GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός για την Siemens...

....... Είπαμε ότι επικρατεί ομερτά στις ηγεσίες των κομμάτων για το σκάνδαλο Siemens . Ταυτόχρονα επικρατεί όμως και πανικός. Προσπαθούν ...

.......
Είπαμε ότι επικρατεί ομερτά στις ηγεσίες των κομμάτων για το σκάνδαλο Siemens. Ταυτόχρονα επικρατεί όμως και πανικός. Προσπαθούν να επιβάλουν "σιγή". Δύσκολο όμως.
Την σκυτάλη των αποκαλύψεων παίρνει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ . Σήμερα Τρίτη στις 11 το βράδυ οι Αλ. Παπαχελάς, Τ. Τέλλογλου και Σ. Παπαϊωάννου στην εκπομπή "Οι Νέοι Φάκελοι" (http: //folders. skai.gr/) , έχουν ανακοινώσεις ότι θα κάνουν αποκαλύψεις για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens. Θα κλάψουνε ...μανούλες με το θέμα αυτό που έχει πολύ μεγάλη ουρά!

28 σχόλια

  1. ζητω ο BENNY! NA ETOIMAZEI ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΣΤΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΩΝ!!!
    Κωστάκης :τι κάνει το μουστακοφόρο αγόρι μου?
    Ζαχό:ειμαί ημίγυμνος στο καναπέ μου τρίβω τις ρόγες μου και σε σκέφτομαι!
    Κωστάκης :πω πω με ερεθίζεις,τι φοράς?
    Ζαχό :ένα ροζ τάνγκα,εσύ?
    Κωστάκης :ένα μπλε στριγκάκι της νατάσας είναι όμως μικρό και με σφίγγει Φοβάμαι μη κλάσω και σκιστεί.
    Ζαχό :μου σηκώθηκε!
    Κωστάκης :χύνω!
    Ζαχό :πάντα πρώτος.Παω να βρω καμία γραμματέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: Τι προκύπτει από τη δικογραφία της γερμανικής δικαιοσύνης


    Δείχνουν Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - υπουργούς για μαύρο χρήμα


    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


    Απολογίες-σοκ τεσσάρων ανώτατων στελεχών της Siemens, με εμπλοκή στα «μαύρα ταμεία» των δωροδοκιών, δείχνουν τους ενόχους και στην Ελλάδα.


    Από τη δικογραφία του πολύκροτου σκανδάλου της Siemens (Εισαγγελία Μονάχου, Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος Βαυαρίας και Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βέρνης), από μαρτυρίες και απολογίες, αλλά κυρίως από την άρση του τραπεζικού απορρήτου για ύποπτους λογαριασμούς και μαύρες εταιρείες, προκύπτουν στοιχεία για:

    1 Πολιτικό χρήμα που διοχετεύτηκε στα κομματικά ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Χορηγός και στους δύο η Siemens.

    2 Δωροδοκίες Ελλήνων υπουργών (Αμυνας, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού) με τη διαμεσολάβηση αχυρανθρώπων, αλλά και για μπαξίσια σε κρατικούς παράγοντες. Λάδωμα για το C4I και για άλλα εξοπλιστικά συμβόλαια.

    3 Μίζες σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ και των θυγατρικών του στο εξωτερικό. Πίσω απ' αυτές φαίνεται ότι βρίσκονται οι «αμαρτωλές» προγραμματικές συμφωνίες με απ' ευθείας αναθέσεις, που φτάνουν και δεσμεύουν τις κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα.

    Μηχανισμός εταιρειών για λάδωμα

    Στο παγκόσμιο σκάνδαλο της Siemens, που για την εξασφάλιση συμβολαίων από 160 χώρες είχε στήσει έναν συγκεκριμένο από την ηγεσία της μηχανισμό εταιρειών «ειδικής αποστολής», διαχειριστών μαύρου χρήματος, εικονικών συμβάσεων και χρηματαποστολών για παραδόσεις μιζών τοις μετρητοίς, η Ελλάδα κατέχει περίοπτη θέση. Ανταγωνίζεται στο ύψος της μίζας τη Νιγηρία, την Κολομβία και το Κουβέιτ, όπως μαρτυρούν οι μεγαλοταμίες της Siemens, που επί χρόνια έστελναν μαύρο χρήμα σε Ελληνες, εκτελώντας την κορυφαία εταιρική εντολή, η οποία περιέχεται σε δέκα γράμματα: «Make profit».

    Η «Ε» σήμερα, μέσα από ντοκουμέντα (καταθέσεις, απολογίες, εμβάσματα, τιμολόγια και δικαστικά έγγραφα) καταγράφει πώς, σε ποιους και για ποια έργα στην Ελλάδα καταγράφεται ότι δόθηκαν μίζες από τη Siemens σε κόμματα και κρατικούς αξιωματούχους ή σε υπηρεσιακούς παράγοντες. Ποιοι κανόνιζαν τις μίζες, ποιοι διαμεσολαβούσαν και πώς ξεπλενόταν το μαύρο χρήμα που έρεε από την Ελβετία, την Αυστρία, το Ντουμπάι κ.ά., προς ενδιάμεσες εταιρείες, προς πορτμπαγκάζ ή τραπεζικές θυρίδες.

    Από τα επίμαχα στοιχεία της φάμπρικας των μιζών της Siemens που κατασχέθηκαν από τις ελβετικές και γερμανικές Αρχές, αλλά και από αυτά που παραδόθηκαν σε ντοσιέ, οικειοθελώς από στελέχη της εταιρείας που «συνεργάστηκαν», με αντάλαγμα μια απαλότερη ποινή, η Ελλάδα... διαπρέπει. Εμφανίζεται στα «μαύρα βιβλία» με εγγραφές από το 1998, που αντιστοιχούν σε άνομες πληρωμές δεκάδων εκατ. ευρώ, για έργα που η Siemens είχε εξασφαλίσει και λίγο προγενέστερα. Αυτές σταματούν το 2006, μετά τα αποκαλυπτήρια των «μαύρων ταμείων».

    Το αποδεικτικό υλικό για το party μιζών της Siemens in Greece αρχίζει από το 1998 και φυσικά από τον ΟΤΕ, κάτι που σημαίνει ότι οι βαλίτσες, οι εικονικές συμβάσεις και οι θυρίδες στην Ελβετία καλύπτουν και την περίοδο προ του 2001 και την παλιά μέθοδο λαδωμάτων. Από το 2001 άλλαξαν οι «ταμίες», οι «θεματοφύλακες», τα δρομολόγια της μίζας, γιατί το σύστημα... έμπαζε.

    Ειδικότερα, στα ντοσιέ με αιτιολογήσεις των μυστικών πληρωμών:

    * Περίοπτη θέση κατέχει η αμαρτωλή σύμβαση 8002 της Siemens με τον ΟΤΕ. Πρόκειται για την προγραμματική συμφωνία, με την οποία ο ΟΤΕ (η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δ.Σ. στις 10-12-1997) δεσμεύθηκε τεχνολογικά με τη Siemens για μια ακόμη πενταετία (1998-2002). Τότε είχε ανακοινωθεί ότι το ύψος της ανάθεσης ήταν 158 δισ. δρχ. για την Siemens και 222,7 δισ. ευρώ για την Intracom.

    Τελικά μόνο η σύμβαση αυτή (απευθείας ανάθεση) έφτασε τα 885 εκατ. ευρώ για τη Siemens. Αβγάτιζε μέχρι και το 2004, με παρένθετες νέες αναθέσεις, τις οποίες προωθούσαν κυβερνήσεις, διοικήσεις του ΟΤΕ και στελέχη του, όπως καταγγέλλεται, με το αζημίωτο.

    Η αντίστοιχη σύμβαση της Intracom ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ. Τα αποκαλυφθέντα πλέον παραστατικά δείχνουν ότι η Siemens πλήρωσε πολλά και πολλούς, βάσει των παραστατικών, που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και φέρουν την ένδειξη «Ελλάδα-Σύμβαση 8002».

    Τα έγγραφα αυτά φανερώνουν πληρωμές από τα μαύρα ταμεία της Siemens τα έτη 1998 και 1999, βρίσκονται στα ντοσιέ με αριθμούς 10300-3-40-37 έως 10300-3-53-9 με πληθώρα «πληρωμών» (φύλλα 308-402 και 278-307). Στις αρχές απομένει η ευθύνη της ταυτοποίησης των δικαιούχων, σε όσες περιπτώσεις δεν δόθηκαν μετρητά και όπου δεν εμφανίζονται ως δικαιούχοι παρένθετα πρόσωπα.

    * Η επεισοδιακή εγκατάσταση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, του C4I, δεν άφησε μόνο υποψίες γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Αφησε και αποδείξεις, ότι γι' αυτό το έργο δόθηκαν μίζες τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ από τη Siemens σε κρατικούς αξιωματούχους.

    Η Siemens ήταν βασικός υποπρομηθευτής και υποκατασκευαστής του έργου, που, όπως φαίνεται, έκανε και το «παιχνίδι» για λογαριασμό της αναδόχου κοινοπραξίας, επικεφαλής της οποίας ήταν η αμερικανική SAIC. Το συνολικό κόστος της σύμβασης που ανετέθη από το υπουργείο Αμυνας έφτασε τα 250 εκατ. ευρώ, ενώ η Siemens πέραν της άμεσης συμμετοχής της εμφανίζεται να έχει διαχειριστεί περίπου 160 εκατ. ευρώ, διαπραγματευόμενη και αναθέτοντας τμήματα του έργου σε τρίτους.

    Από τα επίσημα στοιχεία (καταθέσεις, απολογίες, «μαύρα» παραστατικά, ανορθόδοξες διαδρομές εμβασμάτων κ.ά.) φαίνεται ότι η Siemens «πότισε» ψηλά για να πάρει το έργο (το 2002). Ομως, και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες (τέλος του 2004 και εντεύθεν) έδινε μπαξίσια προκειμένου τα αρμόδια υπουργεία (Αμυνας και Δημόσιας Τάξης) να παραλάβουν το σύστημα και να την εξοφλήσουν!

    Πάντως, το C4I φαίνεται ότι χρησιμοποιείται με την κωδική ονομασία Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας - 2004 και ως «μπουζουργιέρα» για την εξασφάλιση, από τη μητρική, και άλλων μιζών που κατευθύνθηκαν σε στελέχη των υπουργείων Αμηνας και Δημόσιας Τάξης μέσω της Siemens Ελλάς, για άλλα συμβόλαια ή και για lobbing.

    * Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και παραστατικά «χορηγιών» της Siemens προς στελέχη του ΟΤΕ, που «μερίμνησαν» για την εξαγωγή των αμαρτωλών προγραμματικών συμφωνιών και των διά βίου προμηθευτών του Οργανισμού στις χώρες, όπου αυτός επένδυε.

    Υπάρχουν μαύρες εκταμιεύσεις για συμβάσεις της Globul (εταιρεία κινητής του ΟΤΕ στη Βουλγαρία), της Armentel (ο ΟΤΕ ήλεγχε το 90% της αρμενικής εταιρείας μέχρι τις αρχές του 2007) και της Romtelecom (ο ΟΤΕ κατέχει από το 1998 το 54,01% στη Ρουμανία).

    Αυτά είναι προς στιγμήν ορατά, καταγεγραμμένα στην επίσημη δικογραφία και στα χέρια της «Ε».




    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/01/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ETSI GINONTE OI BILES OI PISINES

    GIATI KSESKIXONTE NA GINOYN BOYLEFTES.

    GIATI PARATANE THN DOYLIA TOYS (EAN BEBAIA DOYLEBAN) GIA THN POLITIKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A RE PAPAXELA POU MAS TO PAIZEIS KAI ETHNOPATERAS ,TSOUTSEKI TWN AMERIKANWN!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πάει κανένα κάθαρμα, πολιτικός, βουλευτής, υπουργός, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Φυλακή, για κλέψιμο του ελληνικού λαού, σε συμφωνίες με την Σίμενς; Αυτό έχει αξία. Μάλλον όμως θα τα κάνουν πλακάκια, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι πρόστυχοι ανώτεροι δικαστικοί θα πάρουν και πάλι αύξηση μισθού, για να κλείσουν στόμα και μάτια και που θα ανεβάζει και τους μισθούς των βουλευτών και του ανθέλληνα Μητσοτάκη, όπως και του εβραίου Σημίτη. Φιλόλαος 29/1/08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυπνηστε ελληνες ροζ Ταλιμπαν
    που σας ταιζουν κουτοχορτο με
    Πουστοδουλους και Ζεχνοπουλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ έχει την ευκαιρία με τις υποθέσεις της Siemens και της Πολιτιστικής πρωτεύουσας να 'καθαρίσει' το ΠΑΣΟΚ.
    Όσο επώδυνο πρόσκαιρα κι αν είναι αυτό!Εξάλλου,τι αξία έχουν 10 μεγαλοστελέχη μπροστά στην προοπτική ενός κόμματος;
    Αν θέλει να δείξει στην πράξη ότι διαφέρει από τους άλλους,ιδού η Ρόδος.
    Θα τολμήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και αν πήραν από την Σίμενσ ΓΑΠ και ΚΚ τότε τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά μην αφήσουν αυτούς τους δημοσιογράφους να αποκαλύψουν ονόματα. Ίσως μόνο κανά θύμα που έτσι κι αλλιώς θέλουν να βγάλουν από την μέση.
    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Για μία ακόμη ημέρα , οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση , μία υπόθεση συναλλαγής , στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, κυβερνητικά στελέχη , ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και πλείστοι άλλοι . Ένα θέατρο σκιών, οι πρωταγωνιστές του οποίου , με προεξάρχοντα τον κ. Καραμανλή, αποστρέφονται την έννοια της ευθύνης .
    Ο κύκλος της συναλλαγής, που σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου , δεν έχει τέλος .
    Στην επιχείρηση συγκάλυψης που επιχειρείται , ευτελίζονται θεσμοί για να προστατευτεί ένα σύστημα διαφθοράς και σήψης.
    Όποιες προσπάθειες και να επιχειρήσουν, ας είναι για ένα βέβαιοι: Θα πέσουν στο κενό.
    Αντί να ανταλλάσσουν επιστολές , ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους , αφού ο κ. Κλαδάς θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί και ο κ. Καραμανλής , να έχει δώσει λύση στην υπόθεση του βουλευτή του κ. Κουκοδήμου.
    Καλούμε για άλλη μια φορά, τον κ. Καραμανλή και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς , να αποδεχτούν την συνολική πρόταση ευθύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα διαφθοράς που πλήττουν τον δημόσιο βιο.
    Τωρα θα ου πεις πως μπορει να γίνει αυτή με μια κυβέρνηση που είναι χωμένη μέσα στη διαφθορά και τη ρεμούλα?
    Δεν υπάρχουν ελπίδες , ότι στην υστάτη στιγμή κάτι θα αλλάξει. Ο λαός ελπίζει και γνωρίζει καλά ότι οι μήνες των είναι μετρημένοι…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να είστε βέβαιοι οτι αυτή τη φορά απο την Ελευθεροτυπία η Μπουγάτσου θα έχει το καλύτερο ρεπορτάζ και αυτά που δεν μπορούν να γράφουν οι άλλοι. Ο λόγος οτι στο σκάνδαλο της Σήμενς ένα μεγάλο μέρος "παίζει" ο Κόκκαλης. Αλλο που δεν θέλει η Αριστέα, να τον ξεβρακώσει όπου μπορεί.
    Η κυβέρνηση Καραμανλή μπορεί να τον καλύπτει αλλά το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασαν τα πράματα θ' αρχίσει σύντομα να του επιτίθεται αφού οιν Κοκκαλάνθρωποι το Κόμματος, Βενιζέλος και Λοβέρδος, θα ειναι πια στην...άλλη παράταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγάλτε τα να μάθουμε τι γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. babis,


    τις ίδιες μαλακίες έγραφες και πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη.. ακόμη δεν έχεις συνέλθει από τη φάπα... ποιό πασοκ έρχεται? του γαπ ή του βάγγου?

    άντε και καλό 25% ο γαπ και 5% ο βάγγος (και πολλά σου λέω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί μου φίλοι
    Χρήσιμα συμπεράσματα και αντικειμενικές διαπιστώσεις.

    Η Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε λίγους μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές, ως μέρος της κρίσης που περνά η χώρα. Δεν μπορεί, δεν θέλει ν' αλλάξει τα πράγματα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να υπερασπίσει τον πολίτη. Υπηρετεί λίγους, ισχυρούς και τα κυκλώματα που έφτιαξε.
    Σήμερα, είναι όμηρος αυτών των συμφερόντων. Είναι όμηρος του κυκλώματος της διαφθοράς. Έτσι, η κρίση γίνεται ακόμα πιο βαθιά. Διότι δεν γνωρίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός, ποιος κυβερνά τον τόπο. Κι είναι αμείλικτο το ερώτημα, και για τον πρωθυπουργό και για την κυβέρνηση, που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.»

    Ποιος τους κρατάει;

    «Ποιος τους κρατάει; Τους κρατάει ένας βουλευτής που διαμεσολάβησε, για να υπηρετήσει συμφέροντα εκδοτικά, οικονομικά ή κομματικά; Τι κρύβει αυτός ο βουλευτής; Ποιον κρύβει; Ποιον κρατάει; Και δεν μας ενδιαφέρει η λεγόμενη «ροζ» πτυχή της ιστορίας.
    Ενδιαφέρει, το ΠΑΣΟΚ και τον Ελληνικό λαό, το πώς ασκείται η εξουσία σ' αυτή τη χώρα. Το, αν έχουμε πραγματική δημοκρατία ή αν έχουμε έλεγχο των πάντων από μια σπείρα κυκλώματος διαφθοράς.
    Ποιος κρατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος κρατά τους υπουργούς και συνεργάτες του πρωθυπουργού; Ποιος κρατά τον ίδιο; Η Νέα Δημοκρατία θέλησε να υπονομεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, για να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα και τώρα τα συμφέροντα κρατάνε τη Νέα Δημοκρατία.»

    Φτάνει πια

    «Ποιον συμφέρει η απάθεια του Ελληνικού λαού; Μόνο τους ισχυρούς και τους λίγους. Μόνο εκείνους που κρατάνε τα ηνία της εξουσίας. Μόνο εκείνους που έχουν συμφέρον, να μην ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, να μην οργανωθεί ο Ελληνικός λαός και να μην πει 'φτάνει πια'.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ λέμε 'φτάνει πια', γιαυτο οι μήνες των είναι μετρημένοι..

    Με εκτίμηση

    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που γράφετε για τον Κόκκαλη ρε παιδιά;
    Δεν βρίσκω τίποτα.
    Τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ του ΠΕΤΡΟΥ εννοώ, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, συνεργάτη της SIEMENS κ.λ.π.
    Σε ποιό topic είναι τα αποκαλυπτικά σας σχόλια;
    Μόνο για παπάδες βλέπω εδώ μέσα.
    Το press-gr κάνει παπαδολογία.
    Τι έγιναν τα άλλα θέματα;
    ΣΩΚΡΑΤΗ γιατί δε λένε για σένα, σε φοβούνται ή μήπως είναι όλοι γαύροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν συνελήφθησαν όπως λέει το greece-salonika, τότε ποιός κάνει τις αναρτήσεις εδώ?
    Τα παιδιά της intracom?
    Δημητρακη εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ?
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ?
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ?
    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟΥ 2004?
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα που αρχίζουν και επικρατούν σκέψεις τύπου «ο σώζων εαυτόν σωθείτο», αρχίζει όπως φαίνεται και σπάει και η «ομερτά» για τα ομόλογα. Ήδη, έχουν βρεθεί από τον κ. Ζορμπά στοιχεία που συνδέουν το τρίτο αμαρτωλό ομόλογο που ερευνά με υψηλά ιστάμενα πολιτικά στελέχη του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (βλ.εδώ). Πρόκειται για το ομόλογο του ΤΕΑΥΦΕ (Ταμείο Φαρμακοϋπαλλήλων), ο πρόεδρος του οποίου ήταν εκλεκτός κομματικός παράγων της Νέας Δημοκρατίας και φίλος πολλών κυβερνητικών στελεχών. Από τις έρευνες προκύπτουν σημαντικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι πίσω από τα ομόλογα ήταν ο ίδιος «εγκέφαλος» και η ίδια «εγκληματική οργάνωση», κατά την ποινική ορολογία. Η ίδια και άγνωστη μέχρι τότε χρηματιστηριακή ΤΡΩΥΛΟΣ διακίνησε και το ομόλογο του ΤΕΑΥΦΕ, ύστερα από το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ. Και τα δυο ομόλογα είχαν την ίδια ακριβώς αξία (130.000.000). Οι προμήθειες των εκατομμυρίων ευρώ που καταβλήθηκαν για το ομόλογο του ΤΕΑΥΦΕ κινούνται στα ίδια επίπεδα και ακολουθούν τις ίδιες ακριβώς διαδρομές, με εκείνες για το Ταμείο των δημοσιογράφων.

    Μέσα από τις έρευνες ξετυλίγεται επίσης ένα απίθανο παζλ πολιτικών και οικογενειακών σχέσεων των προσώπων που συνεργάστηκαν για να στηθεί το κόλπο. Ξαδέλφια και ξαδέλφες, σύζυγοι και φίλες πολιτικών, πολιτικοί και οικογενειακοί δεσμοί, κομπιναδόροι και παρατρεχάμενα λαμόγια, πρώην υπουργοί και υφυπουργοί, αγκαλιά με πολιτικούς συμβούλους και δημοσιογράφους που παρεπιδημούν στη Ρηγίλης, συνδυάστηκαν και συνεργάστηκαν, με έναν κοινό σκοπό: Να λεηλατήσουν τα αποθεματικά των Ταμείων.

    Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών ήταν μερικοί «δημοσιογράφοι». Που δεν προέρχονται βέβαια από το ρεπορτάζ, αλλά από πολιτικά και κομματικά γραφεία και υψηλές διασυνδέσεις. Που τους χρησιμοποιούσε η Ρηγίλλης και για πολλές άλλες αποστολές (συγκέντρωση οικονομικών εισφορών, κατευθυνόμενες «πολιτικές αναλύσεις», ειδικές αποστολές κλπ). Τώρα όμως που όλα γκρεμίζονται κι αυτοί ξεμπροστιάστηκαν τους αποφεύγουν όλοι. Τους πνίγει η ευτέλεια. Και δεν υπάρχουν πια «φιλίες» για να τους σώσουν. Τις πρόδωσαν όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνελήφθησαν στις 7.30 π.μ. σήμερα οι διαχειριστές της ιστοσελίδας press-gr.blogspot.com.

    Οταν τους κτύπησαν του κουδούνι οι χωροφύλακες, αυτοί νόμισαν ότι ήταν ο γαλατάς τους.

    Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν προς Μακρόνησο και άλλα ξερονήσια.


    Σωτήριον έτος 0004 από Νέας Διακυβέρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. MEGA-λη ΜΟΥΓΚΑ..

    Θα "σπάσει" η ομερτά;

    Μέχρι στιγμής η ομερτά για το θέμα των δωροδοκιών της Siemens κρατάει καλά στον Ελληνικό πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Με τον χαμό που γίνεται όμως στο θέμα Ζαχόπουλου και τις παραφυάδες του, είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα "σπάσει"; Είναι αλήθεια ότι σύζυγος πρώην Υπουργού Δημοσίας Τάξης είχε λάβει ως μίζα ολόκληρη αντιπροσωπία της Siemens στην Μιχαλακοπούλου; Αν αρχίσουν οι αποκαλύψεις πάντως δεν θα μείνει κανείς όρθιος καθώς υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι μέχρι και μικρές πολιτικές δυνάμεις του τόπου έπαιρναν μίζα.

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS?
    ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Swsti i SIEMENS, katalave pws leitourgei to systhma stin ellada...

    ante lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.




    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.







    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. A great poem by a fat gay KK
    …………………………………

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε παπαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το Κωστάκι
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα Μεξικανάκι .

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου Χρηστάκι
    και θα γινοταν
    της νεας πίπας
    το καυτο Κωστάκι

    Αχ ναμουν η Μπιγιονσε
    γλυκα μου Χρηστάκη
    και θα βλεπες φωνη
    κωλαρα του Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *