GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύρισαν εκλογές;‏

. . Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση Καραμανλή και Ζαγορίτη σήμερα το πρωϊ, συζητήθηκε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο.Ο Κ...

. .
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση Καραμανλή και Ζαγορίτη σήμερα το πρωϊ, συζητήθηκε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο.Ο Καραμανλής πιεζόμενος από την ατμόσφαιρα σήψης και διαφθοράς που επικρατεί και η οποία κάνει μεγάλη ζημιά στο προφίλ του, κλίνει προς την άποψη του να γίνουν οι εκλογές σύντομα.
Υπάρχουν βεβαια και αντίθετες απόψεις στο κυβερνών κόμμα, που πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να φθείρεται με γοργούς ρυθμούς.Βέβαια είναι γεγονός ότι στην Αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχει φθορά, αλλά το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Τον Μάρτη έχει εξαγγελθεί το Συνέδριο του κόμματος όπου αναμένεται να ακουστούν πολλά και...ενδιαφέροντα.Η συγκρουσιακή ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει σαφώς δεν θα προσδώσει πλεονέκτημα στο ΠΑΣΟΚ απέναντι στην ΝΔ σε περίπτωση εκλογών.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Καραμανλής έχοντας το καρπούζι και το μαχαίρι θα επιλέξει ο ιδιος την κατάλληλη στιγμή.
Ελπίζουμε το ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί έγκαιρα τις εξελίξεις και να ανασυνταχθεί όσο του το επιτρέπουν τα στενά χρονικά όρια.Ενα ακόμα στοιχείο που και τα δύο κόμματα φοβούνται είναι οι πιθανές αποκαλύψεις για δωροδοκίες πρωτοκλασάτων υπουργών τους από την Γερμανική SIEMENS.Οπως και να 'χει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο. Και βέβαια υπάρχουν και οι χαρούμενοι από μιά τέτοια εξέλιξη,που δεν είναι άλλοι από τα κόμματα της Αριστεράς.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας MRB καταγράφεται πτώση της Νέας Δημοκρατίας στο 29,2% (με διαρροή προς το ΛΑΟΣ 3%) και πτώση του ΠΑΣΟΚ στο 25,9% (με διαρροή 9,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ), ενώ κατέγραψε άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στο 9,1%, του ΚΚΕ στο 8,1%, του ΛΑΟΣ στο 4,2% και αδιευκρίνιστη ψήφο 20,4%
www.karsilamas.blogspot.com

156 σχόλια

  1. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για κοιτάχτε τι λέει ο
    politis-gr.blogspot.com

    Εχει θέμα σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'οχι εξουσια για την εξουσια΄΄
    ''δεν θελουμε αυτον που θα νικησει τον καραμανλη''
    ο βαγγελης και τα συμφεροντα θελουν το θρονο μου.
    για μανο-αδριανοπουλο-φωφη-βουλα-μπρος πισω αρθρο 16-παχτα-Φλωριδη-αλεκο παπαδοπουλο (υπονομευτη),3 εκλογικες ηττες φταινε σημιτης κλπ αλλα οχι εγω.

    Αυτος που τα λεει αυτα ,φυσικα και δεν διακρινεται για την εξυπναδα του.
    αλλα Εσεις ?
    ειναι δυνατον να πιστεψετε οτι αυτος ο ανθρωπος (που βουλιαξε το κομμα του),θα ανακαμψει?
    Εινε δυνατον να αρνειστε την πραγματικοτητα?
    ειναι δυνατον να προτιματε 10 χρονια γαπ και αντιπολιτευση αντι μπενι και κυβερνηση ?
    να δουμε ως ποτε θα τα ριχνετε στα εξωθεσμικα συμφεροντα και στον Βαγγελη.
    Λογικα που θα παει ,καποτε θα καταλαβατε τη μ.....α που κανατε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.52

    "KYΡΑ ΒΕΦΑ"...μάζεψε τα υλικά σου και στρίβε!

    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση δεν δικαιούται να προκυρήξει πρόωρες εκλογές εαν δεν περάσει ένας χρόνος απο τις προηγούμενες.Μπορεί να παραιτηθεί όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΚΑΙ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 5,5 ΑΛΛΑ 6,8
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΑΝΑΛΗΨΗ 1 ΕΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΠΗΝΗ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ",ΒΛΕΠΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ.
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρώμισε εκλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου φίλοι


    "Η πάταξη της διαφθοράς είναι πρώτη προεταιότητα για το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ και για την υπόθεση της Siemens απαιτεί να έλθουν στο φως όλα τα στοιχεία. Γι΄αυτό το λόγο συγκεντρώνονται υπογραφές βουλευτών ώστε να κατατεθεί στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens. Το ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με την κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, δεν φοβάται τίποτα και κανέναν".

    Τη δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει σχετική επαφή με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

    Ωστόσο είπε ότι θεωρεί αυτονόητη τη θετική ανταπόκριση των κομμάτων στην πρόταση για την εξεταστική επιτροπή για τη Siemens αλλά και τις προτάσεις για τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών για άλλες υποθέσεις που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ.

    Αίτημα δικαστικής συνδρομής

    Νέο, τρίτο κατά σειρά, αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τη Γερμανία και την Ελβετία προτίθενται να στείλουν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παν. Πούλιος και οι εισαγγελείς πρωτοδικών Παν. Αθανασίου και Ελένη Ράικου για την υπόθεση της Siemens.

    Οι εισαγγελικοί λειτουργοί είχαν σήμερα 3ωρη συνάντηση στην οποία διατυπώθηκε η πρόθεση αποστολής νέου αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να σταλούν συμπληρωματικά στοιχεία, καθώς αυτά τα οποία έχουν ήδη μέχρι τώρα διαβιβαστεί δεν είναι επαρκή.

    www.e-typos.gr
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαστε δυό,

    είμαστε τρείς,

    είμαστε άλλοι εικοσιτρείς,

    Κωστάκη έλα να σου πώ

    πως το ρουφάνε το αυγό.

    Είμαστε δυό,

    Είμαστε τρείς,

    Είμαστε άλλοι τριάντα-τρείς.

    Κώτσο-Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξορκίστε το Πένθος,

    Διώξτε τη Λύπη,

    Βάλτε τα Vista στη ζωή σας,

    και θα πάτε στον παράδεισο

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαστε δυό,

    είμαστε τρείς,

    είμαστε άλλοι εικοσιτρείς,

    Κωστάκη έλα να σου πώ

    πως το ρουφάνε το αυγό.

    Είμαστε δυό,

    Είμαστε τρείς,

    Είμαστε άλλοι τριάντα-τρείς.

    Κώτσο-Σίμος

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις…


    Έχουμε κυβέρνηση συγκάλυψης και σκανδάλων



    «Είμαστε στην δίνη ενός υποκόσμου, μυστικών υπηρεσιών, λάσπης και σήψης και έχουμε μια κυβέρνηση που δεν ασχολείται με τις ανοικτές πληγές της κοινωνίας» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στο Διεθνές Συνέδριο της ΓΣΕΕ με θέμα «Φτώχεια, Εκπαίδευση και Κοινωνικές ανισότητες στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «οι πολιτικές της οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα μοντέλο κοινωνικής αγριότητας» και την εγκάλεσε για την πολιτική της στην εκπαίδευση που δημιουργεί, όπως σημείωσε, μεγαλύτερες ανισότητες και απαξιώνει τον δημόσιο χαρακτήρα του εκπαιδευτικού συστήματος. «Το Κίνημα προτείνει ένα νέο ιστορικό σχέδιο αναδιανομής του εισοδήματος και των ευκαιριών, καθώς και ένα οικουμενικό απλό και ευέλικτο σύστημα κοινωνικής κληρονομιάς, που στηρίζει τους ανθρώπους στους βασικούς σταθμούς της ζωής τους» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε τους βασικούς άξονες μιας ριζικής μεταρρύθμισης στο εκπαιδευτικό σύστημα.



    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΑKIS

    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Γι' αυτό άρχισε από τώρα να ξεσκαρτάρει το πλήρωμα.

    ..και ταυόχρονα να τρώει όλους τους υποψήφιους μνηστήρες-διαδόχους του ΚΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 'Ο Μπουχέσσας ούτε γι' αυτό δε κάνει...
    Ας φάει τα σουβλάκια του και ας μας παρατήσει ήσυχους.''

    πανω απο ολα ,επιχειρηματα βλεπω.
    μπραβο φιλε μου

    Εμεις αλλωστε στο πασοκ δεν θελουμε την εξουσια για την εξουσια ουτε αυτον που νικαει τον καραμανλη.
    θελουμε ενα κομμα με επικεντρο τον ανθρωπο ,τις εναλλακτικες πηγες ενεργειας και την αειφορο αναπτυξη.
    (και φυσικα αλλα 10 χρονια αντιπολιτευση.το κακο ειναι οτι την πληρωνουμε και εμεις που ψηφισαμε βενιζελο)
    γιατι μην εχεις αυταπατες .ο ''μπουχεσας'' στις επερχομενες προωρες θα τον καθαριζε τον καραμανλη.
    αλλα να σας παραμυθιασει ο γιωργακης με το παραμυθι οτι τον πολεμανε τα συμφεροντα γι αυτο και δεν τραβαει το πασοκ? τι να πω μενω αφωνος.
    Σας ειχα για πιο εξυπνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. neo blog politon: www.gerakas-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις…


    an s aresi to sex xoris tampou kai thes na to xairese se oles tou tis morfes steile moy email sto

    http://el.wordpress.com/tag/babisblack/

    o babis einai kayla. opou mporis na me dis se foto apeuthinomai mono se antres apoklkistika.filia



    Φθονείτε όλοι σας ψηλά, την όμορφη μου τύχη
    βρέθηκε ναναι πουτσαράς, τον έχει ένα πήχη.
    όμως εγώ τον έσωσα στο πέλαγος πνιγμένο
    από ανθρώπους και θεούς τελείως ξεγραμμένο
    και το γλυκό μου το κολαράκι και όλο μου το σώμα
    Αυτός μονάχα το γαμεί και μ’ έχει κάνει λιώμα.o Γιωργάκης μου.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας μου θυμίσει κάποιος το

    ΒΑΣΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του

    Ομίλου των Βενιζελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το

    ΒΑΣΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
    των βεν/κών
    είναι:

    Β.Ι.Π

    ή όπως λέμε V.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχει στρωθεί ο δρόμος για την Γιάννα ο τρίτοε πόλος ...
    γιαυτό ο βενιζέλος εκανε πίσω και ο καραμανλής το τρέχει για εκλογές αλλα η Γιαννα παιζει το παιχνίδη γατα ποντικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. A ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γιωργάκης μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γιωργάκη:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Χοντρο Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Γιωργάκη μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γιωργάκη, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γιωργάκη, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γιωργάκη:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γιωργάκη και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...





    B ΟΙ ΓΑΠΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ

    ήταν σχεδόν αδύνατο μες την παλιά την πόλη
    να βρει κανείς για να κρυφτεί χαντάκι η περβόλι
    την θεσσαλονίκη πια την όμορφη την είχαν ξεκληρίσει
    και οι γυναίκες στην σειρά, κάνανε όλες πλύση.

    Πλένανε και χτυπούσανε τον κώλο τους στη γη
    για να ‘βγει το ψωλόχυμα και κάνανε πληγή.
    Κι αδιάκοπα ακουγόντουσαν σπαρακτικές κραυγές
    κι όποιος αντιστέκετο, έπεφταν και σφαγές.

    Από την άλλη την πλευρά, στων Γαπικών τα πλήθη
    γλέντια, χαρές, ξεφάντωμα, γαμήσια κακοήθη.
    Τα πάντα σε ερείπια ήτανε σωριασμένα
    κι όλοι γυρνούσαν σαν τρελοί και τα ‘χανε χαμένα.

    Στους καυλερούς τους Γαπικούς σαν άλμπουρα οι ψώλοι
    στους Βενιζελικούς σκούζοντας "πονάνε πια οι κώλοι"
    το βράδυ που κουράστηκαν απ’ την πολλή καβάλα
    αρχίσανε να σκέπτονται για σύντομη φευγάλα.

    Στα αμάξια κουβαλούσανε δονητές μαστίγια και προφυλακτικά
    πλαστικούς ψώλους μεσ’ τα βαθιά σκοτάδια
    τα πήγαιναν στις κωλάρες τους
    τις με χύσια παραφορτωμένες
    κι από τα γαμήσια τα πολλά τα είχανε χαμένα.

    Κι αφού τελειώσαν όλα αυτά, τα τόσο λυπηρά
    την χιλιογαμημένη πήρανε, σαν να ‘τανε κυρα
    και την παρουσιάσανε πως ήταν αρπαγμένη
    και πως με ζόρι κι απειλές ήτανε γαμημένη.

    Γιατί σαν συναντήθηκαν στη ξένη τη βιλάρα
    έξυπνη και πανέμορφη και καύλα όλο γεμάτη
    κι ολόγυμνη με το μουνί καλά αρωματισμένο
    με μόνο το βρακάκι της κι αυτό μισό βγαλμένο
    μπροστά εις τον Γιωργάκη εστάθη το Αντάκι
    κι αυτός θωρώντας την βουβά με πούτσα καυλωμένη
    άρχισε να γυμνώνεται, πετώντας το βρακί
    και στη στιγμή οι σύντροφοι του τον έχουν μιμηθεί
    και όσο αυτός εγάμαγε μ’ ορμή και φλυαρία
    όλος ο άλλος ο κομματικός στρατός βαρούσε μαλακία.

    Μα όλα ετελείωσαν, τέρμα στα πανηγύρια
    έλυσαν τα ζωνάρια τους, χάλασαν τα τσαντίρια
    στοιβάζουν τις αιχμάλωτες, βουνό τις κακομοίρες
    νέες μικρές ανύπαντρες, γεμάτες όλο ψείρες
    θυσίασαν του Μπακατσέλου την κόρη Πολυξένη
    για να τιμήσουν τους Θεούς σ’ όλη την οικουμένη.
    Φύσηξ’ αέρας τρομερός, κι αγρίεψε η φύση
    κι έτσι επροσπαθήσανε και περιπλανηθήκαν
    κι άλλοι γυρίσαν νικητές κι άλλοι γαμημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας μου ξαναθυμίσει κάποιος το

    ΒΑΣΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του

    Ομίλου των Βενιζελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. είπαμε..

    Β.Ι.Π

    ή όπως λέμε V.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 18-9-2008

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ


    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 17-8-2008 ώρα 23.11 -μόλις γυρίσει από την ΤΗΝΟ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 35χρονη που θάχει γίνει 36χρονη

    (κακό χρόνο νάχει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALPHA ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ:
    Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΘΗΝΗ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;;;;)

    Γίνονται εκλογές το Μάρτη ή αρχές Απρίλη.
    ΚΑΙ ΕΛΑΒΟΝ:
    Ν.Δ 38,3%
    ΠΑΣΟΚ 34,3%
    ΣΥΡΙΖΑ 11%
    ΚΚΕ 10,5%
    ΛΑΟΣ 4,5%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3.4%
    Εφιαλτικό σενάριο κι όμως κάτι μου λέει ότι θα βγει αληθινό!!!!!!!
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;
    Πώς θα διαχειριστεί τη νίκη ο Αλέξης Τσίπρας και οι οικολόγοι;
    Πώς θα διαχειριστεί τη νίκη_ήττα το ΚΚΕ;
    Τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ;
    Τι θα κάνει ο Κ.Καραμανλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. EIPAME

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 18-9-2008

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ


    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 17-8-2008 ώρα 23.11 -μόλις γυρίσει από την ΤΗΝΟ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 35χρονη που θάχει γίνει 36χρονη

    (κακό χρόνο νάχει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALPHA ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ:
    O babis ΜΟΛΙΣ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΘΗΝΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ."

    ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


    ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ 13.


    Κώτσο-Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 151 xreiazontai
    Afou yparxei kai 2os emplekomenos vouleuths, h athini dinei anases sth ND.
    AISXOS

    Makh de kanoun to xathri sou sth DORA to ksaderfaki sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΝΑΤΑΣΑ ΑΘΗΝΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Η ΑΛΛΗ ΝΑΤΑΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας μου ξαναθυμίσει κάποιος το

    ΒΑΣΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του

    Ομίλου των Βενιζελικών.

    --------------------------

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ:

    είπαμε..

    Β.Ι.Π

    ή όπως λέμε V.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ευκαιρια να καθαρισει ο πρωθυπουργος και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη σαβουρα της ελλαδας μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "ευκαιρια να καθαρισει ο πρωθυπουργος και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη σαβουρα της ελλαδας μια για παντα".

    ΜΕ 29,4% και 136 βουλευτές ο πρωθυπουργός μας θα βάλει βαθειά το κόκαλο στο μαχαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μάρκο Νε, του οποίου το συμβόλαιο του Νε κανονικά έληγε τον Ιούνιο του 2009.

    Ο Μάρκο Νε ήταν επιλογή του Τροντ Σόλιντ και είχε δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από τη μεταγραφή του πριν από δύο χρόνια, επειδή μεταξύ άλλων είχε... ακουστεί ότι για την απόκτησή του ενδιαφέρονταν οι βελγική Μπέβερεν, Αρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ προσωπικά!

    Τελικά, ο 25χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε ελάχιστη παρουσία στους αγώνες της ομάδας, ενώ το διάστημα αυτό συνοδεύθηκε και από μια σειρά τραυματισμών.

    «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Νε, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ευκαιρια να καθαρισει ο πρωθυπουργος και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη σαβουρα της ελλαδας μια για παντα.

    ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΑΘΗΝΗ

    ΚΑΙ ΤΟΝ MAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Β.Ι.Π.;;;;;;;;

    τι'ν τουτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eχω να πω τα εξης και οπου κανω λαθος θα ηθελα με επιχειρηματα να διορθωσετε.


    1)Η εκλογες δεν συμφερουν το Πασοκ για δυο λογους

    α)Αν προκυρηχθουν προωρα και με προφαση καποιους συνταγματικους λογους Ο ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    β)Το γεγονος οτι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΤΕΙΝΕΙ την πεποιθηση μου οτι θα παμε σε ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Δεν εφυγε λοιπον ο Βενιζελος πολυ απλα γιατι ξεροντας οτι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    2)ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΟΛΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ,ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    3)ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ (ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΟΝΤΑΙ?

    4)ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΤΥΠΟΥΣ που συνεληφθει στα ελβετογαλλικα συνορα να ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ DVD?


    Kαι αν ειναι ετσι...αυτο τι θα δειξει???

    Ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να ριξουν αυτην τη κυβερνηση αφου ακομα δεν εγινε το ΚΟΜΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ?

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ "ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ"?


    ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΙ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ .

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΩΣΤΑΚΗ"ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ".
    ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9.36
    μόνη ελπίδα...η Δικαιοσύνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 9.36
    μόνη ελπίδα...η Δικαιοσύνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του Κεμάλ από τον πρωθυπουργό της χώρας μας, γιατί πέρασε απαρατήρητη από όλα τα ΜΜΕ; Γιατί δεν μιλάει κανείς γι αυτό;

    Είναι ή δεν είναι ντροπή να καταθέτεις στεφάνι στον τάφο αυτού που έσφαξε τόσους έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ας μου ξαναθυμίσει κάποιος το

    ΒΑΣΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ του

    Ομίλου των Βενιζελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δε θα είχα καμιά αντίρρηση να γίνουν ξανά Εκλογές τον Μάρτιο (μολονότι εγώ ο φορολογούμενος θα την πληρώσω πάλι.. και μολονότι δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση).

    Ως φορολογούμενος πολίτης όμως ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΤΑΒΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 9:36

    Συμφωνώ εν μέρη μόνο που κάτι ξεχνάς...
    Η Γιάννα ετοιμάζεται να ρίξει την υπόθεση siemens στην επικαιρότητα. Τότε και αφού θα έχει συμβεί το πλήρες ξεκατίνιασμα θα βγει η Γιάννα και θα ανακοινώσει τη δημιουργία κόμματος με τους αποσχισθέντες από κάθε παράταξη.
    Μετά θα βγουν στη φόρα με τις μεθοδεύσεις της όλα όσα αφορούν την υπόθεση siemens και τα τσιράκια της στο Κοινοβούλιο θα ρίξουν την κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΕ 29,4% και 136 βουλευτές ο πρωθυπουργός μας θα βάλει βαθειά το κόκαλο στο μαχαίρι.


    Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν πλέον τι γίνονταν επί 20 χρόνια στη χώρα και θα δώσουν πάλι καθαρή εντολή στην κυβερνητική παράταξη.
    Εάν δουν ότι κάνει και πράξη την εξυγίανση της δημόσιας Ζωής μέσα από μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια θα σαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 9.43

    Συμφωνω μαζι σου οτι μονο η δικαιοσυνη μπορει να δωσει λυσεις.

    Χωρις παρεμβολες απο κανεναν.

    Επισης αυτο που θα ηθελα να καταλαβουν ολοι ειναι οι λυσεις στα προβληματα αυτου του τοπου δεν δινονται σε τηλεοπτικο χρονο .

    Επιτελους δεν μπορουμε να δινουμε δυναμη σε 15 ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ να φερνουν τον πανικο και να ριχνουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

    Θελω να πιστευω οτι ολοι οι ελληνες εχουμε μαθει πολλα τα τελευταια 30 χρονια με ολα αυτα που εχουμε δει και εχουμε ζησει.

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ.ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΝΤΙΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ? ΙΣΩΣ.ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΜΥΔΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 9.54

    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

    ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΕΣΑΜΕ...

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΒΙΟΛΙΔΕΣ..
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΟΛΟΣ
    ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΝΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ.
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΗ.
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΚΚΑΛΗ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΛΟ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ ΚΤΛ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΚΟΥΚΟ(ΔΗΜΟ)Σ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΘΗΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΛΟΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΡΗΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΡΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η SIEMENS ΦΟΒΙΖΕΙ!

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ(ΝΤΟΡΑ)ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο μόνος τρόπος διαφυγής από αυτή τη κρίση είναι η δημιουργία ενός νέου κόμματος.
    Όχι φυσικά αυτού του Βενιζέλου, της Γιάννας κτλ.
    Ενός τρίτου πόλου (ή τέταρτου anyway) από ανθρώπους άξιους, με όραμα και όχι από σκυλάκια του κάθε επιχειρηματία, του κάθε εκδότη.
    Αυτό το κόμμα θα μπορούσαν να είναι και οι οικολόγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 9.50

    Κοιτα ναι η Αγγελοπουλου ειναι μεγαλο οικομικη δυναμη και σαφως μπορει να δημιουργησει ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ.Ομως με τη δυναμη? Οκ και περνει καποιους βουλευτες.Και? για να ελκυσει κοσμο και να παρει ψηφοφορους θα περασει τουλαχιστον μια 8ετια.

    Επισης μην ξεχνας οτι ο εκλογικος νομος αλλαξε.

    Δηλ πιστευεις οτι μια αγγελουπουλου με οποια στελεχη θα παρει εν μια νυκτη το 42 η 43 %? Αντικειμενικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ.

    Γιαυτο πρεπει να ξετυλιχτει ολο το κουβαρι.

    Η Αγγελοπουλου εχει MAJOR EGO ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Συνεπως θα εμπαινε στο παιχνιδι με το λιγοτερο ρισκο γιαυτην.Το εχει αποδειξη η πορεια της.

    Και η ιδια δεν θα ηθελε να ταυτιστει με σκανδαλα Επισημως!!

    Συνεπως οτι και αν γινει με την ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ θαναι στον μακρινο Οριζοντα (8ετιας)

    Γιαυτο θεωρω οτι πρεπει να ξετυλιχτει ολο το κουβαρι.

    Οποιος ειναι να πληρωσει να πληρωσει.
    Να τελειωνουμε με αυτην τη λογικη του παρελθοντος και του παροντος.

    Νομιζω οτι δικαιουμαστε να εχουμε την δικη μασ κριση και να μην μας καθοδηγουν ΟΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΙΔΕΣ ,,,ΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΔΕΣ...ΟΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ ΟΙ ΣΤΑΗΔΕΣ ΟΙ ΜΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΘΕΜΙΔΕΣ (ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΥΧΗΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    Εξαλου πιστευω οτι σαν λαος δεν μας λειπει ουτε η πολιτικη μορφωση ουτε το ενστικτο.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ 10:01 μμ
    και που θα βρεθει αυτο το κομμα ρε μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

    Οι πληροφορίες λένε ότι οι μεγαλύτερες μίζες της Siemens πήγαν στο Υπουργείο Μεταφορών και τις υπό-αυτού ΔΕΚΟ (OTE, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΜ) την περίοδο 2001-2004. Ποιος ήταν υπουργός μεταφορών; ποιος ήταν εκπρόσωπος τύπου του υπουργού;

    Χ. Βερελής το πρωτοπαλλίκαρο του Βενιζέλου) και Γ. Μακρυγιάννης (το πρωτοπαλλίκαρο του Θέμου με τα μούσια)



    Οι πληροφορίες λένε ότι οι μεγαλύτερες μίζες της Siemens πήγαν στο Υπουργείο Μεταφορών και τις υπό-αυτού ΔΕΚΟ (OTE, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΜ) την περίοδο 2001-2004. Ποιος ήταν υπουργός μεταφορών; ποιος ήταν εκπρόσωπος τύπου του υπουργού;

    Χ. Βερελής το πρωτοπαλλίκαρο του Βενιζέλου) και Γ. Μακρυγιάννης (το πρωτοπαλλίκαρο του Θέμου με τα μούσια)



    Οι πληροφορίες λένε ότι οι μεγαλύτερες μίζες της Siemens πήγαν στο Υπουργείο Μεταφορών και τις υπό-αυτού ΔΕΚΟ (OTE, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΜ) την περίοδο 2001-2004. Ποιος ήταν υπουργός μεταφορών; ποιος ήταν εκπρόσωπος τύπου του υπουργού;

    Χ. Βερελής το πρωτοπαλλίκαρο του Βενιζέλου) και Γ. Μακρυγιάννης (το πρωτοπαλλίκαρο του Θέμου με τα μούσια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 10.01 ξαναδιάβασε τον 9.54


    μιλά για μία δικαιοσύνη, που
    ΑΝ λειτουργήσει σωστά, θα καθαρίσει επιτέλους την βρωμιά!

    δεν θέλουμε άλλο μάκηδες, γιάννηδες, λούλες, σούλες, να μας καθορίζουν τη σκέψη και την προοπτική ....με/για το αζημίωτο προσωπικό τους όφελος πάντα.

    Θέλουμε για μιά φορά, να καθαρίσει
    το τοπίο, ένας θεσμός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ..κι αν κάπου στηνπορεία,συνδεθούν τα τωρινά με τις Υποκλοπές...ή έκπληξη θα γίνει κι ανακούφιση ...για τους ρομαντικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 10:12

    ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΕΟΠΤΕΡΟ

    Το κόμμα αυτό δε θα βρεθεί, πρέπει να φιαχτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ρε μπλουουπερακια που εχετε καταχωνιασει τον αγιο;
    βγαλτε τον εξω ρε ειναι μεντιουμ τον εκλογων - εκλογομεντιουμ η κουφαλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΑ ΚΟΛΕΟΠΤΕΡΑ ως γνωστόν ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!


    σουσσσσσ λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΚΠΣ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
    ΞΑΦΝΙΚΑ..
    ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΝΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΑΠΑ(ΘΕΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ!!! ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ

    Ο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.



    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου

    θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΖΑΧΟ
    ΑΞΙΟΣ
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 10:07
    Έχεις δίκιο, αλλά ποτέ δε θα υπάρξει πιο ευνοϊκή συγκυρία για τη Γιάννα.
    Αν καταφέρει με τις μεθοδεύσεις τις να πλήξει Καραμανλή Παπανδρέου μέσω του σκανδάλου siemens τότε σίγουρα θα κερδίσει δύναμη.
    Πάντως δε νομίζω να ανεχτεί να γίνει κάτι λιγότερο από πρωθυπουργός...
    Υπάρχει και η άλλη εναλλακτική, να πάρει η Ντόρα το πουλέν της τη ΝΔ και μετά να περάσει στα χέρια της Γιάννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 10.12


    Nαι συμφωνω με την προσαρτηση σου αναφορικα ακομα και με τα σκανδαλα των υποκλοπων δεν αποκλειετε τιποτα.

    Ξερεις εχω την πολυ απλη λογικη να πιστευω οτι η διαφθορα ειναι σαν τα συγκινονουντα δοχεια.

    Δεν εχουν αρχη ουτε τελος.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ (ΔΗΛ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ..ΚΛΗΤΗΡΕΣ...ΕΡΓΑΤΕΣ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ).

    Αν λοιπον με οσα εχουν γινει μεχρι τωρα φτασαμε στο σημειο να ειναι ετοιμα να σπασουν αυτα τα δοχεια?

    Γιατι να μην τα αφησουμε να σπασουν ..να δουμε τι θα ξερασουν απο μεσα ..να καθαρισουμε απο τη βρωμια..και να αποφασισουμε επιτελους τι θελουμε??

    Να μην μας τρομαζει και να μην μας νοιαζει αν αυτο το δοχειο ξερασει ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    Οσο για τους Γελιους ΔΗΜΟΣΙΟΥΓΡΑΦΟΥΣ αυτοι απο μονοι τους εχουν μεινει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ.

    Πολυ απλα γιατι μετα που θα καθησει η σκονη ολη αυτη..Δεν θα εχουν κοινο να απολογηθουν για το ποσο εχουν γελοιοπιοιθει και ποσο εχουν εκτεθει.

    Να μην επικαλουνται λοιπον την αξιοπρεπεια τους οι περισοτεροι (δημοσιογραφοι ενοω)γιατι αυτη την πεταξαν στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ πολυ ευκολα οταν ταχθηκαν με τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ .

    Ολοι στην ζωη κρινονται.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε παιδιά επειδή σήμερα είχα μία δουλειά, είδε κανένας τι θέμα είχε η Δρούζα;

    Κώστας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 10.25
    ..Η ΜΙΑ μετά το μεγάλο γιώτ, θέλει πρωθυπουργία!
    ..Η ΑΛΛΗ διαδίδει, ότι της αρκεί αυτό που έχει τώρα, αλλά ο μπαμπάς της την πιέζει!

    Μήπως όλα αυτά, δεν χρίζουν πολιτικής αλλά ψυχαναλυτικής ανάλυσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εκφράσεις του κώλου της ελληνικής γλώσσας:
    -Το μαχαίρι θα μπεί βαθειά στο κοκαλο.
    -Θα χυθεί άπλετο φως.
    -Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. EINAI ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ
    ΘΕΜΟΥΣ
    ΜΑΚΗΔΕΣ
    ΤΡΕΜΗΔΕΣ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΙΑ


    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΗ

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!
    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!
    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 10.28...σύμφωνα με τη θεωρία της αντοχής των υλικών, νομίζω ότι έχουμε μπει σε αυτόν τον μονόδρομο
    ....επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η μεγαλομανία είναι ότι χειρότερο μπορεί να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο...
    Η Ντόρα, η Γιάννα και ο Βενιζέλος είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις μεγαλομανών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο επικίνδυνοι γιατί νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο και θεωρούν τους άλλους πολύ υποδεέστερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 10.25

    Well με πολυ φιλικη διαθεση γελασα τωρα.Βρε καλε μου ανθρωπε ειναι δυνατον η MADAME AΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ δεχτει να βαλει τα ποδια της μεσα σε βρωμικες γοβες?(γοβες η ΝΔ).Το λεω με χιουμορ .

    Να συνδεσει το ονομα της με τη ΦΘΟΡΑ που εχει υποστει το κομμα αυτο?γιατι αντικειμενικα εχει υποστει φθορα.

    Ειναι δυνατον η φιλοδοξη ΝΤΟΡΑ να αφησει την Γιαννα να της παρει τα πρωτεια?

    Δεν νομιζω...το βρισκω πολυ χλωμο σεναριο.Περαν των αλλων πολιτικων ρευματων μεσα στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ειναι σαν να γινει πραξικοπημα(Δες ΒΑΓΓΕΛΗ -ΓΙΩΡΓΟ)

    Αυτη η γυναικα μην ξεχνας ειναι νεα ακομα. 50 χρονων.Μεχρι τα 60 της εχει το χρονο να παει και για ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Η γιαννα η αγγελοπουλου εκ φυσεως της απεχθανετε να λογοδοτει οπουδηποτε.

    Συνεπως ειναι πολυ πιθανοτερο να ιδρυσει δικο της κομμα για να λογοδοτει σαυτην παρα το αντιθετο.


    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ακόμη μερικές εκφράσεις της πλάκας της ελληνικής γλώσσας,ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο από κάτι λουστραρισμένες κωλοτρυπίδες.
    -Πολιτικός πολιτισμός
    -Ο νομικός μας πολιτισμός (χα, χα, χα!!!)
    Σε λίγο θα μας πουν και για ερωτικό πολιτισμό για να αναρωτηθούμε όπως ο ντε Σαντ πριν από πολλά χρόνια -Μα πρέπει να είμεθα τζεντλεμεν και όταν καβλώνουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν είναι μόνο θέμα μηχανικής (μηχανορραφίας στην παρούσα φάση), όπως σωστά είπατε είναι και θέμα αντοχής υλικών... Οι δεσμοί μεταξύ των μορίων της διαπλοκής έχουν αποσταθεροποιηθεί μετά την ισχυρή διαταραχή του συστήματος από τη σύγκρουση Ζαχόπουλου στο έδαφος.
    Και φυσικά ότι και να γίνει οι δεσμοί αυτοί δε θα επανέλθουν ποτέ, με διάφορα επιστημονικά τερτίπια μπορεί να μείνουν σταθεροί για λίγο καιρό, αλλά στο τέλος το υλικό θα καταρρεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. MALAKIES

    ΜΑΛΑΚΙΕΣ


    ΜΑΛΑΚΙΕΣ


    ΜΑΛΑΚΙΕΣ



    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο babis OEEEEEEEEEEEOOOO


    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο babis OEEEEEEEEEEEOOOO



    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο babis OEEEEEEEEEEEOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 10:37
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Το ξέρω ότι είναι απόλυτα χλωμό το σενάριο...
    Μη ξεχνας όμως ότι ο κόσμος δε φεύγει εύκολα από τα 2 μεγάλα κόμματα, η Γιάννα έχει ανάγκη από ψηφοφόρους της ΝΔ και μάλιστα πολλούς γιατί το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά θα πάνε πολύ δύσκολα μαζί της...
    Οπότε μην αποκλείεις τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ babis




    Η




    ΘΑΝΑΤΟΣ


    ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ babis




    Η




    ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ

    ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    30 Ιανουάριος 2008 10:45 μμ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΑΘΛΙΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 18-9-2008

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ


    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 17-8-2008 ώρα 23.11 -μόλις γυρίσει από την ΤΗΝΟ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 35χρονη που θάχει γίνει 36χρονη

    (κακό χρόνο νάχει)...






    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 18-9-2008

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ


    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 17-8-2008 ώρα 23.11 -μόλις γυρίσει από την ΤΗΝΟ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 35χρονη που θάχει γίνει 36χρονη

    (κακό χρόνο νάχει)...





    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 18-9-2008

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ


    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 17-8-2008 ώρα 23.11 -μόλις γυρίσει από την ΤΗΝΟ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 35χρονη που θάχει γίνει 36χρονη

    (κακό χρόνο νάχει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑΛΗΣΑΝ

    ΟΙ ΚΟΥΚΟ-ΣΙΜΟΙ.

    Ελάλησαν και είπαν: (1+1)-(152)= Κωστάκη αν θές ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ Κ....

    ...................>><<<<<>>>>>.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είμαστε δυό,

    είμαστε τρείς,

    είμαστε άλλοι εικοσιτρείς,

    Κωστάκη έλα να σου πώ

    πως το ρουφάνε το αυγό.

    Είμαστε δυό,

    Είμαστε τρείς,

    Είμαστε άλλοι τριάντα-τρείς.

    Κώτσο-Σίμος






    Είμαστε δυό,

    είμαστε τρείς,

    είμαστε άλλοι εικοσιτρείς,

    Κωστάκη έλα να σου πώ

    πως το ρουφάνε το αυγό.

    Είμαστε δυό,

    Είμαστε τρείς,

    Είμαστε άλλοι τριάντα-τρείς.

    Κώτσο-Σίμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    30 Ιανουάριος 2008 10:45 μμ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΑΘΛΙΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    30 Ιανουάριος 2008 10:50 μμ

    ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ


    ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ


    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !


    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !



    Τι λέτε ρε παιδιά !!!!!!!!

    Για ένα ξενο-πήδημα θα πάμε σε εκλογές ???

    Φτού Ξεφτίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ babis




    Η




    ΘΑΝΑΤΟΣ


    ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ babis




    Η




    ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. TO ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ SIEMENS
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

    ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΒΕΡΕΛΗ
    ΦΛΩΡΙΔΗ
    ΛΙΑΝΗ
    ΣΗΜΙΤΗ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΣΟΒΙΑ..

    ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

    Ο

    Κώτσο-Σίμος

    ειναι ο babis

    Eπίσης και ο κλανιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 152
    - KAKAΛΟΣ
    - ΝΤΟΡΑ
    - ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    149
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΤΟΡΑ Ε;

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ
    ΓΙΑΤΙ; ΑΠΛΟ...
    + ΑΘΗΝΗ
    150

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ..Η ΜΙΑ μετά το μεγάλο γιώτ, θέλει πρωθυπουργία!
    ..Η ΑΛΛΗ διαδίδει, ότι της αρκεί αυτό που έχει τώρα, αλλά ο μπαμπάς της την πιέζει!

    Μήπως όλα αυτά, δεν χρίζουν πολιτικής αλλά ψυχαναλυτικής ανάλυσης;
    ===================================ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το μοιραίο λάθος του Θεμάκου και το κουμπάκι του Μακάκου.


    Το μοιραίο λάθος του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το γεγονός ότι σε μεταγενέστερο χρόνο ο δημοσιογράφος ανέλαβε μεγάλα ποσά στη γαλλική τράπεζα BNP Paribas και με παράλληλες μεταβιβάσεις σε εταιρίες συμφερόντων του -μέσω φυσικών προσώπων που οι αρχές χαρακτηρίζουν ως "παρένθετα" και μέσω αυτών σε οφ σορ εταιρίες τρίτων προσώπων με έδρα φορολογικούς "παραδείσους"-, πραγματοποιούνταν μεταβιβάσεις ποσών σε φυσικά πρόσωπα.

    Μάλιστα, οι ελεγκτές υποστηρίζουν ότι ένα από τα φυσικά πρόσωπα εμφανίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του δημοσιογράφου. Μήπως εννοούν τον ίδιο το Μάκη; Μήπως όταν ο Μακάκης κατάλαβε ότι την "πάτησαν" έστησε παγίδες και τους γνωστούς μηχανισμούς "παρακολούθησης" για να ξεμπλέξει και να τα φορτώσει όλα στον άλλο απατεώνα το Θέμο;

    Έτσι και πατήσει το ΥΠΕΕ το κουμπάκι

    μήπως και βρεθεί ο Μάκης

    στη στενή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο ΚΟΥΚΟ(ΔΗΜΟ)Σ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΘΗΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΛΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΡΗΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΡΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η SIEMENS ΦΟΒΙΖΕΙ!

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ(ΝΤΟΡΑ)ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 9.36
    μόνη ελπίδα...η Δικαιοσύνη !

    30 Ιανουάριος 2008 9:43 μμ

    Πηγαίντε αλλού για ανέκδοτα. Εκλογές δεν έχει πάντως. Χαζός είναι ο Καραμανλής να κάνει εκλογές με τέτοια πτώση που έχουν τα δύο μεγάλα κόμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ακόμη μερικές εκφράσεις της πλάκας της ελληνικής γλώσσας,ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο από κάτι λουστραρισμένες κωλοτρυπίδες.
    -Πολιτικός πολιτισμός
    -Ο νομικός μας πολιτισμός (χα, χα, χα!!!)
    Σε λίγο θα μας πουν και για ερωτικό πολιτισμό για να αναρωτηθούμε όπως ο ντε Σαντ πριν από πολλά χρόνια
    -Μα πρέπει να είμεθα τζεντλεμεν και όταν καβλώνουμε ;
    -Συνδικαλιστικός πολιτισμός
    -Δημοσιογραφικός πολιτισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ανέκδοτο
    ========

    ...εκείνη δεν θέλει,
    ο μπαμπάς την πιέζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ANTE MAΣ ΕΦΕΞΕ ΓΙΩΡΓΟ

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS!!

    Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΕΣ ΛΙΓΗ ΚΥΡΟΖΙΝΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΡΟΣ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΠΟ, ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΣΟΒΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΕΡΕΝΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ερωτηση

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΘΕΜΟ ΤΣΕΚΟΥ DVN KAI ΕΚΒΙΑΣΜΟ?


    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ANTE MAΣ ΕΦΕΞΕ ΓΙΩΡΓΟ
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS!!
    30 Ιανουάριος 2008 11:07 μμ

    Σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο ΚΟΥΚΟ(ΔΗΜΟ)Σ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΘΗΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΛΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΡΗΤΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΡΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η SIEMENS ΦΟΒΙΖΕΙ!

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ(ΝΤΟΡΑ)ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Βενιζέλο-Κωστάκη πέστε αλεύρι; Η Siemens σας γυρεύει.
    Πως; Και τον Περισσό; Γιατί κι ο Περισσός θέλει τον Γερμανό του...
    Λέτε να δούμε από σπόντα Γιωργάκη πρωθυπουργό; Μπαααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΕΡΕΝΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ερωτηση

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΘΕΜΟ ΤΣΕΚΟΥ DVN KAI ΕΚΒΙΑΣΜΟ?


    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πολύ καλο το politis-gr μωλις το είδα με καθήλωσε ωραιο το post και το ένα και το άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ερωτηση

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΘΕΜΟ ΤΣΕΚΟΥ DVN KAI ΕΚΒΙΑΣΜΟ?


    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ???

    30 Ιανουάριος 2008 11:09 μμ
    =================================
    ΕΙΚΑΣΙΑ Ή προκυπτει από κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
    ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Η συμμορία των προθύμων "φίλων".

    insider


    Τώρα τελευταία ο Μακάκης, όλο σε μάρτυρες καταφεύγει. Τι συμβαίνει άραγε; Έχουν χαλάσει τα "εργαλεία" και δεν γράφουν; Εντάξει, τον έγραψε το Νικολιτσόπουλο, το φίλο του και μετά, παίζοντας το, τον έστειλε στον εισαγγελέα! Πρώτα, εμφάνισε τον Αρώνη το φίλο του, στη συνέχεια τον τραπεζικό από τη Σταμάτα...φίλος του κι αυτός. Αμέσως μετά έστειλε το Θέμο, το φίλο του στον εισαγγελέα! Ύστερα έστειλε το φίλο του και φίλο του φίλου και συνεργάτη Γκιόλια, Κουκοδήμο στον εισαγγελέα και στα υπόλοιπα κανάλια να τον κατακρεουργήσουν για τους χειρισμούς του!! Γι' αυτό είχε 2+2 μάρτυρες:Την Κιμ (σύζυγος άρα δεν πιάνεται), τον Γκιόλια και τους φίλους Κουίκ και Χατζηνικολάου, οι οποίοι όμως επιβεβαιώνουν ότι ο Κουκοδήμος θα πάει να ΤΑ πει στον πρωθυπουργό, χωρίς βέβαια να λένε ή να μαρτυρούν ΤΙ θα πει ο Κουκοδήμος και ο Μακάκης στον πρωθυπουργό, αν κλειστεί το ραντεβού, το οποίο ο Μακάκης ζήτησε επίσημα μέσω TV.

    "Η συμμορία των προθύμων" ή "Η συμμορία των Αδιάφθορων".

    Τι θα συμβεί όμως αν υπάρξει μάρτυρας που είδε το Μακάκη να φεύγει από τον Real fm με το ΔΙΚΟ του αυτοκίνητο;

    Τι θα συμβεί όμως αν υπάρξει μάρτυρας που μπορεί να προσδιορίσει σε ποιόν δόθηκε το ποσό του 1.000.000 Ευρώ που ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ από την BNP Paribas;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. DHL XTES TO BRADY ME TO XARDAVELA KSERASAAAAAAAAAA!!!

    KALA POSO MALAKAS DIMOSIOGRAFOS EINAI??

    THEOREI AYTH TH PAPARIA POY PAROYSIASE BOMBA MEGATONON??

    POSO MALAKAS EINAIIIIII???

    ANOIXE DIL TOYS ASKOYS TOY AIOLOY O MALAKOPITOYRAS ?MH XESO.!!

    KE MALAKOPITOURA XARDAVELA GIATI DEN PSAXNETE GIA TA IDIOYS PAPAROSYLLOGOYS POY EKANE O MALAKAS O PAPANDREOY O GIORGAKIS ???

    EKEI NA DEITE XRHMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

    ALLA KSEXASA....EISTE TOSO PASOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK POY DEN GINETE NASTE KAI ANTIKEIMENIKOS DIMOSIOGRAFOS.

    TOTE TA KANATE GARGARA!!

    RE OYST APO EDO!! EXEIS KAI EKPOMBI!
    KARAGIOZI PRASINOFROURE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Βλέποντας αυτές τις ημέρες το πλήθος των ηλιθίων που προσκυνάνε ένα νεκρό διαπιστώνω για μιά ακόμη φορά πως δεν πρέπει να υποτιμάμε την ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. STON 11.22

    KAI AN PROKYPSEI??

    TI THA KANETE TOTE KE DIMOSIOGRAFE??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. den exei adiko...!! borei nanai o nikolitsopoulos.

    Ayth thn pliroforia min ksexnate thn eixe apo ton noemvrio apo ZORBA dil oti den ypirxe poiniko komati.

    An loipon pire thn pliroforia oti ....telika to psaxnoun?

    Einai na min ...."trellathei"???

    Einai ontos o monos antrhopos poy borei na desei ton ekviasmo me ton themo thn tsekoy kai to dvd.

    kai to den pio apisteyto einai oti to onoma to kseroun oloi...dil toy metaforea ton xrimaton.


    GIATI DEN TO DIAREOUN? PARATEINOUN MHPOS TON ANTAGONISMO TON MME KAI THN KSEFTILA TOYS....GIA NA TOYS TO PETAXOYN STHN MOURH KAI NA TELEIONOYME??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 11.27

    xixixixixixixixixixixixi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!


    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!



    Μύρισαν... πορδές;
    Επιτέλους, σταματήστε να κλάνετε εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 11:34
    Απαίσιο, βρωμερό σκουπίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. γκόμενα-γαρίδα

    Κοινώς μια γκόμενα που έχει τρελό σώμα και χάλια μάπα. Κόβεις το κεφάλι και τρως το υπόλοιπο.



    -Μαλάκα, κοίτα κωλαράκι η κοπελιά.. και βυζί.. μπαλκόνι....
    -Στάσου μαλάκα να γυρίσει να δεις πρόσωπο... γκόμενα γαρίδα σε φάση!!



    στον πούτσο μου λουλούδια

    Έκφραση που δηλώνει πλήρη αδιαφορία από το άτομο για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Συνώνυμο με την έκφραση «στ' αρχίδια μου», αλλά περισσότερο εύηχο. Εναλλακτική χρήση: «στον πούτσο μου γαρδένιες».



    - Καλά ρε φίλε, φεύγεις για Γροιλανδία έτσι, χωρίς δουλειά, χωρίς να ξέρεις πού θα μείνεις;
    - Φίλε εγώ θα πάω και στον πούτσο μου λουλούδια.



    Όταν συμπληρώνεται από την φράση «και γύρω γύρω μέλισσες» δείχνει επιθετική αδιαφορία.



    - Μαλάκα θα σε γαμήσει ο Σερίφης άμα δεν πας μάθημα!
    - Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες...



    Όταν συμπληρώνετα από την φράση «στ' αρχίδια μου σαμπάνιες» δημιουργεί την ίδια εντύπωση αδιαφορίας με μεγαλύτερη όμως «ποιητική» δράση (θυμίζοντας τις αθάνατες ελληνικές βραδιές στα σκυλάδικα)!



    -Ρε μαν, πάρε τη Ράνια τηλέφωνο μην σε χέσει!
    -Στον πούτσο μου λουλούδια, στ' αρχίδια μου σαμπάνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Η μεγαλομανία είναι ότι χειρότερο μπορεί να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο...
    Η Ντόρα, η Γιάννα και ο Βενιζέλος είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις μεγαλομανών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο επικίνδυνοι γιατί νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο και θεωρούν τους άλλους πολύ υποδεέστερους...

    30 Ιανουάριος 2008 10:37 μμ

    Ο Βενιζέλος είναι και παρορμητικός. Αυτό και μόνο τον καθιστά τριπλάκις επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πολυ πιθανο σεναριο ναναι ο Νικολιτσοπουλος.


    Ο τριανταφυλλοπουλος αποκλειετε ναναι διοτι εχει καταγραφει το ονομα οταν συνεληφθε στα συνορα.
    Συνεπως αποκλειετε να επερνε τετοιο ρισκο ο Τριανταφυλλοπουλος.Ναχουμε και λιγη λογικη ρε παιδια περαν του ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ.

    Ενω ο Νικολιτσοπουλος δενει σαν εμπιστο ατομο του θεμου και δει σαν δικηγορος.

    Σιγουρα δεν θα περιμενε οτι θα συλληφθει εφοσον εκανε ολη την συνναλλαγη στην Ελβετικη Τραπεζα νομιμως.Καρφωτος πηγε στα συνορα και τον σταματησαν.

    Και ειναι λογικο να ηξερε οτι απο την ερευνα την πρωτη ΖΟΡΜΠΑ ΔΗΛ δεν θα προεκυπτε ποινικο θεμα απλα καθαρα φορολογικο.Ετσι ηταν ησυχος μεχρι πριν απο λιγες μερες που καποια αρχισαν να ψαχνουν προς τα εκει.


    Να λοιπον γιατι ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

    ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ.
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Την έβλεπα να διστάζει και της είπα πως αν δεν το βγάλει τότε δεν θα παίξω άλλο. Σηκώθηκε το έβγαλε και τότε αντίκρισα ένα καταπληκτικό ξυρισμένο μουνάκι με μια μαύρη λουριδίτσα στην κορυφή του. Έπειτα έβγαλα και εγώ το μαγιό μου και φάνηκε ο πούτσος μου καυλωμένος. Τότε μου είπε πως δεν είχε πάει ποτέ με άντρα και πως για πρώτη φορά έβλεπε μπροστά της έναν αληθινό πούτσο. Την παρότρυνα να τον αγγίξει.

    Έπαιξε αρκετή ώρα τραβώντας μου μαλακία ενώ εγώ έγλυφα τις ρώγες της. Τότε σταμάτησα ξαπλώσαμε και της έγλυψα το μουνάκι της, εκείνη σπαρταρούσε από καύλα και όταν έχυσε την έβαλα να μου πάρει πίπα. Εκείνη χωρίς δισταγμό άρπαξε το καυλί μου και το έβαλε στο στόμα της. Έκανε την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ έγλυφε τα αρχίδια μου και το καυλί μου ασταμάτητα σαν την μεγαλύτερη πουτάνα. Τότε της άνοιξα τα πόδια και με μεγάλη δύναμη βύθισα τον πούτσο μου μέσα της εκείνη πονούσε αλλά δεν ήθελε να σταματήσω. Μου είπε πως από κάποια τσόντα που είχε δει ήξερε και άλλες στάσεις, έτσι σηκώθηκε και μου τούρλωσε την υπέροχη κωλάρα της εγώ πάλι άρχισα να της γαμάω το μουνί ενώ εκείνη μου είπε πως θα ήθελε να νοιώσει τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της εγώ τρελάθηκα από την χαρά μου και την τον έχωσα στον κώλο αμέσως. Ούρλιαξε από τον πόνο αλλά σιγά σιγά της άρεσε όλο και περισσότερο, στο αποκορύφωμα μου ζήτησε και χύσω στο στόμα της και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Εκείνη κατάπιε όλα μου τα χύσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ενω ο Νικολιτσοπουλος δενει σαν ο γαμιάς του Θέμου θεμου και δει σαν πεογλύφτης.

    Σιγουρα δεν θα περιμενε οτι θα συλληφθει εφοσον εκανε βίζιτα στην Ελβετία νομιμως.Γαμημένος πηγε στα συνορα και τον τσιμπούκωσαν.










    ΜΑΛΑΚΕΣ

    Ε

    ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μην βιάζεστε, αφήστε τον τον άνθρωπο να ετοιμάσει τις βαλίτσες.

    Καλό ταξίδι. Θα μας λείψεις.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ο Ευαγγελάτος άρχισε το Κύριε Ελέησον. Πασόκος έγινε κι αυτός; Ρε τι πάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟΨΕ TO EXTRA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Πάνω που είχα αρχίσει να μαθαίνω από έξω και ανακατωτά, τον γνωστό λόγο για την διαφάνεια, για την αποστολή στην δικαιοσύνη, για το κόκκαλο, για τούτη την κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται. ΦΕΥΓΕΙ.

    Καλό ταξίδι θα μας λείψεις.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. A ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γιωργάκης μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γιωργάκη:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Χοντρο Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Γιωργάκη μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γιωργάκη, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γιωργάκη, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γιωργάκη:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γιωργάκη και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...





    B ΟΙ ΓΑΠΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ

    ήταν σχεδόν αδύνατο μες την παλιά την πόλη
    να βρει κανείς για να κρυφτεί χαντάκι η περβόλι
    την θεσσαλονίκη πια την όμορφη την είχαν ξεκληρίσει
    και οι γυναίκες στην σειρά, κάνανε όλες πλύση.

    Πλένανε και χτυπούσανε τον κώλο τους στη γη
    για να ‘βγει το ψωλόχυμα και κάνανε πληγή.
    Κι αδιάκοπα ακουγόντουσαν σπαρακτικές κραυγές
    κι όποιος αντιστέκετο, έπεφταν και σφαγές.

    Από την άλλη την πλευρά, στων Γαπικών τα πλήθη
    γλέντια, χαρές, ξεφάντωμα, γαμήσια κακοήθη.
    Τα πάντα σε ερείπια ήτανε σωριασμένα
    κι όλοι γυρνούσαν σαν τρελοί και τα ‘χανε χαμένα.

    Στους καυλερούς τους Γαπικούς σαν άλμπουρα οι ψώλοι
    στους Βενιζελικούς σκούζοντας "πονάνε πια οι κώλοι"
    το βράδυ που κουράστηκαν απ’ την πολλή καβάλα
    αρχίσανε να σκέπτονται για σύντομη φευγάλα.

    Στα αμάξια κουβαλούσανε δονητές μαστίγια και προφυλακτικά
    πλαστικούς ψώλους μεσ’ τα βαθιά σκοτάδια
    τα πήγαιναν στις κωλάρες τους
    τις με χύσια παραφορτωμένες
    κι από τα γαμήσια τα πολλά τα είχανε χαμένα.

    Κι αφού τελειώσαν όλα αυτά, τα τόσο λυπηρά
    την χιλιογαμημένη πήρανε, σαν να ‘τανε κυρα
    και την παρουσιάσανε πως ήταν αρπαγμένη
    και πως με ζόρι κι απειλές ήτανε γαμημένη.

    Γιατί σαν συναντήθηκαν στη ξένη τη βιλάρα
    έξυπνη και πανέμορφη και καύλα όλο γεμάτη
    κι ολόγυμνη με το μουνί καλά αρωματισμένο
    με μόνο το βρακάκι της κι αυτό μισό βγαλμένο
    μπροστά εις τον Γιωργάκη εστάθη το Αντάκι
    κι αυτός θωρώντας την βουβά με πούτσα καυλωμένη
    άρχισε να γυμνώνεται, πετώντας το βρακί
    και στη στιγμή οι σύντροφοι του τον έχουν μιμηθεί
    και όσο αυτός εγάμαγε μ’ ορμή και φλυαρία
    όλος ο άλλος ο κομματικός στρατός βαρούσε μαλακία.

    Μα όλα ετελείωσαν, τέρμα στα πανηγύρια
    έλυσαν τα ζωνάρια τους, χάλασαν τα τσαντίρια
    στοιβάζουν τις αιχμάλωτες, βουνό τις κακομοίρες
    νέες μικρές ανύπαντρες, γεμάτες όλο ψείρες
    θυσίασαν του Μπακατσέλου την κόρη Πολυξένη
    για να τιμήσουν τους Θεούς σ’ όλη την οικουμένη.
    Φύσηξ’ αέρας τρομερός, κι αγρίεψε η φύση
    κι έτσι επροσπαθήσανε και περιπλανηθήκαν
    κι άλλοι γυρίσαν νικητές κι άλλοι γαμημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Πάνω που είχα αρχίσει να μαθαίνω από έξω και ανακατωτά, τον γνωστό λόγο για την διαφάνεια, για την αποστολή στην δικαιοσύνη, για το κόκκαλο, για τούτη την κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται. ΦΕΥΓΕΙ.

    Καλό ταξίδι θα μας λείψεις.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Aν κανω λαθος διορθωστε με...αλλα ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΧΩΡΙΑΤΗ μου γιατί δε μου 'χες πει
    πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!

    ΧΩΡΙΑΤΗ μου
    Τον πούτσο μου στο στόμα σου
    με φόρα θα στον μπάσω,
    κι απ' την πολλή την καύλα μου
    τα δόντια θα σου σπάσω!

    ΧΩΡΙΑΤΗ
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!

    ΧΩΡΙΑΤΗ
    Θυμάσαι το διαστημόπλοιο που έγραφε απ' έξω NASA;
    Θυμάσαι που τον τσιμπούκωνες χωρίς καμιά ανάσα;
    Θυμάσαι που σε έχυνα βαθειά στον γαλαξία;
    Θυμάσαι πήρε ο κώλος σου πολύ μεγάλη αξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Aν κανω λαθος διορθωστε με...αλλα ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ????

    30 Ιανουάριος 2008 11:59 μμ

    Ναί, έζησε Γαλλία. Δεν ξέρω όμως αν ήταν... αντιστασιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΡΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΤΣΕΤΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ(ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ)ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ 9,84 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ!!!

    Ε ΜΗΝ ΞΙΠΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΟΕΟ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,
    ΠΟΙΟN ΕΦΟΠΛΙΣΤH,
    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟΨΕ TO EXTRA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ήταν δύο κουνούπια και κοντραρίζονταν πιο έχει πιο γρήγορο μηχανάκι.
    - Πάμε στην εθνική να τα τρέξουμε να δούμε ποιος είναι ο πιο γρήγορος, λεει το ένα.
    - Εντάξει, απάντησε το άλλο.
    Ξεκινούν λοιπόν, τέρμα το γκάζι, σκαστές όλες οι ταχύτητες!!!
    Ξαφνικά το ένα σταματά απότομα, φρενάροντας.
    - Τι έπαθες και σταμάτησες ρε συ; του λεει ο φίλος του
    - Ασε ρε, μπήκε μία μύγα στο μάτι μου.
    Τι είναι ροζ και κουβαλά στη πλάτη του το καζίνο της Πάρνηθας;
    - Ο ροζ-πάρνηθας!!!!
    Τι είναι αυτό που επιπλέει και αρέσει και στις γυναίκες;
    - Το πούτσουρο.
    -Κάποιος πήρε τηλέφωνο το "001"
    -Και;
    -Ήρθε το "100" με την όπισθεν!!!!!
    Πώς λέγεται στα κινέζικα ο νεκροθάφτης;
    - ΝαΣουΣύρωΤοΚασόνι!
    Πώς λέγεται στα Ισπανικά το νεκροταφείο;
    - Ξάπλας Κοκαλιέρος!!
    Πώς λένε οι Τούρκοι το γυναικολόγο;
    - Mουνί πασπάτ.
    Πώς λένε οι Τούρκοι το υποβρύχιο;
    - Μπουρμπουλίθρ Βαπόρ.
    Πώς λέγεται η Ρωσίδα μανάβης;
    - Τα μήλα παζάρευα!
    Πώς λένε οι Τούρκοι το προφυλακτικό;
    - Tσουτσούν φερετζέ.
    Τι είναι 10 εβραίοι που τραγουδάνε;
    - Σαπουνόπερα.
    Tί φτιάχνει ένας σιδεράς σε ένα μπουρδέλο;
    - Της πουτάνας το κάγκελο!
    Τι διαφορά έχει το μουνί από τον κώλο;
    - Ο κώλος είναι αερόψυκτος και το μουνί υδρόψυκτο.
    - Γιατρέ μου, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, λεει ο ασθενής στο γιατρό του.
    - Δηλαδή; τον ρωτάει ο γιατρός.
    - Να, γιατρέ μου, ο,τι και να φαω, το χέζω ατόφιο. Δηλαδή αν φαω πατάτες, χέζω πατάτες, αν φαω μακαρόνια, χέζω μακαρόνια, αν φαω κοτόπουλο με μπάμιες, χέζω κοτόπουλο με μπάμιες και πάει λέγοντας.
    Τι πρέπει να κάνω για να επανέλθω στο φυσιολογικό;
    - Λοιπόν, φίλε μου, είναι πολύ απλό! Φάε σκατά!!
    Τι φωνάζει ένα αρνί που πνίγεται;
    - Μπέεεεειγουοτς.
    Τι κάνει μια σερβιέτα χωρίς φτερά;
    - Πίνει Red Bull! (το ρεντ μπουλ δίνει φτεραααααά)
    Ήταν δύο ομοφυλόφιλοι και ξύπνησαν το πρωί στο κρεβάτι....
    Λεει ο ένας στον άλλο ναζιάρικα:
    - Θανάση βάλε μου λίγο δάχτυλο..
    - Ωχ μωρέ...όρεξη που την έχεις πρωί-πρωί..
    - Eλα Θανάση σε παρακαλώ...
    - Aντε καλά....Εντάξει τώρα;
    - Λίγο πιο βαθιά Θανάση ...
    - Ορίστε...τώρα εντάξει;
    - Λίγο ακόμα....
    - Αντε καλά.. Ωχ!!! Τι είναι αυτό που πιάνω; λεει και τραβάει και βγάζει από τον κώλο του άλλου ένα ρολόι. Και αρχίζει ο άλλος:
    - Να ζήσεις Θανάση και χρόνια πολλά...
    Ένας τροχονόμος τύφλα στο μεθύσι σταματά ένα μοτοσικλετιστή που είναι τύφλα και αυτός.
    - Τροχονόμος: Δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται τρία άτομα πάνω σε μηχανή;
    - Μοτοσικλετιστής: Καλά και ήταν ανάγκη να με περικυκλώσετε;
    Ήταν ένας τύπος λοιπόν και βρισκόταν με την γκόμενα του σπίτι. Αφού
    την παρακαλούσε πολύ ώρα, τελικά την έπεισε να του πάρει πίπα. Φτάνοντας στο
    δωμάτιο κάθεται στο κρεβάτι κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει.
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - ΩΧ!!!Λεει ξαφνικά!
    - Φύσα..Φύσα..Φύσα...Φύσα!!
    Τι έγινε λεει η γκόμενα!
    "Μου μπήκε το σεντόνι στον κώλο", λεει αυτός.
    Καθόταν ένας αράπης σε ένα bar ρατσιστών Οπότε έρχεται ένας από τους ρατσιστές δίπλα του και το ρωτάει.
    - Ρε συ αράπη ξέρεις γιατί η πατούσες σου είναι άσπρες;
    - Γιατί; λεει ο αράπης
    - Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός καθόσουνα όρθιος.
    Τσαντισμένος ο αράπης λεει να μη δώσει σημασία του βλάκα.
    Ξανάρχεται λοιπόν ο ρατσιστής και του λεει:
    - Ρε συ αράπη ξέρεις γιατί η παλάμες σου είναι άσπρες;
    - Όχι λεει ο αράπης.
    - Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός καθόσουν τιμωρία.
    Γελούν όλοι στο bar. Ρόμπα ο αράπης. Οπότε πάει ο αράπης εκεί που
    καθόταν ο ρατσιστής και του λεει:
    - Ρε συ άσπρε ξέρεις γιατί ο κώλος σου είναι μέσα μαύρος;
    - Γιατί; λεει ο ρατσιστής.
    - Γιατί όταν σε γάμαγα ήμουν φρεσκοβαμμένος, απαντά ο αράπης!
    Ήταν ένα ζευγάρι το οποίο κοιμόταν,
    Σε μια φάση ξυπνάει η γυναίκα και λεει στον άντρα της:`"Κώστα,
    Κώστα ξύπνα, είδα στο Όνειρο μου ένα δέντρο στολισμένο με κάθε λογής πούτσο,
    μακρύ, κοντό, χοντρό, λεπτό, μαύρο κλπ.
    Και στην κορυφή το καλύτερο: Έναν μακρύ και χοντρό!"
    Και ο άντρας της λεει: "Ο δικός μου ήταν ε;"
    Και του απαντάει: "Όχι του γείτονα!!"
    Λίγο αργότερα ξυπνάει ο άντρας τη γυναίκα του και της λεει: -
    "Μαρία είδα στο όνειρό μου ένα δέντρο στολισμένο με κάθε λογής μουνί, μικρό, μεγάλο, στενό, βαθύ, ξυρισμένο, αξύριστο κλπ.
    Και στην κορυφή το καλύτερο: ένα στενό και καλά ξυρισμένο!"
    Και η γυναίκα του λεει: "Το δικό μου ήταν;"
    Και της απαντάει: "Όχι το δικό σου στήριζε το δέντρο!"
    Τι κοινό έχει η π....α μου με την Ιντεραμέρικαν;
    - Και οι δύο είναι μεγάλες και σίγουρες!
    Ένας χωριάτης πάει για πρώτη φορά με γυναίκα σε μπουρδέλο. Αφού ξεντύνονται η πουτάνα τον ρωτάει τι στάση θέλει. Τι να πει τώρα αυτός;
    Από όλα αυτά που άκουγε στο καφενείο, του είχε μείνει περισσότερο, ο
    ενθουσιασμός που μιλούσαν όλοι, για το 69.
    Έτσι της λεει να κάνουν το 69.
    Αυτή, τον βάζει στη κατάλληλη θέση και αρχίζουν.
    Κάποια στιγμή, η πουτάνα, ελαφρώς κρυολογημένη, του ρίχνει μια πορδή.
    Ααα! λεει μέσα του, δεν θα τα πάμε καλά. Συνεχίζει όμως ακάθεκτος.
    Μετά από λίγο πάλι το ίδιο. Συγκρατείται και πάλι, αλλά σε λίγο το σκηνικό
    επαναλαμβάνεται. Οπότε γυρίζει και της λεει: Ξέρεις τι λεω; Τις
    υπόλοιπες 66 καλύτερα να τις αφήσουμε!!!
    Ένας νεαρός ρώτησε μια κοπέλα αν θέλει να πάνε στο δωμάτιο της να της
    δείξει κάτι μαγικό. Η κοπέλα δέχτηκε. Την άλλη μέρα μια φίλη της τη ρώτησε τι ήταν το μαγικό, και αυτή απάντησε:
    - "με γάμησε και εξαφανίστηκε"!
    Τι κοινό έχει ο τεμπέλης με την διοξίνη;
    - Και ο τεμπέλης δύο ξύνει(ει)!
    Τι κοινό έχει το μουνί και το καρπούζι;
    - Ένας το σκίζει και πολλοί το απολαμβάνουν!
    Μια αφιέρωση:
    Κάποιος τηλεφωνεί σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπου η εκφωνήτρια κάνει
    εκπομπή με αφιερώσεις.
    - Καλησπέρα θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι από τις Τρύπες.
    - Ναι πείτε παρακαλώ.
    - Το δε χωράς πουθενά!
    - Που θα θέλατε να το αφιερώσετε;
    - Στον πούτσο μου!!!
    Πώς λέγεται το τσιμπούκι στα Ινδικά;
    - Γάμα Μούτρα!
    Πώς λένε οι πόντιοι τις τουλούμπες?
    - πούτσες κοτλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Στον 12.03....

    ναι δεν ηταν αντιστασιακος απλα αλλος ενας πουλημενος ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!

    ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

    ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΣΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΡΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΚΑΙ ΤΣΕΤΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ(ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ)ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ 9,84 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ!!!

    Ε ΜΗΝ ΞΙΠΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΟΕΟ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!

    31 Ιανουάριος 2008 12:04 πμ

    Το ξέρουμε... Το ξέρουμε... αλλά είναι καλό παιδί και αυτοδημιούργητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ston 12.03 TON ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ....ΟΥΤΕ Η ΤΣΕΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ!!!

    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΣΟΙ ΟΛΟ!!

    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΕ Ο ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.!!

    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Στον 12.03....

    ναι δεν ηταν αντιστασιακος απλα αλλος ενας πουλημενος ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!

    ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

    ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.

    31 Ιανουάριος 2008 12:08 πμ

    Δεν την γλυτώνει αυτός. Θα πάει φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. O Φίλος μας ο χωριάτης πάει για πρώτη φορά με γυναίκα σε μπουρδέλο.

    Αφού ξεντύνονται η πουτάνα τον ρωτάει τι στάση θέλει.

    Τι να πει τώρα αυτός;

    Από όλα αυτά που άκουγε στο καφενείο, του είχε μείνει περισσότερο, ο
    ενθουσιασμός που μιλούσαν όλοι, για το 69.

    Έτσι της λεει να κάνουν το 69.

    Αυτή, τον βάζει στη κατάλληλη θέση και αρχίζουν.

    Κάποια στιγμή, η πουτάνα, ελαφρώς κρυολογημένη, του ρίχνει μια πορδή.
    Ααα! λεει μέσα του, δεν θα τα πάμε καλά. Συνεχίζει όμως ακάθεκτος.

    Μετά από λίγο πάλι το ίδιο.

    Συγκρατείται και πάλι, αλλά σε λίγο το σκηνικό
    επαναλαμβάνεται.

    Οπότε γυρίζει και της λεει:

    Ξέρεις τι λεω; Τις
    υπόλοιπες 66 καλύτερα να τις αφήσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 12.09.....Αυτοδημιουργητος??

    ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    Ενας εγωιστης ξερολας ειναι..!!!

    Αυτο αποκλειτε να μην...το....ξερεις...γιατι τοτε δεν τον ξερεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. 12.09.....Αυτοδημιουργητος??

    ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    Ενας εγωιστης ξερολας ειναι..!!!

    Αυτο αποκλειτε να μην...το....ξερεις...γιατι τοτε δεν τον ξερεις!!

    31 Ιανουάριος 2008 12:15 πμ

    Εγωιστής και ξερόλας είναι όπως και όλοι οι άλλοι του σιναφιού.
    Δεν είχε όμως μπάρμπα... άρα είναι αυτοδημιούργητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. 12.21 ...Διακρινω οτι ειστε πολυ προσεκτικοι με το συναφι σας.

    Ναι οντως ο πατερας του καλος ανθρωπος και σαφως δεν ειχε μπαρμπα στην κορωνη.

    Παραταυτα ομως εκανε και πολυ AGRESIVE κινησεις για να στησει ολο αυτο το ΤηλεΑΣΤΡΟ ΤΟΥ.

    Στο περασμα του τσαλακωσε πολλους...και δεν ενοω δημοσιογραφικα...!!

    Ισως γιαυτο τον χαρακτηριζω ετσι.

    Εσεις τον βλεπετε επαγγελματικα.
    απο αλλη οπτικη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ερωτηση..!!

    Που ειναι ο..κος...ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ???

    Γιατι κανενας μα κανενας δεν τον εχει ακουμπησει....ΑΚΟΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Όλους τους δημοσιογράφους των ειδήσεων του ALTER τους πήρε μαζί του.
    Ο ΑΝΤΕΝΝΑ τον δούλεψε. Τσαλάκωσε τη Στάη.
    Δεν ενδιαφέρομαι για τη προσωπική ζωή κανενός για να γνωρίζω ποιούς τσαλάκωσε μη επαγγελματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Όλους τους δημοσιογράφους των ειδήσεων του ALTER τους πήρε μαζί του.
    Ο ΑΝΤΕΝΝΑ τον δούλεψε. Τσαλάκωσε τη Στάη.
    Δεν ενδιαφέρομαι για τη προσωπική ζωή κανενός για να γνωρίζω ποιούς τσαλάκωσε μη επαγγελματικά.

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ...ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ.!!


    ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕΣ ???

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ..!!!

    ΑΛΛΑ ....Η ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ !!!

    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Γ. Παπανδρέου

    ΓΑΜΑ Παπανδρέου

    ΓΑΜΑ Παπανδρέου

    ΓΑΜΑ Παπανδρέου

    ΓΑΜΑ Παπανδρέου

    ΓΑΜΑ Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. αντε παλι αλλη δουλεια δεν ειχαμε .φτανει πια ωηφισαμε οχι αλλες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ο Ευαγγελάτος παράτησε τους εργαζόμενους σε Tempo και Channel 9 στα κρύα του λουτρού.
    Φέρθηκε στη Στάη με το χειρότερο τρόπο και αυτός και το κατιναριό του και τώρα μας το παίζει ηθικός και άμεμπτος.
    Δε ξεχνάμε Ευαγγελάτο τις ιστοριούλες που στήσατε στον ΑΝΤ1 για να ξεφορτωθείτε τη Στάη. Ντροπή και αίσχος, εύχομαι να σου ρίξει 10 μονάδες στο δελτίο και σε σένα και στη κομπλέξω τη Τρέμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ''ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ''



    Φίλε μου ,ήδη έχουμε συγκυβέρνηση
    ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ .Απλώς δεν έχει πάρει επίσημη μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Εξυπνος άνθρωπος δεν είναι αυτός που δεν κάνει λάθη. Είναι εκείνος που δεν επιμένει στα λάθη του. Η απόφαση του Βενιζέλου να αναστείλει τη λειτουργία του ομίλου και (όπως δήλωσε) να υποχωρήσει «χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης» τού επέτρεψε να μη συνεχίσει ένα λάθος και να μη συγκρουστεί όταν δεν τον συμφέρει η σύγκρουση. Απόφαση τόσο ενδεδειγμένη ώστε σχεδόν αυτονόητη.

    Για τρεις λόγους:

    Πρώτον, επειδή ένας πολιτικός που αποβλέπει στα ύπατα αξιώματα δεν χρειάζεται ούτε ομίλους, ούτε λέσχες, ούτε σωματεία για να συνομιλήσει με την κοινωνία. Συνομιλεί απευθείας μαζί της.

    Δεύτερον, επειδή ο Παπανδρέου προσέφερε στον Βενιζέλο την ευκαιρία να διορθώσει ένα λάθος αποκομίζοντας ένα όφελος: εμφανίστηκε ως εκείνος που σώζει την ενότητα της παράταξης,ακόμη και με προσωπικό κόστος.

    Τρίτον και κυριότερο, επειδή ο Βενιζέλος δεν είχε κανένα λόγο να σταθεί (για άλλη μία φορά...) ανάμεσα στον Παπανδρέου και το πρόβλημα. Επέλεξε να την κάνει με μικρά πηδηματάκια από τη φωτογραφία, να αφήσει την ηγεσία του ΠαΣοΚ μόνη στο γήπεδο. Επιβεβαίωσε εμπράκτως ότι ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ έχει «καθαρό πεδίο». Διότι το πρόβλημα του ΠαΣοΚ δεν είναι προφανώς ο Βενιζέλος και ακόμη λιγότερο ο όμιλος των φίλων του Βενιζέλου. Είναι ότι βρίσκεται σχεδόν σε ελεύθερη πτώση.

    Στην προχθεσινή μέτρηση της ΜRΒ, το ΠαΣοΚ έχει πέσει στο 25,9%, υπολείπεται 3,3 μονάδες της ΝΔ (πράγμα που σημαίνει περισσότερες από 5 μονάδες σε πραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα) και συγκεντρώνει τη θετική γνώμη μόνο του 14,6% των συμπολιτών μας - τελευταίο από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: σήμερα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη θέση και από την 11η Νοεμβρίου και από την 16η Σεπτεμβρίου. Κι αν τα πράγματα πάνε τόσο χάλια, δεν βλέπω κανέναν ικανό να του φορτώσουν το φταίξιμο: ούτως ή άλλως, ουδείς ασχολείται ιδιαιτέρως με το ΠαΣοΚ το τελευταίο διάστημα πλην των ελαχίστων εκείνων που τσακώνονται για το συνέδριο. Ούτε εσωκομματική αντιπολίτευση υπάρχει, ούτε υπονομευτές, ούτε εξωθεσμικά κέντρα, ούτε τίποτα.

    Δεν ξέρω αν η παρουσία του Βενιζέλου έκρυβε το πρόβλημα. Αν το έκρυβε, η απόσυρσή του θα βοηθήσει να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Αλλά αν δεν έκρυβε τίποτε και ο Βενιζέλος ήταν απλώς ένα πρόσχημα για να μη βλέπουν την πραγματικότητα, τότε το ΠαΣοΚ θα συνεχίσει να βυθίζεται. Διότι πλέον το οπτικό πεδίο είναι όντως καθαρό.

    for the copy paste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ρε PASOK Poisonous

    Θαυμαστής του Πρετεντέρη είσαι;;;
    Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *