GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε χαμόγελο ...το 2008!

. Η νέα χρονιά σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα μας. Ας την ανοίξουμε με χαμόγελο. http://www.bluemountain.com/view.pd?i=181912092&m=1534&...

.
Η νέα χρονιά σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα μας.
Ας την ανοίξουμε με χαμόγελο.
http://www.bluemountain.com/view.pd?i=181912092&m=1534&rr=y&source=bma999
Εύχομαι όλες οι μικρές σκέψεις και φαντασιώσεις σου για μια καλύτερη ζωή να πραγματοποιηθούν μέσα στο νέο έτος και να σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία.
Με εκτίμηση
Παράφωνος
http://parafoniades.wordpress.com/

5 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου φίλοι.



    Απόψε ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί στα μηνύματά τους για το νέο έτος συνόψισαν τις εκτιμήσεις τους για τη χρονιά που πέρασε και οριοθέτησαν την πορεία του τόπου προς το μέλλον. Κι αν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης ελάχιστα η καθόλου δεν μπορούν να επηρεάσουν αυτή την πορεία, ο κ. Καραμανλής ήταν υποχρεωμένος να είναι σαφής και συγκεκριμένος πράγμα που δεν συνηθίζει και αποφεύγει . Γι' αυτό πάλι επανέλαβε το τροπάριο των ρητορικών επιθέσεών του κατά του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για τα «επιτεύγματα» του , το νέο του συμβόλαιο με το λαό και άλλες «αρες μαρες κουκουνάρες» …η «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και άλλες μεγάλες κουβέντες ότι πασχίζει για τους ανέργους ,τη φτώχια κλπ, κλπ , κλπ, κ.ά., αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσει μετρήσιμους δείκτες για να ελεγχθούν τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησής του κατά το παρελθόν! Αλλά θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, γιατί να κάνει ουσιαστική αυτοκριτική, αφού το κόμμα του, παρά την τραγωδία των καλοκαιρινών πυρκαγιών, την καταιγίδα αποκαλύψεων για σκάνδαλα οικονομικά (και όχι μόνο), τη διάλυση των κρατικών υπηρεσιών, τα ομόλογα, τις χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ Τραπεζών, τα απαράδεκτα φαινόμενα κακοδιοίκησης και ιδιοτελούς χρήσης του κράτους και της κυβερνητικής εξουσίας για μικροκομματικά οφέλη, ξανακέρδισε τις εκλογές ; Αφού η πλειοψηφία του ελληνικού λαού (ελέω εκλογικού νόμου για να λέμε την αλήθεια ) το θέλησε έτσι, γιατί να μην κάνει τον... «νταή» στους λόγους και τα διαγγέλματά του, ακόμη κι όταν αποκαλύπτεται ότι ένας ευρύς κύκλος στελεχών που εμπιστεύτηκε και χρησιμοποίησε σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις, μέχρι να τα αποπέμψει, δεν είχαν ούτε χρηστή, ούτε σεμνή, ούτε ταπεινή δημόσια παρουσία ; Το ερώτημα βέβαια είναι μέχρι πότε θα μπορεί να το κάνει αυτό και η απάντηση είναι ότι τα περιθώριά του στενεύουν ολοένα και περισσότερο, ολοένα και γρηγορότερα διότι και ο «πάγκος» του είναι φτωχός και πέρα από τις καραμανλικές θριαμβολογίες, οι πολίτες στη μεγάλη πλειοψηφία τους νοιώθουν ότι, όπως και ο προηγούμενος χρόνος (αν και όχι κατά τον κανόνα αλλά) κατά το περιεχόμενο, ήταν οικονομικά «δίσεκτος» για τον τόπο και για τους ίδιους, το ίδιο αναμένεται να είναι και το κατά τον κανόνα δίσεκτο το 2008. Ας ευχηθούμε λοιπόν να το περάσουμε με υγεία τουλάχιστον, συνέλληνες και αγαπητοί μου φίλοι!

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω στα προηγούμενα του babis και το σύντομο ανέκδοτο της "σαφούς εντολής" που δήθεν έλαβε!

    Τόσο "σαφής" ήταν αυτή η εντολή που για την διευκρίνησή της χρειάστηκε το μπόνους των 40 εδρών, παρόλα ταύτα η θολότητα παρέμενε και για την καλύτερη "αποσαφήνιση" της "σαφούς διευκρινισμένης" πήρε (από μόνος του φυσικά) άλλες 10 έδρες ρεζερβέ.

    Εχει παραγγείλει - λένε οι πηγές μας - και γαρδένιες και σαμπάνια να ρέει άφθονη μαζί με το χαβιάρι που θα φάνε πάλι με το δημόσιο χρήμα οι αυτοεκλεγόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.17

    Θέλεις πολύ ξύλο που όχι μόνο δεν πληρώνεις το ΦΠΑ σου αλλά με εκβιάζεις αποπάνω να το πληρώνω εγώ από τη τσέπη μου.

    Τασος Σιδηροπουλος
    Βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίντε...

    Αύριο πάω για intrview...

    Σε μεγάλη εταιρεία...

    Θα τους κάνω να τρίβουν τα μάτια τους με αυτα που ξέρω...

    (αρκεί να μην κομπλάρω :Ρ)

    Απίντε...

    Αναζία...

    Πάλι η ΑΣΟΕΕ θα κλείσει...

    Θα μπεί μια ωραία ταφόπλακα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.,,

    Άντε, κάντε μας χώρο για να σας πάρουμε και το λάφυρο "σας"... τις θέσεις του Δημοσίου...

    μπου...

    Η εκδίκηση του σκράπα... του ηλίθιου... του..του...

    μαμά, μπαμπά... μην έρθω χαμογελαστός αύριο... θα φάτε πολύ, μα πάρα πολύ θάψιμο...

    δεν έβγαινα έξω γιατί διάβαζα... δεν μπορεί θα ανταμειφθώ, έστω και λίγο. Έστω και σε βάθος χρόνου...

    Δε με νοιάζει. Είδα τι έπαθαν άλλοι...

    Μαθητές του 18 και 19... χαχαχα... εγώ με βλέπω με 18.000 και 19.000 €...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *