GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οξύ κυκλοφοριακό έμφραγμα...

...όλη μέρα, κάθε μέρα στη Νέα Σμύρνη. Κοινοποίηση στο δήμαρχο κ. Κουτελάκη . Του Γιάννη Θεοδώρου Ζούγκλα!!! Οποιος θέλει , όπου θέλει, και ...

...όλη μέρα, κάθε μέρα στη Νέα Σμύρνη. Κοινοποίηση στο δήμαρχο κ. Κουτελάκη
.
Του Γιάννη Θεοδώρου

Ζούγκλα!!! Οποιος θέλει, όπου θέλει, και για όσο θέλει, διπλοπαρκάρει και τριπλοπαρκάρει. Ράμπα για ΑΜΕΑ και βρεφικά καροτσάκια ελεύθερη; Μόνο στις παρελάσεις της 28ης και της 25ης. Συχνά, πολύ συχνά, διπλοπαρκαρίσματα πάνω στις στροφές των λεωφορείων, με αποτέλεσμα τον ξαφνικό θάνατο κάθε κίνηση σε απόσταση 5 και 6 οικοδομικά τετράγωνα μακρυά.
Το αστικό, απο την Ακαδημίας μέχρι την είσοδο της πόλης (άγαλμα Χρυσόστομου), θέλει 18 λεπτά, και απο εκεί μέχρι το παλαιό τέρμα (Ελ.Βενιζέλου), 20-25 λεπτά.Τώρα θα μου πείτε τι μας τα λές αυτά, τα ίδια δεν συμβαίνουν σε όλο το λεκανοπέδιο; Δίκιο έχετε, δεν ξέρω όμως αν συμβαίνουν τα παρακάτω. Όλη μέρα, καμιά 12 αγόρια και κορίτσα της Δημοτικής Αστυνομίας, σε ομάδες των τριών, περιφέρονται ασκόπως στη πλατεία, κυριολεκτικά σούρνοντας ταπόδια τους, με τα χέρια στις τσέπες, πάνοτε δίχως καπέλο. Σκέτη πρόκληση. Είναι τραγικό, μπροστά στα μάτια τους , ασυνείδητοι εποχούμενοι να διπλό και τριπλοπαρκάρουν, να φράζουν κυριολεκτικά το δρόμο (π.χ. Παλαιολόγου), και αυτοί να κάαααααθονται και να τους βλέπουν, σε πλήρη αποχαύνωση.
ΔΗΜΑΡΧΕ, κατέβα απο το καλάμι, υπόγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Αστυνομικό Τμήμα (να είναι οι δικοί σου σε ασύρματη επικοινωνία με το Α.Τ., για περιπτώσεις δύστροπων παραβατών), και βάλτους, τουλάχιστον τις ώρες αιχμής να κρατάνε τους γύρω της πλατείας άξονες, σχετικά ελεύθερους.
Πίστεψε με, έχω κάνει έρευνα. Απο αυτούς τους αναιδείς καραγκιόζηδες που κλείνουν τους δρόμους , κάτω του 30% είναι δημότες, άρα εν δυνάμει ψηφοφόροι σου.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥ. Κυράτσα έχει διπλοπαρκάρει άτσαλα στη πλατεία, μπροστά στη Εθνική. Έρχεται το φορτηγό με τα μπάζα και δεν χωράει να περάσει. Λοιπόν, έχει μπλοκάρει η Βενιζέλου μέχρι κάτω τη Θ.Σοφούλη, έχει μπλοκάρει όλη η Ομήρου και η Παλαιολόγου μέχρι την Εμπορική. Καπάκι έχει σταμτήσει και το ΤΡΑΜ , γιατί έχει σταματήσει η ροή πρός την Προσκόπων Αϊδινίου, και Ι.Χ. έχουν εγκλωβιστεί πάνω στις γραμμές. ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.
Και κάτι άλλο Δήμαρχε. Βάλε να μαζέψουν τις πάρα πολλές δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, εγκαταλελειμ-μένα αυτοκίνητα. Στα περισσότερα απο αυτά , τα ειδοποιητήρια απόσυρσης , που οι υπάλληλοι σου έχουν βάλει, έχουν κλείσει πάνω απο χρόνο- 12 μηνες!!!!! Τι περιμένεις;;; Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι θέσεις parking; Άσε που είναι καιεστίες μόλυνσης.
Αυτό το περιβάλλον και η ανακύκλωση, που ο ΣΥΝ, το κόμμα σου, έχει κάνει κυρίαρχη πολιτική του, τι είναι;;; Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε; κοινώς μπούρδες; Υπάρχουν πιστοποιημένες εταιρείες ανακύκλωσης, που διαφημίζουν και δωρεάν μεταφορά. Φώναξε τους.Εκτός, εκτός αν τα παιδιά της καθαριότητας δεν προλαβαίνουν να τα γδύσουν απο τα εμπορεύσιμα εξαρτήματα, εννοείτε για λογαριασμό τους, και τα αφήνεις εκεί για να τα ξεκοκαλίσουν με την ησυχία τους. Λέω.

14 σχόλια

  1. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    είναι λογικό να δημιουργείται οξεία κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πλατεία και στην πλησίον αυτής Λεωφόρο της Αμαρτίας. Αφού βγαίνω για πίπα εκεί και μαζεύεται όλο μου το πελατολόγιο.

    Και επειδή έχω οικολογική συνείδηση παρακαλώ τους πελάτες μου να ανακυκλώνουν τα προφυλακτικά τους.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    Οποιος γνωριζει για την τύχη του Αρχηγου να αφήσει σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις απολυτο δικιο φιλε συνδημοτη.
    Ο δημαρχος απων απο τα προβληματα του δημου,μας εχει αφησει κυριολεκτικα στο ελεος του θεου.
    Μενω στην αρτακης και ζω καθημερινα τον ΞΕΠΕΣΜΟ της Νεας Σμυρνης.
    Οσο για τα αυτοκινητα που σκουριαζουν για χρονια σε καποια σημεια των δρομων (και ειναι εκατονταδες) ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ επανω τους,ειναι ενημερη η καθαριοτητα με δεκαδες τηλεφωνα που γινονται,ομως ποιος ακουει?
    Φαντασου δε οτι παραβιαζουν κοινοτικη οδηγια που λεει οτι ....ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
    ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ;
    ΕΚΕΙ ΡΕ, ΕΚΕΙ, ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΣΤΑ @@ ΜΑΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

    υ.γ. εδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι οι Αθηναίοι ηδονίζονται να συζητάνε για τους δρόμους της αθηνας. πως πανε από το ένα μέρος στο άλλο, ποσο καλα ξέρουν την αθήνα και τέτοια... ε ρε μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
    ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ;
    σωπα ρε!!!
    ξερεις ποσοι επαρχιωτες εσαν εσενα εχουν βρωμισει την αθηνα και την εχουν φτασει σημερα σε αυτο το χαλι?
    Απο εσας εγινε ετσι ρεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    είναι λογικό να δημιουργείται οξεία κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πλατεία και στην πλησίον αυτής Λεωφόρο της Αμαρτίας. Αφού βγαίνω για πίπα εκεί και μαζεύεται όλο μου το πελατολόγιο.

    Και επειδή έχω οικολογική συνείδηση παρακαλώ τους πελάτες μου να ανακυκλώνουν τα προφυλακτικά τους.

    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωπα ρε βέρε αθηναίε...
    http://www.minenv.gr/3/31/313/31303/g3130303.html


    Η Αθήνα είναι ταυτόχρονα πόλη σύμβολο και πόλη των αντιθέσεων. «Πόλη Ιστορική» κτισμένη στον τόπο όπου μεγαλούργησε το αρχαίο ελληνικό πνεύμα αλλά και «Νέα Πόλη», που αναπτύσσεται μετά τον καθορισμό της ως πρωτεύουσας της Ελλάδος το 1833. Είχε τότε μόνο 12.000 κατοίκους. Το 1853 έχει ακόμα 36.000 κατοίκους, το 1900 φτάνει τις 300.000 και στις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου περίπου 1 εκατ. κατοίκους. Η ξαφνική αστικοποίηση που την έκανε να φτάσει τα 3,5 εκατομμύρια το 1991 οφείλεται αφ' ενός στην εσωτερική μετακίνηση του πληθυσμού της χώρας και αφ' ετέρου στην άφιξη των Ελλήνων της Μικράς Ασίας το 1922.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όποιον τον ενοχλεί η αθηνα να σηκωθεί να φύγει, και να πάψει να μας ζαλίζει.
    αμα του αρέσει, αμα δε του αρεσει ποσως μας ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χεστήκανε οι Δήμαρχοι, οι αστυνόμοι, οι τροχαίοι.

    Κανένας δεν ενδιαφέρεται.

    Αν στην Νέα Σμύρνη το πρόβλημα είναι οξύ, τι να πούμε για το Μαρούσι που δεν μπορείς να μετακινηθείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όποιον τον ενοχλεί η αθηνα να σηκωθεί να φύγει, και να πάψει να μας ζαλίζει.
    αμα του αρέσει, αμα δε του αρεσει ποσως μας ενδιαφέρει

    6:56 μμ


    ΑΜΑ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε τζων

    Γεια σας κυκλοφορεί το κάτωθι τραγουδάκι......
    Ο τζών μόνος μες στο σαλόνι
    με τον πούτσο του μαλώνει.

    Τον τραβά, τον ξεχυλώνει
    και τον κάνει σαν μπαλόνι.

    Τον φουσκώνει, τον φουσκώνει
    και στον κώλο του, τον χώνει

    Αλλά εγώ έχω για σας κύριε τζων

    Τα χείλια του babis τα κόκκινα, που μοιάζουν σαν μπουμπούκι
    θέλουν κι αυτά να γαμηθούν, με 'να καλό τσιμπούκι.

    είσαι αγαπητέ τζών γλύκα μου για την συνάντηση μας σε θέλω τρελλά
    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε Δήμαρχε έλεος, πραγματικά είναι άξιο απορίας μια ηγεσία τοπικής κοινωνίας με αριστερές και οικολογικές ευαισθησίες να ανέχεται η πόλη να είναι σε αυτή τη κατάσταση.Ζούμε στην εποχή του αυτοκινήτου,αλλά όχι και έτσι. Οι μεγάλες πρασιές των πολυκατοικατοικιών έχουν γίνει παρκινγκ. Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αμέτρητα. Ένα χάλι απίστευτο. Είναι η τελευταία ευκαιρία. Μετά από τρείς τετραετίες στο Δήμο ελ΄πιζω να μην ανησυχείτε για το πολιτικό κόστος . Πείτε τέρμα στην ασυδοσία στα διπλοπαρκαρισμένα ακόμη και μπροστά στο δημαρχείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Ήδη έχει γίνει παραπομπή από το ΑΤ Νέας Σμύρνης - αυτεπαγγέλτως, στον Εισαγγελέα, της έκθεσης αυτοψίας της Διεύθυνσης Υγείας της Νομαρχίας Αθήνας (Νότιος Τομέας , λεωφόρος Θησέως-Καλλιθέα), όπου διαπιστώθηκε λειτουργία ανοιχτού σταθμού μεταφόρτωσης σκουπιδιών χωρίς άδεια (πίσω από τα νεκροταφεία).

    Για την υπόθεση αυτή, προσπάθησαν να την καθυστερήσουν οι του ΑΤ Ν. Σμύρνης, απαντώντας γραπτά πως δεν είναι στην περιοχή ευθύνης τους. Τώρα τους τρέχει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, με παραγγελία εισαγγελέα με το ερώτημα της παράβασης καθήκοντος.

    Η υπ΄θεση αυτή έχι φτάσει και στο Υπουργείο Περιοβάλλοντος και στην αντίστοιχη επιτροπή της Ε.Ε.
    Έχει παραβιαστεί η ευρωπαϊκή νομοθθεσία. "Ταγαράδες" μέσα στα σπίτια μας, μεταξύ των νεκροταφείων Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας.

    2. Για το παρακάρισμα και το κλείσιμο των ειδικών ραμπών διάβασης-προσπέλασης των ΑΜΕΑ στην Άνω Νέα Σμύρνη, ήδη κι αυτό διερευνάται από την προηγούμενη διαδικασία (Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ), καθώς και διεξάγεται έρευνα μετά από καταγγελία σε βάρος του Δήμου, από το ΥπΕΣΔΔΑ - Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (απέναντι από τη στάση του μετρό "Φιξ" στη Λ. Συγγρού.)

    Στηνίδια καταγγελία αναφέρθηκε περίπτωση μη πιθανού καταλογισμού προστίμων για αυθαίρετη τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων (κάθε έναρξη σχολικής χρονιάς) γνωστού μεγαλοσυγκροτήματος φροντιστηρίων ξένων γλωσσών που δραστηριποιείται στα νότια προάστια (Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη-Δάφνη). Αυτό το κάνει σε πολύχρονη βάση. Μια μάλιστα ογκώδη διαφημιστική νοβοπάν πινακίδα του που υποτίθεται απομακρύνθηκε μετά από γραπτή καταγγελία στο δήμο Νέας Σμύρνης, με φορτηγά του δήμου (υπηρεσία καθαριότητας) ο μεγαλοφροντιστηριάς την επόμενη χρονιά ξανατοποθέτήθηκε στο ίδιο σημείο (η ίδια πινακίδα!!!!).
    Οπότε αν την πήρε πίσω ο ιδιοκτήτης της με πράξη της διοίκησης, τότε θα πρέπει να υπάρχει και η πράξη καταλογισμού ή μη καταλογισμού προστίμου για αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες (δες το Γ.Ο.Κ. και τις τροποποιήσεις τιου, αναφορικά με τις διαδικασίες απονμάκρυνσης αυθαίρετων διαφημιστιών πινακίδων από τους δήμους) .

    3. Στο ηλεκτρονικό αρχείο Τ.Α.Π. υπάρχουν στοιχεία ατόμων (σαν πιθανών οφειλετών) που δεν έπρεπε, ούτε δικαιολογούνται με την επίκληση της περιβόητης δισκέττας που έδωσε η ΔΕΗ στους δήμους προ 10ετίας. Έχει γίνει σχετική καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ και αναμένεται η απόφαση.
    Για ποιο λόγο κρατοιούνται στοιχεία άσχετων ατόμων στο ηλεκτρονικό αρχείο του ΤΑΠ; Με τη την κατασκευή ηλεκτρονικού αρχείου πιθανών οφειλετών ΤΑΠ με μη κατοίκους ή δημότες δήμου, ποιος ωφελείται και γιατί; Σχετίζεται αυτό με τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα των ισολογισμών των δήμων;

    Ουουουουουυ .... υπάρχουν κι άλλα, που θέλουν ένα μήνα συζήτησης, για να παρουσιαστούν.

    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;

    αν θελεις επικοινωνία μαζι μου και για άλλα... γράψε το μαιλ σου να γίνει κονέ.

    κάποια πράγματα δεν πρέπει να μείνουν απείραχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουουουουουυ .... υπάρχουν κι άλλα, που θέλουν ένα μήνα συζήτησης, για να παρουσιαστούν.

    ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;

    αν θελεις επικοινωνία μαζι μου και για άλλα... γράψε το μαιλ σου να γίνει κονέ.

    κάποια πράγματα δεν πρέπει να μείνουν απείραχτα.

    2:01 πμ


    καλημερα.
    ναι , με ενδιαφερει η επικοινωνια και το e-mail ειναι mixalisk@mycosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *