GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορεί να βρεθεί λύση‏...

. Από το Νίκο Κανιό . Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί. Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέ...

.
Από το Νίκο Κανιό

.
Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους, λεηλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύσει κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.). Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
Όταν χρειασθούμε το κράτος και τις υπηρεσίες του που τόσο τις έχουμε πληρώσει πρέπει να είμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από τις προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείται.
Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με ποιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση.

45 σχόλια

  1. Kαταρχην να μην ψηφισει κανενας μα κανενας ΝΔιτες-Πασοκους.
    Αυτη θα εινε μια σοβαρη αρχη να καταπολεμησουμε την διαφθορα.
    Δευτερο καταργηση στη μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων,
    και τριτο σωστη απονομη δικαιοσυνης.
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑΙ....ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .

    Με κάποιο τρόπο
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
    απο
    ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ----ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

    οι δημοσιογράφοι, μας προωθούν το "εμπορευμα" για το οποίο πλρώνονται για να παπαγαλίσουν!

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδηση χωρις αναλυση δεν εινε ειδηση.
    Παπαγαλοι υπαρχουν πολλοι,Λουμιδης ομως εινε ενας.
    Πιειτε και κανενα καφεδακι,βοηθαει να πανε κατω τα φαρμακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΑΙΔΙ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ"


    τι ανάλυση θέλεις
    αν ο σκύλος ήταν ΠΑΣΟΚ και
    το παιδί ΣΥΡΙΖΑ
    ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!?

    -Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
    -Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
    -Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
    -Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
    -Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
    -Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
    -Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
    -Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
    -Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να, από την αξουρισιά θεέ μου φύλαγε!
    -Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
    -Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
    -Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
    -Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό το ξύδι!

    Μετά ξύπνησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. +

    ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ μονο με ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ τύπου Λαζόπουλου, ή Γεωργαλα άλλη ώρα..κι όποιος αντέξει......

    ΑΥΤΟ θα πει αναζήτηση ποιοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.42 ETSI θα απαλαγούμε απο πολλούς/ες ακριβοπληρωμένους φανφαρόνους-προκλήσεις για την ελληνική κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ



    ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ


    ΠΑΚΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ


    ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας

    πουμε

    TΣΙΠΡΑΣ χωρίς "ανάλυση" απο ΜΜΕ


    ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ μόνος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....σωπα καημένε που θα βρεθεί λύση,,,,,δεν βλέπεις γύρο σου τα σκουπίδια πως συνδιαλέγονται...ειναι δυνατόν .....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βλέπω τι νόημα έχει να γκρινιάζουμε για τους αγαπητούς μας πολιτικούς, εφόσον πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε με μερικές μικρές παραλαγές. Παλιά ήταν το ΠΑΣΟΚ μόνο του, μετά ήταν η ΝΔ μόνη της και φτου και απ' την αρχή, τώρα πιθανόν θα είναι η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, μια και θέλουμε και μια ανανέωση -να μη βλέπουμε όλο τις ίδιες φάτσες, βρε αδελφέ... Θα μου πεις τι να ψηφίσουμε; Δεν ξέρω, όποιο μικρό κόμμα σκεφτεί ο καθένας. Τον Βεργή, τους Οικολόγους, οποιονδήποτε άσχετο, αρκεί να πάρουν το μήνυμα. Όσο για τη διαφθορά, εφόσον την ανεχόμαστε αυτή θα διαιωνίζεται εις το άπειρο. Νομίζω πως ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει και η γκρίνια που αρχίζει από τη στιγμή που τελειώνουν οι εκλογές μέχρι που έρχονται οι επόμενες, οι οποίες θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τις προηγούμενες, είναι ανώφελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO ONEIΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ/ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΝ ΚΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΔ 29,2
    ΠΑΣΟΚ 25,2
    ΣΥΡΙΖΑ 17,8
    ΚΚΕ 6,8
    ΛΑΟΣ 4,8
    --
    metron analysis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ,ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΑΝΕΥΕΙ,ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ,ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να παμε στον πυρηνα του γιγνεσθαι.
    Οσο μενουν ανενοχλητα τα αφεντικα ΟΛΩΝ των πολιτικων, απλως θα αλλαζουν τα ονοματα των κομματων και καποια-καθε φορα-προσωπα.Να τους δωσουμε το μυνημα οτι καταλαβαινουμε και οτι τωρα θα αρχισουν τα δυσκολα και γι αυτους, καθως οι οικονομιες (τους) θα κλονιζονται.Το θεμα ειναι αν τους ντοπιους θα διασωσουν οι μεγαλυτεροι,αν μπορουν.Συνειδητοποιηση λοιπον, ματια ανοικτα και εγρηγορση.
    Για τα ριαλια μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλλα λογια ρε παιδια...
    Αυτη ειναι η ωριμοτητα μας...
    Ανθρωπινο και σοβαροτατο το προβλημα που αναφερεις ρα φιλε αλλα οχι αυτη τη στιγμη για εδω.Δεν καταλαβαινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το τι εστι δημοσιογραφος...εδω εγραψαν στα αρχ....τους ,τους τεχνικους που ειναι αμεσοι συνεργατες τους,φανταστειτε τι εκαναν με τον υπολοιπο κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα γιατί να μην ψηφίσει ο κόσμος ΝΔ και Πασόκ? Σας παρακαλώ όλους σας που οργανώνετε τέτοια σχέδια... Δεν μπορώ να κατάλάβω γιατι δεν αφήνουμε τα παιδιά να μας κάνουν μια πολύ ωράια τριτοκοσμική χώρα? Αφού τους αφήνουμε τόσα χρόνια, τώρα τι σας πειράζει? Έγώ προτείνω καταρχάς να δώσουμε την Μακέδονία είναι πολύ ψηλά για να ασχολούμεθα με αυτή. Έπειτα να ενωθούμε με μια χώρα της Αφρικής με μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας για να αραιώνουμε και λίγο. Τέλος να έρθει Πασόκ και ΝΔ σε μια απόλυτη συνεργασία για την πρόοδο του νέου κράτους. Πιστευω οτι τους έχουμε παρεξηγήσει, οι προθέσεις τους είναι προοδευτικές ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΤΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,(ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ)! Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 4000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ!ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΝΔ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!ΜΑΡΙΕΤΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ?ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ? ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ?ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ! Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΝΕΟΓΡΑΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από επιλογή όλων μας . Γιατί εμείς δίνουμε τα φακελάκια για να κάνουμε πιο γρήγορα τη δουλειά μας εις βάρος των άλλων, εμείς πληρώνουμε για να πάρουμε τα διπλώματα οδήγησης κι ας μην ξέρουμε να οδηγούμε σωστά, εμείς επιλέγουμε να βλέπουμε ειδήσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας,
    εμείς τους ψηφίζουμε γιατί μας τάζουν μια θέση στο δημόσιο, τον γνωστό στο δήμο μας για να έχουμε μια «άκρη» κι ας ξέρουμε ότι είναι απατεώνας, εμείς, εμείς …
    Θέλουμε να ισχύουν οι νόμοι για όλους τους άλλους αλλά όχι για μας όταν βιαζόμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας.
    Αναγκαστικά ή όχι όλοι εμείς τροφοδοτούμε το σαθρό αυτό σύστημα .
    Να πάψουμε λοιπόν να κοιτάμε απ’ το κατώφλι μας και μέσα , να είμαστε πιο αυστηροί με τους εαυτούς μας, να καταγγέλλουμε όταν μπορούμε και κυρίως να ψηφίζουμε νέους ανθρώπους.
    Αυτούς που δεν επιδιώκουν εξουσία για προσωπικά οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνω 1057482392782 % με τη Βανεσσα..Ετσι ειναι δυστυχως..
    Καταλαβαινουμε όλοι το καλο και το κακο..τον ψευτη απο τον αληθινό..και τα λεμε..τα συζητάμε..
    αλλα οταν έρθει η ωρα της ψηφου..κάτι συμβαινει...και το χέρι παιρνει το ψηφοδελτιο εκεινο που δεν θαπρεπε...
    Μονο αν ξεχάσουμε το εγώ μας και το δουμε σαν εμεις...τότε ισως γίνει κάτι.
    Mόνο αν αφήσουμε τη δική μας βόλεψη
    και δούμε και του διπλανου μας.....ισως γίνει κάτι..
    Μόνο αντι να λουφαρουμε στη δουλειά μας , κοιτάξουμε να ειμαστε πιο παραγωγικοί.. ισως γίνει κάτι..
    Μόνο αν δεν σκεφτομαστε...εγω θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα..τότε ισως γίνει κατι..
    Και άλλα ...πολλά..

    .Ειδάλλως μας έχει φάει η μαρμάγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ολα αυτα που λέω..δεν θα γίνουν μόνο απο την αγωγή που μας δινουν οι γονεις μας..ή και απο τις παραινέσεις των δασκάλων μας (οταν αυτες γίνονται )
    ..ή και απο τις πολιτικες μας παεποιθησεις..
    Ολα αυτα απαιτουν πάνω απο όλα τον προσωπικό μας αγώνα..Τον αγώνα μας κατα του "κακου εαυτού μας" που όλοι έχουμε..
    Ετσι χρειάζεται αυτογνωσία..παραδοχή των αδυναμιων μας..και προσπάθεια αυτοβελτίωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό δεν είναι κράτος, αυτό είναι συμμορία.

    Και για να εξηγούμε, το κράτος είναι ένα και αδιαίρετο, δεν τεμαχίζεται σε εκλογικές περιόδους, και δεν ανήκει σε κόμματα και μηχανισμούς.
    Όταν αυτό καταρριφθεί, τότε δε έχουμε κράτος αλλά ένα μηχανισμό εξουσίας στα χέρια λίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και ποιος ειναι το κράτος φίλε μου?
    οι χιλιαδες δημόσιοι υπάλληλοι..οι ανώτεροι τους ...και οι εκάστοτε κυβερνώντες..
    Τα δύο πρωτα ειναι ο λαος..εμεις δηλαδη..εγω..εσυ..ο αδερφός μου..ο θείος μου..ο φίλος μου..
    και το τρίτο η κυβέρνηση με τους αξιωματούχους της..
    Το βάρος λοιπόν πέφτει στα 2/3 και όχι μονο στο 1/3..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΛΥΣΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΟΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΟΛΥΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ{ΑΝ ΕΧΕΙΣ}ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑΜ.ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΞΥΠΝΗΣΑΝ


    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η λύση είναι μια και δεν υπάρχει άλλη καμία. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης να έχουμε ανοιχτά τα μάτια για να δούμε τι ψηφίζουμε. Ότι και να πούμε τη ζημια την κάνουν οι άνω των 50 που δεν ξέρουν οτι πρέπει να σκέφονται πριν ψηφίσουν. Για κάψιμο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η λύση είναι πολύ απλή:
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
    Να αναθεωρηθεί το σύνταγμα η να φτιαχθεί
    ειδικός ερμηνευτικός νόμος ο οποίος να
    επιτρέπει στο 5% του εκλογικού σώματος
    να καταθέτει πρόταση νόμου ή πρόταση
    ακύρωσης ήδη ψηφισμένου νόμου, μέσω
    δημοψηφίσματος. Το αποτέλεσμα θα θεωρείται
    έγκυρο εάν η συμμετοχή στο δημοψήφισμα
    υπερβαίνει τα 50% του εκλογικού σώματος.
    Φανταστείτε λοιπόν τι θα γινόταν εάν ίσχυε
    κάτι τέτοιο. Θα μπορούσαν να νομοθετούν
    φαύλους νόμους όπως π.χ νομιμοποίηση
    αυθαιρέτων, διαγραφή χρεών Ποδοσφαιρικών
    σωματείων, επικύρωση συνθηκών βλαπτικών
    για τα εθνικά μας συμφέροντα;
    Σκεφτήτε το για μιά στιγμή! Ισως δίνει
    μιά διέξοδο στο αδιέξοδο της σημερινής
    αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής
    δημοκρατίας στη χώρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2,17
    Αυτο που γραφεις φιλε μου γινετε τωρα και χρονια στην Ελβετια,για καθε αποφαση σοβαρη που πρεπει να παρθει σου στελνουν σπιτι ενα ερωτηματολογιο και ψηφιζεις το τι θελεις.
    Υπαρχει βεβαια η αποχη,αλλα η πλειοψηφια περναει.
    Βλεπετε εξυπνοι Ελληναρες την χωρα αυτη??
    Εκι δεν περνανε οι λαμογιες των κουμπαρων και σια.
    Αλλα ειπαμε υπαρχει η ευρωπη-το νευροκοπι.υπαρχουν αυτοι που αγαπανε τον τοπο τους και την πατριδα τους και υαπρχουν και τα λαμογια!!
    Εμεις ετυχε να ζουμε αναμεσα τους και δυστυχως δεν βλεπω φως πως θα τους στειλουμε στον αγυριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το παραπανω ηταν για τον 2,27 sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΛΑΒΑΝΟΣ & ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
    Σχετικά με το δημοψήφισμα για το ασφαλιστικό που ζητά ο φαιδρός κ. Αλαβάνος έχω να του απαντήσω τα εξής :1) Κανείς Νόμος ποτέ στα χρονικά του τόπου, εκτός σπανίων εξαιρέσεων , δεν έχει υπέρ του, την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αλλά μόνο της βουλής.Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις. 2)Με δημοψήφισμα στον Ελληνικό λαό , ούτε ο Πολιτικός γάμος θα ήταν σήμερα Νόμος του κράτους .----ούτε το θρήσκευμα θα αφαιρείτο από τις ταυτότητες. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις .Και θέλεις τρομάρα σου, να κάνεις νόμο τον γάμο των ομοφυλοφύλων, .άντε να τον πας και για δημοψήφιασμα-.3)Εάν εφήρμοζες δημοψήφισμα στους ψηφοφόρους του κόμματος σου , να είσαι σίγουρος δεν θα ήσουν επί τρείς πενταετίες Ευρωβουλευτής , σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι ικανοί σαν και σένα στο κόμμα σου,εκτός και αν σαν άλλος Χίτλερ πιστεύεις στην μοναδικότητα σου. Δεν το ξέρεις αυτό κ. Αλαβάνο ;ευκαιρία να το μάθεις ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ , θέλω να σου εξηγήσω ότι τα προβλήματα αυτού του δύσμοιρου τόπου δεν λύνονται με δημοψηφίσματα και αν υπήρχε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ αρχηγός αντάξιος του κομματός του, θα είχες πάει από εκεί που ήρθες , μ’αυτήν σου την πρωτοβουλία περί Δημοψηφίσματος. Μ ε σεμνότητα ευχαριστώ όσους με διάβασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το τρισαθλιο Νεοελληνικό κρατίδιο που δημιουργήθηκε μετά τη διασπαση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από τις μεγάλες δυνάμεις, έχει αποτύχει παταγωδός και ολοι το γνωρίζουμε! Αυτό είναι το πρόβλημα Αγαπημένοι μου Νεοέλληνες και ελάτε όλοι μαζί να το αντιμετωπίσουμε! Γι αυτόν ακριβως το λόγο μαγειρεύουν όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρονια οι πολυαγαπημένες μας ΗΠΑ,στα Βαλκάνια! Τι περιμένετε απο μια χώρα που γερνά,τι περιμένετε απο μια χώρα που στριφογυρίζει γύρω από το μύθο των απογόνων των αρχαίων Ελλήνων,(αλήθεια απο που κι ως που, απόγονοι σε τι? Εξ αίματος? Με ποιόν? Τον Αχιλλέα (2500 π.χ)ή τον Περικλή? Ολοι αυτοί οι Νεοελληναράδες (ένας απ αυτούς και γω,δε λέω,απλά έπαψα να τρεφω αυταπάτες)που συναντάμε καθημερινά στο δρόμο τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι για κάποιο λόγο τους αξίζει κάτι περισσότερο απ την τραγική τους καθημερηνότητα! Τους φταίνε οι πολιτικοί, μα αυτοί τους ψηφίζουν,τους φταίει το κυκλοφοριακό για παράδειγμα ,μα αυτοί είναι που το δημιουργούν όταν περνάνε με κόκκινο το φανάρι!Τους φταίνε πάντα οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν τους εξυπηρετούν, μα τα παιδία τους είναι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι!Παραπονιούνται οι συνάδελφοι νεοέλληνες για τα πάντα,για τους νόμους που όταν έρθει η στιγμή να τους εφαρμόσουν, δεν θα πρέπει να ισχύουν γι αυτούς,αυτοί, όλο κάποιο σκατολακέ θα γνωρίζουν κάπου,όλο και κάποιο μέσο θα αναζητούν για να μη στηθούν στην ουρά και περιμένουν,αγνοώντας όλους τους άλλους!Παραπονιούνται συνεχώς για τη διαφθορά στη χώρα όταν οι ίδιοι την στηρίζουν στην καθημερινότητα τους! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ? ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΧΑΜΕΝΗ ΕΛΠΙΔΑ!ΑΡΑΧΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6¨03 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ?ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΣΕΝΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΦΙΛΕ!ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...



    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ., ΤΩΝ ΑΣΦΑ..ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, Γ Ι Α Τ Ι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Π Ε Ι Ν Α Σ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;
    Ε; ΓΙΑΤΙ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΝΙΚΟ……ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ , ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΞΥΠΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…… ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ!!!! ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!!
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Π. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λοιπον λοιπον ξεφευγεται απο την ουσια πολλα απο τα σχολια που παραθεσατε ειναι εκτος θεματος!! ασ συγγεντροθοθμε και ασ σχολιασουμε αυτα που αναφεροντε στο κειμενο!!!!!! Αντρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 60 χρονια πινουν το αιμα του λαου!!!!!!! πρωτα των παπουδων μας και τωρα το δικο μας....... ελεος πλεον!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!! ΝΙΚΟ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....... ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 60 χρονια πινουν το αιμα του λαου!!!!!!! πρωτα των παπουδων μας και τωρα το δικο μας....... ελεος πλεον!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!! ΝΙΚΟ ΔΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....... ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατάφεραν με την συνεχή λειλασία και απαξίωση τόσα χρόνια τα δυο μεγάλα κόμματα να μας κάνουν να αγανακτούμε με τα πάντα.
    Eκτός από την οργή του καναπέ δεν κάνουμε τίποτα άλλο. Όταν έρθει η ώρα ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια.
    Ο κάθε λαός κυβερνάτε από αυτούς που του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπράβο αγόρι μου!!!! Να σε χαίρονται οι γονείς σου παιδάκι μου! Πρέπει να είναι πολύ περήφανοι που έχουν ένα γιο με μυαλό… Εγώ δυο παιδία έχω και τα δυο (αγόρια χαϊβάνια. Τα αγαπάω και τα πονάω αλλά δεν φτάνει ο νους τους πέρα από το τι θα φάνε και τι θα πιούνε… 30 χρόνια πράσινο ψήφιζα αλλά τέρμα!!!!!!!! Στις τελευταίες 2 εκλογές μόνο μικρά κόμματα να σπάσει ο δικομματισμός… να περνάς καλά παλικάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πολύ σωστό το άρθρο και τα σχόλια. Τελικά όλοι που καταλήγουμε?
    Πρέπει εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και τις κυβερνήσεις . Δεν νοείται να υπάρχουν τόσοι αγανακτισμένοι άνθρωποι και συγχρόνως να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα που λεηλατούν τη χώρα όπως εύστοχα σημειώνετε . Δεν μπορεί να εκλέγουμε τους πιο υποκριτές, δόλιους, ψεύτες και αδρανείς βουλευτές & δημαρχους. Όσο παραμένουμε παθητικοί τόσο θα ασελγούν εις βάρος μας. Η αλλαγή δεν είναι πλέον επιλογή, είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση