GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επινε τον καφέ του με τον Φιλιππίδη...

.... ...την ώρα που ο Αλογοσκούφης πήγαινε να τον "κλαδέψει" Την ιδια ώρα που ο Γ. Αλογοσκούφης συζητούσε στο Μέγαρο Μαξίμου με τ...

....
...την ώρα που ο Αλογοσκούφης πήγαινε να τον "κλαδέψει"

Την ιδια ώρα που ο Γ. Αλογοσκούφης συζητούσε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κ. Καραμανλή τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου-Αναστασιάδη-Κλαδά κλπ, ο ίδιος ο Σπ. Κλαδάς, του πρώην ΣΔΟΕ, έπινε καφέ στο Filion του Κολωνακίου με τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελο Φιλιππίδη, που μαζί με τον Χρηστο Χατζηεμμανουήλ του ΟΠΑΠ αποτελούν την έμπιστη τριάδα του Μεγάρου Μαξίμου και του Γ. Αγγέλου.
Ο Κλαδάς ήταν πολύ αγχωμένος για το τι άλλο μπορεί να βγει στο φως. Αντίθετα, δεν τον ανησυχούσε η στάση του Αλογοσκούφη κι ας ήθελε να του πάρει το κεφάλι. Το έλεγε και στο συνομιλητή του ότι ο υπουργός έχει βάλει τα "φερέφωνά" του να λένε ότι "ο Κλαδάς πρέπει να φύγει".
Υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο σχετικό που το ψάχνουμε.

62 σχόλια

  1. Μα ο Κλαδάς δεν φταίει σε τίποτα. Είστε με τα καλά σας; Επειδή το είπε ο Ταρζάν; Συνέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://makisfacts.com

    Μπείτε να γελάσετε.
    Ο Αρτεμης Ματσας της δημοσιογραφίας
    απέκτησε επιτέλους το δικό του site.
    Μόνο αυτός θα μπορούσε να καταφέρει
    κάτι τέτοιο,ουδείς άλλος.

    Τέλος ο τοτός.
    Από δω και στο εξής θα λέμε :
    Το άλλο με τον Μάκη το ξέρεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://press-gr.blogspot.com/2008/01/blog-post_16.html

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=4155567016865175895

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showfor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ! ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΙΓΟ ΣΕΞ: GRSex .com ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι μία κλίκα Ν-Δ μας κυβερνά. Μία μαφιόζικη κλίκα που με αποφάσεις της, παράνομες και ανθελληνικές, δημιουργεί νόμους αντισυνταγματικούς και δια μέσου πουλημένων στα κόμματα δικαστών τις προωθεί, καταστρέφοντας τον ελληνικό λαό. Το κλέψιμο πάει σύννεφο και αντί να ξεσκεπάσει κλέψιμο των μελών της (της μαφίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) βάζει φυλακή μία κοπέλα που έθιξε έναν κλέφτη δικό της. Βρωμάει η μαφία της ΝΔ, από την συναλλαγή των μετεγγραφών φοιτητών, Γάλατα, ομόλογα, Ζήμενς. Τώρα με αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο, μας παρασύρει σε δικτατορικές κυβερνήσεις όπου η μειοψηφία σαν κάθε ΧΟΥΝΤΑ κυβερνά και κανένας πουλημένος δικαστής δεν σηκώνει ανάστημα. Μάλλον είναι πρόστυχα πουλημένοι και αυτοί στην ΜΑΦΙΑ των πολιτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όσο για τους νταβάδες, καπιταληστές των ΜΜΕ, αυτοί εκβιάζοντας να μην δημοσιοποιήσουν την αντισυνταγματικότητα του εκλογικού νόμου, παίρνουν από τα κρυφά κονδύλια εκατομμύρια, αλά Θέμο-Λαμπράκη, Βαρδινογιάννη-Κουρή κτλ, και τα τοποθετούν σε ξένες τράπεζες για να προωθηθούν μετά τα χρήματα, σε οφ-σορς εταιρίες φτωχαίνοντας επιπλέον τον ελληνικό λαό. Έλληνες βοηθήστε τους ανθρώπους του Πατριωτικού, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥ
    ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Α.Ρ.) του Εθνισμού
    ΑΘΗΝΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88 - ΤΗΛ.: 210 3301800 - email: info@ear-hellas.gr, να πατάξουμε μαζί τους μαφιόζους και την Χούντα τους που διαλύει την Ελλάδα. Φιλόλαος 2/2/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ
    http://e-enimerosi-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. igH κυβέρνηση για την ανασυγκρότηση των καμένων περιοχών αν θέλει να διασφαλιστεί η διαφάνεια πρέπει να συστήσει ανεξάρτητη αρχή προγραμματισμού& διαχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον καμένο Ν. ΗΛΕΙΑΣ, στη νομαρχία και στους περισσοτέρους δήμους ,κ.τ.λ. τα τελευταία 20 χρόνια είναι τα ίδια άτομα.
    Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εξασφαλίζουν μίζες για τον εαυτό τους.
    Για το λογο αυτό ο Ν. Ηλείας έχει τα χάλια που έχει.

    Ο κόσμος είναι αγράμματος.

    Η γη είναι μολυσμένη απο τα φυτοφάρμακα, κανένας δεν λέει τίποτα.

    Η αναπτυξιακή υστέρηση σε όλους τους τομείς μεγάλη, κανένας δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O filipidis apo proedros tou panathinaikou egine proedros tou taxidromikou tamieftiriou. afti einai i aksiokratia tou karamanli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε πυρόπληκτο δημο του Νομού Ηλείας για να πάει κάποιος εργάτης στην αναδάσωση χρειάζονταν βύσμα .
    Ο δήμος είναι πασοκ.
    Όσοι δεν ήταν αρεστοί κοπήκαν… κόπηκαν τριτεκοι πολύτεκνοι κ.τ.λ.

    Έχω και ονόματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΧ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΥΚΛΟ ΦΙΛΩΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτη ειναι η καταντια μας! Αισχος...ποτε θα λογοδοτησουν αυτοι οι αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι κλέφτες ψεύτες και απατεώνες άρχισαν να παρουσιά ζονται σαν άγγελοι. Έχουν το θράσος να λένε : "Εμεις του ΠΑΣΟΚ ειμαστε ανθρωποι με αγωνες ,οραματα ,ευγενεια και ηθος...Ενω οι αλλοι ειναι κοινοι συκοφαντες". Ανθέλληνες του ΠΑΣΟΚ που γεμίσατε την χώρα λαθρομετανάστες για τα αφεντικά σας του Λαμπράκηδες, Μπόμπολες Βαρδινογιάνηδες και ΣΙΑ, αντέ στο διάβολο. Αντί να σιωπάτε που δεν σαν έκλεισε φυλακή ο λαός, μιλάτε. Κάτι ήξερε ο εβραίος Σημίτης που έκανε τον νόμο περί αν-ευθύνης υπουργών. Τώρα θα είσασταν όλοι φυλακή, σαν δηλωμένοι ψεύτες-κλέφτες και απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκλεκτοί και αγαπητοί κύριοι.

    Πριν από περίπου 12 χρόνια είχα γνωρίσει κι εγώ από τα μέσα τον υπέροχο κόσμο των τραβεστί της Πόλης. Είχα πάει με τον φίλο μου Γιωργο Γ. να συναντήσουμε τη μαχητική ηγερία τους, την κ. Ντεμίρ, που το καθεστώς την είχε επανειλημμένως ξυλοφορτώσει και φυλακίσει. Τα διεθνή σωματεία για την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα την είχαν βραβεύσει αρκετές φορές, αλλά αυτή ζούσε με το σκυλί της σε έναν υγρό παράδρομο του Ταξίμ, σε ένα τυπικό, φτωχό τουρκόσπιτο με φτηνά χαλιά στους τοίχους, μαγκάλι και δεκάδες πλαστικά μπιμπελό. Το σπίτι λειτουργούσε και σαν πορνείο, ήταν κέντρο διερχομένων για κάθε παραδαρμένη τραβεστί - εκεί γνωρίσαμε πολλές μορφές μυθιστορηματικές: τη Μαντόνα με τα χαραγμένα χέρια, μια ξεδοντιασμένη τσατσά και μια Αγγλίδα που περιόδευε τον κόσμο ως Μπόνι Τάιλερ. Το βράδυ μάς πήραν δύο μικρά, φιλάρεσκα τραβεστί στο σπίτι τους στην άλλη πλευρά του Βοσπόρου και μας έκαναν το τραπέζι σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκοτεινούς νταβατζήδες, τσόντες και κάδρα του Κεμάλ που αδυνατούσες να διακρίνεις πίσω από τους πυκνούς καπνούς της φούντας. Μετά, με το ταξί μάς πήγαν στο κέντρο τους που, αν δεν κάνω λάθος, λεγόταν Σεχραζάτ (ή 1.001 Νύχτες ή κάτι τέτοιο), μου έβγαλα τα δύο ωραιότερα πορτρέτα μεθυσμένος, στη φιλόστοργη αγκαλιά μιας μελαχρινής Ασιάτισσας νταρντάνας που με έμαθε πολλά. Από κάποια στιγμή και πέρα αδυνατώ να θυμηθώ τι έγινε - κάποια στιγμή καταλήξαμε στο Νέργκιμεν, που είναι ένα από τα πιο λούμπεν μαγαζιά της Πόλης, στο πυκνό Ακσαράι, που το περιβάλλον του θυμίζει έντονα Θεσσαλονίκη.

    Συναντηθήκαμε επανειλημμένως τις επόμενες μέρες και κατά κάποιον τρόπο γίναμε φίλοι με την Ντεμίρ. Το είχα ξεχάσει μέχρι την περασμένη εβδομάδα, που διάβασα στον «Εκόνομιστ» ένα γαργαλιστικό άρθρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 76χρονη Χουζουζ Βιτζίν, η πιο διάσημη τραβεστί της Τουρκίας, που έχει και δικό της τηλεοπτικό σόου. Η κυβέρνηση του Ερντογάν, αν και είναι ειλικρινά φιλοδυτική, έχει τα γνωστά της θέματα με τη μαντίλα και το ισλαμικόν ήθος και της έχει βάλει χέρι. Το τουρκικό ΕΣΡ την πιέζει έντονα να βγάλει την πλατινέ περούκα της, τις διχτυωτές κάλτσες της και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της - να υιοθετήσει μια πιο σεμνή εμφάνιση, πιο «ισλαμική». Η τραβεστί δεν θέλει να συμμορφωθεί και το θέμα δεν αποκλείεται, μετά τον «Εκόνομιστ», να φτάσει μέχρι τους «Νιου Γιορκ Τάιμς».

    Πάντως, η αίσθησή μου από τα πρόσφατα ταξίδια μου είναι διαφορετική. Υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στην Τουρκία απ' ό,τι παλιότερα (τουλάχιστον στην εξελιγμένη Πόλη) και τα τραβεστί από σκεύη ηδονής γίνονται σιγά σιγά άνθρωποι. Τα ίχνη της Ντεμίρ τα έχω χάσει -ή μάλλον δεν τα έψαξα ξανά-, διαβάζω όμως γι' αυτή στα περιοδικά και το ίντερνετ: είναι πια μια επιφανής εικόνα του Lambda, του κινήματος ομοφυλοφίλων της Πόλης.

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι γράφει ρε αυτός ο μπάμπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thefirstpost.wordpress.com/

    Απο 9 Νοεμβρίου έως 14 Ιανουαρίου, υπάρχουν λεπτομέρειες στο Διαδίκτυο, οπότε: ήξεραν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. As apodeixtoune ola afta prota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΜΛΟΥΠΕΡΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ!!!

    ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΥΘΗΡΟ!!!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ!!!!!

    Ο ΜΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΓΟΝΙΑ...

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ''ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΑΧ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΥΚΛΟ ΦΙΛΩΝ ΕΧΕΙΣ.''


    Φίλε μου αυτός δεν είναι κύκλος φίλων,είναι τάγμα κανονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκλεκτοί και αγαπητοί κύριοι.

    Πριν από περίπου 12 χρόνια είχα γνωρίσει κι εγώ από τα μέσα τον υπέροχο κόσμο των τραβεστί της Πόλης. Είχα πάει με τον φίλο μου Γιωργο Γ. να συναντήσουμε τη μαχητική ηγερία τους, την κ. Ντεμίρ, που το καθεστώς την είχε επανειλημμένως ξυλοφορτώσει και φυλακίσει. Τα διεθνή σωματεία για την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα την είχαν βραβεύσει αρκετές φορές, αλλά αυτή ζούσε με το σκυλί της σε έναν υγρό παράδρομο του Ταξίμ, σε ένα τυπικό, φτωχό τουρκόσπιτο με φτηνά χαλιά στους τοίχους, μαγκάλι και δεκάδες πλαστικά μπιμπελό. Το σπίτι λειτουργούσε και σαν πορνείο, ήταν κέντρο διερχομένων για κάθε παραδαρμένη τραβεστί - εκεί γνωρίσαμε πολλές μορφές μυθιστορηματικές: τη Μαντόνα με τα χαραγμένα χέρια, μια ξεδοντιασμένη τσατσά και μια Αγγλίδα που περιόδευε τον κόσμο ως Μπόνι Τάιλερ. Το βράδυ μάς πήραν δύο μικρά, φιλάρεσκα τραβεστί στο σπίτι τους στην άλλη πλευρά του Βοσπόρου και μας έκαναν το τραπέζι σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκοτεινούς νταβατζήδες, τσόντες και κάδρα του Κεμάλ που αδυνατούσες να διακρίνεις πίσω από τους πυκνούς καπνούς της φούντας. Μετά, με το ταξί μάς πήγαν στο κέντρο τους που, αν δεν κάνω λάθος, λεγόταν Σεχραζάτ (ή 1.001 Νύχτες ή κάτι τέτοιο), μου έβγαλα τα δύο ωραιότερα πορτρέτα μεθυσμένος, στη φιλόστοργη αγκαλιά μιας μελαχρινής Ασιάτισσας νταρντάνας που με έμαθε πολλά. Από κάποια στιγμή και πέρα αδυνατώ να θυμηθώ τι έγινε - κάποια στιγμή καταλήξαμε στο Νέργκιμεν, που είναι ένα από τα πιο λούμπεν μαγαζιά της Πόλης, στο πυκνό Ακσαράι, που το περιβάλλον του θυμίζει έντονα Θεσσαλονίκη.

    Συναντηθήκαμε επανειλημμένως τις επόμενες μέρες και κατά κάποιον τρόπο γίναμε φίλοι με την Ντεμίρ. Το είχα ξεχάσει μέχρι την περασμένη εβδομάδα, που διάβασα στον «Εκόνομιστ» ένα γαργαλιστικό άρθρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 76χρονη Χουζουζ Βιτζίν, η πιο διάσημη τραβεστί της Τουρκίας, που έχει και δικό της τηλεοπτικό σόου. Η κυβέρνηση του Ερντογάν, αν και είναι ειλικρινά φιλοδυτική, έχει τα γνωστά της θέματα με τη μαντίλα και το ισλαμικόν ήθος και της έχει βάλει χέρι. Το τουρκικό ΕΣΡ την πιέζει έντονα να βγάλει την πλατινέ περούκα της, τις διχτυωτές κάλτσες της και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της - να υιοθετήσει μια πιο σεμνή εμφάνιση, πιο «ισλαμική». Η τραβεστί δεν θέλει να συμμορφωθεί και το θέμα δεν αποκλείεται, μετά τον «Εκόνομιστ», να φτάσει μέχρι τους «Νιου Γιορκ Τάιμς».

    Πάντως, η αίσθησή μου από τα πρόσφατα ταξίδια μου είναι διαφορετική. Υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στην Τουρκία απ' ό,τι παλιότερα (τουλάχιστον στην εξελιγμένη Πόλη) και τα τραβεστί από σκεύη ηδονής γίνονται σιγά σιγά άνθρωποι. Τα ίχνη της Ντεμίρ τα έχω χάσει -ή μάλλον δεν τα έψαξα ξανά-, διαβάζω όμως γι' αυτή στα περιοδικά και το ίντερνετ: είναι πια μια επιφανής εικόνα του Lambda, του κινήματος ομοφυλοφίλων της Πόλης.

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έφυγε ο Φιλιππίδης από πρόεδρος της Πανάθας κι από τότε δεν έχουμε ξανασηκώσει κεφάλι στην Ευρώπη!
    Καταρτισμένο διοικητικό στέλεχος,ήταν ο μόνος που κόντραρε στα ίσα τον Κόκκαλη και δεν υποτασσόταν!
    Γι αυτό έφυγε κακήν κακώς,μια και η οικογένεια τα έχει κάνει πλακάκια με το Σωκράτη .
    Γύρνα πίσω Άγγελε!
    Άσε το Ταμιευτήριο ,ο σύλλογος σε χρειάζεται.
    Οργανώσου και συ στην ΠΕΚ,στο όραμα για έναν πολυσυμμετοχικό ΠΑΟ που θα πάψει να είναι καρπαζοεισπράκτορας του Θρύλου!
    ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΟΛΟΙ ΠΕΚ.
    Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γυρίζει ο Γιώργοσ στο χωριό του μετά απο επίσκεψη στην Αθήνα. Η εμφάνιση του είναι κάπως περίεργη για το μικρό χωριο. Ο φίλος του ο Γιάννης απο περιέργεια πάει στο σπίτι του Γιώργου.
    - Πώς ήταν Γιλωργο η Αθήνα;
    - Μια χαρά ήταν.
    - Καλά και εσύ πως έγινες έτσι;
    - Που να στα λέω Γιάννη μου. Πήγα προχτές στο Κολονάκι που τόσα ακούγονται για αυτό και μιας και είχα λίγο χρόνο λέω δεν πάω να κουρευτώ. Ρώτησα που μπορώ να κουρευτώ και με έστειλαν σε ένα μεγάλο κομμωτηριο. Πήγα μέσα κάθησα και ήρθε ένας κουνιστός άντρας. "Περμανάντ;" με ρωτά, ναι απαντώ εγώ.
    - Τί είναι ρε Γιώργο μου το περμανάντ; Μήπως πόνεσε;
    - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στο κεφάλι μου. Μετά ήρθε ένας άλλος κουνιστός και με ρωτάει "Μανικιούρ;". "Ναι" απαντώ.
    - Τί είναι Γιώργο μου πάλι το μανικιούρ; Μήπως πόνεσε;
    - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα νύχια μου και εγώ δεν κατάλαβα καλά τι ήταν. Μετά ήρθε ακόμα ένας κουνιστός και με ρωτάει "Πεντικιούρ;". "Ναι" απαντώ.
    - Τί είναι Γιώργο μου το πεντικιούρ; Μήπως σε πόνεσε;
    - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα πόδια μου. Μετά έφυγα. Το βράδυ όπως τριγυρνούσα με ρωτάει ένας περαστικός. "Τραβεστί;". "Ναι" απαντώ εγώ. Εκεί Γιάννη μου πόνεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ,ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ...
    ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΚΟ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΒΙΤΡΙΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ENAS NEKROS STO KENTRO

    XAMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νοσταλγώ την κλασική παιδεία. Sonic Youth, My bloody Valentine... Γλυκέ κι οξύ Olivier Messiaen, my Pierre Boulez και μια ησυχία που διακόπτει το ρε του Κότο.

    Αφοριστικά: η έλλειψη αυτοσυγκράτησης είναι παράπτωμα για τα μικρά παιδιά και έγκλημα για τους ηγέτες.

    Τα ψέμματα, ο φόβος της ευθύνης.

    Πολύ φοβάμαι ότι όλα θα τελειώσουν με έναν "έμετο". Να είναι το αντανακλαστικό φαινόμενο
    μια έκρηξη ή ένας παφλασμός;

    Όλα ας τελειώσουν όπως άρχισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re afsiste afta k deite ta apidia stin a8ina na ta kaine ola. kala autoii kaigan panta tis sxoles mas pws apofasisan mna bgoun ap to polutexneio simera? re min xexasete kai de gurisete pisw den tin kapsate olokliri exoume akomi ma8ima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χρυσαυγιτες κουφαλες θα σας κανουνε σουβλακια και θα σας ψησουν με βενζινη που θα δωσει ο τσαβεζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διευρύνεται, η (μαύρη) τρύπα της «εκκλησίας» του κώλου!!!..
    Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008 0:15 πμ | 8 σχόλια


    Τελικά, αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο Δεσπότης που εκβιάζεται. Το δημοσιοποίησε ο ίδιος με επίσημη καταγγελία του. Πρόκειται για το νέο μητροπολίτη Μεσσηνίας, της εκκλησιαστικής δηλαδή περιοχής όπου ο Χριστόδουλος δεν κατάφερε πρόσφατα να τοποθετήσει τον κολλητό του, τον διαβόητο Θεόκλητο, διότι ξεσηκώθηκε όλη η τοπική κοινωνία τότε ενάντια σε μια τέτοια μεθόδευση, παραμονές των εκλογών.

    Ο Μεσσηνίας λοιπόν, δεν υπέκυψε σε πιέσεις να υποστηρίξει τον Σπάρτης (σύμφωνα με την καταγγελία), αλλά εκδηλώθηκε υπερ του Θηβών, και τότε άρχισαν να τον απειλούν με κασέτες!..

    Όπως έγραφα στο προηγούμενο θέμα μου με τίτλο:
    «Η πρώτη τσόντα στην υπηρεσία υποψηφίου για την Αρχιεπισκοπή!»
    http://natapoume.pblogs.gr/2008/02/182946.html

    ...αύριο ο Θεσσαλονίκης μέσα από «τσόντα» εκπρόσωπό του θα ανακοινώσει την δική του υποψηφιότητα.

    Τι έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην απόφασή του αυτή;
    Δημοσιογραφικές πληροφορίες (του κ. Σπίνου) αναφέρουν ότι έγινε σήμερα μια συνάντησή του με τον μητροπολίτη Θηβών. Στην συνάντηση αυτή ο Άνθιμος (Θεσσαλονίκης) ζήτησε από τον Ιερώνυμο (Θηβών) να έρθουν σε μια συμφωνία ώστε ο Άνθιμος να μην κατεβεί υποψήφιος αλλά να στηρίξει τον Ιερώνυμο. Τι ζήτησε; Μια δημόσια δήλωση του Θηβών, «εδώ και τώρα», ότι αν εκλεγεί θα επαναφέρει τον έκπτωτο μητροπολίτη (τον διαβόητο κίναιδο) Παντελεήμονα Μπεζενίτη στον θρόνο της Αττικής, κάτι που σφοδρά επιθυμούν διάφοροι οικονομικοί παράγοντες, πολιτικοί, το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, και άλλοι ομοφυλοφιλικοί κύκλοι.

    Ο Θηβών, δίστασε να προβεί τώρα σε μια τέτοια δήλωση, οπότε έσπασε η συμμαχία και ο Άνθιμος έλαβε την απόφαση να κατεβεί σαν υποψήφιος!!!..

    Όπως καταλαβαίνετε, με αυτά και με αυτά, διευρύνεται η μαύρη τρύπα (της μη κάθαρσης) της ομοφυλοφιλικής εκκλησίας της Ελλάδος.

    Στο μεταξύ, έχει συσσωρευτεί πλούσιο υλικό με ροζ κασέτες που εκθέτουν μητροπολίτες υποψηφίους για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Οπτικό υλικό, με σκηνές σοκ, ακουστικό υλικό με αισχρούς διαλόγους, αλλά και ολόκληροι φάκελοι με ενοχοποιητικά ντοκουμέντα, που (όλα αυτά) έχουν διαρρεύσει από την κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

    Φαίνεται όμως ότι το υλικό αυτό δεν θα προλάβει να παίξει τώρα, και διότι οι «άγιοι» θα επισπεύσουν τις εκλογές για τον φόβο αυτό, και διότι οι καναλάρχες και τα εκδοτικά συγκροτήματα που κατέχουν το υλικό αυτό δεν θα το προβάλουν διότι είναι επιχειρηματίες και τις κινήσεις τους τις υπαγορεύουν διάφορες σκοπιμότητες.

    Σίγουρα όμως, όποιος βγει αρχιεπίσκοπος και εμπίπτει (σπάνιο να μην εμπίπτει;) στην κατηγορία αυτή, θα έχει να αντιμετωπίσει από την ίδια κιόλας μέρα το λούσιμο από τον οχετό των κρυφών μέχρι τη στιγμή εκείνη έργων του που θα αδειάσει επάνω του από τους δυσαρεστημένους που θα κάνουν τις αποκαλύψεις, δυσαρεστημένους διότι προσδοκούσαν σε εκλογή κάποιου άλλου, ευνοούμενού τους προφανώς.

    Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη των γεγονότων που συνέβησαν εδώ και 45 περίπου χρόνια, όταν ξέσπασε φοβερό σκάνδαλο από (ομοφυλοφιλικού τύπου) αποκαλύψεις εναντίον νεοεκλεγέντος Αρχιεπισκόπου (του από Αττικής Ιακώβου), ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την ενθρόνισή του!!!..

    http://natapoume.pblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ti thelei o mpatsos anamesa stoys dithen antiexousiastes??? tora to edikje ston ant1, ton typako me ta maura gylia. koroida xipnate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. που εισαι ρε παπαδοπουλε να γαμησεις καποιες "αντιεξουσιαστικες αδλφούλες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Από Βάζελους τί περιμένετε???
    gavros for ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 2:51 μμ

    Μάλλον δεν ξέρεις ότι ο Παπαδόπουλος πήρε την κάτω βόλτα όταν βγήκαν στη φόρα τα λαδώματα, Μπαλόπουλος και Σία. Έπαιρνε ως Υπουργός Εμπορίου προμήθεια για να δώσει άδειες εισαγωγής κρεάτων. Καταδικάστηκε από το δικαστήριο και νομίζω πέθανε στη φυλακή.

    Τότε παραιτήθηκε ο Λαδάς γιατί "εγώ έχω καθαρά χέρια", έλεγε, και με την αφορμή του Πολυτεχνείου έκανε ο "καθαρός" Ιωαννίδης πραξικόπημα και έστειλε τους δικούς του σε διακοπές.

    Και οι στρατιωτικοί λαμόγια του χρήματος ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατι στα καναλια δε λένε οτι οι τραυματίες ειναι αντιεξουσιαστες που μαχαιρώθηκαν απο φασιστες? ρουφιανοι δημοσιογραφοι αλητες. Η χρυση αυγη εχει αφησει τοσους τραυματιες πισω με τα φασιστοσκυλα που έχει τοσα χρονια. Αλλα βεβαια με τα φασιστοσκυλα που μας κυβερνουν τοσα χρονια τι να περιμενουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. mporei kai na einai etsi opws ta les alla tote den evgaine h kathe meiopshfeia kai ta ekane lampogyalo epeidh den toys shkwnetai. Gia na mhn milhsw gia oikonomika stoixeia ths 7etias. Akoma kai shmera kanenas den exei kataferei kati analogo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 2 ΠΑΙΔΙΑ.
    Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2.59
    εσύ τι κάνεις εδώ,τρέχα γρήγορα να τους βοηθήσεις και αν είμαστε τυχεροί όλο και κάποια σφαλιάρα θα φας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. συγνώμη 2.59 τον 3.02 εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑ ΤΟΝ MEGALO ΜΑΚΑΡΟ.
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ TOY ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟ C4I,TON EKTELEI Ο ΜΑΚΟΥΛΗΣ SAN OΡΓANO THS SIEMENS KAI KOKΚAΛH.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΓΚΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΙΛΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΡΕΓΚΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
    ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.........
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ.
    Να κλείσουν τώρα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Λειτουργεί χρόνια τώρα όχι ως πολιτική οργάνωση,αλλά ως οργανωμένη συμμορία.
    Μπουκάρει σε γραφεία κομμάτων και αμφιθέατρα και επιτίθεται ,άλλοτε αδιακρίτως σε παππούδες και παιδιά,άλλοτε όμως και στοχοποιημένα εναντίον συγκεκριμένων ατόμων που κάποιοι... άλλοι τους έχουν υποδείξει!
    Ως πότε το κράτος θα την υποθάλπτει;
    Αν διαβάζουν δημοσιογράφοι τα σχόλια,να πάνε να ρωτήσουν τα αριστερά κόμματα της Βουλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ

    ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.


    ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΝΤΡΙΠΗ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3.20 Εσύ κυρά κουράδα (γιατί μόνο κάτι ψευτομοντέρνες έχουν τη λέξη έλεος ψωμοτύρι)έχεις αποδείξεις γι αυτά που γράφεις,συγκεκριμένα περιστατικά,κανένα στοιχείο ή το κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή από αυτούς που καίνε την Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. «ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ» ΟΠΛΙΤΗ
    30 Ιαν 2008 - 16:33
    ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ
    ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΣΤΑ
    ΣΤΟ 31Ο ΛΟΧΟ, ΣΤΟ ΔΟΡΙΣΚΟ, ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ


    Φτάνουν πια τα μισόλογα. Φτάνει πια η Συγκάλυψη.
    Η αυτοκτονία του Στρατιώτη Μηχανικού Απόστολου Κούστα ήταν σχεδιασμένη δολοφονία. Σε αυτή συνεργάστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Μεϊμαράκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Γράψας, ο αρχηγός ΓΕΣ Βούλγαρης, ο διοικητής της Ταξιαρχίας Μπόλης, ο Υποδιοικητής Ναλμπάντης, ο διοικητής του 31ου Λόχου Ταγματάρχης Λιναρδάκης, ο διμοιρίτης ανθυπολοχαγός Ρουσάκος, και οι Αξιωματικοί υπηρεσίας, που εκτέλεσαν καθήκοντα όλη την προηγούμενη βδομάδα.

    Ξέρουμε ακόμη και τον τρόπο που πάνε να κουκουλώσουν τις τεράστιες ευθύνες τους.

    Δεν υπάρχει λεπτό από την ώρα που δημοσιεύτηκε η τραγική απώλεια του Απόστολου που να σταμάτησε η επικοινωνία μας με συναδέλφους του από το μοιραίο στρατόπεδο, αλλά και μονάδες από ολόκληρη της Ελλάδα.

    Όλοι τόνισαν ότι ο Απόστολος ήταν ένα έξυπνο, καλόκαρδο, φιλότιμο παιδί. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που συνέβαλλε στη δολοφονία του.

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
    Ο 26χρονος Απόστολος, παρουσιάζεται αρχικά στις Ειδικές Δυνάμεις. Μετά από εξετάσεις οι γιατροί θα διαγνώσουν διάφορα προβλήματα υγείας, θα τον χαρακτηρίσουν Ι2, θα τον στείλουν στο Μηχανικό και από εκεί παίρνει Μετάθεση ως τυφεκιοφόρος για τον 31ο Λόχο Μηχανικού στις Φέρρες.

    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

    Διοικητής της μονάδας ο ταγματάρχης Λιναρδάκης, με πρωτοπαλίκαρο του στη συγκεκριμένη διμοιρία τον ανθυπολοχαγό Ρουσάκο (εμείς δε θα τους χαρακτηρίσουμε – αφήνουμε στους αναγνώστες τη δυνατότητα να κρίνουν)!!!

    Προσέξτε μονάδα: ελάχιστη συγκρότηση. Οι υπηρεσίες συχνά είναι 14 ή 15 μέρες υπηρεσία για να πάρεις έξοδο. Μπάνια δεν υπάρχουν, ή καλύτερα υπάρχουν αλλά απαγορεύεται η χρήση τους – υπάρχει ειδική πινακίδα απαγόρευσης λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Από το φθινόπωρο τουλάχιστον επικρατεί αυτή η κατάσταση και καμιά πρόνοια επισκευής δεν υπάρχει. Οι φαντάροι υποχρεώνονται να χρησιμοποιήσουν τα μπάνια της 12της ΕΜΑ και να διασχίζουν μεγάλη απόσταση μεταξύ μπάνιων-θαλάμων, με θερμοκρασίες που συχνά φτάνουν τους -10 βαθμούς. Σε ένα στρατόπεδο που παγώνει ακόμη και η πάχνη.
    Τα καλοριφέρ είναι σκουριασμένα και τρέχουν συνέχεια νερά. Η διατροφή είναι απαίσια και οι συνθήκες διαβίωσης πραγματικά άθλιες.

    Και ενώ η διοίκηση της μονάδας, υπό την υψηλή εποπτεία του Ταξίαρχου Μπόλη και του υποδιοικητή της Ταξιαρχίας Ναλμπάντη, αδιαφορεί και ουσιαστικά συντηρεί τις απαράδεκτες αυτές συνθήκες, κάνει ότι περνά από το χέρι της για να τρομοκρατήσει και να γεμίσει άγχος τους φαντάρους.
    Κοιτάτε παραλογισμό: ρίχνουν 2ημερες ή 3ημερες κρατήσεις και 5μερες φυλακίσεις γιατί το Μ71 δεν ήταν τετραγωνισμένο και γιατί το κρεβάτι δεν ήταν στρωμένο σαν χαρτί!!!
    Την τελευταία εξάλλου Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στην Επιθεώρηση μοιράσανε δεκάδες μέρες κρατήσεων – φυλακίσεων για τους παραπάνω «εγκληματικούς» λόγους!!!

    Ο Απόστολος λοιπόν μετατίθεται στην παραπάνω μονάδα στις 20 Σεπτεμβρίου. Όμως δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά και να σηκώσει βάρη. Όπως μας λένε χαρακτηριστικά συνάδελφοι του από τη μονάδα τον βοηθούσαν να σηκώσει ακόμα και τον οπλομαστό!!!

    Πριν τις γιορτές αντιμετώπισε πρόβλημα και έκανε εγχείρηση (κύστης). Ο γιατρός μάλιστα τον έβγαλε ελεύθερο όπλου.
    Όμως ο Απόστολος ήταν ένα πολύ φιλότιμο παιδί. Δεν μπορούσε να βλέπει τους συνάδελφους του να χώνονται και να μην παίρνουν ανάσα. Για να τους ελαφρώσει λίγο, προσφέρθηκε να κάνει άοπλες υπηρεσίες.
    Σιγά-σιγά αυτό έγινε κανόνας. Του έδιναν τελαμώνα, ενώ άρχισαν να του δίνουν και όπλο. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αντέξει αποκαλύφτηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν δεν άντεξε και ζήτησε να τον αλλάξουν.

    Φεύγει με το γκρουπ των Φώτων, αλλά όταν επιστρέφει συναντά και αυτός, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά την ακραία κατάσταση που καθημερινά οξύνει η συμπεριφορά της διοίκησης.
    Ο Απόστολος δεν αντέχει. Αλλά το κρύβει. Υπομένει τα δεινά της θητείας στη μαύρη μονάδα και προετοιμάζει τη φυγή του….
    Ο 31ος Λόχος έχει αναλάβει και να καλύπτει μια σκοπιά της 12ης ΕΜΑ, που επίσης έχει ελάχιστο κόσμο.
    Πριν ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ λοιπόν ο Απόστολος θα αφαιρέσει μια σφαίρα, τη μοιραία από τελαμώνα, ενώ εκτελούσε χρέη σκοπού στην Σκοπιά 712.

    Κανένας δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα. Ούτε οι υπαξιωματικοί Αλλαγής, ούτε οι Αξιωματικοί Υπηρεσίας για μια ολόκληρη βδομάδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι από τον τελαμώνα λείπει μια σφαίρα.
    Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση η ανεύθυνη τέλεση της υπηρεσίας των βαθμοφόρων αγγίζει τα όρια της εγκληματικής αμέλειας.
    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
    Όλοι γνωρίζουν ότι από 01/01/2008 υπάρχει σε ισχύ ΛΕΥΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, οι φαντάροι εκτελούν χρέη σκοπού με ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ, άρα υπάρχουν επιπλέον λόγοι όλοι να εκτελούν στο ακέραιο τα καθήκοντα τους, πρώτα από όλα οι βαθμοφόροι που έχουν υπηρεσία και η ΟΑΣ!!!

    Τίποτα όμως από τα προβλεπόμενα δεν έγινε.
    Η Εγκληματική Αμέλεια πάει ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με τις απαράδεκτες, τρομοκρατικές συνθήκες που έχει επιβάλλει η διοίκηση του Λόχου.
    Έτσι οπλίστηκε το χέρι του Απόστολου, έτσι ο στρατός μας στέρησε, μας δολοφόνησε ένα ακόμη παλικάρι.

    Ο Απόστολος έπεφτε νεκρός εκτελώντας υπηρεσία 3:00 μέχρι τις 6:00 το πρωί, σε έναν πόλεμο που χάνει καθημερινά η νεολαία.
    Θύμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ κατάστασης που επικρατεί στις μονάδες της παραμεθορίου του Στρατού Ξηράς.

    Τώρα με το γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο της ΕΔΕ πάνε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους. «Δεν πήρε την σφαίρα από την τελαμώνα», λένε προκλητικά.

    Όμως οι ευθύνες δεν εντοπίζονται μόνο στη Διοίκηση της μονάδας και στην Ταξιαρχία.
    Πρέπει πλέον να καταλάβουμε ότι κανένας δεν νοιάζεται για τα παιδιά.
    Οι δολοφονίες παιδιών στον στρατό είναι υπολογισμένο μέγεθος.

    Τα τρισεκατομμύρια που αρπάζουν από τον ελληνικό λαό θα πάνε σε πολεμικούς εξοπλισμούς για τις αποστολές εκτός συνόρων, στις προμήθειες και στους εμπόρους του πολέμου Κόκκαλη κλπ. Όχι για την βελτίωση των συνθηκών, όχι για τους φαντάρους.
    Ο τεράστιος αριθμός των στρατοπέδων θα συντηρείται για τις πελατειακές σχέσεις των βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και για να διατηρείται και να δικαιολογείται ο πρωτοφανής αριθμός των Ελλήνων αξιωματικών. Και ας μην φτάνουν οι φαντάροι και ας χώνονται με απάνθρωπο τρόπο.
    Οι φαντάροι θα λιώνουν στις άδειες μονάδες της παραμεθορίου για να στέλνει στρατό η κυβέρνηση στα Βαλκάνια, το Αφγανιστάν και στην Αφρική.

    Πριν η κυβέρνηση και ο ελληνικός στρατός βάψει τα χέρια της με το αίμα του Κοσσοβάρου και Αφγανού, τα έχει βάψει με το αίμα του Φαντάρου.

    Εμείς και οι συνάδελφοι του θα θυμόμαστε για πάντα τον Απόστολο.
    Θα θυμόμαστε το μεγαλείο του φίλου μας και συναδέλφου, που μας έδωσε καλοσύνη, κουράγιο και πραγματικά μοιράστηκε βάρη που δεν του αναλογούσαν, για να μας ξεκουράσει.

    Βλέπεις όμως έτσι είναι οι ΦΙΛΟΙ.
    Έτσι λογίζονται οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
    Αυτό σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    Είμαστε σίγουροι ότι τα φαντάρια της σειράς σου, όλα τα παιδιά που σε γνώρισαν δεν θα σε ξεχάσουν.

    Δίνουμε όλοι τώρα υπόσχεση, με βουρκωμένα μάτια, με οργισμένα πρόσωπα, με αφηνιασμένες σκέψεις ότι θα τιμήσουμε την προσφορά σου.

    Η απώλεια σου είναι ένα διαρκές αγκάθι στην καρδιά μας, που μας προκαλεί να αγωνιστούμε ενάντια στην κρεατομηχανή της νεολαίας, ενάντια στην πολιτική που την κρατά ενεργή και έτοιμη για νέες αναμετρήσεις.

    Εμείς σαν ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, δηλώνουμε ότι παραμένουμε δίπλα στον φαντάρο.
    Μην διστάσετε να μας απευθυνθείτε οποιαδήποτε στιγμή, για τον οποιοδήποτε λόγο.



    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ενα νέο φρέσκο site που δεν μασάει τα λόγια του

    parapolitiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ένας μάγκας του κώλου είπε...

    ''3.20 Εσύ κυρά κουράδα (γιατί μόνο κάτι ψευτομοντέρνες έχουν τη λέξη έλεος ψωμοτύρι)έχεις αποδείξεις γι αυτά που γράφεις,συγκεκριμένα περιστατικά,κανένα στοιχείο ή το κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή από αυτούς που καίνε την Αθήνα;''


    Σου απαντώ μάγκα της φακής:
    Τα αριστερά κόμματα της Βουλής,
    ΚΚΕ και ΣΥΝ,ζητούν εδώ και χρόνια να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.Για να στηρίξουν το αίτημά τους αυτό,επικαλούνται γεγονότα και αποδείξεις.
    Τα περισσότερα έχουν δημοσιευτεί και στις εφημερίδες.
    Αν δεν συνηθίζεις να διαβάζεις εφημερίδες και θίγεσαι από την πρότασή τους να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής,μπορείς να τους ζητήσεις πληροφορίες και εξηγήσεις.
    Τηλεφώνησέ τους ή στείλε τους e-mail.
    Ε,ψιτ,και κάτι τελευταίο:
    μαγκιές του κώλου από το Διαδίκτυο(''κυρά κουράδα'' κλπ.) κάνουν μόνο οι καρπαζοεισπράκτορες της ζωής.Αυτοί που στο δρόμο είτε κοιτούν συνεχώς κάτω από κόμπλεξ,είτε φορούν κουκούλες,είτε φορούν κράνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. LAPLACE ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣ ΤΖΙ ΑΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εννέα υπουργοί του Πασόκ εμπλέκονται στις ΜΙΖΕΣ της SIEMENS.!!!


    Τα επιτελεία και των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν πάρει φωτιά για να "ανακαλύψουν" τους μιζαρισμένους. Οι δικαστικές έρευνες στη Γερμανία έχουν προχωρήσει τόσο πολύ και πολλοί πρώην υπουργοί και μεγαλοστελεχάρες του Πασόκ έχουν χάσει τον ύπνο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βενιζέλος δεν προχώρησε στη ρήξη. Η σκέπη του Πασόκ προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες αλληλοϋποστήριξης, αν και ο πρόεδρος δεν εμφανίζεται τόσο πρόθυμος να στηρίξει τουλάχιστον τους βενιζελικούς μιζαρισμένους.

    Οι ολυμπιακές miesens ξεκινάνε από το 2000 και μπλέκουν άμεσα ή έμμεσα και εν αγνοία τους ή εν γνώση τους, εννέα(9) υπουργούς του Πασόκ και μια πλειάδα μεγαλοσυνδικαλιστών που συνωστίζονται κυρίως στο πλευρό του Παπανδρέου. Είχαν γνώση οι συνδικαλισμένοι της μίζας!Σε αγώνα δρόμου και συννενοήσεων με την Κυβέρνηση βρίσκονται επιτελείς του Γιωργάκη για απεμπλοκή επιφανών «σοσιαλιστών» και κυρίως του Χρυσοχοϊδη που φαίνεται ενεπλάκη σε ήδη στρωμένο παραμάγαζο μίζας και διαφθοράς!

    Τα πανηγύρια δεν ξεκίνησαν

    και το αίμα στην αρένα ακόμα δεν έτρεξε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. H AΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

    ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..
    ΤΗΣ ΚΥΠ..ΤΩΝ DVD..ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ
    ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 9 τα μεγάλα ονόματα της...Miesens

    Τουλάχιστον 9 είναι τα ονόματα Ελλήνων πολιτικών "πρώτης τάξης" που αναμειγνύονται σε πρώτη φάση στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens. Οι περισσότεροι είναι του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αρκετοί ανήκουν στο "ρεύμα" Βενιζέλου. Όλοι έχουν υπάρξει υπουργοί (5 υπουργοί και 4 υφυπουργοί). Τα ονόματα σε πρώτη φάση αφορούν τα 2 κόμματα εξουσίας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ), όμως όπως έχουμε γράψει και παλιότερα υπάρχουν στο κόλπο και στελέχη μικρότερων κομμάτων. Τα ονόματα είναι στη διάθεση Γερμανών λειτουργών της Δικαιοσύνης και γι'αυτό δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά..."φωτογραφίζονται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛYCΙΔΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΕ
    ΑΝΔΡΑ!



    Αυτό το αλυcιδωτό μήνυμα πρωτογράφτηκε από αληθινούς άνδρες για να
    καταστήσει την σεξουαλική τους ζωή ακόμα πιο φανταστική.
    Σε αντίθεση με τις άλλες αλυcίδες αυτή δεν κοστίζει τίποτα κι εσύ μπορείς
    μόνο να κερδίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις το παρόν
    μήνυμα σε 9 φίλους σου που είναι κι αυτοί αληθινοί άνδρες σαν και σένα.
    Εν συνεχεία νάρκωσε την κοπέλλα/σύζυγό σου, τύλιξέ τη σε χαρτόνι (μην
    ξεχάσεις να ανοίξεις τρύπες για να αναπνέει) και στείλτην στον παραλήπτη που
    είναι πρώτος στη λίστα. Σύντομα το όνομά σου θα βρεθεί πρώτο στη λίστα και
    θα λάβεις προσωπικά τουλάχιστον 64.294 γυναίκες.
    Στατιστικώς μεταξύ αυτών των γυναικών θα περιλαμβάνονται:
    0.5 μις κόσμος
    2.5 μανεκέν
    463 ανήμερες νυμφομανείς
    3234 εξημερωμένες νυμφομανείς
    20198 γυναίκες με πολλαπλούς οργασμούς
    40396 αμφιφυλόφιλες


    Θα λάβεις συνολικά 64294 παθιασμένες γυναίκες χωρίς αναστολές και πιο
    ελκυστικές από το παλιοτσούβαλο που ξαπόστειλες.
    Έχεις 100% εγγύηση ότι το αρχικό δέμα δεν θα επιστρέψει.


    MH CΠACEIC AYTH THN AΛYCIΔA!!!!!!!!!


    Ένας τύπος που έστειλε μόνο 5 από τα 9 γράμματα είδε τη γυναίκα του να
    επιστρέφει με την ίδια παλιά ρόμπα που φορούσε όταν την ταχυδρόμησε, με τον
    παλιό πονοκέφαλο και με πολύ άγριες διαθέσεις.
    Την ίδια μέρα η τοπ-μόντελ με την οποία συζούσε από τότε που ξαπόστειλε τη
    γυναίκα του, τον παράτησε και τα έφτιαξε με τον καλύτερο του φίλο προς τον
    οποίο δεν είχε στείλει το αλυcιδωτό μήνυμα.


    Ενώ σας στέλνω αυτό το μήνυμα, ο τύπος που είναι στην έκτη θέση έχει ήδη
    λάβει 837 γυναίκες και νοσηλεύεται εξαντλημένος στο γενικό νοσοκομείο της
    πόλης του. Έξω από δωμάτιό του έχουν ήδη φτάσει 452 δέματα.


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    Είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις μια σεξουαλική ζωή πλήρως
    ικανοποιητική.
    Χωρίς πανάκριβα δείπνα σε εστιατόρια, χωρίς ατέρμονες συζητήσεις γύρω από
    βλακείες που απασχολούν μόνο τις γυναίκες, τις οποίες θα έχεις στο εξής
    μόνο για πήδημα.
    Χωρίς υποχρεώσεις, σπαστικές πεθερές και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις όπως
    αρραβώνες και γάμοι.
    Μη διστάσεις. Στείλε αυτό το μήνυμα σήμερα κιόλας σε 9 φίλους σου.


    Υ.Γ 1: Αν δεν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να στείλεις μια ηλεκτρική σκούπα.
    Υ.Γ 2: Αντίγραφα του παραπάνω μηνύματος μπορείς να στείλεις και σε γυναίκες
    ώστε να προετοιμαστούν ψυχολογικά για τη μεγάλη περιπέτεια που θα κληθούν να
    αντιμετωπίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΒΕΡΕΛΗΣ-ΟΣΕ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Αμαρτωλός κ.Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!!!


    Σε συνέχεια της ανάρτησης «Οι Παρακολουθήσεις του κ. Μάκη Θέλουν Τρομερή Υποδομή , Οργάνωση και Πολλά Λεφτά». να σας θυμίσω κάτι :
    Όταν έγινε ο σάλος ο μεγάλος για τις απαλλαγές στράτευσης των επωνύμων όλοι είχαν πέσει σε μερικούς καλλιτέχνες μη καταταγέντες και τους κατασπάραξαν κυριολεκτικά όλοι αυτοί που βλέπετε , οι ίδιοι και πάλι σήμερα ,οι ψεύτες οι μεγάλο δημοσιογράφοι ,οι τηλεοπτικοί Εισαγγελείς και οι ξερόλες , που σχολίαζαν με στόμφο τις μη σύννομες ενέργειες , έκαναν τις κότες και δεν ανέφεραν τίποτα για την απαλλαγή του Κ.Μάκη ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του .
    Γιατί τον φοβούνται ; με τι τους έχεις δεμένους αυτούς ; σίγουρα με υλικό υποκλοπής από συνομιλίες τους όπως το Γάτο βουλευτή τον Κουκοδήμο ; Μάλιστα σε συνέντευξη που πηρέ ο Μάνεσης τον εν λόγω βουλευτή όταν του έθεσε την ερώτηση «και εάν σε ηχογράφει ο φίλος σου» ,εννοούσε τον Μάκη ,έμεινε άναυδος αυτός και απορημένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνεση στην Σαβατοκυρακάτικη εκπομπή του .
    Επίσης γιατί να κλιθεί αυτεπαγγέλτου από τον εισαγγελέα ο άλλος Αλήτης Δημοσιογράφος ο Αρτέμης Χίος για την παράνομη μαγνητοφώνηση της συνομιλία του με το «παιδί» του λαού τον Δημήτρη Καμπουράκι ; και δεν καλείται o Κ. Μάκης αφού είναι παράνομη και χωρίς την έγκριση του βουλευτή η μαγνητοφώνηση ?Έχουμε Δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
    Μετά τις τρεις απόπειρες Αυτοκτονίες περίμενα και την απόπειρα του Κ.Μάκη ,τον συνειρμό τον έκανα βλέποντας την Γνωμάτευση απαλλαγής της Στρατιωτικής Θητείας του από την επιτροπή του ειδικού Στρατολογικού συμβουλίου.
    Σας δίνουμε το ΔΥΜ του κ Μάκη που έχει αναρτηθεί εδώ καιρό σε διάφορα blos και σε διάφορα site .
    Σχολιάζοντας την κάθε μεταβολή διότι πολλοί το είδανε και το διαβάσανε αλλά δεν κάθισαν να το ψάξουν δουν πόσο ψεύδεται Κ.Μάκης και ότι με την διαφθορά έχει και αυτός πάρε δώσε .
    Συνάδελφοί του σε παρόμοιες καταστάσεις με εισαγγελικό ύφος θα έθεταν πάρα πολλά ερωτήματα
    Αλλά όπως είπαμε κότες μπροστά του και ταύροι σε άλλους !!!!
    Νυκτερινός Επισκέπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εννέα υπουργοί του Πασόκ εμπλέκονται στις ΜΙΖΕΣ της SIEMENS.!!!


    Τα επιτελεία και των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν πάρει φωτιά για να "ανακαλύψουν" τους μιζαρισμένους. Οι δικαστικές έρευνες στη Γερμανία έχουν προχωρήσει τόσο πολύ και πολλοί πρώην υπουργοί και μεγαλοστελεχάρες του Πασόκ έχουν χάσει τον ύπνο τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βενιζέλος δεν προχώρησε στη ρήξη. Η σκέπη του Πασόκ προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες αλληλοϋποστήριξης, αν και ο πρόεδρος δεν εμφανίζεται τόσο πρόθυμος να στηρίξει τουλάχιστον τους βενιζελικούς μιζαρισμένους.

    Οι ολυμπιακές miesens ξεκινάνε από το 2000 και μπλέκουν άμεσα ή έμμεσα και εν αγνοία τους ή εν γνώση τους, εννέα(9) υπουργούς του Πασόκ και μια πλειάδα μεγαλοσυνδικαλιστών που συνωστίζονται κυρίως στο πλευρό του Παπανδρέου. Είχαν γνώση οι συνδικαλισμένοι της μίζας!Σε αγώνα δρόμου και συννενοήσεων με την Κυβέρνηση βρίσκονται επιτελείς του Γιωργάκη για απεμπλοκή επιφανών «σοσιαλιστών» και κυρίως του Χρυσοχοϊδη που φαίνεται ενεπλάκη σε ήδη στρωμένο παραμάγαζο μίζας και διαφθοράς!

    Τα πανηγύρια δεν ξεκίνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. http://www.youtube.com/watch?v=jHTBOjG8NEI
    Fasists attack, covered by Police forces !


    KSYPNATE!AYTO EINAI TO THEMA!OI DEKSIOI TOU PRESS-GR POU PROWTHOUN SYMFERONTA SAS THELOUN KOIMHSMENOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την παραπληροφόρηση του . Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι,

    Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο που στείλαμε στην κυβέρνηση της χώρας μας, στην Κομισιόν, στην ΕΕΔΑ και στο ILGA Europe σχετικά με το θέμα της νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.
    Μήπως να γενικευόταν αυτή η κίνηση για να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση;
    babis

    Προς:

    Πρωθυπουργό Ελλάδας, κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή

    Υπουργό Δικαιοσύνης, κύριο Χατζηγάκη Σωτήριο

    Γενική Γραμματέα Ισότητας, κυρία Ευγενία Τσουμάνη

    Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Πρόεδρο κύριο Κωστή Παπαϊωάννου

    European Commissioner for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, Mr Vladimir Spidla

    ILGA EUROPE, Ms Ruth Baldacchino, Member of the Executive Board

    ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

    Αθήνα, 28-01-08

    Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρίσκει με δυο ακόμα νίκες για το παγκόσμιο ομοφυλόφιλο κίνημα. Τα κοινοβούλια δύο χωρών, της Ουγγαρίας και της Ουρουγουάης, ενέκριναν νομοσχέδια για την πολιτική ένωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αναγνωρίζοντας τα δικαιώματα των συζύγων και στους ομοφυλόφιλους πολίτες τους.

    Δυο ακόμα χώρες που προστίθενται στον κατάλογο των χωρών, που έχουν κατοχυρώσει θεσμικά τις ομοφυλόφιλες σχέσεις και τα συζυγικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών τους. Και βέβαια, δεν είναι και λίγες οι χώρες αυτές. Πρόκειται για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και για αρκετές άλλες χώρες στον πλανήτη μας.

    Στη χώρα μας, όμως, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα κατοχυρώνονται οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων πολιτών παρά το γεγονός ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) είχε υποστηρίξει και προτείνει την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων πολιτών ήδη από το 2004. Και βέβαια, στα δικαιώματα αυτά συμπεριλαμβάνεται και η θεσμική κατοχύρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

    Σαν πολίτες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα ν� απολαμβάνουμε ισότητα δικαιωμάτων στα πλαίσια μιας πολιτικής κατά των διακρίσεων. Τονίζουμε, επίσης, ότι αποτελεί κατάφωρη διάκριση για τα ζευγάρια των ομοφυλόφιλων πολιτών η στέρηση δικαιωμάτων που απολαμβάνουν στη χώρα μας τα ζευγάρια ετερόφυλων ατόμων. Και βέβαια εννοούμε τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που συνεπάγεται μια νομική κατοχύρωση των συντροφικών σχέσεων. Κι η διάκριση αυτή αναπαράγει τις προκαταλήψεις και την περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση