GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την απεργία στην Αγροτική Τράπεζα...

. Από το www.seate.gr ..... Συνεχίζεται η Απεργία μας στην Αγροτική Τράπεζα, καθώς η διοίκηση του κ. Μηλιάκου, εξακολουθεί να επιδεικνύει ...

.
Από το www.seate.gr
.....
Συνεχίζεται η Απεργία μας στην Αγροτική Τράπεζα, καθώς η διοίκηση του κ. Μηλιάκου, εξακολουθεί να επιδεικνύει αδιάλλακτη στάση απέναντι στους εργαζόμενους, που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η εργοδοσία, όχι μόνο δεν δείχνει καμιά διάθεση να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Συλλόγου, αλλά αρνείται ακόμα και τον όποιο διάλογο επ΄ αυτών ! Καμιά συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει πραγματοποιηθεί, ύστερα από τρεις μέρες απεργίας, (20/21και 24-12-2007), κατά τις οποίες η συμμετοχή κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, (80% και άνω) και τα καταστήματα της Τράπεζας παρέμειναν κλειστά, (ορισμένα μόνο λειτούργησαν με προσωπικό ασφαλείας).
Οι επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις μας, οι οποίες, αποφασίστηκαν ομόφωνα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν και τις εργάσιμες μέρες αυτής της εβδομάδας, (Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28-12-2007), ενώ την επόμενη εβδομάδα η απεργία θα συνεχιστεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς, (Δευτέρα 31-12), καθώς και τις εργάσιμες ημέρες, μετά την 1η του έτους.
Στο μεταξύ ο Σύλλογός μας κάλεσε την ΟΤΟΕ να παρέμβει στις εξελίξεις και ν΄ αποφασίσει κινήσεις και μέτρα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα. Μεταξύ των αιτημάτων που ο ΣΕΑΤΕ μετέφερε στην Ομοσπονδία, είναι και η κήρυξη παντραπεζικής απεργιακής κινητοποίησης συμπαράστασης και αλληλεγγύης, καθώς πολλά από τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην ΑΤΕ, έχουν σημασία για όλο τον κλάδο κι αφορούν όλες τις Τράπεζες.
Τέλος παρέμβαση έγινε και στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία καταγγέλθηκε η απαράδεκτη στάση των ΜΜΕ απέναντι στον αγώνα μας. Τόσο τα κανάλια, όσο και οι περισσότερες των εφημερίδων "μπούκωσαν" από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις της Τράπεζας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί και "θάβουν" την μεγαλειώδη απεργία μας!
Καλούνται οι εργαζόμενοι να κάνουν μαζικές παρεμβάσεις και καταγγελίες σε κάθε μέσο ενημέρωσης, στιγματίζοντας την συμπεριφορά τους, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ! Την ίδια ώρα που αντiμετωπίζουμε μια διοίκηση που αρνείται το διάλογο, η οποία επί 2,5 χρόνια παρανομούσε, μη εφαρμόζουσα τη νομοθεσία για τις συναντήσεις μεταξύ συνδικάτου και εργοδοσίας, υπήρξε εφημερίδα, ( Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ 23-12-2007), που φιλοξένησε ολοσέλιδο αφιέρωμα - λιβανιστήρι στον κ. Μηλιάκο, γράφοντας μεταξύ των άλλων και το αμίμητο : "...ο κ. Μηλιάκος θεωρείται οπαδός του διαλόγου και του μέτρου..." !!!

11 σχόλια

  1. Οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με τις κινητοποιήσεις των άλλων εργαζομένων απλά επειδή ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!! Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί ΔΕΝ αναφέρονται στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα που ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου και έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή (πάνω από 80%) . Οι 7000 εργαζόμενοι έχουν μικρότεροι αξία από τους 7000 εργαζόμενους στον ΤΥΠΟ ??? Όταν κινδυνεύει το Ασφαλιστικό Ταμείο των Δημοσιογράφων τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέρα και νύχτα είχαν σαν πρώτο θέμα το πρόβλημά τους και καλώς κάνανε !!! Τώρα για άλλους εργαζόμενους γιατί κάνουν την πάπια ?????
    Τελικά τα συνθήματα όπως : ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ = ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ + ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ έχουν κάποια αλήθεια.
    Ο κ. Πάνος Σόμπολος (Πρόεδρος ??? ΕΣΗΕΑ ) και η παρέα (οι δημοσιογράφοι) του θα ασχοληθούν με τους Απεργούς ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γράφουν τι ζητούν σαν υπάλληλοι και επι πλέον δεν λένε πόσο ταλαιπωρία δίνουν στους αγρότες που περιμένουν χρήματα για τα πουλημένα προϊόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοίκηση της ΑΤΕ δαπανά τεράστια ποσά σε διαφημίσεις και υμνητικά για αυτήν δημοσιεύματα με πρόθεση να φιμώσει τα ΜΜΕ για την απεργία. Μέχρι τώρα το έχει καταφέρει. Με τα ίδια χρήματα θα είχε ικανοποιήσει το 300% των αιτημάτων των εργαζομένων και η ΑΤΕ θα αντιμετώπιζε το νέο έτος αισιόδοξα. WWW.SYSP.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:57
    ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧ. ΣΣΕ. (1-2-2007).



    http://www.seate.gr/ekselikseis/eks_docs/2007/01_02_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. alhthia anonumous poia einai h ELLAS pou oneireuese 8elo na xero.
    apo thn XENITIA dose mia sofi apanthsis san ELLHN pou eisai .qa exei ediaferon kai gia mas edo sthn XENITIA.blepeis mprostasou ena goedio desmo? ti kaneis giauto an me rotixeis emena 8a sou po ton afino na mperdeuth akoma pio pollu dioti einai ikonikos kai aoratos giauto h lisis einai mia PATRIDA STHS KARDIESMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:57
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΛΦΑ(ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ !!!) ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΒΡΙΣΚΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΣΤΗΝ ΑΤΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!!!!
    Επιχειρησιακή Σύμβαση
    Δημοσιεύουμε σήμερα το κείμενο της επιχειρησιακής σύμβασης της Εμπορικής Τράπεζας (για να το δείτε, πατήστε εδώ), που υπογράφηκε πρόσφατα, και επισημαίνουμε:

    · Τη χορήγηση επιχειρησιακού επιδόματος στη Εμπορική Τράπεζα, που σήμερα ανέρχεται σε 11,55% των ακαθαρίστων αποδοχών
    WWW.SYSP.GR 18-12-2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΑΤΕ,
    λαθρεπιβάτες αυτής της ζωής , τζι-
    μπούρια στο σβέρκο του Λαού, 'οπως ακριβώς όλοι οι δημόσιοι και οι των
    ΔΕΚΟ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
    Αντι να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαό, που σας έχει μοσχαναθρέψει,
    την ώρα που εσείς τον κλέβατε, τον
    στήνατε στο Χρηματιστήριο, και σιγά
    να πάρετε δρόμο με το εφ άπαξ και
    τη σύνταξη, μας τα ζαλίζετε.
    Είσαστε άχρηστοι, απλά γιατί
    είσαστε μόνιμοι και δημόσιοι.
    Οι καιροί αλλάζουν, εσείς στο
    καινούργιο περιβάλλον και να θέλετε
    δεν μπορείτε να προσφέρετε απολύτως
    τίποτα. Δεν έχετε ούτε τις γνώσεις,
    ούτε τις ικανότητες, ούτε την επι-
    μονή.
    Αφήστε την Πατρίδα να ανασάνει.
    Δηλαδή με άλλα λόγια ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    η υπομονή έχει όρια.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕ
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΠ
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ !!!!!!

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΕΓΑΛΕ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ» !!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ …… ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΡΟΣ (ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ???? Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ

    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕ (ΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ !!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *