GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράπονα παραμελημένων δημοτών...

. Χωρίς καθαριότητα η συνοικία Αμφιθέας στο Π. Φάληρο . Μεγάλα παράπονα εκφράζουν οι κάτοικοι της συνοικίας Αμφιθέας, του Δήμου Παλαιού Φα...

.
Χωρίς καθαριότητα η συνοικία Αμφιθέας στο Π. Φάληρο
.
Μεγάλα παράπονα εκφράζουν οι κάτοικοι της συνοικίας Αμφιθέας, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, για την υποβαθμισμένη καθαριότητα της περιοχής. Οι κάτοικοι παραπονούνται ότι τους παραμελεί η Δημοτική Αρχή, σε σχέση με άλλες συνοικίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου .
Συγκεκριμένα μπορεί να περνά το απορριματοφόρο και να αδειάζει τους κάδους των σκουπιδιών αλλά τριγύρω από τον κάθε κάδο συνέχεια αφήνουν σωρούς σκουπιδιών οι οποίοι παραμένοντας γίνονται εστίες μικροβίων. Επείγει να φροντίσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να καθαρίσει τους χώρους γύρω από τους κάδους και να ρίξουν ειδικό απολυμαντικό φάρμακο.
Στην ίδια περιοχή, επι της Λεωφόρου Αμφιθέας, υπάρχει το Σουπερ Μάρκετ Carrefour, το πρώην Μαρινόπουλος, του οποίου τους κάδους σκουπιδιών δεν φροντίζει να αδειάζει ο Δήμος καθημερινά, επιβαρύνοντας την ανθυγιεινή κατάσταση της γειτονιάς. Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει τελευταία έντονες φήμες, μεταξύ των κατοίκω, ότι το Carrefour στερείται άδειας λειτουργίας!!!
Ρωτάμε το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κύριο Διονύση Χατζηδάκη, τα εξής:
Πρώτον αν έχει άδεια λειτουργίας το Carrefour, πρώην Μαρινόπουλος, το ευρισκόμενον επί της Λεωφόρου Αμφιθέας, δεύτερον αν έχει άδεια το παρόμοιο Σουπερμάρκετ στο Έδεμ, και τρίτον είναι δυνατόν να παίρνει ο Δήμος 2% από τις εισπράξεις του κυλικείου του Σουπερμάρκετ που είναι στην Λεωφόρο Αμφιθέας, αν αυτό στερείται άδειας λειτουργίας;;;
Με εκτίμηση
Π.Δ.

9 σχόλια

  1. Ευτυχως που υπαρχει και αυτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΜΗ-ΜΑΖΩΜΑΤΑ

    ΔΙΑΟΛΟ-ΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζχηδάκης είνα ''Αεικίνητος΄΄ στις δημόσιες σχέσεις , στην παρουσία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς , αλλά πολύ αδιάφορος για την καθαριότητα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου . Ειδικά παραμελεί πολύ τις γειτονιές που στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές ψήφισαν τους αντιπάλους του . Είναι σπάνι παράδειγμα εκδηκητικού ανθρώπου.

    ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι μόνο η περιοχή της Αμφιθέας παραμελημένη. Είναι εγκαταλελειμμένο όλο το Παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι μόνο η περιοχή της Αμφιθέας παραμελημένη. Είναι εγκαταλελειμμένο όλο το Παλαιό Φάληρο.

    3:30 μμ

    Συμφωνώ απολύτως .
    Αλλά τι περίμεναν οι Δημότες του Παλαιού Φαλήρου όταν έβγαζαν με 50% από την πρώτη Κυριακή για Δήμαρχο , τον γραμματέα του ....Μητσοτάκη !!!!
    Τον γραμματέα του πιό οπισθοδρομικού και αρτηριοσκληροτικού πολιτικού στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους μετά τον .....Τζουμπέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπου και αν κοιτάξεις στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου βλέπεις και ένα σκάνδαλο .
    Να πάει ένας από την Διοίκηση του Ι.Κ.Α. και να επιθεωρήσει το κτίριο που νοίκιασε το Ι.Κ.Α. ( με ‘’μεσολάβηση’’ του Δημάρχου ) επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου , για να δεί ότι δεν πληρεί καμία από τις οικοδομικές προυποθέσεις που το νοίκιασαν .
    Αλλά γιατί το πρότεινε ο Δήμαρχος ;
    Γιατί βοήθησε κάποιους υποτιθέμενους πολιτικούς αντιπάλους του , που είναι ιδιοκτήτες του ακατάλληλου κτιρίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ενα καταστημα στερειται αδειας ειναι ευκολο να ελεγχθει απο καθε ενδιαφερομενο.Ο Χατζιδακης αδυνατο να ευννοει την CARRFUR εφοσον τους χαλασε την συμφωνια με το ΒΩΒΟ για τη ΡΙΖΑΡΕΙΟ.Μαλλον απληροφορητος η εσκεμμενα κακοβουλος αυτος που αναρτησε την πληροφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *