GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι πλαστό...

,, Φίλοι του press-gr, το βίντεο είναι όντως πλαστό. Πήρα μερικά καρέ από το βίντεο και έβγαλα το αρνητικό του κεφαλιού. Το κεφάλι είναι ο...

,,
Φίλοι του press-gr, το βίντεο είναι όντως πλαστό. Πήρα μερικά καρέ από το βίντεο και έβγαλα το αρνητικό του κεφαλιού.
Το κεφάλι είναι ολόιδιο σε όλα τα καρέ και βεβαίως φωτεινό και όχι σκούρο όπως το υπόλοιπο σώμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο σώμα.
Ο δημιουργός του έφτιαξε συνεχόμενα καρέ από την φωτογραφία της δικογραφίας που δημοσίευσε ο Μαυροτρύπας Θέμος. Tα βιντεοσκόπησε, πιθανόν, από κινητό (γι αυτό και έχει χαθεί η πληροφορία από τα κάδρα και τον όλο χώρο καθώς και η φωτεινότητα) για να δώσει ελαφρά κίνηση στην Τσέκου και πρόσθεσε το κεφάλι με απλές κινήσεις περιστροφής (rotation) σε κάθε καρέ. Και για να μην φανεί η χοντροκοπιά του κατά τα άλλα παραπλανητικού μοντάζ μετέτρεψε σε αρνητικό την περιοχή του κεφαλιού.
Μετά τιμής,
ενας ταπεινός φοιτητής Πληροφορικής,
πρώην καταληψίας

21 σχόλια

  1. Καλά δεν χρειαζόταν να κάνει κανείς και διπλωματική πάνω στο βίντεο, είναι πασιφανές...

    Από enet:
    Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής Μαν. Σφακιανάκης προσκόμισε χθες στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου τα στοιχεία που συγκέντρωσε η υπηρεσία του τόσο για την ανάρτηση σχολίου επί του βίντεο στο press-gr.blogspot.com όσο και για το απόσπασμα που ειπώθηκε ότι κυκλοφόρησε.

    Η αστυνομική διερεύνηση αυτών των υποθέσεων προϋποθέτει την άρση του απορρήτου κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Αυτό, όμως, δεν το προβλέπει το είδος του αδικήματος, το οποίο στις περισσότερες φορές δεν στοιχειοθετείται από τη Δικαιοσύνη. Το ίδιο το blog σε χθεσινό σχόλιο καταφέρεται εναντίον των αστυνομικών επιδιώξεων.

    Το χαρακτηριζόμενο ως απόσπασμα από το ροζ βίντεο Ζαχόπουλου παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος έλεγχος που του έγινε διαπίστωσε ότι επρόκειτο για μία από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες στο «Πρώτο Θέμα», η οποία υπέστη επεξεργασία με πρόσθεση κίνησης (amination).

    Η Εισαγγελία, τώρα, περιμένει την τελική εκτίμηση των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Στην περίπτωση που αποδειχτεί, το σχεδόν αδύνατον, να πρόκειται για βίντεο, τότε ενδέχεται να παραγγελθεί άρση του απορρήτου. Στην αντίθετη περίπτωση, που είναι και η πιθανότερη, τότε δεν υπάρχει καν αδίκημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά εκεί στο press-gr μας αποδεικνύουν πόσο απατεώνες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ηλιθιότητες ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
    ΞΑΦΝΙΚΑ..
    ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.4O telika o Pretender foraei string;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.




    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρέμβαση ΕΣΡ για τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία Καμπουράκη - Χίου

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
    Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 16:48

    Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης δήλωσε σήμερα ότι ζητήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι «Extra Channel» η κασέτα με τη συνομιλία των δημοσιογράφων Δημήτρη Καμπουράκη και Στέφανου Χίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη η ηχογράφηση της συνομιλίας.

    Οπως επισήμανε ο κ. Λασκαρίδης, εάν δεν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη, τότε το θέμα εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για συλλογή ειδήσεων με αθέμιτα μέσα. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι αυτό θα ζητηθεί και από οποιοδήποτε άλλο κανάλι μετέδωσε τη συνομιλία.



    Οπως επισήμανε ο κ. Λασκαρίδης, εάν δεν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη, τότε το θέμα εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για συλλογή ειδήσεων με αθέμιτα μέσα.

    AΠΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΘΕΜΙΤΟ" ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΣΡ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ?

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΤΟ MEGAλο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΙ ΤΣΕΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. Ε ΡΕ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ GRSex .com +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ... όχι μόνο τάνκγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρελίτσες πουλάει ο Γιωργάκης.


    Ο Γιώργος Παπανδρέου ξαναμίλησε και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με θέμα τη φτώχεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης.

    Ο Παπανδρέου δεν είπε κουβέντα φυσικά για τον εκμεταλλευτή της ΓΣΕΕ και δικηγόρο της Τσέκου, που το παίζει τρελός. Καλύπτει απόλυτα τον κολλητό του Πολυζωγόπουλο. Διαπίστωσε ότι '' σήμερα ζούμε σ' ένα γκρίζο τοπίο που πληγώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες με μια κυβέρνηση στη δίνη του υπόκοσμου, των μυστικών υπηρεσιών, της σήψης και της λάσπης που δεν αξίζει στον τόπο''.

    Άραγε ξέρει ότι η ΕΥΠ ανήκει στους βολεμένους του Πασόκ και στους διορισμένους κλαδικούς αγωνιστές των «δημοκρατικών δυνάμεων»; Γιατί άραγε δεν αναφέρεται καθόλου στον κολλητό του Πολυζωγόπουλο; Γιατί δε μας λέει από πότε γνωρίζει το «σκάνδαλο» Ζαχόπουλου και πως ακριβώς σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση; Νομίζουν ότι αν το παίζει τρελός ο εργατολόγος στο «Αιγινήτειο», απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους;



    Ποιος ακριβώς επινοεί σκάνδαλα για να συγκαλύπτει την πολιτική του, είναι γνωστό από την εικοσαετία Πασόκ και από τις μεθόδους Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aytos pou ekane to plasto Video,mipos mporei na kanei allo ena me thn monica belluci?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poli kalo post... to press-gr parasirthike kai epese se loumpa.. toulaxiston dimosievei kai tin alitheia deixnontas oti ta opoia lathi den ginontai eskemena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εννοειται οτι ετσι ειναι !!
    Και αν ηθελε ο μαγκας ηχο, μπορουσε να παει στο γιουπορν ή στο σουφουνι και να βρει μια παρομοια σκηνη και με ενα προγραμματακι οπως το κουλ εντιτ θα μπορουσε να εχει και ηχο που θα προσαρμοζε καταλληλα ειτε μεσω μούβυ μεϊκερ ειτε πιννακλ και δε συμμαζευεται ...
    Θενξ ενυγουεϊ !!

    Ακτιβιστές της αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα να δειτε ποσα fake θα ανεβάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. URGENT-URGENT-URGENT-URGENT-URGENT

    Πριν λίγο η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στην Αννα Δρούζα έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα είπε χθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.Είπε οτι δεν εννοούσε τον συνεργάτη του Τριανταφυλλόπουλου Σ.Γκιόλια αλλά μίλησε για άλλο δημοσιογράφο από την κατάθεση του οποίου προκύπτει οτι στο MEGA είδαν το dvd.

    Αναρτήθηκε από opa, troktiko.gr


    XIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ PRESS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ PRESS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.



    ΤΟ PRESS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.



    ΤΟ PRESS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.



    ΤΟ PRESS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εν αρχή ήν ο Μάκης
    Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το βιντεο...
    Είδες τον Μάκη; Σε είδε πρώτος
    Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι' αυτό ο Θεός αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό.
    Ο Θεός δεν υπάρχει πια, πήδηξε από τον 4ο μετά από αποκαλυπτική εκπομπή του για το ρόλο του στα Σόδομα
    Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.
    Ο Μάκης έβαλε την εντολή whois στο Unix
    Αποκάλυψη του Μάκη: η Ακρόπολη χτίστηκε με άδεια αναψυκτηρίου. Προφυλακίζεται ο Ικτίνος, ερευνάται ο ρόλος του Καλλικράτη στην υπόθεση.
    Ο Μάκης ήξερε για την 11η Σεπτεμβρίου από το 1992.
    Μην ψάχνετε στο Google. Ρωτήστε τον Μάκη!
    Ο Ιούδας κρεμάστηκε όταν έμαθε ότι ο Μάκης έχει το DVD με την προδοσία
    Ο Μάκης δεν κάνει εύκολα φιλίες γιατί του κοστίζουν σε άγραφα DVD
    Αν πεις δυνατά το όνομα του Μάκη τρεις φορές θα ανάψουν οι κάμερες. Και οι άδειες από μπαταρία.
    Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη.
    Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι
    Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης
    Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.
    Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras.
    'Οταν ο Μάκης παντρεύτηκε την Κιμ, ο γάμος έπαψε να είναι μυστήριο...
    Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι θέλουν να πουν.
    Ο Μάκης μπορεί να διαβάζει αρχεία video σε οποιοδήποτε format χωρίς να έχει τα codec, με το μάτι
    Αν παίξεις τα dvd του Μάκη ανάποδα, υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα που προκαλούν επιθυμία να πηδήξεις από το μπαλκόνι.
    Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.
    Ο στρατος δεν καλεσε το Μακη, γιατι ο στρατος ειχε πραγματα να κρυψει.
    Ο Μάκης έριξε την πέτρα στην Μαγδαληνή
    Πριν κοιμηθεί ο Μπαμπούλας ανοίγει την ντουλάπα για να δει μήπως κρύβεται ο Μάκης
    Η Στάση του Νίκα προκλήθηκε μετά από ρεπορτάζ του Μάκη για στημένες κούρσες
    Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers.
    Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό.
    O Νοστραδαμος δεν εβλεπε οραματα. Εβλεπε τα dvd του Μακη.
    Αυτός που δεν ξέρει και νομίζει ότι ξέρει είναι ανόητος. Αυτός που ξέρει και γνωρίζει ότι ξέρει είναι ο Μάκης
    Makis knows Victoria's secret.
    Ο Μάκης ψάχνει για νέους φίλους. Τους παλιούς τους έδωσε όλους!!!
    Ο Τρωϊκός πόλεμος ξέσπασε όταν ο Μάκης έστειλε dvd του Πάρη με την Ελένη στο Μενέλαο
    Ο πόλεμος των formats κρίθηκε όταν ο Μάκης αποφάσισε να περάσει στο Blu-ray.
    Ο Μάκης θα κρίνει το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία
    Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα


    T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε, δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο ρε παλικάρι που μας γράφεις και φοιτητής πληροφορικής...
    Είτε με Photoshop, είτε με GIMP, είτε ακόμα και με το MS Paint μπορείς να κάνεις Invert τα χρώματα! Άσε που είναι απλό και μπορεί να γίνει και προγραμματιστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *