GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το κλίμα στα ...ρεβεγιόν για τον πρωθυπουργό

.. Στο στρατόπεδο της Ντόρας και ο Τσιτουρίδης... ... Βαρύ το κλίμα , πολύ βαρύ για τον πρωθυπουργό στα πολιτικά ρεβεγιόν των Βορείων Προαστ...

..
Στο στρατόπεδο της Ντόρας και ο Τσιτουρίδης...
...
Βαρύ το κλίμα, πολύ βαρύ για τον πρωθυπουργό στα πολιτικά ρεβεγιόν των Βορείων Προαστίων αλλά και του κέντρου της Αθήνας.
Ο Σάββας Τσιτουρίδης την παραμονή των Χριστουγέννων έλεγε - χωρίς τους κομπασμούς του παρελθόντος- ότι ο Κ. Καραμανλής "τον πούλησε πολύ άσχημα". Παράλληλα δεν έκρυβε την δυσφορία του για την υπουργοποίηση του τοπικού του αντιπάλου Κώστα Κιλτίδη, την οποία "χρέωνε" στους ισχυρούς δεσμούς που έχει με την Ντόρα Μπακογιάννη. "Είναι καιρός να παίξω και εγώ με την Ντόρα" έλεγε ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο οποίος μετά τον Γεράσιμο Γιακουμάτο αναμένεται και αυτός να αλλάξει στρατόπεδο και να μεταπηδήσει οριστικά στην οδό Αραβαντινού...

13 σχόλια

  1. δεν ξερω για το κλιμα..μαλακες.
    αλλα εγω νιωθω ΒΑΡΥ το στομαχι μου.
    εφαγα μισο γουρουνοπουλο..
    ουφ ουφ ωχ..

    καραμανλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντορα παρτους ολους..
    τα σουβλακια μην πειραξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε θα γυρίσει κι αυτός δικαιωμένος. Σαν τον Αντρέα και τον Κωνσταντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tetoios Mamakas pou eisai 3:16...Den diafereis apo ayton pou prosypografeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Δις δις δις,
    Τσιτουρίδης
    δις δις δις
    να το ξέρεις
    δις δις δις
    να το ξέρεις
    δις δις δις
    θα υποφέρεις...


    τύφλα να'χει ο "βας βας βας ο Παρασκευάς" δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Ο Μπούλης η Τασία και η παρέα των που βρίσκονται στην εξουσία με την βοήθεια του Ρουσοπουλου και των ΜΜΕ μετά των παπαγαλάκια των, κάθε μέρα παίρνουμε εδώ μια γεύση εδώ από την δράση των… Αν και Χριστούγεννα δεν καταλαβαίνουν από αργίες ,δουλεύουν νυχθημερόν για να αποπροσανατολίζουν να παραπληροφορούν και να υπερασπίζονται τους εργοδότες των.. Είναι πολλά τα λεφτά αξίζει… Από την άλλη ένας λαός που έχει πιάσει πάτο από την ακρίβεια, την εγκατάλειψη και την συντριβή από τη σκληρή καθημερινότητα που τους έχουν δημιουργήσει γύρω του. Ο «λουφές» του Δημοσίου στον όποιο έχουν επιπέσει σαν τρωκτικά και μασούν όλη μέρα τους παρέχει πλούσια τα ελέη του. Κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα γεγονός απίστευτης ελαφρότητας και κραιπάλης. Αυτήν την εβδομάδα έχει βοήσει ο τόπος από το εξέχον μέρος της παρέας των τον κύριο Ζαχοπουλο. Ποιος ήταν κύριοι αυτός που από ένας καθηγητακος βρέθηκε να είναι ο ανώτατος άρχοντας πολιτισμού της χώρας μας και από αυτόν να φεύγουν και να εκκρίνονται δισεκατομμύρια Ευρώ? Ποιο ηθικό παράπτωμα ήταν αυτό που τον έκανε ευάλωτο σε κάθε είδους εκβιασμούς? Πως ένας ανώτατος άρχοντας γίνετε υποχείριο του κάθε τυχάρπαστου απατεώνα? Πριν λίγο καιρό είχαμε ανάλογο θέμα με την υπόθεση Βαρθολομαίου!! Ποια ήταν τα συμπεράσματα για το καθεστώς της διαφθοράς που μας έχει περιτυλίξει και δυστυχώς ακόμη διαχειρίζεται τα δημόσια πράγματα? Τίποτα!! Μα αφού όλοι των είναι διεφθαρμένοι και απατεωνίσκοι του κοινού ποινικού δικαίου… Το έχω πει εδώ πολλές φορές. Την επόμενη των εκλογών του Μαρτίου 2004 ,όλος ο συμφερτος της απατής και της διαφθοράς που ήταν στην άκρη τόσα χρόνια ανέλαβε πρωταρχικό ρόλο και «λύνει και δένει» για όλα .Τότε πολλοί με χλεύαζαν… Δεν ήξεραν και νόμιζαν ότι από αντιπολιτευτική διάθεση έγραφα υπερβολές.. Δεν ξέρετε κύριοι.. Σε κάθε δημόσια υπηρεσία η δημόσιο οργασμό έχει εγκατασταθεί μια σπείρα ατόμων που είναι «τίγκα» στην διαφθορά στην απάτη και στην κλοπή .Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη. Αν και το σύνολο των ΜΜΕ υποστηρίζουν το ζεύγος του Μπουλη και της Τασίας και διαφυλάττουν το κύρος των , ελάχιστα από αυτά έρχονται στο φως. Ο κόσμος όμως βοά… Γίνετε κάθε μέρα ένας χαμός αποκαλύψεων και απάτης. Ελάχιστα από αυτά έρχονται ση δημοσιότητα και μόνο άμα έχουμε κανένα συγκλονιστικό γεγονός που τα συνοδεύει που δεν μπορεί να αποκρυφτεί (θάνατος, αυτοκτονία) έρχονται στο φως γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Έχει δίκιο τελικά ο Αλαβάνος που μίλησε για Μαφία και κατοχή!!! Βλέπεις ο Ευπρεπής και με ήθος Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να ακολουθησει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να κρατήσει και να έχει σε ένα υψηλό επίπεδο την πολιτική αντιπαράθεση. Δεν ξέρω αν τελικά είναι λάθος όταν έχεις απέναντι σου αυτό το επίπεδο «κυβερνητικής» δραστηριότητας.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπεις ο Ευπρεπής και με ήθος Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να ακολουθησει σε τέτοιο επίπεδο

    πολιτικής αντιπαράθεσης.
    Το κλεφτρόνι του ελληνικού λαού ο εβραίος Παπανδρέου που έδινε στην μάνα του χρήματα μέσω της

    ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΚΟ το ξέχασες Μπαμπούσκα; Για αυτό δεν μιλάς; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ επί δεκαετία και πλέον, προσωπικά, την ανέλιξη του Χρήστου Ζαχόπουλου, ο πρωθυπουργός δεν δικαιούται, τουλάχιστον αυτή τη φορά, να λειτουργεί... εξ αποστάσεως. Η προσπάθεια, άλλωστε, να μείνει ο κ. Καραμανλής μακριά από το πεδίο των αποκαλύψεων, για να περισωθεί η δημόσια εικόνα του, είναι άνευ αντικειμένου, καθώς όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πλήττουν ήδη ανεπανόρθωτα το πολιτικό του προφίλ.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ δεν αφορά μια απλή περίπτωση προκλητικής συμπεριφοράς κυβερνητικού αξιωματούχου. «Ακουμπά» τον ίδιο τον πρωθυπουργό -και όχι μόνο υπό την έννοια της αντικειμενικής ευθύνης- καθώς το πρόσωπο που περιέβαλλε με την εμπιστοσύνη του τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, παρέχοντάς του πολιτική και διαχειριστική ισχύ, δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον κ. Καραμανλή.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα βρε παπαρια του μπλογκ,τι νομιζετε δηλαδη που μιλατε ποιος πηγε με ποιον,οτι ολοι αυτοι θα ριξουν καποια στιγμη των Κωστακη?
    Ο ανθρωπος ειναι κυριαρχος στο κομμα και χωρις αυτον ολοι τους ειναι για τα μπαζα.
    Σιγα την βαρυτητα των ονοματων που αναφερετε,τον Μακη τον τρελλο και τον Σαββα τον αγιουσο.
    Μην ξεχασετε και τον Ρελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι…

    "Πούστρα!" "Ανώμαλη!" Οι λέξεις αυτές μας ανάβουν λαμπάκια συναγερμού. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το δηλητήριό τους; Η ανάκτηση των λέξεων που μας κακοποιούν είναι μια διαδικασία μιθριδατισμού ή μια δύσκολη μπουγάδα.
    Πώς ανακτούμε τις λέξεις που μας κάνουν κακό;

    Το να μας πει κάποιος «λούγκρα» ενοχλεί μόνο στο βαθμό που αφήνουμε αυτή τη λέξη στο δικό του λεξιλόγιο, με τους δικούς του κανόνες χρήσης. Πώς όμως να της δώσουμε πιο θετικό νόημα; Μήπως πρέπει να την καταργήσουμε τελείως; Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μας να την εξαφανίσουμε. Μπορούμε όμως να επηρεάσουμε το περιεχόμενό της.
    Αγγίξτε τη λέξη
    Όσο περισσότερη βία έχουμε υποστεί, τόσο δυσκολότερο είναι να βάλουμε αυτή τη λέξη στο στόμα μας. Μόνοι σας, καλύτερα όμως στα πλαίσια μιας στηρικτικής σχέσης (φίλοι, ψυχοθεραπεία), αρθρώστε τη λέξη. Πιθανώς να λυθείτε σε κλάματα ή να εξοργιστείτε. Και τα δύο κάνουν καλό· είναι η αρχή της θεραπείας.
    Δοκιμάστε τη λέξη
    Από τη στιγμή που μπορείτε να λέτε τη λέξη «πούστης» χωρίς να σφίγγεστε πολύ, δοκιμάστε να πείτε μια φράση όπως «είμαι πούστης»,. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις σας. Πονάει; Τι μνήμες φέρνει;
    Φορέστε τη λέξη
    Όταν μπορείτε να λέτε τέτοιες φράσεις στον εαυτό σας χωρίς (μεγάλο) πρόβλημα, δοκιμάστε να την πείτε και σε άλλους, αλλά μόνο σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Πειραματιστείτε. Ίσως η πρώτη φορά να είναι δύσκολη. Ίσως να σοκαριστείτε και εσείς όσο και οι φίλοι σας. Ζητήστε τους να μην τη χρησιμοποιούν προς το παρόν οι ίδιοι προς εσάς ή μπροστά σας.
    Υιοθετείστε τη λέξη

    Βρείτε ποια λέξη απ' όλες σας ταιριάζει· δεν πονάνε όλες οι λέξεις το ίδιο. Π.χ. κάποιοι προτιμούν το «αδερφή» από το «πούστης» γιατί έχει κάτι το αδερφικό· αντίθετα, μερικοί απεχθάνονται το «αδερφή» γιατί είναι θηλυκό. Άλλους τους ενοχλεί το ιατρικό «ομοφυλόφιλος». Βρείτε με ποια αισθάνεστε εσείς πιο άνετα.
    Δανείστε τη λέξη
    Όταν πια νιώθετε ότι η αυτή η λέξη δεν σας πονάει, επιτρέψτε σε ανθρώπους που σας αγαπούν να σας την πουν. Πονάει ακόμα; Η απενοχοποίηση των λέξεων μπορεί να πάρει καιρό.

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις



    Kαι ακαρτέρει και ακαρτέρει τα τσιμπούκια τα πολλά,
    καταπίνω και ρουφάω
    όλων των ειδών καβλιά

    Με εκτίμηση,
    babis
    (από την Διακύρηξη Αρχών μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MONO VARI STOMAXI THA EIXE AN EFAGE POLI
    EDO TOU KAPSANE TIN XORA KAI PIRE TIS EKLOGES ANETA, THA TON ENOXLISOYN OI ROZ ISTORIES TOU ZAHOPOULOU ?

    TA ALLA EINAI APOKIOIMATA TIS FANTASIAS SAS, POU OFEILONTAI STO XALASMENO TZATZIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *