GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα γυρίσει στο 3%...

. Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι κι΄αλλιώς θα γυρίσει στο 3%. Κόμμα με Πρόεδρο που πηγαίνει για ενημέρωση στην ενημέρωση των πολιτικών Αρχηγών απο την Υπ. Ε...

.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι κι΄αλλιώς θα γυρίσει στο 3%. Κόμμα με Πρόεδρο που πηγαίνει για ενημέρωση στην ενημέρωση των πολιτικών Αρχηγών απο την Υπ. Εξωτερικών ως μέλος αντιπροσωπείας, δεν μπορεί παρά να είναι στο 3%. Αφου δεν τον εμπιστεύονται οι σύντροφοι του ούτε για να ενημερωθεί.
Δ.Τ.
-------------------------------------------------------------------

47 σχόλια

  1. Μή βιάζεσαι φίλε.Είναι ακόμα μικρός μέχρι να μεγαλώσει είναι σε επιτροπεία. Διότι άμα είσαι σε ηλικία μακακίας πρέπει να σε προσέχει ο μπαμπάς η μαμά ο θείος και λοιποί συγγενείς.
    Όταν μεγαλώσει όμως ποιός τον πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Tsipras einai aytos pou tha xarisei nea tetraetia sth ND. Kai tote tha deiksei to pragmatika fasistiko ths proswpo. De tha ftaiei to PASOK alla h alazoneia twn aristerwn, pou tyflwthikan apo ta pososta twn dimoskophsewn kai arnountai na synergastoun me to PASOK, fovoumenoi mh tous fygoun oi pelates. Aytoi den einai aristeroi einai pswnares tou xeiristou eidous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευσεβείς πόθοι βλάκα του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να ξέρεις τι θα πει ευσεβείς πόθοι γιατί ο φουκαράς ο ΓΑΠ ο αρχηγός σου δεν μπορεί να μιλήσει σωστά στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ενοχλεί ο Τσίπρας... Και όμως το πολιτικό σκηνικό θα αλλάξει θέλετε δε θέλετε. Η εποχή των δεινοσαύρων έλαβε τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O προεδρίσκος του ΣΥΡΙΖΑ Chipra είναι τουρκογενής αφού στην Ελευθερούπολη κατοικούν ως επί το πλείστον τουρκαλάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΧΗ!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είσαι από Εκάλη , Φιλοθέη, Διόνυσο (γείτονας του Τσίπρα) ή γκόμενα β. προαστίων που ψηφίζεις τα μάτια του τσίπρα ή πιστιρικαρία που που ψηφίζεις πρώτη άντε και δεύτερη φορά και δεν αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις επιπτώσεις των εκλογών στην ζωή μας, τότε ΣΥΝ δαγκωτό!
    Την ψήφο και την....προσέχουμε που την βάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ :
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ,- ΔΗΛ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΘΕΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ;

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ : Καλό παιδί, αδιάφθορος αλλά καί ψιλοχαβαλές ! όμως στό ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ, χρειάζεται τρέξιμο κτλ,κτλ. Κι ο Ανδρέας αλλά κι ο θείος του ήταν άλλο είδος..

    ΓΑΠ : Ευγενής, με κουλτούρα καί σε μερικά θέματα προχωρημένος. Αυτά όμως στήν ζούγλα της πολιτικής καί των διαπλεκομένων δεν μετρούν..

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Καθηγητής από τα 28 ! Σκέψου τί σπασίκλας κτλ. ήταν, όποιοι ξέρουν από καθηγητικό κατεστημένο θα καταλάβουν.. Καί πάλι αν τον συγρίνεις με τον Ανδρέα ή τον θείο Καραμανλή, δεν ..κάνει..

    ΠΑΠΑΡΗΓΑ : Αγκύλωση. Λόγου καί εμφάνισης. Καιρός είναι να αρχίσει
    η διαδοχή.

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Η παληά κλασσική δεξιά, με τα καλά της, ίσως καί με τα κακά της. Ωραία τα λέει σαν μικρό κόμμα της αντιπολίτευσης, σαν κυβέρνηση όμως ;;

    ΜΜΕ : Εχουν χάσει την αξιοπιστία τους, καί ως εκ τούτου καί την δυναμή τους. Απλά καί ικανός να είναι κάποιος,- και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί, αν δεν τον προβάλλουν χάνεται.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Ζοφερό το μέλλον γιά την Ελλάδα. Οσοι μπορούμε πρέπει να ετοιμαζόμαστε ξανά γιά μιά θέση στήν ΕΕ ή την Αμερική ....
    Κρίμα ρε παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζεύει χθες στο Σύνταγμα 500 - 600 άτομα ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό το αποκαλεί "συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό".
    Θα μαζέψει 400 ή 1000 άτομα σήμερα στο Σύνταγμα το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό το αποκαλούν "συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό".
    Πήραν δηλαδή ένα πάνδημο "όχι" και το έκαναν δυο συγκεντρωσούλες.
    Βοηθούν ή δεν βοηθούν έτσι τη Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πιο σωστό το είπε ο/η 9:46 πμ, η *μόνη* ουσιαστική διέξοδος είναι η μετανάστευση σε μέρη όπου λειτουργεί ο νόμος και η δημοκρατία.

    Πάντως είναι καταθλιπτικό μετά από τόσο μεγάλη διαδρομή που έκανε το πολιτικό σύστημα και την αναμφισβήτητη πρόοδο που είχαμε στην Ελλάδα να υπάρχει μια τόσο μεγάλη οπισθοδρόμηση σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής θεσμών και εμπιστοσύνης στα χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Νοιώθω Πάντως ότι υπάρχει κάτι βαθιά χαλασμένο στην ελληνική κοινωνία, χάθηκε η εμπιστοσύνη, η αξιοκρατία, οι άξιες. Η μόνη άξια που φαίνεται να κυριεύει είναι ο γρήγορος πλουτισμός...

    ΥΓ. Αλήθεια όλη αυτή η φημολογία για σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ.. γιατί δεν αποδείχτηκε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? Γιατί δεν πήγε (σχεδόν) κανενας/καμια φυλακή; Νομιζω ότι η κυβέρνηση πολύ θα χαιρόταν αν έβλεπε κάποιον υπουργό / στέλεχος του Πασοκ να μπαίνει για διαφθορά στη φυλακή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι πολύ καραγκιόζης

    Εχετε λυσσάξει

    Δεν πειράζει

    Η λάσπη θα γυρίσει στα μούτρα σας Πασόκοι που χάσατε την κουτάλα και την κονόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ ο τελευταίος υπάλληλος στο δημόσιο κλέβει και δεν το βάζουν φυλακή,ούτε να τον διώξουν από το δημόσιο δεν μπορούν θα βάλουν υπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "...Η εποχή των δεινοσαύρων έλαβε τέλος!!!"

    Προφανές. Τώρα είναι η εποχή των σαύρων !
    Γκλιάχ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας ήταν ένα κακόγουστο τέχνασμα της αγκυλωμένης πτέρυγας του ΣΥΝ και προσωπικά του Αλαβάνου, που νομίζει ότι πολιτική είναι ο Συνδικαλισμός.

    Ετσι ενώ για ένα φεγγάρι ο Τσίπρας έδοσε πόντους στην επιρροή του ΣΥΝ, τώρα αναλαμβάνει η εσωκομματική αντιπολίτευση του, η Ανεναεωτική πτέρυγα, Κουβέλης, Παπαγιαννάκης, Μαργαρίτης, Χ'Σωκράτης, να σώσουν την παρτίδα.

    Ομως όπως πάντα, απλά θα τραβήξουν το ζόρι και μετά πάλι η κομματική νομενκλατούρα, των παλαιολιθικών λενινιστών, που ελέγχουν την κομματική βάση, θα τους παραγκωνίσουν μόλις νοιώσουν ασφαλείς, μόλις τελειώσει η ραγαδαία αποσυμπίεση, η ραγδαία πτώση από τα ποσσοστά του Συνδικαλισμού.

    Εβλεπα χθές τον Τσίπρα στο ΜΕΓΚΑ, να ωρύεται ότι όπως δεν πέρασε η αναθεώρηση του Αρθρου 16 με τον αγώνα τους, έτσι δεν θα περάσει και το ασφαλιστικό.

    Κατ'αρχήν λέει ψέματα.
    Το άρθρο 16, θα είχε περάσει αν δεν ήταν οι ανένταχτοι, να επιμείνουν ενάντια στην πρόταση και του ΚΚΕ και του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ, να γίνει η εξεταστική περίοδος του Φεβρουαρίου και να σταματήσουν οι καταλήψεις.

    Αυτό που έκανε στην συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν"άγονες" ανόητες καταλήψεις για να μην περάσει ο Νόμος Πλαίσιο, που στο τέλος πέρασε "κανονικά".

    Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει΄πως γίνεται και πότε γίνεται ένας αγώνας, ήταν χαρακτηριστική.

    Ο ανόητος πιστεύει ότι αρκεί να φωνάζεις συνεχώς. Δεν καταλαβαίνει ότι το θέμα δεν είναι να φωνάζεις εσύ, αλλά ο λαός. Δεν ξέρουν και δεν μπορούν να μάθουν πως και πότε φωνάζει ο λαός και με τις "άκαιρες πρωτοβουλιες τους" όπως χθές θα τον οδηγήσουν στην ήττα και στην απογοήτευση και τώρα.

    Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω στηρίξει την βραδυνή συγκέντρωση και του ΠΑΣΟΚ.

    Είμαι απόλυτα επιφυλακτικός, ελπίζω να διαψευσθώ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αφηστε το παιδι να μιλησει να πει την γνωμη του και τοτε θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 28 Μάρτιος 2008 9:46 πμ :
    Ωραίος !! Καί πιο ωραίο το συμπέρασμά σου, αλλά σε ατομικό επίπεδο, όσων μπορούν να το πραγματώσουν.

    Όμως υπάρχει ακόμα ελπίδα.
    400 χρόνια οι έλληνες μιά χαρά πέρασαν, προώδευσαν καί βγάλανε το Μεσαίωνα.
    Μετά, υπό τον Όθωνα και τούς Βαυαρούς, και υπό τούς Αγγλογάλλους, με τόννους δάνεια, μιά χαρά την βγάλανε !
    Πιό μετά, υπό τούς αμερικάνους, πού τούς πληρώνανε τούς προϋπολογισμούς, πάλι τη γαζώσανε φίνα καμμιά 50 - αριά χρόνια.
    Το πρόβλημα ανέκυψε εσχάτως, πού ξεμυτίσανε να αυτοκυβερνηθούνε, μόνοι τους. Αλλοί και τρίσαλλοί.
    Γρήγορα, προστάτη 100 %, όσοι δεν μπορούμε να την κοπανήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΩΡΙΑΤΗ (Αν είσαι ο πραγματικός χωριάτης διότι έχω μπερδευτεί )συμφωνώ μαζί σου για όσα λες για το Σύριζα και για την συγκέντρωση το απόγευμα .
    Εγώ είμαι απισιόδοξος αλλά ας δούμε
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Πραγματικός είμαι. Με τον πόλεμο που δέχομαι, μέχρι και γώ μερικές φορές μπερδεύομαι.

    Δυστυχώς, νομίζω, ότι υπάρχει μια πρεμούρα και αντικαθίσταται η πολιτική από τον ακτιβισμό.

    Ο ΓΑΠ έχει σήμερα την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι μεγάλος ηγέτης, αρκεί να σκέφτεται, ότι το πρόβλημα δεν είναι να καταφέρει να σπάσει το μπλόκ των 151 βουλευτών της ΝΔ, αλλά να τους μετατρέψει σε 151 συμμορίτες.

    Πρέπει να τους λοιδωρίσει άσχημα και περιφρονητικά, πρέπει να τους κάνει να νιώσουν ότι κάνουν χάρη στο Καραμανλή που τον στηρίζουν και όχι να νοιώθουν το αντίθετο, ότι δηλαδή είναι τιμή τους που ο Καραμανλής τους έχει κάνει βουλευτές.

    Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους θέσει το δίλλημα, αν θα συνεχίσουν να είναι ευπρεπείς και αξιοπρεπείς που τηρούν τον λόγο που δόσαν στους ψηφοφόρους τους ή θα δεχθούν να μετατραπούν σε αχρείους καταχραστές της "εμπιστοσύνης τους".

    Αν θα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους γέροντες ψηφοφόρους τους με την αθέτηση των υποσχέσεων που τους έχουν δόσει για τις συντάξεις, αν θα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια , τους ψηφοφόρους τους για την διαχείριση που κάναν στο ζήτημα των "εθνικιστικών κορονών" που τους έταξε γύρω από το Μακεδονικό, που κατάφερε να έχει να διαπραγματεύεται σαφώς πίσω από την σύνθετη ονομασία -μεταξύ δηλαδή του σκέτο Μακεδονία και κάτι περισσότερο από την πολιτειακή περιγραφή της, λιγώτερο και από τον γεωγραφικό προσδιορισμό, που λοιδωρούσε ως απαράδεκτο συμβιβασμό-.

    Για τον ΟΤΕ και την απίθανη κομπίνα, να στηρίξει το πως θα βγάλει κέρδη ο Βγενόπουλος, αντί να τα βγάλει το Δημόσιο.
    Για την καμαρίλα με τους διάφορους Ζαχόπουλους , που κάναν κάθε έλληνα να σκέφτεται ότι το παιδί τους για να βρεί μια δουλειά πρέπει να περάσει από το κρεβάτι κάποιου "παχύσαρκου".

    Αυτή είναι η μάχη που πρέπει να κερδίσει.
    Στην συνείδηση του κάθε βουλευτή της ΝΔ, πρέπει να στοχεύσει,να του θέσει δίλλημα, να κλονίσει το δικαίωμά του να στηρίξει την κομματική γραμμή κόντρα στην ευθύνη απέναντι στους πολίτες ψηφοφόρους τους.

    Αν το καταφέρει, ο χρόνος θα δουλέψει στην συνέχεια γι'αυτόν.

    Ο λαός δεν είναι μαλάκας και δεν γουστάρει να τον θεωρούν μαλάκα. Καταλαβαίνει.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 28 Μάρτιος 2008 1:25 μμ

    ==
    Τρεις βουλευτες του πασοκ συναντηθηκαν με τον κ.Ζαγοριτη.

    Τυχαια ?

    Εγω δεν το πιστευω.
    Κακομοιρη γιοργος ,δινε του πριν γελοιοποιηθεις τελειως .

    Εισαι αχρηστος ,δεν κανεις για αρχηγος.
    Εισαι λιγος,λειψος.

    Δινε του οσο ειναι ακομα καιρος .
    Οι καιροι ου μενετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όσοι εστίασαν την προσοχή τους στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής κατά του ΠΑΣΟΚ- και δευτερευόντως κατά του Συνασπισμού- την πάτησαν κανονικά. Είδαν το τυρί, αλλά δεν είδαν τη φάκα. Κοίταζαν το φεγγάρι και έπεσαν πάνω στην κολόνα. Γιατί ο Πρωθυπουργός, που εμφανίστηκε χθες ύστερα από τόσες ημέρες αφανούς διαβίωσης κάπου μεταξύ Ραφήνας και Μεγάρου Μαξίμου, επιτιθέμενος στο ΠΑΣΟΚ στη βάση της γνωστής, ρηχής επιχειρηματολογίας ότι όσα κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γιατί σύρεται από τον Συνασπισμό, στην ουσία έκρυψε κάτι άλλο που είπε πολύ πιο σοβαρά. Ότι επιμένει στην πολιτική των δήθεν μεταρρυθμίσεων. Στις τομές και αλλαγές, όπως τις ονομάζει. Που σημαίνει ότι τίποτε δεν κατάλαβε την περασμένη Τετάρτη όταν η μισή Ελλάδα βγήκε στον δρόμο. Ούτε κατάλαβε, ούτε είδε, ούτε άκουσε. Κανένα πρόβλημα. Αλλά κάποιος πρέπει να του μιλήσει ότι, κάνοντας επίδειξη πυγμής και υποσχόμενος σε όλους μας και άλλες... μεταρρυθμίσεις, το μόνο που θα καταφέρει τελικά θα είναι να βγάλει στον δρόμο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ,Η ΦΛΟΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΧΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ...ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝ Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η άνοδος ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το κατεστημένο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Τρομοκρατημένο το κατεστημένο από την κατακόρυφη πτώση του δικομματισμού (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ.) και την ταυτόχρονη, ραγδαία, άνοδο των ποσοστών της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις- άρχισε και πάλι να «δουλεύει» όπως εκείνο ξέρει, μήπως και ανατραπούν τα δεδομένα.
    Τα δείγματα είναι ήδη εμφανέστατα και με τη σωστή παρατηρητικότητα θα διαπιστώνουμε ότι, καθημερινά, θα πληθαίνουν. Όσοι παρακολούθησαν το προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του «έγκυρου-αντικειμενικού» MEGA θα διαπίστωσαν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, τα δηλητηριώδη σχόλια -κυρίως του Γ. Πρετεντέρη- τόσο για την πρωτοβουλία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος, όσο και για την προτροπή του προς τον πρώτο πολίτη της χώρας να αποπέμψει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Το δεύτερο δείγμα του πανικού που διακατέχει, πλέον, το σύστημα μήπως και δεν προκύψει μονοκομματική κυβέρνηση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά του, διαφάνηκε περίτρανα στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «σοβαρής» εφημερίδας του Δ.Ο.Λ., «ΤΟ ΒΗΜΑ»: "Το ΠαΣοΚ ξυπνάει! Για πρώτη φορά σε μαχητική αντιπολίτευση. Ευ. Βενιζέλος και Θ. Πάγκαλος εγκαλούν Αλ. Αλαβάνο και προειδοποιούν: Η πολιτική δεν είναι παιδότοπος!". Εννοείται ότι πρόκειται για τα πρώτα δείγματα απόπειρας χειραγώγησης της κοινής γνώμης από το πρώτο σοκ που έχει υποστεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο και πολύ φοβόμαστε ότι η κλιμάκωση δεν αργεί.
    Όμως, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η δυσαρέσκεια του πολίτη, σχετικά με την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που υφίσταται και από τα δύο κόμματα κατά τα τελευταία 12 -τουλάχιστον- χρόνια, κατευθύνεται προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χωρίς να υποτιμάται η απήχηση που -σαφώς- έχει ο νέος πρόεδρός του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, λόγω τόσο της νεανικότητας που εκφράζει όσο και της ανανέωσης και της προόδου που επαγγέλλεται, η στροφή του κόσμου προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μεταφράζεται και ως η πλήρης αποδοχή της στροφής του ίδιου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε σχέση με την πολιτική που ακολουθούσε ο ΣΥΝ μέχρι την περίοδο Κωνσταντόπουλου. Έως τότε οι ψηφοφόροι -τουλάχιστον- του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν μπορούσαν καν να σκεφτούν ψήφο προς το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά δεν υπήρχε και λόγος να το κάνουν. Γιατί δεν μπορούσαν να ξεχάσουν ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα του ΣΥΝ και οι πολιτικές τους είχαν οδηγήσει τον ηγέτη τους, Ανδρέα Παπανδρέου, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά και σε συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ., ενώ παράλληλα έβλεπαν την πολιτική του ΣΥΝ σαν την «Αριστερά της Δεξιάς» και ως διακαή του πόθο την συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την συμμετοχή του στη διαχείριση του συστήματος.
    Η στροφή του ΣΥΝ άρχισε με την εκλογή του Αλέκου Αλαβάνου στην ηγεσία του, συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρίας του και κορυφώνεται με την πρότασή του και -τελικώς- την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος. Η φράση του «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε και δεν πρόκειται να γίνουμε το αριστερό κερασάκι στην τούρτα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.» φαίνεται ότι ικανοποίησε πλήρως τους πολίτες, όπως επίσης φαίνεται ότι η έπαρση των στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχει τελειωμό. «Δεν σκοπεύουμε να δωρίσουμε τους ψηφοφόρους μας στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.». Τάδε έφη, Νίκος Αθανασάκης, τ. γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
    Τώρα, για το αν θα ανταποκριθεί στο ύψος των προσδοκιών του κόσμου ο ΣΥΝ και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και ο άφθαρτος και πολλά υποσχόμενος Αλέξης Τσίπρας, αυτό θα το δείξει ο χρόνος και μόνο. Το θετικό, μέχρι στιγμής, είναι ότι ξαναγεννιέται -μετά από πολλά χρόνια- η ελπίδα στον πολίτη αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πω πω..βγήκαν τα μαχαίρια για την πίτα ε?

    Τόσα χρόνια μια χαρά είναι ο ΣΥΝ..τέρμα γωνία και να μην μας ενοχλεί.

    Αλλά η κοινωνία αλλάζει..όσο και αν τα συμφέροντα θέλουν τους ίδιους αχυρανθρώπους στο σβέρκο μας.


    Και για να πω κάτι επι της ουσίας..μας τέλειωσαν οι "φαντασμένοι ηγέτες"
    Οι επερχόμενες δυνάμεις δεν θα έχουν πρόεδρο και κουραφέξαλα(σορρυ)αλλά δυνάμεις οι οποίες θα εκλέγουν ηγετική ομάδα με πρώτο ανάμεσα σε ίσους(και όχι πρόεδρο)
    Ψιλά γράμματα για πολλούς ξερόλες.

    Το ίδιο ισχύει και στους Οικολόγους Πράσινους από την γέννησή τους.

    Μια οικολόγος πράσινη:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλήθεια πόσο μπορεί να πορώνεται ένας πολιτικός; Έχουμε δει στο παραλθόν ελέφαντες της πολιτικής με την έννοια του παχύδερμου. Σήμερα βιώνουμε τον χρυσούν αιώνα των παχύδερμων κυβερνητικών ερπετών, που στριμόχνονται να αρπάξουν κομμάτια από τη σάρκα του ρημαγμένου, καταξεσκισμένου ελληνικού λαού! Γρυλίζουν στη Βουλή ανταγωνιζόμενοι τους συνδαιτυμόνες τους και συναγωνίζονται στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης !
    Καμαρώστε τους! Έχετε καιρό ως το βράδυ!


    Και
    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι Τσίπρας ΣΦΥΡΙΖΑ και κουραφέξαλα τελικά πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πάρεις στα σοβαρά τους τρέντι αριστερούς του Κολωνακίου?

    Τις επαναστάσεις τις ξεκινάει ο λαός όχι οι ψευτοκουλτουριάρηδες αριστερούληδες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Αλέξης μια χαρα παιδί είναι και συμπαθητικός και τη δεδομένη χρονική στιγμή ταράζει τα λίγο τα νερά αλλά όλα αυτά μπορει να τον κάνουν καλό γαμπρό αλλά όχι και πολιτικό αρχηγο...
    Μαγκιά του όμως του Αλαβάνου που έδειξε στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ πως να παίζει επικοινωνιακά.Εκεί που είχαμε μόνο τη Ν.Δ. να τα κάνει αυτά τα κολπάκια τώρα αποκτήσαμε και άλλον.
    Μπράβο μας σαν λαό που έχουμε καταφέρει να πηγαίνουμε και να ψηφίζουμε με οποιαδήποτε άλλα κριτήρια εκτός απο πολιτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ...
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,ΤΩΝ
    ΑΛΑΒΑΝΟΤΡΙΠΡΩΝ...
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ..


    Κούβα - Επετράπη η χρήση κινητών τηλεφώνων

    ΑΠΕ
    Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008

    Με απόφαση του νέου προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, επετράπη η χρήση κινητών τηλεφώνων από τους Κουβανούς, ανακοίνωσε σήμερα η εθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ETECSA. Μέχρι σήμερα τα κινητά προορίζονταν μόνο για τους ξένους και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

    Στις 25 Μαρτίου, η κυβέρνηση του Ραούλ Κάστρο είχε ανακοινώσει την άρση της απαγόρευσης για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεων και βίντεο, σηματοδοτώντας μια πρώτη χαλάρωση του καθεστώτος στον οικονομικό τομέα.

    Η άρση της απαγόρευσης για τα κινητά τηλέφωνα αναμενόταν επίσης με ανυπομονησία από τον πληθυσμό.

    ΚΟΥΒΑ-ΤΣΙΠΡΑ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ .
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
    ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ...

    ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μου ήρθε αυτό το SMS, προωθήστε το.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Oλο το σύστημα έχει στοιχηθεί στην αγωνιώδη προσπάθεια ανακοής του ρεύματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Μήπως προσέξατε πότε βγήκαν τα μαχαίρια;
    Μα όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν διαρροή 9% από τη ΝΔ προς την αριστερά.
    Γι αυτό ηρεμείστε φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

    Το σύστημα χρειάζεται δυνατή ΝΔ και τον Γιώργο παπανδρέου, έναν ανίσχυρι αλλά υπαρκτό ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να κάνει τη δουλειά του.

    Σιγά μην αφήσει τον Αλαβάνο να κάνει παιχνίδι και να χαλάσει τη σούπα. Ερχεται το Δ' ΚΠΣ.
    Εχουν δουλειές οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O προεδρίσκος του ΣΥΡΙΖΑ Chipra είναι τουρκογενής αφού στην Ελευθερούπολη κατοικούν ως επί το πλείστον τουρκαλάδες!
    # posted by Anonymous Ανώνυμος : 28 Μάρτιος 2008 9:02 πμ


    ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ? ΕΣΥ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΒΡΕ ΒΟΔΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟ.
    ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. o ΣΥΡΙΖΑ μαθημένος από το 3%.
    Θα του κάνει σύντομα καλό να ξαναβρεθεί εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βλάκα Γελωτοποιέ Χωριάτη.

    Ο Καραμανλής σας έχει "αλλάξει τα φώτα" και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

    Πληρωμένε, ελεεινέπρασινοφρουρέ.

    Βλάκα.

    Υ.Γ. κι όταν μιλάει ο μπουνταλάς ΓΑΠ κλείστε τ'αυτιά σας ηλίθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο σημερινός ΓΑΠ ήταν μακράν ο καλύτερος ρήτορας.

    Ο Αλαβάνος ήταν πολύ καλός, αλλά για πτήσεις χαμηλής πολιτικής.

    Ο Καραμανλής προσπάθησε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, αλλά ... δεν τραβάει το κάρο άλλο.

    Η Αλέκα όπως πάντα ήταν χάλια.

    Καρατζαφέρη δεν είδα για άλλη μία φορά και δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σεβόμενος τον πόνο σας ΝΔίτες, δεν θα αναφερθώ, στην ρητορική αξία του Καραμανλή πλέον.

    Ακόμη και ο βλάκας ο Ρουσόπουλος ήταν καλύτερος ομιλητής.

    Τουλάχιστον ήξερε ότι έλεγε ψέματα και τα έλεγε με θράσσος.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά, εσύ ρε μαλακισμένο Δ.Τ., δεν ξέρεις ή δεν σε ενιαφέρει. Αλλά ο βλαξ που ανάρτησε τη μαλακία σου, γιατί ξεφτιλίζει το blog?
    Και για να τελειώνουμε: ΔΕΝ πήγε ο Τσίπρας ως μέλος αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν πράγματι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ (ο γραμματέας του ΣΥΝ Χουντής κι ο αρμόδιος βουλευτής Μπανιάς)και όχι ο πρόεδρος του ΣΥΝ.
    (Ελπίζω, αγαπητέ συκοφάντη Δ.Τ., να έχεις ξεκαθαρίσει τις διαφορές...)
    Και άλλη φορά να μην λες ψέμματα παλιόπαιδο!
    Και αν άκουσες για αντιπροσωπεία, 'επρεπε να ρωτήσεις πρώτα από πού είναι η αντιπροσωπεία και ποιοι την αποτελούσαν! Εντάξει κύριε Δ.Τσόκαρε? (χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O προεδρίσκος του ΣΥΡΙΖΑ Chipra είναι τουρκογενής αφού στην Ελευθερούπολη κατοικούν ως επί το πλείστον τουρκαλάδες!
    28 Μάρτιος 2008 9:02 πμ
    --------------------------
    Xaxaxa
    Να κι ο Τσίπρας από την Ελευθερούπολη!
    Κοίτα τον αφαλό σου μαλακοτρύφτη! Και τρίψε το πουλί σου μέχρι να λιώσει!
    Και αν είσαι τουρκαλάς, δεν πειράζει. Άνθρωποι είναι κι αυτοί!
    Για σένα πάντως... αμφιβάλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χωριάτης
    28 Μάρτιος 2008 12:32 μμ
    --------------------------
    Π¨οση σχέση έχει ρε μαλακισμένο, το 16 με τον Νομο Πλαίσιο?
    Το μίσος σου, δεν σ' αφήνει να σκεφτείς και να ξεχωρίσεις τα πράγματα άχρηστο χουντόπιασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο σημερινός ΓΑΠ ήταν μακράν ο καλύτερος ρήτορας.....
    Χωριάτης
    29 Μάρτιος 2008 12:30 πμ
    ---------------
    Πού τον είδες μωρέ τον ρήτορα Γιωργάκη??? Στραβομάρα έχεις???
    Ο Γιωργάκης ρήτορας. Αμάν πια! Τι ξεφτιλίζεται για τον γιο της Αμερικάνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τη πλάκα δεν την έπαθε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
    απο τις δημοσκοπήσεις,αλλά εσείς.
    Σταματήστε επιτέλους να πετάτε λάσπη παντού.Σοβαρευτήτε και δείτε το πολιτικό σκηνικό που υπάρχει σήμερα.Αν κάτι υπάρχει αισιόδοξο και αξίζει να το δείς με άλλη ματιά,είναι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.Μη φτύνεται κόντρα στον αέρα.Ε.Λ.Ε.Ο.Σ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *