GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τελεσίγραφο" του Πατριάρχη στον Καραμανλή...

, "Μην υποστηρίξεις τον Σπάρτης Ευστάθιο..." . Την γραμμή της ουδετερότητας θα τηρήσει -επίσημα τουλάχιστον- η κυβέρνηση στο θέμ...

,
"Μην υποστηρίξεις τον Σπάρτης Ευστάθιο..."
.
Την γραμμή της ουδετερότητας θα τηρήσει -επίσημα τουλάχιστον- η κυβέρνηση στο θέμα της εκλογής του νέου αρχιεπισκόπου.
Ο Κ. Καραμανλής έχει δώσει εντολή στους δικούς του "μην ανακατευτείτε".
Οι πληροφορίες του εκκλησιαστικού συνεργάτη του Press-gr είναι ότι αυτή η γραμμή αποφασίστηκε ύστερα και από "μήνυμα" που πριν από λίγο καιρό έφθασε από το Πατριαρχείο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Βαρθολομαίος έστειλε κάτι σαν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό να μην υποστηρίξει τον μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο που το Φανάρι δεν τον θέλει.

131 σχόλια

  1. Έλεος,

    Είστε ένα ακόμα δείγμα εμπορικής δημοσιογραφίας. Ούτε μια ιδέα δεοντολογικού πλαισίου, ούτε μια σταλιά ηθικών κανόνων, για το λειτούργημα που καταντήσaτε, χάος άναρχο και αναξιόπιστο...
    Ουσιαστικά, αυτό το ιστολόγιο αποτελεί ορεκτικό για το καθημερινό μας θεματικό γεύμα επικαιρότητας, όπου το κυρίως πιάτο
    το πλασάρει τηλεόραση. Σας συγχαίρω θερμά, που συντηρείτε αυτή την αηδία, που θα θέλατε να λέγεται δημοσιογραφία. Με ειδήσεις προ ιόντα, που επιλέγει ο κάθε τσαρλατάνος να κρίνει ως σημαντικά για εμάς....

    Θα μου πείτε ότι έχουμε ελευθερία και δυνατότητα επιλογής στην ενημέρωση. Μια γλυκιά καραμέλα.... Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τοσες επισκεψεις το ιστολογιο αυτο θα μπορουσε ευκολα αν ηθελε να ειναι εμπορικο (με διαφημισεις κλπ). Που βλεπεις την εμπορικοτητα αυτη τη στιγμη; Τι σε πειραξε στη συγκεκριμενη ειδηση; Γιατι δεν το γραφεις ή γιατι εστω δε γραφεις το επιχειρημα που σε κανει να διαφωνεις; Σε αυτο το ιστολογιο γραφονται καποιες ειδησεις. Οποιος θελει τις διαβαζει - δεν ειναι υποχρεωτικο - και βγαζει τα συμπερασματα του για το ποιες ειναι αληθινες και ποιες οχι. Ουτε εγω πιστευω οτι ολες ειναι αληθινες αλλα νομιζω οτι μπορω να διακρινω τα ακριβη στοιχεια μιας ειδησης απο τα ανακριβη. Προς τι η ειρωνια; Δεν αρκει ενα αρνητικο σχολιο; Εχω βαρεθει να βλεπω τετοιου ειδους σχολια. Ειπαμε: οποιος γουσταρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Συνεχεια απο 4.48) Τι πιο ωραιο απο αυτην την αναρχια του internet δηλαδη; (οχι των 40-50 ζωων που τα σπανε καθε φορα στο κεντρο της Αθηνας μην παρεξηγηθω). Να ξερεις οτι κατι συμβαινει και να μην μπορεις να το πεις γιατι θα σου κανουν μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση; Εξαλλου η διαφορα εδω ειναι οτι μπορει να εκφραστει και η αντιθετη αποψη (αρχη της δημοκρατιας).

    Επισκεπτης του blog αυτου εδω και 2 εβδομαδες και εχω αλλαξει ηδη γνωμη για πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Borei na eiste roufianoi , tsirakia , dimosiografiskoi i oti alo sas lene h eiste. GIA ENA PRAGMA SAS PARADEXOMAI OTI THA BOURASATE NA XETE OIKONIMISEI ME AYTO TO SITE ( KAI NA TO KANETE TSADIRI TOU GOOGLE ADS) KAI DEN TO KANETE.
    keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ειναι αυτος ο τραγος απο σπαρτα και γιατι δεν τον θελει το φαναρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ!!!
    Υ.Γ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕΧ ΕΩΣ 15 ΑΤΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

    ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ronkavlon αν το λες για μενα (ο 4.48 ειμαι) κανεις λαθος. Ενας φοιτητης του πολυτεχνειου που μενω στην εστια ειμαι και απλα αναγνωστης του blog. Αν δεν το ελεγες σε μενα sry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με τι τροπο πιεζει το πατριαρχειο την κυβερνηση... Εχει και αυτο κανενα dvd; Η τα εχει κανει πλακακια με τον Μακη; (!!!) Πλακα κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΣΤΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΩΝ!!!
    Κωστάκης :τι κάνει το μουστακοφόρο αγόρι μου?
    Ζαχό:ειμαί ημίγυμνος στο καναπέ μου τρίβω τις ρόγες μου και σε σκέφτομαι!
    Κωστάκης :πω πω με ερεθίζεις,τι φοράς?
    Ζαχό :ένα ροζ τάνγκα,εσύ?
    Κωστάκης :ένα μπλε στριγκάκι της νατάσας είναι όμως μικρό και με σφίγγει Φοβάμαι μη κλάσω και σκιστεί.
    Ζαχό :μου σηκώθηκε!
    Κωστάκης :χύνω!
    Ζαχό :πάντα πρώτος.Παω να βρω καμία γραμματέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: Τι προκύπτει από τη δικογραφία της γερμανικής δικαιοσύνης


    Δείχνουν Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - υπουργούς για μαύρο χρήμα


    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


    Απολογίες-σοκ τεσσάρων ανώτατων στελεχών της Siemens, με εμπλοκή στα «μαύρα ταμεία» των δωροδοκιών, δείχνουν τους ενόχους και στην Ελλάδα.


    Από τη δικογραφία του πολύκροτου σκανδάλου της Siemens (Εισαγγελία Μονάχου, Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος Βαυαρίας και Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βέρνης), από μαρτυρίες και απολογίες, αλλά κυρίως από την άρση του τραπεζικού απορρήτου για ύποπτους λογαριασμούς και μαύρες εταιρείες, προκύπτουν στοιχεία για:

    1 Πολιτικό χρήμα που διοχετεύτηκε στα κομματικά ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Χορηγός και στους δύο η Siemens.

    2 Δωροδοκίες Ελλήνων υπουργών (Αμυνας, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού) με τη διαμεσολάβηση αχυρανθρώπων, αλλά και για μπαξίσια σε κρατικούς παράγοντες. Λάδωμα για το C4I και για άλλα εξοπλιστικά συμβόλαια.

    3 Μίζες σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ και των θυγατρικών του στο εξωτερικό. Πίσω απ' αυτές φαίνεται ότι βρίσκονται οι «αμαρτωλές» προγραμματικές συμφωνίες με απ' ευθείας αναθέσεις, που φτάνουν και δεσμεύουν τις κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα.

    Μηχανισμός εταιρειών για λάδωμα

    Στο παγκόσμιο σκάνδαλο της Siemens, που για την εξασφάλιση συμβολαίων από 160 χώρες είχε στήσει έναν συγκεκριμένο από την ηγεσία της μηχανισμό εταιρειών «ειδικής αποστολής», διαχειριστών μαύρου χρήματος, εικονικών συμβάσεων και χρηματαποστολών για παραδόσεις μιζών τοις μετρητοίς, η Ελλάδα κατέχει περίοπτη θέση. Ανταγωνίζεται στο ύψος της μίζας τη Νιγηρία, την Κολομβία και το Κουβέιτ, όπως μαρτυρούν οι μεγαλοταμίες της Siemens, που επί χρόνια έστελναν μαύρο χρήμα σε Ελληνες, εκτελώντας την κορυφαία εταιρική εντολή, η οποία περιέχεται σε δέκα γράμματα: «Make profit».

    Η «Ε» σήμερα, μέσα από ντοκουμέντα (καταθέσεις, απολογίες, εμβάσματα, τιμολόγια και δικαστικά έγγραφα) καταγράφει πώς, σε ποιους και για ποια έργα στην Ελλάδα καταγράφεται ότι δόθηκαν μίζες από τη Siemens σε κόμματα και κρατικούς αξιωματούχους ή σε υπηρεσιακούς παράγοντες. Ποιοι κανόνιζαν τις μίζες, ποιοι διαμεσολαβούσαν και πώς ξεπλενόταν το μαύρο χρήμα που έρεε από την Ελβετία, την Αυστρία, το Ντουμπάι κ.ά., προς ενδιάμεσες εταιρείες, προς πορτμπαγκάζ ή τραπεζικές θυρίδες.

    Από τα επίμαχα στοιχεία της φάμπρικας των μιζών της Siemens που κατασχέθηκαν από τις ελβετικές και γερμανικές Αρχές, αλλά και από αυτά που παραδόθηκαν σε ντοσιέ, οικειοθελώς από στελέχη της εταιρείας που «συνεργάστηκαν», με αντάλαγμα μια απαλότερη ποινή, η Ελλάδα... διαπρέπει. Εμφανίζεται στα «μαύρα βιβλία» με εγγραφές από το 1998, που αντιστοιχούν σε άνομες πληρωμές δεκάδων εκατ. ευρώ, για έργα που η Siemens είχε εξασφαλίσει και λίγο προγενέστερα. Αυτές σταματούν το 2006, μετά τα αποκαλυπτήρια των «μαύρων ταμείων».

    Το αποδεικτικό υλικό για το party μιζών της Siemens in Greece αρχίζει από το 1998 και φυσικά από τον ΟΤΕ, κάτι που σημαίνει ότι οι βαλίτσες, οι εικονικές συμβάσεις και οι θυρίδες στην Ελβετία καλύπτουν και την περίοδο προ του 2001 και την παλιά μέθοδο λαδωμάτων. Από το 2001 άλλαξαν οι «ταμίες», οι «θεματοφύλακες», τα δρομολόγια της μίζας, γιατί το σύστημα... έμπαζε.

    Ειδικότερα, στα ντοσιέ με αιτιολογήσεις των μυστικών πληρωμών:

    * Περίοπτη θέση κατέχει η αμαρτωλή σύμβαση 8002 της Siemens με τον ΟΤΕ. Πρόκειται για την προγραμματική συμφωνία, με την οποία ο ΟΤΕ (η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δ.Σ. στις 10-12-1997) δεσμεύθηκε τεχνολογικά με τη Siemens για μια ακόμη πενταετία (1998-2002). Τότε είχε ανακοινωθεί ότι το ύψος της ανάθεσης ήταν 158 δισ. δρχ. για την Siemens και 222,7 δισ. ευρώ για την Intracom.

    Τελικά μόνο η σύμβαση αυτή (απευθείας ανάθεση) έφτασε τα 885 εκατ. ευρώ για τη Siemens. Αβγάτιζε μέχρι και το 2004, με παρένθετες νέες αναθέσεις, τις οποίες προωθούσαν κυβερνήσεις, διοικήσεις του ΟΤΕ και στελέχη του, όπως καταγγέλλεται, με το αζημίωτο.

    Η αντίστοιχη σύμβαση της Intracom ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ. Τα αποκαλυφθέντα πλέον παραστατικά δείχνουν ότι η Siemens πλήρωσε πολλά και πολλούς, βάσει των παραστατικών, που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και φέρουν την ένδειξη «Ελλάδα-Σύμβαση 8002».

    Τα έγγραφα αυτά φανερώνουν πληρωμές από τα μαύρα ταμεία της Siemens τα έτη 1998 και 1999, βρίσκονται στα ντοσιέ με αριθμούς 10300-3-40-37 έως 10300-3-53-9 με πληθώρα «πληρωμών» (φύλλα 308-402 και 278-307). Στις αρχές απομένει η ευθύνη της ταυτοποίησης των δικαιούχων, σε όσες περιπτώσεις δεν δόθηκαν μετρητά και όπου δεν εμφανίζονται ως δικαιούχοι παρένθετα πρόσωπα.

    * Η επεισοδιακή εγκατάσταση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, του C4I, δεν άφησε μόνο υποψίες γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Αφησε και αποδείξεις, ότι γι' αυτό το έργο δόθηκαν μίζες τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ από τη Siemens σε κρατικούς αξιωματούχους.

    Η Siemens ήταν βασικός υποπρομηθευτής και υποκατασκευαστής του έργου, που, όπως φαίνεται, έκανε και το «παιχνίδι» για λογαριασμό της αναδόχου κοινοπραξίας, επικεφαλής της οποίας ήταν η αμερικανική SAIC. Το συνολικό κόστος της σύμβασης που ανετέθη από το υπουργείο Αμυνας έφτασε τα 250 εκατ. ευρώ, ενώ η Siemens πέραν της άμεσης συμμετοχής της εμφανίζεται να έχει διαχειριστεί περίπου 160 εκατ. ευρώ, διαπραγματευόμενη και αναθέτοντας τμήματα του έργου σε τρίτους.

    Από τα επίσημα στοιχεία (καταθέσεις, απολογίες, «μαύρα» παραστατικά, ανορθόδοξες διαδρομές εμβασμάτων κ.ά.) φαίνεται ότι η Siemens «πότισε» ψηλά για να πάρει το έργο (το 2002). Ομως, και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες (τέλος του 2004 και εντεύθεν) έδινε μπαξίσια προκειμένου τα αρμόδια υπουργεία (Αμυνας και Δημόσιας Τάξης) να παραλάβουν το σύστημα και να την εξοφλήσουν!

    Πάντως, το C4I φαίνεται ότι χρησιμοποιείται με την κωδική ονομασία Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας - 2004 και ως «μπουζουργιέρα» για την εξασφάλιση, από τη μητρική, και άλλων μιζών που κατευθύνθηκαν σε στελέχη των υπουργείων Αμηνας και Δημόσιας Τάξης μέσω της Siemens Ελλάς, για άλλα συμβόλαια ή και για lobbing.

    * Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και παραστατικά «χορηγιών» της Siemens προς στελέχη του ΟΤΕ, που «μερίμνησαν» για την εξαγωγή των αμαρτωλών προγραμματικών συμφωνιών και των διά βίου προμηθευτών του Οργανισμού στις χώρες, όπου αυτός επένδυε.

    Υπάρχουν μαύρες εκταμιεύσεις για συμβάσεις της Globul (εταιρεία κινητής του ΟΤΕ στη Βουλγαρία), της Armentel (ο ΟΤΕ ήλεγχε το 90% της αρμενικής εταιρείας μέχρι τις αρχές του 2007) και της Romtelecom (ο ΟΤΕ κατέχει από το 1998 το 54,01% στη Ρουμανία).

    Αυτά είναι προς στιγμήν ορατά, καταγεγραμμένα στην επίσημη δικογραφία και στα χέρια της «Ε».




    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/01/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι με τι τροπο πιεζει το πατριαρχειο την κυβερνηση... Εχει και αυτο κανενα dvd; Η τα εχει κανει πλακακια με τον Μακη; (!!!) Πλακα κανω...

    29 Ιανουάριος 2008 5:16 πμ

    το πατριαρχείο δεν πίεζει απλώς ο καραμανλής θέλει να τα έχει καλά με τον πατριάρχη γιατί μπορεί να τον βοηθήσει αργότερα σε κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΣΤΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΝΩΝ!!!
    Κωστάκης :τι κάνει το μουστακοφόρο αγόρι μου?
    Ζαχό:ειμαί ημίγυμνος στο καναπέ μου τρίβω τις ρόγες μου και σε σκέφτομαι!
    Κωστάκης :πω πω με ερεθίζεις,τι φοράς?
    Ζαχό :ένα ροζ τάνγκα,εσύ?
    Κωστάκης :ένα μπλε στριγκάκι της νατάσας είναι όμως μικρό και με σφίγγει Φοβάμαι μη κλάσω και σκιστεί.
    Ζαχό :μου σηκώθηκε!
    Κωστάκης :χύνω!
    Ζαχό :πάντα πρώτος.Παω να βρω καμία γραμματέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΘΛΙΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΦOΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΣΦOΓΓΟΚΩΛΑΡΟΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΦOΓΓΟΚΩΛΑΡΟΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ,ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΚΩΣΤΑΚΗ-ΝΑΤΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ!
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΕΡΕΝΣ,ΑΥΤΙΑΣ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε κολόπαιδα αριστεροκομμούνια, να χαίρεστε που ζείτε το 2008 κι όχι το 1968 γιατί θα τρώγατε τις βραχονησίδες στην μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. --- Όταν οι ανθέλληνες εβραιολάτρες χριστιανοί μοναχοί με αρχηγό τον ΜΟΝΑΧΟ Σχολάριο (μετά την προδοσία Γενάδιος) παρέδωσαν την Κωνσταντινούπολη στους τούρκους, ΖΗΤΗΣΑΝ στην συμφωνία με τον Μωάμεθ διάφορες απαιτήσεις! Μια από τις πολλές απαιτήσεις ήταν και η μη καταπάτηση της Περιουσίας των Μοναστηριών και αναγνώρισης αγοράς πώλησης μετοχίων (τεραστίων τμημάτων γης, χιλιάδες στρεμμάτων αγρών, μόνον από μοναχούς), σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Χαλκιδική και Σιθωνία. Ένα από αυτά τα μετόχια ήταν και αυτό στο «Πόρτο Καρά». Όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος ελευθέρωσε την Σιθωνία, έκανε νόμο τα κατακτημένα εδάφη, να ανήκουν ΟΛΑ στο δημόσιο και το κράτος με κληροτεμάχια θα τα μοιράσει. Οι ανώμαλοι φύσεως (θεληματική ατεκνία) μοναχοί, δεν έβγαλαν άχνα σαν νικημένοι φιλότουρκοι! Οι αγρότες μοίρασαν τα χωράφια και το θέμα ξεχάστηκε! Ο ανθέλληνας βασιλεύς Κωσταντίνος (ο δειλός που δεν πήγε να πολεμήσει στην Μ. Ασία σαν τον Μέγα Αλέξανδρο), για να καρπωθεί το δάσος του Μαυροβουνίου, ανέτρεψε τον νόμο αργότερα. Πέρασαν χρόνια μέχρι να έρθει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ελλήνων (Κύπρου, Πόλης) Καραμανλής (Θείος) και τότε οι ανώμαλοι φύσεως (θεληματική ατεκνία) μοναχοί τα ζήτησαν (17.000 στρεμ.) σαν τάχα δικά τους και ΠΑΛΙ. Αν δεν ήταν ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ελλήνων (Κύπρου, Πόλης) Καραμανλής και ο φίλος αυτού Καράς να δώσουν θάρρος στους ανώμαλους φύσεως (θεληματική ατεκνία) μοναχούς, στέλνοντας ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ να δείρουν αγρότες εκεί, το μετόχι δεν θα το πουλούσαν οι ανώμαλοι φύσεως μοναχοί στον Καρά. Τώρα τα ΠΑΣΟΚια με τους εβραίους Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου και με αντιπρόσωπο τον Στέγγο έκαναν «Α.Ε.» το μετόχι και κατακλέβουν τον Ελληνικό λαό! Ενώ η ΝΔ μιά και με τον ΔΙΚΟ της προδότη Κύπρου, Κ. Καραμανλή έγινε η αγορά ΣΙΩΠΑ! Ίδια τα φασιστικά αρχηγικά γουρούνια ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ανώμαλοι μοναχοί!www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχει τον λογο ο Πατριάρχης για τον ποιον θα εκλεξουν Αρχιεπίσκοπο??
    Ο Σπάρτης απο οτι λέγουν ειναι πολύ αξιος μητροπολίτης με μεγάλο έργο.
    Ποια είναι τα κριτήρια τους??
    Γιατι επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας??

    Κανονικά έπρεπε να τον εκλέγει ο λαος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. THLEASTY--->episis einai to monadiko kanali pou to sabatokyriako exei 12 ores ekpompes gia to stoixhma!!!to exei kanei o giokas koumartzo-kanalo ..se ligo tha paizoun zaria!!!!ase poy diafhmizoun kseni etaireia stoixhmatos!!!
    einai fainetai sta nea metra toy LAOS gia thn katapolemisi tou ethismou ston tzogo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να μην τον θελει τον Σπαρτης
    αυτος ο μαφιοζος ο Φαναριωτης...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Η "ΙΕΡΗ" ΜΑΣ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΗΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA(ΒΛΕΠΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ) ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ)ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΓΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ(ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

    Ο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άρχισαν τα όργανα
    σήκω απ' τη θέση σου
    χόρεψε ζεϊμπέκικο
    λύγισε τη μέση σου
    Χτύπησε τα πόδια σου
    πάνω στον ασήκικο σκοπό
    έτσι μου γουστάρεις
    έτσι σ' αγαπώ

    Άρχισαν τα όργανα
    το παλιό ντερβίσικο
    να μη μου το χόρευες
    θα 'τανε αφύσικο
    Χόρεψε κορίτσι μου
    παλαμάκια εγώ θα σου χτυπώ
    έτσι μου γουστάρεις
    έτσι σ' αγαπώ

    Άρχισαν τα όργανα το
    μπουζούκι εργάζεται
    να το το κορίτσι μου
    σειέται κι ετοιμάζεται
    Φτου σου κοπελάρα μου
    έ ρε τι μου κάνεις πω πω πω
    έτσι μου γουστάρεις
    έτσι σ' αγαπώ
    Με αυτά που πρόκειτε να συμβούν σε λίγες μέρες με τις κοπελιές τον κόβω τον μακαρίτη να επιστέφει πίσω
    Είπαμε, περνάμε πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ πάντως είμαι υπέρ του Άνθιμου, αυτός είναι ο μοναδικός που μπορεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του Χριστόδουλου. Ο Χριστόδουλος κατάφερε να συζητιέται ακόμα και μέσα στους κόλπους της ΝΔ ο διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας. Ελπίζω ο Άνθιμος να καταφέρει επιτέλους να λύσει την εκκλησία από τα δεσμά του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Η "ΙΕΡΗ" ΜΑΣ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΗΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA(ΒΛΕΠΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ) ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ)ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΓΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ(ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
    Ο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ
    ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!
    gia soy re terens antivasilike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα λέτε μισά, δεν τα λέτε ολόκληρα. Η μισή αλήθεια μπορεί να εμφανιστεί και ως ψέμμα.

    Ιδού ολόκληρη η αλήθεια

    Αυτή τη στιγμή στα ΜΜΕ διεξάγεται μία ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ εκστρατεία ΥΠΕΡ του Ιερωνύμου Θηβών. ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και οι περισσότεροι πολιτικοί εμμέσως ή σαφώς υποστηρίζουν τον Θηβών. Το ίδιο και ο Πατριάρχης. Όλοι πάνε για τον Θηβών.

    Όμως τελικά θα εκλεγεί ο Σπάρτης. Γι' αυτό όταν ο Πατριάρχης ζητάει από κάποιους να "μη στηρίξουν τον Ευστάθιο Σπάρτης" και βάζει άλλους να κάνουν το παν για τον Ιερώυμο, ουσιαστικά ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ.

    Λοιπόν, μια που είστε ανεξάρτητοι όπως λέτε, προσέξτε ΠΟΙΟΥΣ καλούν στα κανάλια οι δημοσιογράφοι. Κατά 90% είναι υποστηρικτές του Ιερωνύμου με προεξάρχοντα τον ανεκδιήγητο Ζακύνθου.

    Κατά τη γνώμη μου ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ λόγος για να ΜΗΝ εκλεγεί ο Θηβών είναι ότι τον υποστηρίζει ο Ζακύνθου! (ξέρετε, αυτός με τις συνεντεύξεις στο Πέντχαουζ, με τις δηλώσεις για πλερέζες έξω από το σπίτι του Χριστόδουλου κλπ).

    (Και για να σας ενημερώσω η επιλογή της κυβέρνησης δεν είναι ούτε ο Σπάρτης ούτε ο Θηβών, είναι ΑΛΛΟΣ! αλλά θα έρθει τρίτος...)

    ΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα έργα του Χριστόδουλου είναι τρία.

    1. έφερε την Εκκλησία κοντά στους νέους, την έβγαλε από το καβούκι της και τη γέμισε

    2. απέδωσε στην Εκκλησία λόγο και ρόλο. την έκανε και πάλι Εθναρχούσα, όπως της αρμόζει, με την ευκαιρία της απουσίας αξιόπιστου λόγου από άλλους

    3. το μεγαλύτερο έργο του δε ήταν το εξής. Αφήνω άλλους να το πουν:

    http://www.antibaro.gr/religion/zouraris_papas.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. modus vivendi

    Τι ζόρι τραβάς 22χρονε;
    Προβολή θέλεις και πουλάς δήθεν αντίσταση και δήθεν μαγκιά;
    Αφού δεν σ' αρέσει πάρε δρόμο και πήγαινε για το γάλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Σπάρτης είναι από τις άξιες υποψηφιότητες.
    Όσο για τον Βαρθολομαίο αυτός σίγουρα θα χαιρόταν πολύ αν έβγαινε κάποιος σαν τους φίλους του Ζακύνθου και Στυλιανό Αυστραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Για μία ακόμη ημέρα , οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση , μία υπόθεση συναλλαγής , στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, κυβερνητικά στελέχη , ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και πλείστοι άλλοι . Ένα θέατρο σκιών, οι πρωταγωνιστές του οποίου , με προεξάρχοντα τον κ. Καραμανλή, αποστρέφονται την έννοια της ευθύνης .
    Ο κύκλος της συναλλαγής, που σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου , δεν έχει τέλος .
    Στην επιχείρηση συγκάλυψης που επιχειρείται , ευτελίζονται θεσμοί για να προστατευτεί ένα σύστημα διαφθοράς και σήψης.
    Όποιες προσπάθειες και να επιχειρήσουν, ας είναι για ένα βέβαιοι: Θα πέσουν στο κενό.
    Αντί να ανταλλάσσουν επιστολές , ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους , αφού ο κ. Κλαδάς θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί και ο κ. Καραμανλής , να έχει δώσει λύση στην υπόθεση του βουλευτή του κ. Κουκοδήμου.
    Καλούμε για άλλη μια φορά, τον κ. Καραμανλή και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς , να αποδεχτούν την συνολική πρόταση ευθύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα διαφθοράς που πλήττουν τον δημόσιο βιο.
    Τωρα θα ου πεις πως μπορει να γίνει αυτή με μια κυβέρνηση που είναι χωμένη μέσα στη διαφθορά και τη ρεμούλα?
    Δεν υπάρχουν ελπίδες , ότι στην υστάτη στιγμή κάτι θα αλλάξει. Ο λαός ελπίζει και γνωρίζει καλά ότι οι μήνες των είναι μετρημένοι…
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτος ο Βησσαρίων που κανει
    quote o ημιπαραφρων Ζουραρις
    ειναι το γνωστο καλα διατηρημενο
    λειψανο;

    A ρε Ελλαδαρα με τους Ζουραριδες
    και τους Χριστοδουλους σου
    οταν οι αλλοι φτιαχνουν Οξφορδες, ΜΙΤ και διαστημικα τηλεσκοπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι Αργοναύτες ήταν αυτοί που, σύμφωνα με τον μύθο, έκτισαν τον ναό του Απόλλωνα Αιγλήτου ή Αστεάλτα στην Ανάφη για να τον ευχαριστήσουν όταν φανέρωσε το νησί μπροστά τους εν τω μέσω σφοδρής καταιγίδας. Τον ίδιο αρχαιολογικό χώρο πλέον επιχειρεί να «αξιοποιήσει» τουριστικά η Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας στην οποία ανήκει το μετόχι της Παναγίας Καλαμιώτισσας - Ζωοδόχου Πηγής που ιδρύθηκε στα νεότερα χρόνια επάνω στα ερείπια του αρχαίου ναού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @
    the bloopers team

    Δεν είπε "θανάτου", είπε "κοίμησης".
    Εγώ μόνο την Κοίμηση της Θεοτόκου ξέρω.
    Ο Αλογοσκούφης ξέρει πιό πολλά και τα ξέρει πιό καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10.26

    ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ
    ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΘΗΡΑΣ,
    ΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α ρε φουκαρά Bill Gates, τι μαλακίες ακούς στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από χθες στις 5.15 τα ξημερώματα ο Μακαριότατος είναι πλέον Μακαριστός. (Ο δε μητροπολιτικός ναός Αθηνών, με όλους τους πολιτευόμενους να παρελαύνουν από εκεί για ψηφοθηρικούς λόγους, «μικροπολιτικός» ναός Αθηνών- αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...)

    Ο εκλιπών υπήρξε εξόχως χαρισματικός και ως εκ τούτου ανεπανάληπτος.

    Ευτυχώς, ας μου επιτραπεί να το πω, καθώς το έργο του Χριστόδουλου Α΄ ήταν πρωτίστως πολιτικό και ελάχιστα εκκλησιαστικό. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος κατόρθωσε να συνενώσει γύρω από το πρόσωπό του τις διάσπαρτες, οριζοντίως του πολιτικού φάσματος, υπερπατριωτικές δυνάμεις και να καταστεί ένας άτυπος, πλην υπαρκτός και αναγνωρίσιμος, πόλος στην πολιτική σκηνή του τόπου.

    (Κατά τούτο, λοιπόν, οι τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού που θα του αποδοθούν είναι οι αρμόζουσες.) Τις ημέρες της παντοδυναμίας του, προτού φθαρεί από τα σκάνδαλα του περιβάλλοντός του, είναι αμφίβολο αν υπήρχε πολιτικός με φιλοδοξίες που να μη σκεπτόταν μήπως αυτό που ήθελε να πει θα προκαλούσε «την αντίδραση του Μακαριότατου». (Δείτε ποιοι προσέρχονται δακρύοντες από χθες να προσκυνήσουν το σκήνωμά του και δεν νομίζω να διαφωνήσετε με τη διαπίστωση...)

    Ωστόσο, το χρησιμοποιούμενο κατά κόρον, από δημοσιογράφους και πολιτικούς, στερεότυπο ότι ο μακαριστός Χριστόδουλος Α΄ «σφράγισε» με το πέρασμά του τα εκκλησιαστικά πράγματα της Ελλάδος δεν ευσταθεί. Το δημιούργημα του Αρχιεπισκόπου ήταν συνυφασμένο με τη χαρισματική προσωπικότητά του: τη ρητορική δεινότητά του, την επικοινωνιακή δεξιότητά του, τη μεταδοτικότητα του συναισθηματισμού του.

    Ουδείς εκ των υπαρχόντων ιεραρχών είναι σε θέση να το συνεχίσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενόσω ο Αρχιεπίσκοπος είχε αποσυρθεί από το προσκήνιο και αγωνιζόταν για τη ζωή του, το προσπάθησε επανειλημμένως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, με διάφορες δηλώσεις του επί πολιτικών θεμάτων, αλλά κανείς δεν του έδωσε την παραμικρή σημασία- ούτε καν οι παραπολιτικές στήλες. Οταν το έκανε όμως ο Χριστόδουλος Α΄ ουδείς μπορούσε να τον αγνοήσει. Η κληρονομιά του λοιπόν μένει στους πολιτικούς. Το πολύ πολύ ο διάδοχός του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο να λάβει το όνομα του προκατόχου του ως Χριστόδουλος Β

    (PANDORA , 29.1.08)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 29 Ιανουάριος 2008 10:19 πμ

    Έχουμε όμως πρωθυπουργό με ... φυλακτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:16
    Se poia paraekklisiastiki omada anoikei ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη.

    Είναι καλό σημάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ
    29 Ιανουάριος 2008 5:41 πμ

    Κάνεις λάθος . Στο Βυζάντιο ο σφογγοκωλλάριος ήταν υψηλό και έμπιστο αξίωμα δίπλα στον αυτοκράτορα διότι πάντα υπήρχε φόβος δολοφονίας στην μοναχική στιγμή του χεσίματος . Αυτό το αξίωμα βρήκε μεγάλη άνθηση τα χρόνια της πορνο-Μιμής στην ροζ βίλλα της αγράμπελης . Πλείστοι όσοι ασήμαντοι πολιτικόι , παπάδες , αστρολόγοι , δημοσιογραφίσκοι , κονόμησαν πολύ χρήμα ασκούντες αυτό το αξίωμα .
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Άρχισαν τα όργανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Που γράφετε για τον Κόκκαλη ρε παιδιά;
    Δεν βρίσκω τίποτα.
    Τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ του ΠΕΤΡΟΥ εννοώ, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, συνεργάτη της SIEMENS κ.λ.π.
    Σε ποιό topic είναι τα αποκαλυπτικά σας σχόλια;
    Μόνο για παπάδες βλέπω εδώ μέσα.
    Το press-gr κάνει παπαδολογία.
    Τι έγιναν τα άλλα θέματα;
    ΣΩΚΡΑΤΗ γιατί δε λένε για σένα, σε φοβούνται ή μήπως είναι όλοι γαύροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. babis,

    ακόμα να συνέρθεις από τη φάπα των εκλογών....


    το πασοκ έρχεται... ποιό πασοκ? του γαπ (25%) ή του βάγγου (5%)?

    καλό ύπνο και καλά σαράντα... θάψτε το πτώμα, ρίξτε και ασβέστη, βρώμισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Etsi opos ta leei kai akoma xeirotera..
    Ayti tin foto tin eida sto Praktoreio www.romfea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ti vrika????

    http://hellas-fos.blogspot.com/2008/01/blog-post.html

    makis anypotaktos

    to skoupidi tis koinonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βρε παιδιά αυτός ο Ζουράρις τι ρόλο παίζει;
    Στο δικό μας πλανήτη ζει;
    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΗΔΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΑΝΤΡΟΠΩΦ,(ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΚΙΛΥΒΑΝΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ, ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ) ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ Ε.Σ.Σ.Δ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SHOW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δηλαδή στις 07/02 θα έχουμε καινούργιο Αρχητράγο?? Θα μαζευτούν όλα τα μαύρα τραγιά και θα εκλέξουν τον Αρχητράγο πριν από μας για μας? Ας κάνουν εκλογές και να πάμε να ψηφίσουμε, αν τολμάνε!!
    Αλλά η Αρχητραγική Μαφία, που να κάνει τέτοια πράγματα??? Θα πέσουν όλοι οι πολυέλεοι!!
    Εδώ και τώρα χωρισμός εκκλησίας και κράτους!! Αρκετούς αιώνες τρώνε από τις σάρκες μας εις βάρος του Ελληνισμού!!
    Ουστ αποδώ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποιός είναι αυτός ?

    Greek police said on Friday they have arrested a man suspected of selling corporate secrets from France's Dassault Group, including data on weapons systems.
    "This 58-year-old mathematician was wanted since 2002 after Dassault contacted Greek authorities," a police official, speaking on condition of anonymity, told Reuters.

    "He is responsible for causing damages in excess of $361 million to the company and he has sold this corporate data, including information on weapons systems, to about 250 buyers through the Internet," the official said.

    Police suspect the man of selling the data to buyers in Germany, Italy, France, South Africa, Brazil, as well as countries in Asia and the Balkans.

    "The man hacked into the company's computer system and got possession of the data," the official said.

    Police officers accompanied by computer experts raided the central Athens apartment the man was renting under an assumed name and said he was very competent in covering up his electronic footprints.

    "He is one of the world's best hackers, using the nickname ASTRA, but we are also looking for an accomplice in the United Kingdom who helped him locate buyers online," the official said.

    Dassault Group and its subsidiaries are a major player in civil aviation and the military sector.

    The police official said the man would be taken to the prosecutors to be charged

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 12:34
    Ο Ζουράρις είναι η άλλη όψη του νομίσματος που γνωρίσαμε ως ΑΓΙΟΣ!
    UFO και οι δυο με τη διαφορά ότι ο ένας την έχει δει Ελληνορθόδοξα, ενώ ο άλλος κοσμοπολίτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη.

    Είναι καλό σημάδι?


    TO KΩΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΥΝΕ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φόβος μην ρίξουν μουσουλμάνοι καμιά βόμβα, sthn khdeia toy Xristodoyloy. Θα πάει άδικα κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως και όλες οι υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες της τριτοκοσμικής Ελλάδας, είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
    Οι γκόμενες στο 134, πιο πολλά ξέρουν από αυτούς τους άχρηστους κρατικοδίαιτους υπαλληλάκους ντεμέκ κομπιουτεράδες της κακιάς ώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αγαπητοί μου φίλοι
    Χρήσιμα συμπεράσματα και αντικειμενικές διαπιστώσεις.

    H Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε λίγους μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές, ως μέρος της κρίσης που περνά η χώρα. Δεν μπορεί, δεν θέλει ν' αλλάξει τα πράγματα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να υπερασπίσει τον πολίτη. Υπηρετεί λίγους, ισχυρούς και τα κυκλώματα που έφτιαξε.
    Σήμερα, είναι όμηρος αυτών των συμφερόντων. Είναι όμηρος του κυκλώματος της διαφθοράς. Έτσι, η κρίση γίνεται ακόμα πιο βαθιά. Διότι δεν γνωρίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός, ποιος κυβερνά τον τόπο. Κι είναι αμείλικτο το ερώτημα, και για τον πρωθυπουργό και για την κυβέρνηση, που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.»

    Ποιος τους κρατάει;

    «Ποιος τους κρατάει; Τους κρατάει ένας βουλευτής που διαμεσολάβησε, για να υπηρετήσει συμφέροντα εκδοτικά, οικονομικά ή κομματικά; Τι κρύβει αυτός ο βουλευτής; Ποιον κρύβει; Ποιον κρατάει; Και δεν μας ενδιαφέρει η λεγόμενη «ροζ» πτυχή της ιστορίας.
    Ενδιαφέρει, το ΠΑΣΟΚ και τον Ελληνικό λαό, το πώς ασκείται η εξουσία σ' αυτή τη χώρα. Το, αν έχουμε πραγματική δημοκρατία ή αν έχουμε έλεγχο των πάντων από μια σπείρα κυκλώματος διαφθοράς.
    Ποιος κρατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος κρατά τους υπουργούς και συνεργάτες του πρωθυπουργού; Ποιος κρατά τον ίδιο; Η Νέα Δημοκρατία θέλησε να υπονομεύσει τους δημοκρατικούς θεσμούς, για να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα και τώρα τα συμφέροντα κρατάνε τη Νέα Δημοκρατία.»

    Φτάνει πια

    «Ποιον συμφέρει η απάθεια του Ελληνικού λαού; Μόνο τους ισχυρούς και τους λίγους. Μόνο εκείνους που κρατάνε τα ηνία της εξουσίας. Μόνο εκείνους που έχουν συμφέρον, να μην ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός, να μην οργανωθεί ο Ελληνικός λαός και να μην πει 'φτάνει πια'.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ λέμε 'φτάνει πια', γιαυτο οι μήνες των είναι μετρημένοι..

    Με εκτίμηση

    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Που γράφετε για τον Κόκκαλη ρε παιδιά;
    Δεν βρίσκω τίποτα.
    Τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ του ΠΕΤΡΟΥ εννοώ, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, συνεργάτη της SIEMENS κ.λ.π.
    Σε ποιό topic είναι τα αποκαλυπτικά σας σχόλια;
    Μόνο για παπάδες βλέπω εδώ μέσα.
    Το press-gr κάνει παπαδολογία.
    Τι έγιναν τα άλλα θέματα;
    ΣΩΚΡΑΤΗ γιατί δε λένε για σένα, σε φοβούνται ή μήπως είναι όλοι γαύροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε σεις, μήπως το press-gr γράφετε μέσα στις εγκαταστάσεις της INTRACOM?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μήπως έχει καμιά σημασία, ότι τη μάνα του Πετράκη τη λένε ΣΑΡΑ;;;;;
    Ξεβρακωθείτε τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Βρε Babis, βρε αγόρι μου, βρε γλυκό μου παιδί, πάρτο χαμπάρι επιτέλους - το ΠΑΣΟΚ θα ξαναβγεί του αγίου πέους. Πάρε το Γιωργάκη σου να πιείτε καμιά μπυρίτσα, να μιλήσετε για ΜΚΟ και συμμετοχική δημοκρατία και άσε μας στην ησυχία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σημασία έχει ότι η ΑΕΚ πήρε τον ΚΑΛΟΝ. Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Χέστε μας με τον babis και τους παπαρολόγους εδώ μέσα. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ:

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση
    του Mohamed Kallon. Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών.
    Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Mohamed Kallon δήλωσε στο aekfc.gr:

    «Είναι πολύ καλό για μένα που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει τις φιλοδοξίες της. Ξέρω ότι η ΑΕΚ παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετέχει στο Κύπελλο UEFA. Γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ομάδα από την περίοδο που αγωνιζόμουν στη Μονακό μαζί με τον Άκη Ζήκο και προσπαθούσε από τότε να με πείσει να έρθω στην ΑΕΚ. Μου είχε πει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και ότι η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη. Είχα παίξει αντίπαλος της ΑΕΚ για το Κύπελλο UEFA όταν ήμουν στην Ίντερ και, μάλιστα, είχα πετύχει γκολ στο παιχνίδι στο Σαν Σίρο. Στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνεις ένα… «διάλειμμα» για να δεις τι σου συμβαίνει. Εγώ το τελευταίο διάστημα είχα αρκετά μικροπροβλήματα και γι αυτό είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο παιχνίδι και θέλω να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτή τη στιγμή έχω μια εβδομάδα μπροστά μου προκειμένου να ετοιμαστώ για το επόμενο ματς. Πρέπει να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και ήρθα στην ΑΕΚ για να παίξω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.youtube.com/watch?v=xIOUahgfAeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!


    ΘΑ ΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΔΟΥΛΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!!!


    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.youtube.com/watch?v=KBkIlT2dY_k

    Football Manager 2008 - Best Goal Ever!!!!!
    Benfica vs. Camacha Goal by Mohamed Kallon....fm8 slb portugal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πανικός για την Siemens...
    .......
    Είπαμε ότι επικρατεί ομερτά στις ηγεσίες των κομμάτων για το σκάνδαλο Siemens. Ταυτόχρονα επικρατεί όμως και πανικός. Προσπαθούν να επιβάλουν "σιγή". Δύσκολο όμως.
    Την σκυτάλη των αποκαλύψεων παίρνει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ . Σήμερα Τρίτη στις 11 το βράδυ οι Αλ. Παπαχελάς, Τ. Τέλλογλου και Σ. Παπαϊωάννου στην εκπομπή "Οι Νέοι Φάκελοι" (http: //folders. skai.gr/) , έχουν ανακοινώσεις ότι θα κάνουν αποκαλύψεις για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens. Θα κλάψουνε ...μανούλες με το θέμα αυτό που έχει πολύ μεγάλη ουρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δηλαδή θα πούνε και για τον Κόκκαλη;
    Γιατί όλοι οι λαλίστατοι bloggers κάνουν κακά τους, όταν αναφέρεται το όνομα του Σωκράτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο μόνος ρόλος της εκκλησίας είναι οι φιλανθρωπίες. Αλλά που. Η εκκλησία μας είναι πάμπλουτη αλλά κρατάνε τα λεφτά για να τα χαίρονται με αγοράκια

    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,
    δε μας λες κάτι για τον Κόκκαλη;
    (πανες έχει στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ της γειτονιάς σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Οι δύο υποθέσεις Ζαχόπουλος-Πρώτο Θέμα συνδέθηκαν εξαιτίας των προσπαθειών εξαγοράς μετοχών της εφημερίδας.

    Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι πίσω από την υπόθεση εξαγοράς της εφημερίδας μάλλον βρίσκεται ο Αλογοσκούφης (πάλι αυτός) ενεργών όχι ακριβώς υπέρ Καραμανλή αλλά υπέρ των προσωπικών του φιλιδοξιών.

    Απορώ που το press.gr ενώ δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί αυτή τη φορά χάνει... το δάσος.
    Για ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Φίλε 1.54

    από την υπόθεση των υποκλοπών και μετά,και ειδικότερα από την στιγμή της αποκάλυψης του κέντρου παρακολουθήσεων στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (όχι δεν ήταν το προπονητήριο του ΠΑΟ,μην μπερδεύεστε) ,το όνομα αυτό δεν αναφέρεται από κανέναν.
    Και φυσικά ούτε εγώ πρόκειται να το αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "Ο Βαρθολομαίος έστειλε κάτι σαν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό να μην υποστηρίξει τον μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιο που το Φανάρι δεν τον θέλει". Τώρα ο Οικουμενικός δεν κάνει πολιτική παρέμβαση; Ακούσατε τίποτα διαμαρτυρίες από τους εκσυγχρονιστές; Ο οικουμενικός γιατί παρεμβαίνει και ο Καραμανλής του βουλώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Θέμα: Τα (ιερά) τέρατα και τα (λαβωμένα) θηρία
    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, Γ.Γ. του ΔΣ/Δ21
    Ημερομηνία καταχώρησης: 23 Ιανουαρίου 2008

    Ο Walter Lippmann, o Walter Cronkite, ο Bob Woodward, ο Carl Bernstein, ο Dan Rather, o Ted Koppel, o Peter Jennings, o A.M. Rosenthal, η Flora Lewis, και πολλοί άλλοι όμοιοί τους, έκαναν καριέρα δημοσιογράφου στις ΗΠΑ, τον 20ο αιώνα. Υπήρξαν διανοούμενοι, έπαιξαν και πολιτικούς ρόλους, άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στην εποχή τους, τους μνημονεύουν πολλά χρόνια μετά τον θάνατο ή την συνταξιοδότησή τους, αλλά κανένας τους δε βρέθηκε να παίζει με εκατομμύρια δολάρια – και δη «μαύρα».
    Κανένας τους δεν αποκάλυψε φωτογραφικό υλικό από «προσωπικές στιγμές» δημοσίων προσώπων, κανένας τους δεν έκανε εκβιασμούς ή δεν κατηγορήθηκε για εκβιασμό.
    Έζησαν στις ΗΠΑ, την πατρίδα του «άγριου καπιταλισμού», αλλά ουδέποτε ξιπάστηκαν από τη χλιδή.
    Έζησαν σε βίαιες εποχές, όπου η χώρα τους βρέθηκε μπλεγμένη σε σκοτεινούς πολέμους. Έπαιξαν ρόλους καταλυτικούς, συγκρούστηκαν με μιαν αμείλικτη εξουσία, αλλά ποτέ δεν έγιναν οι ίδιοι ιταμοί, υβριστές, βίαιοι.
    Έδειξαν απίστευτο θάρρος, αλλά ουδέποτε υπήρξαν θρασείς. Είχαν παιδεία, είχαν ήθος, είχαν λόγο, είχαν απήχηση.
    Δεν υπήρξαν «άγιοι». Έζησαν σε μια απολύτως ανταγωνιστική κοινωνία, σε εποχές που άνθιζε η «επικοινωνιακή αγορά». Έπαιξαν όλα τα κόλπα του επικοινωνιακού ανταγωνισμού, αλλά ποτέ δεν ευτελίστηκαν.
    Συγκρούστηκαν με προέδρους, κάποιες φορές και με ολόκληρο το σύστημα διακυβέρνησης των ΗΠΑ. Ποτέ δεν έγιναν αλαζονικοί.
    Υπήρξαν αδυσώπητοι στην κριτική τους. Ποτέ δεν υπήρξαν προπέτες, αυθάδεις και «ξερόλες».
    Δεν ήταν αδιάφοροι για την απήχησή τους. Αντίθετα υπήρξαν, όλοι τους, ιδιαίτερα «εμπορικοί», έκαναν «νούμερα» τηλεθέασης και κυκλοφορίας. Αλλά δεν έκαναν ο,τιδήποτε για να το επιτύχουν. Ήξεραν ότι κάθε ηλίθιος μπορεί να κερδίσει εφήμερα την προσοχή της κοινής γνώμης με ροζ σκάνδαλα. Αλλά θέλει πείρα, ταλέντο και παιδεία, για να κερδίσεις μακροχρόνια την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης χωρίς να βυθίζεις τη δημοσιογραφία σε οχετούς οφθαλμοπορνείας, ρουφιανιάς, κωλοπαιδισμού και «ανθρωποφαγίας»…
    Σήμερα στην Ελλάδα δεν χρεοκοπεί η πολιτική. Χρεοκοπεί η λεγόμενη «ενημέρωση». Αποδεικνύεται πόσο μικροί, λίγοι, απαίδευτοι και ρηχοί είναι οι άνθρωποι που, μέχρι χθες, εμφανίζονταν ως τα «ιερά τέρατα» της δημοσιογραφίας. Και σήμερα αποδεικνύονται λαβωμένα θηρία…
    Αν κάτι χρεοκοπεί, είναι ένα σύστημα όπου κυριάρχησε η αθλιότητα με τη «λεοντή» της δημοσιογραφίας. Που αποτελούσε, τόσα χρόνια, διασυρμό της αληθινής δημοσιογραφίας και νάρκη για την ίδια τη δημοκρατία.
    Σήμερα βλέπουμε να αλληλο-κατασπαράσσονται τα «θηρία» και να αυτό-διασύρονται τα πρώην «ιερά τέρατα»…
    Δραματικό;
    Ίσως.
    Τραγικό;
    Μάλλον.
    Λυτρωτικό;
    Σίγουρα…


    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=596

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Να δούμε τι σημαίνει αυτή η "προνομιακή συμφωνία" ελληνικού δημοσίου και microsoft. Μήπως η microsoft θα πουλήσει μαζικά αναβαθμίσεις vista στο ελληνικό δημόσιο για να καλύψει την αποτυχία σε πωλήσεις διεθνώς του νέου λειτουργικού; Μήπως μετά τις μίζες της Siemens πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για μίζες της microsoft; Σε όλη την Δ. Ευρώπη προωθείται το linux το οποίο έχει εισαχθεί και στα σχολεία. Εδώ υπήρχε σχέδιο εισαγωγής linux στο μάθημα πληροφορικής στα σχολεία το οποίο ουδέποτε υλοποιήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. «Η Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε λίγους μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές, ως μέρος της κρίσης που περνά η χώρα. Δεν μπορεί, δεν θέλει ν' αλλάξει τα πράγματα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να υπερασπίσει τον πολίτη. Υπηρετεί λίγους, ισχυρούς και τα κυκλώματα που έφτιαξε.

    Σήμερα, είναι όμηρος αυτών των συμφερόντων. Είναι όμηρος του κυκλώματος της διαφθοράς. Έτσι, η κρίση γίνεται ακόμα πιο βαθιά. Διότι δεν γνωρίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός, ποιος κυβερνά τον τόπο. Κι είναι αμείλικτο το ερώτημα, και για τον πρωθυπουργό και για την κυβέρνηση, που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.»

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!


    ΘΑ ΖΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Mohamed Kallon: ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ

    ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!

    ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!


    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. As valei Vista olo to elliniko dimosio gia na min kourazetai & ksodevetai o amerikanos me echelon & carnivore gia na mas parakolou8ei.
    Poios kserei? Mporei se kana logistiko la8os kanenos atyxou ellinakou se kamia eforia na epemvei kamia CIA 'i FBI & na to dior8osei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ( ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΑΚΙΑ(ΠΑΠΑΔΕΣ) ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ 87 ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΘΦΕΙ ΣΑΝ ΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Συνελήφθησαν στις 7.30 π.μ. σήμερα οι διαχειριστές της ιστοσελίδας press-gr.blogspot.com.

    Οταν τους κτύπησαν του κουδούνι οι χωροφύλακες, αυτοί νόμισαν ότι ήταν ο γαλατάς τους.

    Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν προς Μακρόνησο και άλλα ξερονήσια.


    Σωτήριον έτος 0004 από Νέας Διακυβέρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φιλαράκια του press-gr.
    Από τότε που σας πήραμε χαμπάρι ότι είστε υπαλληλάκια της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, τελειώσατε.
    Αλήθεια, πριν από λίγες μέρες μας λέγατε ότι είατε 100.000 επισκέψεις την ημέρα.
    Από χθες που αποκαλυφθήκατε ότι είστε "μη ανεξάρτητοι" για να το πω ευγενικά, πόσες επισκέψεις έχετε;
    Γράψτε μας αύριο, κι αν δεν πέσετε κάτω από τις 3.000 την ημέρα, εμένα να με ..... βάλτε ότι θέλετε.

    Υ.Γ. Ξέρετε, οι bloggers είναι έξυπνοι άνθρωποι.
    Υ.Γ.2 Εκείνος ο λογιστής από τη Βέροια τι απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Θέμα: Τα (ιερά) τέρατα και τα (λαβωμένα) θηρία

    του Χρύσανθου Λαζαρίδη,

    Χρύσανθος Λαζαρίδης,,,,,
    Χρύσανθος Λαζαρίδης,,,,,

    κάτι μου θυμίζει το "άτομο" ...

    ..Αυτός δεν ήταν που έγραφε στο μπλόγκ του το καλοκαίρι με τις φωτιές ...
    ότι...
    " Σιγά τις φωτιές. Ο λαϊκιστές οι δημοσιογραφοι ανακάλυψαν τις φωτιές. Επειδή κάηκαν μερικές κότες, θα κηρύξουμε την Ηλεία πυρόπληκτη ??.."

    Αυτά έγραφε ο εξ' εσπερίας ΑΝΑΝΗΨΙΑΣ "αναλυτής" Χρύσανθος.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ..

    ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ???

    (Μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν βούλεται απολέσαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το κατεστημένο

    Θα αναφέρω ένα πείραμα:
    Ήταν πέντε πήθικοι μέσα σ' ένα μεγάλο κλουβί, στη μέση του οποίου ήταν μια σκάλα σε σχήμα Λ και στο κεφαλόσκαλο μια αρμαθιά μπανάνες.
    Κάθε φορά που ένας πήθικος ανέβαινε στη σκάλα να φάει τις μπανάνες, οι πειραματιστές κατάβρεχαν με τις μάνικες τους υπόλοιπους τέσσερις που ήταν κάτω. Έτσι, με τα πολλά, κάθε φορά που κάποιος πήθικος πήγαινε ν' ανέβει τη σκάλα, οι υπόλοιποι τέσσερις τον πλάκωναν στο ξύλο, ώσπου κανείς δεν ανέβαινε να φάει τις μπανάνες.

    Μετά οι πειραματιστές αντικατέστησαν τον έναν από τους πέντε πηθίκους μ' έναν άλλον που δεν είχε υποστεί κατάβρεγμα. Ως ήταν φυσικό, αμέσως πήγε ν' ανέβει τη σκάλα και να φάει τις μπανάνες. Αμέσως οι άλλοι τέσσερις τον πλάκωσαν στο ξύλο. Κατόπιν αντικατέστησαν κι άλλον πήθικο. Αμέσως ο νέος πήθικος έτρεξε να φάει τις μπανάνες. Οι άλλοι τον πλάκωσαν στο ξύλο. Η πλάκα είναι ότι μαζί με τους παλιούς που είχαν φάει κατάβρεγμα, έδερνε κι ο προηγούμενος πήθικος. Μετά άλλαξαν και τρίτο και συνέβαινε το ίδιο πράγμα από τους υπόλοιπους τέσσερις, ώσπου οι επιστήμονες αντικατέστησαν και τους πέντε πρώτους πηθίκους, και κανείς από τους νέους πηθίκους δεν ανέβαινε να φάει τις μπανάνες.
    Έτσι είναι παιδιά. Στη θρησκεία μας ο απαγορευμένος καρπός είναι το μήλο. Στη θρησκεία των πηθίκων, ας είναι η... μπανάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.

    ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο Πατριάρχης έχει λυσσάξει γιατί είναι σ' ένα μαγαζί χωρίς πελατεία και θέλει δικό του.
    Ο Καραμανλής όμως πιέζεται κι από τη Ρωσία για να βγάλει ρωσόφιλο αρχιεπίσκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτός ο KALLON είναι καλός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Zeitgeist movie:
    http://video.google.com/videoplay? docid=5547481422995115331

    Pharmacratic Inquisition:
    http://video.google.com/videoplay? docid=8700041490363244845

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ena einai to blog
    bouri.pblogs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σιγά που θα έκανε ο Πατριάρχης τέτοια χειρονομία! Ποιος σας έβαλε; Τι επιδιώκετε. Γιατί αν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του ο Πατριάρχης δεν θα είχε τρόπο άλλο να το κάνει; Συναντήθηκε εξάλλου χτες κιόλας με τον Καρά. Δε θα μπορούσε χωρίς να τον ακούσει κανένας να το ζητήσει; Να γιατί υποψιάζομαι την αφεντιά σας.

    YGEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η Ελλάδα ΠΕΝΘΕΙ !!!

    Παρηγοριέται όμως από τα νέα Windows-Vista

    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Bill ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..


    (και σύ φτωχέ μου συνταξιούχε, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ MICROSOFT.

    ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ναι καλέ ο Πατριάρχης δεν θα έκανε ποτέ τέτοια χειρονομία; Δηλαδή, τι χειρονομία έκανε ρε παιδιά; Έπιασε τον κώλο του Κωστάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Χρύσανθος Λαζαρίδης,,,,,
    Χρύσανθος Λαζαρίδης,,,,,

    κάτι μου θυμίζει το "άτομο" ...

    ..Αυτός δεν ήταν που έγραφε στο μπλόγκ του το καλοκαίρι με τις φωτιές ...
    ότι...
    " Σιγά τις φωτιές. Ο λαϊκιστές οι δημοσιογραφοι ανακάλυψαν τις φωτιές. Επειδή κάηκαν μερικές κότες, θα κηρύξουμε την Ηλεία πυρόπληκτη ??.."

    Αυτά έγραφε ο εξ' εσπερίας ΑΝΑΝΗΨΙΑΣ "αναλυτής" Χρύσανθος.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ..

    ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ???

    (Μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν βούλεται απολέσαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο Πατριάρχης είναι τουρκόπαπας και παίζει παιχνίδια. Αλλά γλύφει και τους κώλους κάποιων ελλήνων επιχειρηματιών γιατί πρέπει να... ζήσει κι αυτός. Άνθρωπος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ PRESS GR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. #pm
    n f1
    deny all 135
    deny all 137
    permit out all 53
    permit out all 443
    permit out all 445
    permit out all 80
    permit out all 81
    permit out all 8080
    permit in all 53
    permit in tcp 443
    permit in tcp 445
    permit in tcp 80
    permit in tcp 8080
    permit in tcp 81
    deny all
    w f1

    :-)
    toso aplo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 14-10-07

    Ποιοι μητροπολίτες φέρονται ως πιθανοί υποψήφιοι

    Θηβών κ. Ιερώνυμος

    Ο κ. Ιερώνυμος, 69 ετών, υπήρξε ο έτερος βασικός υποψήφιος για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο στην εκλογή του 1998. Τότε πολλοί μητροπολίτες τού αρνήθηκαν την ψήφο τους γιατί το όνομά του ενεπλάκη σε οικονομικό σκάνδαλο. Υστερα από πολύχρονες δικαστικές μάχες απεδείχθη η αθωότητα όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, καθώς ουδέποτε σημειώθηκαν ατασθαλίες στη διαχείριση των οικονομικών της Εκκλησίας. Πολλοί εκτίμησαν από την πρώτη στιγμή πως όλη η υπόθεση ήταν «στημένη» προκειμένου να πληγεί το κύρος του κ. Ιερώνυμου. Εκτίμηση που περιλαμβάνεται και στο σκεπτικό της αθωωτικής αποφάσεως του δικαστηρίου. Ο ίδιος ελάχιστες φορές έδειξε την πικρία του, ενώ πριν από δύο χρόνια, όταν η αρχιεπισκοπική αυλή κλυδωνιζόταν από σκάνδαλα, στάθηκε στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου στηρίζοντάς τον να προχωρήσει στην «αυτοκάθαρση» της Εκκλησίας. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες που ο κ. Χριστόδουλος δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, ο Θηβών κ. Ιερώνυμος βρίσκεται και πάλι δίπλα στον αλλοτινό του αντίπαλο. Η υποψηφιότητά του υποστηρίζεται από τη «Σεραφειμική» πτέρυγα της Ιεραρχίας, στην οποία ανήκουν οι Μεγάρων κ. Βαρθολομαίος, Περιστερίου κ. Χρυσόστομος και Μαντινείας κ. Αλέξανδρος. Επίσης στηρίζεται από ιεράρχες που επιθυμούν στενότερους δεσμούς συνεργασίας με το βαλλόμενο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

    Σπάρτης κ. Ευστάθιος

    Χαμηλών τόνων κληρικός, με συμπάθειες στο αρχιεπισκοπικό περιβάλλον και γενικότερα στους συντηρητικούς κύκλους της Ιεραρχίας. Διατηρεί δεσμούς με πολλούς αρχιερείς και εκκλησιαστικές οργανώσεις, ενώ λέγεται ότι εξελέγη με τη στήριξη της «Χρυσοπηγής». Είναι πολύ πιθανό η πνευματική «μήτρα» του κ. Χριστόδουλου να τον στηρίξει και τώρα εάν φυσικά δεν θέσει υποψηφιότητα το μέλος της Αδελφότητας, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στα 27 χρόνια που είναι μητροπολίτης Σπάρτης έχει πραγματοποιήσει σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Από τις αρχές της δεκαετίας, ύστερα από πρόταση του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου, ο 67χρονος κ. Ευστάθιος ανέλαβε πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών της Ιεράς Συνόδου. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ιεράρχες εκτιμούν ότι θα έχει τη στήριξη του στενού συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου κ. Κώστα Πυλαρινού, γεν. διευθυντή των οικονομικών της Εκκλησίας. Πληροφορίες εμφανίζουν στο πλευρό του και τον μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπάρτης στήριξε τις επιλογές του Αρχιεπισκόπου σε όλα τα μεγάλα θέματα, όπως τη σύγκρουση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για τις μητροπόλεις των «Νέων Χωρών».

    Σύρου κ. Δωρόθεος

    Ιεράρχης της «Νέας Γενιάς» ο κ. Δωρόθεος, 54 ετών, διαθέτει φιλίες στην Ιεραρχία αλλά και στον πολιτικό κόσμο. Διακρίθηκε ως εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου τη δύσκολη περίοδο των σκανδάλων που συγκλόνισαν την Εκκλησία. «Καλλιεργημένος, με μέλλον» υποστηρίζουν οι φιλικά διακείμενοι σε αυτόν ιεράρχες. Ωστόσο, ορισμένοι εκτιμούν πως τυχόν υποψηφιότητά του θα συναντήσει την αντίδραση της «Χρυσοπηγής».

    Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος

    Πνευματικό παιδί του μητροπολίτη πρώην Πειραιώς κ. Καλλίνικου, ο Δημητριάδος ο κ. Ιγνάτιος διαδέχθηκε τον νυν Αρχιεπίσκοπο στον Βόλο. Προηγουμένως υπηρέτησε για μερικούς μήνες κοντά του ως εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής. Είναι μόλις 51 ετών, ιδιαίτερα δραστήριος και διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση την εκπομπή «Αρχονταρίκι». Σε πολλές περιπτώσεις διαφώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο ακολουθώντας τις επιλογές της «Χρυσοπηγής». Πολλοί πιστεύουν ότι αν δεν θέσει υποψηφιότητα, θα στηρίξει μαζί με τους υπόλοιπους αρχιερείς – μέλη της αδελφότητας τον Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

    Ξάνθης κ. Παντελεήμων

    Απλός, ήπιος και χαμηλών τόνων κληρικός ο κ. Παντελεήμων, 64 ετών, όταν βρίσκεται στην Αθήνα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ταξί ή μέσα μαζικής μεταφοράς. Αποτελεί έναν από τους τελευταίους που εξελέγησαν επί Σεραφείμ και στα δώδεκα χρόνια που διακονεί στην Ξάνθη έχει συμβάλει στην προσέγγιση με τους μουσουλμάνους συμπολίτες του. Εχει συμπάθειες στην Ιεραρχία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον στηρίζουν πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του κ. Χριστόδουλου. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

    Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος

    Συγγραφέας δεκάδων βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 15 γλώσσες, ο κ. Ιερόθεος, 62 ετών, χαρακτηρίζεται από πολλούς ο «ιστορικός» της Ιεραρχίας. Καλλιεργημένος και ηπίων τόνων, εξετάζει το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στην περίπτωση που δεν εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον ο Θηβών κ. Ιερώνυμος. Ανήκει στην ομάδα των ιεραρχών που πιστεύουν στη στενότερη συνεργασία με το Φανάρι, ενώ διατηρεί καλές προσωπικές σχέσεις με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

    Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος

    Οταν τον περασμένο Αύγουστο ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην Ηλεία, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος επικοινωνούσε διαρκώς με συγγενείς του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι πύρινες φλόγες έφτασαν και στο χωριό του, τη Σαλμώνη, και όπως όλοι, έτσι και εκείνος παρακολουθούσε το δράμα των πυροπαθών. Μια από τις πρώτες του ενέργειες ήταν η αποστολή οικονομικής και υλικής βοήθειας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που άφησε τη δεκαετία του ’60 προκειμένου να σπουδάσει στην Αθήνα. Την περίοδο της αρχιεπισκοπίας Ιερωνύμου, όπως και ο νυν Αρχιεπίσκοπος, υπηρέτησε σε επιτελική θέση στην Ιερά Σύνοδο, γεγονός που υπενθυμίζουν οι επικριτές του. Λίγο πριν από τη μεταπολίτευση εκλέχθηκε μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, όπου παρέμεινε για 30 χρόνια. Το 1998 ήταν υποψήφιος για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, αλλά ήρθε τρίτος. Στην τελική ψηφοφορία στήριξε τον κ. Χριστόδουλο αφού, όπως άφηναν τότε κάποιοι να εννοηθεί, έλαβε τη διαβεβαίωση πως όταν «χηρεύσει» η Θεσσαλονίκη θα μετατεθεί εκεί. Τελικά αυτό συνέβη το 2004, μεσούσης της κρίσης με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για τις μητροπόλεις των «Νέων Χωρών». Ο κ. Ανθιμος, 72 ετών, θεωρείται ίσως ένας από τους πιο επικοινωνιακούς ιεράρχες που διατηρεί καλές σχέσεις με δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Πολλές φορές εκλήθη να αξιοποιήσει το χάρισμά του προς όφελος της Εκκλησίας, όπως το 1987, όταν μαζί με τον τότε Δημητριάδος Χριστόδουλο και τον Θηβών κ. Ιερώνυμο οργάνωσαν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο «περί εκκλησιαστικής περιουσίας».

    Μεσογαίας κ. Νικόλαος

    Ενας από τους πλέον μορφωμένους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, με σπουδές στη Φυσική και μεταπτυχιακούς τίτλους στην Αστροφυσική, Μηχανολογία, Βιοϊατρική Τεχνολογία και Θεολογία. Εκάρη μοναχός από τον Κονίτσης Σεβαστιανό και αργότερα εντάχθηκε στο μοναχολόγιο της Αγιορείτικης Μονής Σίμωνος Πέτρας. Υπηρέτησε στο Μετόχι της Μονής στον Βύρωνα μέχρι και την εκλογή του στη Μητρόπολη Μεσογαίας, το 2004. Οι επικριτές του τον χαρακτηρίζουν «οργανωσιακό» και υπενθυμίζουν ότι ο αδελφός του είναι ο επικεφαλής του «Σωτήρα». Διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με πολιτικούς, όπως ο υπουργός Επικρατείας κ. Ρουσόπουλος, καθώς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Παραταύτα εκτιμάται ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολη η εκλογή του, εκτός και αν τον στηρίξουν οι πρεσβύτεροι της Ιεραρχίας.

    Η χαρτογράφηση της Ιεραρχίας

    Το δίλημμα με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι πολλοί μητροπολίτες είναι αν στην επόμενη αρχιεπισκοπική εκλογή θα επιλέξουν μια «μεταβατική λύση» ή έναν προκαθήμενο «μακράς πνοής». Στην πρώτη περίπτωση ο ιεράρχης που θα επιλεγεί θα προέρχεται από την ομάδα των παλαιών –άρα και ηλικιωμένων– μητροπολιτών. Μια προοπτική η οποία εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια των «νεαρών» της Ιεραρχίας που εξελέγησαν επί Χριστοδούλου και ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει τις δικές τους ισχυρές ομάδες επιρροής.

    Αλλωστε από τη νέα γενιά υπάρχουν πολλοί που μελλοντικά –αν όχι τώρα– θα επιθυμούσαν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Γεγονός που οδηγεί τους ενδιαφερόμενους να στραφούν σε κάποιον από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υποψηφίους για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Παράλληλα, όμως, γνωρίζουν ότι οι ηλικιωμένοι, που ξεπερνούν τους 50 και αποτελούν την πλειοψηφία στο σώμα της Ιεραρχίας, δεν θα στηρίξουν εύκολα υποψήφιο της νέας γενιάς μητροπολιτών. «Για τους 60άρηδες και τους 70άρηδες ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Δεν μπορούν άλλωστε να φανταστούν το ενδεχόμενο, στο πηδάλιο της Εκκλησίας να βρεθεί ξαφνικά ένας κατά πολύ νεότερός τους μητροπολίτης», επισημαίνει ένας εκ των «νεαρών» της Ιεραρχίας.

    Τις τελευταίες ημέρες οι «κομματάρχες» στα διάφορα «στρατόπεδα» των υποψηφίων μετρούν δυνάμεις, επαναβεβαιώνουν συμμαχίες και επιχειρούν να συνάψουν νέες. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα κινηθούν οι τριάντα μητροπολίτες που εξελέγησαν μετά την ανάρρηση του κ. Χριστόδουλου στον θρόνο της Αθήνας. Πρόκειται για μια ετερόκλητη ομάδα ιεραρχών –πολλοί εκ των οποίων επηρεάζονται από παλαιότερους μητροπολίτες– και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα κρατηθεί ενωμένη. Την ίδια στιγμή με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα υιοθετήσουν οι μητροπολίτες Λαγκαδά κ. Σπυρίδων –προεδρεύων της Συνόδου της Ιεραρχίας– Κιλκισίου κ. Απόστολος, Λευκάδος κ. Νικηφόρος, Καρυστίας κ. Σεραφείμ και Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ. Οι τέσσερις τελευταίοι συγκροτούν την ομάδα των «οργανωσιακών» και θεωρείται πιθανό να προβούν σε μια «συντηρητική» επιλογή. Κοντά τους ενδέχεται να κινηθούν και νεότεροι ιεράρχες που συνδέονται με οργανώσεις, όπως οι μητροπολίτες Εδέσσης κ. Ιωήλ, Φλωρίνης κ. Θεόκλητος, και Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς. Ρόλο στις εξελίξεις θα επιχειρήσει να διαδραματίσει και η οργάνωση «Χρυσοπηγή», συνιδρυτές της οποίας είναι ο πρώην Πειραιώς κ. Καλλίνικος, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος καθώς και ο νυν Αρχιεπίσκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Θα "σπάσει" η ομερτά;

    Μέχρι στιγμής η ομερτά για το θέμα των δωροδοκιών της Siemens κρατάει καλά στον Ελληνικό πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Με τον χαμό που γίνεται όμως στο θέμα Ζαχόπουλου και τις παραφυάδες του, είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα "σπάσει"; Είναι αλήθεια ότι σύζυγος πρώην Υπουργού Δημοσίας Τάξης είχε λάβει ως μίζα ολόκληρη αντιπροσωπία της Siemens στην Μιχαλακοπούλου; Αν αρχίσουν οι αποκαλύψεις πάντως δεν θα μείνει κανείς όρθιος καθώς υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι μέχρι και μικρές πολιτικές δυνάμεις του τόπου έπαιρναν μίζα.

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS?
    ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 3.26 rota ton logisti apo ti Veroia! Bori na xerei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 29 Ιανουάριος 2008 5:29 πμ
    "το πατριαρχείο δεν πίεζει απλώς ο καραμανλής θέλει να τα έχει καλά με τον πατριάρχη γιατί μπορεί να τον βοηθήσει αργότερα σε κάτι άλλο"

    ANAPODA

    O PATRIARXIS EXEI ANAGKI TIN EKASTOTE ELLINIKI KIVERNISI

    I EDO KIVERNISI THA ZEI KATHIMERINA ME TON NEO ARXIEPISKOPO

    ARA
    THA VALEI KAPOION ME TON OPOIO THA MPOREI NA SINENOEITHEI

    KAI OTI LEEI TO ARTHRO EINAI ANAKRIVIES, I TOULAXISTON DIADOSEIS KAI POLITIKOI ELIGMOI

    I APOFASI EXEI PARTHEI APO TIN STIGMI POU ARROSTISE O XRISTODOULOS
    TA ALLA EINAI SHOW GIA TA KANALIA

    ***********
    29 Ιανουάριος 2008 4:48 πμ
    "Με τοσες επισκεψεις το ιστολογιο αυτο θα μπορουσε ευκολα αν ηθελε να ειναι εμπορικο (με διαφημισεις κλπ). Που βλεπεις την εμπορικοτητα αυτη τη στιγμη;"

    giati na paei gia ta liga(merikes ekatontades eyro ton mina) kai na min paei gia ta xontra ? (ipogeioi ekviasmoi kai politika paixnidia pou exargironontai diaforetika)

    alloste i elleipsi diafimisis, mallon sinigorei se adiaforia gia ta "psila", eidika an einai apo piso kapoio team pou elegxoun ipopsifioi kakaounakides pou psaxnoun sponsores

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ημιτελές το άρθρο!! Δεν μας λέει ποιον προτιμάει ο Βαρθολομαίος! Μήπως σκόπιμα δεν μας το λέει και θέλει να κάνει σφυγμομέτρηση (ελληνιστί γκάλοπ)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ε!
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τελικά, μόνο οι περι του ΟΜΙΛΟΥ
    λοιδορούνται εδω. ΑΡΑ, ποιός δε θελει τα σχόλια.....

    (καλά δεν ντρέπεστε, να ΓΡΑΦΕΤΕ ότι ο κύριος Πρετεντέρης φοράει στρινγκ! ΝΤΡΟΠΗ πια!και λίγο σεβασμό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διμαρτύρομαι εντονότατα γιατί η Τσέκου μου πήρε το copyrit της πιπας

    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας

    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αγαπητοί φίλοι...

    Χθές τρέχω στο γιατρό:

    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέω πανικόβλητος.

    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.

    Αφού με εξετάζει μου λέει:

    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"

    - "Αρχισε από τα κακά", του λέω με φοβερή αγωνία.

    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.

    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;

    και ακούστε τι μου λέει ο άτιμος

    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ babis ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι...

    H KAΛΥΤΕΡΗ OMAΔA ΣTO ΠAΣOK.......

    Διοικητικό Συμβούλιο:

    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος

    babis, Μέλος αρχηγός της ομάδας της πίπας, την ομάδα της μόνης αντιπολίτευσης του πασοκ προς την κυβέρνηση.

    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος

    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος

    Dimitrina Petrova, Μέλος


    Βαλλιανάτος ομοφυλόφυλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού,σύμβουλος του δικού μας ΓΑΠ.

    ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βαλλιανάτος είναι υπεύθυνος να δώσει επιτέλους την σεξουαλική ταυτότητα που τόσο απεγνωσμένα που αναζητούμε........


    Με την αντιπολίτευση της πίπας του θεσμού babis θα σας λιώσουμε... δε θα μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας αντιδραστικοί φασίστες...

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Είμαι ο Babis!
    του τσιμπουκιού και του παλουκιού
    τον πούτσο δε χορταίνω
    πλακώστε με στα καυλιά
    και από την καύλα τρέμω

    Είμαι τραβέλι βρωμερό
    με ξυρισμένο κώλο
    σύντροφοι λυπηθείτε με
    ψοφήστε με στον ψώλο

    Τον πούτσο του Καραμανλή
    εγώ τον αγαπώ
    και βασιλιά τον λέω
    και γάμησέ μου το κωλί
    από την καύλα κλαίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αγαπητοί μου φίλοι

    Ειμαι το άθλιο τραβεστρόνι που μόνιμα σας πρήζω τα αρχίδια οταν γράφω εδώ την σκέψη μου ,συνεχίζω να αποκαλύπτω την βλακεία μου και την ηλιθιότητα μου.
    Γράφω μόνιμα βλακείες και ηλίθια κείμενα και έχω αποκλειστικό σκοπό: Tην στήριξη του βλάκα ΓΑΠ .Μέχρι και ειδικό site έχω φταξει. Αλήθεια δεν έχω άλλη δουλεία?
    Ποιον ενοχλεί λοιπόν η αγνή και σταθερή στήριξη μου στον βλάκα ΓΑΠ και ποιόν πειράζει που είμαι ομοφυλόφιλος.
    Εδω μέσα είναι και χώρος εκτονωσης.
    Μπορει ναχω και προβλημα να βρώ σύντροφο.
    Πρέπει να δείξω στον αφεντικό μου ότι εργάζομαι.
    Τι να κάνουμε ε έτσι είναι η ζωή για μας τις αδερφές.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. http://youtube.com/watch?v=1C5PGAePDCs


    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η babinara και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε παπαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το babinaki
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα Γαπάκι.

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου πουσταράκι
    και θα γινοταν
    της νεας πίπας
    το καυτο κωλαράκι

    Αχ ναμουν η Μπιγιονσε
    γλυκα μου πασοκάκι
    και θα βλεπες φωνη
    κωλαρα και μουνακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αγαπητοί μου φίλοι

    Με την αντιπολίτευση της πίπας του θεσμού babis θα σας λιώσουμε... δε θα μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας αντιδραστικοί φασίστες...

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. "κλεψιτυπον" του "δίκτυο21" θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

    Τελευταία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δηλαδή, τώρα εγώ θεωρούμαι συνάδελφος του Πρετεντέρη;

    Ε όχι ρε πούστη μου!!!!!!


    %#@@&&^$@#%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 4.16 εξαρτάται απο τη δουλειά που κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Το χειρότερο δεν είναι να χάσεις την μπάλα. Είναι να περάσεις το κεφάλι σου για μπάλα. Αυτό συμβαίνει με το ΠΑΣΟΚ, όπου έχουν αρχίσει να κλωτσάνε τα κεφάλια τους.
    Το καράβι πάει για φούντο και θα τους πάρει όλους μαζί του. Είτε μείνουν απάνω και πνιγούν σαν ήρωες είτε πηδήξουν και τους τραβήξει η ρουφήχτρα.
    Η μόνη σωτηρία είναι η σωτηρία του σκάφους. Και η σωτηρία του σκάφους είναι πρωτίστως θέμα κυβερνήτη. Ακολούθως, το σκάφος χρειάζεται έναν προορισμό. Αλλιώς τι να την κάνει τη «συντεταγμένη πορεία»;
    Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρωτογενές πρόβλημα ενότητας. Έχει πρωτογενές πρόβλημα πολιτικής. Αντί να το παραδεχθούν, τους φταίνε οι άλλοι. Και ψάχνουν τους «άλλους» μέσα στο κόμμα: ο Γιώργος δεν μπορεί να κάνει πολιτική επειδή τον ενοχλεί ο Βαγγέλης. Αν όμως στοιχηθούν όλοι εφ΄ ενός ζυγού, το λύσαμε το ζήτημα. Θα φτιάξουμε στρατό με ξύλινα σπαθιά.
    Για να τελειώνουμε με τα σχήματα λόγου, όσοι θέλουν στρατιώτες, ας πάνε να χτίσουν στρατώνες. Οι εποχές άλλαξαν και δεν το πήραν χαμπάρι. Κόμμα, και μάλιστα προοδευτικό, με μαριονέτες δεν γίνεται. Οι πολίτες θέλουν σεβασμό και χώρο για αυτενέργεια.
    Όσοι αφήνονται ως άθυρμα στα χέρια του ηγέτη, μαζί με την αξιοπρέπειά τους χάνουν την αξιοπιστία τους στον κόσμο. Το πολιτικό θέατρο σκιών ανήκει στο παρελθόν.
    Και επειδή ακούγονται διάφορα περί casus belli, για την περίπτωση όπου κάποιοι ιδρύσουν Όμιλο Προβληματισμού, να επαναλάβουμε τα αυτονόητα: Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να ιδρύσει Όμιλο, αν θελήσει, όποτε θελήσει και με όποιους θελήσει. Από τους πολιτικούς, να επιλέξει ως συνομιλητές όποιους του αρέσουν (εφ΄ όσον τον αποδέχονται ως συνομιλητή). Και δεν χρειάζεται την άδεια κανενός. Επιπλέον, όποιος τον αντιμετωπίζει ως ενεργούμενο, υποτιμά γενικά τους πολίτες.
    Από τον λαό κρίνονται οι πολιτικοί και όχι οι πολίτες. Οι πολιτικοί έχουν μεγαλύτερη ευθύνη, όχι μόνο απέναντι στην παράταξη αλλά κυρίως απέναντι στη χώρα. Τα χρόνια που χαρίζονται στην εξουσία της Δεξιάς είναι χαμένα για τον τόπο. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, για έναν απλό λόγο: Κανείς δεν έχει εκχωρήσει τη ζωή του για να ξοδεύεται άδικα και χωρίς αντίκρυσμα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος από τη Βέροια μας έχει λείψει πολύ.
    Πού σαι ρε Τάσο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο βουλευτής ο οποίος επικοινώνησε τον Νοέμβριο με τον αρχισυντάκτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Σωκράτη Γκιόλια για την υπόθεση Κλαδά. Ο κ.Κεδίκογλου μίλησε για περιφερόμενους κουκουλοφόρους πυ πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα.

    Αναρτήθηκε από opa, Troktiko.gr
    ================================

    Πότε είχει βρεθεί νεκρή η γραμματέας του, με αδιευκρίνιστο τρόπο και λόγο,
    έξω απο την Χαλκίδα; Θυμάται κανείς, ή πάλι μόνο ο Μάκης ξέρει:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. A great poem by a fat gay KK
    …………………………………

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα
    εχω και φωνη εχω και κωλαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι η Κωστάρα και
    τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα ρε παπαρα.

    Δεν ειμαι η Μπιγιονσε
    ειμαι το Κωστάκι
    και τραγουδω τα λογια αυτα
    για σενα Μεξικανάκι .

    Αχ ναμουν Η Μπιγιονσε
    αγορι μου Χρηστάκι
    και θα γινοταν
    της νεας πίπας
    το καυτο Κωστάκι

    Αχ ναμουν η Μπιγιονσε
    γλυκα μου Χρηστάκη
    και θα βλεπες φωνη
    κωλαρα του Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. kai synexizo para tin apantisi soy my dear torontonian


    9. Ποια προστασία διαθέτω έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων στον τρόπο που χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες Google;

    Η Google συμμορφώνεται με νόμιμες διαδικασίες, όπως εντάλματα έρευνας, δικαστικές αποφάσεις ή κλητεύσεις για προσωπικές πληροφορίες. Οι ίδιες διαδικασίες εφαρμόζονται σε όλες τις εταιρείες που συμμορφώνονται με το ισχύον δίκαιο. Όπως ισχύει πάντα, η βασική προστασία έναντι κυβερνητικών παρεμβάσεων είναι οι νόμοι που ισχύουν στη χώρα σας.


    Apo tin apantisi soy symbereno oti einai EFYKTO KAI GINETE.

    TORA GIA TA APOTELESMATA DEN XERO OYTE GIA TIS ANTIDRASEIS AMFIVALO.

    PARA TAYTA....THE OPERA ENDS WHEN THE FAT LADY SINGS.

    SMOOTSES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. "κλεψιτυπον" του "δίκτυο21" θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

    Τελευταία φορά!

    29 Ιανουάριος 2008 4:02 μμ

    ==

    Να πας να γαμηθεις.

    Καλα τα λεει ο κ.Λαζαριδης.
    Αν εισαι του δικτυου 21 ,ζητω συγγνωμη,αλλα ειπαμε .."κλεψιτυπον" μεν "διαφημηση" δε!

    Αν εισαι απο αυτους τους .."αλλους" (τους σκυλους που αναφερεται ο κ.Λαζαριδης) να πας να γαμηθεις μια φορα ακομα .

    Ξεκαθαρισε, γιατι ΟΠΟΤΕ γουσταρω θα δημοσιευω κειμενα του,που μου αρεσουν.
    (Δεν μου αρεσουν ολα).
    Αν εισαι του δικτυου πες μου τι σε ενοχλει.

    Αν δεν εισαι γαμησου για τριτη φορα κωλε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Και μιας και περασα απο δω αποψε,ποιο πουστακι Blooper-ακι εχει σειρα αποψε να το πηδηξω??

    Ταχω μπερδεψει
    Ο εχων σειρα να δηλωσει αμεσως παρων.

    Αντε εχουμε και δουλειες βλαμμενα πουστακια

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΠΑΚΕΤΟ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ








    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Η επισκεψη του πρωθυπουργου Κωστα Καραμανλη στην Αγκυρα πραγματοποιειται σε μια περιοδο οξυτατης εσωτερικης κρισεως στην Ελλαδα,αλλα και λανθανουσας εντασεως στις σχεσεις Ελλαδος και Τουρκιας.Παρα τις εντονες διπλωματικες διαβουλευσεις δεν εσταθη δυνατον μεχρι στιγμης να προσδιορισθει οριστικα η ημερησια διαταξη των συνομιλιων κι ειναι αμφιβολο εαν υπαρξει,κοινο ανακοινωθεν,παρα το γεγονος οτι απομενει ακομη καποιος χρονος εως την Τεταρτη,οποτε ο Καραμανλης και η υπουργος Εξωτερικων θα φθασουν στην Αγκυρα.Ολα αυτα βεβαιως δεν συνηγορουν υπερ της αναβολης η της ματαιωσεως της επισκεψεως,που απαξ κι αποφασισθηκε πρεπει να πραγματοποιηθει,εστω κι προς αποφυγη δυσαρεστων επιπλοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Η Ελλάδα ΠΕΝΘΕΙ !!!

    Παρηγοριέται όμως από τα νέα Windows-Vista

    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Bill ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..


    (και σύ φτωχέ μου συνταξιούχε, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ MICROSOFT.

    ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΓΚΟΥΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *