GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρώνε εκ. ευρώ με την ..."Καινοτομία"!

Υπυργείο Παιδείας και παραεταιρεία "ακαδημαϊκών"... .. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Σχετικά με τη σχέση υπουργείου Παιδείας και ΕΑΙ...

Υπυργείο Παιδείας και παραεταιρεία "ακαδημαϊκών"...
..
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Σχετικά με τη σχέση υπουργείου Παιδείας και ΕΑΙΤΥ, που δημοσιεύσατε στις 23.12.2007, (εδώ), σας αναφέρω ότι χειρότερα κάνουνε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με το πρόγραμμα "Καινοτομία". Γύρω στα 3 - 4 εκ. ευρώ.
Το ΕΑΙΤΥ είναι παραεταιρεία "ακαδημαϊκών" από την Πάτρα.
Σ.Μ.

6 σχόλια

  1. Πότε θα καταλάβουμε ότι η ονομασία πρέπει να γίνει: "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" και το άλλο ας γίνει: "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ". Μπας και απαλλαγεί η παιδεία μας από το παππαδαριό.
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσικας Χρήστος ο χαφιες της ΕΥΠ...


    Ο Χρήστος Κάτσικας γεννήθηκε το 1960 και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1979-83). Είναι μέλος της σύνταξης του περιοδικού Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικός συντάκτης της εφημερίδας Τα Νέα. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εντοπίζονται στο χώρο της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης και της Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Πρόσφατα βιβλία του είναι: Χ. Κάτσικας - Γ. Καββαδίας, Η Ανισότητα στην Ελληνική εκπαίδευση (Gutenberg 2000), Χ. Κάτσικας - Γ. Καββαδίας, Το «Εγχειρίδιο» του καλού εκπαιδευτικού (Ελληνικά Γράμματα 2002), Χ. Κάτσικας - Γ. Καββαδίας, Η Αξιολόγηση στην εκπαίδευση: Ποιος, ποιον και γιατί; (Σαββάλας 2002), Χ. Κάτσικας - Κ. Θεριανός, Ιστορία της Νεοελληνικής Εκπαίδευσης (Σαββάλας 2002), Χ. Κάτσικας - Κ. Θεριανός, Η Εκπαίδευση της Αμάθειας (Gutenberg 2005).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρήστος Κάτσικας ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ...
    ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ????
    ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ????
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσοι άραγε από όσους έχουν θέση σε νυχτερινά και απογευματινά τελικά καταλήγουν με αποσπάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη χρηματοδότηση του ευαγούς Πατρινού Ιδρύματος,εκτος από το Υπ.Παιδείας συμμετέχουν και γενικοί γραμματές περιφερειών όπως φαίνεται σε μεγάλη έκταση.Ψάχτε τις αναθέσεις των περιφερειών Ανατ.Μα-Θρα, Δυτ.Ελλάδας κλπ μέσω των προϋπλογισμών του ΠΕΠ, των Διαχειριστικών αρχών και περιφερ.ταμείων. Ο κουμπάρος του υπ.παιδείας Γεν.γραμ.Λαμίας (πρώην ΕΛΔΕάρχης-ΤΑ ΝΕΑ 5/5/2007 σελ.1,10,11)τους ανέθεσε σωρεία μελετών με ''αντικείμενο'': ''ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ''90.000ευρώ (τρέμε ΝΑΣΑ). ''ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (!)ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ''80.000ευρώ (ξέρει το γ.ε.Σ.;), ''ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ''60.000ευρώ κλπ,κλπ...Όποιος ενδιαφέρεται ας μπει στα αντίστοιχα σάϊτ των έργωνκαι μελετών των περιφερειών μεσω διαχ.αρχών (mou.gr ή mnec.gr)να αλλοιθωρίσει το μάτιτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *