GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να πάρει θέση για το ρατσισμό και τη νεοφασιστική βία...

, Προκηρυξη στο σπιτι του Γ. Καρατζαφερη με αποδεκτη τον ιδιο και τον Α.Γεωργιαδη (δεν θα κανουμε διαλογο με το δογμα του στρατου,του εθνικι...

,
Προκηρυξη στο σπιτι του Γ. Καρατζαφερη με αποδεκτη τον ιδιο και τον Α.Γεωργιαδη
(δεν θα κανουμε διαλογο με το δογμα του στρατου,του εθνικισμου και της ορθοδοξιας, εσεις θα απαντησετε τωρα δημοσια για την θεση σας σχετικα με την εξαρση της νεοφασιστικης βιας των τελευταιων μηνων)

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ,ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Τους τελευταιους μηνες εχουν σημειωθει και ενταθει απο παρακρατικα φασιστικα αποβρασματα βομβιστικες επιθεσεις,βανδαλισμοι και τραμπουκισμοι εναντια σε μεταναστες και αυτοδιαχειριζομενους κοινωνικοπολιτικους χωρους.
Τα γραφεια του "Συνασπισμου" στην Ν.Σμυρνη,τα γραφεια των αγωνιστικων ανεξαρτητων κινησεων "Θερσιτης" στο Ιλιον,"Λεσχη Υπογειως της Καλλιδρομιου 94" στα Εξαρχεια,"Πρωτοβουλια Κατοικων στα Νοτια" στην Ανω Γλυφαδα,"Κινημα στην Πολη" στου Ζωγραφου ειναι μερικα απο τα σημεια που χτυπησαν τελευταια οι φασιστικες συμμοριες.
Προσφυγες στο Αιγαλεω,στον Ρεντη,σε διαφορα σημεια της Αθηνας εχουν δεχθει τον τελευταιο καιρο την νεοφασιστικη βαρβαροτητα και ο φοβος εχει κυριευσει τις γειτονιες που μενουν και τις κοινοτητες τους στην χωρα. Παραλληλα εχουν σημειωθει αρκετα περιστατικα αστυνομικης βαρβαροτητας σε βαρος αλλοδαπων, ενω εκπροσωποι της "δημοκρατιας" σου που εχει κλεισει ματια και αυτια απεναντι σε αυτη την ρατσιστικη τρομοκρατια εφθασαν να οργανωσουν και να πρωτοστατησουν στο προσφατο ρατσιστικο πογκρομ εναντιον των εξαθλιωμενων μεταναστων στην Πατρα.
Γιωργο Καρατζαφερη και ΛΑΟΣ γνωριζεις πως δεν εχουμε κρυψει στο παρελθον την αντιθεση μας στις επιθεσεις,στους εμπρησμους και στις καταστροφες εναντιον χωρων που εκφραζουν το διαφορετικο ή και το αντιθετο απο εμας. Γι αυτο σε ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να παρεις εδω και τωρα δημοσια θεση στα ΜΜΕ και στην Βουλη απεναντι στην νεοφασιστικη δραση ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πως το ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
Στην αντιθετη περιπτωση,δηλαδη της σιωπης σου για τους ξυλοδαρμους και τις βομβιστικες επιθεσεις σε μεταναστες και γραφεια πολιτικων κινησεων απο φασιστικα σκουλικια θα ερμηνευθει απο μεριας μας σαν ανοχη και καλυψη της εγκληματικης τους δραστηριοτητας.
Να δουμε λοιπον,ταυτιζεσαι με τις γραμμες τους με τις οποιες εχεις πει δημοσια πως διαφωνεις και "δεν εχουν θεση στην δημοκρατια" ή οχι...
Περιμενουμε...

-Αναρχικη/Αντιεξουσιαστικη πρωτοβουλια
-απο "Μαυρο και Κοκκινο" νοτια της Αθηνας
-και "Ελευθεριακη Κινηση Κορινθιας"

37 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,Η ΤΗΣ ΝΕΤ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ....
    ΤΟ ΑΛΑΜΠΑΝΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΜΗΛΙΓΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.......ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η Ο ΔΕΞΙΟΣ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΙ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε χουλιγκανια που ανακαλυψατε φασισμο στην ελλαδα. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και θα δείτε το φασίστα που κρύβεται μέσα σας. Θέλετε με το ζόρι να δώσετε ιδεολογικό υπόβαθρο στην αρρωστημένη βλακεία σας, αναζητώντας φασίστες, νεοφασίστες και παλαιοφασίστες. Είστε αρρωστημένα χουλιγκανάκια με μόνη εκφρασή σας την βία! Διψάτε για βία και την επιζητάτε πάνω σας για να βρείτε αφορμή για τα χειρότερα.
    -Εξουσιαστικη/χαβαλεδιαρικη πρωτοβουλια
    -απο "φουξια και ροζ" κεντρικά της Αθηνας
    -και "Ελευθεριακη Κινηση για τη σταφιδα Κορινθιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na sas xeretai o eisaggeleas re anarxiko apatrido misellhniko mounopano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o eisageleas me me oles tis maswnikes stoes. sto tafos sas apatridoi 8a sas gamhsoume,eksw apo thn ellada twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι πραγματικοί φασίστες είστε εσείς. πάρτε λοιπόν πρώτα εσείς θέση για τις καταστροφές, τη βία εναντίον συνανθρώπων σας επειδή διαφωνούν μαζί σας (και δεν τους δίνετε καν το δικαίωμα να διαδηλώνουν!!!), τις επιθέσεις σε βιβλιοπωλεία που δεν πωλούν βιβλία πολυεθνικών οίκων, κτλ. Μεγαλύτεροι φασίστες από σας ούτε υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν.(Άλλοι έχουν το όνομα και άλλη έχουν τη χάρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για δημοκρατικό διάλογο πήγατε με κράνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πήγε ο Κ. να βγάλει από τη φυλακή κάναν ακροδεξιό, όπως έκανε ο Αλαβάνος για ακροαριστερούς.
    Κάποιος άλλος θα έπρεπε να απολογείται για βία.
    οι δε "μαύρο-κόκκινο" είναι ισχνή μειοψηφία στο χώρο αναρχικών. η μεγάλη πλειοψηφία τους επικροτεί την βία -αρκεί να την ασκούν οι ίδιοι (διαβάστε το indymedia.org).

    press-gr, αν σου στείλει κείμενο η Χρυσή Αυγή θα το δημοσιεύσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο παπάρης ο Καρατζαφέρης, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους πολίτες και να τους υφαρπάξει την ψήφο, είναι σε θέση να βάλει να χτυπήσουν με σιδηρολοστό ακόμη και τη μάνα του.

    Το δε άλλο γλειώδες παπάρι ο Άδωνις (αυτός κάθε πρωί στο σπίτι του, κάθεται μπροστά στο καθρέφτη, βλέπει τη φάτσα του και αυτοϊκανοποιείται) ως εργοδηγός στους χρυσαυγήτες, είναι σε θέση να στείλει τη γυναίκα του να παίξει σε πορνοταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://natapoume.pblogs.gr/

    Διευρύνεται, η (μαύρη) τρύπα της «εκκλησίας» του κώλου!!!..
    Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008 0:15 πμ | 11 σχόλια

    Τελικά, αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο Δεσπότης που εκβιάζεται. Το δημοσιοποίησε ο ίδιος με επίσημη καταγγελία του. Πρόκειται για το νέο μητροπολίτη Μεσσηνίας, της εκκλησιαστικής δηλαδή περιοχής όπου ο Χριστόδουλος δεν κατάφερε πρόσφατα να τοποθετήσει τον κολλητό του, τον διαβόητο Θεόκλητο, διότι ξεσηκώθηκε όλη η τοπική κοινωνία τότε ενάντια σε μια τέτοια μεθόδευση, παραμονές των εκλογών.

    Ο Μεσσηνίας λοιπόν, δεν υπέκυψε σε πιέσεις να υποστηρίξει τον Σπάρτης (σύμφωνα με την καταγγελία), αλλά εκδηλώθηκε υπερ του Θηβών, και τότε άρχισαν να τον απειλούν με κασέτες!..

    Όπως έγραφα στο προηγούμενο θέμα μου με τίτλο:
    «Η πρώτη τσόντα στην υπηρεσία υποψηφίου για την Αρχιεπισκοπή!»
    http://natapoume.pblogs.gr/2008/02/182946.html

    ...αύριο ο Θεσσαλονίκης μέσα από «τσόντα» εκπρόσωπό του θα ανακοινώσει την δική του υποψηφιότητα.

    Τι έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην απόφασή του αυτή;
    Δημοσιογραφικές πληροφορίες (του κ. Σπίνου) αναφέρουν ότι έγινε σήμερα μια συνάντησή του με τον μητροπολίτη Θηβών. Στην συνάντηση αυτή ο Άνθιμος (Θεσσαλονίκης) ζήτησε από τον Ιερώνυμο (Θηβών) να έρθουν σε μια συμφωνία ώστε ο Άνθιμος να μην κατεβεί υποψήφιος αλλά να στηρίξει τον Ιερώνυμο. Τι ζήτησε; Μια δημόσια δήλωση του Θηβών, «εδώ και τώρα», ότι αν εκλεγεί θα επαναφέρει τον έκπτωτο μητροπολίτη (τον διαβόητο κίναιδο) Παντελεήμονα Μπεζενίτη στον θρόνο της Αττικής, κάτι που σφοδρά επιθυμούν διάφοροι οικονομικοί παράγοντες, πολιτικοί, το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, και άλλοι ομοφυλοφιλικοί κύκλοι.

    Ο Θηβών, δίστασε να προβεί τώρα σε μια τέτοια δήλωση, οπότε έσπασε η συμμαχία και ο Άνθιμος έλαβε την απόφαση να κατεβεί σαν υποψήφιος!!!..

    Όπως καταλαβαίνετε, με αυτά και με αυτά, διευρύνεται η μαύρη τρύπα (της μη κάθαρσης) της ομοφυλοφιλικής εκκλησίας της Ελλάδος.

    Στο μεταξύ, έχει συσσωρευτεί πλούσιο υλικό με ροζ κασέτες που εκθέτουν μητροπολίτες υποψηφίους για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Οπτικό υλικό, με σκηνές σοκ, ακουστικό υλικό με αισχρούς διαλόγους, αλλά και ολόκληροι φάκελοι με ενοχοποιητικά ντοκουμέντα, που (όλα αυτά) έχουν διαρρεύσει από την κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

    Φαίνεται όμως ότι το υλικό αυτό δεν θα προλάβει να παίξει τώρα, και διότι οι «άγιοι» θα επισπεύσουν τις εκλογές για τον φόβο αυτό, και διότι οι καναλάρχες και τα εκδοτικά συγκροτήματα που κατέχουν το υλικό αυτό δεν θα το προβάλουν διότι είναι επιχειρηματίες και τις κινήσεις τους τις υπαγορεύουν διάφορες σκοπιμότητες.

    Σίγουρα όμως, όποιος βγει αρχιεπίσκοπος και εμπίπτει (σπάνιο να μην εμπίπτει;) στην κατηγορία αυτή, θα έχει να αντιμετωπίσει από την ίδια κιόλας μέρα το λούσιμο από τον οχετό των κρυφών μέχρι τη στιγμή εκείνη έργων του που θα αδειάσει επάνω του από τους δυσαρεστημένους που θα κάνουν τις αποκαλύψεις, δυσαρεστημένους διότι προσδοκούσαν σε εκλογή κάποιου άλλου, ευνοούμενού τους προφανώς.

    Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη των γεγονότων που συνέβησαν εδώ και 45 περίπου χρόνια, όταν ξέσπασε φοβερό σκάνδαλο από (ομοφυλοφιλικού τύπου) αποκαλύψεις εναντίον νεοεκλεγέντος Αρχιεπισκόπου (του από Αττικής Ιακώβου), ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την ενθρόνισή του!!!..

    http://natapoume.pblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.34

    Ετσι ακριβώς είναι,ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον.

    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης:


    Προς

    Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

    κ. Δημήτρη Σιούφα


    ΘΕΜΑ: Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.




    Η χώρα μας βιώνει το τελευταίο διάστημα, με ευθύνη της Κυβέρνησης, μια γενικευμένη κρίση αξιών, απαξίωση θεσμών και προσώπων, διαφθορά, αυθαιρεσία της εξουσίας, κατάχρηση του δημόσιου πλούτου.


    Η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την πολλαπλή και επικίνδυνη κρίση, αλλά με πράξεις και παραλείψεις της την δημιουργεί και την ενισχύει.


    Εκτρέφει την διαφθορά, υπηρετεί την διαπλοκή, βασίζεται στην αδιαφάνεια και επιδιώκει την συγκάλυψη σκανδάλων που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


    Τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης γίνεται αναφορά σε στοιχεία ερεύνης που διεξάγει η Γερμανική Δικαιοσύνη για οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες της γνωστής γερμανικής εταιρείας Siemens σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.


    Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφορούν στη διοχέτευση πολιτικού χρήματος σε κομματικά ταμεία και σε δωροδοκίες κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών στελεχών.


    Τα αναφερόμενα στα ΜΜΕ επιτείνουν ακόμη περισσότερο την γκρίζα ατμόσφαιρα, ενισχύουν το νοσηρό κλίμα, γεννούν υπόνοιες, σκιές και υποψίες που μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος και σε διασυρμό της χώρας μας διεθνώς.


    Η Κυβέρνηση και στην περίπτωση αυτή σιωπά και παραμένει αμήχανος θεατής.


    Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες και καταθέτει προτάσεις ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι σ' όλους τους πολίτες της χώρας.


    Προτάσεις υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς, που διασφαλίζουν την διαφανή λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, την διαφανή διαχείριση και αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος, την διασφάλιση της διαφάνειας στα Μ.Μ.Ε., την αυτονομία του πολιτικού συστήματος.

    Προτάσεις που συνθέτουν ένα Εθνικό Σχέδιο για την πάταξη της διαφθοράς και την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών προς όφελος της χώρας και του πολίτη.


    Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ του οποίου οι οικονομικοί πόροι ήταν και είναι φανεροί, ζητά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια και στην υπόθεση της Siemens.


    Γι' αυτό οι κατωτέρω υπογράφοντες Βουλευτές, προτείνουμε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Να ερευνηθεί επίσης αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη ευνόησαν σε προμήθειες ή έργα του ελληνικού δημοσίου την εν λόγω εταιρεία, με αντάλλαγμα παράνομες κομματικές ή προσωπικές προσόδους.

    Οι Βουλευτές

    Παπανδρέου Γιώργος

    Κακλαμάνης Απόστολος

    Καστανίδης Χαράλαμπος

    Φίλιππος Πετσάλνικος

    Πάγκαλος Θεόδωρος

    Χρήστος Παπουτσής

    Κατσέλη Λούκα

    Μαγκριώτης Γιάννης

    Ρήγας Παναγιώτης

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Σκραφνάκη Μαρία

    Μανώλης Σκουλάκης

    Τηλέμαχος Χυτήρης

    Βασίλης Κεγκέρογλου

    Γιάννης Αμοιρίδης

    Γιώργος Φλωρίδης

    Δημαράς Ιωάννης

    Χριστοφιλοπούλου Εύη

    Αηδόνης Χρήστος

    Αθανασιάδης Αλέξανδρος

    Τσιόκας Χάρης

    Τιμοσίδης Μιχάλης

    Δημήτριος Τσιρώνης

    Ελπίδα Τσουρή

    Γκερέκου Αγγελική

    Αργύρης Βαγγέλης

    Βέρρας Μιλτιάδης

    Αράπογλου Χρύσα

    Κατρίνης Μιχάλης

    Νιώτης Γρηγόρης

    Απόστολος Κατσιφάρας

    Μπόλαρης Μάρκος

    Μωραΐτης Θάνος

    Σαχινίδης Φίλιππος

    Καρτάλης Κων/νος

    Άννα Διαμαντοπούλου

    Πέτρος Ευθυμίου

    Λιάνης Γιώργος

    Σούλα Μερεντίτη

    Δριβελέγκας Γιάννης

    Ντίνος Ρόβλιας

    Συλβάνα Ράπτη

    Ραγκούσης Γιάννης

    Δραγώνα Θάλεια

    Έξαρχος Βασίλης

    Μανιάτης Ιωάννης

    Κουβέλης Σπύρος

    Ανδρουλάκης Δημήτρης

    Τόνια Αντωνίου

    Ευάγγελος Βενιζέλος

    Μαρία Δαμανάκη

    Δημήτρης Κουσελάς

    Έκτορας Νασιώκας

    Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη

    Βάσω Παπανδρέου

    Σοφία Σακοράφα

    Σκουλάς Ιωάννης

    Παναγιώτης Σγουρίδης

    Βασίλης Οικονόμου

    Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

    Γιώργος Ντόλιος

    Ροδούλα Ζήση

    Καϊλή Εύα

    Μιχάλης Παντούλας

    Τάσος Σιδηρόπουλος

    Χάϊδος Χρήστος

    Τόγιας Βασίλης

    Θεοδώρα Τζάκρη

    Στρατάκης Μανώλης

    Κώστας Σπηλιόπουλος

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Αχμέτ Χατζηοσμάν

    Νικητιάδης Γιώργος

    Βαγγέλης Παπαχρήστος

    Αλευράς Αθανάσιος

    Μιλένα Αποστολάκη

    Δημήτρης Βαρβαρίγος

    Βερελής Χρήστος

    Βρεττός Κων/νος

    Γερανίδης Βασίλης

    Γείτονας Κώστας

    Γιαννακά Σοφία

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Διαμαντίδης Γιάννης

    Νικόλαος Ζωΐδης

    Ηλίας Καρανίκας

    Στάθης Κουτμερίδης

    Γιώργος Πεταλωτής

    Παπαγεωργίου Γιώργος

    Γεώργιος Παπαδημητρίου

    Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    Δημήτρης Λιντζέρης

    Αντρέας Λοβέρδος

    Μάντατζη Τσετίν

    Μπεγλίτης Παναγιώτης

    Ηλίας Λαμπίρης

    Κουτσούκος Γιάννης

    Σηφουνάκης Νίκος

    Σκανδαλίδης Κώστας

    Δημήτρης Ρέππας
    Για την αντιγραφη

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΙΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ; ΛΙΓΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μαλακα αντιεξουσιαστη θα σε γαμησω μεσα στο δρομο και μπροστα στη γκομενα σου (αν εχεις πουστράκι) και μη πεις τιποτε αφου δεν υπαρχουν για σενα νομοι. Ετσι δε λετε εσεις; Ε λοιπον αφου δεν υπακουτε στους νομους θα σου ριξω ξερο γαμησι και μη πεις κουβεντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς καίτε σημαίες και δε λέτε κουβέντα έτσι;;;

    Δυο μέτρα και δυο σταθμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο μαλάκες είστε τελικά ρε φασίστες!!Πόσο;;;Υπάρχει μέτρο να χωράει την βλακεία σας άραγε;;Προσωπικά αμφιβάλλω!!Να χαίρεστε ακόμα που έχουμε δεξιά κυβέρνηση....Τα Ίμια έστω τα ξεχάσαμε...Τον Περίανδρο τον ξέχασαμε;;Τα παράλυτα παιδιά εξαιτίας των ηληθίων ανεγκεφάλων τα ξέχασες;;Κάντε μας την χάρη και πηγαίντε στον διάολο λοιπον!

    ΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλά ρε φασιστρόνια αναρχίδια αφού τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είχαν άδεια από εισαγγελέα για τη συγκέντρωσή τους, εσείς τι δουλειά είχατε να πάτε να τους 'διώξετέ'?????

    ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε babis τόσο φυτό είσαι. Τα φράγκα τα τσίμπησαν οι πασόκοι που υπέγραψαν τις συμβάσεις.

    Μου ακούγεσαι για μαζοχιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεξιά κυβέρνηση;

    Γιατί το ΠΑΣΟΚ κυνηγούσε τη Χρυσή Αυγή;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    Και όχι τα Ιμια δεν τα ξεχασαμε, όπως επίσης και τον "Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε babis, εκτός από μαζοχιστής μου ακούγεσαι και για πουστρόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την παραπληροφόρηση του . Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε babis, εκτός από μαζοχιστής και πουστρόνι μου ακούγεσαι και για μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eγω ενα ξερω για εσας τους υποτιθεμενους επαναστατες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

    Ειστε οτι χειροτερο εχει να δειξει ο τοπος ακομα και απο αυτα τα λαμογια που κυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 24 χρονια.

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΟΜΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    Αν ειχατε το ελαχιστο αισθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑΣ ΣΑΣ.

    Θα σεβοσασταν την αξια της ζωης των αλλων και οχι μονο την δικη σας.

    Θα εκτιμουσατε τον κοπο αυτων που εργαζονται να αποκτησουν αυτα που εχουν (ασχετα με το ποσα εχουν αυτο ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν χρωστανε τιποτα σε εσας)


    Σε αντιθεση με εσας που ζειτε απο τα αποφαγια των αλλων με δικη σας επιλογη.Ειστε ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (απο 4χρονα δεν περιμενεισ και περισοτερα)ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ..!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eγω ενα ξερω για εσας τους υποτιθεμενους επαναστατες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

    Ειστε οτι χειροτερο εχει να δειξει ο τοπος ακομα και απο αυτα τα λαμογια που κυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 24 χρονια.

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΟΜΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    Αν ειχατε το ελαχιστο αισθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑΣ ΣΑΣ.

    Θα σεβοσασταν την αξια της ζωης των αλλων και οχι μονο την δικη σας.

    Θα εκτιμουσατε τον κοπο αυτων που εργαζονται να αποκτησουν αυτα που εχουν (ασχετα με το ποσα εχουν αυτο ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν χρωστανε τιποτα σε εσας)


    Σε αντιθεση με εσας που ζειτε απο τα αποφαγια των αλλων με δικη σας επιλογη.Ειστε ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (απο 4χρονα δεν περιμενεισ και περισοτερα)ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ..!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΟΥΣΤ






















    Eγω ενα ξερω για εσας τους υποτιθεμενους επαναστατες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

    Ειστε οτι χειροτερο εχει να δειξει ο τοπος ακομα και απο αυτα τα λαμογια που κυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 24 χρονια.

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΟΜΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    Αν ειχατε το ελαχιστο αισθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑΣ ΣΑΣ.

    Θα σεβοσασταν την αξια της ζωης των αλλων και οχι μονο την δικη σας.

    Θα εκτιμουσατε τον κοπο αυτων που εργαζονται να αποκτησουν αυτα που εχουν (ασχετα με το ποσα εχουν αυτο ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν χρωστανε τιποτα σε εσας)


    Σε αντιθεση με εσας που ζειτε απο τα αποφαγια των αλλων με δικη σας επιλογη.Ειστε ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (απο 4χρονα δεν περιμενεισ και περισοτερα)ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ..!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μεγάλη επιχείρηση της Αστυμομίας και μαζικές συλλήψεις για τα κολόπαιδα που καίνε την Αθήνα. Ας βάλουν τώρα να πληρώσουν τις ζημιές γιατί σίγουρα είναι παιδάκια πλουσίων οικογενειών που έχουν λύσει τα προβληματά τους και από ανία σπάνε και καίνε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eγω ενα ξερω για εσας τους υποτιθεμενους επαναστατες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

    Ειστε οτι χειροτερο εχει να δειξει ο τοπος ακομα και απο αυτα τα λαμογια που κυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 24 χρονια.

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΟΜΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    Αν ειχατε το ελαχιστο αισθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑΣ ΣΑΣ.

    Θα σεβοσασταν την αξια της ζωης των αλλων και οχι μονο την δικη σας.

    Θα εκτιμουσατε τον κοπο αυτων που εργαζονται να αποκτησουν αυτα που εχουν (ασχετα με το ποσα εχουν αυτο ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν χρωστανε τιποτα σε εσας)


    Σε αντιθεση με εσας που ζειτε απο τα αποφαγια των αλλων με δικη σας επιλογη.Ειστε ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (απο 4χρονα δεν περιμενεισ και περισοτερα)ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ..!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω ξερω (και δεν οφειλω καμμια χαρη σε καμμια παραταξη) οτι οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (που τα αριστεροκαναλα βαπτιζουν 'αντιεξουσιαστες' και οχι οπως πρεπει με το ονομα τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ με ροπαλα τσεκουρια, σιδερογροθιες , λοστους (δηλαδη ολο το ιδεολογικο τραμπουκικο οπλοστασιο της αριστερας) και καψαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.... να ειστε ΒΕΒΑΙΟΙ οτι εκατομμυρια ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους πλακωνανε μαζι με τα ματ αν ηταν εκει..

    Φτανει ο ερυθρος φασισμος και η νεοταξιτικη γκαιμπελικη επιθεση στην χωρα μας.

    Αντισταθειτε στα ξενοκινητα και αδρα πληρωμενα με βρωμικο χρημα ακροαριστερα ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ , φολα στον αλαβανισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.
    Να κλείσουν τώρα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Λειτουργεί χρόνια τώρα όχι ως πολιτική οργάνωση,αλλά ως οργανωμένη συμμορία.
    Μπουκάρει σε γραφεία κομμάτων και αμφιθέατρα και επιτίθεται ,άλλοτε αδιακρίτως σε παππούδες και παιδιά,άλλοτε όμως και στοχοποιημένα εναντίον συγκεκριμένων ατόμων που κάποιοι... άλλοι τους έχουν υποδείξει!
    Ως πότε το κράτος θα την υποθάλπτει;
    Αν διαβάζουν δημοσιογράφοι τα σχόλια,να πάνε να ρωτήσουν τα αριστερά κόμματα της Βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΝ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ...


    ''Ρε μαλακα αντιεξουσιαστη θα σε γαμησω μεσα στο δρομο και μπροστα στη γκομενα σου (αν εχεις πουστράκι) και μη πεις τιποτε αφου δεν υπαρχουν για σενα νομοι. Ετσι δε λετε εσεις; Ε λοιπον αφου δεν υπακουτε στους νομους θα σου ριξω ξερο γαμησι και μη πεις κουβεντα....''



    ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤατζήδες ;;;;;;;
    ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ TV ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ....
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΤ ΠΑΡΕΑ...
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΚΟΛΕΓΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΕ...

    ''Ρε μαλακα αντιεξουσιαστη θα σε γαμησω μεσα στο δρομο και μπροστα στη γκομενα σου ...''


    ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...
    ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι "Ελληναράδες" χρυσαυγήτες είσαστε Χριστιανοί. ΑΡΑ: είαστε Διεθνιστές, αφού στον Χριστιανισμό "Ο εθνικισμός είναι αίρεση".
    Οι αντι- "Ελληναράδες" αναρχοαυτόνομοι είσαστε κι εσείς Διεθνιστές, αφού δεν δέχεστε πατρίδα.
    Δεν παίρνετε, λοιπόν, τα κουβαδάκια σας να πάτε στην μαμμά σας, μην πάει κανένας άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΟΙ ΣΥΝ-ΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ:
    1. ΤΟΥΡΚΟΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (-ΙΔΗΣ,-ΟΓΛΟΥ)
    2. ΑΛΒΑΝΟΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (-ΩΤΗΣ,-ΙΩΤΗΣ)
    3. ΤΟΥΡΚΟΑΡΑΒΟΚΡΗΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (-ΑΚΗΣ)
    4. ΣΛΑΒΟΓΕΝΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ;;;;;

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΝΑ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10.37,

    άντε μάθε, ρε, "σλαβογενοί", ελληνική ορθογραφία πρώτα, και μετά μίλα για Έλληνες. "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ/ελληνικής ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ", είπε ο Ισοκράτης, "αρπαγμένος" απο το ότι, ήδη, τον 4ο αι π.Χ., το "Έλλην" είχε πάρει πνευματική υπόσταση, ξεπερνώντας την φυλετική.

    Άντε τράβα προσκύνα ζωντανούς ή τα ...πτώματα και τα λείψανά τους, εσύ, και να νομίζεις ότι είσαι ...Έλληνας. Όπως ο Πλεύρης, ο Καρα-τζαφέρ, ο Καρα- αμαν-αλής, ο ΠΑΠΑ-ανδρέου και CIA. "To ...Δόγμα σου και μια λίρα, και του ελεοχρωματιστή ο κόπανος"!
    Γιατί δεν λες ότι το 98% είναι Χριστιανοί, άρα, εβραϊκής κοπής; Είσαστε Έλληνες και προσκυνάτε ("προς-κύνα" μοιάζοντας) στα τέσσερα (σαν το κατουρημένο σκυλί στα πόδια του αφεντικού του)τον Γιαχ!βέ; "Ήηηημαρτον", Γεωργίου μου! Καιτον δοξολογείτε στα εβραϊκά (αληλούια, ωσανά κλπ) και το ελληνικότατα ονόματά σας είναι ...Ιωάννης, Ματθαίος, Ηλίας, Μιχαήλ, Άννα, Σάρρα, Μάρα και το κακό συναπάντημα! ΓΙΑΤΙ, ρε, Χριστιανο-...ελληναράδες, επιλέξατε το "Έλλην" ως κατά αντιδιαστολή αυτο-προσδιορισμό σας; Γιατί οι απολογητές σας αγωνίστηκαν και αγωνίζονται κατά των Ελλήνων φιλοσόφων και όχι των αντίστοιχων ...Κινέζων, Σουαχίλι, Ινδών ή Λαπώνων;

    "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
    +
    "ΠΑΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ" =>

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ = ΒΑΡΒΑΡΟΣ


    Καμία αντίρρηση;
    "ΟΥΧ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ", ρε,
    Ιδέες - Δόγματα κι Ανθρώπους - Δεσπότες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση