GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα δάνεια των Τραπεζών...

.. Σχετικά με το δημοσίευμα του φίλου που γράφει για τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου εις βάρος των Τραπεζών, πρέπει για να έχετε πλήρη εικό...

..
Σχετικά με το δημοσίευμα του φίλου που γράφει για τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου εις βάρος των Τραπεζών, πρέπει για να έχετε πλήρη εικόνα των ευθυνών της Κυβέρνησης να σημειωθούν τα εξης:
Μία απόφαση του ΑΠ μετά από αγωγή κάποιου πελάτη της Τράεζας για παράνομο ή καταχρηστικό όρο στη μεταξύ τους σύμβαση (για δάνειο, πιστωτική κλπ.) δεσμεύει ΜΟΝΟ τους διαδίκους και αφορά ΜΟΝΟ τη μεταξύ τους σύμβαση. Παράγεται δεδικασμένο σε σχέση με το συγκεκριμένο όρο στη σύμβαση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όποιος προσφύγει για τον ίδιο λόγο κατά πάσα πιθανότητα θα δικαιωθεί, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ πρέπει ο κάθε πολίτης να κάνει αγωγή κατά της τράπεζας. Αυτό στην πράξη κάνει τις Τράπεζες ιδιαίτερα χαρούμενες! Διότι απειροελάχιστο ποσοστό από τους πελάτες τους είναι διατεθειμένοι να μπλέξουν σε ένα μακροχρόνιο και πολυδάπανο δικαστικό αγώνα, ώστε να αποφύγουν την υπερμετρη π.χ. τοκοφορία. Σκεφτείτε κάποιον ο οποίος χρωστάει σε μία τράπεζα από την πιστωτική του 5.000 ?. Πόσο πιθανό είναι να κάνει αγωγή στην τράπεζα όταν υποχρεούται να πληρώσει άλλα τόσα προκαταβολικά σε δικηγόρους, δικαστικά έξοδα, επιμελητές κλπ; Καθόλου πιθανό θα έλεγα. Οπότε οι Τράπεζες βολεύονται με το υπάρχον σύστημα. Σε όσους ελάχιστους τις κυνηγήσουν δικαστικά, καλώς, θα τους επιστρέψουν ενδεχομένως όσα τους πήραν παράνομα.
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι τι θα μπορούσε να κάνει το Κράτος για να προστατέψει τους πολλούς που, είτε δε μπορούν, είτε δεν έχουν την όρεξη να προσθέσουν έναν δικαστικό αγώνα στην ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητά τους. Αν σκεφτεί, δε, κανείς και τους χρόνους απονομής της δικαιοσύνης, τοτε είναι κατανοητό το γιατί κανείς μας δε διατίθεται να μπει σε μία τέτοια διαδικασία (Μια τέτοια υπόθεση για να φτάσει στο ΑΠ και να κριθεί σε αναιρετικό επίπεδο -και οι Τράπεζες πάντα το τραβούν μέχρι εκεί- χρειάζεται τουλάχιστον 5 χρόνια).
Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό, το ερώτημα είναι πώς οι Τράπεζες θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να μη συμπεριλαμβάνουν τέτοιους όρους στις συμβάσεις τους. Κάποιος αφελής θα έλεγε ότι έχουμε το νόμο για την προστασία του καταναλωτή, που απαγορεύει αυτούς τους όρους. ΛΑΘΟΣ. Λάθος διότι ο νόμος για την προστασία του καταναλωτής δίνει απλώς το δικαίωμα στον καταναλωτή να ασκήσει προσωπικά το δικαίωμά του κατά της Τράπεζας, με αποτέλεσμα αυτά που περιγράφηκαν παραπάνω.
Το ζητούμενο είναι η θέσπιση βαρύτατων διοικητικών κυρώσεων κατά των Τραπεζών που ενσωματώνουν τέτοιους όρους στις τυποποιημένες συμβάσεις τους. Και μην εκπλήσσεστε φίλοι μου. Τέτοιες κυρώσεις κατά των Τραπεζών δεν υπάρχουν. Οι κυρώσεις που μπορεί να επιβάλει η ΤτΕ είναι αστείες. Σκεφτείτε, όμως, κατά πόσο οι Τράπεζες θα λειτουργούσαν παράνομα και καταχρηστικά εάν υπήρχε μία διάταξη η οποία θα τους επέβαλε πρόστιμο ίσο με το 10% π.χ. των ετήσιων κερδών τους σε περίπτωση 2 ή 3 βεβαιωμένων παραβιάσεων της νομοθεσίας περί προστασίας καταναλωτή ανά έτος από οποιοδήποτε δικαστήριο.
Κάποιοι θα πουν ότι αυτό είναι τρελό, όμως έτσι δίνονται οι λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και είναι απλά και μόνο ζήτημα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Και ας τρέχουν μετά οι Τράπεζες στο ΣτΕ για την ακύρωση των προστίμων που θα τους έχουν επιβληθεί. Το ΣτΕ όμως κρατάει ακόμα γερά (μέχρι φυσικά να του αφαιρεθούν αρμοδιότητες από την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως ήδη μας έχει ήδη υποσχεθεί.). Μην περιμένετε πάντως τέτοιου ήδη λύσεις από τη ΝΔ. Ξέρουμε καλά ποιους εκπροσωπεί. Το ΠΑΣΟΚ, από την άλλη, έχει αναγάγει το θέμα της προστασίας των καταναλωτών σε προμετωπίδα τελευταία (άσχετα με το αν αυτό ακούγεται από τα ΜΜΕ - τα οποία ελέγχονται από τραπεζίτες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.). Ίδωμεν.

Ο.Ν.

67 σχόλια

  1. Διορθώστε το λινκ με το πλήρες κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι βλακείες είναι αυτές που γράφετε.

    Πείτε μας τι έγινε με τις συλλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς backlink?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να την έχουνε πουτσίσει άσχημα στο press. Δεν έχει μείνει κανείς έξω για να μας πει τι έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τι εννοείς backlink?"

    Ωχ ωχ για μπάτσο τον κόβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πειράζει,4:30 μμ,
    που δεν κατάλαβα τι είναι;

    μετά τη νεα δημοσίευση του the bloopers team κατάλαβα τι εννοούσε.

    Γιατί το λένε backlink δεν μπορώ να καταλάβω!
    read more δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είσαι απλός χρήστης δεν πειράζει, ναι αυτό ειναι που λέει πατήστε για το πλήρες κείμενο

    Νόμισα ότι είσαι κανένας κωλόμπατσος από την ΓΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Re malakes 8a bgalete anakoinvsh.... ti skata kanete peste ti egine na ma8oume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑ

    Και ο μπάτσος θα σου λεγε ότι ειναι μπάτσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από που να βγάλουν από τα υπόγεια της ΓΑΔΑ?

    Ωιμε εξαφάνισαν 50 άτομα σε μία μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα 50 άτομα μάλλον μαλακία είναι... δεν ισχύει από ότι λένε σε άλλο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που λένε ότι είναι μαλακία για τους 50???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σ' ευχαριστώ πολύ the Bloopers team
    για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.blog.anti.gr/?p=1121#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδια, ακουει κανεις τςρα ρεαλφμ με τον παπαγιαννη? μολις ειπε οτι "αφηστε και εμας τους ιδιοκτητες των μπλογκ να τα λεμε χωρις να μας κατευθυνουν εκδοτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι το είδα αλλά και η πρώτη ανακοίνωση μαλακία δεν ήταν? "έκαναν αναρτήσεις και από internet cafe και εντοπίστηκαν"

    Ποιοι οι 3? Πως εντοπίστηκαν δηλ. (εκτός από το IP). Πήγαν στο cafe και περίμεναν να δουν ποιος γράφει από το συγκεκριμένο IP?

    Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΕ.ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά Ελεος...
    Δεν το είπε ο Παπαγιάννης αυτό.
    Διάβαζε e-mail του politis-gr που του έστειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΗΡΗΣ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4-5 POSTS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παοκ γαμησου εδω ειναι πειραιας
    εμεις θα σε γαμαμε κι εσυ θα προσκυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κλείνοντας την εκπομπή του ο Παπαγιάννης είπε:

    "Αφήστε τους bloggers ήσυχους. Όσο για τον συνάδελφο που έγινε έφοδος σπίτι του, δε στοιχειοθετείται κατηγορία για εκβιασμό. Και μην πιστεύετε αυτά που λένε για μαζικές συλλήψεις ατόμων, αυτά τα διαρρέουν δημοσιογράφου. Πολύ σύντομα θα αποδειχθούν ότι αυτά είναι ψέμματα και θα ξεχαστούν όλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dhladh les aytos sto internet cafe na eixe acount sto magazi..anwnhma 8a empaine. an htan melos sto magazi htan xazos.alla etsi ki allios twra o papagiannhw eipe oti piasane mono ayton apo ton ependyth kai den stoixeio8ethte ekbiasmos.kai eipe mn masate, den 8a fhmwsoyn toys bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε BLOOBER προφανώς υπάρχουν αυτά αλλά αν είμαι σε Internet Cafe πρέπει να έρθουν από πάνω μου να με πιάσουν την ώρα που κάνω σχόλιο στο press

    Καλά για το σπίτι δεν μιλάμε σε μπαγλαρώνουν ότι ώρα θέλουν από το IP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πράγματι, δεν υπάρχουν τα γνωστά, υβριστικά, χυδαιοσεξουαλοκομπλεξικά σχόλια, οι πλαστοπροσωπίες, τα σεντόνια, τα ρατσιστικά χρυσαυγιτικά...
    Να υποθέσω πως οι πρακτορίσκοι πήραν ρεπό, ή οι συνάδελφοί τους που παρακολουθούν πλέον το blog δεν ξέρουν να γράφουν; Αχ αυτή η εξειδίκευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως είναι τόσο καλύτερα χωρίς όλους αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. BLOOPER μόνο εσύ πρέπει να έμεινες έξω.
    Και τι γλύτωσες επειδή είσαι Καναδά

    ΧΟΥΝΤΑAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωιμε μόνο το youtube έμεινε για να βρίσουμε τον Καραμανλή....
    εεεχμ να κάνουμε κριτική εννοούσα...


    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΔΙΕΞΟΔΟΝ ΕΞ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ
    ΠΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΡΙΝΕΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΥΜΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. giati re blooper, s fenete na ypostirizw ton 8emo???eides to video kai ebgales tetoio symperasma??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σχόλια:

    1. τα στατιστικά επισκεψιμότητας ή ποσταρίσματος (get, post) αλλιώς logfiles του συγκεκριμένου site
    PRESS-GR.blogspot.com ποιος τα κρατά;

    Αφού το PRESS-GR.blogspot.com είναι (δωρεάν) subdomain του blogger.com δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Αντίθετα έλεγχο στα logfiles έχει μόνο ο ιδιοκτήτης ή ο admin του blogger.com Στα δε καταγραφόμενα στοιχεία, το αξιοπρόσεκτο είναι τα patch του Ιντερνετ Εξπλόρερ που χρησιμοποιεί το pc του συγκεκριμένου επισκέπτη. Τα άλλα στοιχεία (πλην της ip) είναι σε όλους ίδια.. δισεκατομμύρια χρήστες έχουν ίδιο OS!

    Από όσα γνωρίζω - από ότι νομίζω οι "αμερικάνοι" δε δίνουν εύκολα τις ips, παρεκτός κι αν διαταχθούν από "αμερικάνικο" δικαστήριο. Αν έδιναν εύκολα τις ips θα είχαν ξεσηκωθεί κι οι πέτρες στο διεθνές ίντερνετ. Δεν είναι κανένα σιτέ της πλάκας... είναι τρόπος ζωής στο ίντερνετ!

    Αν δοθούν από τους αμερικάνους οι ips που συνδέονται με συγκεκριμένα άρθρα (ναι, εδώ καταγράφονται και συσχετίζονται οι ips) τότε θα πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολη για έρευνα στον ελληνικό isp για να βρεθεί το τηλέφωνο που ήταν συνδεμένο τη δεδομένη στιγμή.

    Η εντολή άρσης απορρήτου δίνεται από τον εισαγγελέα μόνο αν πρόκειται για κακούργημα

    σήμερα δε χρειάζεται να πας σε ένα ίντερνετ καφέ.

    Πάρε το φορητό σου με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης (όλοι έχουν ενσωματωμένη κεραία ή αγοράζουν ένα usb στικάκι με 20 ευρώ) κι έβγα στο δρόμο, να δεις πόσα ελεύθερα ασύρματα δίκτυα υπάρχουν...

    Στο τετράγωνό μου παρατηρήθηκαν αυτή τη στιγμή 10 ελεύθερα ασύρματα δίκτυα.

    Ο καθένας μπορεί να συνδεθεί με αυτά στο ίντερνετ. Άλλοι τα έχουν ελεύθερα συνειδητά (ιδεολογία), άλλοι από άγνοια.

    Μπαίνει ή όχι στη μέση ο παράγοντας "αμφιβολία";

    Ποιος δικαστής θα δικάσει κάποιον όταν υπάρχουν όχι σοβαροφανείς - αλλά πραγματικές αμφιβολίες για τον αποστολέα.

    Υποθέτω πως στην ιστορία που αναγράφεται πως εκτυλίσσεται, υπάρχει μήνυση με άλλα στοιχεία, οπότε συμπληρωμαστικά και προληπτικά - αλλά άσχετα από άρσεις ip - γίνεται συλλογή στοιχείων.


    Νομίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:58

    Ναι αλλά ποιος από μας πήγαινε να βρει ελεύθερο ασύρματο για να κάνει ένα απλό post?

    Όλοι από το σπίτι γράφαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1on. ti einai to header??
    2on.eimai antikeimenikos kai gi ayto eimai twra me ton makh giati exei dikio kai exw dei oles tis ekpompes toy(thlewrash alla kai radio)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για τα συλλεγόμενα στοιχεία της ταυτότητας του υπολογιστή:

    Με φορμάτ ή με επαναφορά αντίγραφο του δίσκου (acronis κλπ) πάει το πουλάκι

    Παλιότερα, βγήκε ένα μοντέλο PIII επεξεργαστή, που άφηνε ταυτότητα. Και ξεσηκώθηκαν κι οι πέτρες! Θυμούμαι ιδιαίτερα τις αντιδράσεις γερμανικών καταναλωτικών ενώσεων
    οπότε η intel έκανε πίσω.

    Εκτιμώ πως μέσα στο δίκτυο βρίσκονται και πιάνονται οι ατζαμήδες υβριστές ή εκβιαστές.

    Οι "επαγγελματίες" όχι!

    Βλέπουμε - το ομολογεί κι η ίδια η Αμερική πως η Αλ Κάιντα χρησιμοποιεί το ίντερνετ για την επικοινωνία της με τα στελέχη της στη δύση.

    Μπορεί να τους πιάσει; Όχι; Γιατί;

    Άλλο πράγμα η "συνεκτίμηση" των δεδομένων του ίντερνετ με άλλα από την πραγματική ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με επικεφαλής τον Μάνο Σφακιανάκη και όλη την ομάδα έχει τις καταγγελίες από τον 2006 μετά από καταγγελίες κυβερνητικών στελεχών αλλά και απλών πολιτών που θιγόντουσαν από συγκεκριμένες αναρτήσεις. Από τότε ζητήθηκε η άρση του απορρήτου καθώς οι καταγγελίες και οι αγωγές –μηνύσεις για εκβιασμό είχαν αυξηθεί. Είναι σαφές ότι ο πόλεμος έχει αρχίσει κατά των blogs που καθυβρίζουν και συκοφαντούν κόσμο και κοσμάκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re blooper, gnwmh m einai. oi ekpompes dn blepwntai giati allaxe 8ematologia.parola ayta ti einai to header den m eipes?
    egw den exw ulead9 kai dn katalabainw pou eides tetoio pragma??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kai ta headers κάθε αρχείου που φανερώνουν το λογισμικό παραγωγής του, την ημερομηνία, το fw κλπ κλπ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από αυτόν που έχει λόγο

    Και μάλιστα όχι απο πολύ προχωρημενο χρήστη!

    Νομίζω πως η παράθεση του header για κατασκευή του αρχείου με το ulead , δε λέει κάτι...

    Αυτό το διαβάζει και η κουτσή μαρία, επομένως ας μη "κοκορευόμαστε".... άλλα headers είναι "μοναδικά"!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. gia ta asyrmata diktya.
    de xreiazetai na bgeis sto dromo. ki apo to grafeio sou pianeis to asyrmato diktyo tou katw orofou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν ξέρω για τους εκβιαστές αλλά για τους 50 χρήστες είναι υπερβολικό να κάνεις συλλήψεις.
    Όλοι ρίχνουμε κανένα μπινελίκι που και που

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.google.gr/privacy_faq.html#serverlogs
    ....
    4. Τι είναι τα αρχεία καταγραφής διακομιστή;

    Όπως και στους περισσότερους ιστοτόπους, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα τις σελίδες που ζητούν οι χρήστες, όταν επισκέπτονται τους ιστοτόπους μας. Αυτά τα "αρχεία καταγραφής εξυπηρετητή" κατά κανόνα περιλαμβάνουν την σελίδα που ζητάτε, τη διεύθυνση IP, τον τύπο του περιηγητή, τη γλώσσα του περιηγητή, την ημερομηνία και ώρα καθώς κι ένα ή περισσότερα cookies που προσδιορίζουν αποκλειστικά τον περιηγητή σας.

    Δίνουμε εδώ ένα παράδειγμα μιας τυπικής καταχώρησης στο αρχείο καταγραφής, όπου η αναζήτηση είναι για "αυτοκίνητα" και ακολουθείται από ανάλυση των διαφόρων μερών του:

    123.45.67.89 - 25/Mar/2003 10:15:32 - http://www.google.com/search?q=cars - Firefox 1.0.7; Windows NT 5.1 - 740674ce2123e969

    123.45.67.89 είναι η IP διεύθυνση που παραχωρείτε στο χρήστη από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου του χρήστη. Αναλόγως της υπηρεσίας που χρησιμοποιεί ο χρήστης, μπορεί να παραχωρηθεί διαφορετική διεύθυνση στο χρήστη από τον πάροχο κάθε φορά που συνδέεται στο Διαδίκτυο.
    25/Mar/2003 10:15:32 είναι η ημερομηνία και ώρα που υποβλήθηκε το ερώτημα.
    http://www.google.com/search?q=cars είναι η ζητούμενη διεύθυνση URL, συμπεριλαμβανομένου του ερωτήματος αναζήτησης.
    Firefox 1.0.7; Windows NT 5.1 είναι ο περιηγητής και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται και
    740674ce2123a969 είναι ο αποκλειστικός αριθμός του cookie που αντιστοιχεί σε αυτόν το συγκεκριμένο υπολογιστή την πρώτη φορά που ο χρήστης επισκέφθηκε το δικτυακό τόπο της Google. (Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει τα cookies. Εάν ο χρήστης διέγραψε το cookie από τον υπολογιστή του την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη Google, τότε θα είναι ο αποκλειστικός αριθμός του cookie που αντιστοιχεί στον χρήστη την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί τη Google από αυτόν το συγκεκριμένο υπολογιστή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. giati les oti na nai? prwta to ekana flv kai meta to anebasa kai les psemata giati den exw to ulead9 kai oute stoixeio sto pc p na m fanerwnei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. > Λέει και το όνοματ ου registration του μηχανήματος που το έκανε.
    πχ registered to: Θέμος Αναστασιάδης,
    Company: MyCompany.

    ki an kapoios "valtos" baftizei to mhxanhma tou kata boulhsh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    Εάν έχετε απορίες ή υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν σχετικά με αυτήν την Πολιτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αυτόν τον ιστότοπο ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Privacy Matters, c/o Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043, USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΜΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ


    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΧΑΦΤΟΜΟΥΝΙΔΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 6:36 μμ
    skespou na 8eloun na se katey8ynoun ki esy na nomizeis pws to brhkes!


    gege?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. oute egw 8elw na exw diamaxh alla apo thn arxh eipes psemata kai egine h "parexhghsh". dhladh ti den anakoinwses?, to onoma pou exw sto pc einai @@@, kai esy eipes oti exw afhsei stoixeia..mono kai mono epeidh s fanhke oti ypostirizw ton 8emo, ti na s pw?...eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ma to google to idio grafei ayto:
    Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    poion na pistepsoume?
    to google.gr se poion einai registerismeno?
    mhpws isxyristoun ektroph apo to google.com sto google.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 6:49 μμ

    mexri prin ligo se empisteyomouna.

    twra otri grafeis 8a prepei na to psaxnw.

    paei, xa8hke h aksiopistia

    sorry e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. για να γίνει κατανοητό...

    η χτεσινή δημοσιοποίηση για έρευνα ή δίωξη κάποιων που πιθανώς σχετίζονται με δημοσιεύματα ή όλο το presssgr, δεν αφορά κάποια καινούργα κατάσταση, αλλά είναι η γραφειοκρατική κατάληξη μηνύσεων ή μηνυτλήριων αναφορών που έγιναν πέρυσι-πρόπερσι;

    και στην αναμποουμπούλα καποια άλλοι άρχισαν να φωνάζουν για έφοδο στα blogs κλπ...?

    ενώ δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. blooper ti egine re???
    toso eykola metaniwneis gia ayta p eipes??dhladh les les kai meta sbhneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πάει κι ο μύθος του bloopers;

    τίποτε δε μένει όρθιο στην εποχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. βρε συ blooper, ποιος είναι ο λόγος της νοητικής προς τη χρονολογική ηλικία;
    με βάση τα ηχητικά τεκμήρια εφόδου εισαγγελέα στο κανάλι 15, υπάρχει περιστροφή γύρω από τα 45...

    με βάση τα εδώ τεκλμήρια, υπάρχει περιστροφή περί τα 16-17...

    γιατί αυτή η ασυμβατότητα;

    δεν είναι τα ίδια πρόσωπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. blooper, na epanafereis ta diagrammena ar8ra.
    einai adikia gia tpous allous pou sou apanthsan.

    gege?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. pantws blooper mhn baleis kai ta klamata poy se eipe "ge ge"..les kai kati egine...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ίχι δεν τον είπα γιε-γιέ
    γκέγκε είπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. p;antws apo thn eikona, san ton Tragka me fimwtro mou fernei...

    (sorry gia th metafora)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://cert.grnet.gr/articles.php?categ=forensics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τελικά τις τελευταίες 5-6 αναρτήσεις ποιος τις έχει κάνει blooper?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

    ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

    Συνελαβαν τον ΑΓΙΟ
    γιατί έπιασε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ να κλέβει στα χαρτιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ www.φτυνουμεεκειπουγλειφαμε.gr ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ


    ANONYMOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @bloopers:
    Γιατί δεν φωτογραφίζετε αναλυτικά κάποιον αντί να αναφέρετε απευθείας το όνομά του στις ειδήσεις-αρχικές αναρτήσεις?
    Όπως περίπου κάνουν και τα κανάλια, ούτως-ώστε όπως λέει ο Τράγκας, να ανοίγουμε εμείς το φωτο-άλμπουμ και να καταλαβαίνουμε ποιός είναι.
    Πχ, η γνωστή γριά αρχηγός των τραπεζιτών που μας έχει πρήξει τα @@ για συνεχή λιτότητα και μείωση μισθών, σήμερα ανέφερε οτι...μπλα-μπλα-μπλα.
    Οπότε αν "παρεξηγηθεί" η γριά και κάνει καμία μήνυση, θα γίνει ρόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τα κακόμοιρα τα παιδιά του press.gr.
    Τι μπορεί κάποιος να πει τέτοιες δύσκολες ώρες
    υπομονηω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αν προασπίζεσαι από τους καναδικούς νόμους ή από όπου και να βρίσκεσαι, ΟΚ.
    Αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα, θυμάσαι την περίπτωση του λιακό με το blog που απλά έκανε rss.
    (αν και δεν ξέρω την εξέλιξη-κατάληξη της υπόθεσης)
    Επίσης όπως βλέπεις και όπως σωστά είπες για τις κάμερες στους δρόμους, η σημερινή ελληνική δημοκρατία ακολουθεί το πρότυπο της αμερικάνικης "δημοκρατίας" εις το όνομα της ΕΕ φυσικά.
    Επειδή όπως σου είπα και σε παλαιότερο ποστ οτι ο Έλληνας συμπεριφέρεται πολύ παράξενα στην χρήση του ίντερνετ κι επειδή το ελληνικό ίντερνετ βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο στην χώρα μας, μια "τρομοφοβία", "τρομολαγνεία", είναι ό,τι πρέπει για τις "αρχές".
    Μέχρι κι εγώ ψιλοπαρασύρθηκα από το όλο σκηνικό και τώρα αναζητώ ασφαλέστερα μέτρα για να κάνω το πιο απλό πράγμα στο αγαθό αυτό που μας δώρισε η τεχνολογία: σερφάρισμα και δημοσιοποίηση απλών σκέψεων ενός απλού πολίτη μιας υποτόθεται αναπτυγμένης χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είναι πολύ αργό αυτό το κωλοTOR γμτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. υποκλινωμε ,,οταν μιλα ο παπαγιαννης ..μιλα ο παπυρος λαρους..και το καθε δημοσιογραφικο λαμογιο..ολοι αγωνιζωνται για την αληθεια..κακομοιρη αληθεια τι σου εμμελε να παθεις ..μην πιστευετε κανενα δημοσιογραφο και δη γιαλιου (ΤΒ)ολοι ειναι διαπλεκομενοι ..αλλοι πολυ, αλλοι λιγοτερο..ολοι εχουν κανει τις κομπινες οφ τηε ρεκορντ..και παρουσιαζωνται σαν παναγιες...ολοι ανηκουν εμισθα σε κομματα.ολοι τα παιρνουν κατω απο το τραπεζι,.οι λιγοτεροι αμοιβομενοι ειναι αυτοι που φωναζουν.μολις τα πιασουν χοντρα ..δεν ξερουν τιποτα ..μουγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χέστηκα για το ip μου. Anonymizer και μπορούν να ψάχνουν στην Αμερική. Όχι πως δεν θα μπορούσαν κα πάλι να το βρουν, αλλά θα δυσκολευτούν πολύ τα βρωμόσκυλα. Ζήτω η ανωυμία!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εδω εχουμε αργησει 4 μερες τη δοση στη καρτα [45 ευρω] στη eurobank και δεν μας αφηνουνε σε ουτε μεσημερι ουτε σαββατο να ξεκουραστουμε...σπανε τα τηλεφωνα ασε που σου μιλανε με υφος σαν να εχεις κανα καμια δεκαρια φονους....οσπου εδω και λιγες μερες εχω βρει το τροπο να μην με ενοχλουν.....ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ τους ριχνω [οταν παιρνουν ακαταλληλες ωρες και ξεροντας οτι εχω τον 71 χρονων αρρωστο πατερα μου σπιτι οπως και την κορη μου που ειναι 3 χρ] μονο ετσι παρνουν χαμπαρι αυτοι.....τη στιγμη που τους εχω πει οτι περα απο απανθρωπο ειναι και παρανομο [να ενοχλουν μες το μεσημερι] αυτοι μου απανταν ''εμεις τωρα εργαζομαστε'' δηλαδη αν εγω εργοζομουν νυχτοφυλακας θα μπορουσα να τους ενοχλω μες τα αγρια μεσανυχτα......οκ καταλαβενω οτι και εσυ εργαζεσαι μα δεν εχεις τη πρεπουσα ανθρωπια να πεις τουλαχιστον ''συγνωμη για το ακαταλληλο της ωρας''.......ουστ γουρουνια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *