GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα σημερινά επεισόδια...

.. Τα ΜΑΤ συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή εναντίον των Αναρχικών στα σημερινά επεισόδια!Δείτε το βίντεο Όταν το Κράτος δεν επαρκεί για να ...

..
Τα ΜΑΤ συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή εναντίον των Αναρχικών στα σημερινά επεισόδια!Δείτε το βίντεο
Όταν το Κράτος δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει το Παρακράτος, προφανώς ζητά την συνδρομή του …Παρακράτους. Απολαύστε λοιπόν τα ΜΑΤ με την βοήθεια του Ακροδεξιού παρακράτους της Χρυσής Αυγής να μάχονται το …άλλο παρακράτος της Ακροαριστεράς και των Αναρχικών στους δρόμους της Αθήνας. Και μία ερώτηση: επιτρέπεται άραγε η Αστυνομία να ζητά την συνδρομή πολιτών που εμφανώς παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ), για να καταστείλει άλλους πολίτες που επίσης παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ). Μάλλον θα το προβλέπει ο κανονισμός της Αστυνομίας...
Θα ήθελα να ήξερα ποίος ηλίθιος επέτρεψε δύο συγκεντρώσεις την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο…
Η κυβέρνηση πάντως δεν ευνοείται από την εικόνα Χάους και Καταστροφής που βλέπουμε παντού πια γύρω μας…Δείτε το βίντεο! Ροπαλοφόροι με κράνη βγαίνουν από τις γραμμές των ΜΑΤ και συγκρούονται με τους Αναρχικούς. Αμέσως μετά επιστρέφουν και καλύπτονται μέσα στις γραμμές των ΜΑΤ.

34 σχόλια

  1. Μάλλον δεν κατάλαβες...τα ΜΑΤ πήγαν εκεί για να προστατεύσουν τους αναρχικούς από τους χρυσαυγίτες που τους είχαν πάρει στο κατόπι. Τόσο μάγκες οι δικοί σου...
    Αν και κατά τη γνώμη μου κακώς επενέβησαν,
    έπρεπε να τους αφήσουν να βγάλουν τα μάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΡΕΕ!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ....ΜΠΡΑΒΟΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ!(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ)!!ΑΛΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕΕΕ;;;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ!ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ>>ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ


    ΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έκλεισαν μωρε. Μια πορεία ήθελαν να κάνουν και τσουπ! Να και οι αναρχικοί στο δρόμο τους.

    Συμφωνώ με τον πρώτο. Θα'χε πλάκα να πλακωνόντουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o katiforos ston opoio mas exei valei i nd einai xwris proigoumeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο πολιτική φρέσκο site

    parapolitiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιοφασισταριά δεν εχετε ελπίδα ουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα ρε φίλε με το παρακράτος.
    Όλη η αστυνομία διορισμοί του Σημίτη είναι. 20.000 πενταετείς έβαλε μέχρι το 2004 και τους μονιμοποίησαν λίγο αργότερα. Το 99% δεν πρόλαβε ούτε να γεννηθεί επί χούντας.
    25 χρόνια πέρασαν από το 1981...λες να επέζησε έστω ένας χουντικός στα σώματα ασφαλείας και μάλιστα όταν από τα 25 χρόνια... τα 2ο διόριζαν ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.

    Αφήστε την καραμέλα της χούντας που δεν πουλάει πια... και πιάστε το θέμα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που το αποφεύγετε όλοι οι αριστεροί.

    Το ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ΥΠΕΡ του ΚΡΑΤΟΥΣ και του ΕΛΕΓΧΟΥ και της αυστηρής ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ... ΔΕΝ είναι καινούργιο ... εκτός κι αν εσύ είσαι πολύ νέος στην Ελλάδα οπότε είσαι και ΑΣΧΕΤΟΣ.
    Αν πρόσεξες το MEGA δεν χρησιμοποίησε ΠΟΤΕ τον όρο ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αλλά "αντιεξουσιαστες".
    Για τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ τόνιζε συνεχώς ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ...και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.Διότι το τηλεοπτικό του κοινό είναι κεντροαριστερό...οπότε είναι αδιανόητο να εμπλέξει την αριστερά με τους καραγκιόζηδες που προκαλούν τις ζημιές και τα επεισόδια.

    Οι αντιεξουσιαστές είναι απολιτίκ για τα ΜΜΕ της αριστεράς...ειδικά όταν ληστεύουν και καίνε. Είναι αυτοί που ΔΕΝ συμμετέχουν στις πορείες...αλλά εμφανίζονται από το πουθενά και ΔΕΝ σχετίζονται με την αριστερά.

    Οι ακροδεξιοί ΔΕΝ φημίζονται ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Τη σχέση επεισοδίων,ληστειών και ΣΥΡΙΖΑ μας την έδειξε ο γιος του βουλευτή που συνελλήφθη.

    Σημασία έχει ότι ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ προσπαθεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες μεσω δολιοφθοράς,ληστείας και αίματος.
    Από τον εμφύλιο μέχρι σήμερα... το μόνο που κατάφερε η αριστερά είναι να δημιουργήσει τις προυποθέσεις να μας ελέγχουν οι Αμερικάνοι. Τρομονόμοι, 6000 κάμερες, "νόμιμες" απαγωγές υπόπτων για το Γκουαντάναμο... είναι ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑ δήθεν του λαού.
    Το δεξι χέρι των Αμερικανών για τον έλεγχο των πάντων.
    Ένας φόνος ενός Αμερικανού , δήθεν από τη 17ΝΟΕ, ... και η Ελλάδα ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ στις ΗΠΑ. Και η 17ΝΟΕ ζούσε στη χλίδα με τα δολλαριάκια που εξασφάλιζε από τα συμβόλαια που εκτελούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά ρε φασιστρόνια αναρχίδια αφού τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είχαν άδεια από εισαγγελέα για τη συγκέντρωσή τους, εσείς τι δουλειά είχατε να πάτε να τους 'διώξετέ'?????

    ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λουπους είσαι ανενημέρωτος.Συγκέντρωση είχε η χρυσή αυγή οι ναζί δηλαδή.Οι δημοκράτες πολίτες δε θα επιτρέψουν στους νεκροθάφτες της δημοκρατίας να συγκεντρωθούν για να διαφημίσουν το νταχάου και το άουσβιτς.Είναι λογικό όποτε κάνουν συγκέντρωση φασίστες για να τρομοκρατούν μετανάστες εβραίους κτλ θα συγκεντρώνονται και οι δημοκράτες και θα τους κοπανάνε.Αν δεν ήτανε τα ματ να τους προστατέψουνε θα φεύγανε νεκροί οι χρυσαύγουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ οτι καταλαβα οι χρυσαυγιτες ειχαν προαναγγειλει την συγκεντρωση,ειχαν παρει σχετικη αδεια κλπ.

    Και τα "αναρχα" θελησαν να τους την σπασουν.

    Η αστυνομια πηγε να τους χωρισει.

    Κακως! Κακιστα!.

    Αστους να σφαχτουνε και πηγαινε μετα με κανενα βυτιοφορο με πιεστικο να καθαρισεις τα αιματα..

    Αυτοι οι δυο τρωγονται χρονια τωρα.
    Αστους να ξεμπερδευουν μονοι τους ..

    Για την πλακα ειπαμε,πηγαινε αργοτερα..
    Τι θελεις και μπερδευεσαι?

    Και οι δυο θα σε κατηγορησουν.

    Αλλα παλι.
    Αυτο το "πηγαν στο ασυλο οπου η αστυνομια δεν μπορει να επεμβει" πολυ με ξενισε αδελφια..

    Δηλαδη πανε τα χασισωμενα αναρχιδα και χωνονται σε "ασυλο" αφου εχουν σπασει μαγαζια εχουν βαλει φωτια και η αστυνομια δεν μπορει να τους πιασει??

    Κακον! Κακιστον! ως θα ελεγον..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oi xrysavgites ekanan mia fora epeisodia. Kakws.
    Alla me thn neolaia Synaspismou pou kanei 365 meres to xrono ti 8a ginei?
    Giati to kratos prostatevei thn Neolaia SYRIZA kai ths dinei to allo8i twn gnwstwn agnwstwn???
    Poses fores to xrono akoume oti )h sigouta kakh= Xrysh Avgh ta rimakse kai poses oi legomenoi anarxoaftonomoi???
    Mhn xanoume to metro?
    Amesws twra na khryxthei o SZRIZA ektos nomou! Mazi kai h xrzsh Avgh.

    Geia xara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επρεπε να τους αφήσουν να πλακωθούν να γελάγαμε λίγο...Ασε που μπορεί να σκοτώνανε οι μεν τους δε και να γλιτώναμε και από τους δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την παραπληροφόρηση του . Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. a re fasista "ellina" politi ksylo pou thes, alla den eimaste trampoukoi emeis na sto dwsoume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eγω ενα ξερω για εσας τους υποτιθεμενους επαναστατες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!

    Ειστε οτι χειροτερο εχει να δειξει ο τοπος ακομα και απο αυτα τα λαμογια που κυβερνουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταια 24 χρονια.

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΟΜΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    Αν ειχατε το ελαχιστο αισθημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑΣ ΣΑΣ.

    Θα σεβοσασταν την αξια της ζωης των αλλων και οχι μονο την δικη σας.

    Θα εκτιμουσατε τον κοπο αυτων που εργαζονται να αποκτησουν αυτα που εχουν (ασχετα με το ποσα εχουν αυτο ειναι δικος τους λογαριασμος και δεν χρωστανε τιποτα σε εσας)


    Σε αντιθεση με εσας που ζειτε απο τα αποφαγια των αλλων με δικη σας επιλογη.Ειστε ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ (απο 4χρονα δεν περιμενεισ και περισοτερα)ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ..!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα αριστερά φασιστάκια καλά θα κάνουν να μη βγάζουν γλώσσα όταν στις τάξεις τους κρύβονται κουκουλοφόρα αποβράσματα και ληστές γιοί συνασπιστών...
    Το καταλάβαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και επισης να ξερετε οτι αυτα τα "αναρχιδα" "αναρχοαυτονομα" κλπ ειναι ψηφοφοροι του Ευθυμιου του πασοκ..

    Προεκλογικα παει εκει ο μουργκος και τους ταζει δωρεαν χασις η θα νομιμοποιησει το χασις και αυτα τα αχρηστα τον ψηφιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kalispera kai kalo mina se olous sas
    me luph parathrw oti to provlima sas ton perisoteron einai oti diakopike h poreia twn akrode3iwn apo kapoious "anarxikous"!
    de provlimatizeste katholou ma katholou oti ta sugkekrimena akrode3ia paidakia exoun 3hlofortosei anaitia,tis perissoteres fores,sumpolites mas metanastes!!! stenaxwrieste pou den ekanan poreia atoma ta opoia theoroun allous anthropous katwterous mono kai mono epeidi de n einai leukoi h` ellhnes!!! egw stenaxwriemai pantws pou uparxoun atoma me autes tis idees kai akoma perissotero stenaxwriemai kai provlimatizomai gia auta pou diavazw edw.kalo sas vradu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Είπα να γράψω καμιά μαλακία και νά'μαι πάλι...
    Φάτε με στη μούρη ξανά.babis!ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ

    Τον ενιωθα κολλημενο πανω μου, σκληρο, ετοιμο κατω απο το τζην του... Γυρισα κι αρχισα να τον φιλαω με τον ιδιο τροπο.. Σηκωσα το μπλουζακι του κι ακολουθησα την ιδια διαδρομη, μεχρι το κουμπωμα του τζην του, το ανοιξα, ελευθερωσα τον ερεθισμενο του πουτσο και τον πηρα στο στομα μου... Εσπρωξε με δυναμη και κοντεψε να με πνιξει, το κεφαλι μου χτυπησε στην πορτα της τουαλετας, αλλα δε με ενοιαζε τιποτα. Τον ειχα εκει, και ηταν δικος μου... Ηταν χοντρος και οχι πολυ μεγαλος, αλλα τον ηθελα παντου μεσα μου... "Ρουφα, ρουφα" ψιθυριζε, προσπαθωντας να μην ακουστει απεξω... Κατεβασα το παντελονι του και πηρα στο στομα μου τα μπαλακια του ρουφωντας τα και κανοντας τον να βογγηξει απο ηδονη...

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά όλα τα κωλοπαιδαράκια, αριστερά αποβράσματα απουσιάζουν από το Blogg σήμερα.
    Φορέσανε τις κουκούλες τους και κατέβηκαν να κάψουν πάλι την Αθήνα οι σύγχρονοι συμμορίτες.
    Τα αληταριά που μόνο ξύλο από γκλομπς καταλαβαίνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Sexton otan metanastes kai anarxikoi epitithentai se synantropous tous se lypei h' oxi? Kalo vrady...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μεγάλη επιχείρηση της Αστυμομίας και μαζικές συλλήψεις για τα κολόπαιδα που καίνε την Αθήνα. Ας βάλουν τώρα να πληρώσουν τις ζημιές γιατί σίγουρα είναι παιδάκια πλουσίων οικογενειών που έχουν λύσει τα προβληματά τους και από ανία σπάνε και καίνε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KO KO KO KO KO KO KO

    xrisavgoules kotoules irthane ta mat na sas swsoune reeeeee

    KO KO KO KO KO KO KO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν ανάγκη τα μΑΤ. Αμα γούσταραν τράβαγαν και 'κανα πιστόλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω ξερω (και δεν οφειλω καμμια χαρη σε καμμια παρατξη) οτι οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (που τα αριστεροκαναλα βαπτιζουν 'αντιεξουσιαστες' και οχι οπως πρεπει με το ονομα τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ με ροπαλα τσεκουρια, σιδερογροθιες , λοστους (δηλαδη ολο το ιδεολογικο τραμπουκικο οπλοστασιο της αριστερας) και καψανε και ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΣΗΜΑΙΕΣ, να ειστε ΒΕΒΑΙΟΙ οτι εκατομμυρια ΕΛΛΗΝΕΣ θα τουσ πλακωνανε μαζι με τα ματ αν ηταν εκει..

    Φτανει ο ερυθρος φασισμος και η νεοταξιτικη γκαιμπελικη επιθεση στην χωρα μας.

    Μεχρις εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι ακροδεξιοί φασίστες , τα κομπλεξαρισμένα Χουντοβασιλικά αποβράσματα έχουν θορυβηθεί γιατί "έχασαν" τον "ΕΘΝΑΡΧΗ" τους τον Χριστόδουλο που τόσο πολύ βοήθησε τη δεξιά του Κυρίου , τους Χουντικούς και τους βασιλικούς.

    Σε συνδυασμό με την "εορτή" των 12 ετών των Ιμίων , νομίζουν ότι θα ξαναφέρουν τη χούντα στην Ελλάδα και τον Κοκό που περιμένει στη γωνία μπας και του κάτσει καμιά Πολιτειακή θέση.

    Αγαπητοί Ακροδεξιοί ,
    το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας καλός Ψυχίατρος για την παρεμβατική σας συμπεριφορά.
    -------------------------------

    Οι αναρχικοί , μια μάζα ατόμων με παρεμβατική συμπεριφορά χρίζετε και εσείς την βοήθεια Ψυχιάτρου ΄.
    Νομίζετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κράτος , κυβέρνηση, νόμοι.

    Ασφαλώς ζείτε σε άλλη εποχή ή στην εποχή που ίσως να θέλατε αλλά δεν μπορείτε .


    Για την Αστυνομία δεν σχολιάζω γιατί όλοι γνωρίζουμε τα μυαλά που σχεδιάζουν χωρίς στρατηγική , χωρίς σχεδιασμούς.
    Ολοι πλέον γνωρίζουμε ότι και η Αστυνομία όπως και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι απλοί Δημόσιοι Υπάλληλοι που παίρνουν εντολές από Κουφιοκεφαλάκιδες Χωριάτες που νομίζουν ότι επειδή διοικούν ένα σώμα ή μια μονάδα είναι Η ΑΡΧΗ .

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .......
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2008(ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ).

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 1952-1955 , 1967-1973 .
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΙΣΗΤΟΙ .
    ΜΙΣΗΤΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ; ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πω πω!!!
    Γεμάτο φασίστες και πούστηδες είναι
    εδω μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω ξερω (και δεν οφειλω καμμια χαρη σε καμμια παραταξη) οτι οι ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (που τα αριστεροκαναλα βαπτιζουν 'αντιεξουσιαστες' και οχι οπως πρεπει με το ονομα τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ με ροπαλα τσεκουρια, σιδερογροθιες , λοστους (δηλαδη ολο το ιδεολογικο τραμπουκικο οπλοστασιο της αριστερας) και καψανε και ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΣΗΜΑΙΕΣ.... να ειστε ΒΕΒΑΙΟΙ οτι εκατομμυρια ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους πλακωνανε μαζι με τα ματ αν ηταν εκει..

    Φτανει ο ερυθρος φασισμος και η νεοταξιτικη γκαιμπελικη επιθεση στην χωρα μας.

    Μεχρι ποτε τα εγκληματικα φασιστικα ερυθρα κτηνη θα αιματοκυλουνε την Αθηνα μας ?

    Μεχρις εδω.

    Αντισταθειτε στα ξενοκινητα και αδρα πληρωμενα με βρωμικο χρημα ακροαριστερα κτηνη, φολα στον αλαβανισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.
    Να κλείσουν τώρα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Λειτουργεί χρόνια τώρα όχι ως πολιτική οργάνωση,αλλά ως οργανωμένη συμμορία.
    Μπουκάρει σε γραφεία κομμάτων και αμφιθέατρα και επιτίθεται ,άλλοτε αδιακρίτως σε παππούδες και παιδιά,άλλοτε όμως και στοχοποιημένα εναντίον συγκεκριμένων ατόμων που κάποιοι... άλλοι τους έχουν υποδείξει!
    Ως πότε το κράτος θα την υποθάλπτει;
    Αν διαβάζουν δημοσιογράφοι τα σχόλια,να πάνε να ρωτήσουν τα αριστερά κόμματα της Βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΗ ΦΑΝΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ) ΕΒΕΛΑΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!! ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗ ΨΗΦΟ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΚΥΜΠΑΡΗΔΩΝ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΥΠΑΤΖΙΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!!

    ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kinigousan oi astinomoi tous anarxikous
    kai kapoia thrasidiloi akrodexioi pigan kai aytoi apo piso mipos kai xtipisoun kanena
    to epiase i camera kai pame oloi mazi tin propaganda
    sigxaritiria stous empneystes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σας πω κατι??

    Tο πιο σωστο ειναι την επομενη φορα οχι μονο να υπαρξει συνεργασια χρυσης αυγης και αστυνομιας αλλα οι μπατσοι να προμηθευοσουν και με οπλισμο τους χρυσαυγιτες ετσι ωστε αυτοι με τη σειρα τους να κανουν αυτο που κανεις μπατσος δε τολμα γιατι θα τον "θαψουν" τα κωλοκαναλα: ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗ ΓΑΑΝΟΛΕΥΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όπως καταλαβαίνω από τα σχόλια που διαβάζω εδώ, υπάρχει άγνοια του τι σημαίνει Δημοκρατία στους περισσότερους. Οι μεν βρίζουν τους δε και το αντίθετο. Οι δήθεν προοδευτικοί απαιτούν "γη κι ελευθερία" αλλά αρνούνται στους "φασίστες" το δικαίωμα να διαδηλώνουν. Τέτοια αντίληψη δημοκρατίας μόνο στη χώρα μας θα βρούμε. Χαλαρώστε λίγο. Σε μια Δημοκρατία να μάθαιτε να ανέχεστε ακόμη και τους "φασίστες". Πολλοί από εσάς που γράφετε εδώ πιθανόν να μην είστε ούτε 20 χρονών, για να θυμάστε τον Αντρέα Λεντάκη. Αυτόν τον αριστερό, που φυλακίστηκε και βασανίστηκε επί Χούντας, κι όμως, αγωνίστηκε για την απελευθέρωση των Απριλιανών. Γιατί πίστευε μέσα του ότι μια Δημοκρατία δεν μπορεί να συμπεριφέρεται το ίδιο με μια Δικτατορία. Σε ότι αφορά την Αστυνομία και την παθητική της στάση, να ξέρετε ότι για την σύλληψη κάποιου, απαιτήται η κατάθεση αυτού που τον συνέλαβε. Όταν όμως μετά το όνομα του αστυνομικού βγαίνει με ευκολία στα διάφορα sites τύπου Indymedia, λογικό είναι να μην καταθέτει κανείς, γιατί φοβάται.
    Το ξέρω ότι θα δεχτώ από πολλούς εδώ μέσα ύβρεις. Αλλά προτιμώ να κάνω χρήση της Δημοκρατίας και να πώ την άποψή μου,χωρίς ύβρεις.Κι όποιος είναι ικανός, ας το κάνει κι αυτός.Που δεν το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση