GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το blogging αναβαθμίζεται...

, To www.Greece-Salonika.blogspot.com με δικούς του "ανταποκριτές" στα Βαλκάνια, καλύπτει το θέμα του Κοσόβου αλλά και της ονομασ...

,
To www.Greece-Salonika.blogspot.com με δικούς του "ανταποκριτές" στα Βαλκάνια, καλύπτει το θέμα του Κοσόβου αλλά και της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ήδη δημοσιεύει πλάνα και βίντεο της αποψινής διαδήλωσης εθνικιστών στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων καθώς και φωτογραφίες απ΄τις ζημιές στην Ελληνική Πρεσβεία! Δείτε εδώ http://greece-salonika.blogspot.com/2008/02/blog-post_5016.html

18 σχόλια

  1. BLOOPERS,τον περασμένο μήνα ήμουν στον Καναδά αλλά, δεν σας βρήκα και γάμησα τις μανάδες σας. Αφήστε όνομα και τηλέφωνο για να σας γαμήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στα μέρη σας.
    Εκτός και αν βάλετε στον κώλο σας έναν διηπειρωτικό πύραυλο και έρθετε με φόρα να μου τα κλάσετε!
    Για να μαθαίνει στο μεταξύ ο κόσμος, όταν τσιμπούκωνα τις μανάδες σας BLOOP, BLOOP έκαναν. Εξ ου και σείς bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..
    ΤΟ GREECE-SALONIKA ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. symfwnw.kataplhktikh douleia.einai sigoura epaggelmatikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..SKASE ESY MALAKA!!

    RE O PALIOPOUSTAS O XONTROS O ZAXOPOULOS EFAGE POLY XRHMA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πραγματικότητα είναι οτι πλεόν τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικα απο ότι ήταν μια 10ετια πριν. Η Ρωσια ξύπνησε και δυναμωσε. Η Κινα το ίδιο. Υπαρχει μεγαλη οικονομική κρίση παγκοσμίως, οι αλβανοί έχουν δυναμώσει και εξαπλωθεί πάρα πολύ επικίνδυνα, και η Αμερική με τα τσιράκια της έχει γίνει πιο επιθετική απο ποτε!

    Δεν θα μπορέσουμε ακομα και αν θελουμε να το παίζουμε για πάντα ουδέτεροι και γλύφτες. Θα μας αναγκάσουν οι περιστάσεις να παρουμε θέση, και -Θεός φυλάξοι ακόμα και να αμυνθουμε-

    Επίσης η Ελλάδα ιδεολογικά απο την εποχή Σημίτη μέχρι σήμερα βάλλεται πιο πολύ απο ποτέ με τεράστια προπαγάνδα και ψυχολογικους εκβιασμους για να κραταει ο Ελληνας κλειστό το στόμα του! Η κοινωνικη ζωή της χώρας έχει γεμίσει αλήτες και δοσίλογους!

    Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποια στιγμή θα αναγκαστουμε ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ με όλα όσα γίνονται στα Βαλκάνια, γιατί μας αφορά άμεσα το ζήτημα. Οι Αλβανοι και οι Δυτικοί δεν είναι φίλοι μας ουτε και θα γίνουν ποτέ. Τα συμφεροντα μας και ο κοινος εχθρός έιναι αναγκαστικα με Ρωσία και Σερβία γιατί αλλιώς θα μας παρει ο διαολος!

    Είμαστε στην καρδια των Βαλκανίων με μια χώρα φιλετο και κυκλωμένοι απο εχθρους. Θα μας φανε ζωντανους εαν δεν ξυπνήσουμε τώρα. Δεν έχουμε άλλα περιθωρια πια! Στην Ελλάδ αμέσα έχουμε κοντα΄2,000,000 αλβανους και πολλοί απο αυτούς έιναι ουτσεκάδες. Με αυτους τι θα γίνει που έχει ανοιξει η όρεξη τους και πανηγύριζουν εδω μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μοναδικοι που δίνουν ζωή στα Σκοπια με τις ευλογίες απο Σημίτη μέχρι σήμερα είμαστε εμείς με επιχειρηματίες και προμηθειες.

    Αν είχαμε ηγέτες με κακαλα θα παίρναμε τώρα όλες τις επιχειρήσεις και θα καναμε εμπάρκο σε όλα τα προιόντα αλλά ειμαστε οι πρώτοι που τους κανουμε μετάγγιση αίματος!

    Και ΝΑΙ τα Σκόπια ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ είναι Μακεδονία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομως απο την εποχή της αρχαιότητας. Ακομα αρχαία βρίσκουν εκεί. Ας κάνουμε ένα ντου να τους προσαρτήσουμε και να τελειώνουμε.

    Ενα φου είναι όλοι τους!

    Και άμεση απέλαση του 1,500,000 ουτσεκάδων αλβανων που έχουμε εδω μεσα και πεινάνε...για το κρεας μας!

    Και μετα όξω απο το μαντρι το μητσοτακεικο και τα ξυριζια μαζι με τις ''κυβερνητικες'' οργανωσεις τους.

    Αυτοι είναι οι πιο επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι.
    να μαθουμε τι γινεται, γιατι η απαραδεκτη προξενος εκει ταμπουρωθηκε λεει στον 2ο οροφο του προξενειου και δεν ηξερε τι ελεγαν τα συνθηματα-δεν ξερει την γλωσσα...
    ταδε εφη στο δελτιο του Αλτερ στον Χατζηνικολαου αποψε...

    να χαρω διπλωματια και εξωτερικες σχεσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ηρωισμος και η αυταπάρνηση των Σέρβων για τα δίκαια τους ενώ ήταν και είναι μόνοι εναντίων όλων χωρίς καμια υποστήριξη απο κανέναν (εκτός απο την Ρωσία πλεόν στην οποία και έχουν γλυτώσει και έναν ακόμα βομβαρδισμο προς το παρόν) και είναι πραγματικα κυκλωμένοι απο παντου και με πολύ χειρότερα προβλήματα απο εμάς, είναι ένα γερό χαστούκι στα μούτρα μας, όταν λέμε ''άντε μωρε που να μπλέκουμε τώρα. Είμαστε μόνοι, έχουμε εχθρούς μπλα μπλα μπλα...''

    Σκάσε Ελλάδα και γλύφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεια σου μανα σαλονικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Vre pate gia kanena Frape kai afhste ta polemika sas tertipia noules.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εσύ παρε καμία πίπα να κόψεις το τσιγάρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημείο αναφοράς της ομιλίας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Πνύκα (1838) αποτελεί το παρακάτω απόσπασμα:

    «Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά , ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, κοι οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BLOOPERS! Εγώ κοιμάμαι όρθιος και η μάνα σας είναι στα γόνατα και bloop, bloop, bloop!!!
    Υ. Γ. άντε και με βρήκατε! τι έγινε? αν σας βρω εγώ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει πορεία αλληλεγγύης - συμπαράστασης στα προπύλαια υπέρ της δοκιμαζόμενης Μακεδονίας, επιτέλους η Ελλάδα πρέπει και επιβάλετε να αναγνωρίσει το προτεκτοράτο των Αμερικάνων με το συνταγματικό του όνομα!!!

    Η πορεία θα διέλθει έξω από την πρεσβεία της Μακεδονίας όπου θα επιδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης στον Πρέσβη της γειτονικής μας χώρας, συμβολικά θα καούν 666 ελληνικές σημαίες, η πορεία θα καταλήξει στο Σύνταγμα οπού θα μιλήσουν Alexis Τσίπτρας και Αλέκος Αλάβανος εκφράζοντας την συμπαράσταση του κόμματος μας στους αγώνες του Μακεδονικού κράτους, στο τέλος της ομιλίας ακολουθεί ο γνωστός πετροπόλεμος και το κάψιμο του άγνωστου στρατιώτη.

    Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν βροντερό παρόν ώστε να καμφθεί η αδιάλλακτη στάση της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τωρα που λέμε για το Τσιριζα. Μιλουσε ο τρεντυ Τσιπρας τωρα. (Του Ξυριζα μωρε, που εγινε ρεζιλι τις προαλλες με το στημενο επεισοδιο στην ΔΕΗ)

    Το Τσιριζα ανησυχει λεει και το εξεφρασε στην Μπακογιάννη (οταν μιλουσαν μεσα για να κανονισουν πως θα μοιρασουν τα εδαφη) και την θέση τους λεει την εχουν εκφρασει εδώ και καιρο.

    Δηλαδή το γεγονος οτι τα Τσιριζακια όταν δεν ξυριζονται, προπαγανδιζουν ασυστολα και αναγνωρισαν πριν μερικους μηνες τα Σκοπια ως Μακεδονια και πηγε μαλιστα και ο Αλαβανος και τους επισκεπτηκε. Με ανοιχτες αγκάλες ήταν ολοι τους εννοείται. Ειχε παει και το Παρατηρητήριο της Μαλακίας του Ελσινκι μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΚΕΤΑ!


    Πάρτε το είδηση. Όσοι θέλετε να ασκήσετε προπαγάνδα εδώ μέσα, θα ξεβρακώνεστε αργά ή γρήγορα!

    Πρώτοι και καλύτεροι οι Σέρβοι συναίνεσαν στην κλοπή ενός Ελληνικού Ονόματος από τους Σέρβους, Βουλγάρους ( σλάβους και τάταρους ) και λοιπούς κατοίκους τής Γιουγκοσλαβικής Βαρδαρίας - Σκόπια!

    Όταν βλέπετε κάποιον να μιλάει εχθρικά εναντίον Κοσοβάρων Καυκάσιων Σκιπετάρ και παράλληλα να υποδαυλίζει μιά τάχα παραδοσιακή φιλία με τη Σερβία, είναι ο ίδιος Σέρβος. Χωρίς καμία αμφιβολία!
    Έχετε το νου σας. Οι Σέρβοι πρέπει να καταβάλλουν άπειρες προσπάθειες για να μας πείσουν για τις αθώες προθέσεις τους. Σας γνωρίζω ακόμα, ότι πολλοί από αυτούς μπορούν πράγματι να νοιώθουν την καλύτερη συμπάθεια για την Ελλάδα' εν τούτοις δεν είναι όλοι από το ίδιο μέταλλο!

    Αυτά περί ελλήνων Βλάχων, ελλήνων Βουλγάρων, ελλήνων Σλάβων, ελλήνων Σουηδών, ελλήνων Ισλανδών, ελλήνων Τούρκων, ελλήνων Εσθονών και ελλήνων Ιαπώνων, είναι τροφή για χάσκοντα στόματα ελληνων κρετινων.

    Για το κόμμα των ΣΥΝ-κομμουνιστων -
    φωλιά πολλών αλλοδαπών, σλάβων, τουρκαλβανων και όχι μόνο - δεν χρειάζονται διευκρινήσεις πέρα από την παραπάνω βασική.

    Δεν είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε φίλους ( ως οργανωμένα κράτη ), ωστόσο υπάρχουν και εκατομμύρια ανθρώπων που γνωρίζουν ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑ ΜΑΣ.
    Αυτοί, είναι απλώς ανοργάνωτοι.

    Προς το παρόν, έχουμε κάθε λόγο να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις.

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. р узбекистан г навои знакомства sexwa http://ponalhalfben.front.ru/
    интим знакомства велик новгород

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *