GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναι, κακούργημα οι υποκλοπές‏, αλλά...

. Με ευκαιρία την σχετική πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης και με το δικαίωμα που μου προσφέρει η ιδιότητα του πολίτη αυτής της χώρας έχω ν...

.
Με ευκαιρία την σχετική πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης και με το δικαίωμα που μου προσφέρει η ιδιότητα του πολίτη αυτής της χώρας έχω να κάνω μια άλλη πρόταση και περιμένω σχόλια (ή να την βάλουμε και για δημοψήφισμα αν θέλετε).
Ναι, κακούργημα αν τις διαδίδεις αν τις προβάλεις σε εκπομπές και εφημερίδες ή αν τις χρησιμοποιείς για ίδιο όφελος.
Αν όμως απλώς τις καταθέτεις ως στοιχείο τέλεσης παρανόμων πράξεων στις αρμόδιες δικαστικές αρχές χωρίς να τις κοινοποιείς σε κανέναν άλλο να γίνονται δεκτές χωρίς συνέπειες για τον καταθέτη. Για να μην φιμωθούμε και εντελώς από τους απατεώνες.

pdali

20 σχόλια

  1. ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ. GRSex .com ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ.




    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
    Η ΤΟ ..ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ..ΜΑΥΡΑ..ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,
    ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ
    ΑΛΛΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΛΙΚΟ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΗΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ"
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ",ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..
    ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ".

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
    ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ..

    Α ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ.."ΡΕΠΟΡΤΑΖ",ΘΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΑΠΛΥΤΟ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ", ΣΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΔΙΧΩΣ ΜΑΥΡΑ..ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ.. ΑΛΛΟΙ..

    Η ΜΙΕΖΕΝΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ..
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΑΠΟΔΟΜΕΙ,ΕΚΤΕΛΕΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ?

    RAFALE,F35?





    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΟΥΣ ΜΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ
    F35

    MΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΜΗΝ ΣΚΙΖΕΣΤΕ..
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ..
    ΓΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΟΚ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ







    ΠΡΟΣ ΜΙΖΟΖΩΝΤΕΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ..
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ..
    ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά η ΥπΕΕ του Κλαδά μπούκαρε στη ΜΟύλτιτσόϊς (Φίλμνετ, Σούπερσπορτ κλπ) και έχει βρει΄πολύ πράμα. Μαθαίνουμε ότι δεν είχαν ημερολόγιο καταχώρησης διαφημίσεων και τέτοια. Ο όμιλος εξυπηρετούνταν και απο ξένες εταιρείες με εικονικά τιμολόγια και παρόμοια κόλπα. Το μηνυμα είναι σαφές. Μετά το Άλτερ και τη ΜΟύλτιτσόϊς έρχεται η σειρά των άλλων ΜΜΕ λέει η ΥπΕΕ.


    ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ


    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΣΥΜΜΟΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2008
    Κόλαση στο ΑΛΤΕΡ απο τα πλαστά τιμολόγια, αποκαλύπτει η Αριστέα Μπουγάτσου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ! Η καταγγελία του εφοπλιστή που προκάλεσε το τσουνάμι...

    Οπως είχε προαναγγείλει και το troktiko, γίνεται κόλαση αυτή την εποχή απο το τσουνάμι των πλαστών τιμολογίων, την φοροδιαφυγή, το μαύρο χρήμα και τις λαθροχειρίες στα λογιστίρια των ΜΜΕ και ειδικά των ιδιωτικών καναλιών.
    Σε σημερινό της ρεπορτάζ, η Αριστέα Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία γράφει οτι "ο εισαγγελέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Ευάγγελος Ιωαννίδης, έχει στα χέρια του πορισματική έκθεση απο την οποία προκύπτει έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ απο το Αλτερ και απο συνδεδεμένες επιχειρήσεις. Η έκθεση θα διαβιβαστεί στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών για την επιβολή προστίμου, ενω δρομολογούνται και περαιτέρω έλεγχοι απο το Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο σε εταιρείες που συνδέονται με το Αλτερ και τους μετόχους του."
    Ενας νέος συναρπαστικός πόλεμος ανάμεσα στους βαρόνους των Μήντια, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπόλικα ποπ κόρν μόλις ξεκίνησε! Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος στις εταιρείες "Modern Times" και "Ελληνική θεαμάτων" του Γιαννίκου ξεκίνησε εδω και 1,5 χρόνο έπειτα απο καταγγελία εφοπλιστή που δραστηριοποιείται χρόνια στα ΜΕDIA. Οι παρατυπίες επιβεβαιώθηκαν και εκτός απο τα βαριά πρόστιμα θα βγούν στη φόρα και πολλοί σκελετοί απο τις ντουλάπες που αφορούν πρόσωπα και εταιρείες και άλλων καναλιών των οποίων οι επιχειρηματίες είναι χωμένοι ως το λαιμό στη φοροδιαφυγή και τα πλαστά τιμολόγια.
    Να δούμε εαν οι αλλαξοκωλιές κυβέρνησης και καναλαρχών είναι αρκετές για να την βγάλουν καθαρή οι βαρυποινίτες, η θα ξεσπάσει ένα άγριο πιστολίδι καθώς η μία τηλεοπτική συμμορία θα προσπαθεί να καθαρίσει την άλλη
    kourdisto


    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ..
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ.

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?

    ΘΕΜΟ ΕΣΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MAKH
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ...ΔΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Ελευθεροτυπία» εναντίον ALTER
    By Factorx | February 21, 2008


    Όπως είχαμε προαναγγείλει (πατήστε εδώ) γίνεται της διαπλοκής το …κάγκελο. Η «Ελευθεροτυπία» αποκάλυψε σήμερα ότι η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του κ. Κλαδά βρήκε πλαστά και εικονικών τιμολόγια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel (Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.). Ο σταθμός είναι ως γνωστόν συμφερόντων Κουρή και Γιαννίκου. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε υπεράκτια εταιρεία της Κύπρου που ανήκει σε βασικό μέτοχο του Alter και η οποία, αν και εμφανίζεται ανενεργός, φέρεται να εκδίδει τιμολόγια μεγάλης αξίας. Εάν επιβεβαιωθεί ότι από τους ελέγχους στο Alter εντοπίστηκαν πλαστά και εικονικά συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ, τότε τα πρόστιμα που θα επιβληθούν θα είναι υπερδιπλάσια, καθώς σ’ αυτά θα προστεθούν λογιστικές διαφορές, διαφυγών ΦΠΑ, υπερημερίες κ.ά. Ποσά εξοντωτικά για το κανάλι, το οποίο ακόμα και για την κατάθεση προσφυγής στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο είναι υποχρεωμένο, αρχικά, να καταβάλει το 25% τον προστίμου. Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν τι έχει να λέει ο Μάκης.

    Λέγεται ότι οι έρευνες στο Αllter ξεκίνησαν με καταγγελία άλλου καναλάρχη
    στο πρώην ΣΔΟΕ ο οποίος κατονόμασε τους μετόχους, τα στελέχη αλλά και γνωστούς δημοσιογράφους που έπαιρναν μέρος στο κόλπο με τα πλαστά τιμολόγια (!) Οπότε η σύγκρουση Μάκη – Θέμου εξελίσσεται σε γενικευμένη σύρραξη της διαπλοκής και των εντεταλμένων της δημοσιογράφων στα κανάλια. Πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η καταγγελία για το Αllter έγινε στον ΣΔΟΕ το 2005. Πράγμα το οποίο αν αληθεύει σημαίνει ότι όσο ο ΣΔΟΕ(ΥΠΕΕ) ελεγχόταν από τον Αλογοσκούφη, η υπόθεση θάφτηκε. Αναμένεται να βγουν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις στον αέρα, καθώς η κόντρα της κυβέρνησης με τους καναλάρχες μεγαλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος δημοσιογράφος απαίτησε 300.000 ευρώ;By Factorx | February 21, 2008


    Στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» διαβάσαμε το εξής ενδιαφέρον σχόλιο: «Η Κύπρος είναι μικρός τόπος και δεν υπάρχουν «μυστικά» όταν τα γνωρίζουν πέραν του ενός ανθρώπου. Θυμάστε το κρουαζιερόπλοιο της «Λούης» που βυθίστηκε έξω από τη Σαντορινη και που στο τέλος δικαιώθηκε η εταιρεία, αφού ήταν λάθος η χαρτογράφηση της περιοχής; Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία. Ιδού, λοιπόν, το κουίζ της ημέρας: Ποιος από τους δύο μάγκες, ο (υπό διερεύνηση) Θέμος Αναστασιάδης ή ο (άσπιλος) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαίτησε 300.000 ευρώ από την Κύπρο;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναρτήθηκε από killbill στις 11:03 μμ
    Πλαστά τιμολόγια 18 εκατ. ευρώ καθώς κι άλλα 32 που έκοβαν βόλτες μέσω off shore, εντόπισαν οι ελεγκτές στο ΑΛΤΕΡ! Αρχίζει ρεπορτάζ ο Μάκης...

    Bλέπω τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει αμπάριζα τον Γιαννίκο, τον Κουρή, τον Αθανασούλη και γύρευε ποιους άλλους μετα την αποκάλυψη της Αριστέας Μπουγάτσου. Θα βαράει μια τον Θέμο , μια τον Γιαννίκο, μια τον Κουρή, καθότι αυτή τη φορά δεν θα χρειασθεί να πάει μακριά για να κάνει ρεπορτάζ! Είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο (Κλαδά). Το πόρισμα της ΥΠΕΕ για την ολη υπόθεση βρίσκεται ηδη –εκτος από τα γραφείο του εισαγγελέα Ιωαννίδη- και σε δημοσιογραφικά γραφεία. Συμφωνα με το πόρισμα που θα βγει όπως όλα δείχνουν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημερες, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter έχουν εντοπισθεί πλαστά τιμολόγια συνολικού ύψους 18 εκατομμυρίων ευρω αλλα και αλλα τιμολόγια υψους 32 εκατομμυρίων ευρώ που διακινούνταν μεσω δύο off shore εταιριων, συμφεροντων του ΑLTER.

    Πέραν των ποινικών διώξεων που αναμένονται, ο εισαγγελεας κ. Ιωαννιδης διαβίβασε το πόρισμα και στην ΔΥΟ ΦΑΕΕ Αθηνων για την επιλογή προστίμου ενω σε πλήρη εξελιξη βρίσκονται και οι έρευνες σε άλλες εταιριες συμφεροντων των κ. Κουρή και Γιαννίκου.

    Το εντυπωσιακο είναι ότι οι ερευνες στο Αllter ξεκινησαν μετα από ενυπόγραφη καταγγελία στο πρωην ΣΔΟΕ από γνωστό εφοπλιστή που ασχολειται και με τα ΜΜΕ ο οποιος κατονόμασε τους μετόχους, τα στελέχη αλλα και γνωστούς δημοσιογραφούς (απ αυτούς που παριστάνουν τις μωρές παρθένες, στα παράθυρα της Κηφισίας) που έπαιρναν μερος στο κόλπο με τα πλαστά τιμολόγια. Μετα το πρώτο αίμα από την Ελευθεροτυπία, η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ROME:
    OUR BELOVED DEMOCRACY IS IN THE HANDS OF MADMEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ, ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΟΥΤΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σε ενοχλουν οι υποκλοπες κωστακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλα εδω που τα λεμε δεν θα θελαμε να δουμε και την κωλοτρυπιδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,

    Το ΠΡΕΖΑTV πιστό στις αρχές του παρουσιάζει 5-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΟΚ και προκαλεί όποιον πολιτικό έχει αρχίδια να τις εφαρμόσει ΤΩΡΑ!

    1. ΔΩΡΕΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!
    2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ!
    3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛ. ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ!
    4. ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΡΑ!
    5. ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΩΡΑ!


    Όχι άλλο κάρβουνο, Ε.Π.Α.Ν.Α.Σ.Τ.Α.Σ.Η. ΤΩΡΑ!

    Με εκτίμηση πάντα,
    ΠΡΕΖΑTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το press-gr είναι (μεταξύ άλλων και) του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

    Ότι γράφεται εδώ μέσα καταγράφεται.

    Καταλάβετέ το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *