GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομιλία Καλεντερίδη...

. ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ με θέμα «ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗ...

.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ με θέμα «ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ». Στα κεντρικά γραφεία του Ελληνικού Ανανωτικού Ρεύματος (ΕΑΡ), Ακαδημίας 88, Αθήνα, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 7:00 το απόγευμα.

31 σχόλια

  1. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το ποδοσφαιρο υπαρχει κανενα σαιτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καλεντερίδης δεν είναι αυτός που παρέδωσε τον Οτζαλάν στους Τούρκους; Αυτός δεν τον πήγε στην Κένυα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά τα Πασοκικά χάλια φαίνονται από το ότι είχαν αναθέσει σε έναν αρχιμαλάκα σαν το Καλεντερίδη να ... φυγαδεύσει τον Οτσαλάν !!!
    Εκτός αν εν γνώσει τους κάποιοι Πασόκοι τούδωσαν τον Καλεντρίδη για να το κάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καλεντερίδης ήταν Έλληνας αξιωματικός και εκτελούσε εντολές!

    Το ποιος πούλησε τον Οτσαλάν, ας μας το πει ο Μεγάλος Τραγουδιστής.

    Και εσείς που βρίζετε τον Καλεντερίδη, βρε κλανιές, έχετε δει ποτέ Τούρκο στα μάτια, ή μόνο από τις ταινίες με τον Παπαμιχαήλ!

    Κοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα οταν δουλεύεις για το τσιράκι του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων "κ" Μελισσανίδη νομίζεις οτι πρέπει να μιλάς για Εθνικά Θέματα.
    Εχεις υπόψη σε τι δύσκολη θέση έχεις αφήσει τους κρυπτοχριστιανούς του
    ευξείνου που νόμιχαν οτι μίλαγαν με εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης και οχι με ένα αιθεροβάμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:29
    Φίλε μου δεν τον είπα δειλό , η προδότη , απλά τον είπα Πόντιο ....και μην με αναγκάζεις να γράψω περισσότερα . Ήταν ο πιο ακατάλληλος για την συγκεκριμένη αποστολή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΣΤΟΡΙΑ = ΓΝΩΣΗ

    "Απο το νότο οι ΚΟΥΡΔΟΙ πετάλωνων όσους Έλληνες έπιαναν .. απόξω απο το Καρς, τις μέρες εκείνες, είχαν πάλι πιάσει οι ΚΟΥΡΔΟΙ τρεις Έλληνες και τους είχαν πεταλώσει σαν μουλάρια", (ο αυτόπτης μάρτυρας) Καζαντζάκης, "Αναφορά στον Γκρέκο". σελ. 511 και 513

    Έχει ζητήσει κανένας Κούρδος συγνώμη γι' αυτά, ή μόνο βοήθεια ξέρουν να ζητάνε;

    ("Εθνικόν το αληθές"- Σολωμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.

    ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλος εγκέφαλος...θυμάστε που είχε πάει κανάλι να του πάρει συνέντευξη και στο κουδούνι του σπιτιου του έγραφε Σάββας Καλεντερίδης Μυστικός Πράκτορας!!!! Ε ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ.

    ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μυστικός Πράκτορας που να δηλώνει στο κουδούνι του σπιτιού του οτι είναι μυστικός πράκτορας μόνο σε ταινίες τύπου τρελές σφαίρες το έχουμε δει...Μάλλον εσυ είσαι ο βλάκας που δεν κατάλαβες το προφανές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ,ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ;;;;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
    ΠΡΑΚΤΩΡ ΘΟΥ-ΒΟΥ 000...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑ!!! Καλό!!! Μάλλον έχουνε δίκιο όσοι κατηγορούν ότι πουλήθηκε ο Οτσαλάν! Με αυτό το νούμερο που είχαν βάλει να τον φυλάει αναμενόμενο ήταν!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή ο Καλεντερίδης ήταν ο Κουκοδήμος του ελληνικού κράτους στην υπόθεση των Ιμίων;
    Καημένε Οτσαλάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι η πιό τραγική καί ταυτόχρονα ηρωϊκή μορφή της υπόθεσης Οτσαλάν μετά από τόν ιδιο φυσικά τον Οτσαλάν.
    Ο Σαββας δέν ηταν καθόλου αιθεροβάμων. Σάν αξιωματικος της αντικατασκοπίας,την δεκαετία τού 90,οχι μονο υπέκλεψε τούς κώδικες του τουρκικού στρατού αλλα΄αποκάλυψε καί αυτούς πού δούλευαν γιά τούς Τούρκους μέσα στόν Ελληνικό Στρατό. Επαιξε πολλές φορές τήν ζωή του κορώνα γράμματα καί αυτό πού παντα τόν γλίτωνε ηταν η ευφυϊα του, η μεθοδικότητά του καί η γενναιότητά του. Καί σήμερα τόν ζηλεύουν τον θαυμάζουν καί τον παραδέχονται ακόμα καί οι αξιωματικοί των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
    Ο Σάββας ηταν καί είναι υπόδειγμα ήθους καί αγωνιστικότητας. Γνωριζοντας από πρωτο χέρι τις συνεπειες της καταστροφικής Κεμαλικης Νεοτουρκικής ιδεολογίας (πού καταπιέζει καί ισοπεδώνει κάθε εθνική καί θρησκευτική διαφορετικότητα στο ονομα τού "Ενα Εθνος,ενα κρατος, μία γλώσσα, μία θρησκεία")πίστευε τήν δεκαετία τού 90 οτι η μόνη δύναμη πού θα μπορούσε να σπάσει αυτό τό απόστημα ηταν τό Κουρδικό κίνημα.
    Φίλος τού Αμπτουλαχ Οτζαλαν, δύο φορές έγινε ανθρωπινη ασπίδα του προκειμένου να μην καταρριφθεί τό αεροπλάνο πού τόν μετεφερε, πάγωσε στούς -20 βαθμούς στό αεροδρόμιο τού Μίνσκ γιατι ειχε δώσει τό πανωφόρι του στόν Οτζαλάν,αγωνίστηκε απελπισμενα γιά νά τον φυγαδεύσει μέ ασφάλεια από την παγίδα τού Ναϊρόμπι, ηταν έτοιμος νά πουλήσει ακριβά τό τομάρι του αν εισέβαλλαν οι Κενυατες καί οι Αμερικανοι στην Ελληνικη πρεσβευτικη κατοικια οπου εμενε ο Απο, καί αν εχασε αυτή την μάχη ηταν γιατι δεν ειχε απέναντι του μονον τους κενυατες την ΜΙΤ και την CIA, αλλα και την Ελληνικη Κυβερνηση πού εστειλε τούς 3 αξιοθρήνητους "γορίλλες" γιά νά πετάξουν εξω από την Ελληνικη πρεσβευτικη κατοικία τόν Απο, πράγμα πού δεν εγινε μόνο καί μονο γιατί παρενέβη ο Σάββας.
    Ο Σάββας οχι μονον δέν εξέθεσε τούς κρυπτοχριστιανούς τού Πόντου, αλλά συνέβαλλε στό να αποκτήσουν επίγνωση της ιδιαιτερότητάς τους πολλοί ποντιόφωνοι Μουσουλμάνοι καί κρυπτοχριστιανοί. Αυτό βέβαια το θεωρούν μεμπτό οι μισθοφόροι της ΜΙΤ καί οι ψοφοδεέστεροι εξ υμών.
    Ο Καλεντερίδης δέν είναι τσιράκι κανενός ούτε φυσικά καί τού Μελισσανίδη. Ο Καλεντερίδης είναι από τα λίγα παλληκάρια πού διαθέτει αυτή η κωλοχώρα. Ο Καλεντερίδης ειναι Πόντιος Τραντέλλενας. Ενας αγνός ιδεολόγος πού με τούς ταξιδιωτικούς του οδηγούς (εκδώσεις INFOGNOMON ) ανεδειξε τις ξεχασμένες κοιτίδες τίς Μικρασιατικης και Θρακιωτικης Προσφυγιάς. Τόν Καλεντερίδη δέν είναι άξιο νά τον πιάσει στό στόμα του κανένα ανώνυμο τσογλανοχαλκείο.
    Πολυχρονίδης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλιστα.Τώρα κατατοπιστήκαμε.
    Δηλαδή ο Καλεντερίδης είναι ένας υποτιμημένος Έλληνας Τζέιμς Μποντ με φλογερή ψυχή και,βεβαίως,με την ένδειξη ''Μυστικός Πράκτορας'' στο κουδούνι... για κάλυψη.
    Μπορεί βέβαια η ένδειξη
    ''Μυστικός Πράκτωρ'' να ήταν ο κωδικός των Τούρκων που ξετρύπωσε ο Σάββας και να ήθελε απλώς να διατρανώσει στην οικουμένη το κατόρθωμά του...
    Ε,πώς να μην τον αναγνωρίζουν οι Τούρκοι αξιωματικοί;
    Κι οι Ολυμπιακοί,αν ξέρετε,λυσσάνε να μείνει ο Τζίγγερ μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού...10 στα 11 πρωταθλήματα είναι αυτά!
    Βρε...Στίβεν Λάλας και πάλι Στίβεν Λάλας!


    Ανώνυμο τσογλανοχαλκείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:44
    Συμφωνώ σε όλα .
    Γενναίος μεν , μαλάκας δε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά... Είστε άσχετοι.

    Ο άνθρωπος ήταν αξιωματικός και έπαιρνε ΕΝΤΟΛΕΣ! Το καταλαβαίνετε, ή έδώ έχουν μπει και γράφουν όλοι οι αρνητίες συνείδησης του ΣΥΡΙΖΑ;

    Όταν ο Σάββας γαμούσε τους Τούρκους αυτές οι πορδές που το παίζουν εδώ κριτές γαμούσαν τις παλάμες τους!

    Λίγο σεβασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τόν Καλεντερίδη δέν είναι άξιοs νά τον πιάσει στό στόμα του κανένα ανώνυμο τσογλανοχαλκείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o kaλλεντερίδης είναι πατριώτης.Προδότης ήταν και είναι ο τουρκόδουλος γιουσουφάκης σημήτης που έδωσε τον οτσαλάν στους τούρκους δίνοντας σε όλους τους έλληνες το χαρακτηρισμό του εφιάλτη του προδότη του κουκουλοφόρου της κατοχής.Ο καλλεντερίδης ήτανε ένας και η CIA είχε 50 ,τι να κάνει ο άνθρωπος.Το πρόβλημα που παραμένει είναι ότι όλο το εκσυγχρονιστικό πασοκ και οι οπαδοί της ντόρας μητσοτάκη έχουνε περάσει στις θέσεις του γιουσουφακισμού και των ευνούχων της χούντας της τουρκίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. KOSTAS KARAMPAS , 1:28
    please , go fuck yourself

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ "ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ" ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ, ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ "ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ". ΣΑΒΒΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το οτί Καλεντερίδης και Ναξάκης δεν είναι μέσα ισόβια για εσχάτη προδοσία, δείχνει το πόσο μπουρδέλο είναι αυτό το κράτος.
    Κι οι δύο κάνανε του κεφαλιού τους, δεν εκτέλεσαν πότε εντολές, και πήγαν να μπλέξουν τη χώρα σε μια σύρραξη, για τον σταλινοφασίστα ρουφιάνο Οτσαλάν
    Αυτού του είδους οι "πατριώτες" είναι πολύ πιο επικίνδυνοι κι απ'τα γεράκια της Άγκυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσύ ειδικά τελευταιε ανωνυμε ψωφοδεή κουκουλοφόρε, πού χρησιμοποιείς τά επιχειρήματα τού Γερμανικού στρατού κατοχής κατά της Εθνικης αντιστασης, καί της Πασκε Ευπ, θά πρέπει να καταλάβεις οτι ο Καλεντερίδης δεν ηταν καμιά πρακτόρικη μαριονέττα, αλλά αξιωματικός μέ αξιοπρέπεια. Εσύ θά εισουν ικανοποιημένος αν ο Καλεντερίδης κοίμιζε τόν Οτσαλάν καί τον αφηνε με μερικα δολλάρια στην τσέπη σε κάποιο ξενοδοχείο τού Ναϊρόμπι οπως τον πρόσταζαν να κανει η ΕΥΠ καί τό υπουργείο εξωτερικών, την στιγμή πού ο Οτσαλάν είχε ζητήσει πολιτικο ασυλο από την Ελλάδα. Τοσο κόπτεσαι ΄για τα στοιχειώδη πολιτικα καί ανθρώπινα δικαιώματα. Βολεύεις τήν ψωφοδεή σου συνείδηση πίσω από τό επιχείρημα περί σταλινικού φασίστα Οτσαλάν,καί ετσι κρίνεις οτι ο Καλλεντερίδης θά επρεπε νά εκτελέσει την διαταγή παράδοσής του. Αναξιοπρεπή ψευτοαντιφασίστα κρυπτοσταλινικε κουκουλοφόρε δοσίλογε αν εχεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια πές ανοιχτά το ονομά σου για να ξέρουμε ποιόν θά πρέπει νά καταδικάσουμε στην συνείδησή μας για εσχατη προδοσία εναντι των βασικών ελευθεριων και δικαιωμάτων τού κάθε ανθρώπου, οτι κι αν πρεσβεύει, απο οπου κι αν προερχεται.
    Πολυχρονίδης Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συμφωνώ απόλυτα με τον κο Πολυχρονίδη. Ο Σάββας μπορεί να είναι χριστιανός αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι λιγότερο πατριώτης και ΈΛΛΗΝΑΣ από όσους πιστεύουν πως η επανελλήνιση είναι μόνο θέμα θρησκείας και επιστροφής στο 12θεο. Η ομιλία του στο ΕΑΡ ήταν καταπληκτική και καταχειροκροτήθηκε από την μεγάλη πλειοψηφία των μελών του ΕΑΡ. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και πως οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι και να κοιτούν μπροστά. Τώρα για τους άσχετους που δεν μπήκαν καν στο κόπο να το ψάξουν λίγο αλλά αρκούνται στην προπαγάνδα-προδοσία της εποχής εκείνης, ειλικρινά πέρα από ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι, δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ΈΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και ξαφνικά μας προέκυψαν ¨"Ελληνες" αλλά ευτυχώς ολίγοι μιας και η μεγάλης πλειοψηφία των μελών του ΕΑΡ χειροκρότησε όχι μόνο τον Καλεντερίδη αλλά και έδωσε εύσημα στους διοργανωτές της ομιλίας του. Δυστυχώς, υπάρχουν άτομα που πιστεύουν πως αν η μαύρη ρόμπα γίνει άσπρη η Ελλάδα θα αλλάξει και θα επιστρέψουμε στο ένδοξο παρελθόν μας. Μακάρι όλοι οι Χριστιανοί να ήταν πατριώτες σαν τον Καλεντερίδη. Μακάρι οι λιγοστοί ηλίθιοι της χτεσινής εκδήλωσης να έμπαιναν στον κόπο να ασχοληθούν με την υπόθεση Οτσαλάν και να διαβάσουν το βιβλίο του Καλεντερίδη.
    Όσο για τα φανατικά και θρησκόληπτα ζώα της απέναντη μαύρης όχθης, καλό είναι να μάθουν τι είναι και τι πρεσβεύει το ΕΑΡ πριν το κατηγορήσουν για σφφηκοφωλιά νεοπαγανιστών.
    Εύγε στον Καλεντερίδη και Εύγε στο ΕΑΡ για τη διοργάνωση της χτεσινής ομιλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. re παιδια τι ειπε ο καλλεντεριδησ μπορούμε να το μαθουμε και εμεις?ειναι σε κανενα σάιτ?ανεβασε κανενασ στο utoub? ή αλλού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν κάποιος είναι επικηρυγμένος από τους εξ’ Ανατολών γείτονες και διατυπώνονται τόσα πολλά σχόλια και με τόση ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ από εμάς, που δεν ζήσαμε, δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε πραγματικά (ΠΟΤΕ), μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι η χώρα, με τη μορφή που ξέρουμε, έχει ημερομηνία λήξης. Όταν το ένα μας δάκτυλο, τεντωμένο δείχνει κάποιον, να σκεπτόμαστε ότι τα υπόλοιπα, δείχνουν εμάς. Το επόμενο σχόλιό μου, σε άλλο ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειναι αθλιότητα να σχολιάζουν μερικά φασιστοειδή που μιμούνται τους αλήστου μνήμης κουκουλοφόρους της κατοχής, τον Σάββα Καλεντερίδη. Θα έρπεπε πρώτα, πρώτα να εντρέπονται για την τότε πολιτική ηγεσία της χώρας με τα ανεύθυνα καμώματα της και της εγκληματικές πράξεις οπως οι ευχαριστίες της στον Κλίντον οπως κάνουν τα μαμόθρευτα όταν κάποιος τους απειλήσει ή τους δείρει... Ντροπή και αισχος ! με τη λογική τη δική τους σήμερα Ελλάδα θα ηταν μόνο η πελοπόννησος. Γι αυτούς ο Βενιζέλος και όποιος άλλος πολέμησε να μεγαλώσει την Ελλάδα ήταν φασίστας, υπερπατριώτης, ενώ αυτοί οι αθλιοι κουκουλοφόροι, τιμητές των πάντων. Σκασμός και την ουρά στα σκέλη !

    Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση