GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο μέτρα...

. Για το σκάνδαλο της Siemens, τα δύο κόμματα δείχνουν συναίνεση στην συγκάλυψη! .. . Tου Χρήστου Λουτράδη . Αυτή η χώρα ακόμα και τα σκάνδ...

.
Για το σκάνδαλο της Siemens, τα δύο κόμματα δείχνουν συναίνεση στην συγκάλυψη!
.. .
Tου Χρήστου Λουτράδη
.
Αυτή η χώρα ακόμα και τα σκάνδαλα τα αντιμετώπιζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ενώ στην υπόθεση Ζαχόπουλου, και δικαίως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, υπήρξε έντονη καταγγελία του σκανδάλου απο την πλειοψηφια του δημοσιογραφικού κόσμου με συγκεκριμένα στοιχεία και καταγγελίες, στην υπόθεση Siemens βρισκόμαστε μπροστά σε ενα υποπτο πέπλο σιωπής και απο τις δυο μεγάλες πολιτικές παρατάξεις που δεν επιτρέπουν στα σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης να δουν το φως της δημοσιότητας.
Η στάση των δύο κομμάτων ειναι τρανταχτή απόδειξη οτι μπορεί να υπάρξει συναίνεση σε μεγάλα ζητήματα... αρκεί να έχουν ως συνθετικό στη πρόταση την λέξη συγκάλυψη.

38 σχόλια

  1. to thema then einai i antimetopisi ton mme alla i antidrasi tis dikaiosinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. « κόρακας κοράκου μάτι....»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο φρέσκο πολιτικό site


    parapolitiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν νομίζω να υπάρξει αντίδραση ούτε απο δικαιοσύνη , ούτε απο..Δημοσιογράφους αλήθεια ο Μάκης δεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννέα υπουργοί του Πασόκ εμπλέκονται στις ΜΙΖΕΣ της SIEMENS.!!!


    Τα επιτελεία και των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν πάρει φωτιά για να "ανακαλύψουν" τους μιζαρισμένους. Οι δικαστικές έρευνες στη Γερμανία έχουν προχωρήσει τόσο πολύ και πολλοί πρώην υπουργοί και μεγαλοστελεχάρες του Πασόκ έχουν χάσει τον ύπνο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βενιζέλος δεν προχώρησε στη ρήξη. Η σκέπη του Πασόκ προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες αλληλοϋποστήριξης, αν και ο πρόεδρος δεν εμφανίζεται τόσο πρόθυμος να στηρίξει τουλάχιστον τους βενιζελικούς μιζαρισμένους.

    Οι ολυμπιακές miesens ξεκινάνε από το 2000 και μπλέκουν άμεσα ή έμμεσα και εν αγνοία τους ή εν γνώση τους, εννέα(9) υπουργούς του Πασόκ και μια πλειάδα μεγαλοσυνδικαλιστών που συνωστίζονται κυρίως στο πλευρό του Παπανδρέου. Είχαν γνώση οι συνδικαλισμένοι της μίζας!Σε αγώνα δρόμου και συννενοήσεων με την Κυβέρνηση βρίσκονται επιτελείς του Γιωργάκη για απεμπλοκή επιφανών «σοσιαλιστών» και κυρίως του Χρυσοχοϊδη που φαίνεται ενεπλάκη σε ήδη στρωμένο παραμάγαζο μίζας και διαφθοράς!

    Τα πανηγύρια δεν ξεκίνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΑΚΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΠΧ
    ΑΛΤΕΚ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ C4I
    MΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΣΕ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ.
    Η ΣΗΜΕΝΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΑΔΩΝΑΝ.
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ?
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ,ΛΟΓΩ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ C4I
    OI ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
    ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το ΠΑΣΟΚ που ζήτησε εξεταστική, θέλει κι αυτό τη συγκάλυψη??θα μας τρελάνεις ρε Χρηστάκη. Χωμένος είναι ο Μπομπολας στη όλη ιστορία λόγω των σχέσεων του με τη Siemens γι αυτό και το πρώην Μεγάλο Κανάλι μετά το κάζο από το Στέφανο Χίο κάνει τη πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ONOMATA THELOUME
    OLA TA ALLA EINAI MALAKIES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ZHMENS
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
    ΦΟΒΗΘΗΚΑ..ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ..

    ΜΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kai bebaia 9elei sigkalipsi..
    to zitise gia ta matia tou kosmou giati xerei oti den mporei na ginei;)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Poios einai o Onisenkos?Onisounkos kapws etsi pou ekbiazei to press-gr mesw tou blog?pouy ergazetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oνοματα ολων των επιχειρηματιων
    που συνεργαστηκαν με την siemens.
    τολματε?
    εδω σας θελω..
    το παιζεται μαγκες με του κουκοδημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9 τα μεγάλα ονόματα της...Miesens

    Τουλάχιστον 9 είναι τα ονόματα Ελλήνων πολιτικών "πρώτης τάξης" που αναμειγνύονται σε πρώτη φάση στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens. Οι περισσότεροι είναι του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αρκετοί ανήκουν στο "ρεύμα" Βενιζέλου. Όλοι έχουν υπάρξει υπουργοί (5 υπουργοί και 4 υφυπουργοί). Τα ονόματα σε πρώτη φάση αφορούν τα 2 κόμματα εξουσίας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), όμως όπως έχουμε γράψει και παλιότερα υπάρχουν στο κόλπο και στελέχη μικρότερων κομμάτων. Τα ονόματα είναι στη διάθεση Γερμανών λειτουργών της Δικαιοσύνης και γι'αυτό δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά..."φωτογραφίζονται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.e-tipos.com/newsitem?id=24398

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.skai.gr/master_avod.php?id=72381&cid=61569&bc=61569&lsc=1

    edo einai ola ta stoixeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η αληθεια θα κουκουλωθει γιατι
    ειναι πολλα επιχειρηματικα κορακια
    μπερδεμενα σε αυτην την ιστορια.
    οι δημοσιογραφοι ξεσκιζουν πολιτικους
    ποτε ομως επιχειρηματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όπως είπαμε, το C4Ι είχε αγοραστεί επί ΠΑΣΟΚ από μια κοινοπραξία, επικεφαλής της οποίας ήταν η αμερικανική SAIC, αλλά τις χοντρές εργολαβίες τις είχε πάρει η Siemens. Στην κοινοπραξία συμμετείχαν και οι εταιρείες: ALTEC (Αθανασούλης), EADS , Πουλιάδης & Συνεργάτες, General Dynamics, ITT Technologies, Honeywell, ΔΙΕΚΑΤ, Rafael Elbit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το μεγαλ΄ύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών είναι η συμφωνία με την Microsoft. Και κανένας δεν μιλάει... Ξεπουλιόμαστε μιστοτιμής (τί μισοτιμής, με 20% και άν...) και κανείς από τους ξεφτίλες τους πολιτικούς μας δεν μιλάει. Ντροπή. Και να σου πάλι το Μέγαρο και ο Λαμπράκης ενδιάμεσος στη συμφωνία.

    Τα Σκόπια, η Βραζιλία αλλά και η Γαλλία χρησιμοποιούν ελεύθερο λογισμικό για τις δημόσιες υπηρεσίες τους = δωρεάν. Εμείς, θα τα σκάσουμε στον Bill απο εκεί που δεν μας περισεύουν.
    Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aντιπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα από το παρασκήνιο ήταν ο κ. Τερπεκλής, παλιός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και πρώην σύμβουλος του Ανδρέα ο οποίος τον είχε απομακρύνει όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε υπηρετήσει τη θητεία του.

    Η συμφωνία, που υπογράφηκε από τον Γιάννο Παπαντωνίου, εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ τον Μάρτιο του 2003. Τον επόμενο μήνα παραιτείται ο υφυπουργός Δημόσιας Tάξης και αρμόδιος για την ασφάλεια της Oλυμπιάδας, Eυάγγελος Mαλέσιος. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα της «Aυριανής», τα οποία ανέφεραν ότι «διαμένει δωρεάν στη βίλα του επιχειρηματία Αθανασούλη» της ALTEC. Και ότι σε αντάλλαγμα, ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δισεκατομμυρίων 700 εκατομμυρίων δραχμών». Όπως αναφέρεται σε εκθέσεις τεχνικών το έργο που πρόσφερε η ALTEC στην κοινοπραξία της SAIC, ήταν δύσκολο να καταστεί συμβατό με τα υπόλοιπα τεχνικά κομμάτια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ένας ζητά εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή ο άλλος γιατί δεν την δέχεται? Αυτή είναι η ουσία. Επ αυτού απαντήσεις και όχι παπαρολογίες φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2 Φεβρουάριος 2008 6:45 μμ

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ..ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΦΛΩΡΙΔΗ,ΚΤΛ.ΚΤΛ.

    ΚΩΣΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας κοιτάξει ο εισαγγελέας την αμαρτωλή σύμβαση της Siemens με τον ΟΑΣΑ για την Τηλεματική στα λεωφορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον.

    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης:


    Προς

    Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

    κ. Δημήτρη Σιούφα


    ΘΕΜΑ: Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.




    Η χώρα μας βιώνει το τελευταίο διάστημα, με ευθύνη της Κυβέρνησης, μια γενικευμένη κρίση αξιών, απαξίωση θεσμών και προσώπων, διαφθορά, αυθαιρεσία της εξουσίας, κατάχρηση του δημόσιου πλούτου.


    Η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την πολλαπλή και επικίνδυνη κρίση, αλλά με πράξεις και παραλείψεις της την δημιουργεί και την ενισχύει.


    Εκτρέφει την διαφθορά, υπηρετεί την διαπλοκή, βασίζεται στην αδιαφάνεια και επιδιώκει την συγκάλυψη σκανδάλων που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


    Τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης γίνεται αναφορά σε στοιχεία ερεύνης που διεξάγει η Γερμανική Δικαιοσύνη για οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες της γνωστής γερμανικής εταιρείας Siemens σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.


    Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφορούν στη διοχέτευση πολιτικού χρήματος σε κομματικά ταμεία και σε δωροδοκίες κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών στελεχών.


    Τα αναφερόμενα στα ΜΜΕ επιτείνουν ακόμη περισσότερο την γκρίζα ατμόσφαιρα, ενισχύουν το νοσηρό κλίμα, γεννούν υπόνοιες, σκιές και υποψίες που μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος και σε διασυρμό της χώρας μας διεθνώς.


    Η Κυβέρνηση και στην περίπτωση αυτή σιωπά και παραμένει αμήχανος θεατής.


    Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες και καταθέτει προτάσεις ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι σ' όλους τους πολίτες της χώρας.


    Προτάσεις υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς, που διασφαλίζουν την διαφανή λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, την διαφανή διαχείριση και αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος, την διασφάλιση της διαφάνειας στα Μ.Μ.Ε., την αυτονομία του πολιτικού συστήματος.

    Προτάσεις που συνθέτουν ένα Εθνικό Σχέδιο για την πάταξη της διαφθοράς και την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών προς όφελος της χώρας και του πολίτη.


    Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ του οποίου οι οικονομικοί πόροι ήταν και είναι φανεροί, ζητά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια και στην υπόθεση της Siemens.


    Γι' αυτό οι κατωτέρω υπογράφοντες Βουλευτές, προτείνουμε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Να ερευνηθεί επίσης αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη ευνόησαν σε προμήθειες ή έργα του ελληνικού δημοσίου την εν λόγω εταιρεία, με αντάλλαγμα παράνομες κομματικές ή προσωπικές προσόδους.

    Οι Βουλευτές

    Παπανδρέου Γιώργος

    Κακλαμάνης Απόστολος

    Καστανίδης Χαράλαμπος

    Φίλιππος Πετσάλνικος

    Πάγκαλος Θεόδωρος

    Χρήστος Παπουτσής

    Κατσέλη Λούκα

    Μαγκριώτης Γιάννης

    Ρήγας Παναγιώτης

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Σκραφνάκη Μαρία

    Μανώλης Σκουλάκης

    Τηλέμαχος Χυτήρης

    Βασίλης Κεγκέρογλου

    Γιάννης Αμοιρίδης

    Γιώργος Φλωρίδης

    Δημαράς Ιωάννης

    Χριστοφιλοπούλου Εύη

    Αηδόνης Χρήστος

    Αθανασιάδης Αλέξανδρος

    Τσιόκας Χάρης

    Τιμοσίδης Μιχάλης

    Δημήτριος Τσιρώνης

    Ελπίδα Τσουρή

    Γκερέκου Αγγελική

    Αργύρης Βαγγέλης

    Βέρρας Μιλτιάδης

    Αράπογλου Χρύσα

    Κατρίνης Μιχάλης

    Νιώτης Γρηγόρης

    Απόστολος Κατσιφάρας

    Μπόλαρης Μάρκος

    Μωραΐτης Θάνος

    Σαχινίδης Φίλιππος

    Καρτάλης Κων/νος

    Άννα Διαμαντοπούλου

    Πέτρος Ευθυμίου

    Λιάνης Γιώργος

    Σούλα Μερεντίτη

    Δριβελέγκας Γιάννης

    Ντίνος Ρόβλιας

    Συλβάνα Ράπτη

    Ραγκούσης Γιάννης

    Δραγώνα Θάλεια

    Έξαρχος Βασίλης

    Μανιάτης Ιωάννης

    Κουβέλης Σπύρος

    Ανδρουλάκης Δημήτρης

    Τόνια Αντωνίου

    Ευάγγελος Βενιζέλος

    Μαρία Δαμανάκη

    Δημήτρης Κουσελάς

    Έκτορας Νασιώκας

    Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη

    Βάσω Παπανδρέου

    Σοφία Σακοράφα

    Σκουλάς Ιωάννης

    Παναγιώτης Σγουρίδης

    Βασίλης Οικονόμου

    Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

    Γιώργος Ντόλιος

    Ροδούλα Ζήση

    Καϊλή Εύα

    Μιχάλης Παντούλας

    Τάσος Σιδηρόπουλος

    Χάϊδος Χρήστος

    Τόγιας Βασίλης

    Θεοδώρα Τζάκρη

    Στρατάκης Μανώλης

    Κώστας Σπηλιόπουλος

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Αχμέτ Χατζηοσμάν

    Νικητιάδης Γιώργος

    Βαγγέλης Παπαχρήστος

    Αλευράς Αθανάσιος

    Μιλένα Αποστολάκη

    Δημήτρης Βαρβαρίγος

    Βερελής Χρήστος

    Βρεττός Κων/νος

    Γερανίδης Βασίλης

    Γείτονας Κώστας

    Γιαννακά Σοφία

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Διαμαντίδης Γιάννης

    Νικόλαος Ζωΐδης

    Ηλίας Καρανίκας

    Στάθης Κουτμερίδης

    Γιώργος Πεταλωτής

    Παπαγεωργίου Γιώργος

    Γεώργιος Παπαδημητρίου

    Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    Δημήτρης Λιντζέρης

    Αντρέας Λοβέρδος

    Μάντατζη Τσετίν

    Μπεγλίτης Παναγιώτης

    Ηλίας Λαμπίρης

    Κουτσούκος Γιάννης

    Σηφουνάκης Νίκος

    Σκανδαλίδης Κώστας

    Δημήτρης Ρέππας
    Για την αντιγραφη

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ZHTO O DIKOMATISMOS
    malakes
    ONOMATA TORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την παραπληροφόρηση του . Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Είπα να γράψω καμιά μαλακία και νά'μαι πάλι...
    Φάτε με στη μούρη ξανά.
    Κούκου!
    Τώρα πάω να ρουφήξω αυτό που ρούφαγα και πριν.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Είπα να γράψω καμιά μαλακία και νά'μαι πάλι...
    Φάτε με στη μούρη ξανά.babis!ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ

    Τον ενιωθα κολλημενο πανω μου, σκληρο, ετοιμο κατω απο το τζην του... Γυρισα κι αρχισα να τον φιλαω με τον ιδιο τροπο.. Σηκωσα το μπλουζακι του κι ακολουθησα την ιδια διαδρομη, μεχρι το κουμπωμα του τζην του, το ανοιξα, ελευθερωσα τον ερεθισμενο του πουτσο και τον πηρα στο στομα μου... Εσπρωξε με δυναμη και κοντεψε να με πνιξει, το κεφαλι μου χτυπησε στην πορτα της τουαλετας, αλλα δε με ενοιαζε τιποτα. Τον ειχα εκει, και ηταν δικος μου... Ηταν χοντρος και οχι πολυ μεγαλος, αλλα τον ηθελα παντου μεσα μου... "Ρουφα, ρουφα" ψιθυριζε, προσπαθωντας να μην ακουστει απεξω... Κατεβασα το παντελονι του και πηρα στο στομα μου τα μπαλακια του ρουφωντας τα και κανοντας τον να βογγηξει απο ηδονη...

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. zodiacserialkiller.blogspot.com

    eksomologithite kai karfoste edo oti thelete...
    kathe vdomada kai mia katagkelia..

    ektimoume simantika tis fotografies..kai ta video..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Oύτε δευτερόλεπτο στα δελτία ειδήσεων mega,ant1,alpha,alter για τη miezens.
    Συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βρε αρχιλαμόγια Κουρήδες .
    Τι αντι-Πασοκικές μαλακίες είναι αυτές που σκεφτήκατε ;
    Το Ελληνικό Δημόσιο δεν είχε υπογράψει καμία σύμβαση με την Siemens .
    H Siemens ήταν υπερεργολάβος της Αμερικανικής Εταιρίας που υπέγραψε την σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο.
    Όλα τα κάνετε καθ’υπόδειξη του Ρουσσόπουλου , για να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκάνδαλα του χοντρού καταλληλότερου .
    Δύστυχη Δημοκρατική παράταξη εδώ και 100 χρόνια πάντα υπάρχουν κάποια δημοσιογραφικά κατουροκάνατα που σε σκυλεύονται .
    Αντίθετα με τους Δεξιούς που τουλάχιστον είναι πιστοί στο κόμμα τους .
    Βλέπε Τράγκας , Ρίζος, Πιπιλή , Ντινόπουλος , Κουίκ , Αυτιάς , Χατζηνικολάου κλπ κλπ

    Βρε χοντροπατάτα Μάκη Κουρή , από το 1965 , αλλάζετε παρατάξεις εσύ και ο αδελφός σου .
    Δεν υπάρχει τσίπα καθόλου ;
    Αμέτρητα Ανάκτορα έχετε στην Αττική και στην Κεφαλονιά .
    Τόσο μεγάλη απληστεία ;
    Παρτε παράδειγμα τον Παρασκευαίδη .
    Ματαιότης , ματαιοτήτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 6:06
    Ρουσσοπουλάκια , είπαμε το Σαββατοκύριακο να κόβετε την μαλακία διότι είναι απαραίτητο διά την σκατο-δεξιά υγεία σας .
    Όλες οι απαιτήσεις για επί πλέον ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης μπήκαν στα Ολυμπιακά σχέδια μετά την 11.9.2001 .
    Οι μαλακίες περί δεκαετίας του ’90 είναι μόνο στους μαλακισμένους Ρουσσοπουλικούς εγκεφάλους που για να βγάλουν την επικαιρότητα από τις Δεξιές Ζαχοπουλικές παρτούζες έκαψαν παρέα με τους Χρυσαυγίτες την Αθήνα σήμερα .
    Στο σχέδιο αυτό εντάσσεται και η Ζήμενς . Την ψάχνει ο εισαγγελέας από το 2006 και μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Ζαχόπουλος πήδαγε και κάποιους ‘’κωλλητούς’’ του , τρέχει ο Ρουσσόπουλος και δεν φτάνει , βρήκε Ζήμενς , βρήκε Θέμο στην Γαλλία και τι άλλο θα βρεί μόνο αυτός το ξέρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για μια ακόμα φορά ο Λουτράδης δείχνει το μεγάλο του δημοσιογραφικό ανάστημα: Βέβαια το ότι το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση για τη σύστση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα της ζήμενς δεν το άκουσε, δεν έμαθε τίποτα! Σπούδαζε κι αυτός!
    Άσε, ρε Λουτράδη. Αν δν μπορείς να κάνεις και ένα απλό ρεπορτάζ, παράτα τα! Μη βγαίνεςι στο παζάρι και μάλιστα τόσο εύκολα και συχνά!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση