτώ: Τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θα πληρωνει η Ελλάδα μας;
Ο/Η καθε πικραμενος θα μπορει να μπαινει όποτε θελει στο αμπελι μας και να ζηταει και τα ρεστα απο πάνω; ΠΟΤΕ θα υπάρξουν ΕΛΕΓΧΟΙ;Μας περισσεύουν 20 η 40 χιλιαρικα να τα δινουμε ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ εδω και εκεί; Η μόνη βοηθεια που μπορούμε (και πρέπει) να της δώσουμε είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για την Αιθιοπια ΧΩΡΙΣ επιστροφή να πάρει το παιδακι της και να παει στην πολυμελή οικογενειά της να το μεγαλώσει ΕΚΕΙ, προς γνωση και συμμόρφωση και των υπολοιπων συμπατριωτών της που,τυχόν, σκέπτονται με τον ιδιο τροπο. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν ανθρωποι που ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΑΣ για να περνανε αυτοί καλά, όπως παλιά συνεβαινε σε μια (από τις πολλές...) περιοχή της Ελλάδας, τα Κράβαρα εξ' ου και οι λεγαμενοι ψευτοζητιανοι, ψευτοάρρωστοι ονομαζονται Κραβαριτες! Αλλα ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ που τους δινουμε ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

211 σχόλια

  1. μας περισσευουν φιλε μου 40.000 για αυτον τον σκοπο.κοιταξε λιγο γυρω σου.... μην κρινεις εναν ανθρωπο απο την αιθιοπια που πιστευεις οτι ηρθε να σου φαει τα λεφτα.και στην τελικη.εδωσες εσυ δουλεια σε κανεναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. `Εχεις δίκιο στο ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει το βάρος όλων...μέχρι εδω σύμφωνοι...απο πλευράς γενικής πολιτικής.

    Σε προσωπικό επίπεδο όμως, όπως στο παράδειγμα που έθεσες, αν ένας άνθρωπος κινδυνεύει να πεθάνει μπροστά σου, όποιος και να είναι, απο όποια χώρα και αν προέρχεται, θα τον αφήσεις έτσι? εδω ένα σκυλί δεν θα το αφήναμε να πεθάνει΄, και πολύ σωστά θα κάναμε.

    Σωστό είναι ότι μας έχουν κατακλύσει αλλοδαποί απο παντού, και αυτό γίνεται πολύ συνειδητά, στα πλαίσια ενός ανακατέματος των λαών και ενός κύματος μετανάστευσης το οποίο προωθεί το ίδιο το σύστημα, το οποίο έτσι εκτονώνει την κοινωνική πίεση στις χώρες προέλευση΄ς για να μην έχουν επανάσταση, διατη΄ρεί δε στις ανεπτυγμένες χώρες ένα εφεδρικό στρατό φθηνής εργασίας, προκειμένου να συμπιέζει τουσ μισθούς και να απαθλιώνει τις συνθήκες και όρους εργασίας όλου του πληθυσμού.

    ΓΙ αυτό άλωστε όλοι οι εργοδότες σπέυδουν να υποδεχθούν τους μετανάστες, προσφέροντάς τους εργασία.

    Σου λέω μια γνώμη, και ίσως συμφωνήσεις και εσυ αν το σκεφτείς:
    ακόμη και πολιτικά κόμματα που ψαρεύουν στα νερά της αγανάκτησης των ανθρώπων, διακηρύσσοντας την πρόθεσή τους να αναχαιτίσουν η να σταματήσουν την μετανάστευση, έχουν λειτουργήσει και λειτουργούν ως δυνάμεις εκτόνωσης της αγανάκτησης αυτής, και όχι ως δυνάμεις τερματισμού της μετανάστευσης των λαών.
    Πολύ απλά συντηρούν ένα κύμα πόλωσης, μεταξύ μιας φιλελεύθερης αριστεράς και μιας λαϊκιστικης δεξιας, που ασφαλώς δεν θα λύσει,απελαύνοντας όλους τους αλλοδαπούς και κρατώντας αδιάβατα τα σύνορα, αλλά θα διαιωνίσει το πρόβλημα, δημιουργώντας πάλη ρατσιστών-αντιρατσιστών.

    Απάντηση εύκολη δεν υπάρχει δυστυχώς.Ας προβληματισούμε όλοι μας και τότε θα βρούμε τον δρόμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε κυριε Λαμπρου η οπως αλλιως λεγεσε,το αρθρο σου εινε απολυτως ρατσιστικο και καταδικαστεο.
    Δεν εχει σημασια απο που εισε και ποιος εισε αγαπητε για να εχεις φαρμακευτικη περιθαλψη.
    Αν σε κοβει οπως λες τοσο πολυ το καλο του τοπου σου ας βοηθησεις και συ να βρεθουν ολοι αυτοι που συστηματικα κλεβουν τα ταμεια του κρατους και παρατα τον ρατσισμο που σε εχει καταβαλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματι τις αμαρτιες ολου του κοσμου δεν μπορει να τις φορτωθει η ελλαδα του Εφιαλτη, του Γουσια , των Γερμανοτσολιαδων , των Μαυραγοριτων, των Χιτων κλπ κλπ .

    Η αλλη ελλαδα ομως μπορει και αν στη τελικη και αυτη δεν μπορει, θα μπορεσουν οσοι και οσες ειναι ανθρωποι

    και εν τω μεταξυ σαλτα γαμησου φασιστακο με κανα αιθιοπα

    Ουστ

    Κραβαριωτικο τρολλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι είναι ρε να δίνει ο καθένας δουλειά στους άλλους ;
    Καλά τα λέει ο κύριος γιατί την είδα και εγώ την εκπομπή και αγανάκτησα.
    Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε ρατσιστές ρε μπούφοι.

    Επειδή η άλλη δεν είχε στον Ήλιο μοίρα και ήρθε στην ελλάδα να γαμιέται με άντρες που δεν ήξερε και που αργότερα ένας από αυτούς ήταν ο πατέρας του παιδιού της εμείς τι φταίμε ;

    Ευαγή και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα είμαστε ;

    Να πάνε στη χώρα τους να γαμηθούν , να κάνουν παιδιά και να έχουν και περίθαλψη.
    Άστο διάολο πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγήκε και στα κανάλια η Μαυρούκα να κάνει και παράπονα σα δε ντρέπεται.
    Αν δεν της αρέσει η Ελλάδα να πάει πίσω στη χώρα της να μείνει σε καμιά καλύβα στο χωριό που μένει και να κάνουν καλά το μωρό της οι μάγοι του χωριού με τα κάτουρα της αγελάδας .
    Α στο διάολο πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοί - καλοί οι έλληνες αλλά οι πιο πάνω έχουν δίκιο .Όλα έχουν ένα όριο σε αυτή τη ζωή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ

    ρατσιστικη φιεστα!!

    εχει να πεσει βρισιδιιιιιιιιιιιιιιιι!


    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.05, καλά το είπες.

    Αλλά να το κάνεις κιόλλας.

    Να σηκωθείς να φύγεις μαλάκα.

    Και να πάρεις και τον άλλο φασίστα που δεν του περισεύουν τα 40.000 για να σωθεί το παιδί της κυρίας από την Αιθιοπία.

    Εγώ εσάς δεν σας εμπιστεύομαι. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάποιος άλλος και όχι κωλο\όπαιδα σαν εσάς, που πάμε να κάνουμε εξετάσεις σε
    ένα διαγνωστικό κέντρο και παίρνουμε το 10% αυτών που πληρώνουμε.

    Κάτι γομάρια σαν εσάς, δικαιολογούν την ώρα σε γιατρό 7 ευρώ.

    Βέβαια οι ίδιοι αλήτες, όταν πρόκειται για τους ίδιους για την μία ώρα που πάνε γράφουν 10 ώρες, ώστε να μη πληρώσουν τίποτα.

    Εξω αλήτες, Να φύγετε να πάτε να γαμηθείτε κωλόπαιδα.

    Μια ζωή κλέβετε τους φόρους, τις εισφορές και μετά βγαίνετε και κλαίγεστε ότι δεν φτάνουν για να σωθεί ένα παιδί από την Αιθιοπία.

    Και συνήθως είστε οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν την "ελεύθερη συμβίωση" πορνεία και πάτε ανελιπώς στην εκκλησία.

    ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. koloxoriatare loipon! ego o 5,05 pairno ta idia lefta pou eperna kai prin 10 xronia exo tin misi asfaleia den ksero an tha paro sintaksi pote... kai ola ayta eksaiteies esena me tis "proodeytikes kai antiratsistikes idees" pou exoun kanei tin ellada agono topo gia tous anthropous pou genithikan kai megalosan edo! aliti koloxoriatare na pas na ta peis sti kolopapariga sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ
    ΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πατροπαράδοτη ελληνική "φιλοξενία" και πάλι. Όχι δεν έχει καμία σχέση με ρατσιστικά παραληρρήματα ο κύριος. Είναι συνεχιστής της παράδοσης του Ξένιου Διός. Με ολίγη από Πλεύρη. Και εσείς, αντί να αγνοείτε τον κάθε ρατσιστή φασιστάκο, του δίνετε και βήμα να κάνει την προπαγάνδα του. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5.18

    αν μου επιτρέπεις... να σου θυμίσω once again, ότι γαμώ το μουνί της μάνας σου της γριάς πουτάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε πολλα συμφωνω. οχι ομως να την γυρισουμε πισω. απανθρωπο. ακου .το κρατος την εφερε. Εχουμε αρμοδια υπουργεια στα οποια πληρωνουμε φορους. Ενα υπουργειο μπορει να βοηθησει οχι μονο χρηματικα αλλα σε οτι χρειαζεται το μωρακι. ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλάκα 5.05, ηλίθιε, δεν έχεις καταλάβει τίποτε στη ζωή σου.
    Είσαι γεμάτος μίσος, επειδή η ζωή σου είναι χάλια και αντί να στρέψεις την οργή σου προς τους ισχυρούς που σε σακάτεψαν, την στρέφεις προς αυτούς που υποφέρουν χειρότερα από σένα.

    Εύχομαι να αναγκαστείς να φύγεις από την Ελλάδα, για να μπορέσεις να καταλάβεις ότι εκτός από τον κόσμο της ηλιθιότητας και της αθλιότητας, στον οποίο ζείς, υπάρχει και ο κόσμος της αξιοπρέπειας.

    Ολοι αυτοί που έρχονται λαθρομετανάστες, έχουν τσαγανό. Πάρε λίγο από το τσαγανό τους.

    Σύνταξη βλάκα θα πάρεις μόνο αν υπάρχουν μετανάστες. Ρώτα και κανέναν ειδικό να σου πεί.
    Αν φύγουν , θα πάρεις τ'αρχίδια μου βλάκα. Τα λεφτά που έχεις δόσει τα έχουν ΦΑΕΙ αυτοί που ψηφίζεις.

    Μόνο αν πληρώσουν εισφορές οι μετανάστες, θα πάρεις σύνταξη.

    Χωρια΄της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χωριατη δεν ψηφιζω κανενα μεγαλο κομμα! ουτε φυσικα καρατζαφερη! αλλα η αληθεια ποναει οταν ερχεται απο ουδετερα στοματα! λοιπον φαε την παπαρα σου και οταν σε 10 χρονια δε θα εχεις δουλεια ουτε εσυ ουτε τα παιδια σου τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι ρατσισμός να μιλάς έτσι για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα υγείας και έχουν ανάγκη μόνο και μόνο επειδή είναι ξένοι.

    Πέρα από αυτό, είναι όντως πρόβλημα η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα σας φταιει η κοπελα που εφυγε απο τη χωρα της για να βρει μια καλυτερη ζωη..και την βρίζετε γιαυτο.Δεν ντρέπεστε ρε?
    Ξεχασατε τους δικους μας που εφυγαν στην αμερικη στην γερμανια στην αυστραλια ? για τον ιδιο ακριβως λόγο?
    Δεν φταινε οι μεταναστες ...και ειναι ντροπη να την αντιμετωπιζετε ετσι την κοπελα..ΝΤΡΟΠΗ ..οχι σαν ελληνες που σκαταδες γιναμε και καμια σχεση με τον Ξενιο Ζευ,αλλα σαν ανθρωποι απέναντι σε εναν αλλο συνάθρωπο.
    Αν θελουμε να μην έρχονται μετανάστες αυτο θα το ρυθμίσει το κράτος με τους νομους του και οχι ο καθε ρατσιστης του κερατα...
    Οσο για σενα αν δεν σε περισσευουν μη δινεις..Κανεις δεν σου εβαλε το μαχαίρι στο λαιμο...για να δωσεις.
    Οσο για το καράτος ,οταν δινει σε ιδρυματα φαντασματα του κοσμου τα ευρα...το να δώσει 40000 για να σώσει μια ψυχούλα...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
    Και πουστε...Η ζωη ειναι μεγάλη πουτάνα και κανεις δεν ξερει πως τα φέρνει καμια φορά..Να ευχόμαστε να μη βρεθούμε ποτε στη θεση αυτης της κοπελας η του οποιουδήποτε αλλου μετανάστη..
    Κι αν..και αν βρεθουμε..να ευχομαστε να βρεθουν ανθρωποι...οχι σαν τον μεσιε που έγραψε το σχολιο..αλλλα διαφορετικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ΤΙΜΟ ΛΑΜΠΡΟΥ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΞΑΝΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ;
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...
    Ε ΚΑΗΜΕΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και μη μου κανεις κανεις το μαγκα και μου πει τον Ξενιο Δια..εγω γουσταρα να το γραψω Ξενιο Ζευ οπως Ξενιο Φευ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. dikio exei re. na pane se alles xores, emeis tha tous fortothoume olous?

    dose apo ta dika sou lefta tote.

    na min gamiotan, gia na min eixe paidi, sto poutso mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΝΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΤΙΜΟ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΒΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΡΕ .ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΤΕ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ press,gr ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΒΙΟΛΑ ΒΙΟΛΑ ΖΩΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το αρθρο σου εινε απολυτως ρατσιστικο και καταδικαστεο.
    22 Μάρτιος 2008 4:56 μμ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
    Αν πιστευεις οτι μεσα στην χωρα του ο καθε ενας δεν μπορει να εκφρασει την αποψη του εχεις αδικο.
    Ρατσιστης εισαι εσυ,που πισω απο μια ταμπελα καλυπτεις καθε συμφερον που πιθανον εχεις για να ερχονται ολοι αυτοι οι ξεβρακωτοι εδω και να φτασει η ελλαδα στο τελευταιο σκαλι .
    ΑΦΟΥ λοιπον αποκαλεις τον φιλο που ΕΠΩΝΥΜΑ υπεγραψε το αρθρο αυτο ρατσιστη,θα πρεπει να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεπτη και να σκεφτεις ποσο ρατσιστης εισαι εσυ οταν...
    Ελληνες πεινανε και δεν εχουν να δωσουν λιγο γαλα στα παιδια τους...

    Αλλοδαποι εχουν καταλαβει ολοκληρες συνοικιες κανοντας τους ελληνες να πουλαν οσο οσο τα σπιτια τους για να γλυτωσουν....

    Καθε 4 λεπτα με βαση τα στοιχεια του υπουργειου δημοσιας ταξης γινεται μια ληστεια,ενα εγλημα,μια παρανομη ενεργεια που εχει τελεσθει απο αλλοδαπο....

    και στην τελικη, αφου εισαι ανθρωπιστης, και ολοι εμεις με την αντιθετη αποψη ρατσιστες,παρτους σπιτι σου,με δικη σου ευθυνη,ταισε τους, ποτισε τους και δηλωνε τους οπως ο μεγαλος ευεργετης και ανθρωπιστης Β.ΜΑΓΓΙΝΑΣ φιλοξενουμενους στο ακινητο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Filaraki kala ta les, alla auto se marane e? ta 40.000 euro pou 8elei gia to paidaki ths. Anti na les pote 8a leitourghsei sosta to systhma kai 8a eksikonomisoume ta ekatomyria euro pou xanontai apo forofygades, diaf8ora ktl. san gnhsios fasistas sou ftaiei to otidipote kseno pros ta se. Pano apo ola eimaste an8ropoi kai meta Ellhnes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε κακομοίρη, απ' όλα τα σκατά του κόσμου, αυτό σε πείραξε;

    μόνος του το λες ότι το παιδί είναι άρρωστο - τι σχέση έχουν οι "ψευτο"ζητιάνοι;

    και στο κάτω κάτω, τόσα ένσημα τρώνε οι ελληνάρες από αλβανούς και άλλους. σε χαλάει να στηριχτεί ένα παιδάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κυριε ελληνα ιθαγενη ποτε δεν περιμενα να διαβασω μια τετοια μισανθρωπη δηλωση στο μπλογκ,ειδικα για μια οικογενεια που προερχεται απο μια περιοχη που μαστιζεται απο απιστευτη φτωχεια,γενοκτονιες,και πολεμους που η καταντια της οφειλεται στους νταβατζηδες(αποικιοκρατες )που της ρουφαν το αιμα με το μπουρι της σομπας εδω και αιωνες.Αληθεια οι 300.000 συνελληνες της αφρικης προσφερουν σαυτη την ηπειρο η πλουτιζουν εις βαρος της?ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙΟΧΙ ΑΙΘΙΟΠΙΣΑ.Αληθεια τι προσδοκημο ηλικιας θα ειχες σαυτη τηνπεριπτωση?Θαχες την πολυτελεια να γραφεις σαββατιατικα παρεα με το φραπεδακι σου αυτα που γραφεις.ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΩΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ?
    Αμφιβαλλω για το οποιο μορφοτικο επιπεδο σου απτα λεγομενα σου.Οσο για τις 40.000 κοστολογιο να σενημερωσω οτι 32.000 και πανω ειναι οι αμοιβες των γιατρων και προσωπικου που θασχοληθουν μαζι του.
    Επιπλεον λευκε ελληνα ιθαγενη ξεφτιλα ΘΑΘΕΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ?ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ,ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΝΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΡΕ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ?
    Και γιανα προσπαθησω να σεκαταλαβω καπως,ασπουμε να φυγει η οικογενεια του στην αιθιοπια,αλλα δε ντρεπεσαι να προτεινεις αρνηση ιατρικης βοηθειας στο παιδι τους?
    ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαπητοί μου συμπολίτες

    είμαι μια νεαρή δαπίτισσα.
    Ο μπαμπάς μου είναι γιατρός και η μαμά μου δικηγόρος. στυλοβάτες του συστήματος.
    μόνο που επειδή έβγαζαν πολλά λεφτά έτρωγα πολύ κι έτσι έγινα χοντρή.
    μπήκα λοιπόν στη ΔΑΠ μπας και γαμηθώ γιατί ήμουν πολύ μπάζο.
    αλλά δυστυχώς οι δαπίτες οι πιό πολλοί ήταν γκέυ και όσοι ήταν αντράκια προτιμούσαν να πηγαίνουν με ωραίες, έστω κι αν ήταν κνίτισσες.

    έτσι λοιπόν εγώ γαμήθηκα μια μέρα με τον πρώτο πακιστανό (μπορεί να ήταν και μπανγκλαντεσιανός) που βρήκα μπροστά μου.
    και τώρα ανακαλύπτω ότι κόλλησα σύφιλη.
    Σας ερωτώ:
    1. Φταίει ο πακιστανός που με γάμησε (και από πίσω μόλις του είπα ότι είμαι στη ΔΑΠ);
    2. Είχα ελπίδες να πηδηχτώ με κανέναν ελληνα ομορφάντρα σαν τον υιό πλεύρη για να διατηρηθούν τα γονίδια της ένδοξης φυλής μας;
    3. Θα μου δώσετε κανα φράγκο να γίνω καλά; οι δικοί μου με αποκλήρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αρκετα απο αυτα που γράφεις ειναι σωστα αγαπητε..
    Ομως το οποιαδήποτε μενος που έχουμε κατάυτων που μας ληστεύουν,μας σκοτώνουν ,μας....μας...θα το βγάλουμε πανω σε μια γυναικα μονη με ενα παιδι?
    Που το παιδι..δεν ξερουμε και πως το εκανε..(βιασμος...απειλη..εκβιασμος,φόβος)
    και λεει ο αλλος οτι εκανε το κεφι της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ας μην αφηνουμε πρωτ΄απο ολα να μας παιρνουν τα λεφτα οι κουμπαροι, τα λαμογια, οι τραπεζες, οι κερδοσκοποι, οι μιζαδοροι και μετα ας κλαψουμε για τα 40000 ευρω που ζητησε μια (1) μεταναστρια για να σωσει το παιδι της... (ή μηπως καθε μεταναστης ζηταει 40000 και δεν το ξερω;)

    Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    Η ελεύθερη συμβίωση είναι πορνεία ιδιαίτερα αν ο ένας φοράει πράσινα παπούτσια και απαιτεί δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό


    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ κ. Λάμπρου:

    Άσε καλύτερα να σου τα τρώνε καλύτερα οι εγκάθετοι της Κυβέρνησης που επέλεξες, οι διοικητές των Ταμείων και οι Γενικοί Γρμματείς που στα 70φεύγα τους παριστάνουν τους εραστές (και ή πηδάνε από τα μπαλκόνια ή τους σκοτώνουν οι απατημένοι σύζυγοι) και χρηματοδοτούν τους δικούς τους προκειμένου να αποκτήσουν και να συντηρήσουν κομματικό στρατό για να αναρριχηθούν μελλοντικά στην κομματική ιεραρχία και να μπουν κι αυτοί στο (έρημο) το Κοινοβούλιό μας.
    Άσε τους να ζουν βασιλικά, με επαύλεις, πισίνες και σκάφη με όσα υπεξαίρεσαν από το ασφαλιστικό σου ταμείο και συ πάρε ένα ακόμα δάνειο για να αποπληρώσεις το προηγούμενο.

    Τρομάρα σου, εσύ και οι όμοιοι σου πόσους από εμάς πήρατε στο λαιμό σας.

    Y.Γ. Και μάθε ακόμη ότι εάν δεν θεωρείς (και) δικό σου το παιδί του διπλανού, γονιός (εάν είσαι) δεν είσαι άξιος να λέγεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μάλιστα. Η καραμέλα του ρατσισμού.
    Από την μία οι βολεμένοι του δημοσίου που τους πληρώνω εγώ, ο αυτοαπασχολούμενος, μέχρι και τις ασφαλιστικές τους εισφορές (έτσι ακριβώς) και από την άλλη πλευρά οι μετανάστες που πρέπει να τους υποδεχθούμε να τους περιθάλψουμε και να τους εντάξουμε θελουμε δεν θέλουμε.
    Το θέμα είναι ποιός πληρώνει.

    Ο φορολογούμενος; Σίγουρα γιατί στην καλύτερη περίπτωση οι νόμιμοι υποασφαλίζονται με το ελάχιστο των ενσήμων και απολαμβάνουν αυτοί και οι οικογένειές τους πολλαπλάσιας αξίας υπηρεσίες (χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η οικογένεια Αλβανών που έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με το βιβλιάριο της οικιακής βοηθού μητέρας με το ελάχιστο των -φθηνων- ενσήμων).

    Το εμπόριο μήπως; Που ο έμπορος κάθε πρωί έχει έξω από το μαγαζί του με το έτσι θέλω όλες τις φυλές να πουλάνε παράνομα, αφορολόγητα και πολλές φορές επικίνδυνα εμπορεύματα;

    Η εργασιακές σχέσεις;Που η ανασφάλιστη εργασία των παράνομων αλλοδαπών και τα μεροκάματα πείνας δημιουργεί την ανεργία στους Έλληνες και τα γκέτο στους ξένους;

    Η ασφάλεια και η δημόσια τάξη;
    Τον τελευταίο μήνα δύο εκτελέσεις εν ψυχρώ Ελλήνων(βενζινάδικο στην κηφισιά σε ληστεία και στην οδό Ηπείρου) έγιναν από Αλβανούς.

    Γιάυτό φίλοι "ευαίσθητοι" αντιρατσιστές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, Τσιπραίϊκες και μη, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε χωρίς παραμορφωτικούς φακούς το πρόβλημα που κάποιοι δημιουργούν στον τόπο και πως ΟΛΟΙ μαζί θα το αντιμετωπίσουμε αν προλαβαίνουμε, και αφήστε την εύκολη λύση της καταγγελίας του "ρατσισμού" και την επίκληση του ανθρωπισμού. Πριν είναι πολύ αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ


    ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΜΙΣΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΙΘΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΓΚΥΟ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΕ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗς ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @δαπιτισσα που εισαι μαλον χωριατισα

    Ακου. Πριν γαμηθεις δεν σου ειπε ο γιατρος μπαμπας οτι υπαρχουν διαιτες και ινστιτουτα καλονης;
    Εκτος αν μοιαζεις με αλβανιδα ασχημομουρα. Γιατι αν εμοιαζες με ρωσσιδα η μαυρη ολοι θα εκαναν ουρα να σε γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. arketa provlimata exei i ellada.

    opos irthan feugoun.

    den eipame na min voithisoume an mporoume, alla prepei na frontisoume gia ta provlimata tis xoras mas prota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΖΩΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ???
    ΑΛΛΟΣ ΑΦΑΓΕ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ???
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .... ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ


    ΑΓΡΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ -ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ- ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ:
    ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ...
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. re edo den exoun na fane stin ellada oi perissoteroi.

    tha dinoume lefta se autous pou eisilthan paranoma? na pane na pnigoune.

    7 paidia, malakes entelos ns poume. sto diaolo na pane an den mporoun na elegksoun to pouli tous.

    ase pou polloi allodapoi tin exoun dei kapos kai paristanoun oti tous anikei i ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς 6.00

    Σχολιάζοντας τον Τίμο, που έγραψε το σχόλιο και χαρακτηρίζοντάς τον "μισάνθρωπο" και "ελληνικό σκουλίκι" τον ρωτάς
    "Αμφιβαλλω για το οποιο μορφοτικο επιπεδο σου απτα λεγομενα σου". Το δικό σου ποιό είναι που δεν έφτασε να σου μάθει ότι η λέξη ΜΟΡΦΩΣΗ θέλει "Ω";

    Υ.Γ. Δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος για τους γιατρούς χωρίς σύνορα ούτε για την ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει η χώρα μας. ΑΛΛΑ,

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ "ΑΙΘΙΟΠΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    Εντάξει, "προοδευτικοί"Ελληναράδες - Μαγγίνες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μια ερώτηση προς όλους όσους θεωρούν ότι φταίνε όσοι τους αφήνουν να μπουν στον επίγειο παράδεισό μας:

    δηλαδή πιστεύετε ότι αν βάλουμε στα σύνορα μια ανθρώπινη αλυσίδα από συνοριοφύλακες - σκυλιά, θα λυθεί το πρόβλημα;;;
    δηλαδή ότι το πρόβλημα θα λυθεί αν αποκλειστεί η είσοδος του κάθε οικονομικού πρόσφυγα;

    απαντηστε εδώ και τώρα.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «ενωμένο» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.


    Η ανοικοδόμηση του «νέου, νέου» (δικού του) πασοκ συνεχίζεται και ο γιωργάκης μεγαλουργεί. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και τα παλαιά υλικά (μπάζα οικοδομών και υλικά κατεδαφίσεως) ανακυκλώνονται εντός του πασοκ.


    Ο γιωργάκης, ακολουθώντας την άποψη του παππού του γιώργου προτίμησε τη φυγή από την ταπείνωση. Η προσχεδιασμένη αποχώρηση του πασοκ ήταν ένας διάφανος μπερντές του καραγκιόζη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του πασοκ, Χρήστος «Σάμινα, πνίγω και κονομάω» Παπουτσής προανείγγειλε την αποχώρηση του πασοκ απόντος του γιωργάκη ο οποίος εμφανίστηκε έξαφνα από το πουθενά (όπως δηλαδή ακριβώς κατεβάζει και τις νικηφόρες ιδέες του) για να... επιβεβαιώσει τον εκπρόσωπό του και να φύγει. Δικαίωσε έτσι τον τίτλο του σαν «keep walking» - προς στο χείλος του γκρεμού.


    Η στάση (του σώματος) και η έκφραση (του προσώπου) του Κωνσταντίνου Σημίτη είναι χαρακτηριστικές σε ό,τι αφορά στο «ενωμένο» πασοκ. Κατά το παραλήρημα του αφρίζοντος γιωργάκη (φαίνεται είχε ΔΥΟ ιδέες ταυτόχρονα και χτύπησε πυράκια) ο Κωνσταντίνος Σημίτης έξυνε τα @@ του κοιτάζοντας το γιωργάκη.


    Αυτό εξηγεί και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται φουριόζος. Καλώς και δικαίως ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλαβάνος «έγραψε» καλά στη Βουλή.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσει ότι μεγάλωσε και ωρίμασε, ο Στάλιν-γιωργάκης εξέλεξε τον ψήστη μπιφτεκιών Ραγκούση στη θέση του γραμματέα. Απέτυχε όμως να εκλέξει τη άλλη μαριονέτα του, το σκιάχτρο Φώφη (αυτό το πράγμα που τρομάζει το δάκο, το βέλιουρα και τη μουχρίτσα). Οι αντιφρονούντες (και σόφρωνες) της εσωκομματικής αντιπολίτευσης δεν απειλούνται από την ομορφιά, την ευφράδεια, τη σκέψη και τον πολιτικό λόγο της Φώφης. (το άλλο με τον τοτό το ξέρετε).


    Έτσι λοιπόν ο γιωργάκης έχει, μετά την καλίπυγο Μαριλίζα, άλλη μία δική του μαριονέτα, πλασμένη κι αυτή κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Άβουλη, άχρωμη, αμίλητη και με γερά σκοινιά.


    Με δεδομένο ότι ο γιωργάκης είναι μαριονέτα της Μάργκαρετ-Φρειδερίκης και πρόσθεσε ακόμη μία μαριονέτα, το πρόγραμμα του καραγκιόζη εμπλουτίζεται. Προσεχώς και νέοι χαρακτήρες για ακόμη μεγαλύτερα γέλια.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, μη ξεχάσεις τις πατάτες, τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,

    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,
    Χρήστος Λουτράδης
    22 Μάρτιος 2008 12:51 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Και είπε ο Στάλιν-γιωργάκης στην ομιλία του καλωσορίζοντας τα νεοεκλεγέντα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου: «Αφήνουμε πίσω το ψυχικό χάσμα, τα στρατόπεδα, τις προσωπικές στρατηγικές και τις πικρίες που είναι ανθρώπινο να δημιουργήθηκαν. Σε ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ δεν εννοούνται ούτε 'προεδρική φρουρά' ούτε 'εσωκομματική αντιπολίτευση'».. Μετά από την παραδοχή του γιωργάκη ότι σφάζονται εντός του κόμματος, το «νέο, νέο» (γιωργακικό) πασοκ είναι «ενωμένο», ή all inclusive που λένε και στην πατρίδα του γιωργάκη.


    Η παράσταση «Ο καραγκιόζης συνθέτης τάσεων» συνεχίζεται σε όλη την επικράτεια και χαρίζει άφθονο γέλιο.

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Πριν κάνει τη μεγαλειώδη δήλωση ο γιωργάκης, τις άλλες φράξιες τις ρώτησε?? Ή πήρε γνωμοδότηση μόνο από τη μαμά του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εσυ δεν είσαι ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ αλλά ΑΤΙΜΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ.
    Ντροπή σου παλιομαλάκα την ίδια τύχη θα έχεις επί 10
    .......Νεμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-
    Σήμερα γράφει ο «Αδέσμευτος τύπος», «στους λαθρομετανάστες οφείλεται η αύξηση εγκληματικότητας». Όχι μόνον αυτό ανθέλληνες πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά :
    Αν αύριο έφευγαν όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα:
    -Πτώση κατά περίπου 35% της βαριάς εγκληματικότητας. (Αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό).
    -Μείωση κατά 40% του πληθυσμού των φυλακών. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές σε φτωχούς Έλληνες και συντάξεις).
    -Μείωση της μαύρης εργασίας. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές και συντάξεις)
    -Μείωση του παραεμπορίου. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές και συντάξεις)
    -Μείωση της ψαλίδας κέρδους μεταξύ χωραφιού και πώλησης σε αγορές. (Κέρδος φτωχών κοινωνικών ομάδων ελλήνων).
    -Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές σε φτωχούς Έλληνες και συντάξεις).
    -Όφελος από αναδιανομή του εισοδήματος των φτωχότερων Ελλήνων. (Αίσθημα ασφάλειας στα γηρατειά τους, στον ελληνικό λαό).
    -Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη. (Αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό).
    -Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα. (Αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό).
    -Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας. (Κέρδος σταθερής βιομηχανικής ανάπτυξης της Ελλάδας).
    -Αύξηση της κοινωνικής συνοχής. (Αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό).
    -Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε τραγωδία! (Αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό).
    - Λιγότερη ανεργία στους νέους Έλληνες. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές σε φτωχούς Έλληνες και συντάξεις).
    - Αύξηση της αμοιβής των εργατών, λόγω μικρότερης ανεργίας. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές σε φτωχούς Έλληνες και συντάξεις).
    - Σταθερότερες θέσεις εργασίας, στους έλληνες εργάτες, χωρίς εκβιαστικές απολύσεις που στις θέσεις αυτές παίρνουν πάμφθηνους λαθρομετανάστες. (Κέρδος δημοσίου για παροχές κοινωνικές σε φτωχούς Έλληνες και συντάξεις).
    - Θα μπορούσαν χωρίς φόβο να ταξιδεύουν στα αστικά λεωφορεία και υπόγειο, μετά τις έντεκα το βράδυ οι ελληνίδες, χωρίς φόβο βιασμού από λαθρομετανάστες.
    - Θα υπήρχαν τόσα ξενοίκιαστα διαμερίσματα, που το ενοίκιο θα ήταν υποφερτό για κάθε φτωχό έλληνα στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδος και άστεγοι Έλληνες, δεν θα υπήρχαν στην Ελλάδα. (Κέρδος των φτωχών Ελλήνων για μια δίκαιη κοινωνία).
    -Οι κατασκευαστές σπιτιών, τύπου φασίστα Μπόμπολα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) δεν θα κέρδιζαν τόσα πολλά και οι κατοικίες θα ήταν φθηνές ώστε να αγοραστούν από νέες οικογένειες.
    - Τα ναρκωτικά που φέρνουν οι αλλοδαποί δεν θα υπήρχαν και δεν θα ήταν η Ελλάδα πρώτη χώρα με ναρκωτικά στην Ευρώπη, αν μη στον Κόσμο, εξ αιτίας των λαθρομεταναστών. (Εξαφάνιση του προβλήματος και των θανάτων των νέων Ελλάδος).
    (Προδοτικά για έλληνες κόμματα ΣΥΝ- ΚΚΕ- Φιλελεύθεροι- ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΛΑ.Ο.Σ. είστε και ηλίθιοι εκτός που είστε ανθέλληνες;). Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητοι συνομιλιτεσ , διαβαζω απο καποιουσ για την ευεσθησια που διχνουν στο θεμα των μεταναστων και γινονται χαλι να τουσ πατισουν οι κατατρεγμενοι μεταναστεσ , καποιοι αλλοι δεν συμφωνουν και δεν θελουν τουσ ξενουσ στην Ελλαδα , ο καθε ενασ εχει την δικη του γνωμη ομωσ προσ τι το βρισιμο στισ μαναδεσ κ.λ.π ? Οσο για την καραμελα οτι και οι Ελληνεσ πηγαμε μεταναστεσ στην αστραλια γερμανια κ.λ.π γι μαθετε καλητερα υπο ποιεσ συνθηκεσ γινοντο αποδεκτοι οι Ελληνεσ μεταναστεσ , τι συνεντευξεισ εδιναν , ιατρικεσ εξετασεισ και διαφορεσ αλλεσ διαδικασισεσ , εστω και βηχα να ειχε καποιοσ τον εκοβαν απο την διαδικασια . Εδω στην πατριδα μασ (που δυστηχωσ οι περισοτεροι την μισουμε και δεν καταλαβενω το λογω γιατι οι πολιτικοι ολων των παραταξεων δεν ειναι Ελλαδα ) τι μεταμναστευτικη πολιυικη υπαρχη ? πιοσ τρωει το χρημα τησ ευρωπαικησ ενωσησ ? οπωσ καταλαβενεται λοιπον καποιοι κονομανε οι μεταναστεσ ταλεπορουνται και οι Ελληνεσ ειμαστε ειδοσ προσ εξαφανιση , τελοσ και ευχαριστο για την προσοχη σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φωνάζουν και κόπτονται οι Αριστεροί για τους μετανάστες!
    Άμα τους θέλετε τόσο πόλύ πάρτε τους και στα σπίτια σας. Πάντως να ξέρετε ότι οι περισσότεροι έχουν φυματίωση η οποία και είναι μεταδοτική!
    Εγώ που είναι δικαίωμά μου να μην τους θέλω γιατί να χαρακτηρίζομαι ρατσιστής?
    Και τι έχουν να κάνουν οι Έλληνες μετανάστες στον Καναδά, στην Γερμανία και αλλού?
    Τους κάλεσαν και πήγαν και μάλιστα τους πέρασαν από πάμπολλες εξετάσεις!
    Χώρια ότι εκεί που πήγαν ήταν "τύπος και υπογραμμός" σε αντίθεση με αυτούς που ήλθαν εδώ και διαγωνίζονται ποιά ομάδα θα επικρατήσει σε εγκληματικότητα της άλλης
    Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης λοιπόν!
    Ακόμα και στον χαρακτηρισμό διαφέρουν! Οι Έλληνες ήταν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ενώ οι άλλοι είναι ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ!!!
    Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες έχουν παραδεχτεί ότι το πέρασμα στην Ελλάδα τους κοστίζει 4000 με 5000 Ευρώ!
    Έχετε υπ' όψιν σας την αξία αυτού του ποσού των χρημάτων στην χώρα του?
    Ενδεικτικά σας λέω ότι με 500(πεντακόσια) Ευρώ στην Ινδία, αγοράζεις 2 ΤΑΞΙ μαζί με τις άδειες τους κα γίνεσε νοματαίος! Το ίδιο ισχύει και στις δίπλα χώρες (Πακιστάν, Μπαγκλαντές).
    Εκ του πονηρού χρηματιζόμενοι και εκ του πονηρού ορμώμενοι οι λαθρομετανάστες μας!
    Δικαίωμά σας να τους θέλετε, δικαίωμα και στο 75% περίπου του Ελληνικού πληθυσμού να μην τους ανέχεται πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. eipame, den tha fortothoume olous tous allodapous tou kosmou.

    na veltiosoume theloume, oxi na epideinosoume ti katastasi.

    akrivos, dinoun ena soro lefta gia malakies anti na organothoun me auta gia na prokopsoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φασισταριά ρατσιστές ,

    πότε θα τα τινάξετε να ανασάνει
    η ανθρωπότητα απο τα σιχαμένα μυαλά σας ?

    Αντε καμιά βόλτα για ανοιξιάτικο παγωτό το χοντρό κωλόπαιδό σας και τη κατινάρα τη γυναίκα σας και αφήστε ησυχους τους μετανάστες που ειναι τόσο πραγματικά αξιοπρεπείς ωστε με ευγνωμοσύνη ζούν από τα σκουπίδια μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. βρε βρε κοιτα που τωρα που ζεστανε ο καιρος αρχιζουν και σκανε απο τα αυγα τους τα ερπετα! Γεμισαμε φιδακια παλι.Φασιστακια τι εγινε; σας ανησυχει που η ελληνικη κοινωνια κινειται προς τα αριστερα και δεν ξερετε που να πρωτοβγαλετε την χολη σας ε;
    Η αλληλεγγυη στον ανθρωπο ανεξαρτητα την εθνικοτητας, θρησκειας,φυλου και φυλης, ειναι υποχρεωση των κοινωνιων και του καθενα απο εμας. Δεν το λεω εγω αλλα ο καταστατικος χαρτης του ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. !

    Αναμεινατε στο ακουστικο σας.

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. gia tous lathrometanastes milame. oi metanastes eiserxontai nomima sti xora.

    den mporoume na fortonomaste ta provlimata olon. prota prepei na lisoume ta dika mas.

    to katalavaineis i oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. δυστυχώς το μυαλό πολλών είναι τόσο μικρό που δε μπορεί να χωρέσει ιδέες όπως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στην οποία έχει διακίωμα ο καθένας.

    επίσης, καλό είναι να αναλογιστούμε πως στην πραγματικότητα είμαστε όλοι επισκέπτες επάνω στη γη, η οποία απλόχερα μας μοιράζει τους πόρους της.

    και τέλος όσοι κόπτονται αληθινά για την πατρίδα τους, ας συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα δεν τα προκαλούν οι οικονομικοί πρόσφυγες αλλά οι κυβερνήσεις, οι οποίες εσκεμμένα τους σπρώχνουν στην αθλιότητα, είτε στην χώρα προέλευσής τους είτε στη χώρα προορισμού τους.

    δυστυχώς όμως, όσοι είναι "παραδοσιακά" δεξιοί έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν λιγότερο μέρος του εγκεφάλου τους κι έτσι έννοιες και ιδέες όπως οι παραπάνω τους λένε όσα λέει και ένα εργαλείο σε έναν χιμπαντζή.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τα χρήματα υπάρχουν και με το παραπάνω και για πολλαπλές εγχειρήσεις, και είναι αποταμιευμένα από τα κέρδη των εργοδοτών που εκμεταλλεύονται το σύνολο των μεταναστών.
    Πέρα από αυτό και ότι που πρέπει να διατεθούν, και πέραν από το ανθρωπιστικό του στιγμιαίου έρωτα, το ποσό είναι μηδαμινό μπροστά στο κόστος ανάθρεψης για την Ελλάδα, των δωρεάν εισαχθέντων επτά αδελφών του νεογέννητου, και το μελλοντικό όφελος για την Ελλάδα.

    Κάνω και πρόταση επί αυτού, το ΣΕΕΔΔ άμεσα να τα εξασφαλίσει από τους πρωτοβάθμιους της διαφθοράς στη Σκύρο, με αγωγή, κατά των καταχραστών του Δημόσιου χρήματος και της Δημόσιας Περιουσίας, και των επίορκων αντιπροσώπων της Εκκλησίας του Δήμου Σκύρου που συντρέχει και καλύπτει τους διαπλεκόμενους, και να τα καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό για περίθαλψη του παιδιού της μάνας του και των αδελφών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εκατσα και διαβασα ολα τα σχολια, με αρκετη υπομονη ομολογω και εχω καραφλιασει απο τη βλακεια που κυκλοφορει γυρω μου, αν και σα δασκαλος, την ειχα τοσα χρονια μες την ταξη και τη θαυμαζα.
    Μα βρε πανασχετοι, τι σχεση εχουν οι οργανωμενα μεταβαινοντες μ εταναστες σε Γερμανια, Αυσραλια, Καναδα, Αμερικη, με το συρφετο, που παναθλιος, ΑΡΡΩΣΤΟΣ,ασχετος, ερχεται εδω κακην κακως και πεφτειμεσα σ αυτη τη χαβουζα που εχει καταντησει η Αθηνα και προσπαθει να ζησει, κοβοντας το ψωμι απο τους αλλους, δουλευοντας χωρις ασφαλιση, με χαμηλο μεροκαματο, η πουλωβντας το κορμι του(της) απο δω κι απο κει;
    Πηγατε στην Ομονμοια να δειτε τις μαυρες να ψωνιζονται ανοιχτα;
    Πηγατε στο "Σωτηρια", ηλιθιοι, να ρωτησετε τους γιατρους, για τη φυματιωση ΝΕΟΥ τυπου, που εχουν φερει αυτα τα ναυαγια και που αν την τσιμπησουν τα παιδια σας, η εσεις, δεν προκειται να γινετε ποτε καλα και θα ψοφησετε συντομα, αφου δεν την πιανουν τα φαρμακα;
    Πως ειναι δυνατον να εισαστε τοσο ανεγκεφαλοι, ωστε να πιστευετε οτι ειναι δυνατον, να ελθουν ΟΛΟΙ της γης οι κολασμενοι στην Ελλαδα, για να σωθουν;
    Ηδη, ολη η Αλβανια, εχει καταλαβει το Νοσοκομειο των Ιωαννινων και νοσηλευεται τσαμπα, δυσκολευοντας προφανως την προσβαση σ αυτο, των Ελληνων.
    Εχουμε αραγε τοσα λεφτα, ωστε να τα μοιραζουμε σε καθε πικραμενο επειδη ο καθε αλητης δημοσιογρφος, θελει να κανει το φιλανθρωπο με ξενα κολλυβα;(Για την εκπομπη με τη μαυρη λεω).
    Εδω οσακις εχω παει τη μανα μου, που ειναι πολυ μεγαλη γυναικα στο Νοσοκομειο, μας βγαινει η Παναγια ναμπυμε στη σειρα, γιατιεχει καταληφθει απο αλλοδαπους.
    Ειναι δυνατον τα 4 δισεκατομμυρια ανθρωποι, να ρθουν στην Ελλαδα για ο,τι θελουν;
    Μου φαινεται οτι πολλοι εδω μεσα, χανουν λάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. αυτά για το νοσοκομείο των ιωαννίνων είναι ψέμματα.
    επίσης, λάδια χάνει μάλλον ο δασκαλάκος μας.
    με τη μια εβγαλε το συμπέρασμα ότι όλοι οι οικονομικοί πρόσφυγες επιβουλεύονται την ελλαδίτσα του.

    ρε χαμένε πρώην δασκαλάκο, το μπουρδέλο μας το χουν για πέρασμα. σιγά μη θελουν να κάτσουν εδώ. απλά όσοι δε μπορούν, κάθονται προσωρινά.
    έχεις πάει στην ιταλία ή την ισπανία να δεις τι γίνεται;

    αλλά τι περιμένεις, γι αυτό έχει χαζέψει η νεολαία μας, γιατί έχει τέτοιους δασκάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Άντε γαμήσου ρε ΧΩΡΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. με μια αναζήτηση στο νετ θα δείτε ότι η φυματίωση αυτή οφείλεται στο ότι, όταν κατέρρευσε ο υπαρκτός, σταμάτησαν να παρέχονται φάρμακα για την φυματίωση στους πρώην φυλακισμένους. έτσι, όταν κάποιος αποφυλακιζόταν, σταματούσε και την αγωγή με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα στελέχη του ιού να γίνουν ανθεκτικά και να μεταλλαχθούν σε φυματίωση νέου τύπου.
    το γεγονός αυτό, όπως και πολλά άλλα, ως συνήθως, μπορεί να ερμηνευθεί αναλογα με την κομματική προέλευση του καθενός.
    οι δεξιοί θα πουν "ορίστε ο κομμουνισμός" και οι αριστεροι θα πουν ότι φταίει ο καπιταλισμός που οδήγησε στην κατάρρευση τον υπαρκτό καταστρέφοντας κάθε υποδομή.

    η ουσία όμως είναι ότι όποιος θεωρεί ότι υπεύθυνος για κάτι τέτοιο είναι αποκλειστικά είτε το ένα σύστημα είτε το άλλο, είναι αφελής και μικρόνους.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ντροπή!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις μας έφερε ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Μαρκ Σπιτς..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα που μας χειραγωγεί δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να βρει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ στην Ρηγίλλης..

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ειμαι εθνικιστης αλλα οχι αδικος ουτε βλακας. Τα δεξια κοπροσκυλα φερνουν πρωτα τους τρισαθλιους αμοιρους για τσαμπα μεροκαματα, χεζουν τους Ελληνες και μετα φωναζουν εναντιων των λαθρομεταναστων. Για τις μαυρουκες που τον ενοχλουν γιατι δεν τισ μαζευουν το θαυμασιο αυτο κρατος. Να μιλησω για το ΑΘΛΙΟ θεαμα μιας νυχτας χριστουγεννων οπου καποιος αθηναιος δημαρχος για να δειξει στους παντες ποσο ανθρωπιστης ειναι ειχε κανει συσυτιο μεσα στην βροχη στην πλ Ομονοιας και οι αμοιροι περιμεναν μεσα στην βροχη να παρουν ενα πιατο φαι; Τοσα π,πουρδελοξενοδοχεια ειναι γεματη η Ομονοια δεν μπορουσε να τουσ κοιμησει εκει; Αλλα ο κυριος ηθελε τυμπανοκρουσιες γιατι το επεζε μελλων αρχηγος κοματος. ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΞΙΑ σκουληκια και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που τους συμπαραστεκεστε. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Για σκάστε λίγο κοπρίτες ρατσιστές.

    Θέλετε να διωχθούν όλοι οι ξένοι από την Ελλάδα;

    Ωραία να διωχθούν.

    Πρώτα όμως θα δεχθούμε να διωχθούν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι μετανάστες στις άλλες χώρες.

    Καθαρή Ελλάδα δεν θέλετε;

    Καθαρές λύσεις λοιπόν.


    Μέχρι τότε. Μέχρι να ρθεί και ο τελευταίος Ελληνας που τρώει το ψωμί του Γερμανού , του Αμερικάνου μαύρου, του Αυστραλού μαύρου, του Καναδού, του Ινδιάνου Λατινοαμερικάνου, του Αραβα, του Λίβυου, του Νοτιοαφρικανου, του Αιγύπτιου, ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

    Απ'αυτά τα λεφτά γίνατε άνθρωποι.

    Οποιος αλήτης λοιπόν ξαναμιλήσει για διώξιμο μεταναστών, επειδή δεν έχει φιλότιμο, αν μή τι άλλο, για να ξεπληρώσει τα χρωστούμενα, να το κα΄νει αφού στείλει στην Κυβέρνηση αίτηση για διεθνή διακανονισμό των μεταναστών.

    Να επιστρέψουν όλοι στις χώρες προέλευσής τους ΤΩΡΑ.

    Πρώτα να διωχθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες και αμέσως μετά οι ξένοι από την Ελλάδα, επειδή οι Ελληνες έχουν φαέι το φαί των ξένων περισσότερα χρόνια.

    Αλλιώς ΣΚΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για σκάστε λίγο κοπρίτες ρατσιστές.

    Θέλετε να διωχθούν όλοι οι ξένοι από την Ελλάδα;

    Ωραία να διωχθούν.

    Πρώτα όμως θα δεχθούμε να διωχθούν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι μετανάστες στις άλλες χώρες.

    Καθαρή Ελλάδα δεν θέλετε;

    Καθαρές λύσεις λοιπόν.


    Μέχρι τότε. Μέχρι να ρθεί και ο τελευταίος Ελληνας που τρώει το ψωμί του Γερμανού , του Αμερικάνου μαύρου, του Αυστραλού μαύρου, του Καναδού, του Ινδιάνου Λατινοαμερικάνου, του Αραβα, του Λίβυου, του Νοτιοαφρικανου, του Αιγύπτιου, ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

    Απ'αυτά τα λεφτά γίνατε άνθρωποι.

    Οποιος αλήτης λοιπόν ξαναμιλήσει για διώξιμο μεταναστών, επειδή δεν έχει φιλότιμο, αν μή τι άλλο, για να ξεπληρώσει τα χρωστούμενα, να το κα΄νει αφού στείλει στην Κυβέρνηση αίτηση για διεθνή διακανονισμό των μεταναστών.

    Να επιστρέψουν όλοι στις χώρες προέλευσής τους ΤΩΡΑ.

    Πρώτα να διωχθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες και αμέσως μετά οι ξένοι από την Ελλάδα, επειδή οι Ελληνες έχουν φαέι το φαί των ξένων περισσότερα χρόνια.

    Αλλιώς ΣΚΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οποιος έχει στοιχειώδη εντιμότητα και νοιώθει ότι είπε ανεπίτρεπτες ύβρεις, πρέπει να βγεί και να ζητήσει συγνώμη. Αλλιώς τα παραπάνω ισχύουν και γι'άυτόν

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πρώτος βέβαια απ'όλους να βγεί και να ζητήσει συγνώμη, ο μόνος γνωστός διαχειριστής του ΠΡΕΣΣ ΤΖΙΑΡ, που δέχτηκε να φιλοξενήσει το εμμετικό κείμενο του κρετίνου του ΤΙΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, ο Καψαμπέλης.

    Εχει τ'αρχίδια να το κάνει ή του τάχει κόψει ο Κουρής;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μιλησε ο Ανωνυμος χωριατης για να επιτιμα τους αλλους. Ποιος ο κουκουλοφορος του blog. Στην πυρα ολοι οι κουκουλοφοροι δεξιοι αριστεροι, κυπ ατζηδες κ.λ.π
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αει σιχτίρ σκουλήκια. Ούτε ένας δεν έχει τσίπα και φιλότιμο.

    Φίλοι μετανάστες, φύγεται από την χώρα τούτη της πανούκλας μόνοι σας.
    Ρίζτε μας και μια μούντζα. Μην αφήνετε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν με τέοιους μαλάκες. Χέστε τα τα λεφτά. Φύγετε μακρυά από την λέπρα που λέγετε ελληνικός ρατσισμός. Χέστε μας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς τους ψευτοπροοδευτικους του γλυκου νερου που ζειτε σε εικονικη πραγματικοτητα.Βγαλτε την καραμελα του ρατσιστη απο το στομα και βαλτε την εκει που ξερετε μηπως και συελθετε.Δυστυχως ετσι πρεπει να απανταμε στις αφεντομουτσουναρες σας.Μολις ακουσετε για δυστυχισμενο λαθρομεταναστη τρεχετε ταχα να δειξετε την αλληλεγγυη σας κατεβαζοντας τις πλερεζες καιβριζοντας χωρις στην ουσια να κανετε τιποτα.Αν πραγματικα θελετε να βοηθησετε,προσφερετε εθελοντικη εργασια.Πειτε και στους καθοδηγητες σας με τα εκατομμυρια να τσονταρουν και να δειτε πως σωζονται ζωες.Ετσι κανουν οι πραγματικοι προοδευτικοι ανθρωποι.Σταματηστε επιτελους να βριζετε ανουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ρε ρεμάλια, ρε ναυάγια της ζωής, ρε παρατράγουδα, σας έκανα μια ΤΙΜΙΑ πρόταση.

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, αφού πρώτα διωχθούν οι έλληνες μετανάστες από τις χώρες φιλοξενείας, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ, όχι σαν την δική μας.

    Γιατί ρε καραγκιόζηδες δεν το δέχεστε;
    Τόσο κόπροι είστε; Τί είναι οι μανάδες σας ρεεεεεεεεε;
    Από πού είστε σείς ρε αλητες;

    Αει σιχτίρ μαλάκες.

    Απαντήστε ρε σκυλιά. Συμφωνείτε ή ΟΧΙ;

    Πείτε τα αυτά ρε στους φίλους σας τους εθνικιστές τους ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.
    Πείτε τα ρε στους ΑΧΕΠΑΝΣ, ότι θα ζητήσετε να διωχθούν οι ξένοι από τις χώρες φιλοξενείας;
    Τολμήστε ρε κατουρημένοι χέστες;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χωριατη εμμεσα τους διωχνεις κι εσυ. Ρατσιστη. Γιατι δεν φευγεις κι εσυ απο μια τετοια χωρα.Φυγετε ταλαιπωροι αφου κανατε πυταμιδες, αφου βιασατε, κλεψατε, ριξτε και μια μουντζα σ εμας τους ηλιθιους. Αλλα παντα ετσι θα ειστε. Φτυνετε εκει που τρωγατε και τρωτε. Χωριατη σαν αλλος Μωυσης πηγαινε τους στην γη της επαγγγελιας. Οπως οι ομοφυλοι σας καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 9.04

    Σας τόχω ξαναπεί. Στις τρύπες σας. Δεν σας παίρνει.
    Οσοι δίναν το σπίτι τους στην Γερμανία στην πουτάνα την μάνα σου, ήταν καλοί;

    Εσύ δεν μπορείς να δόσεις το δικό σου;

    Ποιός είσαι σύ ρε καριόλη;

    Εχεις κανέναν δικό σου μετανάστη;
    Πέστου ρε ανεγκέφαλε ότι κακώς του δίνουνστέγη και δουλειά.

    Τόλμησε ρε φασίστα;

    Χαμένοι. Ε χαμένοι.

    Απάντησε ρε μαλάκα.
    Να γυρίσουν τώρα πίσω όλοι οι Ελληνες μετανάστες Ναί ή Οχι;

    Αν ΝΑΙ θα συμφωνήσω και γώ να διωχθούν οι ξένοι από την Ελλάδα.
    Θα πανε εκεί που καταχρώνται σπίτια, φιλοξενεία και δουλειές οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Ολος ο άλλος κόσμος θα συνεχίσει να ανέχεται ξένους, εκτός από μας τα μιάσματα του κόσμου τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Τρομα΄ρα μας. Αει σιχτίρ σκυλιά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αυτά με τους καημένους τους λαθρομετανάστες να τα αφήσετε προοδευτικάριοι του κώλου.

    Εγώ ξέρω Αλβανό που δουλεύει και αυτό και η γυναίκα του και τα παίρνουν μαύρα, λεχει δυο παιδιά και έχει κουβαλήσει και τους γονείς του εδώ. Ζούνε σε δυάρι μεν, αλλά πρόσφατα έβαλε και δορυφορική κεραία!!! Έχει και αυτοκίνητο και κάθε Σάββατο ξεφορτώνει το μισό Βασιλόπουλο σε ψώνια. Μέχρι και ντάνες με εμφιαλωμένο νερό αγοράζει!!!

    Ήθελα να ξέρω τι συνεισφέρει αυτός σε κοινωνική ασφάλιση για να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ολόκληρη η οικογένεια του.

    Έλληνες ξυπνάτε. Μας κλέβουν οι δικοί μας μας κλέβουν και οι ξένοι. Είναι σωστή η παροιμία "Μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι Αλβανοί"
    Άει στο διάολο πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. μαύρη τρύπα, άντε σάλτα μαλάκα, που θα με πείς ρατσιστή βλήμα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Είστε ανεγκέφαλοι.
    Εχετε μίσος στην ψυχή σας, σαν τον Ανθιμο είστε. Με την δική σας πίστη, είστε αντίχριστοι.

    Εμμετός με πιάνει.

    Ο άλλος περιγράφει τι έκανε ένας Αλβανός μετανάστης , λές και οι Ελληνες Μετανάστες δεν αγοράζουν στους Βασιλόπουλους της Γερμανίας και της Αμερικής, λές και δεν πίνουν εμφυαλωμένα νερά.

    Πόσο μίσος φέρνει η αμορφωσιά, πόση κατάντια.

    Εχετε το ακαταλόγιστο. Είστε αμόρφωτοι, είστε ζώα.
    Και επειδή σας αρέσουν οι παροιμίες
    Ανθρωπος αμόρφωτος , ξύλο απελέκητο. Για σας μιλάει.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. yparxoyn polles manes poy xriazontai tosa xrimata gia ta paidia toys kai itan pio prosektikes apo tin en logo kyria...

    an itan ellinopoylo to paidaki grammeno tha to eixate proodeytikoi tis voyrtsas!!

    (sigrnomi gia ta greeklish)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χωριάτη βάλε ένα μπουκαλι απο εμφΥαλωμένο νερό εκεί που ξέρεις μπας και συνέλθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ρε ηλίθιε χωριάτη οι Αλβανοί δεν είχαν καλά καλά ψωμί να φάνε πριν λίγα χρόνια, το εμφιαλωμένο νερό τους μάρανε;

    Αυτό που εννοούσα είναι οτι με τα μαύρα που παίρνουν δίνουν ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ σε ένσημα, και μετά ζητάνε να πληρώσω εγώ την ιαροφαρμακευτική περίθαλψη αυτών και όλων των συγγενών τους που κουβαλάνε εδώ.

    Αυτό δεν γίνεται ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Να συνέλθω από τί;

    Για πές μας εσύ που το έβαλες στον ΚΩΛΟ σου και συνήλθες;

    Διαφωνείς να ζητήσουμε να διωχθούν οι έλληνες μετανάστες πρώτα από όλες τις χώρες του κόσμου και αν σταλούν στην Ελλάδα, ώστε με την σειρά μας να διώξουμε και μείς τους ξένους από την Ελλάδα;

    Ξέρεις , αν συμβεί αυτό θα επιφυλαξετε εσείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, την υποδοχή που επιφυλάξατε στους Ρωσοπόντιους και μιλάμε για δέκα εκατομμύρια περίπου.

    Για τολμήστε, μαλακισμένα;

    Ελάτε μια φορά στην ζωή σας αντιμέτωποι με το ΔΙΚΑΙΟ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. "δίνουν ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ σε ένσημα, και ζητάνε να πληρώσω εγώ την περίθαλψη αυτών και των συγγενών τους"

    me kalypse pliros ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ελα μωρέ μαλα΄κα με τους Αλβανούς.
    Δηλαδή οι Ελληνες που πήγαν μετανάστες στην Αμερική, είχαν δεύτερο βρακί να βάλουν νομίζεις;
    Μάλλον αγόρι μου είσαι τρυφερό παιδί από την πόλη και δεν ξέρεις τίποτα.
    Ρώτα τον μπαμπά σου τον μετανάστη να σου πεί πως πήγανε και μετά έβγα να πείς την παπαριά σου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ....Ξέρεις , αν συμβεί αυτό θα επιφυλαξετε εσείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, την υποδοχή που επιφυλάξατε......
    -----------------------------------
    Ταδε εφη ο χωριατης. Τι εισαι ρε γαμημενο που θα μας κανεις μαθημα σε ΕΜΑΣ τους Ελληνες; Γυρνα στην πατριδα σου γαμημενε τουρκοσπορε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τελικά ρε χωριάτη έχεις πρόβλημα.
    Έχει κολλήσει η κασσέτα και παίζει τα ίδια και τα ίδια και μας έπριξες τ' αρχίδια!
    Κάτάλαβες όταν λέμε ότι " ΤΟΥσ ΕΛΗΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ"
    Αυτοί εδώ μας κουβαλήθικαν με το έτσι θέλω. Υπάρχει σύγκριση?
    Εμένα μου αρκεί το ότι το 75% του Ελληνικού πληθυσμού δεν τους θέλει! Είναι όλοι αυτοί Φασίστες?
    Μα, κανένας Σταλινικός σ' αυτόν τον τόπο πιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μαλάκα χωριάτη οι Έλληνες που πήγαν Αμερική και Γερμανία πήγαν ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - δηλαδή με σχέδιο μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας υποδοχής.

    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

    ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Χωριάτη και λοιποί προοδευτικάριοι του κώλου.
    Το ξέρω οτι όταν γράφετε εδώ μέσα,στο φαντασμένο μυαλό σας έχετε μια εικόνα τηε Ελλάδας ισάξια τουλάχιστον της Σουηδίας ή της Νορβηγίας, για αυτό και η μεγαλοθυμία σας προς τους λαθρομετανάσες.

    Όταν όμως αφήσετε το πληκτρολόγιο, πιανετε πάλι τους απλήρωτους λογαριασμούς λογαριασμούς σας και προσπαθείτε κακομοίρηδες να υπολογίσετε πώς θα τα βγάλετε πέρα και πάλι αυτό το μήνα, βουτηγμένοι στη μιζέρια σας, ατόκλητοι υπερασπιστές και νταβατζήδες των Αλβανών.

    Δεν πάει καν το μυαλό σας οτι για τη μιζέρια σας αυτή έχουν μεγάλο μερίδιο οι "φίλοι" σας Αλβανοί, που τρώνε και πίνουν με μαυρα λεφτα, δεν συνεισφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος, ξεφτίλισαν τις δουλειές και γλεντάνε σε βάρος σας κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Και οι Αλβανοί προσκλήθηκαν από τον Σαμαρά και τον Σεβαστιανό.
    Απλά εμείς είμασταν λιγώτερο φιλόξενοι από τους Γερμανούς.

    Επίσης αυτό που λές για προσκλήσεις ακι χαρτιά αφορά 350.000 στην Γερμανία και καμιά 50.000 στην Αμερική και άλλοι τόσοι στην Αυστραλία. Τα υπόλοιπα 5 και εκατομμύρια πήγαν λαθρομετανάστες μαλάκα.

    Δεν υπήρχαν προσκλήσεις πρίν τον πόλεμο.

    Αλλά άσχετα απ'αυτό, έτσι κι αλλιώς με την λογική σου, εφ'όσον είσαι ξένος τρώς το ψωμί των ντόπιων, είτε πηγες με πρόσκληση είτε όχι.
    Δεν αλλάζει κάτι, εκτός από το αν είσαι λαθρομετανάστςη τρώς "λιγώτερο ψωμί" απ'όσο δικαιούσαι από την δουλειά σου.

    Γιατί δεν τολμάς να πείς να γυρίσουν πίσω οι Ελληνες μετανάστες;

    Οι πιό πολλοί είναι ρατσιστές σαν και σένα.
    Εμπα στα ομογενειακά σάιτ λοιπόν και πές τους κατάμουτρα, ότι κακώς τους φιλοξενούν εκεί που τους φιλοξενούν και καλό θα είναι να τους διώξουν.

    Οσον αφορά την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ που πληρώνουν οι Ελληνες μετανάστες, δεν τα λές καλά.
    Οι εργοδότες σ'αυτές τις χώρες τους απαιτούν να πληρώνουν την κοινωνική ασφάλιση και τους την πληρώνουν. Μόνο οι Ελληνες ερφγοδότες τους την στερούν. Να τις ζητήσεις λοιπόν από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ τον Μίχαλο και να τους αφήσεις ήσυχους αλήτη.

    Χωριάτης

    Υ.Γ Αρκετά για σήμερα το σεμινάριο λογικής σκέψης. Θα πάθετε όβερ ντόουζ, βλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Άντε τώρα χωριάτη. Ασε το πληκτρολόγιο και πήγαινε να μετρήσεις πόσους λογαριασμούς έχεις απλήρωτους γι αυτό το μήνα, κακομοίρη "προοδευτικέ" μαλακοτρόμπα.

    Τα φιλομεταναστευτικά σου κυρήγματα τα συνεχίζεις αύριο πάλι. και ονειρεψου οτι η Ελλάδα είναι Σουηδία μαλάκα κομπλεξικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ;

    Ακολούθα έναν μετανάστη θα σε οδηγήσει, στον ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
    Αυτός κλέβει και το κράτος και τα Ταμεία.

    Η φάτσα του είναι ντάλε κουάλε με αυτήν του Μίχαλου.

    Συνέλαβέ τον.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Α ρε Αντρέα που είσαι... Που ήθελες να κάνεις την Ελλάδα Σουηδία!

    Συνεχίζω εγώ το έργο σου.

    ο πιστός οπαδός σου
    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μα καλα...
    είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι εάν ένας οικονομικός πρόσφυγας δουλεύει μαύρα, φταίει αυτός;

    ο μαλάκας ο έλληνας φταίει, που αν αγαπάει την βρωμοελλαδίτσα του θα έπρεπε να του κολλάει ένσημα.
    έτσι κι αλλιώς πάλι θα είχε λιγότερο κόστος.

    αλλά με τέτοια κουτοπονηριά που μας διακρίνει, κανένας δεν το έκανε.

    δηλαδή όταν οι έλληνες εργοδότες εισφοροδιαφεύγουν, φταίει ο πακιστανός που δουλεύει εκεί;

    αν είναι δυνατόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. εγο ιμε πακιστανο κε περνο 40 ευρο μεροκαματο. αμα ζιταο ενσιμο με διοχνι. αμα παο νοσοκομιο αροστισο ολο κοσμο λει να φυγι γιατι ινα βρομικο. αλα εγω μαθανις εληνικα και βρικα κε μια ελινιδα γαμαι περναο μια χαρα. πεδια αμα κανο μαθι ελινασ ινε ρατσιστα τοτε ομος εχι δικο μας κομα ο πακιστανι κι πσιφιζο ολος κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Timo Lambrou

    sou gamo to mouni tis manas sou pou genise enan kargioli san kai sena

    ante gamisou mouni tis laspis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαλάκες προοδευτικάριοι του κώλου - νταβατζήδες και αυτόκλητοι "προστάτες" των λαθρομεταναστών - γυρίστε απο το άλλο πλευρό και ονειρευτείτε οτι η Ελλάδα είναι Σουηδία - όπως ονειρευόταν ο μακαρίτης ο Αντρέας.

    Ουστ κομπλεξικοί αρχοντοχωριάτες, κακομοίρηδες και μίζεροι φτωχομπινέδες που μεγαλοπιάνεστε με τα Σουηδικά μοντέλα και δεν βλέπετε την τύφλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. den eipame na tous dioksoume. auto pou leo einai, oti exei xathei o elegxos.

    an parameinoun etsi ta pragmata tha ginei xamos argotera.

    exoun gemisei kai oi filakes mas kai tous dioxnoun.

    me liga logia, den tha mas prosferei tpt i parousia tous. arketoi mpikane. prepei na teleionei auti i istoria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στα αγγλικα ο εφιαλτης λεγεται incubus και ενδεχομενως προερχεται απο το cub που σημαινει μικρός καρχαρίας , λιονταρακι κλπ ... τρεχα γυρευε δλδ

    Απ την αλλη στα ελληνικα ο εφιαλτης προερχεται απο τον Εφιαλτη τον γνωστο ρουφιανο τον θερμοπυλων.

    Ο ελληνικος πολιτισμος (που βεβαιως δεν εχει καμμια σχεση , μητε καν συναφεια με νεοελληνες και ελλαδα παρα την ακατασχετη εθνολαγνικη μπουρδολογια περι ιστορικης συνεχειας) ειχε συνηθεια να υποστασιοποιει τις εννοιες, πχ στην ομορφια , στην αγαπη, στον ερωτα, στο δικαιο , στη ζωη προσδιδε ανθρωπινα μορφικα χαραχτηριστικα, για να αποδωσει μετρο και οριο και φυση .

    Αν σημερα , αν λεμε, υπηρχε ελληνικος τροπος συνθεσης και σκεψης η εννοια ρατσιστης θα μορφοποιουταν στο πολυ-ονομα "γιωργος , νικος, θανασης , σπυρος κλπ " και θα παραδιδοταν ως τετοιο σε παγκοσμια χρηση , οπως το αναλογο του Εφιαλτη για τη ρουφιανια .

    δλδ δεν θα λεγαμε εισαι ρατσιστης , αλλα εισαι γιωργος , νικος κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πολυ βλακεια, πολυ αγραμματοσυνη και πολυ μισος εδω μεσα. Τρομαζω.
    Ετσι συζητατε στο σπιτι σας εσεις;Με τα κουμπουρια και τα μαχαιρια στα χερια;
    Δεν μπορειτε να καταλαβετε δυο μονο απλα πραγματακια.
    Πρωτον, οτι δεν μπορει μονη η Ελλαδιτσα, να θρεψει ολη τη δυστυχια του πλανητη.Και
    δευτερον,οτι τα αλλα κρατη, που συνεχεια μας τα κοπανατε, (Αμερικη, Αυστραλια κλπ., στα οποια εχουν παει κατα χιλιαδες Ελληνες), τους εκαναν προσκληση με συμβολαιο και πηγαιναν συστημενοι για το τι θα κανουν εκει.Ειχα κι εγω συγγενεις, μακαριτες πια, που ειχαν παει στην Αμερικη και ξερω.
    Παντως για την αγραμματοσυνη μερικων εδω μεσα, ζηταω συγνωμη, που συνεβαλα κι εγω, να βγουν στο σεριανι τετοια μπουμπουκια.
    Οσο για τη βλακεια, μα αυτη, οπως ειναι γνωστο, ειναι ακατανικητη, οποτε τι να κανουμε; Σιωπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Να ρωτησω κατι; Αφου ρε Πακιστανοαλβανοτουρκογαμημενοι ειμαστε ρατσιστες και σας καταπιεζουμε και δεν σας πληρωνουμε γιατι δεν γυριζετε στην πατριδα σας να σπατε πετρες στα λατομεια αλλα αυξανεσθε και πληθ. και ερχεστε θαλασσοπνιγμενοι κατα κυμματα; Ρε δεν πατε στο διαολο που θα σας ζητησουμε και συγνωμη που μολις πλακωσατε αρχισατε τους βιασμους, τους φονους, τις κλεψιες. ΟΥΣΤ ρε στις γαμημενες πατριδες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Το οτι στην Ελλαδα υπαρχουν χιλιαδες ρατσιστες εινε γεγονος και το βλεπουμε και μεσα σ αυτο το σχολιο.
    Μπορειτε ομως να μου εξηγησετε γιατι ολοι αυτοι οι γενετικα μεταλαγμενοι εινε οπαδοι τις ΝΔ-ΛΑΟΣ?
    εινε τυχαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 11:03 μμ

    Αν διαβασεις ολα τα ρατσιστικα μηνυματα εδω, θα δεις οτι στο 90% δεν μπορεις να καταλαβεις την πολιτικη προτιμηση του γραφοντος, επομενως, ΕΣΥ εισαι αυτος που ρατσιστικα πιστευεις οτι ειναι ΟΛΟΙ οπως λες ειναι ΝΔ ή ΛΑΟΣ. Απλα ο ρατσισμος σου ειναι πολιτικος. Ομως δεν διαφερεις απο τους υπολοιπους, προκαταληψη ειναι ασχημο πραγμα, ανοιξε τα μυαλα σου.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. To οτι εσυ εισαι πολυ μπουμπουνας, ειναι τυχαιο προιον γενετικης μεταλλαγης, η ο πατερας σου επινε ανω του μετριου;Ακου ρατσισμος.
    Ξερεις αραγε την εννοια του ορου αραγε;Πολυ αμφιβαλλω.
    Παρεμπιπτοντως,εγω, δυστυχως, η ευτυχως, Πασοκ ψηφιζα.Για 35 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η πολιτικη προκαταληψη και ο πολιτικος ρατσισμος εινε αθωος μπροστα στην προκληση να βοηθησεις τον συνανθρωπο σου και λογο εθνικοτητας και χρωματος να τον στελνεις για θανατο.
    Εγω ισως χρειαζωμε φυλακη για την παρορμητικοτητα μου εσυ ομως στησιμο στα 3 μετρα.
    ΓΚΕΚΕ? ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αντε ρε ηλιθιε που θα πεις εσυ σε μενα "ΓΚΕΚΕ" δεν εχεις ΠΟΤΕ ακουσει ποτε να στελνουν αλλους στο θανατο για πολιτικα ρε μουχλα?
    ΕΓΩ ΔΕΝ υποστηριξα τους ρατσιστες μωρη μουναρα ξεγανωτη.
    Αντε γαμησου καθομαι και ασχολουμαι με τα πιτουρα.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΧ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....
    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ.. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ)
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΠΟΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ....

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
    (ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ.
    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ-ΓΡΑΨΟΥΝ
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΡΕΚΛΑΜΕΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΩΣ ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΗΠΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ??
    ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ??
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. mpravo re arxidi
    kai gamo ta pos sou anartisane
    gamo to mouni tis manas sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ειστε ασόβαρος κύριε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ασε φιλαρακο που εγραψες για τους λογαριασμους που ανοιγουν για να βοηθησουν συνανθρωπους που εινε αποροι και χρειαζωντε βοηθεια.
    Ακους πολυ καλα τι κανουν οι τραπεζιτες με τα φραγκα αυτα και αν τα δινουν στους ανθρωπους που τα χρειαζωντε η οχι?
    Εδω τα τρωνε απο γυρω γυρω οι αρμοδιοι μανατζερ και πολιτικοι του καθεστωτος,και ερχετε ο κυριος Λαμπρου να μας πει οτι δεν πρεπει να δαπανησει το κρατος 40-50 χιλιαρικα να σωθει μια ψυχη γιατι δεν εινε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ.
    Αν αυτο κυριοι δεν εινε ρατσισμος στην χωρα αυτη δεν θα ηθελα να σας ειχα συμπολιτες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ:


    ο/η ανώνυμος είπε...
    arketa provlimata exei i ellada.

    opos irthan feugoun.

    den eipame na min voithisoume an mporoume, alla prepei na frontisoume gia ta provlimata tis xoras mas prota.

    22 Μάρτιος 2008 6:16 μμ

    ο/η ανώνυμος είπε...
    Προς 6.00

    Σχολιάζοντας τον Τίμο, που έγραψε το σχόλιο και χαρακτηρίζοντάς τον "μισάνθρωπο" και "ελληνικό σκουλίκι" τον ρωτάς
    "Αμφιβαλλω για το οποιο μορφοτικο επιπεδο σου απτα λεγομενα σου". Το δικό σου ποιό είναι που δεν έφτασε να σου μάθει ότι η λέξη ΜΟΡΦΩΣΗ θέλει "Ω";

    Υ.Γ. Δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος για τους γιατρούς χωρίς σύνορα ούτε για την ανθρωπιστική βοήθεια που παρέχει η χώρα μας. ΑΛΛΑ,

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ "ΑΙΘΙΟΠΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    Εντάξει, "προοδευτικοί"Ελληναράδες - Μαγγίνες";

    22 Μάρτιος 2008 6:39 μμ


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΘΩΜΑΣ ΚΟΣΜΑΤΟΣ
    ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αγαπητε τακουλη μπλογκερ που σπουδασες αγορι μου την ελληνικη γλωσσα.Χρειαζωμαστε μερικους σαν και σενα για να συντηρησουμε την σπανια αυτη ρατσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΘΩΜΑΣ ΚΟΣΜΑΤΟΣ
    ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

    Και τι προτινεις εσυ κυριε Κοσματο,να τουφεκιζουμε οποιον μπαινει στη χωρα παρανομα?
    Η καλυτερα να τον στελνουμε πισω με την ολυμπιακη καθε εβδομαδα,ετσι θα εχουμε μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια γιατι λογο overbooking θα ξαναγινει βιωσιμη η εταιρια και θα προσλαβει κ αλλους ο εκαστοτε υπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 12:17 πμ
    Εγω εχω τελειωσει τη Βαρβακειο, εσυ;

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Για τον ΤΑΚΟΥΛΗ

    Εγω το δημοτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 1.06

    Καλα εσενα σε ρωτησε κανεις και πεταχτηκες σαν κλαμμενη χειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Το τελευταιο σχόλιο μου..
    ....
    Αρκετα απο αυτα που γράφεις ειναι σωστα αγαπητε..
    Ομως το οποιαδήποτε μενος που έχουμε κατάυτων που μας ληστεύουν,μας σκοτώνουν ,μας....μας...θα το βγάλουμε πανω σε μια γυναικα μονη με ενα παιδι?
    Που το παιδι..δεν ξερουμε και πως το εκανε..(βιασμος...απειλη..εκβιασμος,φόβος)
    και λεει ο αλλος οτι εκανε το κεφι της?

    22 Μάρτιος 2008 6:02 μμ
    ...........
    Αυτο αναφέρεται στον ανωνυμο που εγραψε στις 5.55 μ.μ και αυτο προς αποφυγη παρεξηγησεων..
    Δεν αναφέρεται στον αμέσως απο πάνω μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. τα συνορα πρεπει να ειναι ανοιχτα και οι ανθρωποι να ζουν ελευθερα οπου θελουν.

    αφου εχουμε λεφτα για στρατιωτικους εξοπλισμους μαλλον θα εχουμε και για τετοιους σκοπους

    καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις τι φασισταριο πρεπει να εισαι ''ιθαγενη'' τιμο λαμπρου.

    καλυτερα να μαζεψουμε εσενα και να σε πακεταρουμε για αιθιοπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΚΑΚΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΟΥΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ?

    ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Κ.Α, ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ????

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ Η ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

    ΕΥΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ

    ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΑΡΟΙ...

    ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ...

    ΧΩΡΙΑΤΕΣ... Ε ΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μην τσαντιζετε τα αλβανα απο εδω και περα εαν κανουν καμια παραβαση στον δρόμο γιατι μπορει να σας τιναξουν τα μυαλα στον αερα, ειδικα σε εσας αριστερουληδες αντιρατσιστες των οπισθιων που απορω γιατι δεν τρεχετε να βαλετε το χερη στην τσεπη για τους καημενουληδες, ή να παντρεψετε τα παιδια σας μαζι τους αφου τους πονατε τοσο!

    ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

    Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στην Αχαρνών

    Παρασκευή, 21.03.08

    Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας 40χρονου οδηγού στην Αχαρνών πριν από περίπου ένα μήνα.

    Πρόκειται για έναν 23χρονο από την Αλβανία, σεσημασμένο για ναρκωτικά, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον οδηγό ΙΧ έπειτα από λογομαχία για το ποιος έχει προτεραιότητα.

    Πηγή:Ελεύθερος Τύπος - City 99,5

    Ιστορικό:
    3.3.2008

    Εν ψυχρώ δολοφονία στην Αχαρνών για οδική παράβαση

    Έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο συνεπιβάτη αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Ηπείρου στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα και ο οδηγός του αυτοκινήτου διαπληκτίστηκαν με οδηγό μοτοσικλέτας για την προτεραιότητα.

    Όταν ο συνοδηγός του οχήματος βγήκε από το αυτοκίνητο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή:alphatv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. *χερι

    Δαιμων του πληκτρολογιου (πιθανοτατα αλλοδαπής προέλευσης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ-ΧΩΡΙΑΤΗΣ (ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ); Αυτό το γουρούνι ο Χωριάτης, είναι εβραίος αίματος. Σαν τον Δημητράκη τον πονηρό αναρχικό, ο πατέρα του έχει όφελος από τους λαθρομετανάστες. Τους χρησιμοποιεί όπως ο πατέρας του αναρχικού Δημητράκη για φθηνούς εργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. αναδημσιεύω από τον "πατερουλη"



















    Και τι έχουν να κάνουν οι Έλληνες μετανάστες στον Καναδά, στην Γερμανία και αλλού?



    Τους κάλεσαν και πήγαν και μάλιστα τους πέρασαν από πάμπολλες εξετάσεις!





    Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης λοιπόν!
    Ακόμα και στον χαρακτηρισμό διαφέρουν!






    Οι Έλληνες ήταν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ενώ οι άλλοι είναι ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ!!!










    Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες έχουν παραδεχτεί ότι το πέρασμα στην Ελλάδα τους κοστίζει 4000 με 5000 Ευρώ!
    Δικαίωμά σας να τους θέλετε, δικαίωμα και στο 75% περίπου του Ελληνικού πληθυσμού να μην τους ανέχεται πλέον!








































    αναδημσιεύω από τον "πατερουλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 8.18 βλάκα με περικεφαλαία θυμήσου τον Κακλαμανάκη που δεν του έδινε χρήματα ο Λιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Η καλυτερα να τον στελνουμε πισω με την ολυμπιακη καθε εβδομαδα,ετσι θα εχουμε μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια γιατι λογο overbooking θα ξαναγινει βιωσιμη η εταιρια και θα προσλαβει κ αλλους ο εκαστοτε υπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. προφανώς οι αρχαίοι ολυμπιακοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους σύγχρονους.Αύριο θα γίνει η αφή της φλόγας ,τι συμβολίζει η ολυμπιακή φλόγα; Αυτό που που συμβολίζει η φλόγα έχει καμιά σχέση με την κινά;μαγαζακι μου τα κανατε ολα,κανατ και την ακροπολη γυραδικο να γουσταρουν οι τουριστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Λέει ο κ. Λαμπρου
    Αλλα ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ που τους δινουμε ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    .........
    Σωπα καλέ μη το λες!!! Μη το λες!!
    Τους δινουμε δουλειες και γαμω τις δουλειες...που αν δεν ηταν αυτοι θα τις καναμε εμεις η τα παιδιά μας..
    Τι λες μωρεεεεεεεεεεεεεεε

    Ποιος θα καθαριζε σκάλες? Ποιος θα καθαριζε τα σπίτια μας?Ποιος θα ξεσκάτωνε τους γερους γονεις μας? Τα παιδια μας?Ποιος θα δούλευε στα χωράφια?Ποιος θα εκανε όλες τις σκατοδουλειες που κάνουν αυτοι?
    Εσυ? Εγώ? τα παιδια μας?Ας γελάσω..
    Τους δίνουμε να κάνουν δουλειες που εμεις δεν καταδεχόμαστε...εμεις δεν επροκειτο να κάνουμε στον αιώνα τον απαντα..
    Η ελληνίδα μανα και πατέρας σπουδάζουν τα παιδιά τους..γιατι θέλουν να έχουν μια καλύτερη ζωη κι οχι να κάνουν δουλειες του ποδαριού..
    Οσο για τις καλές δουλειες...εσυ έχεις δει γιατρο αλβάνο ΄η πακιστανο?
    εχεις δει δικηγόρο αιγύπτιο ή ρώσσο?
    εχεις δει σε ΔΕΚΟ αλβανους?ινδους?
    Εγω δεν εχω δει..ασε λοιπον τις παπαριες..
    ο Ελληνας θέλει μια θεσούλα στο δημόσιο αυτο ειναι το ονειρο του..κι οχι οι σκατοδουλειες που κάνουν οι αλλοδαποί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο "χωριάτης" είναι αλβανός, συγκεκριμένα αρβανίτης. Το έχει παραδεχθεί σε άλλα σχόλια και ποτέ δεν έκρυψε την χαρά του για το Κόσοβο! Υποστηρίζει του αλβανούς ενώ μισεί θανάσιμα τους γηγενείς έλληνες και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει επιτεθεί. Φίλε αλβανέ χωριάτη, οι γηγενείς έλληνες υπέφεραν από τους βάρβαρους προγόνους σου. Έσεις τους σφάξατε, εσείς σφετερηστήκατε την ιστορία τους, εσείς μεθοδεύσατε την λαθραία είσοδο αλβανών λαθρομεταναστών με τον αρχιαλβανό τον Παπούλια (σιγά τον μαλάκα τον πρόεδρο της πούτσας). Και όλα αυτά για να κάνετε μια μεγάλη αλβανία και να σηκώσετε την σημαία με την δικέφαλη κότα πάνω στην Ακρόπολη. Μαλάκα αλβανέ χωριάτη γάμα καμιά κοτούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. «Ανοιξη και καλοκαίρι

    Ο Αλή Βελής μ' ασκέρι

    πάει τη Λάλα και κυκλώνει

    Και στο κάστρο της ζυγώνει.

    Μήνυμα μ' ένα τσιράκι

    Στέλνει στον Αλή Φαρμάκη:

    - Τον Κολοκοτρώνη αν δώσεις

    Την ζωή σου θα γλυτώσεις.

    Μα ο προύχοντας Λαλιώτης

    Αντρας είν', δεν είν' προδότης:

    - Δε σ' τον δίνω, είν' αδερφός μου,

    Είναι αδερφοποιτός μου!

    Ο Καλιάς στάχτη ας γίνει

    Αδερφό δεν παραδίνει!

    Είμαι ο Αλή Φαρμάκη

    Με δικό μου μπαϊράκι.

    Αίμα το σπαθί μου στάζει

    Και το αίμα δε με σκιάζει!»

    (Από την Πανδώρα του ΒΗΜΑΤΟΣ)
    Διαφωνώ με τον επιφανειακό σχολιασμό της.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    αφιερωμένο στους Αλαβανοφάγους

    --------

    «Ανοιξη και καλοκαίρι

    Ο Αλή Βελής μ' ασκέρι

    πάει τη Λάλα και κυκλώνει

    Και στο κάστρο της ζυγώνει.

    Μήνυμα μ' ένα τσιράκι

    Στέλνει στον Αλή Φαρμάκη:

    - Τον Κολοκοτρώνη αν δώσεις

    Την ζωή σου θα γλυτώσεις.

    Μα ο προύχοντας Λαλιώτης

    Αντρας είν', δεν είν' προδότης:

    - Δε σ' τον δίνω, είν' αδερφός μου,

    Είναι αδερφοποιτός μου!

    Ο Καλιάς στάχτη ας γίνει

    Αδερφό δεν παραδίνει!

    Είμαι ο Αλή Φαρμάκη

    Με δικό μου μπαϊράκι.

    Αίμα το σπαθί μου στάζει

    Και το αίμα δε με σκιάζει!»

    (Από την Πανδώρα του ΒΗΜΑΤΟΣ)
    Διαφωνώ με τον επιφανειακό σχολιασμό της.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Να συμπληρώσω, ότι ο Κολοκοτρώνης ανταπέδοσε στο ΛΑΛΑ, με την πλήρη καταστροφή του, τον βιασμός και την εξόντωση όλων των γυναικόπαιδων του χωριού.

    Η καταστροφή του ΛΑΛΑ μας λέει ο Μακρυγιάννης ότι απετέλεσε την αιτία που οι Αρβανίτες Μουσουλμάνοι, από κεί που ήταν σύμμαχοι των επαναστατών, άλλαξαν στρατόπεδο.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ισως σ'αυτή την προδοσία των χριστιανών επαναστατών, προς τους μουσουλμάνους Αρβανίτες συμμάχους τους, ωφείλεται η "προτίμηση των σημερινών ελλήνων" στους Σέρβους και το μίσος της "ενοχής" προς τους Αλβανούς.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Σας αφιερώνω και ενα στιχάκι απο ενα "ασμα κλασικό"
    με την Ριτα Σακελαρίου..

    Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνων..
    φτάνει ως εδώ...αλλο δεν μπορώ,,

    Βρε χωριάτη εσύ ποιανού αμαρτίες πληρώνεις και σου την πέφτουν πολλοι εδώ μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Καζαμπούμπου . Ολισαντέμπε . Βέγγος
    ....
    Ελλαδάρα εσύ που τρέφεις όλους τους πεινασμένους και καταφρονεμένους του πλανήτη Γη , εσύ που τα παιδιά σου τάχεις για πνίξημο...,
    Ρε παιδιά αν αυτή η μάνα απο την αιθιοπία μείνει στην Χώρα μας μπορει να μας κάνει και άλλα παιδιά σύν ότι αν δουλέψει και ως ( μπαρόβια-πουτανάκι μαύρο σε σπίτι-...)το Κράτος μας θα τα αρπάξει και απο άλλη μια περίπτωση(...χιλιάδες είναι αυτές).
    Η Ελλάδα μας θέλει έσοδα !
    έσοδααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ειδαμε και του τσαμηδες που αφησαμε το ευχαριστω τους,χωριατη σε οποιον αρεσει τα συνορα ειναι ανοιχτα και τα σκυλια δεμενα,και για να τελειώνουμε με το πονο του καθε πικραμενου.Οι ελληνες πληθυσμιακα ηταν ενα μικρος λαος,ολοι οι υπολοιποι που δεν σας αρεσει η ελλαδα ουτε σαρεσει να αυτοπροσδιορίζεστε ελληνες, τι να κανουμε τι Θελετε απο εμας να φυγουμε εμεις και να μεινετε εσεις. Στους πολεμους παντα γινονται λαθη ,ο πολεμος απτη φυση του ειναι βιαιος αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι ζωη.Τι θες ρε χωριατη δηλαδη πεστο καθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Θέλω αφού καθίσετε και διαβάσετε ιστορία, να καταλάβετε από που πηγάζει το μίσος σας.
    Να πάψετε να είστε ρατσιστές, να γίνετε άνθρωποι.

    Μόλις μορφωθείτε θα καταλάβετε, ότι δεν είστε τίποτε άλλο από ένα κράμα ανθρώπων, που τρέχει στις φλέβες σας όλη η Βαλκανική και η Μικρασιατική βαβυλωνία.

    Ελληνες γίναμε, επιλέγοντας σαν επίσημη γλώσσα την μόνη μέχρι το 21 γραπτή γλώσσα, τα ελληνικά.


    Μόλις το καταλάβουμε αυτό, θα καταλάβουμε, ότι είναι καιρός εκτός από την γλώσσα, να επιλέξουμε και να είμαστε αντάξιοι στον πολιτισμό τους.

    Να γίνουμε πολιτισμένοι, να απομονώσουμε τα ζώα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και "αυτοονομάζονται καθαροί έλληνες".

    Να απομονώσουμε αυτούς που πάνε να φορτώσουν στον πολιτισμό της χώρας, τον φασισμό και τον ρατσισμό "τους".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Για παράδειγμα, σε ότι αφορά το Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό, η δική μου πρόταση προς το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει τι σημαίνει ένας νέος πολιτισμός.

    -------------
    Η γνώμη μου είναι, ότι το δημοψήφισμα, δεν μπορεί να γίνει, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια καλή αφορμή για να φτιαχτεί ένα Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο, που θα δεσμευθεί να δόσει λύση στο Ασφαλιστικό.

    Να δεσμευθούν και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα συμμαχήσουν, ώστε να δόσουν λύση, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα εδώ και 100 χρόνια η ΣΟΥΗΔΙΑ.

    Δεν πηγαίνει κανένα νομοσχέδιο που αφορά την ασφαλιστική και εργατική πολιτική, χωρίς να έχει επάνω του την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της Σουηδικής ΓΣΕΕ.

    Να δεσμευθούν λοιπόν ότι το Ινστιτούτο της ΓΣΕΕ θα φτιάξει ένα ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που θα το ψηφίσουν από κοινού.

    Να γίνουμε επιτέλους χώρα.

    Η σημερινή πολιτική κρίση να γίνει αφορμή για πραγματική Αναγέννηση της χώρας

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕ

    Να γινεται επιτελους χωρα !!!

    Τι λες ρε ;

    Εδω εχετε γαμησει ολα τα βαλκανια ,ειστε οι νατοικοι νταβαντζηδες της βαλκανικης , επιβαλεται τις αποψεις σας σε αλλες χωρες, εχετε στρατο απο το αφγανισταν ως το Ιρακ.

    Τραβατε ρε οπουδηποτε στη βαλκανικη και πεστε οτι ειστε ελληνες , με το ακουσμα μονο φευγουν τρεχοντας οι ανθρωποι .

    Κοιταξτε πριν γινεται επιτελους χωρα , να γινεται ολιγον ανθρωποι

    Φτανει πια με τον εθνικισμο σας , τον απροκαλυπτο δεξιο και τον καλυμμενο πασοκικο εκσυγχρονιστικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. με το μπαρδον μεσιέ..
    εσεις δεν ειστε Ελλην?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. χωριατη εχεις κανει γενετικο ελεγχο στους ελληνες ,εχεις καθε δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζεσαι οπως θες αλβανος,κινεζος,ιαπωνας.Απο εκει και περα λοιπον εφοσον δεν εχεις κανει καμια γενετικη μελετη να δεις ποιοι ειναι ελληνες τα υπολοιπα δεν εχουν καμια βαση ,εγω πχ γνωριζω την καταγωγη μου και εσυ πιστευω.Οι ελληνες ειναι λιγοι και πανω κατω γνωριζουν απο που κρατα οι σκουφια τους,και στο κατω ελληνας ειναι αυτο που αισθανεται ελληνας,αν δεν το αισθανεσαι εσυ εισαι ελευθερος.Η γενικευση ειναι το επιχειρημα αυτου που δεν εχει επιχειρηματα.Αν θελεις να φτιαχνεις λαους χωρις γλωσσα ,ιστορια και καταγωγη επειδη σε βολευει δικαιωμα σου,κριμα ομως που δεν ειναι ετσι,διαβασε τι ειπε οπρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Λόρενς Ιγκλμπέργκερ, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» και τον Μιχάλη Ιγνατίου.Εμεις οι ελληνες δεν ζηταμε απο κανεναν γειτονα τιποτα για αυτο τα μαθηματα σου να τα κανεις καταρχην στους γειτονες σου. και φου σαρεσει η ιστορια Οι Ρωμαίοι ονόμασαν «Graeci» τους Έλληνες και «Graecia» την Ελλάδα, γιατί, στην πορεία τους από την χώρα τους προς την Ελλάδα, οι Γραικοί ήταν η πρώτη ελληνική φυλή που συναντούσαν. Δεν ήταν, δηλαδή, για λόγους απαξίωσης, ή φθόνου, η ονομασία που τους έδωσαν. Το ίδιο, ακριβώς, συνέβει και με τους Άραβες και τους λοιπούς Ασιάτες, όπου οι Ίωνες ήταν οι πρώτοι Έλληνες που συναντούσαν κι απ’ αυτούς ονόμασαν συνολικά τους Έλληνες ως «Yunan» και την Ελλάδα «Yunanistan». Αρα οπως βλεπεις παντοτε ελληνες λεγομαστα και επι τουρκοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ειναι απο την προβοκατορια, (διπλα απο τη βαλκακια)

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. 1ο Τάκη μη γίνεσαι φαιδρός.

    2ο Φίλε 2.47, έχεις μια περίεργη "κυκλική αντίληψη" για το αν ονομαζόμασταν ή όχι Ελληνες.

    Στο μυαλό σου έχεις ένα σχήμα που έχει κρυμμένο το όνομα Ελληνας κάπου στο Κέντρο, μάλλον στον Παρθενώνα, φαντάζομαι και έτσι όποιος έρχεται από την Δύση βρίσκει την πρώτη γραμμή άμυνας που φυλάει το "μυστικό όνομα" και δεν το προδίδουν και του λένε ότι λέγονται Γραικοί.

    Αντίστοιχα από την Ανατολή οι άλλοι του λένε ότι λέγονται Ιωνες.

    Ομοίως από βορρά του λένε Βλάχοι, από βορειοδυτικά και από τα νησιά του λένε αρβανίτες και πάει λέγοντας.

    Κανείς δεν μπορεί να πετύχει το κρυμμένο μυστικό.

    Φίλε αυτά που συζητάμε στην αρχή του προηγούμενου αιώνα απετέλεσαν μεγάλη συζήτηση για την Ρωμιοσύνη και τον Ελληνα.

    Ο Παλαμάς λοιπόν λέει ότι το κοινό όνομά μας επί τουρκοκρατίας ήταν Ρωμιοί.
    Το ίδιο και ο Πατριάρχης που ήταν ηγέτης των Ρωμιών.

    Το Ελληνας δεν το χρησιμοποιούσαν επειδή το είχε αφορίσει η εκκλησία.

    Ελληνας σήμαινε αμαρτωλός, ειδωλολάτρης και έτσι για 1000 χρόνια δεν αποκαλούνταν κανείς Ελληνας.

    Το Ελληνας το επέλεξαν οι διαφωτιστές της Φιλλικής Εταιρείας και μετέπειτα οι διανοούμενοι με τον Κοραή επικεφαλής, υπό την επήρεια των Ευρωπαίων Φιλελλήνων.

    Ρωμαίοι ειμασταν, Ρωμιοί. Από το Ρωμαίοι Πολίτες.
    Ελληνες γίναμε, μας κάναν.

    Την ρωμιοσύνη μη την κλαίς κλπ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Μπα takis γιου φαουλ.

    Ειμαι απο τη χωρα του Πουθενα .
    Βρισκεται απεναντι στη χωρα του Εδω.

    Διαφερουμε στο οτι εμεις εχουμε μονιμως κλειστα τα ματια και ετσι βλεπουμε οτι θελουμε , την ωρα που εσεις τα εχετε ανοιχτα και βλεπετε οτι παρελαυνει απο μπροστα σας .

    Ο Ομηρος αν θυμασαι ελληναρα μου ηταν Τυφλος .
    Ο ελληνας αγαπημενε μου δεν χρειαζοτανε τα ματια για να βλεπει , εβλεπε πισω απ τα κλειστα του βλεφαρα.

    Ο ελληνας κααι ο τροπος σκεψης του δεν ανηκει στους νεοελληνες μπουρδολογους της εθνικης βυζαντινοπαπαρολογιας και της μισαλοδοξης εγωπαθητικης παρλαπιπας.

    Μπορει καποιος να εχει κινεζικο, αλβανικο, ολανδικο αιθιοπιικο αιμα στις φλεβες και να ειναι περισσοτερο ελληνας απ ολους τους γαλαζιους γηπεδικους κανιβαλους που σκιζουν βλεφες για του τσολια τη βαριοπουλα .

    Και οπως θα λεγαμε στο χωριο μου γκεγκε η το θες ψιλοκοκο τον πατσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. «Και γαρ ούτος (ο κατακλυσμός επί Δευκαλίωνος) περί τον ελληνικόν εγένετο τόπον. Αύτη δε έστιν η (χώρα) περί την Δωδώνην και τον Αχελώον. Ούτος γαρ πολλαχού το ρεύμα μεταβέβληκεν. Ώικουν (κατοικούσαν) γαρ οι Σελλοί ενταύθα κ-α-ι οι καλούμενοι τ-ό-τ-ε μεν Γραικοί ν-υ-ν δ’ Έλληνες», Αριστοτέλης, «Μετεωρολογικά», χωριατη για βρες μου ,που αναφερονταν οι αρβανιτες ως ελληνες.Οι βλαχοι ειναι λατινοφωνοι ελληνες,βοσκοι οι οποιοι παρειχαν με κτηνοτροφικα και αλλα αγαθα τους ρωμαιους φρουρους της εγνατιας(γιαυτο εμαθαν να μιλουν λατινικα).χωριατης νομιζα οτι ειπες οτι σαρεσει η ιστορια αλλα δεν το βλεπω.Θες απαντηση και για το ρωμιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. φιλε χωριατη οταν σου παραθετω ιστορια ,για το γραικος και το Yunanistan εσυ μου απαντας με τα προσωπικα σου πστευω το δεχομαι(μυθιστορηματικου τυπου) ,απλα δεν θελω να μου λες οτι δεν ξερω ιστορια οκ,να μιλασ για τον εαθτο σου και να μην γενικευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Φανταζομαι οτι η απαντηση καλυψε και την γλυκητατη και μαχιτικοτατη αν και κατα καιρους ιερως αγαναχτησομενη μανδαμ καθ ολα marika salonikia.

    Και ενα δωρακι ...

    Διο και λεγω , αλλο γαρ η εικων και αλλο το εικονιζομενο εστι

    Υ.Γ. Ποιος Ελληναρας εδω μεσα γνωριζει αυτη τη εισαγωγικη προσφορα στη παγκοσμια σημειολογικη επιστημη ποιος και ποτε κατεθεσε ;

    Αν υπαρχει εστω και ενας να συνεχισουμε τη κουβεντα περι ελληνων/ξενων/ανθρωπιας/πολιτισμου/κληρονομιας κλπ κλπ .
    Αν οχι να πατε να δειτε το ματσ της αγαπημενης σας ομαδας που αρχιζει σε ολιγο και να ξερασετε βριζοντας τον μαυρο του αντιπαλου .

    Αμαν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Γνωστό μου είναι το απόσπασμα του Αριστοτέλη, αλλά δεν βλέπω σε τι βοηθάει;

    Μας λέει απλά ποιά ήταν η κοιτίδα των αρχαίων ελλήνων.

    Αλλά ξέρεις ο Αριστοτέλης, πέθανε εκείνα τα χρόνια και δεν ξέρει να μας πεί τι συνέβη στην συνέχεια.

    Ο Αριστοτέλης δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θαρχόταν μετά από 500 χρόνια η κατάληψη της χώρας από τους Ρωμαίους και μετά από 500 χρόνια οι ίδιοι οι κάρτοικοι θα θεωρούσαν αμαρτία το όνομά τους. Ούτε ήξερε ο άνθρωπος ότι ήρθε και έπεσε η πανώλη και άδειασε ο τόπος απ'ανθρώπους και με Αυτοκρατοτικά διατάγματα κουβάλησαν λαό από τους Σλάβους για να καλιεργήσουν τα χωράφια΄, εξ ού και τα σλαβικά τοπονύμια από τηνΜακεδονία μέχρι την Κρήτη. Ούτε ήξερε ότι ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου θα είχε στρατό από Αρβανίτες που εν τω μεταξύ κατοικούσαν την πελλοπόνησο και την αττικοβοιωτία και την υπερασπιζόταν από τους Ενετούς και τους Γενουάτες κατακτητές.

    Της πουτάνας έχει γίνει σ'αυτόν τον τόπο και σύ ψάχνεις στο 400 π.χ. για να βρείς το όνομα έλληνας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ωχ, αρχισε και με τα θεολογικα τωρα, αντε να δουμε που θα το φτασει.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ιστορικε ανωνυμε εισαι τυπικη περιπτωση λεμε του ... Οmnia novit Graeculus esuriens; in coelum jusseris, ibit

    χεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Φιλε χωριατη προφανως αναφερεσαι στο
    «Έλλην ων τηι φωνήι, (αν και μιλάω ελληνικά), ουκ αν ποτέ φαίην (ποτέ δεν θα έλεγα) Έλλην είναι, δια το μη φρονείν ως εφρόνουν ποτέ οι Έλληνες, αλλ' από της ιδίας μάλιστα θέλω ονομάζεσθαι δόξης (= αλλά από την δικιά μου δοξασία- Δόγμα- φρόνηση θέλω να με ονομάζουν). Και ει τις έροιτό με τις ειμι, (κι αν κάποιος με ρωτούσε τι είμαι), αποκρινούμαι χριστιανός είναι» Πατριάρχης Γεννάδιος Σχολάριος, (15ος Αιώνας).ωραια εχουμε να κανουμε με μια θρησκευτική προκατάληψη σκοταδισμο αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι οι Έλληνες απώλεσαν ποτέ την ταυτοτητα τους φιλε μου,και επειδη οι τουρκοι μας ονομάτιζαν προσβλητικά ρωμιους (ρωμαιου πολιτες) οπως ηταν και οι Γαλάτες, Ίβηρες τι σημαινει αυτο φιλε μου.Συμφωνω οτι η μακεδονια ερημωθηκε με την καθοδο των σλαβων (6 αιωνα),αλλα φιλε μου η ιστορια τω βαλακνιων ειναι τοσο αρχαια για να ξεχνουν οι σλαβοι και οι αρβανιτες την καταγωγη τους,αν εσυ ησουν αρβανιτης η σλαβος λες να μην το ηξερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Αλλα ξεχασες το Graecia capta, ferum victorem cepit, et artes intulit agresti Latio αγαπητε μου, ξιπιτιδες τοκανες ορε?
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Οχι φίλε η ονομασία Ρωμαίοι, Ρωμιοί δεν ήταν προσβλητική προσφώνηση, ήταν το όνομα των Ρωμαίων πολιτών της Ρωμαικής αυτοκρατορίας, Ένιαίας, Δυτικής ή Ανατολικής (Βυζαντινής εκ των υστέρων) Αυτοκρατορίας.

    Ακόμη τα Σλαβικά φύλα δεν κατέβηκαν μόνο από μόνα τους, αλλά με αποφάσεις των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων, επειδή είχε αποδεκατίση η πανώλη τους πληθυσμούς της υπαίθρου.
    Αυτά τα έχω διαβάσει σετο βιβλίο οι Σλαύοι εν Ελλάδι του γνωστού υπερεθνικιστή ιστορικού Φαίδωνα μαλιγκούδη, για να μη νομίζεις ότι χρησιμοποιώ πηγές που δεν είναι "απολύτως αποδεκτές" από την επίσημη ιστοριογραφία.

    Τα είχα ανεβάσεισ το μπλόγκ , εδώ πέρα με την ευκαιρία της συζήτησης για το Μακεδονικό.

    Ομως δεν σε καταλαβαίνω φίλε. Εχεις απ'ότι φαίνεται αρκετά καλ΄επαφή με την ιστορία. Δεν ντρέπεσαι να μην λές την αλήθεια;

    Τί άνθρωπος είσαι εσύ;

    Γιατί αφήνεις τον κόσμο στην ρατσιστική μυθολογία τους;

    Δεν θελεις να γράψεις ο ίδιος, τουλάχιστον πέστους ότι τους λέω την ιστορική αλήθεια.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Ο χωριατης εχει απολυτο δικιο στα ιστορικα αποσπασματα που σας παραθετει,αλλα εσεις κυριοι συνεχιζετε να εχετε οφθαλμαπατες.
    Ο ανθρωπος σας παραθετει στοιχεια και σεις λετε το κοντο και το μακρι σας.
    Συμπερασματικα ειστε ολοι ΕΛΛΗΝΕΣ,ΡΩΜΙΟΙ,ΓΚΡΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ξεκολατε ρε ...

    Οι Έλληνες στα Ομηρικά έπη καλούνται «Δαναοί», «Αργείοι» και «Αχαιοί» και η λέξη «Έλληνες» με τη στενή έννοια σήμαινε τους κατοίκους του κράτους του Πηλέα της Θεσσαλικής Ελλάδος.

    Η λέξη Πανέλληνες που δηλώνει όλο το Ελληνικό γένος συναντάται πρώτη φορά στον Ησίοδο τον Ζ’ π.Χ. αιώνα και στον Αρχίλοχο.
    Κατά τις αρχές του ΣΤ΄ αιώνα υπήρχε ο όρος Έλληνες σε κοινή χρήση σημαίνοντας το σύνολο των Ελλήνων εφόσον προτού του 580 είχε επικρατήσει η λέξη «Ελλανοδίκαι» που δήλωνε τους κριτές των Ολυμπιακών αγώνων.

    Οσον αφορα τον Αριστοτέλη αυτος πρωτος μετέθεσε την παλαιότατη Ελλάδα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο και κυρίως στην περιοχή της Δωδώνης και του Αχελώου «(ο κατακλυσμός) περί τον ελληνικόν εγένετο μάλιστα τόπον· και τούτου περί την Ελλάδα την αρχαίαν. Αύτη δ’ εστιν η περί Δωδώνην και τον Αχελώον· ούτος γαρ πολλαχού το ρεύμα μεταβέβληκεν· ώκουν γαρ οι Σελλοί ενταύθα και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νυν δ’ Έλληνες»... οπως ανεφερε και ο ανωνυμος ιστορικος του πρεσσ... χεχεχεχε.

    Αλλα μαλλον η γνώμη αυτή του Αριστοτέλη κατά την οποία η Ελλάδα βρίσκονταν στην Δωδώνη πηγάζει από έναν μύθο που διαδόθηκε τον Δ΄ αιώνα π.Χ. από τους Μολοσσούς, στην περιοχή των οποίων βρισκόταν τότε η Δωδώνη.

    Ο μύθος αυτός για να εμπεδώσει την ελληνική καταγωγή του βασιλικού οίκου των Μολοσσών, παρίστανε τον Δευκαλίωνα ιδρυτή του ιερού της Δωδώνης.

    Ο Αριστοτέλης ασπάσθηκε τον μολοσσικό μύθο πρόθυμα, τόσο περισσότερο όσο κατά την Ηλιάδα στην Δωδώνη διαμένουν οι Σελλοί, των οποίων το όνομα μπορεί να θεωρηθεί ότι συγγενεύει με εκείνο των Ελλήνων.

    Πάντως οντος η Δωδώνη πρέπει να θεωρηθεί ως μια από τις κοιτίδες... αλλα και παλι κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα, εκτος και αν επιλεξει αντι της επιστημης την ΠΙΣΤΗ

    Εν συνεχεια και για την ιστορια ... όνομα «Ελλάς» με την στενή σημασία του Ομήρου επεκτάθηκε και σήμαινε πρώτα την Στερεά Ελλάδα χωρίς όμως την Πελοπόννησο και της Θεσσαλίας και έπειτα όλες τις από Έλληνες κατοικημένες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Πελοποννήσου και ακόμη και της Μ. Ασίας.

    Κατά τους Αλεξανδρινούς χρόνους μετά την ευρεία εξάπλωση της ελληνικής γλώσσας στην Ανατολή, «Έλληνες», «ελληνίζοντες» και «ελληνισταί» ονομάζονταν όλοι αυτοί που μιλούσαν ελληνικά, έστω και αν ήταν αλλοεθνείς.

    Κατά τους Ρωμαϊκούς χρόνους, μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού οι λέξεις αυτές σήμαιναν τους Εθνικούς - ειδωλολάτρες και ο «ελληνισμός» σήμαινε τον Εθνισμό και την Ειδωλολατρία.

    Στα μέσα του Ε’ αιώνα ο εκκλησιαστικός συγγραφέας Θεοδώρητος ο Κύρρου ονομάζει τους ιερείς του Βάαλ «ιερείς τών Ελλήνων».... κλπ κλπ κλπ

    Y.G. Με λιγα λογια πραγματι τα εγραψε αυτα ο Αριστοτελης , αλλα δεν σημαινει οτι ηταν και ετσι .
    Μηπως θελει ο Ιστορικος μας να κατεβασει ο ιδιος κειμενα (δεν χρειαζεται να το κανω εγω , εχω εμπιστοσυνη) κειμενα των ΙΣΟΚΡΑΤΗ/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ/ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ κλπ με διαφοερτικες αποψεις ως προς το ποιος ειναι και εαν ειναι Ελληνας .

    Ειπαμε ιστορια-ιστορια και επιστημη-επιστημη , αλλα να τα διαβαζουμε και να χρησιμοποιουμε ολα και οχι αυτα που ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ

    Οκ ;;;;;;;;;
    Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ιστορικέ, πές μας την γνώμη σου για το ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    Αληθεύει ότι όταν ξεκίνησε η επανάσταση ο Κολοκοτρώνης είχε συμφωνήσει για την δημιουργία του Βασιλείου των Ελλήνων και των Αλαβανών και απλά στην συνέχεια τους άδειασε, όταν οι Φιλικοί του μήνυσαν ότι οι φιλέλληνες θέλαν μόνο Ελλήνων;

    ----------
    «Ανοιξη και καλοκαίρι

    Ο Αλή Βελής μ' ασκέρι

    πάει τη Λάλα και κυκλώνει

    Και στο κάστρο της ζυγώνει.

    Μήνυμα μ' ένα τσιράκι

    Στέλνει στον Αλή Φαρμάκη:

    - Τον Κολοκοτρώνη αν δώσεις

    Την ζωή σου θα γλυτώσεις.

    Μα ο προύχοντας Λαλιώτης

    Αντρας είν', δεν είν' προδότης:

    - Δε σ' τον δίνω, είν' αδερφός μου,

    Είναι αδερφοποιτός μου!

    Ο Καλιάς στάχτη ας γίνει

    Αδερφό δεν παραδίνει!

    Είμαι ο Αλή Φαρμάκη

    Με δικό μου μπαϊράκι.

    Αίμα το σπαθί μου στάζει

    Και το αίμα δε με σκιάζει!»

    (Από την Πανδώρα του ΒΗΜΑΤΟΣ)
    Διαφωνώ με τον επιφανειακό σχολιασμό της.

    -------------
    Εγώ συγκινήθηκα μ'αυτό το τραγούδι και ένιωσα πολύ μεγάλη ενοχή απέναντι στους Αλβανούς.

    Ισως βέβαια , οφείλεται στο ότι είμαι Αρβανίτης.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. φιλε μου οι διαφωνια μου με τον χωριατη ειναι οτι ειπε σε αυτη την χωρα δεν κατοικουν ελληνες ,και εγω του ειπα οτι κατοικουν και ελληνες,τωρα απο και εκει και περα του ειπα ο καθενας μπορει να αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει,αλλα το τα γνωστα επιχειρηματα του τυπου τι σχεση εχουν οι Ελληνες με τους γραικους,λυπαμαι αλλα ειναι συμπλεγματικες ιδεες αγγλοσσαξωνων και αλλων.Λυπαμαι φιλε μου χωριατη αλλα λες την μιση αληθεια,και για να κλεισουμε αγαπημενοι, η ελληνικη παιδεία ξεπερνα την φυλετικη καταγωγη ,ωραια τα ειπαμε ta lema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Εαν η διαφωνια σου με τον χωριατη ηταν οτι σου ειπε οτι σε αυτη την χωρα δεν κατοικουν ελληνες ,και εσυ του ειπες οτι κατοικουν ΚΑΙ ελληνες, τοτε η δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις η μας δουλευες ψιλο γαζι , διοτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ οτι σε αυτη την χωρα δεν κατοικουν ελληνες.

    Ελεος λεμε

    Τεσπα καλο απογιομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Δεν είπα δεν κατοικούν έλληνες, είπα δεν κατοικούν "καθαροί απόγονοι των αρχαίων ελλήνων".

    Αντίθετα είπα ότι αυτοί που κοπτονται σήμερα για το ότι κατοικούν μόνο Ελληνες, όπως η επίσημη Εκκλησία, επί 1000 χρόνια υποστήριξε ακριβώς αυτό.

    Εγώ είπα ότι υπήρξε τέτοια βαβυλωνία που το να υποστηρίξει κανείς ότι μπορεί να μας δείξει έστω "έναν" "καθαρό έλληνα", θα ήταν κατόρθωμα τόσο σημαντικό όσο και το να αποδείξει κανείς ότι έχει πετύχει το απόλυτο κενό.

    Βέβαια θα μου πεί κανείς ότι κάνω λάθος και ότι για παράδειγμα ο Τίμος Λάμπρου φαίνεται από μακρυά ότι είναι "καθαρός έλληνας". Από τον πολιτισμό του και μόνον για να μην αναφερθώ στο Τίμος, γνωστό ελληνικό όνομα, όπως το Κώστας, το Μιχάλης και άλλα πολλά ελληνικά ονόματα.

    Γειά σας καθαροί έλληνες. Χάρηκα που σας πέτυχα έστω και μέσα στο ίντερνετ. Ελπίζω κάποια μέρα να σας δώ και από κοντά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΛΑΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ???

    400 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ?

    ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΛΛΑΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ?

    ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ...

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ...

    ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΦΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ Η ΜΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ...

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΧΙ... ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΣΑΝΑΜΠΕΤΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Γειά σου χωριάτη άπλυτε Έλληνα και να πλένεσαι γιατί βρωμάν και τα χνώτα σου και τα πόδια σου.

    Επίσης επειδή σε γαμούν οι φίλοι σου οι Αλβανοί βρωμάει και ο κώλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Μιλαει ο φιλος παραπανω για τους Αλβανους που τους κυβερναει η μαφια.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ,γιατι ρε συμπολιτη μου Ελληνα εσενα σε κυβερνανε οι αδιαφθοροι ε!!!!
    Ολοι οι εκλεκτοι πολιτικοι του κυριου καραμανλη(βλεπε)ΜΑΓΓΙΝΕΣ,ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣ και λοιποι.
    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ.
    Ακομα και ο Μπερισα δεν εχει κανει τοσες λαμογιες,η τουλαχιστον εχει φροντισει να τα κρυβει,ενω εδω ο Μιστερ διαφανειας του σεμνα και ταπεινα εχει καταστρεψει τον τοπο.
    Τι να σας πει κανεις περα του οτι φορατε διπλες παρωπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Σωστε ολα τα παιδακια του κοσμου δωρεαν ρεεεεεε....ΑΛΗΤΕΣ.
    Ολοι εχουν ιδια δικαιωματα στην ζωη οπου και αν βρισκωντε παρτε το χαμπαρι χωριατακια.
    Λυπαμε που η χωρα μου εχει τοσο ρατσισμο και ξενοφοβια,θυμιζει εποχες ναζισμου μηπως ο Αδολφος εινε συγγενης σας ρε.....Ελπιζω ο θεος να σας συγχωρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΔΗΛΑΔΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ... ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ...

    ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ... ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
    --------------

    Καλη η μαλακια που πεταξες!

    Το αντιθετο συμβαινει: υπαρχουν ενα καρρο αλλοδαποι που φλερταρουν με την ιδεα οτι μπορει να ειναι Ελληνες.

    Οσοι αλλοδαποι εχουν ανακαλυψει οτι δεν ειναι Ελληνες, εχουν αποκτησει μια διαστροφη, το Ανθελληνικο Συνδρομο, χαρακτηριστικα στοιχεια του οποιου ειναι να παραμορφωνουν οτιδηποτε ασχημο συνεβη μεταξυ των Ελληνων, να επικεντρωνουν την προσοχη τους σε σφαλματα του Ελληνικου παρελθοντος και να καταφερονται εναντιον καθε τι ελληνικου.

    Ηταν παντα ετσι. Εμφανιστηκε αδροτερα με την εμφανιση του Διαδικτυου και την ελευθερη - ανωνυμη - διακινηση αποψεων και γνωμων.

    Οι μανιοκαταθλιπτικη κατασταση την οποια βιωνουν οι αλλοδαποι, που αιφνιδιαστηκαν οταν διαπιστωσαν οτι δεν ειναι Ελληνες, ειναι η αιτια που αντιμετωπιζουμε σε καθημερινη βαση τον οχετο υβρεων απο μερους τους.

    Ειναι οι χειροτεροι υπηκοοι σε ολη την Ευρωπη. Χωρις ιχνος μεταμελειας ή συμπαθειας για τον πολυπαθο ελληνικο λαο, βγαζουν αφρους απο το στομα εξ αιτιας τού οτι η μοιρα... τούς αδικησε επειδη δεν τους επιτρεπει σημερα να σφαζουν και να ρημαζουν κατα το δοκουν οπως οι προγονοι τους.

    Πολλοι απ' αυτους οχι μονο δεν ειναι φτωχοι, αλλα κατεχουν πλουτο μεγαλο. Ειναι εκεινοι που δεν δινουν δεκαρα τσακιστη για την ευημερια τής χωρας, αφου και πριν την ληστευαν οπως μπορουσαν με την απειλη βιας.

    Το τραγικο ειναι που εμφανιζονται και μερικοι αγραμματοι Ελληνες, με τεραστιες ελειψεις σε ζητηματα Ελληνικης Ιστοριας, και δινουν λαβη σε τετοιους μανιοκαταθλιπτικους αλλοδαπους βαρβαρους να εντεινουν τις υβρεις τους εναντιον μας.

    Αυτο το μισος κατα των Ελληνων, προερχεται βασικα απο την συνειδηση οσων εχει καταγραψει η Ιστορια για αυτους.
    Αυτο καταδεικνυει επισης οτι οι ανθρωποι αυτοι οχι μονο παρεμειναν αδιορθωτοι, αλλα και οτι εχθρευονται την Ελλαδα οπως και πριν!

    Τα κυριωτερα τομαρια που εδρασαν στην Ελλαδα ειναι ως γνωστον, Ρωμαιοι-αλβανοι-ρομανοι-βλαχοι-5φαλαγγιτες, Βενετσιανοι, Τουρκοι και Σλαβοι. Αραβες-εβραιοι-αιγυπτιοι ειναι μια αλλη ομαδα που εδρασε επισης κατα καιρους σε διαφορα μερη.

    Οι γερμανικες φυλες εκαναν επισης συχνα την εμφανιση τους σε ολη την Ελλαδα σποραδικα. Φρανγκοι-Αγγλοι-Βαυαροι-Λομβαρδοι.

    Επισης Γενουατες-Λυγουρεζοι-Γαλατες.

    Οι τουρκαλβανοι ειναι μια περιεργη συμμαχια μεταξυ μογγολων τουρκων και σκιπεταρων καυκασιων με υλικο συγκολλησης την "θρησκεια" ενος αραπη αληταμπουρα. Τους φαγαμε στη μαπα κατα την εξεγερση το 1821. Αυτοι οι αλητες ειναι που σημερα εχοντας εισβαλει λαθραια στη χωρα, πεφτουν σε διαφορα εγκληματα και γινονται για τους αλλοδαπους ομοφυλους τους δεκτοι με ανοιχτες αγκαλες ( "πολιτικα"κομματοσκυλα οπως σημιτης και παγκαλος ) για να ετοιμαστει ενας μοχλος ανασπασης του κοινωνικου ιστου των Ελληνων.

    Οι τσιγγανοι δεν εβλαψαν την Ελλαδα - μονο εκλεβαν.

    Η αθλιοτερη ομως φαρα ολων με διαφορα, ειναι οι Χριστιανοεβραιοι.

    Αυτοι ειναι πιο υπουλοι και απο τους λατινοβυζαντινους αλμπανι-ρομανι ( τους οποιους χρησιμοποιησαν ως στρατο καταστολης και συρρικνωσης του Ελληνισμου, υποδυομενοι τους απεσταλμενους του Γιαχοβα και του ιου του, Εμμανουελ του ραβινου )

    Συχνα, οι διαφορες ομαδες αλλοδαπων παυουν να μαλωνουν σε ξενο αχερωνα, οπως καποτε Σερβοι εναντιον Αλμπανι στην Θεσσαλια, και να φτιαχνουν συμμαχιες εν ειδει πολιτικων κομματων.

    Αυτα τα κομματα τα βαφτιζουν "προοδευτικα", "δημοκρατικες δυναμεις" ή και "μεγαλη δημοκρατικη παραταξη" για να κανουν τα αθλια μαγαζια τους ικανα να προσελκυσουν τους αγραμματους εργατες.

    Η εγκληματικη τους συμπεριφορα κορυφωνεται στο οτι με λυσσα προωθουν την εισροη αλλοδαπων ομοιων τους, με το σκεπτικο οτι ειναι ο πλεον αποτελεσματικος τροπος να αφανισουν τους εναπομειναντες Ελληνες - το κυριωτερο εμποδιο στην επανιδρυση της Ταξης τους και του Κρατους τους, που αλλοτε ρημαζε την Ελλαδα -.

    Σε 24ωρη βαση, μανιωδως και ηλιθιως, εχοντας τεθει στην υπηρεσια ενος τετοιου απανθρωπου στοχου, δοκιμαζουν τις αδυνατες πνευματικες τους δυναμεις στο Διαδικτυο.
    Ξιφομαχουν... και εκτιθενται!
    Δυστυχως γι' αυτους, ανεπανορθωτα!

    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Καλά, καλά.
    Εχετε το ακαταλόγιστο.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Στους σουπερ πατριωτες του φορουμ.
    Ξερετε οτι και ο Μιλοσεβιτς, το επαιζε επισης σουπερ πατριωτης, αλλα ειδατε τι επθε αυτος και τι προκαλεσε
    στη χωρα του.
    Κι αυτο, γιατι οι Γιουγκοσλαυοι, καπου ειχαν χασει τη μπαλλα και το επαιζαν υπερανω.Και οπως λεει και το Ευαγγελιο, "ο υψων εαυτον, ταπεινωθησεται".
    Αλλα υπαρχει και μια Ελληνικη παροιμια, που λεει "με το μελι, πιανεις τις μυγες και οχι με το ξυδι".
    Ετσι λοιπον κι εμεις, σαν εξυπνοι ανθρωποι που υποτιθεται οτι ειμαστε, πρεπει να φερουμε κοντα μας ολους αυτους τους ανθρωπους, που βρεθηκαν εδω,με το καλο. Με το να τους φερομαστε ανθρωπινα και οπως θα θελαμε να φερονται και σε μας.Ετσι, οι πολυ περισσοτεροι, θα καταλαβουν, οτι ειναι προς το συμφερον τους να γινουν κι αυτοι νομοταγεις πολιτες ,οποτε αργοτερα και τα παιδια τους, θα γινουν με το καλο, Ελληνικης ψυχης ατομα.
    Ετσι, δεν θα ακουνε τις διαφορες φωνες, που παντα υπαρχουν απο ατομα βαρεμενα, η πληρωμενα, για να δημιουργουν προβληματα.
    Αν αυτο το απλο πραγμα, δεν το καταλαβαινετε, και θελετε νε δημιουργησετε προβληματα σε ολους εμας τους αλλους, που θελουμε απλως να ειμαστε εν ειρηνη στα σπιτια μας, να πατε στο διαολο κι ακομα παραπερα.
    Εγω στο Σχολειο μου, εκανα ο,τι μπορουσα για να αλλαξουν νοοτροπια παιδια, που ειχαν ελθει αγριεμενα απο την πατριδα τους την Αλβανια.
    Το αποτελεσμα με δικαιωσε.Και καλοι μαθητες γινανε, και ενεταχθησαν στην ομαδα και ηρεμησαν.
    Αυτο δε θελουμε αραγε;
    Aν εσεις θελετε κατι αλλο, να βγειτε και να το πειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Χωριάτη να μιλάς για το αλβανοχώρι σου, τους συναλβανούς σου και άσε κάτω τους υπόλοιπους έλληνες που ξέρουν οτι είναι έλληνες και στην καταγωγή. Δεν σημαίνει πως επειδή είσαι εσύ κομπλεξικός αλβανός πρέπει να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι αλβανογενεις, τουρκογενείς, σλαβογενείς, αραβογενείς ή οτιδήποτε άλλο σου έχει γκαβλώσει, ούτε έχεις το δικαίωμα να μας παρουσιάζεις πως αν φέρουμε εδώ όλους τους συγγενείς σου τους αλβανούς θα γίνουμε καλύτερα! Μάλλον μεγάλη αλβανία θα γίνουμε και οι ελληνογενείς έλληνες θα υποφέρουν αφού θα είναι πολιτισμικά και γλωσσικά υπό την συνεχή παρενόχληση αλβανογενών όπως του λόγου σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Εχουν τελικα δικιο οσοι θεωρουν τους δασκαλους τα μεγαλυτερα βοδια που διαθετει η χωρα, και το καλυτερο εργαλειο αποδομησης καθε τι ελληνικου!
    Ως ξοανα εισαγονται στην σχολη τους, και ως τετοια αποφοιτουν!

    Επικινδυνε για την Ελλαδα, βλακα, συμφωνα με τις θεωριες σου τού ΚΩΛΟΥ, η Ελλαδα θα κατοικειται απο Νιγηριανους, Τουρκαλβανους και Κινεζους - σαλτα και πηδηξου, ηλιθιο βοδι, και κοιταξε να δασκαλευεις σε αλλη χωρα, πχ στις ΗΠΑ. Εκει ειναι η θεση σου!

    ------------

    Εγω στο Σχολειο μου, εκανα ο,τι μπορουσα για να αλλαξουν νοοτροπια παιδια, που ειχαν ελθει αγριεμενα απο την πατριδα τους την Αλβανια.
    Το αποτελεσμα με δικαιωσε.Και καλοι μαθητες γινανε, και ενεταχθησαν στην ομαδα και ηρεμησαν.
    Αυτο δε θελουμε αραγε;
    Aν εσεις θελετε κατι αλλο, να βγειτε και να το πειτε.

    23 Μάρτιος 2008 7:36 μμ
    --------------------------------


    Αλλαξε επαγγελμα κωλοπαιδο!
    Και χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Aν εισουν στο σχολειο μου, δε θαβλεπες απολυτηριο, ουτε με κυαλια,γιατι φαινεται οτι δεν καταλαβες τιποτα απο τα τοσα χρονια που εφαγες εκει μεσα.
    Αλλα αν θελεις, πηγαινε στη Γιουγκοσλαυια να σου κανουν φοντιστηριο, για το τι παθαινουν αυτοι που το παιζουν υπερανω.
    Παιρνουν τον πουλο και οι μαναδες τους κλαινε ακομα 10 χρονια μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Εγώ στο Αλβανοχώρι μου είμαι. Εσύ να πας στο Ελληνοχώρι σου και να μη μου τα ζαλίζεις.

    Η Αττική ειδικά όπου ο πληθυσμός της είναι "ντόπιοι" και τα ονόματα των χωριών είναι αρβανίτικα και οι άνθρωποι είναι Αρβανίτες.

    Επειδή με ενδιαφέρει το Πάσχα να πάω εκδρομή στο εξωτερικό, πές μου που είναι το Ελληνοχώρι σου για να σας επισκευθώ και να γνωρίσω Ελληνες.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ, Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ???

    Ο ΜΙΛΟ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ...

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΡΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ?

    K.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Μουνί αλβανέ χωριάτη, όταν ήρθαν οι προγόνοι σου, έσφαξαν τους Αθηναίους και τώρα το παίζουν "αθηναίοι"! Αλβανοί ήσασταν, είστε και θα είστε, αλλά ως εδώ! Έξω από την Ελλάδα! Δεν μπορείτε να συνεχίζετε τους διωγμούς και τις διώξεις κατά των Ελλήνων εσείς οι αλβανοί μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Να μεταφέρετε τα αλβανοχώρια σας πάνω από το Δυρράχιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Οι αλβανοί ήρθαν από την Καυκασία τον 10ο αιώνα μΧ. Είναι καραγκίοζιδες, χειρότεροι σφετεριστές και από τους σκοπιανούς, αφού παρουσιάζουν Ηπειρώτες, Πελασγούς, ακόμα και τους Σπαρτιάτες ως αλβανους!!! Σκατά στους κουραδαλβανούς και στην γαμημένη περσοιρανική σατέμ γλώσσα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Βρε κοροιδα. Για το καλο σας το λεω. Το τι επεθε ο Μιλοσεβιτς, δε χρειαζεται να κανουμε ντοκτορα στην Ιστορια για να το καταλαβουμε.Τον πουλο πηρε.
    Αλλα το κακο ειναι, οτι κατεστρεψε τη χωρα του.
    Πως τον εννοεις τον τσαμπουκα εσυ φιλε μου; Να σου βομβαρδιζουν τοσπιτι και τα παντα στη χωρα σου και να τα κανουν μπιλλιες;
    Ωραια αποψη εχεις γι αυτο.
    Δηλαδη, εσυ θελεις να κανεις πολεμο κι εδω, για τους χ μαλακισμενους λογους σου;
    Και συμφωνουν ολοι οι αλλοι εδω, οτι αυτη ειναι η λυση στα προβληματα μας;
    Καλα λεω εγω, οτι η βλακεια, ειναι ανικητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Theodore μη φοβασαι, αυτα ειναι παιδακια, η στο γηπεδο θα πανε η εδω ερχονται να βγαλουν τα φαρμακια τους... ξερεις, ανεργιες, κακα αφεντικα, κακη μορφωση, αγαμησιες, κλπ
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Η ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ Η ΕΙΣΑΙ...

    ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ (ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ) ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΔΙΚΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΝ.

    ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΦΤΕΙΣ ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΜΠΟΡΟΥΝΕ?

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΞΕΘΥΜΑΙΝΕΙ...

    ΔΕ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ...

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    κ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. 11:29 μμ

    Το Μιλοσεβιτς το φαγανε γιατι ανοιγε τερσστιους ταφους, με μπουλτοζες, και τους εχω δει, και τους γεμιζε με πτωματα.
    Απλο ε?

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Γεια σου Τάκη κοσοβάρε! Να ζήσει το Κόσοβο και η Καμερία. Μεγάλη Αλβανία ως την Πελλοπόνησο (Αλβανόνησο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. 11:29 μμ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ'ΣΕΝΑ
    ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΥΡΥΣΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ...
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΦΟΥΣ?

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΚΕΦΑΛΑ????????????????

    ΕΠΕMEΝΕ ΕΣΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
    ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Ρε σεις, πατε καλα;Μιλατε για πολεμους, λες και μοιραζουνε καραμελες σ αυτους.
    Αιμα και δακρυα ειναι.Και μαναδες που κλαινε.
    Α στο διαολο.
    Οσον αφορα στο Μιλοσεβιτς, δεν ξερω ολα τα στοιχεια, αλλα παιδια οι πολιτικοι, κρινονται παντα εκ του αποτελεσματος.
    Ο δικος μας ο Βενιζελος, ο παλιος, ο Λευτερης εννοω,, νικησε, αρα ηταν καλος. Ο αλλος εχασε και κατεστρεψε τη χωρα του, αρα ειναι για τα μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Theodore, θα σου χώσω τον Βενιζέλο στον κώλο, κομμάτι-κομμάτι! Γαμώ την Κρήτη όλη και ιδιαίτερα τα Χανιά που βγάζουν πούστηδες μεγάλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Οι γιουγκοσλαβοι ειχαν 2 υποστηρικτες, και οι 2 ηταν για τα ματια και μονο, καμια ουσιαστικη υποστηρηξη γιατι κατα βαθος οι κυβερνησεις και των 2 ηξεραν την αληθεια και δεν ηξεραν πως να την πασαρουν στους εξοργισμενους ρατσιστικους λαους τους

    Ο Ρωσικος και Ελληνικος λαος, για δικους τους λογους ο καθεις ειχαν και εχουν ρατσιστικα αισθηματα εναντι των μουσουλμανων της περιοχης, και λογω του οτι ειναι και οι 2 ορθοδοξοι, σαν τους σερβους

    Ειχαμε εδω ενα κραμα αριστερας(λογω ρωσιας και αντιαμερικανισμου) αλλα και δεξιας, (το τριγωνο της ορθοδοξιας, ρατσισμος) και για αυτο το λογο στην ελλαδα τουλαχιστον ο λαος ηταν πιο υπερ-μιλοσεβιτς ακομα και απο τους ιδιους τους σερβους

    εαν οι ευρωπη και αμερικη δεν ειχε επενβη, θα ειχαμε πολεμο στα βαλκανια, θα ειχαμε μπλεξει και εμεις, και ακομη δεν θα ειχε τελειωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ti les re 8a eixame steilh toys ellhnares pio panw kai 8 eixame nikhsei
    hehehehehehehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Σιγα ρε 12,08 μηπως απ το πολυ γαμησι που ριχνεις στους Κρητικους σου στραβωσι το πουλακι....μαλακα.....εε Μαλακα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Οι Σερβοι εινε αδερφια μας ρεεεε...δεν εινε πουστηδες Αλβανοι που θα στην κανουν μολις τους γυρισεις την πλατη.
    Καλα θα ηταν να κοβατε τις μαλακιες περι Μιλοσεβιτς γιατι ο ανθρωπος προσπαθουσε για το αυτονοητο να κρατησει την χωρα του ολοκληρη και οχι να την διασπασουν τα αμερικανοπουλα.
    Ξερετε ρε τη ραδιενεργα οπλα χρησιμοποιησαν τα αρχιδια τα αμερικανακια για να γαμησουν την χωρα?
    Οι Σερβοι και τα παιδια τους θα τοπληρωνουν για παρα πολα χρονια που αντισταθηκαν στα μουνοπανα τους αμερικανους,γαμω το σπιτι τους γαμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Ξαναλεω, εκ του αποτελεσματος κρινεται ο καθενας απο τους πολιτικους.Τι να κανουμε, ετσι ειναι.
    Βλεποντας τωρα το τι εγινε, αξιζε τον κοπο;
    Οσον αφορα στους Αλβανους, το παιχνιδι το ειχαν χασει οι Σερβοι, εδω και καιρο. Απλως δεν το ειχαν καταλαβει.Απο τη στιγμη που οι μεν εκαναν απο 4 παιδια και πανω, ενω οι δε απο 2 και κατω, τι λες δε θα γινοταν αυτο που εγινε;
    Δεν ξερεις, οτι η Φυση, απεχθανεται το κενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. nai de blepeis exoyn bgalei oloi oi serboi karkino apo ta radienerga opla, gi'ayto gamhsane ton panathinaiko proxtes sto basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ...

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ????

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ Κ.Α. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ...

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...?

    ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ??

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΤΑ ΣΕΒΕΣΤΕ?

    ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...?

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΟ...

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΙΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...

    ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΥΑΛΟΙ ΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ "ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ" Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ?

    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ? ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ...?

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. εβγαλες απο μεσα σου ολο το ρατσισμο σου, δεν κρυβεται μη προσπαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ

    "εβγαλες απο μεσα σου ολο το ρατσισμο σου, δεν κρυβεται μη προσπαθεις"

    ΜΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ?

    ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΚΟΠΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ?

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. τι θελεις να κατσω να σου κανω αναλυση προταση στην προταση και λεξη-λεξη αυτων που ειπες;

    και βεβαια θελω να σε βοηθησω, ελληνας η οχι δεν με κοφτει καθολου αλλα δεν ειναι ετσι απλο, θα σπαταλησουμε πολυ χρονο φοβαμαι χωρις αποτελεσματα.

    ενα να ξερεις, καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, μη σκεφτεσαι αλβανους ελληνες γερμανους κ.ο.κ. βγαλε τα απο το μυαλο σου και να σκεφτεσαι σε ατομικο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΜΑ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΨΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση