GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοκογλυφία, Καλαμάτα και μαύρο χρήμα!

. Από τον Νίκο Φλαούνα . Τα «γνωστά» κυκλώματα διακίνησης μαύρου χρήματος, τοκογλυφίας και επιθυμίας τους να καθοδηγούν την πολιτική ζωή το...

.
Από τον Νίκο Φλαούνα
.
Τα «γνωστά» κυκλώματα διακίνησης μαύρου χρήματος, τοκογλυφίας και επιθυμίας τους να καθοδηγούν την πολιτική ζωή του τόπου, έχουν ξεπεράσει τη γελοιότητα που τους διακρίνει και με περίσσευμα θράσους εξαπολύουν νέα άνανδρη επίθεση στο πρόσωπό μου και στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ (τον οποίο διευθύνω).
Το ίδιο σύστημα εφαρμόζουν επί 4 χρόνια. Αυτή τη φορά μέσω του διαδικτύου. Στόχους είναι να υποστείλω τη σημαία της αδέσμευτης δημοσιογραφικής δουλειάς της ΝΕΤ και να φύγω (!) από την Καλαμάτα.
Είδαν λοιπόν τα άθλια κυκλώματα της «ανωνυμίας» ότι αντί να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα, τους δημιούργησα έναν νέο εφιάλτη.
Προχώρησα σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας το οποίο κάλυψαν νομίμως οι επί πολλά χρόνια φίλοι μου Βασίλης Καπερνάρος (Δικηγόρος) και Βασίλης Κοντόπουλος (επιχειρηματίας).
Αυτό κλόνισε τα «μαύρα» κυκλώματα και επιχειρούν δια της συκοφαντίας να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των συνεργατών μου και των μετόχων. Όμως όλοι γνωρίζουν τόσο την υγειή οικονομική μου επιφάνεια, όσο και τα νέα επενδυτικά σχέδια της ΝΕΤ.
Άλλωστε αυτοί οι παράγοντες (ανεξαρτησία, οικονομική θέση και προοπτική) συντέλεσαν για να μου κάνουν την τιμή οι Β. Καπερνάρος και Β. Κοντόπουλος να επενδύσουν στη ΝΕΤ, η οποία σε λίγο (σύμφωνα με το νόμο Ρουσσόπουλου) θα είναι περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι, κατά καιρούς, αυτοί που ήθελαν να συμμετάσχουν στην μετοχική σύνθεση της ΝΕΤ.
Από την άλλη πλευρά τώρα, στη κοινή γνώμη της Μεσσηνίας πλανώνται ερωτήματα, όπως: το πώς και με ποιο τρόπο τα τελευταία χρόνια, κάποιοι που δεν είχαν στον «ήλιο μοίρα» με πολλά χρέη τα τελευταία 4-5 χρόνια βρέθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα, αγορές ακινήτων, προσφορές για νέες αγορές ακινήτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ και άλλες χρυσοφόρες «επενδυτικές» δραστηριότητες;
Το ότι χρονικά συμπίπτει με τις υποθέσεις της κλοπής των 6,5 εκ. ευρώ της Τράπεζας της Ελλάδος και το κότερο της κοκαΐνης είναι ίσως τυχαίο.
Όμως γεγονός που ίσως ενδιαφέρει την «ομάδα Ζορμπά» είναι ότι κάποιοι, εμφανίζουν πλούτο και ίσως είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν ανεξάρτητες και μη ελεγχόμενες φωνές στην… «περιοχή τους».

22 σχόλια

  1. Βρε όλοι οι παραπονούμενοι έδώ έρχεστε; Κουτσοί-στραβοί στον Παντελεήμωνα;
    Άντε κάντε μιά βόλτα να σας περάσει και κάντε και καμμιά αγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε δώσε στον Ρωμηό μικρόφωνο εεε μπλογκ ήθελα να πω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρος Καπερνάρος δεν σου φτάνει και ήρθες σ' εμάς για παράπονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Parathrhsame oloi oti to press pnigei siga siga ta peri Zaxopoulou kai dvd?
    Ti egine???????

    Η ΤΡΕΜΗ ΨΕΥΔΟΡΚΙΣΕ
    Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΨΕΥΔΟΡΚΙΣΕ
    Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ.. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γραφείο παραπόνων κατά του δημοσίου έγινε το press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα, μάλλον επιχειρηματικοί πόλεμοι στήνονται και ξεστήνονται. Κάτι σαν Βαρδινογιάννης με Αγγελόπουλο αλλά σε συσκευασία Καλαμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μμπορείς να γίνεις πιο σαφής με τα πρόσωπα στην Μεσσηνία?& τι συμαίνουν οι υπαινιγμοί για τα 6,5 εκ. την κοκαίνη & το κότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βουρ Νικολάκη και τους φάγαμε!
    Πολύ λέρα εκεί στη Καλαμάτα, αδερφέ μου!
    Και να μη δουνε άνθρωπο να προκόβει!
    Γάμησέ τες τις αδελφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλά τα λέει ο κ. Φλαούνας. Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί πλούτισαν από την κλοπή στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα. Ας ψάξουν ονόματα της πόλης που "παίζουν" σε όλα τα επίπεδα, τοπική αυτοδιοίκηση, παραγοντισμός σε αθλητισμό, νύχτα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι κοινό μυστικό ποιοι κρύβονται πίσω από τις υπόθεσεις του κοτερου και της τράπεζας_
    είναι αυτοί που επενδύουν σε ακίνητα/γη σε ιλιγγιώδη απίστευτες τιμές_
    και σε καταστήματα/νύχτα/ποδόσφαιρο/κανάλια...
    για ξέπλυμα χρημάτων...

    επειδή όμως ο δημοσιογράφος καλό είναι να τεκμηριώνει τι λεει (και στο φινάλε αυτή είναι η δουλειά του) περιμένουμε λεπτομέρειες και αποδείξεις..

    και πιστεψέ με όλη η τοπική κοινωνία θα το εκτιμήσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις & την γρήγορη αποκατάσταση της τάξης στην τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΟ ΦΛΑΟΥΝΑ

    Αφου έτσι είναι τα πράγματα (και αφού έχεις εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα)δώσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των απατεώνων και κέρδισε την μέγιστη επιτυχία! (αλλά έτσι θάχει κι ένα κέρδος η κοινωνία).
    Αν δεν το κάνεις κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για εκβιασμούς και διαπλοκή. ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

    Θα βρείς, νάσαι σίγουρος, υποστήριξη που δεν θα την περίμενες ποτέ. Φτάνει να τολμήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλλον επειδή μένουμε Μεσσηνία και δεν τρώμε κουτόχορτο όλοι γνωρίζουν τον ρόλο του κ. Φλαούνα. Ξέχασε τα κολλητηλίκια του με τον κ. Κάππου του ΣΟύπερ και τα τσοντοκάναλα του, ξέχασε τις υπόγειες διαδρομές του με τον Νομάρχη κ. Δράκο αλλά όσα καταγράφηκαν στο τοπικό Τύπου? Αν θέλει να μιλήσει ανικτά να μιλήσει με ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ.
    ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΦΛΑΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ .
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κε Φλαουνα συνεχισε παντα οπως ξεκινησες με την ιδια συνεπεια και ειλικρινεια που σε διακρινει!

    οι λιγοι ανθρωποι που αποτελουν μια κακοηθη σπειρα της καλαματας και που ολοι πλεον γνωριζουν το ποιον τους το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν κακο σε ενα αξιο πολιτικο μας.

    ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα αυτό λέμε & ο ίδιος παραδέχεται οτι ακριβώς δεν λεει τα πράγματα με το ο ν ο μ ά τους.Είσαι άκυρος ανθρωπέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο κ.Φλάουνας δεν μπορεί να πεί ονόματα...και πολύ λογικό είναι.Όλη η καλαμάτα ξέρει ποιοι απο ξεβράκωτοι κυκλοφορούν με αμαξάρες...όπως και η αστυνομία τους ξέρει πολύ καλά αλλά ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εκεινους που γεμίζουν τα νυχτομάγαζα τους και τρέχουν ολοι σαν τα προβατα και τα γεμιζουν ποιος τολμάει να τους κάνει έλεγχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε λαμόγιο Φλαούνα έμπλεξες τους ανθρώπους ( Κοντόπουλο –Καπερνάρο ) και τώρα πας να βγείς και καθαρός.. Ρε λαμόγιο γιατί δεν λες ότι στα αλόγα και στα καζίνα έχεις φαi όλη την περιουσία σου και της γυναίκας σου, γιατί δεν λες πόσες αγωγές και μηνήσεις εκκρεμούν για σένα, γιατί δεν λες πόσους εκβιάζεις για να πάρεις μια διαφήμιση . Ας ρωτήσουν οι άνθρωποι αυτοί που έμπλεξες ποιος είσαι στην Μεσσηνία αλλά και σε όλοι την Ελλάδα., άσε αυτά τα ευχαριστώ γιατί σε λίγο θα τους βρίζεις και αυτούς. Όσον αφορά για ναρκωτικά και τράπεζες πέσε ονόματα γιατί το παραμύθι αυτό το κάνεις τόσα χρόνια στην Μεσσηνία γιατί στην λάσπη και στον εκβιασμό είσαι πρώτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε φλαούνα τι τους εταξες στους ανθρώπους και τους εμπλεξες, οτι θα γαμήσουν ολη την Ελλάδα με το καναλάκι σου? Θα σε καταλάβουν και αυτοί και τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο αδελφός του Κυριακούλη ποίους βουλευτές τάιζε; Αφού τα ξέρει όλη η Καλαμάτα, εσύ Φλαούνα γιατί δεν τα λες, παρά μιλάς με μισόλογα και βγαίνεις και κλαίγεσαι;
    ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ
    ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ(;) ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ
    είδες τι έγινε στα Ζωνιανά;

    ο Καλαματιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο Καπερναρος απλα θα σε ξελασπωσει επειδη ειναι δικηγορακλα εσυ μηπως εχεις κανει εστω και κατι ρε φιλε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *