GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί καίγονται οι ΗΠΑ για τα Σκόπια;

. Αυτή είναι η αλήθεια! . Γράφει ο politis-gr . Κάποιοι χιουμορίστες υποστηρίζουν ότι μόνο δύο είναι, τα ανθρώπινα κατασκευάσματα που διακ...

.
Αυτή είναι η αλήθεια!
.
Γράφει ο politis-gr
.
Κάποιοι χιουμορίστες υποστηρίζουν ότι μόνο δύο είναι, τα ανθρώπινα κατασκευάσματα που διακρίνονται από το Διάστημα: το Σινικό Τείχος και το Camp Bondsteel.
Το Σινικό Τείχος όλοι το γνωρίζουμε ,το Camp Bondsteel όμως πολλοί λίγοι.
Είναι η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση στον κόσμο και βρίσκεται ακριβώς ...δίπλα μας.
Στο Κόσσοβο!!
H εταιρεία Halliburton
(που ως γνωστό διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Dick Cheney, μέχρι το 2000 ) κατασκεύασε το Camp Bondsteel (μέσω θυγατρικών), και το «συντηρεί» χάρη σε ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια που υπέγραψε ποτέ το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.
Η Halliburton όμως δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και σε πλήθος έργων, με κύριο την μελέτη κατασκευής του ενεργειακού αγωγού ΑΜΒΟ, που... "συνέπεσε" να διέρχεται από την περιοχή της βάσης και θα μεταφέρει πετρέλαιο από το Μπουργκάς στην Αυλώνα.
Στην ουσία δηλαδή καθιστά τις ΗΠΑ ρυθμιστές της "κάνουλας"... στο ρωσικό πετρέλαιο .
Οι ιθύνοντες της κυβέρνησης Bush γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί για να κλείσουν τα ανοικτά θέματα στην περιοχή , αφού αναμένεται να χάσουν την εξουσία στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2008 και φοβούνται τις οικονομικές ...αλλαγές από τους "χορηγούς" των Δημοκρατικών .
Αυτοί καίγονται λοιπόν και όχι εμείς. Εάν θέλουν έχει καλώς , εάν όχι ...Veto !!!
Oλόκληρο το άρθρο στο
politis-gr
------------------------------------------------------------------------

112 σχόλια

  1. Όλα για το χρήμα γίνονται.

    Μόνο ο Γελωτοποιός φανατισμένος Χωριάτης υποστηρίζει ανιδιοτελώς ακόμη έναν ανίκανο και ανήμπορο πολιτικό μεγιστάνα ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εξηγείται γιατί είμαστε ανίκανοι να στείλουμε 20 F-16 και να τους κάνουμε λαμπόγιαλο σε όλα τα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα όπως πάντα.

    Τα ολισθήματα και οι ερασιτεχνισμοί της παρέας της χαράς που μας κυβερνά δεν έχουν τελειωμό.

    Έτσι λοιπόν για το «Σκοπιανό»:


    «Το ΠΑΣΟΚ απαιτεί αποφασιστική στάση. Το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο», δηλαδή «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες ανεξαιρέτως τις χρήσεις» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αμέσως μετά την συνάντηση, που είχε με την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέστησε σαφές ότι, «είναι απορριπτέα και η τελευταία πρόταση του κ. Νίμιτς» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εκπέμπει αντιφατικά μηνύματα και διολισθαίνει, με αποτέλεσμα να έρχονται στο προσκήνιο όλο και χειρότερες προτάσεις για την χώρα».

    Έτσι ήδη ο λαός μας ξέρει..

    Γιαυτο οι μήνες των είναι μετρημένοι

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε Κόσοβο - Σκόπια η μεγαλύτερη στον κόσμο βάση των ΗΠΑ

    Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου οι ΗΠΑ έκαναν πολέμους ή επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας στο Ιράκ, τη Σομαλία, τη Σερβία και το Αφγανιστάν. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις αναζήτησαν διάφορες δικαιολογίες και προβλήθηκαν «ανθρωπιστικές επιχειρήσεις», «τερματισμός βίας», «αποκατάσταση δημοκρατίας», «αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», «αντιμετώπιση κινδύνων από όπλα μαζικής καταστροφής». Ύστερα από κάθε τέτοια στρατιωτική επιχείρηση η συζήτηση στρεφόταν στο ποια «σκοτεινή δύναμη» θα ήταν ο επόμενος στόχος. Ελάχιστη προσοχή δινόταν στο τι άφηναν πίσω τους. Με αυτόν τον τρόπο διέφευγε την προσοχή το προφανές: Αυτό που έμενε πίσω από κάθε στρατιωτική κινητοποίηση της υπερδύναμης ήταν στρατιωτικές βάσεις. Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου η μόνη στρατιωτική υπερδύναμη είχε να αντιμετωπίσει στο οικονομικό επίπεδο δύο πανίσχυρους ανταγωνιστές: την Ε.Ε. και τις χώρες της Ανατολικής Ασίας, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία και κυρίως η Κίνα.

    Για να κατοχυρώσει τα κεκτημένα της νίκης στον Ψυχρό Πόλεμο η Ουάσιγκτον επέλεξε να αξιοποιήσει το μέγιστο πλεονέκτημά της. Τη στρατιωτική της ισχύ. Μέσω αυτής της ισχύος μπορούσε να εδραιώσει τη θέση της στην Ευρασία και να διασφαλίσει την παγκόσμια ηγεμονία της.

    Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ αποτέλεσε την «ειρηνική» διαδικασία για την οικοδόμηση στρατιωτικών βάσεων σε κρίσιμες περιοχές της Ευρασίας. Όπου αυτή η διαδικασία δεν ήταν εφικτή, η «πολιτική» συνεχιζόταν με άλλα μέσα. Τον πόλεμο.

    Πρώτος πόλεμος στον Κόλπο

    Παρά τις διαβεβαιώσεις στους άραβες συμμάχους τους, οι αμερικάνοι δεν έφυγαν από τον Κόλπο μετά τον πρώτο πόλεμο. Ενδεχομένως ο Σαντάμ δεν εκθρονίστηκε το 1991 μόνο και μόνο για να παγιωθεί η αμερικάνικη στρατιωτική εγκατάσταση στην αραβική χερσόνησο. Ως αποτέλεσμα του πρώτου εκείνου πολέμου οι ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν στρατιωτικά στις εξής χώρες:

    * Σαουδική Αραβία,

    * Κουβέιτ,

    * Μπαχρέιν,

    * Κατάρ,

    * Ομάν,

    * και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Με τον τρόπο αυτόν οι ΗΠΑ πήραν απολύτως στα χέρια τους τον έλεγχο μιας πετρελαιοφόρου περιοχής, από την οποία νωρίς τη δεκαετία του 1970 είχε εκδιωχθεί η Βρετανία. Όπως συνόψισε τα αποτελέσματα του πρώτου πολέμου στον Κόλπο ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Ζ. Σιράκ, «οι ΗΠΑ από εδώ και πέρα ελέγχουν τα ενεργειακά εφόδια των ευρωπαϊκών και ασιατικών οικονομικών δυνάμεων».

    Στα γιουγκοσλαβικά απομεινάρια

    Η αμερικάνικη επέμβαση στη Βοσνία (1995) και το Κόσοβο (1999) προβλήθηκε ως δημοκρατική - ανθρωπιστική αντίδραση στην πολιτική εθνοκάθαρσης, για την οποία κατηγορήθηκε το σερβικό καθεστώς υπό τον Μιλόσεβιτς. Η αμερικάνικη στρατιωτική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία, όμως, είχε αποτέλεσμα τη δημιουργία αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων σε:

    * Ουγγαρία,

    * Αλβανία,

    * ΠΓΔΜ,

    * Βοσνία,

    * και Κόσοβο (Camp Bondsteel).

    Παρεπόμενο των μεταπολεμικών ρυθμίσεων ήταν τα βήματα διεύρυνσης του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Η Ρουμανία και η Βουλγαρία είναι ήδη μέλη της συμμαχίας και οι ΗΠΑ με βάσεις που εγκατέστησε στις δύο χώρες (Κοστάντζα, Μπουργκάς) βρέχουν τα πόδια τους στη Μαύρη Θάλασσα.

    Στα χνάρια του Οσάμα

    Μετά την 11η Σεπτεμβρίου οι αμερικάνικες δυνάμεις κινήθηκαν αστραπιαία κατά του Αφγανιστάν προκειμένου να συλλάβουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πέραν των προσχημάτων, όμως, οι αμερικάνοι εγκαταστάθηκαν στρατιωτικά σε μια χώρα που συνδέει νότια, κεντρική Ασία και Μέση Ανατολή.

    Παρεμπιπτόντως είναι η χώρα που ο αμερικάνικος πετρελαϊκός κολοσσός *nocal σχεδιάζει να δημιουργήσει αγωγό για μεταφορά πετρελαίου από την Κασπία στον Ινδικό Ωκεανό ελέγχοντας με αυτόν τον τρόπο τον εφοδιασμό σε ενέργεια των χωρών της ανατολικής Ασίας. Επιπροσθέτως, πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Αφγανιστάν, οι αμερικάνοι εγκαταστάθηκαν στρατιωτικά στο υπογάστριο της Ρωσίας:

    * Ουζμπεκιστάν,

    * Κιργιστάν,

    * Τατζικιστάν,

    * Πακιστάν.

    Από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, λοιπόν, μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ, με το «καλό ή με το ζόρι», έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν στρατιωτικά προγεφυρώματα στον «μέσο χώρο» που βρίσκεται ανάμεσα στην Ευρώπη από τα δυτικά, τη Ρωσία από τον Βορρά και την Κίνα από ανατολικά. Η «πρακτική αξία» αυτής της σφαίρας επιρροής είναι ότι δίνει στην Ουάσιγκτον πλεονέκτημα στην προσπάθειά της να ελέγξει τις ενεργειακές προμήθειες των οικονομικών της ανταγωνιστών, δηλαδή της Ε.Ε. και των χωρών της ανατολικής Ασίας (Κίνα).

    (Σημείωση: Το κείμενο αυτό [παρ]ακολουθεί τη λογική του Zoltan Grossman, καθηγητή στο University of Wisconsin - Madison, όπως αναπτύσσεται σε μια μεγάλη σειρά άρθρων και βιβλίων του).

    «Μεγάλη Κυρία» στο Κόσοβο

    Kυκλοφορεί ως αστείο μεταξύ των αμερικάνων στρατιωτών που συμμετέχουν στις «ειρηνευτικές δυνάμεις» στα Βαλκάνια:

    – Ποια είναι τα δύο πράγματα που μπορεί να δει κανείς από το Διάστημα;

    – Το ένα είναι το Σινικό Tείχος. Το δεύτερο είναι το Camp Bondsteel.

    Το Camp Bondsteel είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση που δημιούργησαν οι ΗΠΑ μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Βρίσκεται στο Κόσοβο. Για την ακρίβεια καταλαμβάνει εκτάσεις στα εδάφη τόσο του Κοσσυφοπεδίου όσο και της ΠΓΔΜ, παρ’ ότι τα σύνορα των δύο προτεκτοράτων δεν είναι οριοθετημένα. Άλλωστε οι αμερικάνοι δεν έλαβαν υπόψη τα σύνορα όταν σχεδίασαν την τεράστια αυτή βάση. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με βάση τους σχεδιασμούς των κρίσιμης σημασίας ενεργειακών δρόμων που ήδη, πριν από το 1992, είχαν χαραχτεί στους χάρτες των μεγάλων αμερικάνικων εταιρειών και του Πενταγώνου.

    Το Camp Bondsteel οικοδομήθηκε για να προστατεύει τον αμερικάνικων συμφερόντων διαβαλκανικό αγωγό AMBO (Albania, Macedonia, Bulgaria Oil). Μια και μιλάμε όμως για συμφέροντα, ωμά οικονομικά συμφέροντα, ας συγκρατήσουμε δύο ονόματα εταιρειών: της Halliburton και της θυγατρικής της Brown & Root Services. Η μεν πρώτη ηγείται του κονσόρτσιουμ του αγωγού AMBO, η δε δεύτερη οικοδόμησε και παρέχει επιμελητειακή υποστήριξη στο κολοσσιαίο Camp Bondsteel.

    Στα σερβικά ερείπια

    Ο «πρίγκιπας του σκότους», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι, υπήρξε, μέχρι να ενδυθεί το φράκο του πολιτικού, «βασικός μέτοχος» της Halliburton. Για να μη ξεχνιόμαστε…

    Τον Ιούνιο του 1999, ως αποτέλεσμα των βάρβαρων και ισοπεδωτικών βομβαρδισμών κατά της Γιουγκοσλαβίας, ο στρατός των ΗΠΑ «απαλλοτρίωσε» περί τα 10.000 στρέμματα αγροτικής έκτασης, κοντά στο νοτιοανατολικό Κόσοβο, στην πόλη Ουρόσεβατς, επάνω στα αδιευκρίνιστα σύνορα με την ΠΓΔΜ, και άρχισε την κατασκευή του στρατοπέδου.

    Το Camp Bondsteel σήμερα αποκαλείται από τους αμερικάνους «Grand Dame» (Μεγάλη Κυρία), ετοιμάστηκε μέσα σε τρία χρόνια, εκτείνεται και στις δύο πλευρές των υποτιθέμενων συνόρων με την ΠΓΔΜ και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.000 στρατιώτες, δηλαδή τα τρία τέταρτα του συνόλου της δύναμης που διατηρούν οι ΗΠΑ στην περιοχή.

    Το οδικό δίκτυο μέσα στο στρατόπεδο ξεπερνά τα 25 χιλιόμετρα, που οδηγούν στα περισσότερα από 300 κτίρια. Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, ώστε χωρίζεται σε κεντρική, μέση και έξω περιοχή. Υπάρχουν υπαίθριοι χώροι αναψυχής, όπως και κλειστές αίθουσες για σπορ που είναι προσβάσιμες 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχουν επίσης εκκλησία, βιβλιοθήκη, αλλά και το καλύτερα εξοπλισμένο νοσοκομείο της Ευρώπης!

    Σε αυτό το στρατόπεδο, ανάμεσα στα άλλα, σταθμεύουν 55 ελικόπτερα Black Hawk και Apache. Αν και δεν δημιουργήθηκε διάδρομος προσγείωσης αεροσκαφών, ο χώρος επιλέχθηκε επειδή ακριβώς έχει τη δυνατότητα επέκτασης και, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, πολύ σύντομα θα μεταφερθεί εκεί η αμερικάνικη αεροπορική δύναμη που σταθμεύει στο Αβιάνο της Ιταλίας. Πέριξ του Camp Bondsteel ο αμερικάνικος στρατός ελέγχει 350 χιλιόμετρα δρόμων και 75 γέφυρες. Όλα αυτά γίνονται με τη δημιουργία φυλακίων και με επίγειες και εναέριες περιπολίες.

    Μια πόλη - κράτος!

    Την εργολαβία της κατασκευής ανέλαβε η Brown & Root Services Corporation. Για την κατασκευή δούλεψαν 24 ώρες το 24ωρο επί τρία χρόνια πάνω από 1.000 αμερικάνοι μηχανικοί και περισσότεροι από 7.000 αλβανοί εργάτες.

    Σήμερα η Brown & Root Services εξασφαλίζει τη λειτουργία του στρατοπέδου. Φροντίζει για την παροχή 600.000 γαλονιών νερού τη μέρα και ηλεκτρισμού για τις ανάγκες μιας πόλης 25.000 κατοίκων. Φροντίζει για τη λειτουργία 1.200 πλυντηρίων ημερησίως, καθώς και για την παρασκευή 18.000 γευμάτων. Το προσωπικό που απασχολεί η Brown & Root Services ξεπερνά τα 10.000 άτομα και είναι κυρίως αλβανοί, οι οποίοι, για να… «αποφευχθούν οι πληθωριστικές πιέσεις» στην οικονομία της περιοχής, αμείβονται με 2 δολάρια την ώρα.

    Όπως λένε οι ίδιοι οι αμερικάνοι που βρίσκονται στην περιοχή, η εχθρότητα που αντιμετωπίζουν οφείλεται, μεταξύ άλλων, και στο γεγονός πως το Camp Bondsteel φαντάζει ως μια περιοχή η οποία βρίσκεται 100 χρόνια μπροστά από τον χώρο που την περιτριγυρίζει. Ο τόπος γύρω από το στρατόπεδο είναι πάμπτωχος με τον δείκτη της ανεργίας να φτάνει το 80%.

    Τι γυρεύει μια τέτοια στρατιωτική εγκατάσταση μέσα σε μια περιοχή που «βρίσκεται 100 χρόνια πίσω»; Ας επισημάνουμε δύο αναφορές της «Ουάσιγκτον Ποστ» για το Camp Bondsteel:

    * Είναι ένα φανερό σημάδι ότι οι ΗΠΑ έχουν αναλάβει μείζονες δεσμεύσεις στην περιοχή και σχεδιάζουν να παραμείνουν επί μακρόν.

    * Η αυξανόμενη αστάθεια στη Μέση Ανατολή υποχρεώνει τις ΗΠΑ να έχουν βάσεις και ελευθερία πτήσεων πάνω από τα Βαλκάνια για να μπορούν να προστατεύσουν το πετρέλαιο της Κασπίας.

    «Μακεδονία» για ασφαλή ενέργεια…

    Η αμερικάνικη Υπηρεσία Εμπορίου και Ανάπτυξης (*S Trade & Development Agency – TDA) χρηματοδότησε τις μελέτες βιωσιμότητας και τεχνολογικών απαιτήσεων της εταιρείας AMBO, που, ας σημειωθεί, έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

    Ο πετρελαιαγωγός της AMBO, προϋπολογισμού 1,5 δισ. δολαρίων, αξιολογείται ως ένας από τους σημαντικότερους, από στρατηγική άποψη, αγωγούς, καθώς υπό αυστηρό αμερικάνικο στρατιωτικό έλεγχο μπορεί να συνδέσει τις αγορές της Ευρώπης με το πετρέλαιο της Κασπίας. Ακόμη και στην περίπτωση που μέσα στον αγωγό θα ρέει ρωσικό πετρέλαιο, αυτό θα οδεύει προς τις αγορές υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέπει η Ουάσιγκτον.

    Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς γιατί ανάμεσα στους χρηματοδότες της AMBO εξέχουσα θέση κατέχουν οι EXXON - Mobil και Chevron. Πολύ περισσότερο κατανοεί γιατί η Μόσχα προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει τουλάχιστον το 51% από τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, όποτε αυτός κατασκευαστεί, ακόμη κι αν το υπόλοιπο 49% βρεθεί στα χέρια εταιρειών συμφερόντων ΗΠΑ.

    Τελειώνοντας αξίζει να υπενθυμίσουμε όσα είχε πει ο βρετανός στρατηγός Μάικλ Τζάκσον, που με το «καπέλο» του ΝΑΤΟ βρισκόταν στην ΠΓΔΜ όταν η συμμαχία βομβάρδιζε τη Σερβία: Είναι απολύτως απαραίτητο να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη «Μακεδονία» και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα είναι απαραίτητο να παραμείνουμε εδώ (το ΝΑΤΟ) για πολύ καιρό έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ενεργειακών δρόμων που θα διασχίσουν τη χώρα…

    Πηγή ‘Το Ποντίκι’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BUNS OF STEEL!

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗN ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ GRSex.com

    ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ 92% ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex.com!!

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΥΓΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex.com

    MONO ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ LIBIDO!








































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.02 babis «Το ΠΑΣΟΚ απαιτεί αποφασιστική στάση. Το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο»

    Ξεκάθαρο, όπως το "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς" - εκεί δε μας έμεινε καμμία αμφιβολία


    babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε, πάντως είσαι μεγάλος ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ. Βρε θηρίο που τα κατεβάζεις αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΤΕΙΑ που γράφεις εδωμέσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους ευχαρίστησε γιατί ο στρατός από την πολλή εκπαίδευση και την διάνοια των στελεχών τους είχε αρχίσει να τα κάνει πάνω του και βρωμούσαν τα πλοία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε κερατάδες, 4 χρόνια στην Κυβέρνηση, δεν κάνετε πόλεμο με την Τουρκία, να ΞΕΣΚΛΑΒΩΣΕΤΕ τα ΙΜΙΑ που τα άφησε ο Σημίτης να ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝΕ και είπε και ευχαριστώ στους Αμερικάνους.

    Πόλεμο τώρα, να λευτερώσουμε τα ΙΜΙΑ, να ξεπλύνουμε την Ντροπή.

    Καραμανλή, ή θα μαζέψεις τα κωλόπαιδά σου ή θα κάνεις πόλεμο με τους Τούρκους ΤΩΡΑ.

    Το ΛΑΟΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΖΙΑΡ και άλλοι τέτοιοι πατριώτες, να απαιτήσουν απελευθερωτικό πόλεμο των ΙΜΙΩΝ ΤΩΡΑ.

    Αλλιώς να σκάσουν επιτέλους, τα ρεμάλια.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε να σημδέψεις τώρα τον απέναντι
    είτε με G3 είτε με πλοίο

    όταν επί 1 χρόνο το μόνο που έκανες ήταν να γλύφεις την κάνη για να είναι καθαρή...

    για όσους υπηρέτησαν και ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για τα παιδάκια που δεν ξέρουν

    τα ένδοξα στελέχη μας θα ήταν όλα σπίτι τους τώρα αν τα φιλαράκια τους οι υπαξιωματικοί (αρχιλοχίες κτλ)

    δεν τους έβαζαν το ελάχιστο επιτρεπτό όριο στις ασκήσεις/κρίσεις που γίνονται κάθε 2 χρόνια

    π.χ. τρέξιμο 2χλμ. ελάχιστο όριο 5 λεπτά

    "καλά έπιασε αυτός ο μπουχέσας ταγματάρχης 5 λεπτά?" έκληκτος εγώ

    "Σώπα παιδί μου... τους βάζουμε το ελάχιστο όριο"


    Μαλάκες ο Σιμίτης φταίει όχι για το ευχατιστώ στους Αμερικάνους αλλά που δεν έχει διαλύσει το στρατό να τους στείλει όλους σπίτιτα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8.24

    είτε γίνει είτε δεν γίνει Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ παραμένει



    Κι αν απαιτηθεί, εμείς θα πάμε. Ακόμη και με σφεντόνες. Κάτι χρησιμοποιημένα μουνόπανα, τσατσόνια του αμερικάνου σαν εσένα ΔΕΝ θα πάνε.


    Σάλτα και γαμήσου λοιπόν λούστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Χωριάτη είσαι πολύ μεγάλο βλήμα τελικά.

    Θα σε ρίξουμε επομένως στην Τουρκία εσένα και διαλυθεί όλη, τόσο μεγάλο βλήμα που είσαι.

    Ανόητε πρασινοφρουρέ.

    Άντε γράψε κάτι τώρα και για το αφεντικό.

    Βλάκα που θέλεις να ασχολούμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις δίκιο, είμαι τσάτσος, λούστρος και βλήμα και τα παίρνω για να γράφω υπέρ του ανάπηρου γαπ.

    Λυπηθείτε με όμως, για το μεροκάματο δουλεύω.



    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρεμάλια κοιμισμένοι... για πόλεμο μου είστε...

    και για τον 8:02 μμ που θέλει να στείλουμε τα F-16

    Αν ήταν δικά μας καραγκιόζη θα τα στέλναμε...


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρεμάλι είσαι και φαίνεσαι πράσινο τρωκτικό Χωριάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να πάτε, πρέπει πρώτα να το ζητήσετε.

    Αυτό σας λέω.
    Εγώ δεν πιστεύω ότι είστε κοτούλες, αλλά παλικάρια φοβερά ακι τρομερά.

    Περιμένω λοιπόν να ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ξεκινώντας από το να το ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ κιόλλας και ασφαλώς είμαι βέβαιος ότι θα πολεμήσετε σαν λιοντάρια.

    Βρε άντε πλύντε τις πλεξούδες και τα τούλια σας.

    Χέστες έ χέστες.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου τσάτσο, λούστρε και βλήμα Χωριάτη με τις κωλοτούμπες σου και τον ανίκανο αφέντη σου, Βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΒΗΜΑ, 10/04/1999 , Σελ.: A03

    Σημίτης - Γκλιγκόροφ υπογράφουν στις 25 Απριλίου στην Ουάσιγκτον
    Συμφώνησαν στο όνομα
    «Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια»


    Ν. ΜΑΡΑΚΗΣ

    Την Κυριακή 25 Απριλίου, στην Ουάσιγκτον, στις πέντε το απόγευμα, θα γίνει η σημαντικότερη συνάντηση στη δεκάχρονη σχεδόν πορεία των σχέσεων Αθήνας και Σκοπίων: του έλληνα πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη και του προέδρου της πΓΔ Μακεδονίας κ. Κίρο Γκλιγκόροφ. Οι δύο άνδρες θα δώσουν οριστικό τέλος στην εκκρεμούσα διαφορά για την ονομασία. Ο όρος «Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια» έχει ήδη συμφωνηθεί να χρησιμοποιείται σε όλες τις διεθνείς σχέσεις του κράτους αυτού. Ολα είναι έτοιμα και (αν δεν εμφανιστεί κάποιο απροσδόκητο ανυπέρβλητο εμπόδιο) οι δύο ηγέτες θα επικυρώσουν και επίσημα την υπάρχουσα συμφωνία αρχών. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην αμερικανική πρωτεύουσα κατά τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΝΑΤΟ θα δημιουργήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το καταλληλότερο περιβάλλον για να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε με την Ενδιάμεση Συμφωνία των δύο χωρών.




    Γιατί ο τότε καταλληλότερος δεν υπέγραψε τότε;

    Γιατί δεν αντάλλαξε το ναι στους βομβαρδισμούς της Σερβίας με τη λύση του ρποβληματος;

    Γιατί το 2001 απέστειλε στρατιωτικό υλικό στα Σκόπια κατά την εξέγερση των Αλβανών χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα στο θέμα του ονόματος;

    Γιατί στον πόλεμο του Ιράκ αρνήθηκε να δηλώσει συμβολικά μέρος της Συμμαχίας των Προθύμων όταν τα Σκόπια με 32 στρατιώτες που έστειλαν απέκτησαν την εύνοια των ΗΠΑ και καλούνται σε όλες τις συγκεντρώσεις του Μπους ως "πρόθυμος σύμμαχος";


    Ο ανάπηρος γαπ που ήταν τότε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χωριάτη συνέχισε με την ίδια κατάντια Γελωτοποιέ.

    Η απόλυτη ξεφτίλα των υποστηριχτών του ΓΑΠ.

    Να τους χαίρεται ο ανίκανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Χωριάτη γιατί σε ξεχέζει από πάνω μέχρι κάτω ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ρε ξεφτίλα σε άλλα posts;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χωριάτη 8.36


    εύγε, τα Ελληνικά σου και η αντιληπτική σου ικανότητα είναι επιπέδου του ανάπηρου γαπ


    γι΄αυτό ταιριάζετε - σε όλα.


    Ούτε αυτός θα πολεμούσε για τα δίκαια ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ (της Ελλάδας εν προκειμένω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι όσο εσείς θα πλένετε τις πλεξούδες σας, εγώ θα πλένω τον κώλο μου και θα σας περιμένω.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το «πουστης» σου το επιστρέφω άθλιο γελοίο υποκείμενο…
    Μάλλον το έχεις το κουσούρι οπότε εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια…

    Ο Σημίτης δεν υπήρξε προδότης. Προδότης είσαι εσύ που γράφεις τέτοια πράγματα.
    Και εδώ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..
    Οι ηγέτες της δημοκρατικής παράταξης ήταν πάνω από όλα πατριώτες και αγωνιστές της δημοκρατίας ,της ειρήνης και προστάτες των λαϊκών συμφερόντων.
    Πες μας τώρα για τους ιδικού σου ηγέτες. Έτσι για να έχουμε ένα διάλογο αν μπορείς?
    Εκτιμώ όμως ότι είτε από την Καρατζαφοροιειδη ακροδεξιό λαϊκισμό και να σιτίζεσαι είτε από τον ορθόδοξο σταλινισμό της πλέριας δημοκρατίας τέτοιο σπορ δεν το κατέχετε…

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί τους έχω πάρει τα σόβρακα.
    Αυτοί βρίζουν, μαιμουδίζουν με την υπογραφή μου, με προβοκάρουν, αλλά είναι ανίκανοι.
    Τους πληρώνουν και δεν μπορούν.
    Δεν έχουν καταλάβει οι ανόητοι κάτι απλό.
    Δεν μπορείς να κοροιδέψεις την λογική και εγώ δεν κάνω τίποτε ιδιαίτερο ή μαγικό, αλλά σκέφτομαι και μιλαώ λογικά.

    Αυτό δεν πληρώνεται. Ή το έχεις ή δεν το έχεις.
    Το λέω αυτό διότι θα είναι άδικο να τον διώξει το αφεντικό του.

    Τόσα μπορεί τόσα και περισσότερα κάνει. Υπερωρίες βαράει και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με έναν απλό άνθρωπο. Πως θα πείσει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με κόμματα και πολιτικές;

    Απλά δεν μπορεί, επειδή είναι ένα αμόρφωτο και χαμηλής εξυπνάδας γομάρι.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χωριάτη βάλε ΕΤ1 ΠανίΒλακα να δεις πως ξεφτελίζουν τον γιωργάκη σου ηλίθιε πρασινιοφρουρέ.

    Γελωτοποιέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαίρε Καίσαρα, πανηλίθιε Γελωτοποιέ Χωριάτη!

    "εγώ δεν κάνω τίποτε ιδιαίτερο ή μαγικό, αλλά σκέφτομαι και μιλαώ λογικά.Αυτό δεν πληρώνεται. Ή το έχεις ή δεν το έχεις".

    Κακόμοιρο, δύσμοιρο, άθλιο και θλιβερό ανρωποειδές, σκατά στα μούτρα σου ρε άπλυτε πληρωμένε κονδυλοφόρε.

    Φερέφωνο του ανίκανου και ανήμπορου αφεντικού σου.

    Ρεμάλι, σεξομανή, ζητιάνε του φτυσίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηρέμησε Παπαγιάννη, ηλίθιε. Θα πάθεις τίποτα, έχεις κοκκινίσει, σου έχει ανέβει η πίεση και θα σε φτύσει ξανά η ....ξέρεις πιά, ονόματα δεν λέμε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πιο σεξομανής, αλλά στερημένος σεξουαλικά, από εσένα δεν υπάρχει ρε Γελωτοποιέ Χωριάτη, Βλάκα.

    Έχεις χάσει κάθε έλεγχο εδώ μέσα και από πληρωμένος κονδυλοφόρος του ανίκανου αφεντικού σου κατάντησες φτηνιάρης ελεεινός υβριστής με σεξουαλικά υπονοούμενα.

    Εύγε σου, Κωλοτούμπα Χωριάτη, όλοι καταλάβαμε την χαμηλή στάθμη του μικρού μυαλού σου.

    Αλήτικο ρεμάλι του κώλου.

    Θλιβερό ανθρωποειδές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρακολουθησα την συζητηση που εγινε στη σκοπιανη βουλη σχετικα με το ονομα.

    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως ένα μικρο κρατος όπως τα σκοπια υποστηριζει θεσεις που γνωριζουν εξαρχης ότι θα του δημιουργησουν προβληματα.
    Μαλιστα δειχνουν να θεωρουν την συγκεκριμενη κατασταση έναν αγωνα που πρεπει παση θυσια να τον κερδισουν. Πάντως ειπε ο πρωθυπουργος τους χαμογελώντας, και να μην πετυχουμε δεν χαθηκε ο κοσμος (ελευθερη μεταφραση)


    Από την άλλη αλβανικες εφημεριδες σημερα ευχαριστουν την τουρκια για την προσπαθεια που κάνει ώστε να εχει επιτυχη εκβαση το αιτημα τους για εισοδο στο νατο, μυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8.45 babis Το «πουστης» σου το επιστρέφω άθλιο γελοίο υποκείμενο… Μάλλον το έχεις το κουσούρι οπότε εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια…


    Όλο το blog βοά ότι είσαι πούστης. Εγώ, επειδή δεν έχω ίδια άποψη, επιφυλλάσομαι όπως είδες, γράφοντας babis, δε ξέρω αν είσαι πούστης όπως λένε. Αλλά μάλλον ΟΥΤΕ εσύ ξέρεις Ελληνικά, όπως ο ανάπηρος γαπ.


    Επιπροσθέτως, όλος ο κόσμος ξέρει ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (όπως όλος ο κόσμος βοά ότι είσαι πούστης, εγώ επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, έτσι ακούω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο λαζόπουλος είπε ένα εύστοχο οταν τον αποκάλεσε ο τριανταφυλλόπουλος "φίλο". "Ασε και όταν με αποκάλεσες φίλο την κατά;λαβα τη μοίρα μου". Θα πρέπει να πούμε και εμείς το ίδιο για τους αμερικανούς οταν μας αποκαλούν "φίλους"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καποια site των σκοπιων μιλουν για την αναγκαοτητα δημοψηφισματος (εκει) σχετικα με το ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πάντως την περίοδο των Ιμίων ο ανάπηρος γιωργάκης ήταν Αναπληρωτής ΥΠΕΞ.


    Σιγά μην πρόδιδε την πατρίδα του (ΗΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι έγινε ρε φλούφλη Χωριάτη;

    Το έφαγες το σκατό και ηρέμησες;

    Πανίβλακα Γελωτοποιέ, μόνο για φτηνή προπαγάνδα, του ανίκανου αφεντικού σου είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εδώ είμαι, ξυρίζω τον κώλο μου γιατί έρχεται να με πάρει σουβλάκι ο Παπαγιάννης


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χωριάτη τελικά κατάντησες πιο σιχαμερός και από τον babis!!!

    Έπεσες δυστυχώς στην παγίδα που σε στήσανε και έχασες τον προσανατολισμό σου για το έργο που σου ανέθεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

    Ο Χωριάτης σήμερα αποκαλύπτει: "έχω τρίχες στον κώλο μου και τις ξυρίζω..."!

    Τι να εννοεί άραγε;

    Μα αυτό που φανταζόμαστε όλοι.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

    Αναβάλεται για αύριο η προγραμματισμένη μικροσυγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ λόγω έλλειψης υποστηρικτών.

    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ εάν δεν πληρωνόμουνα δε θα πήγαινα...

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άντε σιχαμένο γλοιώδες ερπετό Χωριάτη επιτέλους αυτοκτόνα να ξεβρομίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά ρε χωριάτη και babis
    άλλη δουλειά δεν έχετε παρά να περνάτε τις ώρες σας εδω; Όποια ώρα και να μπω εδώ σας βρίσκω. Τι δουλειά κάνετε από πού τα κονομάτε και έχετε τόσες ώρες ελεύθερες; Για πέστε μου αν δουλεύατε 8ωρο και γυρνούσατε ψοφιοι στο σπίτι θα είχατε χρόνο και όρεξη μετά για σχολιασμούς στο blog;
    Ουστ ρε κηφήνες του κερατά, χαραμοφάηδες που πουλάτε και μούρη με προοδευτισμό και επαναστατικότητα.
    Άντε να μου χαθήτε από κει ρεμάλια.

    Εθνικοσοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μην κάνεις έτσι ρε Παπαγιάννη.
    Μια ....ακόμη...χυλόπιτα ήταν.

    Δεν τις ξέρεις τώρα...πληγώνουν τα καλά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ήμαρτον ρε παιδιά, φτάνει πιά το ξεφτίλισμα. Σας παρακαλώ.


    Για ένα μεροκάματο είμαι κι εγώ εδώ, έχω και παιδάκια, λυπηθείτε με.

    Ένα βίτσιο έχω, εκτός από την υποστήριξη του ανάπηρου γαπ. Να ξυρίζω τον κώλο μου.



    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ηρέμησε Παπαγιάννη, ηλίθιε. Θα πάθεις τίποτα, έχεις κοκκινίσει, σου έχει ανέβει η πίεση και θα σε φτύσει ξανά η ....ξέρεις πιά, ονόματα δεν λέμε.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εθνικοσοσιαλιστή,
    όλοι έχουνε καταλάβει ότι ο Χωριάτης για να ξημεροβραδιάζεται εδώ μέσα και να υποστηρίζει τόσο φανατισμένα έναν ανίκανο, πρέπει να έχει ισχυρό αντάλλαγμα.

    Ο νοών νοείτω!

    Μη σου κάνει όμως καμία εντύπωση εάν αποκαλυφθεί ότι babis και Χωριάτης είναι το ίδιο πρόσωπο!

    Η σημερινή εμετολογία με σεξιστικούς όρους του Χωριάτη, ίσως κρύβει το μεγάλο μυστικό της ταυτότητας του babis.

    Ειδάλως πρόκειται καθαρά για ένα σεξουαλικά στερημένο άτομο που βγάζει τα απωθημένα του στο πληκτρολόγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παιδες, μη τα βαζετε με το χωριατη, πολλα μηνυματα με υπογραφη "Χωριατης" και μερικα του babis ειναι μαϊμου.

    Στα blogs ειναι πολυ ευκολο να παριστανεις καποιον αλλο.

    Ελπιζω μια μερα να βαλουν PGP υπογραφες ωστε αυτο να μη μπορει να γινει.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,


    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παπαγιάννη φασίστα, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είσαι ανίκανος, όσες βρωμιές και να γράψεις...να μη σε φτύσει η ξανθιά;

    Το βράδυ θέλω να σας δώ για να δώ την αμηχανία σου. Θα σε κα΄νω χάζι, μαλάκα.

    Καλώ όλο το Πρεσσ να δεί Αποκαλυπτικό Δελτίο, να χαζέψουμε την αμηχανία του γομαριού και να την σχολιάζουμε στο ΠΡΕΣΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για να ρίξουμε μια ματιά στις θέσεις της "μεγάλης δημοκρατικής παράταξης" (μη χέσω):

    Κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου ο παππούς του Γιωτάκη (συγνώμη Γιωργάκη εννοώ) είχε πει:
    "Ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός βασίζεται σέ τρία χαρακτηριστικά: στό έθνος, στήν ελευθερία, καί στήν κοινωνική δικαιοσύνη . Τά δύο τελευταία μπορούν νά υπάρξουν μόνο αν υπάρχει τό πρώτο. Εμείς καταδικάζουμε τόν κοσμοπολιτισμό πού εξαλείφει τά έθνη καί τόν ιμπερεαλισμό πού τά υποδουλώνει ."

    Ας δούμε τι είχε δηλώσει ο Γιωτάκης το 1999 στο περιοδικό κλικ:
    "-Tο δίδαγμα αυτής της ιστορίας [πόλεμος στό Κόσσοβο] ποιο είναι για έναν Ελληνα;
    -Οτι σημαντικότερο όλων είναι η συνύπαρξη των λαών. O πολυπολιτισμικός χαρακτήρας των κοινωνιών. Aνοχή στο διαφορετικό, ανοχή στον διπλανό σου ασχέτως αν είναι άλλης φυλής, άλλης θρησκείας, άλλης εθνότητας και άλλης πολιτικής άποψης. Aυτά είναι και τα ιδανικά που πρέπει να προωθεί η Ελλάδα.
    [Δηλαδή αυτό συμπεραίνει, από τήν αρπαγή του Κοσσόβου από τούς Σέρβους, τή δημιουργία ενός προτεκτοράτου των Αμερικανών καί τήν εν συνεχεία εξόντωση των Σέρβων από τό Κόσσοβο. Φανταζόμαστε τί θά ακολουθήσει στή Θράκη.]

    -Σε αντίθεση, πάντως, με τους βομβαρδισμούς των NATOϊκών, οι σφαγές των Σέρβων ελάχιστα απασχόλησαν τη δική μας κοινωνία.
    -O Ελληνας αναγνώστης και τηλεθεατής είδε, στην αρχή τουλάχιστον, μόνο τη μία πλευρά, αυτή των βομβαρδισμών, χωρίς να κατανοεί τι οδήγησε ή έστω έδωσε "πάτημα" στην επέμβαση του NATO. Γιατί οι βομβαρδισμοί είχαν σχέση με την έντονη καταπίεση των Αλβανών από τους Σέρβους.
    [Τόν ακούσατε ποτέ αυτόν τόν άνθρωπο, πού είχε πεί τό περίφημο "Θεόδωρος Καραϊσκάκης", νά μιλήσει γιά τήν καταπίεση πού υφίστανται μετά τήν επέμβαση του ΝΑΤΟ, οι Σέρβοι από τούς Αλβανούς; Τόν ακούσατε ποτέ αυτόν τόν άνθρωπο, πού τήν ημέρα του Πάσχα είχε ευχηθεί "Καλή Ανάσταση", νά μιλήσει γιά τήν καταπίεση καί εξόντωση της ελληνικής καί κουρδικής μειονότητας από τούς φίλους του τούς Τούρκους; Τόν ακούσατε ποτέ αυτόν τόν άνθρωπο, πού πήγαν οι συγγενείς των αγνοουμένων της Κύπρου νά τόν συναντήσουν καί αρνήθηκε νά τούς δεί, νά έχει ενδιαφερθεί γιά τίς περιουσίες των Ελληνοκυπρίων στά κατεχόμενα; Σημειώνουμε ότι ενώ έχουν καεί χιλιάδες κουρδικά χωριά στήν Τουρκία καί η κουρδική γλώσσα είναι απαγορευμένη, στό Κοσσυφοπέδιο οι Αλβανοί είχαν δικό τους πανεπιστήμιο.]
    -Ενάντια στον μονοεθνισμό.
    -Ακριβώς."

    Ας δουμε και λίγο τη Δαμανάκη:
    Θυμάμαι νά αναφέρει σέ συνέντευξη της στήν τηλεόραση "Εγώ σάν αριστερή πού είμαι, ενδιαφέρομαι γιά τά δικαιώματα των αδύναμων ανθρώπων καί των μειονοτήτων." Εκεί πού περίμενα νά μιλήσει γιά τούς Ρωμιούς της Πόλης, εκείνη συνέχιζε: "Γι' αυτό πρέπει νά προστατεύσουμε τά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στή Θράκη."

    Πάμε και στον Σκανδαλίδη:
    "Ο τ. υπουργός Σκανδαλίδης χαρακτήρισε τόν Λίβανο υπόδειγμα πολυπολιτισμικότητας. Έχει ως πρότυπο ένα κράτος πού εξαιτίας της πολυπολιτισμόκοτητας βίωσε αιματηρούς εμφύλιους πολέμους, δέν ασκεί εξουσία εντός της επικράτειας του αφού τόν έλεγχο στό νότιο Λίβανο τόν έχει η Χεζμπολά καί είναι τελείως ανίκανο νά αντισταθεί σέ εξωτερικούς εχθρούς όπως τό Ισραήλ!!!"
    Λίβανο μας θέλει ο Σκανδαλίδης!!! Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Αν το όνειρό σας για την Ελλάδα είναι να γίνουμε Λίβανος να πάτε να το εφαρμόσετε στην Αμερική μπας και γλιτώσουμε.

    Ας δούμε λίγο και τον Λοβέρδο:
    "O κ. Ανδρέας Λοβέρδος ήταν
    συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη του 1999 και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας». Ο κ. Λοβέρδος, αφ΄ότου υπερασπίστηκε τη Σαηεντόλοτζυ, επιτιθέμενος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του φέρεται να μην συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες ηγετικών κύκλων του Υπουργείου σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις», μία από τις οποίες έχει επανειλημμένα αναφερθεί ότι είναι και το «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι»."
    Όποιος δεν ξέρει τι είναι η Σαηεντολογία και το ΠτΕ ας περάσει μια βόλτα από το blog megoulina.blogspot.com. Εδώ ένα άρθρο που έγραψα για το ίδιο θέμα. http://zeitgeist-gr.blogspot.com
    /2008/03/blog-post_2858.html

    Τέλος ας ρίξουμε μια ματιά σε αποσπάσματα εγγράφων που βρέθηκαν στα γραφεία της Σαηεντολογίας μετά από έφοδο της αστυνομίας:

    -"... έγγραφο 1977 του Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων .. η μεγάλη ιδέα είναι ότι πρέπει νά σπρώξουμε τήν γραμμή του χωρισμού εντελώς της Ορθόδοξης Εκκλησίας από τήν πολιτεία καί αυτό περιλαμβάνει αλλαγή του Συντάγματος στή χώρα αυτή....

    -...1992 Εκκλησία της Σαηεντολογίας..... Η Σαηεντολογία μπορεί νά δημιουργήσει ευφυείς ηγέτες.....μιλώντας γιά κυβερνητικές επαφές στήν Αλβανία, τώρα έχουμε σημαντικούς υπουργούς στήν Αλβανική Κυβέρνηση ....

    -....1994 Ευρωπαϊκό Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων.... Προσκληθήκαμε σέ θρησκευτική τελετή Βόσνιων μουσουλμάνων... τούς είπαμε νά έρθουν στά Αρχηγεία μας. Εγινε επαφή μέ τόν Αρχηγό του Ισλαμικού Ιδρύματος Βοηθείας στίς ΗΠΑ, οργανώνει μεγάλες πορείες, τόν βρήκαμε καί τόν ενημερώσαμε καί είπε "ας ενωθούμε", έχει τό ίδιο σχέδιο παιχνιδιού όπως εμείς.... ο σερβικός στρατός απότελείται από μέλη κάθε ξένης λεγεώνας καί ομάδες δολοφόνων αυτού του πλανήτη.

    -1994.... οι σχέσεις μεταξύ του Κράτους καί της Εκκλησίας θά χειροτερέψουν, ανοίγοντας τό μεγάλο θέμα του ολικού διαχωρισμού της Εκκλησίας από τό κράτος, ώστε καμμία θρησκεία νά μήν απολαμβάνει ειδικά προνόμια, όπως συμβαίνει μέ τήν Ορθόδοξη Εκκλησία.

    -... the greek government is doing the job for us working on the direction of putting ethics to this organisation.... the vice minister of foreign affairs [Τσουδερού] is pushing the matter on the ID CARDS [ταυτότητες]. The prime minister [Μητσοτάκης] told her to close the matter against the wishes of the Orthodox Church.

    -Office of Special Affairs Europe, 1995. Recently our cooperation has given a good product since it was announced that the special office of the Greek intelligence agency (ΚΥΠ) dealing with sects was officialy closed down. Our ally had a contact with the head of the Greek intelligence agency (ΚΥΠ) prior to this and will have a new contact this week to verify this office will remain closed. "

    Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ο στόχος της Αμερικής είναι η εξάλειψη οποιουδήποτε στοιχείου που ενώνει την ελληνική κοινωνία. Τα στοιχεία αυτά είναι η θρησκεία και η ιστορία. Η ιστορία μέσω του προγράμματος track two (δείτε το στο macedonia-greece.blogspot.com) και η θρησκεία μέσω της απεξάρτησης του λαού προς αυτήν. Δεν ξέρω αν υπήρξε ή όχι Χριστός, ξέρω ότι κάποιοι πολέμησαν κάτω από ένα σταυρό για να είμαστε ελεύθεροι.

    Φαντάζομαι ότι αντίστοιχη δράση υπάρχει σε πολλά κράτη και δεν περιορίζεται στην Ελλάδα. Έτσι θα επιτευχθεί η παγκοσμιοποίηση, και για αυτό το λόγο και ο πόλεμος κατά των παρελάσεων. Είναι ακριβώς το ίδιο ολοκληρωτικό σχέδιο που είχε ο Χίτλερ, και συνεχίζει την εφαρμογή του ο Μπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χωριάτη συνέχισε με την ίδια κατάντια Γελωτοποιέ.

    Η απόλυτη ξεφτίλα των υποστηριχτών του ΓΑΠ.

    Να τους χαίρεται ο ανίκανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παπαγιάννη φασίστα, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είσαι ανίκανος, όσες βρωμιές και να γράψεις...να μη σε φτύσει η ξανθιά;

    Το βράδυ θέλω να σας δώ για να δώ την αμηχανία σου. Θα σε κα΄νω χάζι, μαλάκα.

    Καλώ όλο το Πρεσσ να δεί Αποκαλυπτικό Δελτίο, να χαζέψουμε την αμηχανία του γομαριού και να την σχολιάζουμε στο ΠΡΕΣΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. RE PAIDIA MHPOS AYTOI OI BLOOPERS PAIZOYN PAIXNIDI EDO MESA XRISIMOPOIONTAS TA NICK NAMES MERIKON XRISTON???


    LEO EGO TORA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 9.57

    μπορει και ναχεις δικιο.Τιποτε δεν αποκλείεται. Μπορει αυτοί οι δυο ναναι το ιδιο πρόσωπο και μάλιστα γνωστό σε όλους μας και ναχει αναλάβει εργολαβικά κάποιοα υπόθεση εδώ μέσα. Ένα είναι πάντως σίγουρο ότι είναι ανθρωποειδή.
    Θα σου πω και κάτι άλλο. Ότι οι υπεύθυνοι εδώ μέσα τους ξέρουν αλλά τους αφήνουν να λειτουργούν σαν κράχτες.

    Εθνικοσοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χαίρε Καίσαρα, πανηλίθιε Γελωτοποιέ Χωριάτη!

    Κακόμοιρο, δύσμοιρο, άθλιο και θλιβερό ανρωποειδές.

    Σκατά στα μούτρα σου ρε άπλυτε πληρωμένε κονδυλοφόρε.

    Φερέφωνο του ανίκανου και ανήμπορου αφεντικού σου.

    Ρεμάλι, σεξομανή, ζητιάνε της χλεύης και του φτυσίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιατί ρε κερατάδες, 4 χρόνια στην Κυβέρνηση, δεν κάνετε πόλεμο με την Τουρκία, να ΞΕΣΚΛΑΒΩΣΕΤΕ τα ΙΜΙΑ που τα άφησε ο Σημίτης να ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝΕ και είπε και ευχαριστώ στους Αμερικάνους.

    Πόλεμο τώρα, να λευτερώσουμε τα ΙΜΙΑ, να ξεπλύνουμε την Ντροπή.

    Καραμανλή, ή θα μαζέψεις τα κωλόπαιδά σου ή θα κάνεις πόλεμο με τους Τούρκους ΤΩΡΑ.

    Το ΛΑΟΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΖΙΑΡ και άλλοι τέτοιοι πατριώτες, να απαιτήσουν απελευθερωτικό πόλεμο των ΙΜΙΩΝ ΤΩΡΑ.

    Αλλιώς να σκάσουν επιτέλους, τα ρεμάλια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ...ΚΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    Παπαγιάννη φασίστα, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είσαι ανίκανος, όσες βρωμιές και να γράψεις...να μη σε φτύσει η ξανθιά;

    Το βράδυ θέλω να σας δώ για να δώ την αμηχανία σου. Θα σε κα΄νω χάζι, μαλάκα.

    Καλώ όλο το Πρεσσ να δεί Αποκαλυπτικό Δελτίο, να χαζέψουμε την αμηχανία του γομαριού και να την σχολιάζουμε στο ΠΡΕΣΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αύριο στο Press αποκλειστικό ψυχογράφημα και άλλες αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ποιόν του Χωριάτη.

    Πήγαινε γυρεύοντας.

    Από αύριο θα λουφάξει οριστικά, όπως κάνει εδώ και τόση ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..
    Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ
    ΔΟΥΛΕΥΕ...

    ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..
    ΕΓΡΑΦΑΝ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ"
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..

    Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ.."ΣΚΛΗΡΑ"
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ..


    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σου είπα ΕΡΩΤΥΛΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ζήτα συγνώμη και κόψε τις βρωμιές, δεν με άκουσες και μου πούλησες νταηλίκι.

    Τώρα δεν θα την γλυτώσεις μέχρι να σε λιώσω σαν σκουλήκι.

    Ας πρόσεχες.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σου είπα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ζήτα συγνώμη και κόψε τις βρωμιές, δεν με άκουσες και μου πούλησες νταηλίκι.

    Τώρα δεν θα την γλυτώσεις μέχρι να σε λιώσω σαν σκουλήκι.

    Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΡΕ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.

    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χωριάτης - Παπαγιάννης 17-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Bre malaka papagiannh, rezilebese.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ...ΚΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    Παπαγιάννη φασίστα, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι είσαι ανίκανος, όσες βρωμιές και να γράψεις...να μη σε φτύσει η ξανθιά;

    Το βράδυ θέλω να σας δώ για να δώ την αμηχανία σου. Θα σε κα΄νω χάζι, μαλάκα.

    Καλώ όλο το Πρεσσ να δεί Αποκαλυπτικό Δελτίο, να χαζέψουμε την αμηχανία του γομαριού και να την σχολιάζουμε στο ΠΡΕΣΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αύριο στο Press αποκλειστικό ψυχογράφημα και άλλες αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ποιόν του Χωριάτη.

    Πήγαινε γυρεύοντας.

    Από αύριο θα λουφάξει οριστικά, όπως κάνει εδώ και τόση ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ότι κυκλοφορεί από τις 8,30 και μετά με την υπογραφή μου είναι ψεύτικα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οσο σκεφτομαι τους πολιτικους που εχουμε ω ρε πουστη μου σκετη πικρα.Μας εχουν κανει ρεζιλι.Εδω εχουμε ενα σωρο προβληματα και αυτοι τσακωνονται σαν τα σκυλια,ποιος θα ξεγελασει τον κοσμο.Ω ρε πουστη μου.Υπαρχει κομμα στην βουλη που στρεφετε εναντια στα εθνικα συμφεροντα σαν να μην εχουν επιγνωση του τι συμβαινει γυρο τους.Η αλλη χασκογελα συνεχεια και στο τελος προβλεπω οτι θα βγαλουν και το - σκοπια, θα τις ζητησουν να παρουν και εδαφος απο την χωρα μας.Το δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων δικαιωσε μουσουλμανους στην Θρακη να χαρακτηριζονται τουρκοι.Το παιχνιδι εχει χοντρυνει πολυ και οι μαλακες οι πολιτικοι μας τρωγονται.Αυτα μονο στην χωρα μας γινονται λιγη σοβαροτητα λιγη ΝΤΡΟΠΗ ρε πουστη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ρε παιδιά, τι γράφεται εδώ? ο babis είναι πούστης? Επειδή δε ξέρω, παρακαλώ διαφωτίστε με για να έχω άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ότι κυκλοφορεί σαν "Χωριάτης" είναι μπάσταρδος γιός μου που τον έκανα με κατσίκα μετά από μεθύσι.

    Μπαμπάς Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Παπαγιάννη, γράψε ελεύθερα ότι θέλεις.

    Εγώ παύω να ασχολούμαι μαζί σου και ...με την ξανθιά.

    Καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκη να λένε ότι ασχολούμαι μαζί σου και με προκαλείς, αλλά...δεν είσαι του επιπέδου μου.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. DE GAMIESTE RE KOLOPAIDE MAS TAXETE PRHKSEI ME TA PROSOPIKA SAS.OXI ETSI O XORIATIS, OXI ALLIOS O BABIS, OXI PARALIOS O PAPAGIANNHS.
    ANTE K PHGAINETE KAPOY ALLOY RE MALAKES. ESAS THA DIABAZOYME. AEI SIXTIR PAPARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ...

    ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΥΠΕΡ ΘΙΒΕΤ
    "ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..
    "ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ" ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ..

    ΖΗΤΩ ΤΑ CIA-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟΥ ΔΑΛΑΙ ΚΛΑΜΑ.

    ΤΣΙΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ-CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"
    ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ CIA, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ?
    ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Οι "ατελειες" τής δημοκρατιας μας είναι αρκετα ευδιακριτες σε αυτό το forum συζητησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Χωριάτης, babis κλπ πασόκοι προδότες


    "Ξερνάει" όλες τις προδοσίες σας στα Ίμια ο τότε υπασπιστής του Αρσένη στη "Ζούγκλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λυπάμαι πολύ αλλά η μοίρα αυτής της χώρας ειναι προδιαγεγραμμένη οσο τα ηνία της βρ'ισκονται σε χέρια κλεφτών λαμογιών και κομπραδόρων!

    best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Κυριακού και η Δικαιοσύνη...

    Μεταφέρουμε από το indymedia: Ο ανακριτής Ναυπλίου πρότεινε την προφυλάκισή του Μ. Κυριακού για το ατιμωτικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς βεβαίωσης. Με τον ανακριτή διαφώνησε ο εισαγγελέας, ο οποίος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους. Μήπως, όμως, και αυτό δεν είναι ατιμωτικό για έναν πρόεδρο της ΕΟΕ αν δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό; Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, ο Μίνως Κυριακού (στην φώτο με Πρωθυπουργό & Πρόεδρο της Δημοκρατίας) αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Τις επόμενες ημέρες στο θέμα της προφυλάκισής του, θα δώσει λύση το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με βούλευμα. Αλλά όποια και να ΄ναι η απόφαση, το ηθικό ζήτημα παραμένει. Μπορεί πλέον ο Κυριακού να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ...; Και όπως σωστά σημειώνεται από άλλον: Ο Κυριακού έχει καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που έχει διαπράξει στη Πελοπόνησσο άρα ο εισαγγελέας υποχρεώνεται να κάνει δεκτή την αίτηση προφυλάκισης, αφού ο Κυριακού έχει ήδη καταδικαστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. sociopolitici.blogspot.com


    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Χωριάτης είναι αλβανός και το έχει ομολογήσει! Είναι επομένως αποδεκτό να υπερασπίζεται τις ΗΠΑ, την "Μεγάλη Αλβανία" και την "Μεγάλη Τουρκία" και σίγουρα έχει ονειρώξεις περί διαμελισμού της Ελλάδας, ενσωμάτωσης των διαμελισμένων κομματιών σε "Μεγάλη Αλβανία" και "Μεγάλη Τουρκία" και τελική ομοσπονδιοποίηση των δυο νεων αμερικανόδουλων δυνάμεων σε μια Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία που θα είναι ο μπαμπούλας των γηγενών Ελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ρε νούμερα. Ο Μάκης είναι φανερό ότι αντί για αποδείξεις κάνει φτηνή προπαγάνδα υπε΄ρ της ΝΔ.
    Προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό στην πρόταση μομφής το ρεμάλι.

    Φιμώνει όποιον διαφωνεί, χτυπάει το ΠΑΣΟΚ, αβαντάρει "άκομψα" και γελοία τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Αλλά τα ψωμιά του είναι τελειωμένα.

    Μην ασχολείστε με τον σαχλαμάρα.

    Τίποτα δεν έχει να πεί.

    Ολο φούσκες , έχει να μας πεί.

    Αν βγάλετε εσείς άκρη να μου τρυπήσετε την μύτη.

    Για να ασχολείτε ο ΜΑΚΗΣ είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καμμία ευθύνη κανείς.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο κυβερνήτης έπαθε καρδιακή προσβολή.

    Ικανοποιηθήκατε τώρα;

    Αντε καλή νύχτα νούμερα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ωχ ωχ τι λέει ο Μάκης ρε?

    Ότι έπαθε καρδιά ο πιλότος του ελικοπτέρου από την τρομάρα του?

    Και δεν έπρεπε με τέτοια καρδιά να οδηγάει?

    Όταν σας λέω πως περνούσαν τις εξετάσεις τα ένδοξα στελέχη μας με γράφετε σταρχίδια σας μαλακισμένα του υπουργείου άμυνας

    Ποιος θα σας διωξει να σας στείλει όλους σπίτι σας ρε καραγκιόζηδες στρατιωτικοί


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καιόπως καταλάβατε, ο Αρσένης, το κλείδωσε, για να μη θιγεί το εθνικιστικό πνεύμα και να την πληρώσει ο Σημίτης.

    Ευχαριστηθήκατε τώρα;

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μάλλον λάθος κατάλαβες.

    Τόσα χρόνια κατηγορείται ο Σημίτης για την πτώση του ελιοκοπτέρου.

    Εχουν βγει από εσσωκομματικές εκλογές.

    Ο Αρσένης την στήνει στο Σημίτη, μάλλον από τυφλή εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πάρτε το χαμπάρι, ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΣΟΚ είναι η εθνικιστική του τάση, που μαζί με τον Χουντόδουλο, καλιέργησαν την διάσπασή του, την κατασυκοφάντηση του ΓΑΠ και παρ'ολίγο και την διάλυσή του.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό ακριβώς λέω 12.04

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ω ρε μάνα μου

    μια μέρα να έρθει ένας τούρκος σε ένα θάλαμο και να δει τι γίνεται μέσα σε ένα στρατόπεδο

    την άλλη μέρα οι τούρκοι θα είναι στη Λάρισα


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Θυμηθείτε πόσο μελάνι χύθηκε για το αν ο Σημίτης (μόλις εκλεγμένος πρόεδρος) είχε δικαίωμα να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα ή ό τότε Μπέης!!!!!

    Το "πατριωτικό-προεδρικό " ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν αποδέχθηκε τον Σημίτη. Τον πολέμησε με όλα τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Στρατός

    για το πούτσο τελείως

    Ποια δημόσια υπηρεσία θεωρείτε την πιο χειρότερη?
    Ε βάλτε 10 φορές πάνω

    χα χα περνάτε εξετάσεις μαλάκα μαύρε
    Ποιον ρώτησες μάκη είδες τα post μου 8:00 κατά τύχη?


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. στo 8:31 μμ

    είναι οι εξετάσεις που περνάτε μαλάκες


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Στρατολογείστε στρατιά ηλιθίων και αμολείστε την στα Σκόπια,
    στην Αλβανία, την Τουρκία, στο Κόσσοβο, στα πέρατα της οικουμένης.
    Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.
    Έτσι θα δημιουργηθεί η νεο-ελληνική αυτοκρατορία (της βλακείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Θυμηθείτε πόσο μελάνι χύθηκε για το αν ο Σημίτης (μόλις εκλεγμένος πρόεδρος) είχε δικαίωμα να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα ή ό τότε Μπέης!!!!!

    Το "πατριωτικό-προεδρικό " ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν αποδέχθηκε τον Σημίτη. Τον πολέμησε με όλα τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ...και το πασοκ, ενωμένο και τότε όπως και τώρα ΔΕΝ συνεκάλεσε ΚΥΣΕΑ. Ο Σημίτης έγραψε τον πασόκο Λυμπέρη και ιδού τα αποτελέσματα. Γκρίζες ζώνες.


    Αλλού ο παπάς, αλλού τα ράσα του, κόμμα μπουρδέλο, μικροπολιτικές εξουσίας οδήγησαν στην προδοσία.

    Eπειδή τη μαγνητοσκοπώ την εκπομπή, αύριο λεπτομέρεις και καντήλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 12.22 μπάάάά... η στρατιά ηλιθίων θα πάει αύριο να κυκλώσει τη βουλή...


    μετά θα μας αερίσει και τους όρχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε βλάκα Χωριάτη ακόμη δεν κοιμήθηκες Γελωτοποιέ;

    Έχεις αύριο να πας και στην συγκέντρωση πληρωμένε δούλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αφηστε τα μιση και πιαστε το γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. καλά Χωριάτη τα συμπεράσματά σου είναι ότι κι εσύ.... για τον πούτσο...


    και τα Ελληνικά σου επίσης... πάρε το ανάπηρο και κάντε μαζί μαθήματα, θα σας κάνουν και discount (μπας και καταλάβεις στο γράφω στη γλώσσα του αφεντικού σου)


    ποιός φταίει κύριε μπετόστοκε γιδόκλαρο για το μπουρδελοποιημένο του Στρατού?

    Ποιός ήταν κυβέρνηση από το ΄81?


    Μπουκώσου τώρα και ξαναέλα αύριο για δεύτερη δόση αφού ξυρίσεις και τον κώλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ...και μη ξεχνάς τυρί Χωριάτη, άλλα έχει πει ο Αρσένης σε off-the-record


    αλλά δε σε βολεύουν γιατί εσύ γλύφεις τα παπάρια του εκάστοτε αρχηγού, τότε του Σημίτη, σήμερα του ανάπηρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Χωριάτη μη ξεχάσεις τα Δελτία Παροχής.

    Έλα αύριο μετά τη συγκέντρωση να πληρωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Έλα Μάκη το καταλάβαμε καρδιά έπαθε
    θα μας πρήξεις μέχρι το πρωί τώρα?

    Καλά που το σταμάτησε ο Σημίτης γιατί αν μέναν εκεί 5-10 ώρες παραπάνω οι μισοί από καρδιά θα πήγαιναν

    Μόνο ο Έβερτ ήταν έτοιμος να μπει στην Τουρκία και όλοι οι μπουχέσες άνω των 100 κιλών.

    Αυτοί είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι γιατί φοράνε τις πάνες όλο το 24ωρο αφού λόγω φυσικής κατάστασης τα κάνουν πάνω τους και εν καιρώ ειρήνης


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καλά Μάκη καληνύχτα

    Όταν βγάλεις το γυμνάσιο θα μάθεις να λες τα πράγματα με 2 κουβέντες και τέλος

    Άμα θες να κάνεις εκπομπή για το στρατό φώναξέ με να είναι και ο ναύαρχος εκεί που είναι εξήγα να καραφλιάσεις

    "Οι εξετάσεις είναι εξονυχιστικές" μαλάκα μαύρε... χαχα
    Η μαλακία είναι ότι δεν τράβηξα video να σας φτιάξω όλους καλά καραγκιόζηδες


    Αρχιμήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΛΒΑΝΟΧΩΡΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Παπαγιάννη, την ξανθιά θα σου την περιποιηθώ καταλλήλως στο υπόσχομαι.

    Δόστης φιλάκια.

    Δεν θα σου αποκαλύψω βέβαια αν μου έχει στείλει ήδη μέηλ ή όχι καραγκιόζη.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. TA ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Βλάκα Γελωτοποιέ Χωριάτη.

    Ο Καραμανλής σας έχει "αλλάξει τα φώτα" και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

    Πληρωμένε, ελεεινέπρασινοφρουρέ.

    Βλάκα.

    Υ.Γ. κι όταν μιλάει ο μπουνταλάς ΓΑΠ κλείστε τ'αυτιά σας ηλίθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *