GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρτος και Θεάματα...

. Ο Α. Φούρας θέλει να ξεχαστεί η βρωμιά της Πάτρας με ...τον Ρουβά! . Του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη ( bairaktari s@imeranews.gr ) «Κάτω τα χέρια ...

.
Ο Α. Φούρας θέλει να ξεχαστεί η βρωμιά της Πάτρας με ...τον Ρουβά!
.
Του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη

«Κάτω τα χέρια από τον Φούρα. Μπορεί οι δρόμοι να βρομάνε και να είναι γεμάτοι λακκούβες, όμως η… Δημαρχάρα θα μας φέρει τον Ρουβά να τραγουδήσει στην πλατεία. Αυτό και μόνο φτάνει να τον …ξαναψηφίσουμε. Ακούστηκε ότι θα έρθει και η Θώδη να τραγουδήσει. Είναι αλήθεια; Ουάου»….(από σχόλιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση PRESS-GR)
ΕΙΡΩΝΙΚΗ η διάθεση του σχολιαστή, αλλά περιέχει πολλές αλήθειες, με την έννοια ότι εδώ ψωμί – τυρί δεν έχουμε… ραπανάκια για την όρεξη.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι ο Ρουβάς σήμερα, στην πλατεία Γεωργίου, θα έχει πολύ κόσμο, καθώς είναι αγαπητός σ’ ένα πολύ μεγάλο τμήμα της νεολαίας. ΑΥΤΟ όμως δεν σημαίνει ότι παράγει κάποιο σοβαρό πολιτιστικό προϊόν, έτσι ώστε μια Δημοτική Αρχή, σαν κι αυτή της Πάτρας, να τον φέρει για να το παρουσιάσει. Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ αυτός είναι μέσα στα πλαίσια των προτύπων που το σύστημα του χώρου χρειάζεται και, για να κάνει τη δουλειά του, κοντολογίς να πουλήσει, τον θεοποιεί, τον βάζει να φορέσει φούστα, ακόμα και να φωτογραφίζεται ημίγυμνος ή γυμνός.ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ εμπορική, χαμηλής ποιότητας, γίνεται.ΓΙΑΤΙ λοιπόν, αφού όλα αυτά είναι γνωστά ακόμα και στον δήμαρχο Ανδρέα Φούρα, τον φέρνουν και μάλιστα με πολύ ακριβή τιμή;ΕΧΟΥΜΕ την εντύπωση ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να ξεχάσουμε την καθημερινή μας βρομιά στους δρόμους, τις λακκούβες που σπάνε αυτοκίνητα, δίκυκλα και κόκαλα και γενικότερα τη μιζέρια μας....(Συνεχεια εδώ).

35 σχόλια

  1. Αν έρθει να φωνάξετε και το Λάκη και τον Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μιναρες πατρινιοι...
    Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι κανεις δεν ασχολειτε μαζι σας..?
    Αντε μανιαουρια....
    Δεν προετοιμαζεστε καλυτερα για το μιναροκαρναβαλι σας..?
    Αντε θελω να δω λιλιπουτειους καρναβαλιστες να πλημυριζουν το λιμανι των Πατρεων...
    Πατρινο καρναβαλιι για παντα, ελα να μαθεις τι θα πει πατρινος...
    Ελεος, γυριστε στη χαβουζα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BLOOPERS,τον περασμένο μήνα ήμουν στον Καναδά αλλά, δεν σας βρήκα και γάμησα τις μανάδες σας. Αφήστε όνομα και τηλέφωνο για να σας γαμήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στα μέρη σας.
    Εκτός και αν βάλετε στον κώλο σας έναν διηπειρωτικό πύραυλο και έρθετε με φόρα να μου τα κλάσετε!
    Για να μαθαίνει στο μεταξύ ο κόσμος, όταν τσιμπούκωνα τις μανάδες σας BLOOP, BLOOP έκαναν. Εξ ου και σείς bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε.. ginontai seismoi.. erxontai fwties.. xionizeii!
    kai i Patra.. tipota!!! ti sto diaolo.. san ton mitsotaki einai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ και ο μικρος Alexis

    Μια ενδιαφέρουσα παράμετρος του πολιτικού σκηνικού περνα τον τελευταίο καιρό στο ντούκου ενω είναι νομίζω κρίσιμη.
    Ο "προοδευτικός " τύπος και τα κανάλια έχουν υιοθετήσει μια πολύ συγκεκριμένη τακτική.
    Καθώς δεν μπορούν να βάλουν απευθείας κατα του ΓΑΠ χωρίς να χάσουν σε εμπιστοσύνη και ακροαματικότητα/κυκλοφορία υποβαθμίζουν ή υπονομεύουν οτι είναι σχετικό με το ΠΑΣΟΚ εκτός από τα εσωκομματικά του ένω αβαντάρουν το ΣΥΝ σε ένα πρωτόγνωρο βαθμό, ανακόπτοντας απόψεις και φωνές που αμφισβητούν το πρόσωπο του Τσιπρα η τη διαδικασία επιβολής του. Ταυτόχρονα επικρατεί μια εντυπωσιακή σιωπή γύρω από τον Πρωθυπουργό. Πέρα από γενικότητες και αναφορές στο περιβαλλον και τουσ κολλητους του δεν έχω διαβασει τελευταία ουτε μία επίθεση εναντιον του ενω εχουν αραιώσει εντυπωσιακα οι κριτικές για τον τρόπο διακυβερνησης, την αδράνεια κτλ που ήταν πολύ πολύ συνιθισμένες την περίοδο πριν τις εκλογές. Φαίνεται πως οι στρατηγικές των καναλαρχων ειναι πολύ σαφείς. διατηρηση της νέας διακυβέρνησης με κάθε θυσία, απαξίωση του ΠΑΣΟΚ και κατευθυνση προς ένα συστημα πολυκομματικό με ενισχυμένο συνασπισμό και πιθανως ακομη ένα σχηματισμό δεξιοτερα του ΠΑΣΟΚ προσεχώς. (Ο Μπενυ μαλλον εμαθε - the hard way- τι θα πει υπομονή.) Αυτό στην Ελληνική Πραγματικότητα σημαίνει η Χαρα της Διαπλοκής και της Χειραγώγησης
    Χαρακτηριστικό του κλιματος είναι οτι ο Μεγάλος Σατυρικός Σχολιαστης ΛΑΚΗΣ Λαζόπουλος ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στην τελευταία εκπομπή έριξε ένα γλύψιμο στον ΤΣΙΠΡΑ άλλο πράγμα ενώ το φτυσιμο του ΓΑΠ ειναι μόνιμο. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ολα κεφαλαία παρακαλώ) λέει ότι η ασυλία του Κωστάκη είναι όρος του καναλιου , νομίζω όμως οτι και το Γραφειο Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ - συγνώμη ο ΛΑΚΗΣ ήθελα να πω, δεν στεναχωριεται ιδιατερα.
    Ο έτερος των διασκεδαστων , ο Μητσικώστας εχει εξαφανιστεί εντελώς και καθώς ήταν δριμυτατος κατά του Καραμανλή του Β οι συνειρμοι είναι δικοί σας , εγώ δεν είπα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιον θέλεις να σας φέρουν βρε μαλάκα τον Παβαρότι?

    Αντί να πείτε κι ευχαριστώ που θα βγάλετε κανένα φράγκο παραπάνω από τα κορόιδα που θα συρέουν στο τσίρκο σας και στο Σάκη, παραπονιέστε κιόλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέτε: "Ο Α. Φούρας θέλει να ξεχαστεί η βρωμιά της Πάτρας με ...τον Ρουβά!"

    Ως μόνιμος κάτοικος Αθηνών και προσωρινός κάτοικος Πατρών με την ιδιότητα του φοιτητή έχω να πω ότι η Πάτρα είναι μια από τις πιο καθαρές πόλεις που έχω πάει (έχω βρεθεί δε και σε πολλές πόλεις του εξωτερικού). Είναι σημαντικό άλλωστε ότι οι δρόμοι πλένονται καθημερινά τα βράδια, κάτι που μου προξένησε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Πάτρα.

    Έχετε απόλυτο δίκιο βέβαια για την ποιότητα του οδοστρώματος, το οποίο ακόμα και στην παραλιακή (τυπικά την κεντρική οδό εισόδου στην πόλη) είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αντί να δίνουν λοιπόν 100-120000 € στο Ρουβά και πολλά άλλα για την οργάνωση-παρελκόμενα θα μπορούσαν να στρώσουν κάποιο δρόμο, να μπαλώσουν τέλος πάντων τις τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτάνει η μιζέρια ρε κακομοίρηδες! Μια χαρά τα πάει ο Φούρας και αυτά που γράφετε κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κολοαθηναίε του 12.46 και 2.36 (από τα Γκράβαρα)αν δεν θέλεις να ασχολείσαι με την Πάτρα μην γράφεις σχόλια. Ασχολήσου με το μεγαλύτερο μπουρδέλο πόλη της Ευρώπης που έχεις την ατυχία να μένεις... μινάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Φούρας φταίει ή οι πατρινοί που έτρεξαν χθες να μη χάσουν το θέαμα και μποτιλιαρίστηκε όλο το κέντρο της πόλης χθες; Από τη μια παραπονιόμαστε για την ακρίβεια και από την άλλη τρέχουμε να τα σκάσουμε στο Ρουβά και τους παραγωγούς του. Αυτά βλέπει ο Αλογοσκούφης και καλά μας κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:45

    Δεν είμαι Αθηναίος ο 2:36 για τον άλλο δεν ξέρω.

    Μας τάχετε πρήξει με το τσίρκο σας, για κλόουν είστε καλοί, μαλάκες Πατρινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Πάτρα είναι μια από τις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας, γεμάτη ανέργους και κακομοίρηδες που περιμένουν να ζήσουν από μια γκαρσονιέρα που νοικιάζουν σε όσους φοιτητές είχαν την ατυχία να περάσουν στο 3ης κατηγορίας πανεπιστήμιό τους.

    Μια ολόκληρη πόλη δεν έχει νερό να πιεί και αγοράζουν με τα μπουκαλάκια. Τέτοιο χάλι.

    Το δε καρναβάλι τους είναι το σούργελο του αιώνα. Μιλάμε να γελάνε και να τους κοροϊδεύουνε μέχρι και οι γύφτοι. Παρεπιπτώντος, λόγω γειτνίασης με Ηλία είναι και γεμάτη γύφτους και γενικά σκουρόχρωμους.

    Είναι τόσο βλάκες που θέλανε και την εθνική να περνάει μέσα από την παρηκμασμένη πόλη τους μπας και αγοράσει κανένας περαστικός κανένα κρουασάν ή κανέναν μπουκαλάκι νερό από τα περίπτερα. Όταν πηγαίνω Ζάκυνθο αγοράζω από την Αθήνα ό'τι θέλω και αφήνω στους Πατρινούς το καυσαέριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. BLOOPERS! Εγώ κοιμάμαι όρθιος και η μάνα σας είναι στα γόνατα και bloop, bloop, bloop!!!
    Υ. Γ. άντε και με βρήκατε! τι έγινε? αν σας βρω εγώ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο φιλος 1.22 εκανε την καλυτερη περιγραφη για την πολη των ΠΑΤΡΕΩΝ πουεχω ακουσει εδω και πολλα χρονια...
    Προσθεστε και το αισθημα κομπλεξ αφου συνεχεια αποκαλουν το μπουρδελο τους ΑΧΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...

    Πατρινοι μονο για καρναβαλι κανετε και αυτο κιτς οσο δεν παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο 1.22 και όλοι οι άλλοι που έχετε άποψη για την Πάτρα, έχετε ζήσει ποτέ σε αυτή; Δεν παίζει ρόλο αν τη θεωρεί άσχημη, αυτό άλλωστε είναι υποκειμενικό... Αλλά γεμάτη άνεργους και κακομοίριδες απο πού και ως που;; Νομίζει κανείς ότι η Πάτρα είναι πόλη των 10.000-20.000 κατοίκων όπου όλοι ζούν από τους φοιτητές;; Έλεος! 3ης κατηγορίας το πανεπιστήμιο της;; Πως γίνεται οι σχολές να έχουν τόσο υψηλές βάσεις λοιπόν;;

    Μπουκαλάκια νερό στην Πάτρα;; Πότε;; Όλοι νερό από την βρύση πίνουμε!!! Μα που ζεις πια ρε 1.22;;;

    Και σε πειράζει και το καρναβάλι μας;;; Μην έρθεις και μη το δεις!! Σου επέβαλλε κανείς να κάνεις κάτι για το δικό μας το καρναβάλι;; Εμείς που συμμετέχουμε σε αυτό περνάμε καλά και γουστάρουμε!! Νομίζεις ότι ενδιαφέρει κανέναν αν θα γελάσουν τύποι σαν εσένα;; Μακάρι να μας άφηναν στην ησυχία μας κάτι τύποι σαν εσένα που έρχονται Πάτρα για καρναβάλι και μας την χαλάνε γεμίζοντας τους δρόμους και τις πλατείες με τα μπουκάλια μπύρας τους. Και σε ότι αφορά τη καθαριότητα στη Πάτρα έλα 7.00 το πρωί Κ. Δευτέρα να δεις όλη την πόλη να γυαλίζει κι ας έγινε επέλαση από κάφρους σαν εσένα.. Προλαβαίνουν όμως και επαναφέρουν τη πόλη γρήγορα!

    Τι κόλλημα δηλαδή είναι αυτό;; Η Πάτρα έχει προβλήματα αλλά όχι αυτά που αναφέρονται! Ποια πόλη δεν έχει προβλήματα; Και γιατί τόσο μεγάλη κάψα για το τι κάνουμε εμείς στην Πάτρα;; Με νοιάζει εμένα τι κάνουν στη Λάρισα, τη Λαμία, το Ηράκλειο και όπου αλλού;; Αν μου αρέσει πάω δε μου αρέσει δεν παω...

    Ευτυχώς που υπάρχει η περιμετρική πλέον και δεν μπαίνει στη πόλη η βρώμα σου για να πας Ζάκυνθο. Ευτυχώς γλιτώσαμε από όλους σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Re patriniioi, apo tin stigmi pou exete psifisei tin ragiou gia vouleuti ti milate re..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ;;

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ,ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @8:37 μμ

    Μη λέμε και ό,τι θέλουμε...

    Το νερό της Πάτρας είναι επιεικώς απαράδεκτο! Συνηθισμένος να πίνω νερό βρύσης στην Αθήνα δοκίμασα να κάνω το ίδιο και εδώ και αηδίασα. Ειδικά το καλοκαίρι μυρίζει ΠΑΡΑ πολύ άσκημα. Από το 1ο έτος λοιπόν στην Πάτρα τη βγάζω με Ζαγόρι.

    Γενικά από την Πάτρα δεν έχω παράπονα. Ως φοιτητής πέρασα πολύ ευχάριστα τα τελευταία 5,5 χρόνια που είμαι εδώ. Το καρναβάλι να πω την αλήθεια δε με ενέπνευσε ποτέ, αφού αρέσει όμως σε άλλους δικαίωμά τους.

    Θα επιμείνω πάντως ότι οι δρόμοι της Πάτρας είναι απαράδεκτοι. Τον 3ο-4ο μήνα που έφερα το αυτοκίνητο χρειάστηκε να ισιώσω δύο ζάντες λόγω μιας τάφρου που έπεσα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημαρχάρα ο Φούρας. Ανατρέπει καταστάσεις, καινοτομεί, τα βάζει με συμφέροντα και γι' αυτό όσοι θέλουν την Πάτρα κακομοίρικη και μίζερη τον πολεμούν. Το βράδυ της Τρίτης ο Ρουβάς έβγαλε όλη την πόλη στο δρόμο. Και ο Δήμος δεν πλήρωσε μία. Η Γέφυρα και η Εμπορική Τράπεζα πλήρωσαν για τη συναυλία, με χορηγίες. Ξέρετε άλλο Δήμαρχο που να κάνει τέτοιες μαγκιές. Αλλά, έχουν δίκιο όσοι λένε για Πατρινούς μίζερους που προκειμένου να κάνουν αντιπολίτευση τα βάζουν μέχρι και με τη μάνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ.Παράγινε το κακό με τους μίζερους. Μιλάμε για αρρωστημένη μιζέρια. Τι διάβολο, την έχουν καταραστεί την Πάτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι σοβαρή συζήτηση αυτή τώρα; Κατηγορούνται όλοι οι Πατρινοί ως άνθρωποι και όλη η πόλη επειδή υπάρχουν λακούβες στους δρόμους (λες και είναι Πατρινή πρωτοτυπία αυτό..) και γιατί το νερό δεν είναι αρκετά εύγεστο όπως το Ζαγόρι (πάντως είναι πόσιμο και σε καμία περίπτωση ακατάλληλο);;;;;

    Αν θεωρούσαμε ότι πρέπει μια πόλη πριν διοργανώσει μια εκδήλωση ανοικτή και ελεύθερη για τους δημότες της (είτε την πλήρωνει ο δήμος είτε την πληρώνουν οι χορηγοί) να λύσει ΟΛΑ τα προβλήματά της τότε δεν θα έπρεπε να γίνεται καμία εκδήλωση σε καμία πόλη της Ελλάδας! Ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε πουθενά αλλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν δείτε τι άλλο κρύβεται πίσω απο αυτά που εσείς λέτε για την Πάτρα, ελάτε να τα πούμε γιατί εσείς είστε ( οι περισσότεροι) χούλιγκανς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα στην Πάτρα φέρνουν και την Θώδη. Ήμαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μετά την Θώδη ο Φούρας θα φέρει και τον Βας - Βάς, γιατί όχι, αυτήν την κουλτούρα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Φούρας δεν είναι μόνος του έχει και παρέα. Ψάξτε να βρείτε τον ρόλο του Αβραμίδη που αρχικά ήταν κοντά στον αείμνηστο Κοσιώνη , στην συνέχεια στον Καράβολα και τώρα στον Φούρα.
    Είναι επικερδής η... εργασία του στο Δημαρχείο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. mimΕσύ 7, 44 κάτι θες να πεις, γιατί δεν το λες στα ίσια;
    Υπάρχουν κι άλλοι στο Δήμο της Πάτρας που είναι της παρέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν, δεν το ξέρεται τον Φούρα;
    Ελάτε να τον μάθεται τον παλιοβλάχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. bΑνδρέα Φούρα σ αγαπώ, είπε η Θώδη σε τηλεοπτικό σπότ.
    Άρα λοιπόν όλοι καταλαβαίνουμε με ποιό βλάχο έχουμε να κάνουμε που θέλει να κυβερνά ένα αστικό κέντρο. Πλιάτσικο κάνει ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε μουνιά αφήστε τον Φούρα ήσυχο γιατί είναι καλός άνθρωπος.
    Έχει και εργοστάσιο ροδοζάχαρης στο Μάννεσι.
    όποιος ασχολείται μαζί του του μοιάζει: Είναι καλός παπάρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά οι πατρινοί ζημιώνονται απο τις επιλογές Φούρα. Η θΏΔΗ ΈΡΧΕΤΑΙ και με την κάλυψη του Δήμου... Κοντολογίς , καρναβάλι της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κοιτα ρε που μιλανε οι Αθηναιοι για πολεις :D
    Ρε τρομπες, οι ντοπιοι Πατρινοι στα παπαρια τους το γραφουν το καρναβαλι, ισα ισα λεφτα σας κλεβουνε που ερχεστε σα τα ζωα να μπεκρουλιασετε :D
    Κατα τα αλλα αμα μεινετε στην Πατρα και σε οποιαδηποτε Ελληνικη πολη πλην της χαβουζας - του μπουρδελου της Αθηνας θα καταλαβετε γιατι λετε παπαριες ασυστολα lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. rΟ Φούρας τα έδινε στους δημοσιογράφους όταν ήταν υφυπουργός,στην Πάτρα τα έχει βρει σκούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Φούρας είναι η τροχοπέδη της Πάτρας. Μόνο για πάρτι και την παρέα του ενδιαφέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τον κύριο που έχει στο καρναβαλικό συνεργείο ο κ. Φούρας, τι έχουν να μας πουν;
    Τι δουλειά έχει ένας στρατηγός εκεί;
    Τι δουλειές έχει κάνει στην Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *