GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτικό σώου και η εκλογή...

. ...του νέου Αρχιεπισκόπου! .. To πόσο σκληρή θα είναι η μάχη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου, φάνηκε από το γεγονός ότι δεν πέρασαν...

.
...του νέου Αρχιεπισκόπου!
..
To πόσο σκληρή θα είναι η μάχη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου, φάνηκε από το γεγονός ότι δεν πέρασαν λίγες ώρες από τον θάνατο του Χριστόδουλου και ορισμένοι μητροπολίτες βγήκαν στις τηλεοράσεις με τα ...μαχαίρια τους. Ακόμη και τις θετικές αναφορές που γίνονταν για τον εκλιπόντα, τις αμφισβητούσαν -όπως έκανε κυρίως ο Ζακύνθου Χρυσόστομος- στα πλαίσια της "επικοινωνιακής αναμέτρησης" που έχει ξεκινήσει.
Ποιος αμφιβάλει ότι θα είναι κι αυτή μια εκλογική μάχη που στο τέλος θα κριθεί στις ...τηλεοράσεις;
Ο Διαπορών

26 σχόλια

  1. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ!!!
    Υ.Γ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕΧ ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μεγάλο καθήκι ο Ζακύνθου...Σημιτόσκυλο και πολύ βαθιά χωμένος, γι αυτό και σκοτωνόνταν με τον εκλειπόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ...ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΝΩ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ GRSex .com ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και το χέσιμο σε λίγο καιρό από την τηλεόραση θα το δέιχνουν!!!!

    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Για μία ακόμη ημέρα , οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση , μία υπόθεση συναλλαγής , στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, κυβερνητικά στελέχη , ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και πλείστοι άλλοι . Ένα θέατρο σκιών, οι πρωταγωνιστές του οποίου , με προεξάρχοντα τον κ. Καραμανλή, αποστρέφονται την έννοια της ευθύνης .
    Ο κύκλος της συναλλαγής, που σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου , δεν έχει τέλος .
    Στην επιχείρηση συγκάλυψης που επιχειρείται , ευτελίζονται θεσμοί για να προστατευτεί ένα σύστημα διαφθοράς και σήψης.
    Όποιες προσπάθειες και να επιχειρήσουν, ας είναι για ένα βέβαιοι: Θα πέσουν στο κενό.
    Αντί να ανταλλάσσουν επιστολές , ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους , αφού ο κ. Κλαδάς θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί και ο κ. Καραμανλής , να έχει δώσει λύση στην υπόθεση του βουλευτή του κ. Κουκοδήμου.
    Καλούμε για άλλη μια φορά, τον κ. Καραμανλή και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς , να αποδεχτούν την συνολική πρόταση ευθύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα διαφθοράς που πλήττουν τον δημόσιο βιο.
    Τωρα θα ου πεις πως μπορει να γίνει αυτή με μια κυβέρνηση που είναι χωμένη μέσα στη διαφθορά και τη ρεμούλα?
    Δεν υπάρχουν ελπίδες , ότι στην υστάτη στιγμή κάτι θα αλλάξει. Ο λαός ελπίζει και γνωρίζει καλά ότι οι μήνες των είναι μετρημένοι…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι που' στε;

    Κρατηστε αταφο το πτωμα
    καμια βδομαδα ακομα
    να το προσκυνουν οι Ελληνες
    Ταλιμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από χθες στις 5.15 τα ξημερώματα ο Μακαριότατος είναι πλέον Μακαριστός. (Ο δε μητροπολιτικός ναός Αθηνών, με όλους τους πολιτευόμενους να παρελαύνουν από εκεί για ψηφοθηρικούς λόγους, «μικροπολιτικός» ναός Αθηνών- αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...)

    Ο εκλιπών υπήρξε εξόχως χαρισματικός και ως εκ τούτου ανεπανάληπτος.

    Ευτυχώς, ας μου επιτραπεί να το πω, καθώς το έργο του Χριστόδουλου Α΄ ήταν πρωτίστως πολιτικό και ελάχιστα εκκλησιαστικό. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κατόρθωσε να συνενώσει γύρω από το πρόσωπό του τις διάσπαρτες, οριζοντίως του πολιτικού φάσματος, υπερπατριωτικές δυνάμεις και να καταστεί ένας άτυπος, πλην υπαρκτός και αναγνωρίσιμος, πόλος στην πολιτική σκηνή του τόπου.

    (Κατά τούτο, λοιπόν, οι τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού που θα του αποδοθούν είναι οι αρμόζουσες.) Τις ημέρες της παντοδυναμίας του, προτού φθαρεί από τα σκάνδαλα του περιβάλλοντός του, είναι αμφίβολο αν υπήρχε πολιτικός με φιλοδοξίες που να μη σκεπτόταν μήπως αυτό που ήθελε να πει θα προκαλούσε «την αντίδραση του Μακαριότατου». (Δείτε ποιοι προσέρχονται δακρύοντες από χθες να προσκυνήσουν το σκήνωμά του και δεν νομίζω να διαφωνήσετε με τη διαπίστωση...)

    Ωστόσο, το χρησιμοποιούμενο κατά κόρον, από δημοσιογράφους και πολιτικούς, στερεότυπο ότι ο μακαριστός Χριστόδουλος Α΄ «σφράγισε» με το πέρασμά του τα εκκλησιαστικά πράγματα της Ελλάδος δεν ευσταθεί. Το δημιούργημα του Αρχιεπισκόπου ήταν συνυφασμένο με τη χαρισματική προσωπικότητά του: τη ρητορική δεινότητά του, την επικοινωνιακή δεξιότητά του, τη μεταδοτικότητα του συναισθηματισμού του.

    Ουδείς εκ των υπαρχόντων ιεραρχών είναι σε θέση να το συνεχίσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενόσω ο Αρχιεπίσκοπος είχε αποσυρθεί από το προσκήνιο και αγωνιζόταν για τη ζωή του, το προσπάθησε επανειλημμένως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, με διάφορες δηλώσεις του επί πολιτικών θεμάτων, αλλά κανείς δεν του έδωσε την παραμικρή σημασία- ούτε καν οι παραπολιτικές στήλες. Οταν το έκανε όμως ο Χριστόδουλος Α΄ ουδείς μπορούσε να τον αγνοήσει. Η κληρονομιά του λοιπόν μένει στους πολιτικούς. Το πολύ πολύ ο διάδοχός του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο να λάβει το όνομα του προκατόχου του ως Χριστόδουλος Β

    (PANDORA 29.1.08)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:48 ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΒΡΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ
    http://oxiallopressgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gate13
    to eida ki ego!
    http://oxiallopressgr.blogspot.com/2008/01/blog-post_28.html

    les na mas doylevoyn?
    ego pistevo oti einai oi idioi.
    plaka exei pantos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη.

    Είναι καλό σημάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σκατόστομος, απορρώ τί διδάσκει στους πιστούς; Πώς να μισείς και πώς να βρίζεις; Έλεος πια με τον χοντρο πασόκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να δούμε τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπαδολαγνεία ολέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://hellas-fos.blogspot.com/2008/01/blog-post.html

    makis anypotaktos

    to skoupidi tis koinonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΟΥ. ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΑΝΤΡΟΠΩΦ(ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΦΕΡΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ,ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ) ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ Ε.Σ.Σ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί μου φίλοι
    Χρήσιμα συμπεράσματα και αντικειμενικές διαπιστώσεις.

    Η Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε λίγους μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές, ως μέρος της κρίσης που περνά η χώρα. Δεν μπορεί, δεν θέλει ν' αλλάξει τα πράγματα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να υπερασπίσει τον πολίτη. Υπηρετεί λίγους, ισχυρούς και τα κυκλώματα που έφτιαξε.
    Σήμερα, είναι όμηρος αυτών των συμφερόντων. Είναι όμηρος του κυκλώματος της διαφθοράς. Έτσι, η κρίση γίνεται ακόμα πιο βαθιά. Διότι δεν γνωρίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός, ποιος κυβερνά τον τόπο. Κι είναι αμείλικτο το ερώτημα, και για τον πρωθυπουργό και για την κυβέρνηση, που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.»

    Ποιος τους κρατάει;

    «Ποιος τους κρατάει; Τους κρατάει ένας βουλευτής που διαμεσολάβησε, για να υπηρετήσει συμφέροντα εκδοτικά, οικονομικά ή κομματικά; Τι κρύβει αυτός ο βουλευτής; Ποιον κρύβει; Ποιον κρατάει; Και δεν μας ενδιαφέρει η λεγόμενη «ροζ» πτυχή της ιστορίας.
    Ενδιαφέρει, το ΠΑΣΟΚ και τον Ελληνικό λαό, το πώς ασκείται η εξουσία σ' αυτή τη χώρα. Το, αν έχουμε πραγματική δημοκρατία ή αν έχουμε έλεγχο των πάντων από μια σπείρα κυκλώματος διαφθοράς.
    Ποιος κρατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος κρατά τους υπουργούς και συνεργάτες του πρωθυπουργού; Ποιος κρατά τον ίδιο; Η Νέα Δημοκρατία θέλησε να υπονομεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, για να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα και τώρα τα συμφέροντα κρατάνε τη Νέα Δημοκρατία.»

    Φτάνει πια

    «Ποιον συμφέρει η απάθεια του Ελληνικού λαού; Μόνο τους ισχυρούς και τους λίγους. Μόνο εκείνους που κρατάνε τα ηνία της εξουσίας. Μόνο εκείνους που έχουν συμφέρον, να μην ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, να μην οργανωθεί ο Ελληνικός λαός και να μην πει 'φτάνει πια'.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ λέμε 'φτάνει πια', γιαυτο οι μήνες των είναι μετρημένοι..

    Με εκτίμηση

    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έμαθα ότι η εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου θα γίνει κεκλισμένων των θυρών, στην Μητρόπολη. με μόνη παρουσία του Υ.Παιδείας και Θρησκευμάτων.
    Χάθηκε ένας σεισμός εκείνη την ημέρα, να μας απαλλάξει από τούς αρχοντοπαπάδες.
    Αααα....ρε Εγκέλαδε, κάνε το θαύμα σου.


    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ)ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ". ΜΟΝΟ "ΑΓΚΑΘΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνελήφθησαν στις 7.30 π.μ. σήμερα οι διαχειριστές της ιστοσελίδας press-gr.blogspot.com.

    Οταν τους κτύπησαν του κουδούνι οι χωροφύλακες, αυτοί νόμισαν ότι ήταν ο γαλατάς τους.

    Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν προς Μακρόνησο και άλλα ξερονήσια.


    Σωτήριον έτος 0004 από Νέας Διακυβέρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *