GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα μείνει κρυφό για πολύ το DVD...

...ούτως ή αλλιώς μετά τις 8 Φεβρουαρίου, θα πάει σε πολλά χέρια! ...... Πολλές οι ενστάσεις, και από αναγνώστες του Press-gr με ειδικές γ...

...ούτως ή αλλιώς μετά τις 8 Φεβρουαρίου, θα πάει σε πολλά χέρια!
......
Πολλές οι ενστάσεις, και από αναγνώστες του Press-gr με ειδικές γνώσεις, για το κατα πόσο το "βίντεο Ζαχόπουλου" που απόσπασμά του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι αυθεντικό ή αποτελεί μια κατασκευή.
Δηλαδή λένε ότι χρησιμοποιήθηκαν ως υλικό οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο "Θέμα". Και στη συνέχεια ...ένας υπολογιστής ΜACINTOSH και το προγραμμα iMovie αρκούν για να κάνεις δυο κεφάλια και το κάδρο να κινούνται με τέτοιο τρόπο. Γίνεται καρέ-καρέ με την τεχνική των κινουμένων σχεδίων.
Επίσης στο vafman.blogspot.com διαβάζουμε (εδώ) μερικές τεχνικές παρατηρήσεις, για την κίνηση ή την μη κίνηση των σωμάτων, που αμφισβητούν την αυθεντικότητά του και συμπληρώνονται με το συμπέρασμα ότι πιθανόν η φασαρία γύρω από αυτό έγινε για "να εισπράξουν το κλίμα και το τι θα προκαλέσει η διάδοση του βίντεο, ώστε λίγο καιρό αργότερα να κινηθούν ανάλογα με την διάδοση του αληθινού...".
Όποια εκδοχή και να ισχύει, το βέβαιο είναι ότι το βιντεάκι αυτό ...δεν δείχνει τίποτα, παρά μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα ερωτικής πράξης με βάση μία από τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί στο "Θέμα". Ούτε ήχος υπάρχει.
Αν είναι αυθεντικό σημαίνει ότι βγήκε από την δικογραφία. Οπως έχουν βγει μέχρι τώρα κι ένα σωρό άλλα στοιχεία και έγγραφα, αλλά ...δεν χαλάνε τον κόσμο οι εφημερίδες και τα κανάλια. Οταν όμως ανταγωνιστής είναι το διαδίκτυο ...τρελαίνονται.
Αν πάλι δεν είναι αυθεντικό, τότε ... πολύ φασαρία για το τίποτα.
Η απορία μας είναι: Μετά την 8η Φεβρουαρίου, που το αργότερο η δικογραφία θα δοθεί δεξιά και αριστερά, και θα γίνει ...φύλλο και φτερό, πώς θα είναι δυνατόν να μείνει ...κρυφό το DVD;

28 σχόλια

  1. Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα μείνει κρυφό...

    Αν το βιντεάκι είχε γυριστεί για να μείνει κρυφό - να είστε σίγουροι δεν θα ξέραμε καν την ύπαρξή του!

    Φυσικά, το θέμα δεν θα τελειώσει εκεί... Ίσα ίσα τότε είναι που ξεκινάει το πανηγύρι!!!

    Θα έχουμε νέο κύκλο συζητήσεων και αντιπαράθεσης μετά το πέρας της δικογραφίας.

    Κοινώς, θα μας ζαλίζουν για πολύ καιρό ακόμη τα @@!

    Και ας μην ξεχνάμε τον κ. Ζαχόπουλο, ο οποίος μόλις γίνει καλά και μιλήσει, θα επέλθει χάος!

    Ο άνθρωπος όταν πηδάει στο κενό είναι γεμάτος απόγνωση, φόβο και απαισιοδοξία.

    Όταν όμως καμιά φορά ξεγελάσει τον θάνατο, τότε δεν φοβάται τίποτα - είναι ελεύθερος.

    Δεν ανοίκει πουθενά και δεν χρωστάει σε κανέναν.

    Θα τους δώσει όλους στεγνά!

    Το γράμμα που έγραψε λίγο πριν πηδήσει στο κενό, θα γίνει ο πρόλογος σε μια σειρά αποκαλύψεων που θα φέρουν διαδοχικές - αλυσιδωτές διαμάχες και ρήγματα ("αριστερά" και "δεξιά")!

    Η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί με πολλές πολλές εκπλήξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το internet τους πονάει, και γι' αυτό πρέπει όλοι εμείς να τους τσακίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θες την γνώμη μου, μας έχουν γραμμένους και εμάς και το Internet!

    Λες και θα πάθουν τίποτα...

    Εδώ τόσα σκάνδαλα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και δεν κουνήθηκε φύλλο!!!

    Το μόνο που μας σώζει είναι η λαικίς εξέργερσις.

    Να μπουκάρουμε στην βουλή να τους ταράξουμε στην σφαλιάρα.

    Να πέφτουν κυβερνήσεις με τα σκάνδαλα και όχι κάθε 4 ή 8 ή 20 χρόνια με ψήφους!

    Και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pantos to press-gr amesws na vgei kai na pei oti exei to videaki, mi xasei to apokleistiko... kai twra grafei paparies gia tis enstaseis twn anagnwstwn tou.

    I alitheia einai vevaia pws mesa apo tetoiou eidous kakis poiotitas "dimosiografia" kai xavale ginate kai seis gnwstoi... karagiozides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γελοιότητες!
    Τι προχειρότητα!
    Τι ξεφτίλα!

    Το μόνο σίγουρο είναι πως Mac rulez!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είδα κανείς να σχολιάζει αυτό το απίστευτο που είπε ο Σρόϊτερ, συντάκτης του Πρώτου Θέματος, που μιλούσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το DVD που διέρευσε στο διαδίκτυο.

    Χωρίς να είναι τα ακριβή λόγια, η ουσία είναι ακριβής:
    "Δεν πρέπει κανείς να πάει να δεί τo βίντεο στα διάφορα site που κυκλοφορεί, διαφορετικά κινδυνεύει και ο ίδιος με κυρώσεις μια και το υλικό είναι παράνομο."

    Δηλαδή είπε το φοβερό πως όποιος κυκλοφορεί στο Internet και δεί ως θεατής/επισκέπτης το βίντεο, αυτόματα θα έχει και προβλήματα με τον νόμο. Ατυχώς(πολύ ατυχώς) ο Παπαδόπουλος και Λιαρέλης συμφώνησαν λέγοντας "βέβαια, βέβαια"(σε κάνει να αναρωτιέσαι ακόμα μια φορά τι αρλούμπες κοπανάν μερικές φορές όταν συζητούν για κάτι έξω από το στοιχείο τους). Βέβαια δεν νομίζω ότι ο Σρόϊτερ είναι ανόητος για να πετάει μπαρούφες τέτοιου είδους, οπότε συμπεραίνω 2 ενδεχόμενα:
    1 - Το είπε για να αποθαρύνει κάποιους από το να δούν την σκηνή(και ενδεχόμενες σκηνές που θε επακολουθήσουν), γιατί πιθανώς υπάρχει κάποιο στοιχείο που εμπλέκει το Πρώτο Θέμα(όπως το οτί διαθέτει το αμοντάριστο DVD).

    2 - Το είπε για να αποθαρύνει κάποιους όπως παραπάνω, έτσι ώστε να προστατευτεί έστω και με αυτόν τον τρόπο η υπόληψη του Ζαχόπουλου ως ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ..........

    Η περίπτωση " ΤΣΕΚΟΥ" είναι η συνήθης περίπτωση μια νέας επιστήμονα, όπως χιλιάδες άλλες, που για να βρει μια δουλειά ή πρέπει να ( μπιπ) τα πόδια στον ....... προϊστάμενο της ή να φιλάει κατουρημένες ποδιές ή να έχει μπάρμπα στην Κορώνη.
    Εκείνος που δεν τιμωρείται, που χαίρει και την συμπάθεια σας επειδή έπεσε από τον 4ο, είναι στην προκειμένη περίπτωση ο Προϊστάμενος.
    Ο κολλητός του Πρωθυπουργού!
    Ο εισαγγελέας όμως την έβαλε στο "μαντρί" και την ενοχοποίησε, διότι ήταν γυναίκα και άρα πρόκληση αμαρτήματος και το ¨αμάρτημα¨χρησιμοποίησε εαυτόν με DVD, για να εκβιάσει την μονιμοποίηση του.
    Οι δικαστές, μετατρέποντας την κ. Τσέκου απο μάρτυρα κατηγορίας σε κατηγορούμενη, την κατέστησαν υποχείριο της Κυβέρνησης και την μαρτυρία της εντελώς ανίσχυρη.
    Μετά μιλάμε για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

    ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    Εμείς από την άλλη, που κατέχουμε μια θέση εργασίας, προφασιζόμενοι μια, κατά τα άλλα χριστιανική ηθική, εξαπολύουμε μύδρους και κεραυνούς για τον καημένο τον Ζαχόπουλο που τον εκβίαζε η "εν λόγω κυρία" και τον οδήγησε σε αυτοκτονία.

    ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ !!!!

    Η περίπτωση που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την Κοινωνία, την Πολιτική και την Δικαιοσύνη, είναι το πολυ - απόστημα που έσπασε και η δυσοσμία του αναδύεται από παντού και καταλαμβάνει τους πάντες.

    Είναι αποκαλυπτικότατη, γιατί η βρωμιά που κρύβεται στα βαποράκια πληροφοριών με τα ακριβά μανικετόκουμπα, το σινιέ ντύσιμο τα πανάκριβα μπιζού, την άνετη ζωή και το παρέδωσε με τα κέντρα εξουσίας, απομυθοποιεί την " Δημοσιογραφία " και τους " Δημοσιογράφους".

    Είναι αποκαλυπτικότατη για το κόμμα της Κυβερνητικής παράταξης που όλο κυνηγά την διαφθορά και όλο πιο βουτηγμένο στην διαφθορά είναι.

    Αναρωτιέται κανείς, από την μέρα που ο Καραμανλής ορκίζεται Πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει δίπλα του ούτε έναν που να μην είναι λαμόγιο;

    Ο άνθρωπος είναι ή βλάκας ή βρίσκεται σε διατεταγμένη Υπηρεσία.
    Ο Πρωθυπουργός; Μα είναι δυνατό;
    Χμ; Το "στέκι" με το ονοματάκι ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ το ξέρει κανείς.

    Από το στέκι αυτό έχουν περάσει κάτι, μα κάτι μπουμπουκομπούμπουκα ...........
    Κώστας Καραμανλής, Στέφανος Μάνος, Ντόρα Μητστοτάκη, Γιωργος Παπανδρέου, Αννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Σημίτης κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.

    Είναι αλήθεια ότι όποιος περάσει από εκεί παίρνει και το χρίσμα και οι άλλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο; Να ρωτήσω πως γίνεται μια Κυβέρνηση που γεννήθηκε μέσα στην διαφθορά ζει μαζί της και τρώει τα παιδιά της.... επειδή δεν μπορούν να κρυφτούν, πως κερδίζει τις εκλογές;

    Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να επιλέξει τους συνεργάτες του πως να του έχεις εμπιστοσύνη ότι μπορεί να επιλέξει την καταλληλότερη εισήγηση, να πάρει την πιο σωστή απόφαση, να διαπραγμετευτεί στα ξένα κέντρα αποφάσεων ζητήματα που θα διασφαλίζουν το μέλλον αυτής της χώρας, που είχε την ατυχία να τον επιλέξει μεταξύ ενός ανίκανου και ενός ( γράψε όποιον χαρακτηρισμό του ταιριάζει) για Πρωθυπουργό !

    Άρε Μπίλντεμπεργκ τι μας κάνεις !!!!!!

    Από την άλλη;
    Τα δύο κόμματα της Αριστεράς ( ΚΚΕ - ΣΥΝ) που συγκεντρώνουν το 17% σήμερα τους έχει καταλάβει ο μεγαλοϊδεατισμός και πέρα από την ρητορική του εκκολαπτόμενου για το αξίωμα του Προέδρου στον ΣΥΝ, Τσίπρα, δεν δημιουργείται η ελπίδα διεξόδου από την παρατεταμένη κρίση, ώστε ο Λαός να τους αντιληφθεί ως Την εναλλακτική λύση.

    Ούτε λόγος για το ΠΑΣΟΚ και την νέα ηγεσία ( παλιά με πολύ παλιά και αναχρονιστικά μυαλά), που εδώ ο κόσμος καίγεται και του μ....... κτενίζεται.

    Ένας Παπανδρέου που κτύπησε το κεφάλι του στο σύνθημα "Γιώργο, άλλαξε τα όλα" και έπαθε αμνησία ξέχασε ότι πρωτοστατούσε στον Όμιλο Γεννηματά και στον Όμιλο για το εκσυγχρονισμό της Ελληνικής κοινωνίας (ΟΠΕΚ).

    Ξέχασε, ότι η επιλογή του να στηρίξει τον Σημίτη ως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ καθοδηγήθηκε από την επιλογή του Τζοχατζόπουλου, που μετά την κηδεία του Ιδρυτή Α. Παπανδρέου, ο τελευταίος δεν πήγε να συλλυπηθεί την Μαργαρίτα, αλλά πήγε στην νόμιμη σύζυγο του Ανδρέα, Δήμητρα Λιάννη.

    Το βράδυ εκείνο "χρίστηκε" ο Σημίτης διάδοχος του Ανδρέα.

    ΕΓΩ έχω μνήμη, εσείς έχετε μνήμη ή έχετε πάθει ομαδική παράκρουση;

    Γιατί λοιπόν δεν διαγράφεις Γιώργο τον Σημίτη και τον ΟΠΕΚ; Γιατί θα σου φύγουν όλοι οι Σημιτικοί που σήμερα σε υποστηρίζουν ( Ρέππας, Χρυσοχοϊδης, Διαμαντοπούλου, Χρυστοδουλάκης, Σημίτης κλπ. κλπ. κλπ.)

    Γιατί δεν διαγράφεις όλους τους ιδρυτές και μέλη της φράξιας των Γεννηματικών και του Ομίλου Γεννηματά; Γιατί ποιος θα σου μείνει στο τέλος;
    Μα και τον εαυτόν σου πρέπει να διαγράψεις !!!!!

    Βέβαια ξέρεις και οι άλλοι ξέρουν, τι δύναμη κρύβει ένας Όμιλος Προβληματισμού. Το δήλωσες άλλωστε καθαρά. Κόμμα μέσα στο Κόμμα !

    Αλλά, αυτό δεν κάνατε και εσείς; Κόμμα Σημίτη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κάνατε τότες Γιώργο!

    Αλλά ξέχασα! Εσύ τώρα έχεις αμνησία. Ήταν βαρύ το κτύπημα Γιώργο ή μεγάλο το καλάμι;

    Ο σύντροφος Πολυζωγόπουλος, Ο σύντροφος Μίχας. Θυμάται;

    Ο σύντροφος Σημίτης; Η συντρόφισσα Φώφη; Ο σύντροφος Ρέππας;

    Κανένας άλλος ρε παιδιά;
    Κανείς δεν θυμάται;

    Εδώ δεν θυμόμαστε τι φάγαμε εχθές βρε σύντροφε, θα θυμηθούμε τι έγινε πριν 10 χρόνια;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝ ή ΤΟ ΚΚΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ;
    Αμάν αυτη η καθαρότητα ρε Αλέκα.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ή ΦΙΛΗ ΝΑ ΆΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΈΡΕΣΑΙ ΟΠΩς ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι ο Babis!
    του τσιμπουκιού και του παλουκιού
    τον πούτσο δε χορταίνω
    πλακώστε με στα καυλιά
    και από την καύλα τρέμω

    Είμαι τραβέλι βρωμερό
    με ξυρισμένο μουνί και κώλο
    σύντροφοι λυπηθείτε με
    ψοφήστε με στον ψώλο

    Τον πούτσο του Καραμανλή
    εγώ τον αγαπώ
    και βασιλιά τον λέω
    και γάμησέ μου το κωλί
    από την καύλα κλαίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε συντάκτη που έγραψες αυτό το άρθρο. Ή τυφλός είσαι ή ηλίθιος (στο δεύτερο κλίνω)

    Το Video είναι μοντάζ για τους εξής λόγους:
    1) Το έχει πάρει με κάμερα... απ'την οθόνη του για να κουνιέται και να μην κάνουν μπαμ οι ατέλειες του μοντάζ.
    2) Το κεφάλι πάει πάνω κάτω ακανόνιστα και τα προγούλια... δεν κουνιούνται ρε παιδί μου! Μπήκε και το αρνητικό να καλύψει τις ατέλειες του μοντάζ.

    Με λίγα λόγια ο τύπος σκάναρε την εφημερίδα, έκανε τα παραπάνω τρικ, έδωσε κίνηση στην τύπισα και έτοιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το βίντεο είναι μούφα και απορώ γιατί το βγάλατε. Μεγάλη γκάφα! Ο λαιμός του Ζαχο είναι κομμένος! Ειναι δυο κεφαλάκια που κουνιούνται πάνω κάτω και δεξιά αριστερά και τπτ άλλο. Μια απλή φωτογραφία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tin nixta poy to PRESS-GR anevase to video, thymamai oloi prospathoysame na doyme an einai alithino 'h pseytiko.

    graftikan polla sxolia eos otoy na bgoyn kapioi me gnoseis kai na eksigisoyn pos "pithanon" einai pseytiko.

    apo ekeini tin ora, 10.000.000 "meta Xristoy profites" plakosane na kraksoyn to blog.

    kai poy thelete re na kseroyn oi anthropoi toy press-gr an einai real 'h fake????

    den ksekolate siga siga me ayto to thema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος Σφακιανάκης της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έτρεξε σήμερα στον εισαγγελέα Πούλιο, για να του αναφέρει ότι σχημάτισε δικογραφία για την διαρροή του DVD, αν και ήταν σαβατοκύριακο.Βλέπετε και αστυνομία και εισαγγελείς εργάζονται νυχθημερόν για την υπόθεση Ζαχόπουλου.

    Αν η κυβέρνηση τους άφηνε να κάνουν κάναν το ίδιο και για τις υποκλοπές, οι δράστες θα ήταν σήμερα γνωστοί..........

    Το εθνικό θέμα υποκλοπές και η μοιχεία Ζαχόπουλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΙΟΥΣ!!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελα μωρε τώρα... θα το βγάλουν και συνδοδευτικο σε εφημεριδες κλπ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΣ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΛΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣΧΕΤΟ
    Αγαπητοί διαχειρηστές ,
    μήπως είστε εσείς που μπλοκάρετε με σεντόνια το ποστ για το Χριστόδουλο ασκούντες έτσι δόλια λογοκρισία ;
    Αν έχω άδικο πρέπει να διαγράψετε τα σεντόνια ΑΜΕΣΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από την χθεσινοβραδυνή πρεμούρα, εμένα μου έμεινε, ότι το πρόβλημά τους δεν είναι το επίσημο DVD, αλλά το αμοντάριστο.

    Κινήθηκαν όλα τα κανάλια , όλα τα κέντρα εξουσίας, για να βρούνε ποιός ανέβασε δευτερόλεπτα, από το DVD.

    Κάτι "πολύ σοβαρό λέγεται εκεί μέσα, για τον Καραμανλή", για να φουντάρει ο Ζαχόπουλος από τον 4ο και για να κινητοποιηθούν όλα τα κέντρα εξουσίας χθές βράδυ.

    Το DVD ρίχνει τον Καραμανλή κατά την γνώμη μου και γι'αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι, αυτοκτονούν, τρελαίνονται, μιλάνε για κλείσιμο της ιστορίας με αίματα.

    Δεν πιστεύω ότι είναι οικονομικό σκάνδαλο, ούτε απλά ότι ο Καραμανλής είναι Ομοφυλόφιλος ή η Νατάσα πηδιώταν με τον Ζαχό.

    Αυτά τα έχει "αφομοιώσει" η κοινή γνώμη.

    Κάτι άλλο που θα προκαλέσει ισχυρό ΣΟΚ κρύβεται.

    Δεν μου αρέσει να συνομωσιολογώ καθόλου, αλλά χθές μου μπήκαν ψύλοι στ'αυτιά, από την τρομερή πρεμούρα που είδα.

    Ο Καραμανλής πέφτει με αυτά που περιέχει το DVD.

    Από αυτό συμπεραίνω, ότι δεν το έχει ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τα άλλα κόμματα. Ισως το έχει το ΛΑΟΣ, μόνον.

    Ισως γι'αυτό ο Καρατζαφέρης, εκστόμισε την παράλογη πρότασή του, για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της Κυβέρνησης και συγκρότηση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ και δεν του είπανε, τι λές βρε σαχλαμάρα.

    Πολλή βρωμιά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ


    ΦΥΛΑΚΗ


    ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟ.

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ετοιμαστείτε για πρόωρες εκλογές.

    Το αμοντάριστο DVD πρέπει να περιέχει εκείνη την "πρώτη ύλη"
    -που ρίχνει την κυβέρνηση,
    -που κάνει τους βουλευτές της ΝΔ, όπως τον Μανώλη να λένε ότι οι ψηφοφόροι τους είναι πολύ συντηρητικοί και δεν μπορούν να ακούσουν πράγματα που έχουν σχέση με σεξουαλικές προτιμήσεις του Καραμανλή ας πούμε,
    -που κάνει τον Αβραμόπουλο, χωρίς λόγο να δηλώνει ότι θα στηρήξουν τον Πρωθυπουργό στην δύσκολη φάση που περνάει- ποιά δύσκολη φάση-,
    -που κάνει τον Καρατζαφέρη να καλεί σε παραίτηση την Κυβέρνηση και σε συγκρότηση κυβέρνησης Προσωπικοτήτων και δεν του λέει κανείς ότι λέει σαχλαμάρες,
    -που τρελαίνει όλο το σύστημα και ψάχνει να βρεί ποιός ανέβασε χτές, την πλακα με το DVD.

    Κάτι τρομερό πρέπει να λέγεται εκεί μέσα, που κάνει την κυβέρνηση να δηλώνει ότι δεν "εκβιάζει και δεν εκβιάζεται".

    Τα κέντρα εξουσίας, δεν μπορούν να αφήνουν την κατάσταση, να κυλάει με τέτοιο "βαθμό αβεβαιότητας", με μια τέτοια "αδέσποτη βόμβα" που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

    Πάμε κατά συνέπεια σε πρόωρες εκλογές.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χωρίς τον Καραμανλή ΕΝΝΟΕΙΤΕ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο BIG SFAK δήλωσε ότι εντόπισε τον "ένοχο" για την διακίνηση του DVD clip και μέχρι το μεσημέρι θα τον συλλάβει!
    Έχω στηθεί από τις 9.00πμ μπροστα σε 5 τηλεοράσεις με 3 ραδιάκια να παίζουν στ'αυτιά μου...
    Είναι 5.30 μμ και ακόμα δεν βλέπω φως!
    Γιατί καθυστερεί;
    Τι πάει στα γραφεία της η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ο Σ ????
    ===================
    QUO VANDIS Καραμήτροοοοοοοοοοοοοοοοο
    οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Min koroideyomaste. Molis parakolouthisa to videaki sto YouTube kai einai profanes oti exoun kanei animate tin fwtografia!!!
    Siga min fwnaksoume kai empeirognwmones na to epalitheysoun. Den mathame xthes apo texnologia.
    Parakalw, min ksanakoustei ksana tipota peri video...mexri na vgei to kanoniko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Yparxoun diakratikes symfonies...kai den einai dyskolo oyte xronovoro na ginei i diadikasia.

    ayta poy lete peri FBI kai alla einai
    CRAP!

    Ginete aytomata kai den xreiazeta anthropino dynamiko gia na ginei entopismos...Apla..ME MIA ENTOLH ENA KOYMBI(PLIKTRO) BGAINEI H LISTA KAI APOSTELETE STOYS AITOYNTES ENDIAFEROMENOYS KRATIKOYS FOREIS.

    Ola ta alla einai kathara thema diaxeiriseis ths pliroforias poy tha lavoyn poy simainei oti den EINAI ANAGI NA TO KSEREI KANEIS MAS AN DEN TO KRINOYN AYTOI APARAITHTO.

    Min eiste afeleis...to systima borei panta na kanei ayto poy thelei.


    To thema einai kai giayto aporo ...einai telika den to kserete ayto?

    I kanete oti den to kserete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διμαρτύρομαι εντονότατα γιατί η Τσέκου μου πήρε το copyrit της πιπας

    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας

    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ==================================

    Αγαπητοί φίλοι,

    ασχολούμαι αρκετό καιρό με την επαγγελματική πίπα.
    Πραγματικά δεν έχω δεί πιο ερασιτεχνική πίπα.
    Πρόκειται για μία πίπα που δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την οποία τραβάει κάποιος με κινητό κουνώντας το έτσι ώστε να φαίνεται οτι η κύρια κουνάει το κεφάλι της. Επίσης ο πούτσος του Ζαχόπουλου κουνιέται πολύ περίεργα. Σαν να μην έχει αρχίδια.
    Είμαι σε θέση να πω οτι η πίπα είναι ερασιτεχνική.

    Εδώ είναι ο καλός επαγγελματίας

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ==================================

    Αγαπητοί μου φίλοι

    Ειμαι το άθλιο τραβεστρόνι που μόνιμα σας πρήζω τα αρχίδια οταν γράφω εδώ την σκέψη μου ,συνεχίζω να αποκαλύπτω την βλακεία μου και την ηλιθιότητα μου.
    Γράφω μόνιμα βλακείες και ηλίθια κείμενα και έχω αποκλειστικό σκοπό: Tην στήριξη του βλάκα ΓΑΠ .Μέχρι και ειδικό site έχω φταξει. Αλήθεια δεν έχω άλλη δουλεία?
    Ποιον ενοχλεί λοιπόν η αγνή και σταθερή στήριξη μου στον βλάκα ΓΑΠ και ποιόν πειράζει που είμαι ομοφυλόφιλος.
    Εδω μέσα είναι και χώρος εκτονωσης.
    Μπορει ναχω και προβλημα να βρώ σύντροφο.
    Πρέπει να δείξω στον αφεντικό μου ότι εργάζομαι.
    Τι να κάνουμε ε έτσι είναι η ζωή για μας τις αδερφές.

    babis

    ===================================

    Αχχχχ....Αγριεύτηκα και από την ένταση ερεθίστηκαν οι ρώγες μου. Σάλιωσα ένα δάχτυλο και το έμπηξα στον κώλο μου...Αλλά τι να κάνει ένα δάχτυλο?? Δοκίμασα και 2 και 3, αλλά ευχαρίστηση δεν βρίσκω, αποκλείεται να χύσω έτσι. Πάλι για παρτούζα με κόβω, λέτε να δοκιμάσω ΓΑΠ και Μπένυ μαζί?? Ο ένας ψηλός και γυμνασμένος, θα μου φορμάρει τον ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα μου, ενώ ή χοντρή πούτσα του Μπένυ θα πιέζει τις αμυγδάλες μου...Μπορώ και πιο βαθιά, βέβαια, δεν είναι θέμα αυτό.

    Με εκτίμηση

    babis

    ===================================
    Είμαι ο Babis!
    του τσιμπουκιού και του παλουκιού
    τον πούτσο δε χορταίνω
    πλακώστε με στα καυλιά
    και από την καύλα τρέμω

    Είμαι τραβέλι βρωμερό
    με ξυρισμένο κώλο
    σύντροφοι λυπηθείτε με
    ψοφήστε με στον ψώλο

    Τον πούτσο του Καραμανλή
    εγώ τον αγαπώ
    και βασιλιά τον λέω
    και γάμησέ μου το κωλί
    από την καύλα κλαίω!

    ==================================

    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ babis της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της κωλοτρυπίδας
    ΤΖΩΝ της πίπας
    Παρακαλώ τις λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, να με πηδήξουν κι ας είμαι σάψαλο του κέρατα.

    Συνολική πρό(σ)κληση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς πουτσαράδες ,σοσιαλιστικές αδελφές από ένα άρρωστο και ανεγκέφαλο καθηκι του κερατα μολυσμένο από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεται.

    Πλέον δεν αξίζω της προσοχής σας? Ανιατος η κατασταση .Δεν σας δίνω πλέον καμία απόλαυση πέρα από ένα σκατό, που κολλάει στο επάνω μέρος της καπότας όταν τη βγάζετε από την κωλάρα μου. Είμαι απόβλητο της ζωής! Περιτρίμμα της κοινωνίας που ζω μέσα στο βοθρολυμα της Χαριλάου Τρικούπη όπου και σιτίζομαι με αράπικες ψωλές. Δεν μπορώ να αρθρώσω πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και κραυγές κρα-κρα, κυρίως όταν χύνετε με μανία τον πάτο μου. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να με λυπηθούν και να με χορτάσουν πούτσο...Μου αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να έρθετε να με πάρετε παρτούζα 1000 άτομα και να με χύσετε όλοι στη μάπα, σαν ιαπωνικό bukkake. Ελάτε ψωλαράδες μου

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ===================================


    Αγαπητοί φίλοι...

    Χθές τρέχω στο γιατρό:

    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέω πανικόβλητος.

    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.

    Αφού με εξετάζει μου λέει:

    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"

    - "Αρχισε από τα κακά", του λέω με φοβερή αγωνία.

    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.

    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;

    και ακούστε τι μου λέει ο άτιμος

    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis


    ===================================
    Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλονίκη.

    Παράνομα στοιχήματα ποδοσφαιρικών αγώνων "έστηνε" σε καφέ στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, ένας 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη.
    Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο καταστηματάρχης διεξήγαγε παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου, με τελικό αποδέκτη σχετική ιστοσελίδα του εξωτερικού.
    Στην κατοχή του 36χρονου, καθώς και τεσσάρων πελατών -που επίσης συνελήφθησαν- βρέθηκαν 19 συνολικά κουπόνια συμμετοχής στο παράνομο στοίχημα και φυλλάδια με αποδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Επίσης στο κατάστημα εντοπίστηκαν δύο κεντρικές μονάδες υπολογιστών, οι οποίες ήταν συνδεμένες με την ιστοσελίδα, για λογαριασμό της οποίας διενεργούνταν το παράνομο στοίχημα.
    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αφορμή ψάχνουν να κλείσουν τα blogs ή, τέλος πάντων, να τα δυσφημίσουν στην κοινή γνώμη.

    Φοβού την προβοκάτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *