GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και κασέτες με εκκλησιαστικά σκάνδαλα;

. Από τον Μάκη Βραχιολίδη . Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ετοιμάζονται να βγουν στην φόρα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία με κασέτες-dvd, ...

.
Από τον Μάκη Βραχιολίδη
.
Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ετοιμάζονται να βγουν στην φόρα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία με κασέτες-dvd, τα οποία και θα επαναφέρουν στην επιφάνεια τα …ξεχασμένα εκκλησιαστικά σκάνδαλα...
Περισσότερα εδώ.

13 σχόλια

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΧΤΡΑ 3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ!!

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο press που καταφέρνει να παρουσιάζει γνωστές ή άγνωστες πτυχές της Ελληνικής Κοινωνίας, πραγματικές ή ακόμη και κατασκευασμένες έτσι απλά για να μην μένει ο βόθρος άδειος. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ο βόθρος γεμίζει και το σπίτι ακόμη κατασκευάζεται.

    Γιατι εδω μέσα υπάρχουν πολύ καλά μαστόρια. Από τους καλύτερους μηχανικούς μέχρι τους καλύτερους σοβατζίδες (που ξέρουν καλά να χειρίζονται τη λάσπη). Και όλοι οι υπόλοιποι ερχόμαστε κατά καιρούς να ρίξουμε κανα μερεμέτι για να χτίσουμε επιτέλους το οίκισμα που μοιάζει ολοένα και περισσότερο με το πύργο της βαβέλ.

    Έλα babi το ανεβατόρι δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καιρος ειναι να ξανακουσουμε για τα σκανδαλα των ρασοφορων με τα στρινγκ.
    ειδικα τωρα που κακαρωσε ο μασκαριοτατος
    ειναι ευκαιρια να βγει και καμια κασετα με πρωταγωνιστη σε τσοντα αυτον και το κωλοσουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν δεν ντρεπεται ο μαλακας.
    τι παει να πει περιμενε μετα τον θανατο του τζιζους-κραιστ-σλειβ?
    αν αυτο δεν ειναι ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ τοτε τι ειναι?
    ηθελα και να ηξερα ποιος εχει αποθηκευμενη την συχνοτητα του εξτρα τρια στην τηλεοραση του.ποιος τον βλεπει εστω κ τυχαια σε κατα λαθος ζαπινγκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπαααα, μας ειχαν πει οτι θα αποκαλυπταν σκανδαλα απο 2 αλλους υπουργους, τωρα τι εγινε κ τα βαζουν με το παπαδαριο, δεν μας απασχολει αμεσα, τα φραγκα δικα τους ειναι, δεν μου επιβαλειι κανεις φορο πιστης αντιθετα πληρωνω στο κρατος και θελω να ξερω το ποιον των θεσμοφυλακω¨ν, δηλ. υπουργων, δικαστικων κ λοιπων δημοσιων προσωπων που θιγομαι μηνιαια απο την υπαρξη τους. Η εκκλησια ειναι κατ¨επιλογη αντε κ να μας κοστιζει καμια κρουαζιερα τους, κηδεια τους δημοσια δαπανη, καταπατηση γης αλλα αλλος τουσ δινει την δυναμη αυτη, για αυτο θελω να ξερω για αυτους που καταπατουν τους νομους αντι να τους τηρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχιιιιιιι δεν θελουμε να δουμε γερασμενους κωλους με στρινγκ δεν το αντεχει η αισθητικη μας,προτιμουμε κανα σκανδαλο με παντρεμενες και φανταρους απο λαρσα μερια ισως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O παχύς διάκος των Φωρ Σήζονς

    ΒΗΜΑ - 6/3/2007, Πανδώρα


    Πολύ κακό για το τίποτε η φασαρία για την διήμερη διαμονή του Αρχιεπισκόπου Χριστοδουλου στο αγαπημένο του « four seasons» του Μιλάνου.
    Το συνολικό κόστος των 3.537 ευρω ασφαλώς δεν είναι ευκαταφρόνητο, όμως ο κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος οφείλει να αναγνωρίσει στον Μακαριότατο ότι υπήρξε συνετός ως προς το οικονομικό ζήτημα.
    Λόγου χάρη άλλος στην θέση του ίσως είχε βολέψει τον συνοδό του σε άλλο δωμάτιο φθηνότερο.
    Όχι όμως ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ούτε μείωσε τον συνοδό του, ούτε επιβάρυνε το ταμείο της Αρχιεπισκοπής ( η τέλος πάντων του ευγενούς και γαλαντόμου χορηγού του )με το κόστος ενός ακόμα δωματίου, αλλά μοιράστηκε την δική του σουίτα με τον συνοδό του. Προφανώς δε μοιράστηκε και το κρεβάτι του διότι βάσει της ίδιας λογικής θα ήταν μάλλον αντιχριστιανικό αν κρατούσε για τον εαυτό του ένα υπερδιπλο κρεβάτι και έστελνε τον συνοδό του στον καναπέ.

    Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να υπάρχει τίποτε επιλήψιμο στην περίπτωση δυο καλόγερων που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Αν επρόκειτο για δυο λαϊκούς ίσως ετίθετο ένα ζήτημα, όχι όμως για δυο ανθρώπους που έχουν πάρει όρκο αγαμίας ενώπιον του Θεού. Και εν πάση περιπτώσει, ας μην μας διαφεύγει ότι, στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου που λατρεύουν οι σχεδιαστές μόδας και τα μοντέλα, η περίπτωση δυο ανδρών που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο δεν προξενεί εντυπώσεις.

    Αν μάλιστα συνοδός του Μακαριότατου ήταν ο παχύς διάκος που έχουμε συνηθίσει πια να τον βλέπουμε στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου εδώ και αρκετούς μήνες, τότε η Εκκλησία θα πρέπει να μένει υποχρεωμένη έναντι του « four seasons»του Μιλάνου, διότι θα μπορούσε να τους έχει χρεώσει έως και τρία άτομα.

    Μαθαίνω πάντως ότι οι χειμερινές διακοπές του Αρχιεπισκόπου δεν περιορίστηκαν στο διήμερο του Μιλάνου. Ο Μακαριότατος και η παρέα του έφθασαν εκεί κατευθείαν από την Ελβετία, όπου είχαν περάσει τέσσερις ημέρες. Στην συντροφιά του περιλαμβάνονταν ο υπέργηρος τέως Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος ( που έχει αποκτήσει και νέο προσωνύμιο στους κύκλους της Ιεραρχίας ) ο Δημητριάδος Ιγνάτιος και ο Δημήτρης Φουρλεμαδης της «Αλληλεγγύης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεσαλώστε όσοι μισείτε.
    Δεν είναι πια εδώ να σας ακούει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, ο Χριστοδουλος ΖΕΙ στις καρδίες όλης της Ελλάδας εκτός από τις δικές σας. Σε αυτές δεν χωράει γιατί είναι γεμάτες ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι υπηρχε καμμια αμφιβολια οτι κατι καινουργιο θα σκασει? Ποσο ακομα θα ασχολουμαστε με τα απλυτα των δημοδιογραφων και των πολιτικων? Ευτυχως που υπαρχει ποικιλια σ'αυτη τη χωρα. Ξυπνηστε μωρε ειναι ολοι τους τοσο διεφθαρμενοι που θα μας κανουν κι εμας σαν τα μουτρα τους. Τετοιοι ελληνες θελετε να ειστε? τετοιους ελληνες θελετε να μεγαλωσετε? αυτη τη χωρα ονειρευεστε? Ειστε κληρονομοι ενος μεγαλειωδους πολιτισμου δεν ειναι δυνατον αυτη η Ελλαδα να ειναι το αποτελεσμα. Τουλαχιστον οχι η δικη μου και πειτε με ανοητη αν θελετε. Αλλωστε οι εττικετες ειναι της μοδας τον τελευταιο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε αρχιλαμόγια Κουριάδες .
    Τι αντι-Σημιτικές μαλακίες είναι αυτές που σκεφτήκατε σήμερα ;
    Όλα για να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκάνδαλα του χοντρού καταλληλότερου .
    Δύστυχη Δημοκρατική παράταξη εδώ και 100 χρόνια πάντα υπάρχουν κάποια δημοσιογραφικά κατουροκάνατα που σε σκυλεύονται .
    Αντίθετα με τους Δεξιούς που τουλάχιστον είναι πιστοί στο κόμμα τους .
    Βλέπε Τράγκας , Ρίζος, Πιπιλή , Ντινόπουλος , Κουίκ , Αυτιάς , Χατζηνικολάου κλπ κλπ

    Βρε χοντροπατάτα Μάκη Κουρή , από το 1965 , αλλάζετε παρατάξεις εσύ και ο αδελφός σου .
    Δεν υπάρχει τσίπα καθόλου ;
    Αμέτρητα Ανάκτορα έχετε στην Αττική και στην Κεφαλονιά .
    Τόσο μεγάλη απληστεία ;
    Παρτε παράδειγμα τον Παρασκευαίδη .
    Ματαιότης , ματαιοτήτων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς abx: ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΣΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς abx
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ..ΠΩΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΕΡΟΝΙΚΑ?
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *