GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε κι αυτός 500.000 ευρώ...

...για να κάνει γαργάρα το ...άλλο φαγοπότι! . ....Ολοι θυμόμαστε ότι πριν τρείς εβδομάδες ο Χάρης Παπαδόπουλος ...προεδράρα του Σωματείου Σ...

...για να κάνει γαργάρα το ...άλλο φαγοπότι!
.
....Ολοι θυμόμαστε ότι πριν τρείς εβδομάδες ο Χάρης Παπαδόπουλος...προεδράρα του Σωματείου Σκηνοθετών και "πνευματικό" παιδί του Θόδωρου Αγγελόπουλου απειλούσε με μήνυση τον Υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη για το1.5% των ακαθαρίστων εσόδων που δεν δίνουν για την παραγωγή ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ (εξαιρουμένης της ΕΡΤ και της NOVA)...
500.000 πήρε ο Χαρούλης -και έκανε τη μήνυση γαργάρα- πριν λίγες ημέρες από τον διορισμένο επί Βουλγαράκη Παπαλιό, πεθερό του...ιδιοφυούς Απόστολου Δοξιάδη, και πρόεδρο του Κέντρου Κινηματογράφου με εντολή Λιάπη από το Κέντρο Κινηματογράφου με σενάριο που ούτε καν "διαβάζεται" πόσο μάλλον γυρίζεται...
Φρόντισε γι' αυτό ο μυστικοσύμβουλος του Λιάπη Γιώργος Μυλωνάς (που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Χάρη για να μην ξεσηκωθούν οι σκηνοθέτες για τους παχυλούς μισθούς του σεναριογράφου της σφαλιάρας Μυλωνά της διεθνούς...επιτυχίας "Ο ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ").
Οι φορολογούμενοι πληρώνουν...ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΤΡΩΝΕ... ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;
Νικολέττα Φ.

17 σχόλια

  1. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΚΟΤΤ Ο ΝΕΡΑΤΖΑΚΗΣ" ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ 500.000 EUROUDAKIA;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτως-άλλως ελληνικός κινηματογράφος δεν υπάρχει. Αφού οι πάντες "τρώνε" σε αυτή την χώρα, πήγαν και αυτοί να κάνουν την αρπαχτή.
    Να κοπούνε όλα τα κονδύλια και οι χορηγήσεις για κινηματογράφο και θέατρο. Τζάμπα πηγαίνουν τα λεφτά μας στους πιο άτεχνους και ατάλαντους σκηνοθέτες-ηθοποιούς του κόσμου!
    O Uwe Boll που χορηγείται και αυτός από το γερμανικό κράτος, βγάζει 100.000 φορές καλύτερες ταινίες!!!
    Το θέμα δεν είναι όμως αυτό... το θέμα είναι τί να παίξουμε στο στοίχημα για τα όσκαρ για να βγάλουμε κανα καλό χαρτζηλίκι.



    p.s.: Δώστε τα λεφτά στο άλλο το παλλικάρι που έβγαλε το σενάριο για τον Κοτ και τον Ι5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γιος του Ζαχόπουλου ΝΔ πόσα πήρε; Γιατί δεν γράφουν τα ΜΜΕ για την επιχορήγηση του υπ. Πολιτισμού σε αυτόν; Πως επιτρέπεται ο πατέρας Ζαχόπουλος, να δίνει στον γιο Ζαχόπουλο επιχορήγηση; Όπως ο ΓΑΠ ΠΑΣΟΚ έδινε επιχορήγηση στην μητέρα του, σαν ΜΚΟ ελληνοτουρκικής φιλίας, με την ονομαζόμενη τουρκάλα υποψήφια νομάρχη; Μήπως βγουν και άλλες ακαθαρσίες εκεί; Η χούντα της Νέας Τρομοκρατίας των κακούργων της συμμορίας Καραμανλή - ΠΑΣΟΚ επιθυμεί ΝΑ ΜΗΝ ενημερώνονται οι πολίτες για τις κακουργηματικές πράξεις των μαφιόζων της και προσπαθεί να περιορίσει την ελευθερία του τύπου και των μη ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε γαμησου ρε φιλολαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φιλόλαε αντιπρόσωπε του μαύρου και του κόκκινου φασισμού πήγαινε να πνιγείς στο Φάληρο να ξεβρωμίσει ο τόπος που θα συκοφαντήσεις εσύ το ΠΑΣΟΚ και το πρόεδρο του. Σκουλήκι σκουλήκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και να πανε στον Ελληνικό κινηματογράφο τα λεφτά τσάμπα θα πάνε. Το θέμα είναι τα δίνουν οι καναλάρχες στο κράτος ή τα κρατάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΦΙΛΟΛΑΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΦΙΛΟΛΑΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!
    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΙΑΣ «ΑΝΑΞΙΑΣ» ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ» ΦΤΩΧΟΥ!
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ» ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο «ΠΩΛΗΤΗΣ» ΣΟΥ!
    ΠΑΡΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ!
    ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!
    ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΥΤΑΝΕΣ», ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
    ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ «ΕΣΥ».
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ……ΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


    «Ζ» He 4566458

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ισχύς εν τη ενώση.

    Μόνος πάνω σε ιστιοσανίδα να απολαμβάνεις παίζοντας ή να αγωνιάς τίποτα δεν κάνει καινείς, και οι καταχραστές της εμπιστοσύνης του λαού σαν τσουνάμι και ζωές θα παίρνουν και όλα θα τα ισοπεδώνουν

    Μόνο αγωγές μέσω ενός κινήματος κατά της διαπλοκής, η κτηνώδης αναισθησία τους θα νιώση επί της ουσίας την αξία της ματαιότητας της ψευδαίσθησης της δύναμης του μεγαλείου τους, άλλως την μικρότητα της ανυπαρξίας τους..

    Μόνο τότε ένας βουλευτής και καταχραστής της εμπιστοσύνης του λαού, ο ίδιος τότε και μόνον τότε, θα αισθανθεί ότι η κάθε ψήφος δεν αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην.

    Μόνο τότε ένας δήμαρχος υποχείριο της διαπλοκής και καταχραστής της εμπιστοσύνης του λαού, ο ίδιος τότε, μόνον τότε θα αισθανθεί ότι η κάθε ψήφος δεν αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην

    Μόνο τότε ένας συμβολαιογράφος υποχείριο της διαπλοκής, συνεργός σε κατά συρροή σύμπραξη συντάξεως πλασματικών συμβολαίων, και καταχραστής της εμπιστοσύνης της πολιτείας, ο ίδιος τότε και μόνον τότε, θα αισθανθεί ότι ο όποιος πελάτης αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην.

    Μόνο τότε ένας εισαγγελέας υποχείριο της διαπλοκής, που προτείνει την αθώωση πράξης συντάξεως πλασματικών συμβολαίων, και καταχραστής της εμπιστοσύνης της πολιτείας, ο ίδιος τότε και μόνον τότε, θα αισθανθεί ότι ο όποιος πελάτης αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην.

    Μόνο τότε ένας πρόεδρος της έδρας του δικαστηρίου υποχείριο της διαπλοκής, που γίνετε νομιμοποιός της προτεινόμενης πράξης της αθώωση συντάξεως πλασματικών συμβολαίων, και καταχραστής της εμπιστοσύνης της πολιτείας, ο ίδιος τότε και μόνον τότε, θα αισθανθεί ότι ο όποιος πελάτης αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην.

    Μόνο τότε η κάθε γαγγραινοδαγκάνα υποχείριο της διαπλοκής, και καταχραστής της εμπιστοσύνης της πολιτείας, ο ίδιος τότε και μόνον τότε ,θα αισθανθεί ότι ο όποιος πελάτης αντιστοιχεί σ' ένα σκουλήκι, ότι έφτασε η ώρα να αποσυντεθεί, ως υποδεέστερο, εις τα εξ ων συνετέθην.

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα απαγορευμένα ρητά που δεν ακούσαμε ως παιδιά




    Εδώ γαμούν αρσενικούς και συ γυρεύεις νύφη

    Είναι (ο τάδε) σα το κάρβουνο: 'Η θα σε κάψει ή θα σε μουτζουρώσει

    Έκλασεν η νύφη, σχόλασεν ο γάμος

    Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

    Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο

    Ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε

    Ο καθένας την πορδή του μοσχολίβανο την έχει

    Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια
    (εξήγηση: ο ένας για να ακούει και ο άλλος για να μην ακούγεται)

    Οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές

    Οι γύφτοι τα μαλώματα τα 'χουν για πανηγύρια

    Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, το ένα μπαίνει στον κώλο του

    Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι

    Παιδιά, σκατά και σύννεφα δεν πιάνονται

    Πέρσι έχεσε, φέτος βρώμισε

    Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και το γουρούνι τ' αρχίδια

    Πολύ κο-κο και κανένα αβγό

    Το μουνί και το χταπόδι, όσο το χτυπάς απλώνει

    Το μουνί και το πριόνι, όποιος δεν τα ξέρει ιδρώνει

    Το ράσο θέλει καλοπέραση κι η πουτανιά φτιασίδι

    Τον κώλο βάζει o μάγειρας, σκατά θα μαγειρέψει

    Το ντέφι κι' η Αποκριά είναι του πούστη η χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρέ "Νικολέττα Φ." μου,
    Ποιόν καλείς να ξυπνήσει? Όλοι μας ξύπνιοι είμαστε καί κυνηγάμε το δίφραγκο, και όσοι καί όσα ανέφερες στο άρθρο από ξύπνιους έγιναν, καί εσύ ξύπνια είσαι καί πολεμάς να χωθείς στα κόλπα να κονομήσεις καί σύ, μόλις δέ τρουπώσεις στην κονόμα, θά πάψεις νά διαμαρτύρεσαι και να αρθρογραφείς.
    Αλλού είναι το σκάνδαλο. Ενώ είναι σε όλους πασίδηλο ότι εδώ συμβαίνει 10.000.000 παράσιτα (με αρχιπαράσιτα τούς "Δημοσιογράφους"), να επιβιώνουν με δανεικά, χωρίς να παράγουν τίποτα, εν τούτοις συνεχίζουν να μας δανείζουν 40 δίς € ετησίως. Γιατί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Φ. ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ευρώ



    Κυρία Νικολέττα Φ.

    Σχετικά με το κείμενο που ανεβάσατε στο παρόν blog, έχω να σας πληροφορήσω τα εξής, τα οποία είναι και η μόνη αλήθεια, γιατί τα γραφόμενα σας είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου :

    1. Για το 1,5 % που διεκδικεί σύσσωμος ο κινηματογραφικός κόσμος (εκτός μερικών εξαιρέσεων), η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών μαζί με άλλους φορείς έχει μηνύσει το Υπουργείου Πολιτισμού, και όχι μόνο η μήνυση δεν έχει αποσυρθεί αλλά για μένα προσωπικά είναι στόχος ζωής να κερδηθεί η υπόθεση αυτή. Τώρα η διεκδίκηση αυτή έχει πάρει και διασωματειακή μορφή και ο αγώνας όλων μας είναι καθημερινός και αδιάκοπος. Επίσης δε έχουμε μηνύσει για το ίδιο θέμα και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Άρα τα περί γαργάρας δεν ξέρω από πού εκπορεύονται!

    2. Για τα περιβόητα 500.000 ευρώ, μήπως εσύ ξέρεις από πού θα τα πάρω; Μήπως από αυτόν που σας το υπαγόρευσε; Απλώς αυτή είναι μια συκοφαντία με σκοπό να με πλήξει σαν συνδικαλιστή γιατί δεν συμβιβάζομαι και με ρίσκο της επαγγελματικής μου καριέρας αντιστέκομαι σε κάθε απόπειρα από οποιονδήποτε που θέλει να πλήξει τα συμφέροντα των Ελλήνων σκηνοθετών.

    Την προβοκάτσια αυτή την επιστρέφω στα μούτρα όλων των κρατικοδίαιτων και ατάλαντων κορακίων.

    3. Όσο για τις κρίσεις σου για το σενάριο (τις οποίες πρέπει να μας πεις από πού τις αντλείς) θέλω να πληροφορήσω ότι δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα της δικής σου σεναριακής απόπειρας που η ανωνυμία της την χαρακτηρίζει…



    Χάρης Παπαδόπουλος
    Σκηνοθέτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό αυτό που γίνεται με το ΜΕGΑ σε σημείο που σε βάζει σε πολλές σκέψεις. Διαστρεβλώνουν σχεδόν πάντα τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και όταν καμμια φορά αποφασίσουν να παρουσιάσουν κάτι το κάνουν πάντα με αρνητικό τρόπο.

    Σήμερα πχ το μεσημέρι στις 2.00 μμ παρουσίασαν 3-4 φορές το "καταλληλότερο" και το Γιώργο Παπανδρέου μία φορά και αυτό 2-3 δευτερόλεπτα.

    Έβλεπα ΜΕGA. Τώρα σταματάω να βλέπω και θα πω και στους φίλους να πράξουν το ίδιο. Είναι αλητήριοι και εάν νομίζουν ότι αυτοί μπορούν να λυγίσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη είναι βαθιά νυχτωμένοι.Είναι φανερό για μένα ότι αυτοί μαζί με τα λαμόγια τους δεξιούς ξεκοκκαλίζουν το πλούτο του τόπου.

    Γνωρίζουν ότι όταν έλθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσουν όλα αυτά που φοροδιαφεύγουν τόσα χρόνια και επειδή δεν ελέγχουν το Γιώργο Παπανδρέου του κάνουν συστηματικά πόλεμο.

    Αίσχος, αίσχος ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Δοξιάδης είναι εξαιρετικός συγγραφέας και ιδιοφυής άνθρωπος. Εσύ
    απο που κι ως που τον πιάνεις στο στόμα σου και τον ειρωνεύεσαι;
    Τι έχεις να μας πεις για τη ζωή σου;
    Θα τολμούσες να του τα πεις αυτά κατά πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑ 500000 ΕΥΡΩ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *