GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένω μια απάντηση, κύριε Ρουσόπουλε...

.... Του Ανδρέα Καψαμπέλη .. Αν και από το βράδυ της Δευτέρας που έφαγα την "κεραμίδα" στο κεφάλι, ακούγοντας από τηλεοράσεως ό...

....
Του Ανδρέα Καψαμπέλη
..
Αν και από το βράδυ της Δευτέρας που έφαγα την "κεραμίδα" στο κεφάλι, ακούγοντας από τηλεοράσεως ότι μου την είχαν "στημένη", ρωτάω ποιος είναι ο υπουργός που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή -ταυτόχρονα με το "ντου" των αστυνομικών και του ανακριτή!- μήνυση ώστε να ενεργοποιηθεί- κατά τον κ. Χιώτη- η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθώ, απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.
Ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Λ. Ζαγορίτης δήλωσε ότι αγνοεί...
Εσείς κύριε Ρουσόπουλε, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έπρεπε γνωρίζετε ή έστω να ρωτήσετε να μάθετε; Πόσο θα περιμένω για μιαν απάντηση;...

469 σχόλια

  1. Εγώ δεν έχω καταλάβει, αφού το "εκβιαστικό" e-mail στον Χιώτη έχει σταλεί μέσω Yahoo, γιατί ετέθη αίτημα να δοθούν πληροφορίες από το Google, αφού το κακούργημα του εκβιασμού δεν έγινε μέσω αυτής της εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο Θέμος συκοφαντήθηκε από το PRESS-GR, είχε μεν διακινήσει 5,5 εκατ. €, αλλά δεν ήταν μαύρα, γκρίζα ήταν! Στο χρώμα την πατήσατε ... σκέτο κακούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kατανοώ την ταραχή σου, αλλά μια πιό ψύχραιμη στάση σου στα κανάλια θα έδινε άλλη διασταση και στις θέσεις σου και γενικά στο κίνημα των blogers. Δες τα αποσπάσματα και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι καλός ή κακός. Ο ανελεύθερος δεν θα γίνει ποτέ τίποτε άλλο από κακός τύπος.

    Albert Camus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι, συγχύζεσαι έντονα και χάνεις το δίκιο σου. Πιο ήρεμη παρουσία θα δημιουργούσε καλύτερη εικόνα, αν σ' ενδιαφέρει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ώρα θες περίπου να σου απαντήσει?

    Αν και μέλος της ΝΔ κάποιοι στο κόμμα δεν μας τα λένε καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο σίγουρος είσαι ότι η αμερικανική δικαιοσύνη έχει δώσει δικαστική συνδρομή, κύριε Καψαμπέλη;

    Το ερεύνησες αυτό;
    Δύσκολο είναι βέβαια, αλλά εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αν υπάρχει τέτοια συνδρομή...

    Αντίθετα πιστεύω ότι με παράνομο τρόπο έχουν βρει τις ip σου και γι αυτό δεν τολμούν να κάνουν κι άλλες παρόμοιες "εφόδους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ BLOGS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ , ΛΑΣΠΕΣ Η' ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΟ INTERNET ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΈΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΤΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ SERVERS ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ Η' ΒΑΝΝΑΡΟΝΤΑΣ SITES ΑΠΟ ΤΟΥΣ ISPS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ P2P ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβώς 4:47 ή αυτό η δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο για τις παραστάσεις σας κ Καψαμπέλη, είναι άκρως ενδιαφέρουσες! (Ασφαλώς, στο ελεύθερο blog σας δε θα μπει η απάντηση αυτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. zfΓεια σου Αντρεα,τι να πω απο Καισαριανη στη Φιλοθεη και μετα Καπανδριτι με δανειο 100000 εβρο τι να ξερω δεν ξερω αλωστε η πουτανα του Καισαρα πρεπει να ειναι τιμια ασχετα με το τι φαινεται.Υπαρχει πανελαδικο αιτημα Αντρεα γινε πρωθυπουργος τωρα και μετα ....Αισχος κολησε η δημοκρατια μας βλενορια δωσε πενηκηληνη.Καλη νυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣ

    Ένα ερωτικό σκάνδαλο έγινε αιτία να πέσει η τυραννία των πεισιστρατιδών στην αρχαία Αθήνα, σύμφωνα με τον Θουκυδίδη. Μην βιάζεστε, δεν βιάζομαι να κάνω τον παραλληλισμό με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Απλώς θέλω να επισημάνω ότι κάποιες φορές, κάποια «ασήμαντα» γεγονότα πυροδοτούν τις σημαντικές αλλαγές, είτε στην ιστορία, είτε στην πολιτική, είτε στα μυαλά των ανθρώπων. Αυτό αργότερα ονομάζεται από τους ιστορικούς «επανάσταση», ή άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια.

    Ένα «ασήμαντο», «κίτρινο» μπλόγκ μας κάνει σήμερα να σκεφτούμε κάτι σημαντικό που το έχουμε ξεχάσει: τον λόγο. Δεν βιάζομαι να μιλήσω για ελευθερία του λόγου. Πολλοί αρχαιόπληκτοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, λίγοι όμως θυμούνται ότι η δύναμη των αρχαίων ελλήνων, και ειδικότερα της Αθηναϊκής δημοκρατίας, ήταν η δύναμη του λόγου.
    Όχι του γραπτού, αλλά του άμεσου: πρόσωπο με πρόσωπο. Χωρίς μικρόφωνα, χωρίς μεσολαβήσεις. Χωρίς μάσκες. Οι αρχαίοι Αθηναίοι ήξεραν τη δύναμη του λόγου – αλλά και τους κινδύνους από την δύναμη αυτή. Οι ρήτορες /εισηγητές/αρχηγοί παρατάξεων του δήμου/δημαγωγοί ήταν αυτοί που είχαν τη δύναμη να πείσουν δια του λόγου. Ήταν, όμως, και αυτοί που είχαν την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτής της ικανότητάς τους. Ο κάθε πολίτης μπορούσε μετά να τους κατηγορήσει ότι έπεισαν τον δήμο να ψηφίσει νόμο ενάντιο στα συμφέροντά του, ή να πάρει απόφαση που έβλαψε την πόλη. Ο δήμος είχε το δικαίωμα να τους καταδικάσει εκ των υστέρων γι αυτό: από πρόστιμο μέχρι εκτέλεση. Αυτός ο νόμος λεγόταν «γραφή παρανόμων» και από κάποιους θεωρείται ως το θεμέλιο της αθηναϊκής δημοκρατίας. (Σημείωση: στην σημερινή «δημοκρατία» οι εισηγητές – υπουργοί, βουλευτές, «πείθουν» την βουλή δια της κομματικής πειθαρχίας και δεν έχουν καμία συνέπεια για τους νόμους που ψηφίζουν, ή για αυτά που κάνουν. Περιέργως αυτό ονομάζεται και «νόμος περί ευθύνης υπουργών»).

    Στην Αρχαία Αθήνα συζητούσαν, ομιλούσαν, έλεγαν, όχι απλώς για να περνά η ώρα, αλλά για να αναζητήσουν την αλήθεια, για να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί η Αλήθεια δεν είναι κάτι αυτονόητο, ούτε Μία και Αναλλοίωτη. Γι αυτό, ακόμη και τα παραμύθια των αρχαίων είναι περιέργως «αληθινά».

    Υπήρχαν χώροι άσκησης του λόγου, όπως η Αγορά, ή τα Γυμναστήρια. Στην αγορά συζητούσε, π.χ., ο Σωκράτης, αλλά κυκλοφορούσαν και αυτοί που τον έβριζαν χυδαία. Παρ’ όλ’ αυτά ο Σωκράτης συνέχισε να αναπτύσσει την φιλοσοφία του στην Αγορά και στις Παλαίστρες, χωρίς να γράψει ούτε ένα βιβλίο. Ήταν, πράγματι, ένα «αγοραίος» φιλόσοφος!

    Στην Αρχαία Αθήνα δεν πίστευαν στην «ελευθερία του λόγου», πίστευαν στην αναγκαιότητα του λόγου. Ο λόγος, για τους αρχαίους, ήταν το μόνο μέσο για την αποκάλυψη της αλήθειας. Ήξεραν όμως και την ανάποδή του: ότι ήταν και το όχημα του ψεύδους.

    Αυτό που ζούμε σήμερα μόνο σαν έκλειψη του λόγου μπορεί να χαρακτηριστεί. Μία σύχρονη «Ελλάδα» που δεν ξέρει να συζητά, που δεν μαθαίνει να συζητά, που αγνοεί τον λόγο, άρα αγνοεί την αλήθεια. Αυτή η έκλειψη του λόγου είναι το μέγα σκάνδαλο, η μέγιστη ύβρις. Αυτή η έκλειψη παράγει την κενολογία, την υποκρισία, αλλά και την χυδαιολογία. Παράγει το ψέμα ως τρόπο ζωής, την υποκρισία. Παράγει όμως και το Κίτς. Η τετριμμένη έννοια του «κιτς» είναι το «κακόγουστο». Ωστόσο αυτό, σύμφωνα με τον Κούντερα, είναι επιφαινόμενο: η ουσία του «κιτς» είναι η προσπάθεια των ανθρώπων να κρύψουν την βρώμικη πλευρά τους, να καλύψουν τα περιττώματά τους. «Το κιτς κατ’ ουσίαν είναι η απόλυτη άρνηση των σκατών» (Μ. Κούντερα, Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι). Το κιτς είναι η αισθητική της ηθικολογίας και της υποκρισίας.

    Η «επιχείρηση Καθαρό Internet» είναι για μένα μία κατ’ εξοχήν «επιχείρηση Κιτς». Πράγματι μιλάμε για ένα «βρώμικο» blog. Η αλήθεια σήμερα είναι «βρώμικη».

    Όταν απέναντι στο τέρας τοποθετούμε έναν καθρέφτη και βλέπει το αποτρόπαιο πρόσωπό του, τότε αυτό τρομάζει και επιτίθεται στον καθρέφτη. Στην πραγματικότητα επιτίθεται εναντίον του εαυτού του, αλλά δεν το γνωρίζει. Το υποκριτικό κιτς-τέρας δεν θέλει να σπάσει τον καθρέφτη. Θέλει να τον βάψει, να τον φτιασιδώσει. Αυτό αργότερα θα ονομασθεί «θέτω τους κανόνες διακίνησης ιδεών στο internet», ή κάπως έτσι. Μήπως έτσι κακόγουστα φτιασιδωμένος, ο οχετός της βρωμιάς δεν εκβάλλει, «νομίμως», μέσω απογευματινών εκπομπών από την TV στα σπίτια μας;

    Κάποτε είχαμε μία κιτς δικτατορία, τώρα υπάρχει μία δικτατορία του κιτς.

    Το internet και τα blogs, από μόνα τους, δεν εγγυώνται καμία ελευθερία. Η ελευθερία είναι ανθρώπινη υπόθεση. Των ατόμων ή των κοινωνιών. Ο άνθρωπος εφευρίσκει τις τεχνολογίες της απελευθέρωσης, ή καταδούλωσής του. Διακινδυνεύω , όμως, μία υπόθεση: Τα blogs μπορούν, σε εποχή έκλειψης του λόγου, να γίνουν ένα αρνητικό υποκατάστατο της Αρχαίας Αγοράς. Αρνητικό εξ αιτίας του απρόσωπου και της ανωνυμίας. Υποκατάστατο διότι φαίνεται να είναι ο μόνος χώρος οιονεί ελεύθερης διακίνησης προϊόντων, αλλά και υποπροϊόντων του λόγου. Αυτοί που σκίζουν τα ρούχα τους για το άσυλο της ανωνυμίας στα blogs, δέχονται αδιαμαρτύρητα το άσυλο βουλευτών και υπουργών;

    Στην Αρχαία Αθήνα , πάντως, οι μόνοι που δεν είχαν «άσυλο», ήταν οι πολιτικοί άνδρες, οι οποίοι ήταν εκτεθειμένοι στον δήμο και στην οργή του, δίκαιη, ή άδικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΤΟ FREE INTERNET ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
    ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.
    ΕΝΑΣ ΔΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ
    ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
    03,03,2008 ΣΤΟ Β. ΑΥΤΟΦΩΡΟ
    ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑ ΝΑ
    ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ
    ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΣ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS GR ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ'
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
    Ο.Κ.
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    P.S.
    MHN NOMIZEI OTI ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ
    ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μία ερώτηση απλή: Ο Καμμένος είναι σε θέση να διοικεί υπουργείο;;; Εχθές προσπαθούσε να δείξει στην κάμερα το press-gr και είχε μπει και έδειχνε άλλο site!!!

    ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;;;
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΑΛΟΡΙΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανδρέα μη μασάς είπαμε, θα ανεβεί η πίεση σου, αν διακόψουν τους μπλογκερς, να μεταφερθείτε στη Ολλανδία που τους προστατεύουν, είναι ρεαλιστές, πιο δημοκρατικοί (μαλακα ναρκωτικα, γάμος ομοφυλοφίλων κλπ), και εμείς θα είμαστε μαζί σου να συνεχίσουμε να σχολιάσουμε την ΒΡΟΜΙΚΗ πολιτική τους που ΒΡΩΜΑΕΙ από την ούρα τους μαζί με τα ΜΜΕ ....

    Απο Press-Gr σε Press-hol !!!

    Μη ξεχνάτε παιδιά, ψήφισε Τσιπρα, να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα να το θυμούνται που άφησαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να πεινάει για ένα κομμάτι ψωμί ...

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ... ΔΕΝ ΤΙΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ (άκουσον άκουσον) ...

    Αι τσιχτιρ στα διαλα όλοι τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. είναι ολοφάνερο οτι ξεκίνησε πόλεμος συμφερόντων από τα μμε προς το διαδύκτιο.

    πόλεμος στον οποίο συμμετέχουν κυρίως άσχετοι άνθρωποι με νέες τεχνολογίες, γι αυτό λέγονται τόσες ανακρίβειες.

    κι αυτές οι αρχές γιατί είναι τόσο μεροληπτικές; δεν επενέβησαν στον άδικο χαρακτηρισμό κατά του σημιτη (αρχιερέας διαπλοκής) ούτε κατά των συκοφαντικών φυλλαδίων κατά του παπανδρέου. μάλλον θα διάβαζαν οι αρχές!!!

    περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία του β. χιώτη εναντίον του ανδρέα.. αλλά μάλλον είναι σαν την αξιοπρέπεια του υπαλλήλου των κατά καραμανλή "νταβατζήδων του τύπου". ανύπαρκτα!!!!

    μην υποκύπτετε!!

    μαζί σου ανδρέα, συναγωνιστή από τις κινητοποιήσεις της σχολής εμποροπλοιάρχων αργοστολίου το 1981. από τότε ξέρουμε το ήθος και τα ιδανικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όσοι μεθοδεύουν ενάντια στην ελευθερία του ίντερνετ, ας θυμηθού και τις δηλώσεις του Μαρούδα 1985-1988. θα καταρίψουμε τους δορυφόρους που θα μεταδίδουν τηλεόραση στον ελληνικό χώρο!

    ακόμα ας θυμηθούν και τον καρατζαφέρη με την τηλεόραση "βιντεοκασσέτα χέρι χέρι".

    από εκεί ξεκίνησε και πού έφτασε σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απορώ τι κανει ο Καμένος στα κανάλια. Ούτε blog σα λέξη δε μπορεί να πει όχι να αναλύσει κιόλας τι σημαίνει κάνω post ή γράφω ένα σχόλιο.
    Μου άρεσε η χθεσινή του απορία αν ο owner ενός blog μπορεί να έχει ή να ξέρει τις IP αυτών που σχολιάζουν.
    Που να του εξηγώ τώρα ότι από το σπίτι μου έχω "φάει" 3 ασύρματα γειτονικά δίκτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ, ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ...

    ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΛΠ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ .ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ 2008 ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα περιμένεις απάντηση από τον Ρουσόπουλο, όπως απάντησαν στον λαό γαι τα ομόλογα, την siemens,το χρηματιστήριο, τις υποκλοπές, τα καρτελ γάλακτος.
    Μη βιάζεσαι ...όλα στον (κακο)καιρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΙΞΩΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ;; Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ , Ο ΚΥΡΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕGΑ-ΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Ανδρέα
    Οι πολιτικές ΣΟΥ θεσεις,ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστές.
    Μπορεις να γράφεις και να τις υποστηρίζεις οπου επιτρέπεται και οπου εσυ αγαπάς.(Οχι σε τοίχους bitte)

    Η ενσταση μου ειναι καθαρα αισθητική.

    Απο την στιγμή που επιλέγεις τον πολιτικό σχολιασμό και την ανεξάρτητη ενημέρωση θα ηταν πιο σωστό απο την μεριά σου να μην χρησιμοποιείς τσαμπα χωρο του Google αλλα να δημιουργήσεις και να συντηρείς ενα web site.
    Τα πράγματα θα ηταν πιο απλά και οι διάφοροι ΑΣΧΕΤΟΙ της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν θα δαιμονοποιούσαν τα blogs

    Genau ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΤΕ να μας συνδεσει την ADSL γραμμη?


    ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τουσ


    4 ολοκληρες βδομαδεσ χωρις να συνδεουν το ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!


    ΒΕΒΑΙΑ την ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ μπορουν να την ΚΑΝΟΥΝ...


    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετα το Google που εχει πλεον ιδρυσει ειδικο τμημα να ασχολειται με το Press-gr,
    Πιστευω οτι ο Ρουσοπουλος εχει χασει τον υπνο του! και ψαχνει κατι να απαντησει!
    Ισως σας παρει σπιτι τηλεφωνο να ζητησει συγγνωμη, οποτε καλου κακου περιμενετε πανω απο το τηλεφωνο!

    Συγγνωμη με αυτη τη φατσα που πας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε, αν περιμένεις με τα υστερικά σου να κερδίσεις κόσμο, είσαι λάθος... εμείς που γελάμε με τον Άδωνι, γελάμε και μαζί σου... και μην μπλέκεις την κόρη σου στην ιστορία... οι σοβαρά σκεπτόμενοι δεν θα συγκινηθούν... απλώς δημιουργείς σε ένα νέο παιδί το συναίσθημα ότι η κοινωνία αδικεί τον κουκουλοφόρο γονιό του... αν κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη αισθάνεσαι άνετα, κανένα πρόβλημα... εμείς, που κάποτε παλέψαμε χούντες φάτσα φόρα στις ταράτσες κάποιας Νομικής, αν έχεις ακουστά... –και έχουμε αποστασιοποιηθεί πλέον, δεν συγκινούμαστε από υστερικά... η χούντα έχει πολλές μορφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 8.34

    Ο Καραμανλης σου εδωσε την δυνατοτητα να διαλεξεις μεταξυ Οτε και αλλων 5-6 διαφορετικων εταιρειων!
    Τωρα εαν εσυ διαλεξες Οτε ο Καραμανλης σου φταιει???
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΛΙΚΑ Ο Χρ. Ράπτης του "Πρώτου Θέματος" που γράφτηκε ότι μαζί με τους Καψαμπέλη - Παπαγιάννη είναι πίσω από το PRESS.GR, τι λέει για το blog; Ούτε δήλωση, ούτε διάψευση; Φοβάται το Θέμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενώ είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τα 2 εκβιαστικά εμαιλ - οπως λέει και ο πιτσιρικος στο μπλογκ του - όλοι το έχουνε κάνει γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. KOΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ
    Είναι τόσο αφελής η αμερικανική δικαιοσύνη, που ήρε το απόρρητο έτσι εύκολα επειδή κάποιος λέει πως πήρε δυό ανώνυμα μειλ εκβιαστικά; Για εξετάστε το. Με την μέθοδο αυτή ο καθένας μπορεί να πει πως εκβιάζεται από όποιο μπλογκ του κάνει κριτική, να πει δηλαδή να πήρα δυο email και μετά να ανοίξει το μπλογκ. Μετά θα αποδειχθεί πως δεν εκβιαζόταν, τουλάχιστον από εκεί, αλλά η ζημιά θα έχει γίνει. Θα νομιμοποιείται όμως να δικαστεί ο δυσφημηστής μπλόγκερ, που δεν είναιεκβιαστής, αλλά κατηγορήθηκε άδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Χρ. Ράπτης του "Πρώτου Θέματος" που γράφτηκε ότι μαζί με τους Καψαμπέλη - Παπαγιάννη είναι πίσω από το PRESS.GR, τι λέει για το blog; Φοβάται το Θέμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. PREPEI NA BRE8EI AKOMA ENA SKANDALO TYPOY "ZAXOPOYLOS"
    GIA NA EXOY NE KATI NA LENE TA KANALIA GIA 2-3 MHNES DIOTI APO OTI FANHKE SXETIKA ME TA BLOGGS OI EKFONHTES MAS EKTOS APO 3-4 DEN EXOYN KAN IDEA APO BLOGGS.

    RE PAIDIA TI ORAIA POU TA ELEGE AYTOS O DHKHGOROS STHN TV.

    SKETH GLYKA HTAN.

    AYTON EPREPE NA TON EIXE H XOYNTA STRATODIKH.

    GIATI DEN PAEI NA KATIKHSEI STO IRAN NA BOH8HSEI TOYS EKEI PAPADES NA KA8ARISEI TO IRAN APO TOYS APISTOYS.

    APO BLOGGS OMOS HTAN SAINI. E!

    O SKYLOS MOY KSEREI PIO POLLA APO AYTON TON TYPO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ 8:46 μμ

    από την τσιγμή που δεν μπορούν να κατηγορηθούν Αμερικανοί πολίτες η Αμερικανική χέστηκαν γιά το τι θα κάνει τα ΙΡ η ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είδα τον πανάσχετο Χαλβατζή του ΚΚΕ να λέει μαλακίες για παιδεραστές στο Ιντερνετ λες και δεν τους πιάνουν αυτούς εύκολα και αμέσως. Το άτομο ήταν γελοίο και υστερικό. Ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια συζήτηση ήταν σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. RE PAIDIA GIA PES TE MOY.

    DEN MPORO NA STEILO STON EAYTO MOY 2-3 E-MAIL POY NA AYTO EKBIAZOME ??

    O KYRIOS XIOTHS MHPOS EKANE KATI TETOIO ?

    EAN MAS LEEI OXI TOTE GIATI NA TON PISTEPSO ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 8:50
    Τρέμουν τα μπλογκ, φοβούνται επειδή δεν μπορούν να τα ελέγξουν, ψήφισαν νόμο για τα dvd.
    Δουλεύουν για τον Τσίπρα όταν παίρνουν αυταρχικά μέτρα, και δεν το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπορείς ρε φίλε και αυτό έκανε ο Χιώτης. Έστειλε τα mail στον εαυτό του

    Αυτό που ήθελε το πέτυχε? Πήραν τα IP? Βρήκαν τον Καψαμπέλλη?

    Άρα που βλέπεις το παράξενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να σημειώσω ότι subpoena = απλή κλήτευση. Αυτό σημαίνει ότι το Google για να δώσει τα στοιχεία δεν χρειάζεται καν δικαστική συνδρομή.

    Απλά ο ενδιαφερόμενος απευθύνεται σε ένα δικηγορικό γραφείο των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με τη βοήθεια του Γιού μου κατάφερα να μπώ και να σας γράψω ότι: Τους τελευταίους δύο μήνες, όταν κάθομαι να δω τις ειδήσεις στις 0800 (μετά από 5 λεπτά δεν αντέχω άλλο) γυρνάω κανάλι και βλέπω ζώα της ζούγκλας.
    ΗΛΚΥΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εγω παντως αποκλειω να υπαρχει καποιος κακοβουλος που ηθελε να στησει ενα κακουργημα για να μπορει να ζητησει αρση του απορρητου στο google για καποιο blog( για να το κανει να σωπασει) και θα εστελνε mails στον εαυτο του ανωνυμως αναρτωντας παραλληλα για τον εαυτο του σχολια υβριστικα( η να κανει μονο το πρωτο). Ετσι θα μπορουσε να φθασει στα log-files των bloggers και να τους εκθεσει και φιμωσει. Αυτα τα πραγματα ομως δεν γινονται στην δημοκρατικη Ελλαδα...και ειμαι βεβαιος οτι ποτε δεν τα κανουν λειτουργοι του τυπου.
    Επισης με στεναχωρει το φαινομενο οτι ολα στην Ελλαδα γινονται μισά, αφου τους δικαζουμε στα παραθυρα γιατι πριν τελειωσει το δελτιο δεν μας ανακοινωνουν και τις ποινες που επιβαλλουν... εκτος αν το κανουν για να εχουμε αγωνια για αυριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κύριε Καψαμπέλη

    μην χαλάτε την ζαχαρένια σας με τον Ρουσόπουλο και γενικώς ότι εκφράζει την ... φαιδρά πορτοκαλέα.

    Δεν θα σου απαντήσει, επειδή δεν απαντάει, αλλά δουλειά του είναι να ρωτάει ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ, όπως κάναν σε σένα οι δημοσιογράφοι του ΜΕΓΚΑ.

    Σήμερα ο ΑΓΙΟΣ στο μπλόγκ των Μπλούπερς, θέτει με μεγάλη ευκρίνεια, την διαφορά του ΤΥΠΟΥ των ΕΠΩΝΥΜΩΝ, από τον ΤΥΠΟ της ελεύθερης έκφρασης.

    Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ τους δεν είναι ένα απλό επώνυμο, είναι ένας ΡΟΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    Οταν σου λένε να γράφεις ΕΠΩΝΥΜΑ ενοούν, να ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ, ώστε να μπορούν να γράφουν ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ κάθε φορά ορίζουν ότι πρέπει να αναφερθεί και μάλιστα με τα ΦΙΛΤΡΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ τους.

    Την επόμενη φορά που θα σε καλέσουν, ΜΗΝ ΠΑΣ.

    Ετσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα ΕΡΧΟΝΤΑΙ αυτοί για να κερδίσουν λίγο ΚΥΡΟΣ, εδώ.

    Οπως αυτοί παίζουν τον ρόλο τους παίξε και σύ τον δικό σου, που η ειδική ΕΠΩΝΥΜΙΑ σου , σου προσφέρει.

    Είσαι πλέον άνθρωπος που ο καθένας θα εμπιστευόταν την καταγγελία του, που χρειάζεται και κάποιες δυνατότητες δημοσιογραφικής διερεύνησης πριν κατατεθούν δημόσια.

    Βοήθησε ώστε να έρθουν στο μπλόγκ δημοσιογραφικά θέματα που δεν βγαίνουν έξω από τον τύπο της διαπλοκής.

    Ανοιξε μια επώνυμη διεύθυνση, ώστε να σου στέλνουν καταγγελίες πληροφορίες κλπ, για να τα προωθήσεις, αν το ΠΡΕΣΣ δεν σου δίνει δυνατότητα διαχείρισης;

    Να ξέρεις ότι θα είμαστε μαζί σου στο ταξίδι της εναλλακτικής πληροφόρησης.

    Και τότε ο Ρουσόπουλος θα σου απαντήσει.
    Εχει μάθει να απαντάει μόνο στην φωνή της εξουσίας.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ BLOGGERS H HTAN ROSOPOYLAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σε λιγο θα σε παρει τηλεφωνο και θα σου πει.
    Α ρε κατακαιμενο βοιδοπουτσα που σου χρειαζεται.
    Κανε μαλακιες και μετα ελα με το κωλο για τα ρεστα.
    Ολα εδω πλερονονται βλακα.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο Alter, συμφώνησαν Παυλόπουλος και Χατζηνικολάου ότι δεν φαίνεται να προκύπτει εκβιασμός. Μάλλον θα πρόκειται για ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΕΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. geia se olous imaste mazi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. το οτι τα καναλια εχουν γραμμες και τις ακολουθουν δεν προκαλει και μεγαλη εκπληξη και με το θεμα του Blog καταλαβα οτι δεν ξερουν τον χριστο τους απο ιντερνετ και τι γινεται σημερον ημερα και σε αυτους τους δημοσιογραφους υποτιθεται οτι εμπιστευομαστε την ενημερωση μας

    welcome to idiot-iki tileorasi

    Κυριε Καψαμπελη δεν σας γνωριζω προσωπικα και δεν ξερω πραγματικα ποση ευθυνη φερετε για οσα σας καταλογιζουν...παντως το να χανετε την ψυχραιμια σας αναμεσα σε 3-4 αδαης απο τεχνολογια ανθρωπους δεν προκειται ποτε να σας βοηθησει να βρειτε το οποιο δικιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 8:54 μμ

    Σωστός.
    Νομίζω ότι το press-gr πρέπει να τελειώσει με τα posts του Καψαμπέλη και να μείνει έτσι όπως το κατεστραμένο Stalingrand σαν μνημείο του φασιστικού κατεστημένου.

    Και να γεννηθεί το press-2 με κρυμμένες IP και περισσότερη γνώση

    Θα πρότεινα επίσης στο press-2 χτυπήματα κάτω από τη μέση, εν γνώση ψευδείς ειδήσεις για καθυστερημένους βουλευτές-δημοσιογράφους μέχρι να λειώσουν (αλλά αυτή τη παράγραφο τη γράφω επειδή είμαι αγανακτισμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΌΧΙ! ΟΧΙ ! ΤΟ ΒΡΗΚΑ! ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

    Είδατε σήμερα είπαν οτι απο ότι εντόπισαν το "εκβιαστικόν" μαιλ εστάλη απο ιντερνετ καφέ..κατάλαβες...εγώ λέω να πάμε να στέλνουμε όλοι μια που με τις φωτό στο βήμα ο Χιώτης δείχνει και το μαιλ του.Ετσι να τους μπερδέψουμε..
    Το καλύτερο ανέκδοτο το πε η Τρέμη σήμερα (και τη συμπαθούσα ρε γμτ) στο δελτίο στο μέγκα οτι ας μην υποτιμούμε τη νοημοσύνη των τηλεθεατών γιατί οι τηλεθεατές είναι αρκετά έξυπνοι να καταλάβουν οτι δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι διεφθαρμένοι..
    εσείς...?ποιόν εμπιστέυεστε...?εγώ τελικά μόνο τη χλωρίνη clinex...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θα περιμένεις πολύ φίλε μου..
    Τι ρωτας και συ τώρα..πότε απάντηση ο κ.Ρουσσοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.







    -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.






    -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.






    -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.





    -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ουτε και τη χλωρίνη εμπιστεύομαι πια..πάει τη νόθευσαν και αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πως και σταματήσανε τα υβριστικά σχόλια?

    τι έγινε παιδάκια? κλασαμε μαλλί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΔΡΕΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΧΙΩΤΕΣ

    -Γιατί οι χιώτες όταν βγαίνουν στα παράθυρα γελάνε ???
    .Γιατί κοιτάνε τη φάτσα τους στα τζάμια.


    -Γιατί οι χιώτες κουνάνε χαρτιά στα παράθυρα ??
    .Γιατί δεν έχουν μαντήλια

    -Γιατί οι χιώτες κάνουνε 4 δουλειές ??
    .Γιατί έ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αντρέα εξήγησε μας κάτι: Απ' ότι ξέρεις, έχει ταυτοποιηθεί σχέση των "εκβιαστικών" e-mails με το press.gr; Αν όπως γράφεται στον Τύπο η απάντηση είναι όχι, πώς έγινε αυτή η επιδρομή εναντίον σου; Δηλαδή, αν το ξαδερφάκι μου που είναι 10 χρονών, στείλει από την Αλεξανδρούπολη ένα e-mail π.χ. στο Θέμο γράφοντας ότι "για 20000 Ε θα σταματήσει το Βήμα (λ.χ.) να γράφει εναντίον σου", την άλλη μέρα θα οδηγήσουν τον Λαμπράκη σιδηροδέσμιο στην ασυνομία και θα κατάσχουν τα κομπιούτερ του Βήματος; Μήπως υπάρχουν ευθύνες κρατικών λειτουργών για την όλη μεθόδευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Aκουσα τώρα στο Σκαι πως θα υποχρεώσουν τα μπλογκς να γίνουν επώνυμα. Κίνα και Αφγανιστάν θα κάνουν την Ελλάδα. Πρέπει οι μπλόγκερς να αντιδράσουν ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS.


    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS.



    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POSTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αληθεύει αυτό που άκουσα πως ο κ.Χιώτης κάλυπτε το ρεπορτάζ του Μαξίμου στο ΒΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ,

    ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απορώ γιατί όταν λέει ο Αγγέλου ή ο άλλος ποιος το είπε δεν είδα/πήρα το DVD δηλ λέει σε 10.000.000 Έλληνες είστε ΜΑΛΑΚΕΣ

    να μην έχω εγώ το δικαίωμα να πω εσύ είσαι μαλάκας (εξύβριση) ή το ακόμη καλύτερο ο Αγγέλου ΕΚΒΙΑΖΕΙ τον Καψαμπέλη. Τουστειλε mail "Ανδρέα τα λεφτά μέχρι αύριο σε βαλίτσα" (σφάξιμο με το μπαμπάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αληθεύει αυτό που άκουσα πως ο κ.Χιώτης κάλυπτε το ρεπορτάζ του Μαξίμου στο ΒΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ... ΡΙΞΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ... Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΕΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ... ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ... ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ DONT WORRY... ΑΛΛΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΑ BLOGS ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ:
    -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΜΟΥ
    -ΔΙΑΒΑΖΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΡΕ ΜΑΝΑ ΑΣΕ ΜΕ...
    -ΜΠΛΟΟΟΟΚΣΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΕΔΩ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤA ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ MEGA.. ΣΒΗΣΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...
    -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ... ΠΟΥ 8Α ΜΠΛΕΞΩ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
    -ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ

    ΑΡΓΟΤΕΤΕΡΑ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ... ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ....

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΣΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΖΩΞΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ...

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ... Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Τ Ε

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ,

    ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΙΩΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. διορθωση

    ...........ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΣΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΝΑ Φ Α Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι ΣΑΝ
    ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΖΩΞΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ...




    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. .....Και προπάντων αν ξαναβγείς στα παράθυρα μην απαντάς πολιτικά(-ντικα).
    Λιγόλογες απαντήσεις, Ακριβείς, Καίριες. Τότε θα πάθουν ταραχή, και θα φανεί η ποιοτική διαφορά των ιντερνετικών από τους επαγγελματίες των παραθύρων, δικηγόρους, πολιτικούς, σχολιαστές κλπ.
    (Και δεν εννοώ βέβαια αυτούς που γράφουν ό,τι τους κατέβει - για το οποίο όμως έχουν κάθε δικαίωμα),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αληθεύει αυτό που άκουσα πως ο κ.Χιώτης κάλυπτε το ρεπορτάζ του Μαξίμου στο ΒΗΜΑ;

    ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ??


    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    Τι σκατά φυλλάδα αγοράζαμε ??
    Καλά να πάθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. mipos epeidi ginontai ekbiasmoi me kameres, magnitofona kai tilefona prepei na apagoreftoun ola afta i na gini eidiki nomothesia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τα στοιχεία ενός τόπου δεν αποτελούν μόνο ένα σκηνικό μπροστά στο οποίο εκτυλίσσονται τα δρώμενα, τα συγκροτούν κιόλας.
    H τρέχουσα πραγματικότητα πρέπει να εμπναιεται, να ενσωματώνει και να αναπαριστά την γνώμη και την εμπειρία αυτού του τόπου.
    Ωστόσο κοινωνικές πολιτικές, οικονομικές, ιδεολογικές, προκαταλήψεις δεν έχουν μέχρι και σήμερα κάνει το οικονομικοκοινωνικοπολιτικο κατεστημένο να δει πέρα από το δικό του πλαίσιο θέλουν με κάθε τρόπο να κυριαρχούν , επίσης έχουν ορίσει τον εαυτό τους και ως διανοητική και ηθική ηγεσία αυτού του τόπου ( direzione intelletuale e morale).

    Σήμερα το internet αλλάζει τα δεδομένα, αλλάζουν συνολικά το πλαίσιο, μετατρέπεται σε πεδίο αναμετρήσεων, μια νέα κοινωνική αρένα είναι γεγονός, οι εξουσίες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στο προσεχές μέλλον, όλα διευρύνονται, οι ιδεολογικές και οικονομικές συνέπειες τής νέας κοινωνικής πραγματικότητας σε λίγο καιρό θα είναι αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Αγρότες, βουνίσιοι, κοσμοπολίτες, απολιτικ" νέοι και νέες
    όλοι το ίδιο.

    Σε λίγο καιρό αρκετοί θα χλευάζουν την εκζήτηση του πολιτισμένου βίου και θα προτιμούν να τονίζουν ότι είναι << βουνίσιοι>>

    Πλέον στην κοινωνία δεν υπάρχουν αποδεκτές δικαιολογίες, όλοι σε όλα βλέπουν προσωπικό, οικονομικό η πολιτικό κίνητρο.

    Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι “ ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ”

    vasilis t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κύριε Καψαμπέλη,
    Οι φωνές δεν οδηγούν πουθενά.
    Τα απλά επιχειρήματα αποδίδουν καρπούς.
    Αφού μιλάνε για εκβιαστικό mail από το yahoo.gr, τι δουλειά έχει το Google;
    Αν δεν γνωρίζουν πως να βρούν το IP του mail, τότε δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
    Γιατί οι αρχές δεν παγίδεψαν τον εκβιαστή;
    Δεν θα έπρεπε οι αρχές να δώσουν μία ανακοίνωση;
    Πολύ κακώς κύριε Καψαμπέλη και κύριοι διαχειριστές που δεν διαχειριστήκατε τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 9:39 μμ

    Blooper πολύ καλά. Αναρτήστε τα, να τα δει η εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. copy-paste:
    "Στα πλαίσια της αντίδρασής μας απέναντι σε ψηφιακά αναλφάβητους συκοφάντες όπως ο κ. Χιώτης .."

    Κύριε ή Κυρία !

    ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο κ.ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΕΤΕΛΕΣΕΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΩΝ. Η ΠΑΤΡΙΣ ΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ. κ.Χ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ. ΔΙ'ΕΜΕ ΕΠΡΑΞΕΝ ΑΡΙΣΤΩΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Άρθρο παρέμβαση στα τεκταινόμενα.

    TA BLOGS.

    Την τελευταία περίοδο μεσούντος του Σκοπιανού ,του ασφαλιστικού, και της Ζαχοπουλιάδας- DVD, προτάχθηκε από το δημοσιογραφικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας ο τρομερός κίνδυνος για την κοινωνία από τα blogs.
    Mπήκαν λοιπόν στο στόχαστρο της συμβατικής δημοσιογραφίας και του πολιτικού προσωπικού ορισμένων κομάτων ,οι αρθρογράφοι και ΄οσοι επικοινωνούν μέσω διαδικτύου και ιδιαίτερα νέοι αλλά και μεσήληκοι πολίτες.
    Όπως διαφάνηκε οι κίνδυνοι που απειλούν το καταρρέον μιντιακό κατεστημένο και τα παντοειδή μυστικά ή φανερά στηρίγματά του συνίστανται στους εξής:
    -H ευρύτερη διαδικτυακή ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων στερεί πόρους από τη διαφημιστική πίτα των καναλιών.
    -Η έκφραση της αηδίας της κοινωνίας από τη διαχείρηση των πληροφοριών από τα ΜΜΕ, τείνει να προσλάβει διαστάσεις απαξίωσης τους καθώς και των επενδεδυμένων κεφαλαίων σ΄αυτά.
    -Προκαλεί βίαιες αναταράξεις και ανακατατάξεις στον έλεγχο της πληροφόρησης και της υποτιθέμενης αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.
    -Εθίζει την κοινωνία σε νεότερες μορφές άμεσης επικοινωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς τη διμεσολάβιση τρίτων πολλάκις διαστρεβλωτικών παραγόντων.
    -Αποδυναμώνει την εξουσία της πολιτικής εκπροσώπησης και των ΜΜΕ πάνω στην κοινωνία των πολιτών.
    Για αυτούς κύρια τους λόγους τα Ελληνικά κοντόφθαλμα ΜΜΕ, αντί να προσβλέπουν και να επενδύουν στη νέα τεχνολογία και τη χρήση της, επέπεσαν επί των Ελληνικών blogs με βασικό στόχο τον έλεγχο και πειθαναγκασμό της μπλογκόσφαιρας.
    Γιαυτό ,
    Επισείουν την άκρατη κινδυνολογία.
    και καταγγελία των blogers ως συκοφαντών, εκβιαστών, χυδαίων και κακόπιστων.
    Ονόμασαν τους blogers ως Λούμπεν δημοσιογραφία κατά το Λούμπεν προλεταριάτο (Οποία μαστοριά του γνωστού συγκροτήματος για συνειρμούς).
    Τέλος εστιάζουν στην ανωνυμία των blogers η οποία ισχύει παντού στις δημοκρατίες.
    Επειδή ο κύκλος μόλις άνοιξε μέσα σε δύσκολες ημέρες, προκαλούμε όποιον κύριο της εκπεφρασμένης συντεταγμένα πολιτείας, εμείς οι Μπλόγκερς εδώ και τώρα.
    Φιμώστε τα μπλόγκς
    Διασύρετε απλούς και έντιμους πολίτες και ιδιαίτερα νέους.
    Κάντε σεμνά τα κέφια των πολεμίων μας.
    Δέστε τη σκέψη μας
    Δικάστε την ελευθερία της άποψης.
    Ο Βολταίρος με την ψήφο του θα σας απαντήσει δεόντως.
    Κυριακή κοντή γιορτή καπετανέοι διαφέντες της ζωής μας.
    Ένας απλός πολίτης και bloger.
    EΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 9.43

    πλακα κάνεις ή τα πιστεύεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΩΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ??

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. copy-paste:
    "Στα πλαίσια της αντίδρασής μας απέναντι σε ψηφιακά αναλφάβητους συκοφάντες όπως ο κ. Χιώτης .."

    Κύριε ή Κυρία !

    ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΥΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Ο κ.ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΕΤΕΛΕΣΕΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΩΝ. Η ΠΑΤΡΙΣ ΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ. κ.Χ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ. ΔΙ'ΕΜΕ ΕΠΡΑΞΕΝ ΑΡΙΣΤΩΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία και που αναγκάστηκε να τα δωρίσει χα!!! χα!!! χα!!! για να περισωθούν τα προσχήματα και να μη πάει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και ο Γιώργος Παπανδρέου να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???


    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???


    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???


    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανασκουμπώθηκαν οι δημοσιογράφοι στα κανάλια. Τα μαζεύουν τώρα.
    Δεν υπάρχουν στοιχεία-ενδείξεις ομολόγησε ο κος Χιώτης για εκβιαστικά e-mails από τον Καψαμπέλη.
    Ψάχνουν να βρούν τους "ενόχους" μέσα από τα απλά posts των χρηστών. (όσοι απλοί χρήστες εκβίαζαν ανώνυμα να πάνε φυλακή)
    Ο Υπουργός Οικονομικών απέλησε την ιδιαιτέρα του λόγω φιλικών σχέσεων με κάποιον απ'τους admins.
    Το ίδιο και την αδερφή της! (τώρα πως βολεύτηκε όλο το σόι στο υπουργείο, αυτό είναι άλλο θέμα)
    Υφυπουργός της κυβέρνησης έθαβε τον υπουργό του μέσα από σχόλια του press-gr σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
    3 βουλευτές της Ν.Δ. κάνανε το ίδιο για άλλους συναδέλφους τους σύμφωνα με τα κανάλια.
    Δημοσιογράφοι σχολίαζαν κακόβουλα στο press-gr (προφανώς εννοούσαν μέσα στα σχόλια των χρηστών) για να εξυπηρετήσουν επιχειρήσεις και οικονομικά συμφέροντα σύμφωνα με το ΑΛΤΕΡ.
    Οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα κανάλια μας λέγανε οτι το πρώτο πράγμα που κάνανε κάθε πρωί ήταν να μπένουν στο press-gr και να διαβάζουν τις ειδήσεις.
    Κι εγώ ο αφελής ρωτάω: με την λογική αυτή, και γιατί το πρώτο πράγμα που κάνανε μην είναι το συνεχές ποστάρισμα στο blog?
    Μήπως οι περισσότεροι χρήστες του press-gr είναι δημοσιογράφοι, υπουργοί, βουλευτές και πολιτικοί γενικότερα και βγάζουν τα "άπλυτα" τους στην φόρα για να ικανοποιήσουν τα δικά τους "σχέδια" πίσω από την ανωνυμία?
    Και γιατί να φταίμε όλοι εμείς οι απλοί χρήστες που το privacy μας είναι αναφέρετο δικαίωμα της Δημοκρατίας και του Συντάγματός μας?
    Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε για αυτούς?

    ένας απλός blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Και θα περιμένεις για πολύ καιρό ακόμα...ρουφιανολαμόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. "έχουμε ήδη έρθει σε επαφή"

    το ήδη ήρθε πολύ αργότερα από το έδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μη μασάς ρε Ανδρέα. Γράψ΄ τους όλους στα αρχίδια σου. Η ενημέρωση μέσω του διαδυκτίου ήταν είναι και θα είναι η μόνη αξιόπιστη. Συνέχισε. Μαζί σου είμαστε όλοι οι του διαδυκτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το ιστολόγιο κύριοι, σε αντίθεση με τον ιστότοπο, δεν είναι επίσημη πηγή πληροφόρησης, είναι ένα on-line λεύκωμα ή ημερολόγιο. Αυτή είναι η εκ της ταυτότητάς του ιδιότητα, τόση είναι και η αξιοπιστία του. Η αξιολόγηση του περιεχομένου ενός blog ως προς την αξιοπιστία αυτή επαφίεται αποκλειστικά στο IQ του επισκέπτη και αυτό που εσείς ως όργανο οφείλετε, είναι το να τονίσετε την φύση και την εκ προοιμίου αναξιοπιστία αυτής της πηγής.
    Αυτή είναι η εκ της ταυτότητάς του ιδιότητα, τόση είναι και η αξιοπιστία του.
    Με αυτό δεν συμφωνώ, διότι μας βγάζεις όλους αναξιόπιστους.
    Αν ο επισκέπτης είναι έξυπνος θα καταλάβει ότι πρόκειται για αναξιοπιστία. Αν δεν είναι έξυπνος, καλά να πάθει.
    Θέλει αλλαγές το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

    http://www.youtube.com/watch?v=icIXMhOq1io

    ΠΕΣΤΑ ΜΙΚΗ... ΠΕΣΤΑ


    ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Στο press-gr υπήρξαν κατά καιρούς αναρτήσεις που δεν μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες. Κάποιες άλλες μου άρεσαν. Υπήρχε ανομοιογένεια και αυτό από μόνο του έδινε ένα στίγμα αρκετά ερεθιστικό. Σε προκαλούσε δηλαδή να κάνεις επιλογές, να σχολιάσεις, να προσπαθήσεις να διαμορφώσεις το περιεχόμενο με την συμμετοχή σου.

    Είχα ενοχληθεί από την κατάχρηση της ελευθερίας έκφρασης από ορισμένους ανώνυμους που έβγαζαν τα απωθημένα τους επιδιώκοντας να ενσπείρουν σχετικό χάος. Από την άλλη, παρατήρησα ότι σε μεγάλο βαθμό, πολλοί αξιόλογοι χρήστες του ιστότοπου press-gr έτειναν να προσπερνούν αυτές τις προβληματικές συμπεριφορές και να δίνουν σημασία στην ουσία.

    Με τον καιρό, άρχισα να εκτιμώ την έλλειψη αστυνόμευσης. Άρχισα να νοιώθω την υπερβολή σαν αποτέλεσμα μιας πολυτέλειας που μου εξασφάλιζε την ανεμπόδιστη ενατένιση ενός μεγάλου φάσματος της ελληνικής κοινωνίας, με τις θετικές, τις αρνητικές και τις απαράδεκτες πλευρές της. Αυτή η πλατφόρμα είχε εξελιχθεί σε κάτι πέρα από απλό καφενείο ή ελεγχόμενο μέσο ενημέρωσης. Είχε εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα διάδρασης ανάμεσα σε ανήσυχους πολίτες, ταραχοποιούς, δημοσιογράφους με εναλλακτικές προσεγγίσεις, αντικοινωνικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους...
    όλοι όσοι είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούσαν να αρθρώσουν λόγο κάποιου τύπου.

    Υποθέτω ότι στο δικό μου μπλογκ που έχει πιο προσωπικό χαρακτήρα, ίσως να είχα την τάση να σβήσω τα καταχρηστικά σχόλια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαιτώ το ίδιο εδώ. Ενα μπλογκ σαν αυτό εδώ, μου δίνει την αίσθηση της περιπλάνησης στον δρόμο. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Αυτό έχει από μόνο του μια εξαιρετική γοητεία και αποτελεί πηγή γνώσης, λόγω της επαφής που εξασφαλίζει με όλες τις πτυχές της τρέχουσας πραγματικότητας, όπως αυτή αποτυπώνεται στο νου των συμμετεχόντων συμπολιτών όλων των αποχρώσεων. Κανείς δεν αποκλείστηκε εδώ, ακόμη κι όταν η συμπεριφορά του/της ήταν προσβλητική.

    Απίστευτη πολυτέλεια και πείραμα των αντοχών της δημοκρατίας. Η όχι;

    Ας το διαφυλάξουμε και ας το εμπλουτίσουμε εάν μπορούμε. Ελπίζω οι διαχειριστές του press-gr να μην απορροφηθούν από τη λογική του θεάματος, να μην πέσουν στην παγίδα της συναισθηματικά φορτισμένης προσωποπαγούς αντιπαράθεσης με κέντρα εξουσίας που επιδιώκουν την πόλωση με σκοπό την αλλοίωση της πολυπλοκότητας του διαδικτυακού μέσου -παραγνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα στοιχεία του εγχειρήματός τους και τα οποία πιθανά προέκυψαν χωρίς να τα έχουν προβλέψει οι ίδιοι.

    πολύ φιλικά Μιράντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΕΠΡΕΠΕΝ -ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ- ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΗΣ. ΣΥΝΕΚΕΤΡΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (Νομοθετική, Δικαστική, Εττελεστική-βλέπε ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ). ΤΟΤΕ η 4η εξουσία δεν είχε θεσμοθετηθεί.

    Τώρα έχομεν έλλειψη τοιούτων γιγάντων. Δια τελευταίαν φοράν που ευτύχησεν η πατρίς να διαθέτει έναν τοιούτον ισχυρόν άνδρα ήτο η χρθυσή εποχή 1967-1974.

    Εκτοτε λειψανδρεία. Βρέθηκαν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας να χλευάσουν και να ειρωνευθούν το γεγονός ότι κάποιος δημοσιογράφος-ονόματι Σαμιώτης νομίζω- διέθετε λανθάνοντι τρόπω, κάποια χαρίσματα εκ των 4 εξουσιών. Εγώ αμφιβάλλω. Ισταμαι όμως στο γεγονός της χλεύης.
    Διατί είναι μεμπτόν να έχομεν μίαν αρχήν και έναν ισχυρόν άνδρα ??

    Προς θεού ! Δεν γνωρίζω αν σήμερον διαθέτει κάποιος αυτό το χάρισμα, αλλά διατί να τον αποθαρρύνομεν, αν υφίσταται τοιούτος ??

    Μετά τιμής

    Ενας κάτοικος του Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Παιδιά εξηγήστε μου κάτι. Γιατί αυτή η υπόθεση με τους blogers σει πάρει τόσες μεγάλες διαστάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αντί σχολίου
    http://tasxoliamou.blogspot.com/2008/02/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Kκαι τελικά πως μπαίνεις σε μια συζήτηση με κάποιους που δεν έχουν ιδέα-δεν ασχολούνται βρε αδελφέ με το internet O N. Xατζηνικολάου αναφερόταν στο USB λέγοντάς το WSB τονίζοντας πως δεν ξέρει αν το λέει σωστά.
    Φαντάζεσαι π.χ. τον Ρεχάγκελ να συζητάει για την Εθν. Ομάδα με την Χρ. Λαμπίρη ή την Α. Δρούζα. Ή τον καθ. Κρεμαστινό με τον Η. Μαμαλάκη καρδιολογικά θέματα, (πιό σχετικός θα ήταν). (Σχηματικά τα τελευταία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 10:01 μμ

    Ωρισμένα σχόλια δεν ήταν απλώς καταχρηστικά.
    Ήταν απάνθρωπα (βλέπε Μ. Γιαννάκου όταν έχασε το πόδι της).
    Αυτά δεν τα είδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 10:03 μμ

    Διότι "μπλοκάρουμε" τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ !!!

    ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΕΠΡΕΠΕΝ -ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ- ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΗΣ. ΣΥΝΕΚΕΤΡΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (Νομοθετική, Δικαστική, Εττελεστική-βλέπε ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ). ΤΟΤΕ η 4η εξουσία δεν είχε θεσμοθετηθεί.

    Τώρα έχομεν έλλειψη τοιούτων γιγάντων. Δια τελευταίαν φοράν που ευτύχησεν η πατρίς να διαθέτει έναν τοιούτον ισχυρόν άνδρα ήτο η χρυσή εποχή 1967-1974.

    Εκτοτε λειψανδρεία. Βρέθηκαν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας να χλευάσουν και να ειρωνευθούν το γεγονός ότι κάποιος δημοσιογράφος-ονόματι Σαμιώτης νομίζω- διέθετε λανθάνοντι τρόπω, κάποια χαρίσματα εκ των 4 εξουσιών. Εγώ αμφιβάλλω. Ισταμαι όμως στο γεγονός της χλεύης.
    Διατί είναι μεμπτόν να έχομεν μίαν αρχήν και έναν ισχυρόν άνδρα ??

    Προς θεού ! Δεν γνωρίζω αν σήμερον διαθέτει κάποιος αυτό το χάρισμα, αλλά διατί να τον αποθαρρύνομεν, αν υφίσταται τοιούτος ??

    Μετά τιμής

    Ενας κάτοικος του Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αγαπητέ κύριε Καψαμπέλη,
    Αυτή την ελευθερία που δίνει το press έκαναν τους πολιτικούς και όσοι εμπλέκονται σε μη σύννομες πράξεις να φρυάξουνε. Τους ξέφυγε η κατάσταση και προσπαθούν με κάθε μη σύννομο τρόπο να σας φυμώσουν. Δείτε στην καταγγελία μου στις 21/10/2007 περί "συγκοινωνούντων δοχείων". Κανείς δεν απάντησε.Και ήταν επώνυμη. Έχουν γίνει όλοι άφωνοι ιχθύες, οι κρατούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΩΡΑΙΑ ! ΕΝΑΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ή ένας ΧΙΩΤΗΣ !!

    ΣΥΜΦΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αγαπητοί κύριοι: Χωριάτες, Άγιοι, bloopers, Ανδρέηδες και λοιποί οργισμένοι, αλλά βολεμένοι ψευτοεπαναστάτες, μην χαλάτε την ζαχαρένια σας με τον κ. Ρουσόπουλο.


    Δεν θα σας απαντήσει, όχι επειδή δεν απαντάει, αλλά επειδή δεν ασχολείται με σκουπίδια.

    Και μη ξεχνάτε τις απόκριες.

    Ντυθείτε τενεκέδες. Ξεγάνωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???


    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???


    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΟΜΟΣ ΧΙΩΤΗ" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Όχι Όχι. Ο Ρουσόπουλος θα απαντήσει και θα πει:
    Άλλη ερώτηση ή
    Έχω απαντήσει ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. @@..........Ας το διαφυλάξουμε και ας το εμπλουτίσουμε εάν μπορούμε. Ελπίζω οι διαχειριστές του press-gr να μην απορροφηθούν από τη λογική του θεάματος,.............. και τα οποία πιθανά προέκυψαν χωρίς να τα έχουν προβλέψει οι ίδιοι.

    πολύ φιλικά Μιράντα

    27 Φεβρουάριος 2008 10:01 μμ@@

    Μιραντα εισαι στο μυαλο μου !!
    Δεν εχω να προσθεαω τι, ουτε να αφαιρεσω τι !!!
    Γιωργος

    υγ
    Καλα ρε π#$*η μου παλι οι αδερφες Μαγιρα στα προκριματικα της Γιουροπαταταβιζιον ;;;
    Θα μου πεις τοσες αδερφες βλεπεις στα ελληνικα καναλια, αυτες σε πειραξανε ;;
    Εργολαβια ρε παιδια, οπως περσυ Καπουτζιδης-Μακρυπουλια ...
    τι ηθοποιος κι αυτη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 10:10 μμ

    Είσαι σίγουρος ότι οι εκτός blogging θα καταλάβουν τι εννοείς;
    Με το που ακούγεται η λέξη αναξιόπιστα, τελειώσαμε.
    Δεν διαβάζεις τι λεει ο φίλος;
    Ο Χατζηνικολάου δεν ξέρει να πει USB, σκέψου τι θα γίνει μέχρι να καταλάβει τι είναι το usb.
    Από την άλλη πλευρά ο Κουίκ και ο Ανδρουλάκης που είναι μεγαλύτεροι από το Χατζηνικολάου, γνωρίζουν τι είναι το usb.
    Θέλω να πω ότι κι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την ηλικία.
    Όταν είμαστε προσεκτικοί είναι καλύτερα για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ .

    ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΓΚΑΡΣΙΟΝΕΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ,ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ.

    ΗΑΤΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΛΞΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙ ΟΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ

    ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΚΙΤΣ ΒΙΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΧΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΜΑΡΩ ΖΑΧΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κύριε Ρούπουλε,

    Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου με τους Χωριάτες, Άγιους, bloopers, Ανδρέηδες και λοιπούς οργισμένους, αλλά βολεμένους ψευτοεπαναστάτες.


    Τί να απαντήσεις στα σκουπίδια. Σήκω το δεξί σου φρύδι και γράψτους όπως εσύ ξέρεις.

    Και μη ξεχνάς, έρχονται απόκριες και καλή διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 10:13 μμ

    Σκουπίδι είσαι. Εγώ όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. αν περιμένεις απάντηση από το ρουσόπουλο πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος πρέπει να είσαι, ορισμένως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ !!!

    ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΕΠΡΕΠΕΝ -ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ- ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΗΣ. ΣΥΝΕΚΕΤΡΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (Νομοθετική, Δικαστική, Εττελεστική-βλέπε ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ). ΤΟΤΕ η 4η εξουσία δεν είχε θεσμοθετηθεί.

    Τώρα έχομεν έλλειψη τοιούτων γιγάντων. Δια τελευταίαν φοράν που ευτύχησεν η πατρίς να διαθέτει έναν τοιούτον ισχυρόν άνδρα ήτο η χρυσή εποχή 1967-1974.

    Εκτοτε λειψανδρεία. Βρέθηκαν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες μας να χλευάσουν και να ειρωνευθούν το γεγονός ότι κάποιος δημοσιογράφος-ονόματι Σαμιώτης νομίζω- διέθετε λανθάνοντι τρόπω, κάποια χαρίσματα εκ των 4 εξουσιών. Εγώ αμφιβάλλω. Ισταμαι όμως στο γεγονός της χλεύης.
    Διατί είναι μεμπτόν να έχομεν μίαν αρχήν και έναν ισχυρόν άνδρα ??

    Προς θεού ! Δεν γνωρίζω αν σήμερον διαθέτει κάποιος αυτό το χάρισμα, αλλά διατί να τον αποθαρρύνομεν, αν υφίσταται τοιούτος ??

    Μετά τιμής

    Ενας κάτοικος του Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.

    "Τέλος στην προδοσία και στην ασχήμια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά της εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος νέοι υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα έρθει η σειρά των "ατάκτων" της Νότιας Αμερικής, ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας. Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο την "Μεγάλη Αλβανία" ξεκινώντας από το Κόσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί "επιστήμονες" επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της "Μεγάλης Αλβανίας" την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκει στην Αλβανική Τσαμουριά απ' όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ και γι' αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως, τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της φιλοαλβανικής τακτικής οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία τη Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Έτσι γυρίζοντας σε 'μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από τις όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς και εμείς. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας, γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της Διεθνούς Κοινότητας του ΟΗΕ δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας, και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας. Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης"


    ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΝ ΝΥΞΗ, ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να βομβαρδιστεί με εκατοντάδες mails ο κ. Χιώτης με τα αντίστοιχα "εκβιαστικά μηνύματα" μπας και συνειδητοποιήσουν τη γελοιότητα του πράγματος και καταλάβουν ότι δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι για να πιστέψουμε την ερασιτεχνική πλεκτάνη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

    Ο ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΖΕΙ .

    Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΗΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.

    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΤΟΥ.

    Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

    Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. COPY-PASTE:

    " Ο/Η the Bloopers team είπε...
    @10.22

    Είσαι ντροπή για την πατρίδα μας μαλάκα!

    You're a disgrace to our country asshole!"

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ- ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Είδατε πως συνετηστήκανε οι

    BLOOPERS

    και ζητάνε αφμ, τηλ., διευθ,ζώδιο, σπουδές, επαγγελματική θέση, συναισθ. - οικογ. κατάσταση,
    για να συνομιλήσουν δημοκρατικά.

    Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

    όπως κι ο κουκουλοφόρος dears!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 10:21 μμ

    Εδώ είναι Ελλάδα. Ούτε Αμερική, ούτε Καναδάς, ούτε Αυστραλία που θα τον είχαν πάρει με τις λεμονόκουπες που δεν ξέρει να πεί USB.
    Αν πράγματι έγινε όπως το λένε, έξω θα είχε απολυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΕΧΩΝΕ ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΠΕΡΔΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ GAY ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΤΥΧΟ ΣΤΗ GAY ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ''ΣΑΛΩΜΗ''ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Καλά ο Χιώτης είναι τόσο μαλάκας που πρέπει να εκβιαστεί γερά μια φορά στα αληθινά και να του λένε θα σε γαμήσουμε άμα ξανα βγεις στα κανάλια. Μετά από αυτό να δούμε τον Χιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΑ 2 E-MAIL...ΤΟΛΜΗΣΤΕ ..ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. όλος αυτός ο ντόρος σχετικά με τα μπλόκς γίνεται για να ξεχνάει ο κόσμος τα πραγματικά του προβλήματα (ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, )
    και κατι άσχετο πως περιμένουμε άνθρωποι που εδω και 13 χρονια (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) δεν εχουν καταφέρει να λύσουν τα απλά θέματα του έλληνα πολίτη και όταν λέω απλά εννοώ (ασφαλιστικό, παιδεία, κοινωνική πολιτική, γραφειοκρατεία, τοκογλυφεία, υγεία, αξιοκρατεία,......κλπ) πως θα λύσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής όπως Σκοπιανό, ΚΙ άλλα που θα τα βρούμε μπροστά μας
    Θα τους πρότεινα για το ασφαλιστικό βέβαια αντί να αυξήσουν όρια ηλικίας να επιστρέψουν τα κλεμμένα τόσον ετών και τους κλέφτες των ταμείων να τους εκτελέσουν προς παραδειγματισμό όποιοι και αν είναι αυτά για την ώρα
    Υ.Γ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ... ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. 10:31 μμ

    Ξέρεις το yahoo ID που στάλθηκε το mail που λέει αυτός ο Χιώτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Φίλοι,
    Μη μασάτε όσα λέει ο χατζηπαπάρας.

    Δεν ξέρει τι είναι το universal serial protokωλο ??

    Το λέει για ξεκάρφωμα. Γύρευε πόσα mail και αναρτήσεις έχει στείλλει.

    Τα ίδια έλεγε προχθές και ο Σαμιώτης ο ακατονόμαστος. Αλλά από ότι φαίνεται έστελνε ακόμα και στη χάρη του εκβιαστικά mail.

    ΟΛΟΙ, ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Κε ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,

    συνεχίζεις να παραπλανείς τους σκεπτόμενους πολίτες. Είναι προφανές ότι σου έκαναν μήνυση γιατί ΤΟΤΕ αποκαλύφτηκες. Και δεν σε συνέλαβε κανείς γιατί ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ γνωρίζοντας ότι είναι περισσότερο από βέβαιο πως κάποιος (ακόμα και υπουργός) θα σου έκανε μήνυση.
    Το χειρότερο για σένα ξέρεις ποιό είναι; είσαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και αντί να έχεις επώνυμο και διάφανο blog, δημιούργησες (μαζί με τους άλλους) ανώνυμο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ blog. Αυτό ήταν και είναι ύποπτο. Γι' αυτό οι γελοίες και άναρθρες κραυγές σου από τηλεοράσεως σε καθιστούν ΑΜΕΣΩΣ ένοχο.
    Εγώ ο απλός σκεφτόμενος πολίτης επέλεξα την ανωνυμία γιατί ΕΣΕΙΣ οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ με την ανωνυμία σας λειτουργείτε ως κουκουλοφόροι - δοσίλογοι μιας παραεξουσίας που προσπαθεί με κάθε μέσο να "πειράξει" τη συνείδησή μας.
    Θα αποκαλύψω την ταυτότητά μου όταν στο πλαίσιο της αυτοκάθαρσης των Ελλήνων bloggers υιοθετηθεί ο κανόνας της ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΑΚΙ.

    Ε ΡΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ

    ΑΝΩΜΑΛΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. "Αν πρόκειται για χιούμορ ζητάμε εκ των προτέρων ταπεινά συγνώμη για την φόρτισή μας."

    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ (ΑΡΓΗ) ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ...ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ.


    ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ. ΒΑΡΑΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...."

    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΚΙ,

    ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. spider - nemo θα συμφωνήσω μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

    - ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΑΝΤΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΝΟ.

    Π.χ. ΑΝΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. απάντηση:
    αγαπητέ Info Press,

    ο όρος "καταχρηστικά" σχόλια είναι ένας γενικός χαρακτηρισμός που περιλαμβάνει και τις ακραίες εκφάνσεις. Δεν με ενδιαφέρει να ανεβάζω τους τόνους, αλλά μόνο να εκφράσω το ελάχιστο απαραίτητο. Κατά κάποιον τρόπο, ο γραπτός λόγος μένει και αυξάνει με τον χρόνο.

    Όπως θα έχεις καταλάβει λοιπόν με ενδιαφέρει η εξάντληση των ορίων ελευθερίας προκειμένου να προσεγγίσουμε τη γνώση κατά το μέγιστο. Ο δειλός και θυμωμένος "μικρός" άνθρωπος που "ξεσαλώνει" στο dark room κάποιου ιστότοπου και μιλά απάνθρωπα για κάποιον άλλο, τελικά είναι "μέλος" αυτής της "κοινωνίας" και είναι ενδιαφέρον να είναι ορατός σαν πνεύμα και όχι σαν εγκληματική πραγμάτωση (και πόσω μάλλον από θέση εξουσίας).
    Εδώ, ας πούμε ότι ίσως έχω την ευκαιρία να έρθω σε επαφή μαζί του, πριν τον βρω μπροστά μου στη γωνία του δρόμου.

    Το πρόβλημά μου είναι πως να αντιμετωπίσω εκείνον που ως φορέας εξουσίας, δεν θα με ρωτήσει ποτέ και δεν θα θέσει ποτέ τις επιλογές του και τις απόψεις του στη δημόσια θέα, αλλά μεθοδεύει τα στρατηγικά του σχέδια ερήμην.

    Αυτός ο τελευταίος τρέφει τους φόβους μου. Πρόκειται για άλλης τάξης πράγματα.

    Άλλο το λιβελογράφημα σε μια στήλη σχολίων, η υστερική παραφορά, οι βρισιές, ακόμη και οι πρόστυχες/κακόγουστες απειλές και οι φήμες που διαδίδουν οι εξ'ορισμού "μη αξιόπιστοι" και άλλο οι χωματερές της Ελλάδας, το εξασθενές χρώμιο, ο πόλεμος των στρατών, ο εξανδραποδισμός των πληθυσμών, το εμπόριο σκλάβων κ.λπ

    (Λυπάμαι ειλικρινά για όλα όσα έχει υποφέρει η πρώην υπουργός παιδείας. Της εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σταθεί τυχερή μετά από όσα αντιμετώπισε και να είναι καλά. Θεωρώ επίσης ότι έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα σε σχέση με το περίφημο βιβλίο! Και το πλήρωσε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μόλις τώρα πήρα ένα ε-μαιλ που το υπογράφει ο μλόγκερ www.kolopetinitsa.blogspot.com και με εκβιάζει πως άν δεν του δώσω 10.000 ευρώ θα γράφει εναντίον μου.
    Μπόμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Κύριε Καψαμπέλη, όταν ζητάτε νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Blog, στις πολυάριθμες εμφανίσεις που σας προσέφερε ο διώκτης σας, το MEGA, επιδιώκετε νομοθέτηση ΙΔΙΩΝΥΜΟΥ ?

    Γιατί, ο φαινομενικά ο κατήγορός σας (πρώην αντιεξουσιαστής!!!) Οικονομέας, αυτό επιζητούσε.

    Τα γελοία επιχειρήματα του Χιώτη (το αγαπημένο τέκνο του ΔΟΛ, γιατί δεν ανέφερε για ποιόν ακριβώς λόγο συκοφαντήθηκε?),περί εκβιασμού, δεν στέκουν. Περί Χιώτη, όμως, γράφει το http://www.blog.anti.gr/ και όποιος έχει κοινή λογική καταλαβαίνει.


    Ο λόγος είναι απλός.
    ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ.


    Μήπως το press-gr στήθηκε για να αποτελέσει το "λαγό", το "άλλοθι" της χειραγώγησης των Bloggers ???

    Και πώς ισχυριστήκατε ότι υπερασπιστήκατε τον Καμπουράκη, αφού ο αρθρογράφος του press-gr ήταν που τον ξεμπρόστιασε (Παπαγιάννης), δημοσιοποιώντας προϊόν παράνομης καταγραφής (συνομιλία Καμπουράκη-Στέφανου Χίου), ύστερα από εγχειρισμό CD από άγνωστο !!!!

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 10:42 μμ

    Φίλε δεν συμφωνώ. Το ότι κρύβονται όλοι μαζί είναι ύποπτο. Το ότι είναι δημοσιογράφοι φέρουν διπλή ευθύνη.
    Η εκάστοτε εξουσία ζητάει ευκαιρίες για να ψηφίζει νόμους που δεν ευνοούν τους πολίτες.
    Ο Καψαμπέλης και οι λοιποί κρύβονται και γίνονται αιτία να ψηφιστούν νόμοι εις βάρος όλων.
    Γιατί;
    Όσο δεν μου αρέσουν αυτά που λεει η κυβέρνηση, άλλο τόσο δεν μου αρέσουν κι αυτοί που κρύβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ.

    ΑΛΛΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ
    ΣΕ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΓΙΑΤΙ
    ΤΟ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΜΕ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ
    ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΑΛΛΑ.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ?

    ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟ.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ..
    ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    Π.Χ
    ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ
    ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.

    ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ?

    ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΟΧΙ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΟΥΝ ΣΕ
    ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ..

    ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..

    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. και μένα μούλθε χθές ένα mail ανώνυμο φυσικά. Μου ζητούσαν 30.000 εβρουδάκια, σε κέρματα.
    Να τα αφήσω μου είπαν γωνία ρηγίλης και βασ. σοφίας.
    Τότε τους απάντησα με μήνυση: Που να κουβαλάω ρε καθίκια 30.000 κέρματα ?? Είναι μικρή η απόσταση δεν λέω, αλλά θα μου πέσει η μέση.

    Τους έκανα μήνυση λοιπόν και θα τους πάρω και τα σώβρακα.

    Ο ΣΑΜΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΚΛΑΙΜΕ-ΓΕΛΑΜΕ..

    ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

    ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Α.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,
    ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    "ΠΑΙΔΑΚΙΑ"..ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΟΧΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ"..

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ..

    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ..."ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ"..ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. για να μη σας δουλεύουν:
    http://www.lawnet.gr/case_study.asp?pagelabel=4&idMelet=20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αφού ρε φίλε ζούμε σε μια χώρα μπουρδέλο, τι ψάχνεις να βρείς; Μην Αγχώνεσαι και πές τους να πάνε να γαμιθούνε κι αν έχουν αποδείξεις για τον εκβιασμό να έλθουν να σε συλλάβουν.
    Και να έρθουν τα μουνόπανα να συλλάβουν κι εμένα.....αν μπορέσουν να βρούν ποιός είμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. 10:31 μμ

    Ξέρεις το yahoo ID που στάλθηκε το mail που λέει αυτός ο Χιώτης;

    27 Φεβρουάριος 2008 10:35 μμ

    --------------------------------

    An o Xiotis anefere oti to ekviastiko mail itan apo yahoo, tote vrisketai efkola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ MAIL Η ΕΦΟΡΙΑ.
    ΜΟΥΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΑ "ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΜΟΥ"

    ΕΜΑΘΑΝ -ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ-ΠΩΣ ΚΑΝΩ 4 ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΜΠΑΤΣΟΣ-ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΩ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ??

    Ο ΤΖΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Δικαιοδοσία στο Ιντερνετ

    Το πρόβλημα της δικαιοδοσίας στα εγκλήματα που τελούνται στο Διαδίκτυο δεν είναι απλό καθώς το Διαδίκτυο λόγω της παγκοσμιότητάς του επιτρέπει στον οποιοδήποτε να εισάγει και να καταστήσει προσβάσιμη από όλα τα σημεία του πλανήτη οποιαδήποτε πληροφορία θελήσει. Για την ανεύρεση της αρμοδιότητας του δικαστηρίου πρέπει να καθοριστεί ο τόπος τέλεσης του αδικήματος. Για τον καθορισμό του τόπου τελέσεως του αδικήματος υποστηρίζονται τέσσερις θεωρίες.
    Α) Η θεωρία του τόπου ενέργειας, σύμφωνα με την οποία ως τόπος τέλεσης του αδικήματος θα πρέπει να θεωρηθεί ο τόπος όπου ετελέσθη η ενέργεια που έτεινε στο άδικο αποτέλεσμα και αν η ενέργεια έλαβε χώρα σε περισσότερα από ένα κράτη, ο τόπος όπου ολοκληρώθηκε.
    Β) Η θεωρία του τόπου του αποτελέσματος, όπου ως τόπος τελέσεως του αδικήματος θεωρείται ο τόπος όπου εκδηλώθηκε το ζημιογόνο αποτέλεσμα.
    Γ) Η μικτή θεωρία, όπου ως τόπος τελέσεως του αδικήματος θεωρείται τόσο ο τόπος ενέργειας όσο και ο τόπος του αποτελέσματος με δικαίωμα επιλογής του αδικηθέντος.
    Δ) Η θεωρία του βαρύνοντος τόπου, σύμφωνα με την οποία ο τόπος του αδικήματος εντοπίζεται στο κράτος όπου το έγκλημα εκδηλώθηκε κατά την κύρια σημασία του. Βέβαια υπάρχουν δυσκολίες κατά την εφαρμογή της θεωρίας δεδομένου ότι είναι δύσκολο να καθοριστεί ο βαρύνων τόπος για την τέλεση της διαδικτυακής αδικοπραξίας.

    Η κρατούσα θεωρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι η θεωρία του βαρύνοντος τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. 10:57 μμ

    Όσο έχεις τη λέξη "αναξιόπιστα" κανείς δεν θα σου δώσει σημασία φίλε.
    Ή μήπως βάζεις τη λέξη αυτή επίτηδες για να τη γλυτώσουν από τις συκοφαντικές μυνήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Πρεπει να αποδείξουμε οτι ο Χιώτης το έστειλε μόνος του το e-mail. Καμιά ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    Λουμπεν ενημέρωση χαρακτηρίζει το Βημα την ενημέρωση απο τα Blogs .Ευχαριστώ.΄’Εμαθα τι είναι λούμπεν Ενημέρωση.Γιατί μέχρι σήμερα πίστευα οτι Λουμπεν ενημέρωση ήταν οτνα ο δημοσιογράφος καθίσταται εκπρόσωπος της Αστυνομίας.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα πως λουμπεν ενημέρωση είναι όταν βλέπεις dvd και το αποκρύπτεις με δικαιολογιές γελοίες.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νομιζα πως λουμπεν ενημέρωση ειναι η δημοσιογράφια που στις δυσκολες στιγμές έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα τα όνειρα και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης.
    Ευχαριστώ .Έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. "Ξέρεις το yahoo ID που στάλθηκε το mail που λέει αυτός ο Χιώτης;"

    NAI, ΠΑΡΤΟ:

    127¶malakies4§papariesª666º.rg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Τα στέλνω απο εδώ γιατι δεν έχω καμμια εμπιστονή στο απόρρητο των διαδικτιακών μου συναλλαγών στην Ελλάδα
    Xρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αγαπητέ Καψάμπελη,
    που ήθελες να μπουκάρουν στο σπίτι του κυρ Μήτσου? που είναι στημένος στα 4σερα και τον καρφώνουν πρωί-βράδυ?
    Διάλεξες δεν ξέρω γιατί την σύγκρουση με το σινάφι σου, μην προκαλείς γέλια με τις υστερικές σου τσιρίδες στα κανάλια. ΗΡΕΜΑ.
    Σαν παλιός "αγωνιστής" θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι οι αγωνιστές μέχρι να δικαιωθούν , αν ποτέ γίνει αυτό,ενίοτε ματώνουν καρτερικά. Αν είσαι καθαρός θα λάμψεις αν είσαι βρομούσας θα σβήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 11:01 μμ

    Ξαναρωτάω, ξέρει κανείς το yahoo ID, που στάλθηκε το mail στο Χιώτη.
    Τι εύκολα βρίσκεται, άμα δεν το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. "ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ΄;"

    ΞΕΡΟΥΜΕ-ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Εγώ ξέρω το yahoo ID του Χιώτη και το πουλάω 100 Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. "Ξέρεις το yahoo ID που στάλθηκε το mail που λέει αυτός ο Χιώτης;"

    NAI, ΠΑΡΤΟ:

    127¶malakies4§papariesª666º.rg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Για όσους ενδιαφέρονται τί "παίζεται" παγκόσμια με τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και τις προσπάθειες των εξουσιών να τις ελέγξουν δεστε εδώ :

    1. http://www.wikileaks.be/wiki/Wikileaks
    Με δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ διατάχτηκε η μόνιμη λογοκρισία του site, το οποίο έχει δημοσιοποιήσει συνταρακτικά στοιχεία για ανομίες της άρχουσας τάξης. Παρόλα αυτά το site υπάρχει (με servers αλλαχού) και η υπόθεση εξελίσσεται στα δικαστήρια.

    2. http://www.eff.org/
    (Electronic Frontier Fountation)
    Με έδρα τον Καναδά, ίδρυμα μπροστάρης στα δικαιώματα των πολιτών στην ψηφιακή κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Εγώ ξέρω το yahoo ID του Χιώτη και το πουλάω 99,99 Ευρώ.

    PROLABETE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. 11:10 μμ
    Όχι του Χιώτη φίλε. Το εκβιαστικό που του στείλανε. Αυτό το ID λέω.

    11:11 μμ
    Πολύ αστείο. hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ΄;"

    ΞΕΡΟΥΜΕ-ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ !!

    27 Φεβρουάριος 2008 11:10 μμ
    ================================
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ...

    ΛΕΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ.

    30.000,00 ΕΥΡΩ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. 11:19 μμ

    Κι εγώ φιλικά στο είπα, ποτέ εχθρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. OXI ! Den exo arxidia Mister.

    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΘΕΛΩ 30.000,00 ΕΥΡΩ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. -ΔΟΓΜΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

    Και εξηγούμε: Η εξουσία και τα τσιράκια της, μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων, θέλουν να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό σε όσους διανοούνται να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σαν μέσο έκφρασης και ενημέρωσης. Διότι ακόμα δεν μπορούν να το ελέγξουν.

    Επίσης δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα ξερονήσια-Οχι ότι δεν το σκέφτονται και αυτό.

    Ετσι το μόνο μέσο για την καταστολή μας είναι ο ΦΟΒΟΣ.

    Οπου δεν πίπτει η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ μέσω του "πολιτισμού" τους που μας ταϊζουν, πίπτει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ.


    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΦΟΒΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Αγαπητέ Ανδρέα Καψαμπέλη.....Ψυχραιμία...Δεν κατάλαβες ότι με τη στάση του...κακού δοσίλογου του Ελληνικού Κινηματογράφου ο Χιώτης έκλεψε την παράσταση στα Media κι' ας είχες δίκιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 11.23
    δεν ειμαι χιωτηςβημανεαδολομεγαρο\

    όμως αν ξέρεις
    μίλησε
    παρακαλώ
    27χρονώνήτανκρίμαπρεπειναξεκαθαριστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΜΕ...
    ΕΑΝ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΟΥΛΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΤΩΡΑ
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ρε BLOOPERS δεν πάτε να γαμηθείτε? Ποιοί νομίζετε ότι είσαστε ρε? Χωροφύλακες στ' αρχίδια μας? Ή τίποτα γενικοί γαμάω και μας διασύρετε σαν χώρα στα Αμερικανάκια.
    Άστε στο διάλο που θα διαλέξετε εσείς πότε και πως θα μας απαντήσετε!
    Κλάστε ρε να φύγουν οι καπότες γιατί φαίνονται και σας εκθέτουν!
    Είσαστε ικανοί εσείς για απαξία?
    Άντε ρε να κάνετε κανά τσιμπούκι στις μαιμούδες και μετά τα λέμε!!!
    Ξερόλες!!! Την μόνη επανάσταση την οποία μπορείτε να κάνετε είναι να μας τσιμπουκώνετε μέχρι θανάτου!
    Στο διάλο χάλασα το στόμα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
    ΠΡΩΤΟΝ: Είστε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ!!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιό πάνω,ο οποίος λέει πως είμαστε πολλοί μα δεν μιλάμε!
    ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΑΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!!
    ΜΗΝ ΤΟ ΒΕΥΕΤΕ ΚΑΤΩ!!!
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    Σάββας,Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ DEAL..

    ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ..ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΝ ΘΕΜΟ,
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
    ΔΕΛΤΙΟ..ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ..ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ.

    ΤΖΕΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
    ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΕΝΝΟΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ο φόβος είναι το όργανο της εξουσίας, η ρητορική περί του φόβου ως οργάνου της εξουσίας είναι το όργανο της επόμενης εξουσίας. Και ο φόβος και η ρητορική περί φόβου επιτελούν το ίδιο έργο: ομογενοποιούν και συσπειρώνουν απέναντι στην ετερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ
    ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΧΤΗΣ ΣΤΟ
    ΒΗΜΑ.

    ΧΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Παιδιά SOS. Πράγματι είναι κάποιοι που θέλουν τη λύση του μυστηρίου Χιώτη στα σοβαρά. Τέρμα τα αστεία. Βοηθήστε μας στη λύση.

    SOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Καλά, όπως λέει σήμερα το www.blog.anti.gr γιατί ο Χιώτης δεν έκανε τα κλασσικά; Υποκύπτει δήθεν στον εκβιασμό, σε συννενόηση βέβαια με την Ασφάλεια, προσημειώνει χαρτονομίσματα, πάει στο ραντεβού και πιάνει η Αστυνομία το πουλάκι που τον εκβιάζει; Γιατί κύριε Χιώτη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !

    ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ.

    είναι που θα μας έπαιρνε τα σώβρακα. Αυτός δεν ήταν ???

    ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αναρωτιέμαι πόσο αδαεις γύρω απο το διαδίκτυο είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοδικηγόροι, κλπ. Αυτοί οι "αναλφάβητοι" οδηγούν τη χώρα στις χειρότερες στιγμές της. Μαζί με τον Κωστάκη (που έχει εξανλήσει τα DVD) να τους στείλουμε γρήγορα σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. 11:39 μμ

    Από την πρώτη στιγμή το είπα αυτό.
    Μου φαίνεται όμως ότι είναι περισσότεροι αυτοί που μας εμπαίζουν και προσπαθούν να μας βγάλουν όλους αναξιόπιστους για να σώθούν τα τομάρια κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Η κοινωνία δεν είναι τόσο του καναπέ όσο νομίζετε κάποιοι νομείς της Εξουσίας. Οι πολλοί κατανοούν. Τα blogs θα αντιδράσουν στις καθεστωτικές τρομοκρατικές κουτοπονηριές σας. Και μην πείτε παρακαλώ πως σας εκβιάζω ή σας απειλώ. Ένα πολιτικό σχόλιο έκανα
    Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ?? 4 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ.

    ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 8π.μ. έως 12.00, ΜΠΑΤΣΟΣ 13.00-21.00, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 21.01-24.οο και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 00.01-7.59.

    ΣΑΜΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. 11:42 μμ

    Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ DVD. Για CD επτόκειτο, αλλά καθότι οι "αστέρες" είναι αμαθείς, κολήσανε στο DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. BLOOPERS
    δεν θέλετε "ασχετους" κοντά σας!
    μη μας πλησιάζετε τότε,
    γιατί θέλετε μόνο να πάρετε,
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ να δώσετε τίποτα!

    Logical song / SUPERTRAMP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ποιος σας είπε οτι οι μεγαλοδικηγόροι κοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι αναλφάβητοι. Αναλφάβητος είναι αυτός που δεν γνωρίζει γράμματα δηλαδή έχει 0 γνώση. Οι παραπάνω έχουν αρνητικό πρόσημο γνώσης. Δηλαδή χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ.

    30.000,00 ΕΥΡΩ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.

    27 Φεβρουάριος 2008 11:23 μμ

    ++++++++++++++++++++

    Ego deinw ta misa avrio kiolas.
    Gia na kanonisoume, steile mail sto dhe@yahoo.gr ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. 11:47 μμ

    eheis plaka, kalo asteio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. 11.46

    που ζείς;
    επειδή τους ανεχόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑ.


    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Τα πράγματα είναι απλά.
    Ποιος ήξερε τον Αρχιδοχιώτη πριν τον εκβιασμό που δήθεν του έκαναν.
    Κανένας. Όμως τώρα ποιοι τον ξέρουν...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ
    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ
    ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
    ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΑΓΡΑΦΟ ΧΑΡΤΙ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Η ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
    ΤΩΡΑ
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΓΚΣ
    ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΗ ΚΑΙ
    ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΝ
    ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΧΑΧΑΧΑ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ"
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ...
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. 11.50

    φίλε δεν μιλώ για τα τωρινά
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
    από το 1988;

    αυτό ρωτάω
    αν κανείς καταλαβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ

    Λουμπεν ενημέρωση χαρακτηρίζει το Βημα την ενημέρωση απο τα Blogs .Ευχαριστώ.΄’Εμαθα τι είναι λούμπεν Ενημέρωση.Γιατί μέχρι σήμερα πίστευα οτι Λουμπεν ενημέρωση ήταν οτνα ο δημοσιογράφος καθίσταται εκπρόσωπος της Αστυνομίας.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νόμιζα πως λουμπεν ενημέρωση είναι όταν βλέπεις dvd και το αποκρύπτεις με δικαιολογιές γελοίες.Κρίμα .Γιατί μέχρι σήμερα νομιζα πως λουμπεν ενημέρωση ειναι η δημοσιογράφια που στις δυσκολες στιγμές έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα τα όνειρα και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης.
    Ευχαριστώ .Έμαθα

    Το οτι θα έφτανα στο σημείο να συμφωώνω σε ολα με τους Bloopers μονο ο ρουσόπουλος και ο ΔΟΛ μπορούσε να μας το κάνει αυτο παιδια ε?
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. 11:56 μμ

    Εγώ δεν συμφωνώ σε όλα και εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. πως πανε οι χιωτες το πρωι στην δουλεια τους??
    Με το περιπολοκο του αφεντικου τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ τι τον έκανες στις δηλώσεις σου τώρα:
    ξέρω χαθήκανε το αντονιο με το μαριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Χιώτη μαλάκα γαμιέσε εσύ και όλο σου το σόι.

    Γεώργιος Αλεξίου Παπαδημήτριος.
    Αφροδίτης και εθνικής αντιστάσεως 3Γαλάτσι.
    email: Georpapad@hotmail.com
    τηλ:6945822188

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Μιράντα είσαι πολύ καλή!

    και εγώ είχα "τρομάξει" με τα "σεντόνια" και τις βρισιές χωρίς νόημα,χωρίς επιχειρήματα αλλά αργότερα το είδα όπως εσύ!
    Μια πολυτέλεια μιας κοινωνίας που δεν δέχεται τίποτα διαφορετικό από τον υιοθετημένο κώδικα της κοινωνίας αυτού του τόπου και αυτού του χρόνου.

    Αν και θεωρώ ότι τα υβριστικά σχόλια ήταν από ανθρώπους που δεν θέλουν τα blogg,εσκεμμένες ενέργειες για να δώσουν αλλοθι σε μερικούς να τα επιτίθενται.

    Πάντως οι διαχειριστές πολύ σωστά εν τέλει αφήσαν ελεύθερο το blogg για να γίνει "αυτολογοκρισία" μεταξύ μας..΄τελείως δημοκρατικά.


    Mερικοί blogger πιστεύουν στην λογοκρισία των πολιτών-αναγνωστών.(αν και πολλά bloggs γινανε γνωστά σε εμάς από το press!)
    Το "πειραμα"όμως του press-gr είναι όντως πρωτόγνωρο,εντυπωσιακό και επιμορφωτικό!
    Μιράντα συμφωνώ με την ανάλυσή σου σε όλα!

    Το logg ου δεν μας είπες!

    Ελαφίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Περιβαλλοντολόγοι στην οροφή του βρετανικού κοινοβουλίου

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. 11:53 μμ

    Η εξουσία και το κατεστημένο, δεν φοβούνται κανέναν.
    Τι να φοβηθούν; Τη δύναμη των blogs;
    Ποιά δύναμη;
    Αυτήν που δεν έχουμε;
    Τόσες μέρες λέγανε το com, μας προστατεύει.
    Σε λίγο θα φτάσουμε στον spineless ΟΗΕ και οι bloopers μας έχουν βγάλει το όνομα ώς αναξιόπιστους.
    Ο ΟΗΕ θα πιστέψει τους bloopers που θα γίνουν το νέο κατεστημένο της Ελλάδας.
    Και του χρόνου σύντροφοι bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. infopress
    αν καποιος έχει τσακωθεί με τους bloopers εδώ αυτός ειμαι εγώ...
    αλλά στην συγκεκριμένη περιπέτεια αποδείχτηκαν ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ
    και τους βγάζω το καπέλο..

    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Oxi to press sta kanadezika xeria makria........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΜΠΡΑΒΟ extra
    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗπρεσβυτέρου ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ
    ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. 12:07 πμ

    Κύριε Λουτράδη άντε να διαβάσετε το κείμενο όπως το έχουν στη σελίδα τους.
    Γελιοποιεί όλους μας για να τη βγάλουν καθαρή κάποιοι δημοσιογράφοι που κρύβονται.
    Αυτά δεν είναι αντρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Έχω να κάνω την εξής πρόταση στον Καραμανλή:
    Να ονομαστεί η Firom Μακεδονία
    Το κόσσοβο πελλοπόνησος
    Η βουλγαρία Θεσσαλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ο χιωτης ειναι υπαλληλος της Γενικης ασφαλειας
    Στον ελευθερο χρονο του αρθρογραφει στο ΒΛΗΜΑ


    Ο αρτεμης ματσας ήταν χιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Παω να το δω
    αν και το θέμα δεν ειναι οι μπλλουμπερς αλλα τι κάνουμε εμείς ολο για να προασπίσουμε το δικαίωμα μας στον λόγο.
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. αφου αυτος που εστειλε το e-mail και εκβιαζε ηταν αγνωστος, πως θα επαιρνε τα λεφτα?

    Γιατι δεν του τη στησανε με προσημειωμενα χαρτονομισματα?

    Αν εγω στειλω εκβιαστικο μηνυμα με αφορμη κατι που διαβασα στο ΒΗΜΑ θα κανουν μηνυση στο ΒΗΜΑ???

    Οταν ενας πολιτικος μιλάει σε δημόσια συζήτηση και απο κάτω οι οπαδοί του βρίζουν και συκοφαντούν τον αντιπαλο του, εχει ο πολιτικος αυτος ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθυνες για τις πραξεις των άλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι ο Αλογοσκούφης είναι μαλάκας
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι ο Ρουσσόπουλος μας δουλεύει
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι αυτή η κυβέρνηση είναι για τα μπάζα
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ οτι θέλουν να τους πιστέψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  199. info press 12.00


    milame gia oti EKANAN
    an den xereis ..asto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *