GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργα και ημέρες του Αμβρόσιου ...

.... Εχει καταντησει μονοτονη πλεον η συμπεριφορα του Καλαβρυτων και Αιγιαλειας, Αμβροσιου απεναντι σε οποιονδηποτε προσπαθησει να του α...

....
Εχει καταντησει μονοτονη πλεον η συμπεριφορα του Καλαβρυτων και Αιγιαλειας, Αμβροσιου απεναντι σε οποιονδηποτε προσπαθησει να του ασκησει κριτικη, σχετικη με τα εργα και τις ημερες του στη μητροπολη. Τελευταιο δειγμα της αλαζονικης συμπεριφορας του σταθηκε η αντιδραση του στην κριτικη που δεχτηκε για την πολυτελη επαυλη που κατασκευαζει διπλα στον ναο του Αγιου Νεκταριου στο Αιγιο.
Αντι να παρει αδεια κατασκευης απο την πολεοδομια Αιγιου, ως οφειλε, εχει καταφυγει στην ναοδομια και με διαφορα τεχνασματα καταφερε να του χορηγηθει αδεια απο εκει λες και κατασκευαζει καποιον ναο.
Και ο κοσμος του Αιγιου αναρρωτιεται: Αυτη ειναι η σεμνοτητα και η ταπεινοτητα που επιδεικνυει στο ποιμνιο του; Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, οποιος επιχειρησει να τον κριτικαρει, αυτοματως παυει να ειναι καλος χριστιανος και ανηκει στους αθεους,τους λασπολογους και τους κοινους συκοφαντες. Λες και ο Αμβροσιος ειναι η πρωτη φορα που απασχολει την κοινη γνωμη με τα αυθαιρετα του.
Θυμηθειτε τον πρωην δικαστικο μεγαρο Αιγιου που κατα ενα μεγαλο μερος του ειναι αυθαιρετο, τα καλογερικα στα Τρυπια Αιγιου οπου κατασκευαστηκε ξενοδοχειακη μοναδα αλλα και την υποθεση του κληροδοτηματος Κ.Οικονομου οπου ειχε καταφερει παρατυπως να του χορηγειται μισθος.
Αλλη μια προσπαθεια αποκομισης κερδους ειναι η τελευταια προσπαθεια του Αμβροσιου για την μετατροπη της Παναγιας της Τρυπητης απο ιερο προσκυνημα σε τουριστικο προορισμο με καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα. Σημειωτεον οτι ολες οι μελετες του συγκεκριμενου εργου εχουν δοθει σε μελετητικα γραφεια που ουδεμια σχεση εχουν με το Αιγιο.
Η καθαρα υλιστικη προσεγγιση ,εκ μερους του Αμβροσιου,ολων των θεματων που αφορουν την μητροπολη Καλαβρυτων και Αιγιαλειας ειναι εμφανης και πλεον εχει γινει αντιληπτη απο μεγαλη μεριδα Αιγιωτων και ειδικα απο την νεολαια.
Η τελευταια αποπειρα του δε να επικοινωνησει μεσω μπλογκ με τον κοσμο φαινεται να στεφεται απο απολυτη αποτυχια αφου ολες οι αντιθετες αποψεις διαγραφονται εν ριπη οφθαλμου. Ειναι πασιφανες οτι μοναδικος λογος υπαρξης του συγκεκριμενου ιστολογιου ειναι να για να ευλογησει τα γενια του και οχι για να αφουγκραστει τον κοσμο που εχει τοσες αντιρρησεις για τον τροπο διαχειρισης των θεματων της μητροπολης.
Ο Ασχετος

16 σχόλια

  1. Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΥΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

    ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΛΟΓΚ ???


    Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ..

    ΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ

    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι όντως πολύ ασχετος.


    Αυτο που αποκαλείς βίλα είναι ο Ιδρυμα για τους Αρχιερείς που πηρε απόφαση η ιερα Συνοδος να ιδρύσει όπου θα βρίσκουν καταφύγιο και περίθαλψη οσοι αρχιερείς παύουν την ενεργό θητεία τους και όντας ακτήμονες δεν έχουν που να μείνουν

    Για περισσότερες πληροφορίες καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στο blog Μητροπολίτη

    www.mkka.blogspot.com

    Για ναμην λέει ο κάθε ένας ότι του κατέβει εξυπηρετώντας μόνο την παραπληροφόρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χτίσε και εσύ ναό και οικο ευγηρίας αποσυρθέντων Αρχιερέων με απόφαση της Συνόδου και πάρε αδεια από τη ναοδομία

    Δεν ήξερες δεν ρώταγες?

    Ακουσα δε οτι ο Καλαβρύτων θα φιλοξενήσει και τον αδελφό του εκλιπόντος Αρχιεπισκόπου , που δεν έχει που να μείνει τώρα που ο αρχιεπίσκοπος έφυγε απο τη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bourdologias to anagnwsma sto onoma ths dhmosiografias taxa mou...

    A re asxete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δελτίο Τύπου
    Ιέράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

    Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2007

    "Η ΔΙΣ ενέκρινε την σύσταση και λειτουργία Εκκλησιαστικού Ιδρύματος "ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ"το οποίο θα παρέχει στέγη, τροφή, περίθαλψη και κάθε άλλη προστασία : α)σε Αρχιερείς της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίοι υπερέβησαν το 70ο έτος, β) σε Σχολάζοντες Αρχιερείς, γ) σε εν ενεργεία Αρχιερείς του Κλίματος των Πρεσβυγενών Ορθοδόξων Πατριαρχείων, οι οποίοι κατάγονταιως επι τω πλείστον από τον Νομό Αχαίας και επιθυμούν να εγκαταβιώσουν στην Ελλάδα, δ) σε συνταξιούχους Ιερομονάχους που εγκαταβιούν στον κόσμο και διακρίθηκαν ως πνευματικοί εργάτες του Ευαγγελίου και ε) σε συνταξιούχους Πρεσβυτέρους που διατελούν σε χηρεία και έχουν συμπληρώσει το 75ο έτος της ηλικίας τους εφόσον διατέλεσαν στελέχη της Τοπικής Εκκλησίας και εργάστηκαν στο ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως"


    Kai den diagrafontai oi antithetes apopseis, alla ta ybristika mhnymata kai ta empathh kapoiwn pou grafoun epeidh mallon "den tous ta akoumphse" o Mhtropoliths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως ρε παιδιά ας μην τα κάνουμε
    ίσωμα όλα.

    Ο καλαβρύτων ειναι έντιμος ανθρωπος και απο τους πλέον αξιόλογους Αρχιερείς της Εκκλησίας.

    Φτάνει πια με την στείρα πολεμική της συκοφαντίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τα αυθαιρετα του που εχει γεμισει τον τοπο γιατι δεν λετε κουβεντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kopse th diaspora fimwn anwnyme gia pragmata pou apodeiknyontai entelws nomima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επαναλαμβανω..για τα αυθαιρετα θα μας απαντησετε?? οπως το πρωην δικαστικο μεγαρο Αιγιου,τα καλογερικα στα Τρυπια και την επαυλη??? Οσο και να προσπαθησετε ολα τα τσιρακια του Αμβροσιου μαζι δεν προκειται να μας φιμωσετε. Ο κοσμος το εχει τουμπανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομοτυπα ναι..ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτον θελουμε φαινεται μπερμπαντης και παιχνιδιαρης!οσο για τα αυθαιρετα χεστηκαμε ,εξαλλου ολοι οι ελληνες ετσι χτιζουν.α και η γενειαδα του σκιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ASE RE

    NOMOTUPA NAI NOMIMA OXI.

    O kosmos exei toumpano oti treis tesseris epeidh den t arpaksate exete valthei sth laspologia gia ton Kalavrytwn

    Gia ante na deis mhpws esy den eisai katharos file kai ase tis paparies

    erxesai poly kathysterhmenos sthn prospatheia na to paikseis magkas kai paragwn ths dhmosiografias

    Kane kai kammia ereyna noumero. H dhmosiografia thelei stoixeia kai oxi enan na krazei gia na apodeiksei poso malakas mporei na apodeixtei oti einai, epeidh den t arpaxe nomizontas oti mporouse na ekviasei.

    Katharos ouranos astrapes de fovatai. Ante ston ksadelfoulh sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχα ωραία η προσπάθεια αλλά τρύπα στο νερό..

    Εσένα ρε περίμενε για την Νομιμότητα και ειδικά ο συγκεκριμένος. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι άσχετοι. Ασε ρε

    Αμα δεν ξέρεις μη μιλάς. Πάψε να ακούς τι σου λένε διότι έκτίθεσαι εσυ και οι προθέσεις σου μεγάλε Ασχετε

    Ρώτα να μαθαίνεις καλύτερα επίδοξε "Δημοσιογράφε" για τι μεγέθους άνθρωπο μιλας. Μακάρι να του μοιαζαν και άλλοι Ιεράρχες στη διαφάνεια,το ήθος και το κύρος.

    Κι οσοι μιλαμε ξέρουμε απο το ρεπορτάζ και δεν είμαστε τσιράκια βρέ νούμερο αλλά τα χουμε ψάξει πολύ πριν απο σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xaaxax mathe na ksexwrizeis epitelous ti esti naodomia kai ti poleodomia kai gia poies periptwseis.

    An thes na xtiseis spitaki kai den mporeis na apeythyntheis sth naodomia de sou ftaiei h naodomia gia na les gia aytheraita oute kai h Synodos mega Pantognwsth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολα τα τσιρακια του Αμβροσιου σε διατεταγμενη υπηρεσια. Ποσα παιρνεται δεν μας ειπατε ακομα. Αλλα πρεπει να σας ταιζει καλα. Δεν εξηγειται αλλιως το παθος σας.
    Με τα αυθαιρετα που εχει γεμισει τον τοπο θα μας πειτε τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *