GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού ο ... ένοχος‏

...για το σκάνδαλο της Siemens! . Συμφωνα με πληροφοριες που παντως δεν επιβεβαιωνονται βρεθηκε και στην Ελλαδα ο ενοχος του σκανδαλου. Στο...

...για το σκάνδαλο της Siemens!
.
Συμφωνα με πληροφοριες που παντως δεν επιβεβαιωνονται βρεθηκε και στην Ελλαδα ο ενοχος του σκανδαλου.
Στον ενοχο κατεληξαν οι υπευθυνοι δια της μεθοδου της εις ατοπον απαγωγης. Ολα τα δεδομενα της ερευνας οδηγουν σε αυτον. Ειναι ο Ελληνας μισθωτος. Ο Ελληνας μισθωτος ζει επι ενα μηνα με περιπου 1000 ευρω. Με αυτα τα 1000 ευρω πληρωνει λογαριασμους, νοικι , τρεφει την οικογενεια του βαζει βενζινη και πληρωνει και τα φροντιστηρια των παιδιων.Μερικες φορες δε, συνεληφθη επ αυτοφορω να τρωει σε ταβερνακια. Οι υπευθυνοι μαλιστα ψαχνοντας ειδαν οτι ειχε παραγγειλει μπροζολα μοσχαρισια, πατατες 2 και σαλατα χωριατικη.
Αυτο ομως που τους ανοιξε τα ματια ειναι οτι ειχε παραγγειλει και ορεκτικο και μαλιστα λουκανικα. Επειδη ειναι ανεξηγητο με 1000 ευρω να μπορει κανεις να κανει αυτη την πολυτελη ζωη τα συμπερασματα δεν ηταν δυσκολα για τις αρχες. Συμφωνα μαλιστα με την κοινη λογικη ο Ελληνας μισθωτος κανονικα δεν θα επρεπε καν να μπορει να επιβιωσει οχι που μου εχει μαθει να ζει μεσα στις κραιπαλες. Επειδη ομως καλα τα λογια αλλα χρειαζονται και αποδειξεις στην φωτο βλεπετε τον ενοχο να κραταει το ζεστο χρημα ενος μηνα. Οχι που θα γλιτωνε.
Με τιμη

23 σχόλια

  1. oνοματα ολων των επιχειρηματιων
    που συνεργαστηκαν με την siemens.
    τολματε?
    εδω σας θελω..
    το παιζεται μαγκες με του κουκοδημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 τα μεγάλα ονόματα της...Miesens

    Τουλάχιστον 9 είναι τα ονόματα Ελλήνων πολιτικών "πρώτης τάξης" που αναμειγνύονται σε πρώτη φάση στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens. Οι περισσότεροι είναι του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αρκετοί ανήκουν στο "ρεύμα" Βενιζέλου. Όλοι έχουν υπάρξει υπουργοί (5 υπουργοί και 4 υφυπουργοί). Τα ονόματα σε πρώτη φάση αφορούν τα 2 κόμματα εξουσίας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), όμως όπως έχουμε γράψει και παλιότερα υπάρχουν στο κόλπο και στελέχη μικρότερων κομμάτων. Τα ονόματα είναι στη διάθεση Γερμανών λειτουργών της Δικαιοσύνης και γι'αυτό δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά..."φωτογραφίζονται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΣ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑΤΑ,
    ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΚΤΛ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΠΧ
    ΑΛΤΕΚ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ C4I
    MΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΣΕ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ.
    Η ΣΗΜΕΝΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΑΔΩΝΑΝ.
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον.

    Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης:


    Προς

    Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

    κ. Δημήτρη Σιούφα


    ΘΕΜΑ: Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.




    Η χώρα μας βιώνει το τελευταίο διάστημα, με ευθύνη της Κυβέρνησης, μια γενικευμένη κρίση αξιών, απαξίωση θεσμών και προσώπων, διαφθορά, αυθαιρεσία της εξουσίας, κατάχρηση του δημόσιου πλούτου.


    Η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την πολλαπλή και επικίνδυνη κρίση, αλλά με πράξεις και παραλείψεις της την δημιουργεί και την ενισχύει.


    Εκτρέφει την διαφθορά, υπηρετεί την διαπλοκή, βασίζεται στην αδιαφάνεια και επιδιώκει την συγκάλυψη σκανδάλων που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας.


    Τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης γίνεται αναφορά σε στοιχεία ερεύνης που διεξάγει η Γερμανική Δικαιοσύνη για οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες της γνωστής γερμανικής εταιρείας Siemens σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.


    Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αφορούν στη διοχέτευση πολιτικού χρήματος σε κομματικά ταμεία και σε δωροδοκίες κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών στελεχών.


    Τα αναφερόμενα στα ΜΜΕ επιτείνουν ακόμη περισσότερο την γκρίζα ατμόσφαιρα, ενισχύουν το νοσηρό κλίμα, γεννούν υπόνοιες, σκιές και υποψίες που μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος και σε διασυρμό της χώρας μας διεθνώς.


    Η Κυβέρνηση και στην περίπτωση αυτή σιωπά και παραμένει αμήχανος θεατής.


    Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες και καταθέτει προτάσεις ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι σ' όλους τους πολίτες της χώρας.


    Προτάσεις υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς, που διασφαλίζουν την διαφανή λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, την διαφανή διαχείριση και αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου, τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος, την διασφάλιση της διαφάνειας στα Μ.Μ.Ε., την αυτονομία του πολιτικού συστήματος.

    Προτάσεις που συνθέτουν ένα Εθνικό Σχέδιο για την πάταξη της διαφθοράς και την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών προς όφελος της χώρας και του πολίτη.


    Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ του οποίου οι οικονομικοί πόροι ήταν και είναι φανεροί, ζητά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες να διερευνηθεί και να λάμψει η αλήθεια και στην υπόθεση της Siemens.


    Γι' αυτό οι κατωτέρω υπογράφοντες Βουλευτές, προτείνουμε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το άρθρο 68, παράγραφοι 2 και 3 του Συντάγματος και τα άρθρα 144-148 του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να διερευνηθεί αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη εμπλέκονται πιθανόν σε δραστηριότητες της Siemens με τρόπο που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον. Να ερευνηθεί επίσης αν συγκεκριμένοι κυβερνητικοί παράγοντες και κρατικά στελέχη ευνόησαν σε προμήθειες ή έργα του ελληνικού δημοσίου την εν λόγω εταιρεία, με αντάλλαγμα παράνομες κομματικές ή προσωπικές προσόδους.

    Οι Βουλευτές

    Παπανδρέου Γιώργος

    Κακλαμάνης Απόστολος

    Καστανίδης Χαράλαμπος

    Φίλιππος Πετσάλνικος

    Πάγκαλος Θεόδωρος

    Χρήστος Παπουτσής

    Κατσέλη Λούκα

    Μαγκριώτης Γιάννης

    Ρήγας Παναγιώτης

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Σκραφνάκη Μαρία

    Μανώλης Σκουλάκης

    Τηλέμαχος Χυτήρης

    Βασίλης Κεγκέρογλου

    Γιάννης Αμοιρίδης

    Γιώργος Φλωρίδης

    Δημαράς Ιωάννης

    Χριστοφιλοπούλου Εύη

    Αηδόνης Χρήστος

    Αθανασιάδης Αλέξανδρος

    Τσιόκας Χάρης

    Τιμοσίδης Μιχάλης

    Δημήτριος Τσιρώνης

    Ελπίδα Τσουρή

    Γκερέκου Αγγελική

    Αργύρης Βαγγέλης

    Βέρρας Μιλτιάδης

    Αράπογλου Χρύσα

    Κατρίνης Μιχάλης

    Νιώτης Γρηγόρης

    Απόστολος Κατσιφάρας

    Μπόλαρης Μάρκος

    Μωραΐτης Θάνος

    Σαχινίδης Φίλιππος

    Καρτάλης Κων/νος

    Άννα Διαμαντοπούλου

    Πέτρος Ευθυμίου

    Λιάνης Γιώργος

    Σούλα Μερεντίτη

    Δριβελέγκας Γιάννης

    Ντίνος Ρόβλιας

    Συλβάνα Ράπτη

    Ραγκούσης Γιάννης

    Δραγώνα Θάλεια

    Έξαρχος Βασίλης

    Μανιάτης Ιωάννης

    Κουβέλης Σπύρος

    Ανδρουλάκης Δημήτρης

    Τόνια Αντωνίου

    Ευάγγελος Βενιζέλος

    Μαρία Δαμανάκη

    Δημήτρης Κουσελάς

    Έκτορας Νασιώκας

    Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη

    Βάσω Παπανδρέου

    Σοφία Σακοράφα

    Σκουλάς Ιωάννης

    Παναγιώτης Σγουρίδης

    Βασίλης Οικονόμου

    Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

    Γιώργος Ντόλιος

    Ροδούλα Ζήση

    Καϊλή Εύα

    Μιχάλης Παντούλας

    Τάσος Σιδηρόπουλος

    Χάϊδος Χρήστος

    Τόγιας Βασίλης

    Θεοδώρα Τζάκρη

    Στρατάκης Μανώλης

    Κώστας Σπηλιόπουλος

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Αχμέτ Χατζηοσμάν

    Νικητιάδης Γιώργος

    Βαγγέλης Παπαχρήστος

    Αλευράς Αθανάσιος

    Μιλένα Αποστολάκη

    Δημήτρης Βαρβαρίγος

    Βερελής Χρήστος

    Βρεττός Κων/νος

    Γερανίδης Βασίλης

    Γείτονας Κώστας

    Γιαννακά Σοφία

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Διαμαντίδης Γιάννης

    Νικόλαος Ζωΐδης

    Ηλίας Καρανίκας

    Στάθης Κουτμερίδης

    Γιώργος Πεταλωτής

    Παπαγεωργίου Γιώργος

    Γεώργιος Παπαδημητρίου

    Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    Δημήτρης Λιντζέρης

    Αντρέας Λοβέρδος

    Μάντατζη Τσετίν

    Μπεγλίτης Παναγιώτης

    Ηλίας Λαμπίρης

    Κουτσούκος Γιάννης

    Σηφουνάκης Νίκος

    Σκανδαλίδης Κώστας

    Δημήτρης Ρέππας
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είπαμε, το C4Ι είχε αγοραστεί επί ΠΑΣΟΚ από μια κοινοπραξία, επικεφαλής της οποίας ήταν η αμερικανική SAIC, αλλά τις χοντρές εργολαβίες τις είχε πάρει η Siemens. Στην κοινοπραξία συμμετείχαν και οι εταιρείες: ALTEC (Αθανασούλης), EADS , Πουλιάδης & Συνεργάτες, General Dynamics, ITT Technologies, Honeywell, ΔΙΕΚΑΤ, Rafael Elbit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aντιπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα από το παρασκήνιο ήταν ο κ. Τερπεκλής, παλιός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και πρώην σύμβουλος του Ανδρέα ο οποίος τον είχε απομακρύνει όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε υπηρετήσει τη θητεία του.

    Η συμφωνία, που υπογράφηκε από τον Γιάννο Παπαντωνίου, εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ τον Μάρτιο του 2003. Τον επόμενο μήνα παραιτείται ο υφυπουργός Δημόσιας Tάξης και αρμόδιος για την ασφάλεια της Oλυμπιάδας, Eυάγγελος Mαλέσιος. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα της «Aυριανής», τα οποία ανέφεραν ότι «διαμένει δωρεάν στη βίλα του επιχειρηματία Αθανασούλη» της ALTEC. Και ότι σε αντάλλαγμα, ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δισεκατομμυρίων 700 εκατομμυρίων δραχμών». Όπως αναφέρεται σε εκθέσεις τεχνικών το έργο που πρόσφερε η ALTEC στην κοινοπραξία της SAIC, ήταν δύσκολο να καταστεί συμβατό με τα υπόλοιπα τεχνικά κομμάτια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αθανασουλης πασοκος
    πουλιαδης πασοκος
    σοφοκλεους..πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η μαλακια του γιοργος.

    Περιεργο αυτο το παιντι δεν θα μαθει ποτε Ελλινικος.ΠΟΤΕ.

    Ισως φταιει το χαμηλο IQ ισως κατι αλλο ποιος ξερει και ποιον νοιαζει στο κατω κατω?

    Ειπε: (ο μελλων πρωθυπουργος τοτε .. του αγιου πουτσου)!

    "Η Ελλαδα εχει μια κυβερνηση που δεν της αξιζει".
    Ρε το μπραβογιοργο.
    Θα μου πειτε στις τοσες μαλακιες που εχει εκστομισει,στους τοσους βαρβαρισμους και σολοικισμους ,στα τοσα ακαταληπτα ,αυτο ειναι πταισμα..

    Ρε τζωρτζ μαλακα λεμε:
    "Εχει μια γυναικα που δεν του αξιζει"..εννοουμε οτι η γυναικα ειναι διαμαντι και αυτος μαλακας σαν και σενα η ξερω γω μπεκρας η ρεμαλι κλπ

    Λεμε:
    "Εχει ενα ανδρα που δεν της αξιζει"
    εννοωντας οτι αυτη ειναι μπεκρα και αυτος ενα υπεροχο παιδι,δουλευταρας ,προκομενος κλπ

    Συνεπως οπως το ειπες εσυ η Ελλαδα δεν αξιζει σε αυτη την κυβερνηση που ειναι σοβαρη και δουλευει και η Ελλαδα ειναι μπουρδελο...

    Θα μπορουσες να πεις :
    "Η κυβερνηση αυτη δεν αξιζει για την Ελλαδα".
    "Της Ελλαδος δεν της αξιζει μια τετοια κυβερνηση"... κλπ ,σιγα τωρα μην κατσω εγω να σε μαθω Ελληνικα και μαλιστα τζαμπα...

    Συμβουλη:
    "Μην ξαναδιαβασεις κειμενο που εγραψες μονος σου η εστω σου το γραψε ο Ελληνοαυστραλος συμβουλος σου.Μαλακας πρεπει ναναι και αυτος.
    Παρηγγειλε να σου γραφουν τις ομιλιες Ελληνες που μιλουν καλα τα Ελληνικα".
    Εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μαθεις να διαβαζεις σωστα.
    Και στο διαβασμα υστερεις.

    Και ασε τον "εσμο"!! Χα!
    Που την βρηκες αυτη την λεξη ? σε κανενα λεξικο φανταζομαι!
    Σπανια χρησιμοποιειται να ξερεις.
    Γιατι δεν σου αρεσει το "συνοθυλευμα" που ταιριαζει και γαντι στο "κωμα" σου?
    Συμμορια οπως λεμε...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Τζων πρόοδος.. βλέπω… Συγχαρητήρια!!!
    Πέραν των συντακτικών και ορθογραφικών λαθών που καυτηριάζεις (και καλά κάνεις) το κείμενο τα λέει καλά ε? Σε βλέπω να ψηφίζεις σε λίγο τη μεγάλη Δημοκρατική παράταξη.. Σε περιμένουμε στις αγκάλες μας. Είσαι έξυπνος ανθρωπος. Δεν μπορεί να παραμείνεις αγκυλωμένος στο ψέμα την απάτη και τη κλοπή που αντιπροσωπεύουν. Όλος ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτά τα λαμογια που μας έχουν ρημάξει 4 χρόνια τώρα, ενώ από το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου έχει πολλά να ωφεληθεί και να καρπωθεί. Ο λαός προσδοκά πολλά από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου το ξέρει πολύ καλά αυτό. Η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής είναι ένα μικρό δείγμα...
    Πάντα με εκτίμηση

    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ALTEC (Αθανασούλης), EADS , Πουλιάδης & Συνεργάτες, General Dynamics, ITT Technologies, Honeywell, ΔΙΕΚΑΤ, Rafael Elbit.
    ====================================
    Και Γαλλο-Γερμανοί (EADS) και Αμερικανοί και Ισραηλινοί (Rafael-Elbit).

    Παγκοσμιοποιημένη... διαπλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παπανδρέου Γιώργος Κακλαμάνης Απόστολος Καστανίδης Χαράλαμπος
    Φίλιππος Πετσάλνικος Πάγκαλος Θεόδωρος Χρήστος Παπουτσής
    Κατσέλη Λούκα Μαγκριώτης Γιάννης
    Ρήγας Παναγιώτης Μιχάλης Καρχιμάκης
    Σκραφνάκη Μαρία Μανώλης Σκουλάκης
    Τηλέμαχος Χυτήρης Βασίλης Κεγκέρογλου Γιάννης Αμοιρίδης
    Γιώργος Φλωρίδης Δημαράς Ιωάννης
    Χριστοφιλοπούλου Εύη Αηδόνης Χρήστος Αθανασιάδης Αλέξανδρος
    Τσιόκας Χάρης Τιμοσίδης Μιχάλης
    Δημήτριος Τσιρώνης Ελπίδα Τσουρή

    Γκερέκου Αγγελική

    Αργύρης Βαγγέλης Βέρρας Μιλτιάδης
    Αράπογλου Χρύσα Κατρίνης Μιχάλης
    Νιώτης Γρηγόρης Απόστολος Κατσιφάρας Μπόλαρης Μάρκος
    Μωραΐτης Θάνος Σαχινίδης Φίλιππος
    Καρτάλης Κων/νος Άννα Διαμαντοπούλου Πέτρος Ευθυμίου
    Λιάνης Γιώργος Σούλα Μερεντίτη
    Δριβελέγκας Γιάννης Ντίνος Ρόβλιας
    Συλβάνα Ράπτη Ραγκούσης Γιάννης
    Δραγώνα Θάλεια Έξαρχος Βασίλης
    Μανιάτης Ιωάννης Κουβέλης Σπύρος
    Ανδρουλάκης Δημήτρης Τόνια Αντωνίου
    Ευάγγελος Βενιζέλος Μαρία Δαμανάκη
    Δημήτρης Κουσελάς Έκτορας Νασιώκας
    Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη
    Βάσω Παπανδρέου Σοφία Σακοράφα
    Σκουλάς Ιωάννης Παναγιώτης Σγουρίδης Βασίλης Οικονόμου
    Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
    Γιώργος Ντόλιος Ροδούλα Ζήση

    Καϊλή Εύα

    Μιχάλης Παντούλας

    Τάσος Σιδηρόπουλος

    Χάϊδος Χρήστος

    Τόγιας Βασίλης

    Θεοδώρα Τζάκρη

    Στρατάκης Μανώλης

    Κώστας Σπηλιόπουλος

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Αχμέτ Χατζηοσμάν

    Νικητιάδης Γιώργος

    Βαγγέλης Παπαχρήστος

    Αλευράς Αθανάσιος

    Μιλένα Αποστολάκη

    Δημήτρης Βαρβαρίγος

    Βερελής Χρήστος

    Βρεττός Κων/νος

    Γερανίδης Βασίλης

    Γείτονας Κώστας

    Γιαννακά Σοφία

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Διαμαντίδης Γιάννης

    Νικόλαος Ζωΐδης

    Ηλίας Καρανίκας

    Στάθης Κουτμερίδης

    Γιώργος Πεταλωτής

    Παπαγεωργίου Γιώργος

    Γεώργιος Παπαδημητρίου

    Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    Δημήτρης Λιντζέρης

    Αντρέας Λοβέρδος

    Μάντατζη Τσετίν

    Μπεγλίτης Παναγιώτης

    Ηλίας Λαμπίρης

    Κουτσούκος Γιάννης

    Σηφουνάκης Νίκος

    Σκανδαλίδης Κώστας

    Δημήτρης Ρέππας

    babis


    ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ


    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ


    ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ;;;;;;;;;


    ΠΩ ΠΩ ΦΡΑΜΠΑΛΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Τζων πρόοδος.. βλέπω… Συγχαρητήρια!!!
    Πέραν των συντακτικών και ορθογραφικών λαθών που καυτηριάζεις (και καλά κάνεις) το κείμενο τα λέει καλά ε? Σε βλέπω να ψηφίζεις σε λίγο τη μεγάλη Δημοκρατική παράταξη.. Σε περιμένουμε στις αγκάλες μας να μας γαμήσεις. Είσαι καυλωμένος ανθρωπος. Δεν μπορεί να παραμείνεις αγκυλωμένος στο strate sex. Όλος ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτoύς τους γαμήκουλες που μας έχουν ξεσκίσει χωρίς σάλιο την κολοτρυπίδα 4 χρόνια τώρα, ενώ από το ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ έχει πολλά να ωφεληθεί και να καρπωθεί. Ο λαός προσδοκά ΠΕΡΙΣΌΤΕΡΟ ΠΟΎΤΣΟ από το ΠΑΣΟΚ και ο βλακοΓιώργης το ξέρει πολύ καλά αυτό. Η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής είναι για παρτούζα στην οποία θα συμετέχω , έλα και συ...
    Πάντα με εκτίμηση

    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nai ta onomata prepei na vgoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. άσε μας ρε χαράλαμπε...
    έχω τηλέφωνο ζήμενς, είμαι ένοχος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και προφανώς αν συνεχίσουμε τον παραλληλισμό θα δούμε οτι και τα σαπρόφυτα της εξουσίας, κάθε εξουσίας, οικονομικής - κοινωνικής – ΜΜΕ κλπ. είναι σαν τα προϊόντα των σωματικών αναγκών, αηδιαστικά και δύσοσμα.

    Το επόμενο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι:
    Γιατί φτάσαμε ως εδώ;
    Κάθε κοινωνία έχει την εξουσία αλλά και τη διαφθορά που της αξίζει.
    Η κατάντια της Ελλάδας είναι ερμηνεύσιμη για όποιον έχει το θάρρος να δει κατάματα την πραγματικότητα.
    Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουμε τους ανθρώπους μιας κοινωνίας σε δυο ομάδες, Α και Β. Στην ομάδα Α τοποθετούμε τους ιδεολόγους, τους πατριώτες, τους γενναίους, τους αλτρουιστές, τους αξιοπρεπείς, τους τίμιους και γενικά τους ανθρώπους με αξίες.
    Στην ομάδα Β τοποθετούμε τους δειλούς, τους συμβιβασμένους, τους μαυραγορίτες, τους προδότες, τους γλύφτες, τους κλέφτες και γενικά τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αξίες.
    Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι σε περίπτωση πολέμου, η ομάδα Α θα έχει πολλαπλάσιες απώλειες από την ομάδα Β.
    Η Ελλάδα μέσα στον 20ο αιώνα έζησε πέντε (5) πολέμους! (Δυο Βαλκανικοί, δυο παγκόσμιοι και ένας Εμφύλιος).
    Καταλαβαίνετε πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι χάθηκαν και τι ανάξια πλάσματα επιβίωσαν! Ο ανθός της Ρωμιοσύνης εξοντώθηκε.
    Η χειρότερη συνέπεια κάθε πολέμου είναι ότι σκοτώνονται οι άνθρωποι με αρετές και ζουν τα σαπρόφυτα. Κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Από αυτούς που επιβίωσαν προέκυψε η μεταπολεμική κοινωνία και η μεταπολεμική εξουσία – κάθε μορφής εξουσία - στην Ελλάδα.
    Και απόγονοι αυτών που επιβίωσαν είμαστε εμείς και αυτοί που μας εξουσιάζουν.
    Να μας χαιρόμαστε!!
    Με τι αρετές θα μεγαλώσει ο γλύφτης τα παιδιά του;
    Τι αξίες θα τους μεταδώσει ο μαυραγορίτης;
    Τι γονίδια θα μεταβιβάσει ο δειλός στους απογόνους του; Και πάει λέγοντας.
    Γιατί να μας εκπλήσσει η κατάντια και η διαφθορά;
    Τούτος ο τόπος θα ξαναβρεί το δρόμο του, αλλά χρειάζονται κάποιες γενιές για να στρώσει πάλι η ράτσα! Μέχρι τότε έτσι θα πορευόμαστε.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ !!!

    Λένε ότι από μικρό κι’ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Μέγα λάθος!!
    Τη μαθαίνεις κι’ από μεγάλο αρκεί …να τάχει πάρει στο κρανίο.
    Η παραπάνω φράση είναι μάλλον η πιο χαρακτηριστική περίπτωση και αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη συνεισφορά του εθνάρχη σ’ αυτόν τον τόπο.
    Όχι γιατί δεν το ξέραμε – πάντα την σιγοψιθυρίζαμε μεταξύ μας - αλλά γιατί από τη στιγμή που την είπε κι’ ο μακαρίτης, μπορούμε να την βροντοφωνάζουμε χωρίς να φοβόμαστε ότι κάποιος ηλίθιος θα μας σύρει στα δικαστήρια με το αιτιολογικό ότι προσβάλλουμε το εθνικό μεγαλείο ή ότι μειώνουμε την εθνική αξιοπρέπεια.
    Το γιατί δεν έκανε κανένας μήνυση στον συγχωρεμένο για αποκάλυψη κρατικού μυστικού αποτελεί ένα ερώτημα εξίσου σημαντικό με το ερώτημα «Ποιος επί τέλους κυβερνάει αυτή χώρα;»
    Προφανώς ο μακαρίτης δεν την είπε υπονοώντας τους απλούς πολίτες.
    Στους ανθρώπους της εξουσίας αναφέρονταν, δηλαδή σε ανθρώπους των οποίων οι αποφάσεις επηρεάζουν, ρυθμίζουν ή ακόμη και καθορίζουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων.
    Με αυτή την έννοια δεν έχουμε μόνο πολιτική εξουσία.
    Μπορούμε να διακρίνουμε - σε μια πρώτη κατηγοριοποίηση - τις εξής:
    α) κοινωνική εξουσία – οι επώνυμοι. Γι’ αυτό και όλοι πλέον διεκδικούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Η πλέον θλιβερή φιλοδοξία.

    β) οικονομική εξουσία – η πλέον ζηλευτή. Εκείνο το αρχαίο ρητό «Τον πλούτον πολλοί εμίσησαν, την δόξαν ουδείς» δεν ισχύει πλέον. Σήμερα είσαι ότι έχεις.
    Αν δεν έχεις, απλούστατα δεν είσαι - δεν υπάρχεις.
    Η φτώχεια είναι το μόνο έγκλημα που δεν συγχωρείται και επισύρει ισόβια ποινή.
    Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εκπρόσωποι κάθε μορφής εξουσίας και γι αυτό τελικός τους στόχος είναι να μεταπηδήσουν στην οικονομική εξουσία.
    Ακόμη και την πολιτική εξουσία, σαν εφαλτήριο για την οικονομική την βλέπουν.

    γ) πνευματική εξουσία – μην ξεχνάμε τους (σχεδόν ανύπαρκτους σήμερα) πνευματικούς ταγούς. Τα σημερινά ψευδεπίγραφα και αξιοθρήνητα υποκατάστατά τους μόνο μελαγχολικά χαμόγελα προξενούν.
    Άλλωστε ποιος και γιατί να ασχοληθεί με τη γνώση; Η γνώση στην Ελλάδα δεν αμείβεται εκτός αν είναι on camera!!!

    δ) εξουσία των ΜΜΕ. Η πλέον ύπουλη και επικίνδυνη. Κοιμίζει συνειδήσεις και ασκεί την πλέον αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου προκειμένου να κάνει τη δουλειά της. (Είδατε το δίδυμο Χοντρός – Λιγνός;)
    Δεν την αμφισβητεί κανένας λογικός άνθρωπος.
    Ο πόλεμος μεταξύ δημοσιογράφων, εκδοτών και πολιτικής εξουσίας είναι συναρπαστικός και προσωπικά εύχομαι να συνεχιστεί «μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους». Αρκεί τα θύματα να είναι μόνον από αυτούς τους χώρους.

    ε) ποδοσφαιρική εξουσία. Ο ιδιοκτήτης ή ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, με μια απόφασή του κάνει ευτυχισμένους ή δυστυχισμένους χιλιάδες αφελείς οπαδούς.
    Και το χειρότερο είναι ότι ασκεί πίεση στην εκάστοτε πολιτική εξουσία.
    Η έννοια «επαγγελματικός αθλητισμός» είναι η πλέον αντιφατική έννοια.
    Θυμίζει τα εκτροφεία μονομάχων που διατηρούσαν κάποιοι ισχυροί Ρωμαίοι την εποχή της Ρωμαϊκής παντοδυναμίας. (Λίγο μετά άρχισε η κατάρρευση).
    Θεωρώ αδιανόητο να «παίζει μπάλα» κάποιος και να πληρώνεται.
    Πως είναι δυνατόν να παίζει και να πληρώνεται κάποιος, όταν άλλοι εργάζονται και δεν πληρώνονται;
    Και μιλάμε για αστρονομικά ποσά.
    Πώς είναι δυνατόν φτωχοί και μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, όχι απλά να ανέχονται αλλά να χειροκροτούν αυτή την κατάσταση;
    Μόνο μια ερμηνεία υπάρχει! Η κατά κεφαλήν βλακεία στη χώρα μας να είναι μεγαλύτερη από το κατά κεφαλήν ΑΕΠ!!!.

    στ) θρησκευτική εξουσία. Το εξουσιαστικό δίδυμο - πρότυπο “φύλαρχος και μάγος” κυριαρχεί σε όλες τις πρωτόγονες κοινωνίες, γιατί όχι και στην ελληνική;
    Άλλωστε οι τιμές αρχηγού κράτους που επιδαψιλεύονται στους θρησκευτικούς ηγέτες όταν εγκαταλείπουν τα εγκόσμια, μαρτυρεί ότι το εξουσιαστικό δίδυμο χαίρει άκρας υγείας.

    ζ) εξουσία των μανδαρίνων.
    Πολλά πολιτικά πρόσωπα είναι άσχετα με τον χώρο του οποίου προΐστανται.
    Οι «ανίδεες διοικήσεις» δεν αφορούν μόνον 5 - 10 ταμεία
    Είναι η εφιαλτική πραγματικότητα που διαμόρφωσαν οι κατά καιρούς ηλίθιοι που διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του τόπου.
    Αλλά ακόμη κι’ αν ξέρουν κάποιοι κάτι, αλλάζουν ρόλους τόσο συχνά (οι περίφημοι ανασχηματισμοί, αναδομήσεις καρατομήσεις κλπ.) που δεν προλαβαίνουν ούτε να ενημερωθούν, ούτε να προσφέρουν έργο.
    Κατ’ ανάγκην διοικούν μέσω του γενικού γραμματέα (κάθε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα ΔΕΝ είναι συμπτωματική) και μιας κλίκας μανδαρίνων που «ξέρουν τη δουλειά».
    Συνήθως οι μανδαρίνοι της Ελλάδας είναι άτομα που προέρχονται από κοινωνικά στρώματα χαμηλής έως μηδενικής παιδείας και ήθους, μέτριας νοημοσύνης αλλά με μεγάλες φιλοδοξίες και ισχυρά ένστικτα επιβίωσης και «κοινωνικής ανάδειξης». Άλλωστε είναι γνωστό οτι όσο πιο πρωτόγονος είναι ο άνθρωπος, τόσο πιο ισχυρά ένστικτα διαθέτει.
    Προσκολλώνται σε κάποιο κόμμα εξουσίας και … η συνέχεια είναι γνωστή.
    Η ικανοποίηση που αισθάνονται όταν στον οικογενειακό τους ή στον κοινωνικό τους μικρόκοσμο γίνονται αντικείμενο θαυμασμού αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, δικαιολογεί και δικαιώνει κάθε εξευτελισμό που υπέστησαν μέχρι να «καταλάβουν τη θέση».
    Που να ξέρει η κυρά Μαλάμω όταν λέει στο γιό της «Διάβασε να γίνεις σαν τον Γιάννη του μπάρμπα Νίκου», πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησε και πόσα χιλιόμετρα αφίσες κόλλησε ο Γιάννης του μπάρμπα Νίκου!!!
    Τέτοια ζωντανά παρεπιδημούν σε κάθε χώρο και σε κάθε μορφή εξουσίας.
    Είναι τα γνωστά σαπρόφυτα που αποτελούν το «περιβάλλον» των ισχυρών.
    Πόσες φορές ακούσαμε ή διαβάσαμε τη φράση: Από το περιβάλλον του κ. Ξύπνιου Αγυρτόπουλου διέρρευσε ότι… κλπ.»
    Δεν υπάρχει «περιβάλλον» στο χώρο του αθλητισμού; Στον χώρο της πολιτικής;
    Στον χώρο των ΜΜΕ; Και πάει λέγοντας.
    Μιλάμε για τα πιο άχρηστα και πιο επικίνδυνα ζωντανά του πλανήτη.
    Και το χειρότερο είναι οτι αυτά τα σαπρόφυτα διακρίνονται για την μακροζωία τους. (Θα τα φάνε οι τύψεις;) Έτσι δεν συμβάλλουν ούτε στην οικολογική διαδικασία.

    η) εξουσία των όπλων. Η πλέον καθετοποιημένη επιχείρηση εξουσίας. Παραγωγή – εμπορία – χρήση – καταστροφή και πάλι από την αρχή. Η πλέον ωμή και κυνική μορφή εξουσίας. Το ότι δεν την νοιώθουμε στο πετσί μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν μας εκβιάζει. (Μην αγοράζετε όπλα από μας και τα λέμε!!!)

    Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι διάφορες μορφές εξουσίας να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με συχνό το φαινόμενο της μεταξύ τους όσμωσης και διαπίδυσης, αλλά και ως αντίπαλα στρατόπεδα με συχνές συγκρούσεις, αφού ο στόχος είναι κοινός.
    Η εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης δύναμης και κοινωνικής επιρροής.
    Για ποιο λόγο;
    Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση του εγωισμού και του ναρκισσισμού που εμφωλεύει στο διεστραμμένο μυαλό τους.
    Αμφιβάλλει κανένας ότι οι άνθρωποι της εξουσίας πάσχουν από εγωπάθεια;
    Την άποψη ότι δήθεν επιδιώκουν την – όποιας μορφής - εξουσία για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, μόνον ηλίθιοι την πιστεύουν και μόνον αγύρτες την υποστηρίζουν. Θα προσέφεραν πολύ περισσότερο αν συμμετείχαν στα συσσίτια απόρων. Αλλά αυτά δεν έχουν προβολή. Ή αν κάθονταν στο σπίτι τους με τη νοσοκόμα τους να τους δίνει τα ψυχοφάρμακά τους.

    Έτσι κάθε προσπάθεια να απαγκιστρωθεί η πολιτική από τα «διαπλεκόμενα» είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη, ακόμη και αν είναι ειλικρινής.
    Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι «Πώς μπορούμε να απελευθερώσουμε την πολιτική από τα διαπλεκόμενα», αλλά «Αν μπορεί πλέον (στην κατάντια που βρισκόμαστε) να υπάρξει πολιτική χωρίς διαπλεκόμενα».

    Το ατύχημα για τον απλό πολίτη είναι οτι όπως διαμορφώθηκε η κοινωνία μας, οι διάφορες μορφές εξουσίας είναι σαν τις σωματικές ανάγκες, δηλ. σιχαμερές αλλά απαραίτητες.
    Και προφανώς αν συνεχίσουμε τον παραλληλισμό θα δούμε οτι και τα σαπρόφυτα της εξουσίας, κάθε εξουσίας, οικονομικής - κοινωνικής – ΜΜΕ κλπ. είναι σαν τα προϊόντα των σωματικών αναγκών, αηδιαστικά και δύσοσμα.

    Το επόμενο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι:
    Γιατί φτάσαμε ως εδώ;
    Κάθε κοινωνία έχει την εξουσία αλλά και τη διαφθορά που της αξίζει.
    Η κατάντια της Ελλάδας είναι ερμηνεύσιμη για όποιον έχει το θάρρος να δει κατάματα την πραγματικότητα.
    Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουμε τους ανθρώπους μιας κοινωνίας σε δυο ομάδες, Α και Β. Στην ομάδα Α τοποθετούμε τους ιδεολόγους, τους πατριώτες, τους γενναίους, τους αλτρουιστές, τους αξιοπρεπείς, τους τίμιους και γενικά τους ανθρώπους με αξίες.
    Στην ομάδα Β τοποθετούμε τους δειλούς, τους συμβιβασμένους, τους μαυραγορίτες, τους προδότες, τους γλύφτες, τους κλέφτες και γενικά τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αξίες.
    Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι σε περίπτωση πολέμου, η ομάδα Α θα έχει πολλαπλάσιες απώλειες από την ομάδα Β.
    Η Ελλάδα μέσα στον 20ο αιώνα έζησε πέντε (5) πολέμους! (Δυο Βαλκανικοί, δυο παγκόσμιοι και ένας Εμφύλιος).
    Καταλαβαίνετε πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι χάθηκαν και τι ανάξια πλάσματα επιβίωσαν! Ο ανθός της Ρωμιοσύνης εξοντώθηκε.
    Η χειρότερη συνέπεια κάθε πολέμου είναι ότι σκοτώνονται οι άνθρωποι με αρετές και ζουν τα σαπρόφυτα. Κάποιες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Από αυτούς που επιβίωσαν προέκυψε η μεταπολεμική κοινωνία και η μεταπολεμική εξουσία – κάθε μορφής εξουσία - στην Ελλάδα.
    Και απόγονοι αυτών που επιβίωσαν είμαστε εμείς και αυτοί που μας εξουσιάζουν.
    Να μας χαιρόμαστε!!
    Με τι αρετές θα μεγαλώσει ο γλύφτης τα παιδιά του;
    Τι αξίες θα τους μεταδώσει ο μαυραγορίτης;
    Τι γονίδια θα μεταβιβάσει ο δειλός στους απογόνους του; Και πάει λέγοντας.
    Γιατί να μας εκπλήσσει η κατάντια και η διαφθορά;
    Τούτος ο τόπος θα ξαναβρεί το δρόμο του, αλλά χρειάζονται κάποιες γενιές για να στρώσει πάλι η ράτσα! Μέχρι τότε έτσι θα πορευόμαστε.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πως ονομάζεται η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ κουνιαδα κορυφαιου υπουργου του ΠΑΣΟΚ που στην κυριολεξια συντηρούταν απο την ελληνικη SIEMENS μεχρι πλαστικη ανόρθωση στηθους της ειχαν πληρώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά εσύ ασχολήσου με την κουνιάδα που έκανε πλαστική με χρήματα της Ζήμενς.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκμεταλευτεί την ευκαιρία της πρότασης Αλαβάνου για μομφή στην κυβέρνηση, αλλά με μία κλιμάκωση.

    1. Να υπενθυμίσει στον Αλαβάνο ότι δεν μπορεί την μία φορά να απανταέι με ΕΙΡΩΝΕΙΑ στην πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για Συνταγματική Αλλαγή με στόχο της Διαφάνεια και σήμερα να καλεί το ΠΑΣΟΚ να κάνει ΜΟΜΦΗ. Να ξεκαθαρίσει. Είναι το ΠΑΣΟΚ νόμιμος εκφραστής της ΜΟΜΦΗΣ της κοινωνίας στην ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΗ ΚΕΝΤΟΛΗ της ΝΔ ή ΟΧΙ.

    2. Αν είναι τότε, να πάνε στην διαδικασία της ΜΟΜΦΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ και όχι έτσι άνευρα και αναποτελεσματικά σε μια ψηφοφορία που θα ακυρώσει την ΜΟΜΦΗ.

    3. Να φτιαχτεί μια κίνηση ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ από την κρίση του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που θα προχωρήσει άμεσα σε διοργάνωση ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΟΜΦΗΣ μέσα από την οργάνωση Δημοψηφίσματος, στο οποίο θα συμμετάσχουν και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον μηχανισμό με τον οποίο έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσει όσ περισσότερος κόσμος μπορεί , ώστε η πρόταση ΜΟΜΦΗΣ να κουβαλάει την οργή των πολιτών για τα αίσχη που συμβαίνουν κάθε μέρα, στην λειτουργία αυτής της κυβέρνησης της διαπλοκής και της διαφθοράς.

    Να διατρανωθεί το αίτημα του δημοκρατικού λαού για πορεία που να μπορεί να οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση.

    Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

    Δημοκρατική ενότητα στην βάση και κοινή πορεία ΤΩΡΑ.

    Τώρα να γίνει Δημοψήφισμα ΜΟΜΦΗΣ, που θα αποτελεί ιστορικό προηγούμενο και ασφαλιστική δικλείδα για μη επιστροφή στο σημερινό χάλι.

    Χωριάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα να γίνει Δημοψήφισμα ΜΟΜΦΗΣ, που θα αποτελεί ιστορικό προηγούμενο και ασφαλιστική δικλείδα για μη επιστροφή στο σημερινό χάλι.

    Χωριάτης.

    2 Φεβρουάριος 2008 9:46 μμ


    ===

    Και αμα ρε μαλακα Χωριατη το δημοψηφισμα καταδειξει και παλι πρωτο κομμα την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το μπραβογιοργο) θα βγαλετε μετα τον σκασμο???

    Ε! ρε χαιβανι??

    10 μηνες πριν τις εκλογες γαυγιζατε εκλογες εκλογες εκλογες...
    Οριστε γινανε εκλογες και παλι η Νεα Δημοκρατια παλι κυβερνηση.

    Εσεις ρε τομαρια εκει παλι ,ξανα εκλογες εκλογες να μην σας γαμισω κοθωνια...

    Ουστ ρεντικολα ,ουστ γαμω την φαρα σας κωλομπινεδες..

    Ποσα κοστιζει γαμω την ..ναγια σου ρε ρεμαλι σε σενα σε μενα στο κρατος μια νεα εκλογικη αναμετρηση????

    ΠΟΣΑΑΑΑ ρε τζιογλανι????
    Καθε τρεις μηνες εκλογες θα εχουμε ρε καθικι μεχρι να πειστητε εσεις οι πασοκοσκυλαιοι και τα "αριστερα" αποβρασματα οτι ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ????

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι είσαι πολύ χαμηλής νοητικής δυνατότητας , είναι φανερό.

    Κανείς δεν σου ζήτησε δραχμή, ηλίθιε.

    Δεν μιλάω για επίσημο Δημοψήφισμα, αλλά για δημοψήφισμα-κίνημα δημοκρατικό, όπως γίναν οι εκλογές προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Αν θέλεις ψηφίζεις, αν δεν θέλεις βγάζεις τον σκασμό και δεν μου σπάς τ'αρχίδια.

    Κατάλαβες μαλάκα.

    Με μένα όταν μιλάς, θα το σκέφτεσαι καλά.

    Και θα μου μιλάς με το σείς και το σας.

    Κατανοητός;

    Και προτιμώ να μη με πιάνεις στο στόμα σου. Κάτι παθαίνω αρρωσταίνω, από την μαλακία που σε δέρνει.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χωριάτης

    2 Φεβρουάριος 2008 10:22 μμ

    Και προτιμώ να μη με πιάνεις στο στόμα σου. Κάτι παθαίνω αρρωσταίνω, από την μαλακία που σε δέρνει.

    ==
    Οπως τοπες ειναι.
    Δεν σου μιλαω απλα σε βριζω .Εχει διαφορα.Μπορεις να την διακρινεις??
    Αμφιβαλλω.

    Βρε χαιβανι την "συμμετοχικη" σας να την βαλετε στο βρωμοκωλο σας!
    Καντε τη στο σοι σας.
    ΕΓΩ δεν εχω καμμια διαθεση να ξαναψηφισω μωροκαυλε!!

    Η για να γινω και κυριος.
    Κυριε εισαστε πολυ μα πολυ αρρωστο ,πασοκοσκυλο...

    Ουστ ρε.
    Και χαρη σου κανω, ντολμα

    Φτου γαμω! ασε και μου αναψαν τα λαμπακια πουστη τωρα ..
    Δρομο να μην σε γαμισω

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση