GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι εκπομπές αθλιότητας...

. Είναι χυδαία πράξη να "διασκεδάζεις" τους άλλους με άλλους δυστυχισμένους,είναι χυδαία πράξη να βιάζεις στα πλατό του θεάματος ...

.
Είναι χυδαία πράξη να "διασκεδάζεις" τους άλλους με άλλους δυστυχισμένους,είναι χυδαία πράξη να βιάζεις στα πλατό του θεάματος αδύναμους ανθρώπους! Περί της "ψυχαγωγού" τού σταθμού "Αλτερ, Αννίτας Πάνια ο λόγος ,και της "φιλανθρωπίας" της στήν χωματερή τής trash tv μέ "πρωταγωνιστές"-θύματα τσακισμένους ανθρώπους από τα κολαστήρια-ψυχιατρεία στήν υπηρεσία της "αναψυχής" του τηλεοπτικού χουλιγκανισμού καθημερινές και Σαββατοκύριακα.
Τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο έλλειμα ποιότητας πού χαρακτηρίζει στο συνολό της( οι εξαιρέσεις δεν καθορίζουν δυστυχώς τον κανόνα και το μέτρο) την στυγνή εμπορευματοποιημένη οθόνη της παρακμιακής και αποχαυνωτικής ιδιωτικής τηλεόρασης,αναδείχθηκε ένα σιχαμένο είδος τηλεοπτικής αλητείας και νάρκωσης(reality show), αυτό με λίγα λόγια πού εκθέτει σε δημόσια θέα τον ανθρώπινο πόνο και δυστυχία με κύριο στόχο τήν διακίνηση(τηλεθέαση)της "φθηνότερης" και πιο "εύπεπτης πρέζας" πού καλλιεργείται με όλες της τις "ποικιλίες" στον βάλτο του θεάματος.
Ενα μέρος αυτής της έγχρωμης πρέζας στην ζώνη "ψυχαγωγικών" σκουπιδιών πού εκμεταλλεύεται ταλαιπωρημένους και καταβεβλημένους από τις συνθήκες της ζωής ανθρώπους (και πέρα από την ευθύνη πού μπορεί ή όχι να έχει ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά για την συμμετοχή του σε αυτήν την τηλεοπτική δυσοσμία),πού από προσωπικά βιώματα ή κοινωνικούς λόγους γίνονται εύκολα αναλώσιμοι στην αρένα του θεάματος,το έχει αναλάβει ,το επιδεικνύει και το πουλάει μια θλιβερή περσόνα της trash tv πού λέγεται Αννίτα Πάνια, στο κανάλι "Αλτερ".
Επειδή όλοι ξέρουμε πώς είναι άλλο να κερδίζεις το ψωμί σου με εντιμότητα, κόπο,ηθική και αξιοπρέπεια και άλλο να βγάζεις κέρδος και "διασημότητα" από τον εξευτελισμό και το ρεζίλεμα συνανθρώπων μας καλούμε όλους/όλες πού αισθάνονται ντροπή από την προβολή αυτού του αίσχους να απαιτήσουμε από τον σταθμό "Αλτερ" να αναλάβει τις ευθύνες του. Σε περίπτωση πού δεν προχωρήσει στην παύση αυτής της τηλεοπτικής βαρβαρότητας πού στηρίζεται επάνω στην ταπεινωτικη για τον κοινωνικό πολιτισμό αντίληψη "αυτά θέλει ο κόσμος",θα τον κάνουμε να μάθει πώς όποιος "κάνει νούμερα" και "ταμείο" από ανθρώπους πού λόγω των όποιων ατομικών τους προβλημάτων δυσκολεύονται να αντιληφθούν πώς ο "σωτήρας" τους είναι στην πραγματικότητα ο βασανιστής τους,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ!
Δεν ανοίγουμε διάλογο, ούτε απαντάμε στο γελοίο επιχείρημα "σε όποιον δεν αρέσει,αλλάζει σταθμό" γιατί είναι σαν να είμαστε μπροστά στην βάναυση κακοποίηση μίας γυναίκας ή ενός παιδιού και εμείς να αλλάζουμε πεζοδρόμιο!
Οσες καί όσοι, από αυτό το μεγάλο στρογγυλό μηδέν πού αντιπροσωπεύουν, "εισβάλλουν" με τα εμετικά "διασκεδαστηριά" τους και τα "καλλιτεχνικά" τους ρημαδοτράγουδα στα σπίτια μας, όσοι και όσες θίγουν την νοημοσύνη μας και τολμούν να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν αρνητικά τα παιδιά μας υμνώντας "τα λεφτά,το φαγητό και το γαμήσι", ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!
Δεν θα γίνουμε αυτόκλητοι υπερασπιστές των θυμάτων της τηλεοπτικής αυτής σαβούρας, αλλά και δεν θα γίνουμε ανεκτικοί στο καθεστώς εκμετάλλευσης και διακωμώδησης της ανθρώπινης υπόστασης!
Κ@τ@θεση ελάχιστης ντροπής για μερικά από τα πολλά σκουπίδια πού μαζεύθηκαν μέσα και έξω από τα σπίτια μας τα τελευταία χρόνια
Μαύρο και Κόκκινο
@ναρχική κίνηση από τά νότια( Αθήνα,Αίγιο,Κόρινθο καί Πάτρα)

25 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά…
    Αντισταθείτε!

    Αγγελοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ για τις εκπομπές αθλιότητας της Αννίτας , αλλά να πουμε το ίδιο για την εκπομπή του ναρκωμανούς ομοφυλοφιλου που θεωρεί ‘’αστείο’’ να προβάλει κάποιον που κάνει μελωδίες με τις ... κλανιές του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς τη δική μας ανοχή δεν θα υπήρχαν όλοι αυτοί οι νταβατζήδες και εκμαυλιστές ψυχών και θεατών!
    Κάθε κίνηση αντίστασης στο σκουπιδομάνι που μας απειλεί από παντού είναι κίνηση κάθαρσης και μόνο. Όλα τα άλλα που λέγονται (περί δημοκρατίας στο λόγο και στο θέαμα κ.λπ.) είναι εκ του πονηρού και εκ ταπεινού οικονομικού κινήτρου ειπωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.59

    Έχεις απόλυτο δίκιο .
    Οι τηλεθεάσεις Πάνια και Λαζόπουλου σημαίνουν μόνο ένα πράγμα ... την Παρακμή μας .

    Οι ενημερωτικές εκπομπές (φάκελοι κλπ) 'εχουν μηδαμηνή τηλεθέαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΑ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ LIFE STYLE ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ?


    ΤΑΤΙΑΝΕΣ, (Χ)ΛΟΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΗ (Ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ) ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι άλλο να κερδίζεις το ψωμί σου με εντιμότητα, κόπο,ηθική και αξιοπρέπεια και άλλο να βγάζεις κέρδος και "διασημότητα" από τον εξευτελισμό και το ρεζίλεμα συνανθρώπων μας>>
    Πως όμως βγάζοντας στην tv την Βροχοπούλου , την Μπριζολέ , τις γυμνές του Θέμου ή τα αποσπάσματα από άλλες εκπομπές του Λαζόπουλου? Αυτά κράζει ο Καρβέλας και πέσατε όλοι να τον φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν λεχετε καταλάβει Νεοέλληνες ότι αργοπαιθένετε....

    Μέσα στο τζιπάκι σας...
    Αργά και βασανιστικά, το αίμα από την λέπρα, ποτίζει το Ralph Lauren σας.

    Το τελευταίο κομμάτι χαρτί για να γράψετε τα απομνημονέυματα σας από την άθλια ζωή σας, είναι το χαρτί της 52ης δόσης του δανείου σας...

    Το καλύτερο σας πανεπιστήμιο βρίσκεται στην 390 θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Το επίπεδο μόρφωσης στην 71η.

    Ο δείκτης παραγωγικότητας θα είναι 49% πίσω από την πολωνίας.

    Σαπίστε.... με την πάνια και την βροχοπούλου.

    Σαπίστε στα 850 ευρώ τον μήνα, όταν ο μέσος γερμανός Παίρνει 2400 και το κόστος ζωής είναι ακριβώς το ίδιο.

    Ο αλβανός που σας γαμάει τις γυναίκες και αγοράζει σπίτια με τα λεφτά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΟΥΛΙΔΟΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ.

    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ DVD ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχουν και guerilla tactics. Δεν σκέφτηκε κανενας να πάει σαν τηλεθεατης στο ζωντανό και να πετάξει γιαούρτια και μπογιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και δε μας λέτε ρε παιδιά...
    υπήρχε διαφορετικά περίπτωση να γίνει διάσημος ο κατ μαν ή ο παρασκευάς; καμία, έτσι δεν είναι; τι θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ο κατ μαν; ένας κακομοίρης του κλώτσου και του μπάτσου. τώρα όμως, είναι ΣΤΑΡ.
    δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον χατζηνικολάου ή τον τράγκα ή τον κάθε ένα από αυτούς.
    Ανθρωποι δεν είναι κι αυτοί; Δεν έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν τη δημοσιότητα που επιθυμούν; Επειδή δηλαδή είναι μια σταλιά (μπορεί και να μην είναι βέβαια, θυμηθείτε εκείνο τον άλλο με την περίεργη φωνή) κατώτερου πνευματικου επιπέδου, αισθάνεστε ότι σας βρωμίζουν την τηλεόρασή σας;
    Ελευθερία δεν ζητάτε εσείς οι μαυροκόκκινοι; τι ζόρι τραβάτε; γιατί να μην έχει δικαίωμα ο καθένας στην αυτοδιάθεση; και σας το ξαναλέω, πόσα φράγκα θα έβγαζε ο βας βας από οποιαδήποτε άλλη δουλειά και πόσα βγάζει τώρα;
    το να κάνει κάποιος πως κόπτεται γι α αυτούς είναι τουλάχιστον υποκρισία. η αλήθεια είναι οτι δεν θέλουμε να τους βλέπουμε γιατί αισθανόμαστε ότι ρίχνουν την ποιότητα. αλλά ποιά ποιότητα ρε παιδιά; που την είδατε την ποιότητα; και τέλος, προσωπικά χαίρομαι που βγαίνουν τέτοια άτομα στο γυαλί, γιατί είναι αυθεντικοί και δεν το παίζουν τίποτα. σκατά στον ψινάκη και στην κάθε πάνια, αλλά ΖΗΤΩ ο ΒΑΣ ΒΑΣ και ο ΚΑΤΜΑΝ και όλα τα αλάνια, μπραβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    SEARCH GOOGLE ThePetitionSite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Κι εμείς στο πασοκ είμαστε σταρ της πίπας με πρώτο εμένα τον αρχιτραβεστί.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επειδη ειναι χυδαια υποκειμενα τα διαφορα τσοκαρα ανιτες τατιανες και καποιοι αλλοι πρεπει καποιος μπροστα στον φακο να τους σπασει τα μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mαύρους και κόκκινους θα σας κάνω από το ξύλο αν σας συναντήσω κρυπτοφασιστάκια που θα αποφασίσετε εσείς τι επιτρέπεται να βλέπει ο κόσμος και τι όχι.Ουστ μισοσάπουνα μυάσματα του αέρα που αναπνέουμε που τολμάτε και υποτιμάτε την προσωπικότητα και πνευματική διαύγεια όσων παίρνουν μέρος στις εκπομπές υποβιβάζοντάς τους σε πολίτες β κατηγορίας.Για τολμήστε πεφωτισμένες πορδές να κάνετε καμμία κίνηση και τα λέμε.
    P.S Σωστά τα λέει ο 12.47.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρετε την έννοια
    Ξ Ε Π Ε Σ Μ Ο Σ
    .............
    ή την έννοια
    Ε Ξ Υ Π Ν Α Κ Ι Α Δ Ι Σ Μ Ο Σ ?
    ...............................
    ή την έννοια
    ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ?
    ? ? ? ? ? ?
    τελικά θα τρελλαθούμε θέλουμε δε θέλουμε μ' αυτές τις μαλακίες όλων των νεοεξυπνάκηδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξετσουτσούνισαν τα μαυροκόκκινα πρεζάκια και βγάζουν ανακοινώσεις. Ε ρε ξύλο που θα φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ

    ΓΑΠ ΓΑΠ ΓΑΠ

    ΒΛΑΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπραβο ΧΩΡΙΑΤΗ
    Πολύ σωστα τα χώνεις στους ψευτοδημοκράτες που θέλουν να σπάσουν τα μούτρα της Πάνια (1:53 πμ)επειδή τολμάει να παρουσιάζει τα σκουπίδια της χωρίς κανένα χαλί απο πάνω.
    Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι πολοί από τους καλεσμένους της είναι πιο χαζοί από τους αυτόκλιτους προστάτες τους. Απλά (και είναι δικαίωμα τους) εξαργυρώνουν την αξιοπρέπεια τους για μερικά κατοστάρικα ή χιλιάρικα. Έτσι με την κατάλληλη σκηνοθεσία και μακιγιάζ τους βλέπουμε να παριστάνουν τους αυτιστικούς,παράφωνους αοιδούς,κακάσχημες δεσποινίδες,ενώ σε άλλες εμφανίσεις είναι αγνώριστοι. Και η κ.Ρούλα που κάθε άλλο παρά ψώνιο είναι μπόρεσε, με το αζημίωτο φαντάζομαι, να ξεδιπλώσει τα υποκριτικά της προσόντα σε βαθμό που θα ζήλευαν πολλοί απόφοιτοι δραματικών σχολών.
    Δεν βλέπω όμως οι τιμητές των πάντων να ενοχλούνται από τον εσμό των ΄΄ερευνητών΄΄ που καθε τόσο μετακαλούν στις σχοινοτενείς εκπομπές τους σοβαροί υποτίθεται δημοσιογράφοι τα φληναφήματα και οι παραδοξολογίες των οποίων αντί να επιφέρουν τον άμεσο εγκλεισμό τους σε ψυχιατρείο εκδίδονται και οι συγγραφείς δεκαρολογούν εις βάρος των πραγματικά αφελών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ/

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥΣ!!

    ΕΛΕΟΣ...ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝθΡΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΔΑΠΕΔΟ...ΠΟΥ ΣΩΝΕι ΚΑΙ ΝΤΕ Η ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο νταλάρας.. ο φραγκοφονιάς. που όταν τον πήρανε εδώ και μια 10ετία τί είναι δεν έχι βγάλει ούτε ένα τραγούδι της προκοπής παρά εξαργυρώνει παλιότερες επιταγές....
    σιγά τον καλλιτέχνη.

    και μπορεί ο κάτμαν να μην είναι νταλάρας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
    στο χώρο της τέχνης χωράει κι ο φραγκοφονιάς νταλάρας, κι ο πανούσης, κι ο κατμαν, κι ο χατζηγιάννης.

    γιατί τέχνη χωρίς ελευθερία ΔΕΝ γίνεται.
    όποιος προσπαθεί με οποινδήποτε τρόπο να φιμώσει την κάθε φωνή επειδή του φαίνεται κατωτέρου επιπέδου, ας ξεκινήσει από τα σκυλάδικα της παραλιακής και ας αφήσει πρώτα τον βας βας να βγάλει κανα φράγκο να ζήσει τη φαμελιά του αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραίο , οι αναρχικοί θα μας βάλουν να βλέπουμε θέατρο της Δευτέρας!!!
    Να μας δώσετε και το Αναρχοτηλέραμα, να τα γράφουμε και στο βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το θεμα ειναι πως τα ανθρωπακια αυτα οπως πχ ο κατμαν, ειναι καθυστεριμενοι και δεν καταλαβαινουν.ετσι τους εκμεταλευονται.ασε που αμα ο κοσμακης βλεπει τετοιες μαλακιες ριχνει το επιπεδο του.θα γεμισουμε γαμημενους μικροαστους που θα βλεπυν πανια και θα λενε φαι λεφτα και γαμησι.το επιπεδο παει απτο κακο στο χειροτερο.φωτια και ξυλο στην πουτανα και το αρχιδι τον καρβελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *