GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκάι στα χαρακώματα.

, Ίσως τελικά, τα προβλήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει η Vodafone από την ελληνική δικαιοσύνη(αλλά οι δικοί μας το κάνανε γαργάρα), να...

,
Ίσως τελικά, τα προβλήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει η Vodafone από την ελληνική δικαιοσύνη(αλλά οι δικοί μας το κάνανε γαργάρα), να τα βρει από την γερμανική δικαιοσύνη. Μέσω των ερευνών για τη ΖΙΜΕΝΣ διαφαίνεται η εμπλοκή του Έλληνα μάνατζερ της Vodafone, και πιθανόν, και μεγαλοεπιχειρηματιών που όταν βγουν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα θα αρχίσει νέος κύκλος σκανδαλολογίας.
Ηδη ο Σκάι βρίσκετε στα χαρακώματα, για ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί.
ΙΑΝΟΣ
http://hellaspress.pblogs.gr/

8 σχόλια

  1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αν ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής ο στόχος των εκβιαστών;By Factorx | January 28, 2008


    Ας δούμε αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια μας από μια άλλη σκοπιά, η οποία ίσως δεν μας αρέσει, αλλά μπορεί και να συμβαίνει. Αυτό λοιπόν που καταλαβαίνουμε πλέον όλοι είναι ότι τα επίμαχα «DVD» είναι μια συλλογή επανειλημμένων βιντεοσκοπήσεων και όχι μιας και μοναδικής καταγραφής. Αν η γυναίκα έφτιαξε το DVD για να εκβιάσει τον Ζαχόπουλο, τότε αυτό που χρειαζόταν ήταν να βρεθεί μαζί του μία ή δυο το πολύ φορές - δεν μπορούσε άλλωστε να το διακινδυνεύσει περισσότερο. Το γεγονός όμως ότι όπως ισχυρίζονται τώρα και οι δυο πλευρές (βλ. κι εδώ) υπάρχουν περισσότερες από μια βιντεοσκοπήσεις (των οποίων έγινε μοντάρισμα) που γίνονταν σε σπίτια κυβερνητικού αξιωματούχου, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν τη γυναίκα για να εκβιάσουν τον Ζαχόπουλο για κάτι μεγαλύτερο. Όλα τα σενάρια που έχουν ήδη εξαντληθεί και από τα ΜΜΕ και από τα blogs, θεωρούν ότι εκβίαζαν τον Ζαχόπουλο, είτε για να του πάρουν λεφτά, είτε για να υπογράψουν ένα μεγάλο συμβόλαιο, είτε για να αποτρέψουν οι εκβιαστές κάποια κυβερνητική ενέργεια.

    Το μόνο που δεν συζητήθηκε μέχρι τώρα, στο μόνο που κανείς δεν έδωσε προσοχή, ήταν η πιθανότητα να ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής ο στόχος των εκβιαστών. Είναι άλλο πράγμα να λέμε ότι «ο Καραμανλής πληρώνει τώρα τον Ζαχόπουλο» και άλλο πράγμα ότι ο μηχανισμός εκβίασης του Ζαχόπουλου στήθηκε με τελικό στόχο τον εκβιασμό του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας. Αν συμβαίνει αυτό, τότε θα είναι η δεύτερη φορά που, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, δημιουργούνται σοβαρές υπόνοιες ότι ο στόχος των υποκλοπέων πρέπει να ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό για να το ξεπεράσουμε έτσι.

    Αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορεί φυσικά να αποτελέσει άλλοθι για την κυβέρνηση. Ούτε μπορεί να την οδηγήσει πλέον στην σωτηρία της. Δεν χρειαζόταν, άλλωστε, η συνωμοσία του σύμπαντος για να ανατραπεί η κυβέρνηση Καραμανλή. Έφτανε γι αυτό ένα τυχαίο γεγονός όπως η απόπειρα Ζαχόπουλου. Και ήταν η δική της ανικανότητα, μαζί με την φαυλότητα και διαφθορά στελεχών και συνεργατών της, που πρόσφεραν έδαφος στους όποιους εκβιαστές. Αυτά όμως που συμβαίνουν τώρα είναι πολύ σοβαρά για να τα αφήσουμε στα χέρια του Μάκη και του Θέμου. Δεν μπορεί ο ανταγωνισμός δυο αμφισβητούμενων δημοσιογράφων να οδηγεί σε δραματικές αλλαγές την πολιτική ζωή του τόπου. Ούτε γίνεται, έτσι τυχαία, την ίδια ώρα που όλοι αναζητούν στο Ιντερνέτ σκηνές σεξουαλικής δραστηριότητας κυβερνητικών στελεχών να διαλύονται τα κόμματα, να δημιουργούνται καινούργια και ο Ψυχάρης με τον Μητσοτάκη να υπαγορεύουν τις εξελίξεις. Επειδή άσχετα με την διαφθορά και την ανικανότητα του δικομματισμού, αυτοί που μεθοδεύουν τον πολυκομματισμό και τη συνασπισμένη ακυβερνησία του μέλλοντος μας μόνο για τα συμφέροντα του τόπου και τα δικά μας δεν νοιάζονται. Και επειδή ο εκβιασμός ενός πρωθυπουργού σημαίνει de facto και τον εκβιασμό της χώρας και του λαού της. Και ναι μεν οι πρωθυπουργοί έρχονται και παρέρχονται. Εμείς όμως τι κάνουμε; Εδώ δεν ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.




    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.



    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την χθεσινοβραδυνή πρεμούρα, εμένα μου έμεινε, ότι το πρόβλημά τους δεν είναι το επίσημο DVD, αλλά το αμοντάριστο.

    Κινήθηκαν όλα τα κανάλια , όλα τα κέντρα εξουσίας, για να βρούνε ποιός ανέβασε δευτερόλεπτα, από το DVD.

    Κάτι "πολύ σοβαρό λέγεται εκεί μέσα, για τον Καραμανλή", για να φουντάρει ο Ζαχόπουλος από τον 4ο και για να κινητοποιηθούν όλα τα κέντρα εξουσίας χθές βράδυ.

    Το DVD ρίχνει τον Καραμανλή κατά την γνώμη μου και γι'αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι, αυτοκτονούν, τρελαίνονται, μιλάνε για κλείσιμο της ιστορίας με αίματα.

    Δεν πιστεύω ότι είναι οικονομικό σκάνδαλο, ούτε απλά ότι ο Καραμανλής είναι Ομοφυλόφιλος ή η Νατάσα πηδιώταν με τον Ζαχό.

    Αυτά τα έχει "αφομοιώσει" η κοινή γνώμη.

    Κάτι άλλο που θα προκαλέσει ισχυρό ΣΟΚ κρύβεται.

    Δεν μου αρέσει να συνομωσιολογώ καθόλου, αλλά χθές μου μπήκαν ψύλοι στ'αυτιά, από την τρομερή πρεμούρα που είδα.

    Ο Καραμανλής πέφτει με αυτά που περιέχει το DVD.

    Από αυτό συμπεραίνω, ότι δεν το έχει ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τα άλλα κόμματα. Ισως το έχει το ΛΑΟΣ, μόνον.

    Ισως γι'αυτό ο Καρατζαφέρης, εκστόμισε την παράλογη πρότασή του, για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της Κυβέρνησης και συγκρότηση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ και δεν του είπανε, τι λές βρε σαχλαμάρα.

    Πολλή βρωμιά.

    Χωριάτης

    28 Ιανουάριος 2008 3:06 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε,τι να'ναι αυτό το φοβερό ρε παιδιά που θα ρίξει τον Καραμανλή και δεν αφορά ούτε τις ερωτικές του προτιμήσεις ούτε τη Νατάσα ούτε οικονομικά σκάνδαλα;
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι επικεφαλής μαφιόζικης σπείρας!
    Μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι;
    Λέω μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *