GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιτσαδόροι της πολιτικής...

. ....έχουν πια μόνο μέλημα αν θα βάλουν διπλό τυρί ή έξτρα μανιτάρια! . Γράφει ο Διονύσης Σταμάτης . Με κοινό βηματισμό προς την απαξίωση,...

.
....έχουν πια μόνο μέλημα αν θα βάλουν διπλό τυρί ή έξτρα μανιτάρια!
.
Γράφει ο Διονύσης Σταμάτης
.
Με κοινό βηματισμό προς την απαξίωση, την απόρριψη και άρνηση εκ μέρους των πολιτών οδεύουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Η φιλελεύθερη πολιτική που ασπάζεται η ΝΔ και η ελεύθερη αγορά με λάμψεις σοσιαλίζουσας πατίνας που ευαγγελίζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν πείθουν πια το σκεπτόμενο πολίτη. Η πολέμια φύση της κυβέρνησης απέναντι στο ασφαλιστικό συνεπικουρούμενη από τον εμβρυακής σκέψης νόμο Ρέππα προκαλεί κοινωνική αναταραχή και σύγχυση. «Λευκό βουνάκι πρόβατα κινούμενο βελάζει» θεωρούν τις κινητοποιήσεις των θιγομένων πολιτών.
Η υπουργός κ. Πετραλιά μαζί με την υφυπουργό της κ. Καλατζάκου χορεύουν σαν τις ανέμελες τις Βάκχες για την ψήφιση του ασφαλιστικού. Ως θεραπαινίδες της κυβέρνησης προσπαθούν να στολίσουν με ωραία χρώματα αυτό το εγκεφαλικό έκκριμα νομοθέτημα που οι ρίζες του ξεκινούν από τα πρωτόγονα ένστικτα εκπόρθησης των υγειών ταμείων. Πιστεύουν ότι ο ταπεινός, σεμνός και απληροφόρητος λαός βρίσκεται μέσα στην ευτυχία του και ουδέποτε θα εξέλθει από την επιβαλλομένη πλάνη.
Τα τελευταία όμως γκάλοπ φέρουν αναταραχή στα πολιτικά παγιωμένα. Έτσι τα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων διατεταγμένα στο κυβερνάν και διατάσσειν επιθυμούν συνεργασία μεταξύ των. Το πρότεινε μάλιστα και στο πρόσφατο συνέδριο ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που από δημοσιογράφος αναρριχήθηκε στον υπουργικό θώκο μη έχοντας όμως τις προϋποθέσεις να προτείνει μια αποτελεσματική μεταρρύθμιση στην εκπαιδευτική σκακιέρα. Και τα δυο μεγάλα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν ότι ως μέλη της Ε.Ε. οι πολιτικές ηγεσίες παίζουν πια το ρόλο του κομπάρσου και μόνο η διαχείριση των πόρων από την Ευρώπη είναι οι μόνες πρωτοβουλίες που μπορούν να αναπτύξουν. Πιτσαδόροι της πολιτικής που μοναδικό τους μέλημα είναι αν θα βάλουν διπλό τυρί ή μανιτάρια έξτρα .
Αυτή η – β΄ εθνικής – αντίληψη τους οδηγεί σε μια χαλαρότητα και απαξίωση του ρόλου του πρωταθλητή. Γκρινιάζουν σαν τις κουμπάρες. Θα τιμωρηθούν όμως με πέναλτι την ώρα της κάλπης.
---------------------------------------------------

7 σχόλια

  1. Αν ισχύει οτι ο κ. Καραμανλής ειναι δυσαρεστημενος με την πρακτική της κ. Μπακογιαννη τότε γιατί την διατηρεί στην θέση της; Και αν δεν ειναι δυσαρεστημένος τότε γιατι επιτρέπει εν μέσω διπλωματικών διεργασιών να εμφανίζονται στον Τύπο τετοια σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

    Η ΝΤΟΡΑ ή Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???


    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

    Η ΝΤΟΡΑ ή Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???



    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

    Η ΝΤΟΡΑ ή Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???



    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

    Η ΝΤΟΡΑ ή Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???



    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ??

    Η ΝΤΟΡΑ ή Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόχαμε πεί πριν την ορκομωσία της Νέας Διακυβέρνησης μετά τις εκλογές:

    -Υπουργός εξωτερικών=Κοντολίζα

    Επαληθευτήκαμε ???

    και ποιός την όρισε υπουργό ???

    Μήπως εγώ ?? Μήπως ο Φούφοτος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρυφτείτε έλληνες έρχονται οι σκοπιανοί. Σιγά τα αυγά.
    Μήπως είναι ένα από τα παιγνιδάκι των αμερικανών το σκοπιανό;
    Για να αντιστρέψουν της κατάστασης της ενδοχώρας .
    ΣΕΒ και ΓΣΕΕ τα έκαναν πλακάκια είδατε τι σύμβασης υπέγραψαν οι εργατοπατέρες μας με τους βιομηχάνους;
    Τώρα ανοίγουν και το θέμα του οχταώρου, της ελαστικής εργασίας κ.τ.λ για να πεθαίνετε όλοι σας χωρίς να πάρετε σύνταξη γιατί μπορεί να υπάρξουν μερικά βιολογικά δυνατοί και σκέφτηκαν να μας πεθάνουν στην δουλεία .
    Τι άλλο να κάνη αυτή η κυβέρνηση τα έδωσε όλα στους λίγους .
    Για τα Σκόπια , καλά όταν έπεφταν τα πακέτα της .Ε.Ε ο υπουργός ανάπτυξης ΑΚΗΣ γιατί τους άφηνε και ξεπάτωναν σε πέντε μήνες τα εργοστάσια και τα πήγαιναν εκεί; Η να θυμηθούμε της βάσεις της Σούδας που έφευγαν τα αεροπλάνα των αμερικανών ώστε να διαλύσουν το επικίνδυνο ΙΡΑΚ;??? Ακουστέ οι αμερικανοί είναι τόσο δειλοί που αν ήξεραν ότι ο Σανταμ είχε όπλα μαζικής καταστροφής θα έκαναν τα κουνέλια, (βλέπετε ΙΡΑΝ θα τους τα ρίξουν τα πυρηνικά αν τους ζορίσουν και το ξέρουν)
    Για τα Σκόπια μην μασάτε οι μυστικές υπηρεσίες κάνουν καλή δουλειά τρομολαγνία θέλουν να μας περάσουν για να ξεχασθούμε τα του οίκου μας .
    Και στο κάτω κάτω ας βάλουνε στρατό να κλείσουν τα σύνορα Αλβανών ,Βουλγάρων και Σκοπιανών μέχρι και τα μονοπάτια των βοσκοτόπων και αν χρειασθεί σιγά τα αυγά πια με δαύτους αρκετά τους ανεχτήκαμε πια .
    Ας τους πουν όλοι όπως θέλουν για εμάς είναι Σκόπια τέλια και παύλα και όσοι Έλληνες έχουν επενδύσει εκεί ας διαλύσουν .
    Την υπογραφή μας , την ψωλή –μουνί μας, και την ψήφο μας να σκεφτόμαστε που την βάζουμε .
    Μούζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι, εκλεκτοί αναγνώστες.

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.

    “Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή την Τρίτη 1Απριλίου

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ζήτησε και είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, από τον οποίον ζήτησε συνάντηση για το θέμα των Σκοπίων, η οποία προσδιορίστηκε για αύριο, Τρίτη 1 Απριλίου, στις 9.30 π.μ. (Μέγαρο Μαξίμου).

    «Το ΠΑΣΟΚ της ευθύνης του πατριωτισμού και της προσφοράς».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια εξαιρετική κίνηση πατριωτισμού, ευθύνης και προσφοράς για την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων παρέχει την υποστήριξη του, την βοήθεια του τις γνώσεις του και την εμπειρία του καθώς και την αμέριστο συμπαράσταση του και την στήριξη για την ευόδωση της Εθνικής προσπάθειας.
    Ο Μεγάλος και υπεύθυνος ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης σε δράση.
    Εμείς οι απλοί αγωνιστές και φίλοι του κινήματος είμαστε πολύ υπερήφανοι γιαυτον.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.31 babis «Το ΠΑΣΟΚ της ευθύνης του πατριωτισμού και της προσφοράς».

    παρέχει την υποστήριξη του, την βοήθεια του τις γνώσεις του και την εμπειρία του


    Ο Μεγάλος και υπεύθυνος ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης σε δράση.




    ....πήρε άδεια από τη μαμά του και την Κοντολίζα ο ανάπηρος???


    babis, δε ξέρω αν είσαι ό,τι όλο το blog βοά ότι είσαι, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως βλέπεις, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Μπράβο βρε. Έχουμε λιώσει στο γέλιο. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    babis.....μη ξεχάσεις να πάρεις βαζελίνη.....




























    για τα χέρια σου βρε κουτέ (ποιός ξέρει που πήγε το βρώμικο μυαλό σου.... α πα πα πα πα.....), θα βγάλεις φουσκάλες σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την τελευταία φορά που ανακατεύτηκε το πασοκ με εθνικά θέματα, κατεβάσαμε τη Σημαία, ευχαριστήσαμε τους συμπατριώτες του γιωργάκη, χάσαμε τα Ίμια και δώσαμε τον Οτσαλάν στους απέναντι.


    Αναπληρωτής ΥΠΕΞ ο γιωργάκης.


    Άρα σε ό,τι αφορά "στο πασοκ του πατριωτισμού" εκτός από το δεύτερο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ (το πρώτο είναι ο γιωργάκης ηγέτης), όπως είπε κι ο Τσίπρας "Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *