GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεώργιος Σουρής ...επίκαιρος!

, ΔΟΞΑ Καημένη Δόξα γύριζε μες στις σπηλιές των βράχων και σκόρπα τα στεφάνια σου στης λεβεντιάς τους τάφους... Δεν θα' βρεις σήμερα κορ...

,
ΔΟΞΑ
Καημένη Δόξα γύριζε μες στις σπηλιές των βράχων
και σκόρπα τα στεφάνια σου στης λεβεντιάς τους τάφους...
Δεν θα' βρεις σήμερα κορμιά ανδρών τυραννομάχων,
θα εύρεις μόνο βουλευτάς κι εφημεριδογράφους.
Γεώργιος Σουρής
.
YS: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΔΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΥΣ).
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ.
rfp

14 σχόλια

  1. Η.Π.Α. = ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ του ΑΒΡΑΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α


    ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


    ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΘΕΜΟΣ


    ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ

    ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ


    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ


    ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΟΠΡΟΦΙΛΟΙ

    ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΕΣΒΙΕΣ

    ΛΟΥΓΚΡΕΣ


    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΖΙΓΚΟΛΟ


    ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ και ο μικρος Alexis

    Μια ενδιαφέρουσα παράμετρος του πολιτικού σκηνικού περνα τον τελευταίο καιρό στο ντούκου ενω είναι νομίζω κρίσιμη.
    Ο "προοδευτικός " τύπος και τα κανάλια έχουν υιοθετήσει μια πολύ συγκεκριμένη τακτική.
    Καθώς δεν μπορούν να βάλουν απευθείας κατα του ΓΑΠ χωρίς να χάσουν σε εμπιστοσύνη και ακροαματικότητα/κυκλοφορία υποβαθμίζουν ή υπονομεύουν οτι είναι σχετικό με το ΠΑΣΟΚ εκτός από τα εσωκομματικά του ένω αβαντάρουν το ΣΥΝ σε ένα πρωτόγνωρο βαθμό, ανακόπτοντας απόψεις και φωνές που αμφισβητούν το πρόσωπο του Τσιπρα η τη διαδικασία επιβολής του. Ταυτόχρονα επικρατεί μια εντυπωσιακή σιωπή γύρω από τον Πρωθυπουργό. Πέρα από γενικότητες και αναφορές στο περιβαλλον και τουσ κολλητους του δεν έχω διαβασει τελευταία ουτε μία επίθεση εναντιον του ενω εχουν αραιώσει εντυπωσιακα οι κριτικές για τον τρόπο διακυβερνησης, την αδράνεια κτλ που ήταν πολύ πολύ συνιθισμένες την περίοδο πριν τις εκλογές. Φαίνεται πως οι στρατηγικές των καναλαρχων ειναι πολύ σαφείς. διατηρηση της νέας διακυβέρνησης με κάθε θυσία, απαξίωση του ΠΑΣΟΚ και κατευθυνση προς ένα συστημα πολυκομματικό με ενισχυμένο συνασπισμό και πιθανως ακομη ένα σχηματισμό δεξιοτερα του ΠΑΣΟΚ προσεχώς. (Ο Μπενυ μαλλον εμαθε - the hard way- τι θα πει υπομονή.) Αυτό στην Ελληνική Πραγματικότητα σημαίνει η Χαρα της Διαπλοκής και της Χειραγώγησης
    Χαρακτηριστικό του κλιματος είναι οτι ο Μεγάλος Σατυρικός Σχολιαστης ΛΑΚΗΣ Λαζόπουλος ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στην τελευταία εκπομπή έριξε ένα γλύψιμο στον ΤΣΙΠΡΑ άλλο πράγμα ενώ το φτυσιμο του ΓΑΠ ειναι μόνιμο. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ολα κεφαλαία παρακαλώ) λέει ότι η ασυλία του Κωστάκη είναι όρος του καναλιου , νομίζω όμως οτι και το Γραφειο Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ - συγνώμη ο ΛΑΚΗΣ ήθελα να πω, δεν στεναχωριεται ιδιατερα.
    Ο έτερος των διασκεδαστων , ο Μητσικώστας εχει εξαφανιστεί εντελώς και καθώς ήταν δριμυτατος κατά του Καραμανλή του Β οι συνειρμοι είναι δικοί σας , εγώ δεν είπα τίπota!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΥΡΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΑ ΤΟΥΣ. GRSex .com




    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΜΟΓΙΑ


    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


    ΕΝΩΘΕΙΤΕ



    ΚΑΙ ΟΛΟΙ


    ΜΑΖΥ ΠΑΤΕ


    ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://pea-kyanea.blogspot.com/

    O,TI ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ! ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    ο Σουρης ειναι παντα επικαιρος γιατι εχουμε παραμεινει στο 1901!!!!
    παντως αν ζουσε σημερα θα ηταν ενας γραφικός ανεργος!

    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτή είναι διαπλοκή. Οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι να στριμώχνονται ποιος θα πρωτογλύψει τα δεξιά λαμόγια και όλοι μαζί να χτυπάνε ανοιχτά και πισώπλατα το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
    Ξύπνα κόσμε και κάνε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ για να καθαρίσει ο Γιώργος Παπανδρέου τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτή είναι διαπλοκή. Οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι να στριμώχνονται ποιος θα πρωτογλύψει τα δεξιά λαμόγια και όλοι μαζί να χτυπάνε ανοιχτά και πισώπλατα το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
    Ξύπνα κόσμε και κάνε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ για να καθαρίσει ο Γιώργος Παπανδρέου τη κόπρο του Αυγεία και να δει και ο φτωχός κόσμος μία άσπρη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. !!! "BLOW JOB" DAY !!!
    A NEW HOLIDAY!

    Every 14th of February you get the chance to display your fondness for your wife or girlfriend by showering her with gifts, flowers, dinner, shows and any other baubles that women find romantic.

    Secretly...guys feel left out. That's right...left out. There's no special
    holiday for the ladies to show their appreciation for the men in their life.


    Men as a whole are either too proud or just too embarrassed to admit it.

    This is why a new holiday has been created.

    March 20th is now officially 'Steak, Blow job & Shut the Fuck Up Day.'

    Simple, effective and self-explanatory...this holiday has been created so your ladies can have a day to show their man just how much you love him.

    No cards, no flowers, no special nights on the town the name of the holiday explains it all...just a steak, a Blow Job & shut your mouth for the rest of the day! That's it!

    This twin pairing of Valentine's Day and Steak, Blow job & Shut the Fuck Up Day will usher in a new age of love as men everywhere will try THAT much harder in February to ensure a more memorable March! It's like a perpetual love machine.

    The word is already spreading, but as with any new idea, it needs a little push to start the ball rolling.

    So spread the word, and help bring love and peace to this crazy world.
    Love u all
    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννέα εκ. ευρώ για την αποκατάσταση της Πατρών - Πύργου!!!!!!

    Την διάθεση ποσού 9 εκ. ευρώ από το ΥΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας της υπάρχουσας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, εξήγγειλε την Τρίτη ο γγ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σπ. Σπυρίδων, κατά την διάρκεια εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
    περιφερειάρχης επεσήμανε πως ήδη βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, μελέτη για την αποκατάσταση του δρόμου, ύψους 1 εκ. ευρώ και πρόσθεσε, πως ακόμα και μετά την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου, ο υπάρχων θα είναι πολύ καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ ΩΣ ''ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ

    ΕΡΩΤΩ??? ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειμαι ο γιωργος ο σουρης που στιχωνω κιαπορεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *