GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέρχεται το μοιραίον σήμερα - αύριο...

.... ...για τον αρχιεπίσκοπο- τι νόημα έχει λοιπόν αυτό το καναλαρχικό τσούρμο έξω από την κατοικία του; .. Από το www.press-bank.gr ... Η φ...

....
...για τον αρχιεπίσκοπο- τι νόημα έχει λοιπόν αυτό το καναλαρχικό τσούρμο έξω από την κατοικία του;
..
Από το www.press-bank.gr
...
Η φαυλότητα και η αναισχυντία των τηλεοπτικών Μέσων έχει πλέον υπερβεί τα όρια. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, βρίσκεται σε μια καμπή, πορείας προς το μοιραίον. ΄Εξω από την οικίαν του στρατοπεδεύουν τα κοράκια της εικονογραφημένης δημοσιογραφίας. Διατί; Τι χρείαν έχουν; Το επερχόμενο είναι περίπου γνωστόν, σήμερα- αύριο. Το καραούλι που κάνουν ομαδόν βλακωδώς, ουδένα ουσιαστικό λόγο ενημέρωσης εξυπηρετεί. Διότι όταν επέλθει το μοιραίον, που απευφευχόμαστε – και κατά την ρήση του Αρχιεπισκόπου: «Ελπίζω,αλλά μόνον ο Θεός αποφασίζει για μένα» επί της οποίας συμφωνούμε… ρωτάμε αυτό το ανόητον δημοσιογραφικό τσούρμο τι θέλει και συνωστίζεται έξω από την αρχιεπισκοπική κατοικία; Ποιος βλάξ , αδαής αρχισυντάκτης τους δίδει τέτοια εντολή; Διότι η τέτοια παρουσία του Τύπου, έξω από το σπίτι του ετοιμοθάνατου… τον επιβαρύνει ψυχολογικά και τη λεπτομέρεια αυτή οι βλάκες των αρχισυνταξιών των τηλεοπτικών μέσων, δεν την προσμετρούν. Ατυχώς.
Το τι θα συμβεί περίπου όλοι το ξέρουμε.Τα Μ.Μ.Ε τι προσδοκούν να προσφέρουν –το ιδιαίτερο- στους θεατές τους, αφού ΟΛΟΙ τους είναι εκεί μπάστακες… με εκείνα τα απίστευτα-αμαθή τζόβενα που αποστέλλουν σε τέτοιες … φαιδρές αποστολές με ένα μαρκούτσιον ανά χείρας… για να πουν τι; Ο,τι επήλθε το μοιραίον;… κι ότι τάχα «εμείς πρώτοι βγάλαμε την είδηση;»
Οι «δημοσιογραφικές» χαζομάρες πλέον είναι ανεξέλεγκτα θλιβερές. Αυτό το πολιορκητικό καναλαρχικό τσούρμο, στην εξώπορτα της Αρχιεπισκοπικής κατοικίας… δεν πρόκειται να κομίσει τίποτε το ιδιαίτερο, διότι ΟΛΟΙ τους θα πάρουν μία από τα ίδια… αφού ο εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου θα είναι αυτός που θα ανακοινώσει αυτό που πρέπει.
Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με καθολική δημοσιογραφική ανεπάρκεια, η οποία αγγίζει τα όρια του χυδαίου, ασεβούσα προκλητικά προς έναν σημαντικό άνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές. Αφήστε ρε άσχετοι περί την δημοσιογραφία, τον Χριστόδουλο, ήσυχο. Η δημοσιογραφία έχει ήθος και ευγένεια. Δεν σκυλεύει.
Προ 17 χρόνια είχαμε εισηγηθεί σε καναλάρχες να κόψουν τις μαλακίες και επ ωφελεία της τσέπης τους. Τους είπαμε απλά… « Τι χαζά είναι αυτά που κάνετε; Γιατί σε γεγονότα –οι συνεντεύξεις υπουργών κ.λ.π. δημοσίων ανδρών και καλή ώρα η περίπτωση του Αρχιεπισκόπου… γιατί ΟΛΟΙ σας κινητοποιείτε έναν τεράστιο μηχανισμό –δαπανηρότατο- για να καλύψετε π.χ. τις ανοησίες που λέει ο Ρουσσόπουλος ή ο Αλαβάνος; Βάλτε έναν μόνον ρεπόρτερ και μια κάμερα.. και μοιραστείτε μετά την κασσέτα… αφού έτσι κι αλλιώς τα παιδάκια που στέλνετε στην κάλυψη των γεγονότων, ΟΥΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ θα σας προσφέρουν! Γιατί τέτοιες αφέλειες;
Δεν μας άκουσαν… ούτε και πρόκειται …διότι απλά δεν σκαμπάζουν από ΤΥΠΟ…
Γιατί ΡΕ αχαμνοί απασχολείτε τόσο προσωπικό-επιτελείο, έξω από την κατοικία του Αρχιεπισκόπου; Ξημεροβραδιάζονται για χαβαλέ…( να σας ιστορήσουμε τον χαβαλέ που γίνεται; … Αφήστε το… για άλλη φορά)… την ώρα που μέσα ο άνθρωπος δίνει τη μάχη της ζωής του… Και είναι πολύ πιθανόν να την κερδίσει, χάρις στην πίστη του και στο Θεό του… Και μακάρι. Σεβαστείτε τον Χριστόδουλο, είναι ένας από μας και γκαρδιακός και λεβεντιά…(είτε συμφωνούμε, είτε όχι με τις απόψεις του).
Αλλά τα αρπακτικά «δημοσιογράφοι» δεν έχουν καμιά θέση στον αυλόγυρό του. Η είδηση, η όποια βγει έτσι κι αλλιώς θα είναι ΙΔΙΑ για ΟΛΟΥΣ… Αν κάποιος ΡΕΠΟΡΤΕΡ ήταν μέσα στην επιθανάτιο κλίνη, εν τάξει αυτός θα έκανε scoop!... Αλλά από τους στρατοπεδευμένους στον αυλόγυρο … δεν προβλέπεται… διότι άπαντες είναι μαθητούδια….και βαθέως αμαθή… σιτιζόμενα από τα σπουδαία(!) αφεντικά τους έναντι πινακίου φακής!
Αυτά και να μην πάρουμε φόρα να πούμε κι άλλα περί της δραματικής ανεπάρκειας των Αρχισυντακτών … που δοτώς διευθύνουν κανάλια, χωρίς καμιά άλλη επάρκεια περί της δημοσιογραφίας… ουσιαστικά.

53 σχόλια

  1. αυτα τα περι σημερα-αυριο να τα πεις για την μανουλα σου και οχι για τον Αρχιεπισκοπο μας...καταλαβες εξυπνακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιε Πατέρα, ζήτησες την δύναμη της δημοσιότητας, τελικά είδες τι παίρνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι νόημα έχει λοιπόν αυτό το δημοσίευμα μέσα στο μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάγκες, τον πούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, άλλοι δουλειά δεν έχετε, με το Χριστόδουλο ασχολείστε; Αυτός την έζησε τη ζωή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΝΤΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα , ο μασκαριοτατος καρκινοδουλος θα ψωφησει σα πουστης ........

    θα ευχηθω ταχεια αποσυνθεση και καλο σαπισμα στο πουστοδουλο. τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα εδω πλερωνονται.

    ο χριστοδουλος τον ετρωγε στο κωλο και επαθε ηπατιτιδα και ειτζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η φαυλότητα και η αναισχυντία των μητροπολιτών διαλύει την Ελλάδα και κυνηγά την πατρώα αρχαία θρησκεία. Αυτά πληρώνει ο ανθέλληνας Χριστόδουλος. Αν ήθελε ο Χριστόδουλος να πεθάνει ήσυχος, επρεπε να παραιτηθεί από αρχιεπίσκοπος. Την δημοσιότητα, τον ανθελληνισμό του χριστιανισμού, την προσωπική του ανάδειξη και την ματαιοδοξία του υπηρέτησε, σε όλη την ζωή του. Αν για σφάλμα έδιωξε ο εβραίος θεός του τον Αδάμ, τότε πρέπει πολλά σφάλματα να εκανε ο Χριστόδουλος για να τον τιμωρεί έτσι ο θεός του. Θα βρεθούν άραγε ανθέλληνες χριστιανοί για να παραδεχθούν πόσο κυνήγησαν τους Έλληνες εντός της Ελλάδος; Για αυτό τιμωρήται ο Χριστόδουλος, όχι από τους εβραίους θεούς του Γιαχβέ, Γιέσους και βάλε ανθέλληνες αγίους, αλλά από το "Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ΄ορά" και σε αυτό πληρώνεις μετρητά εδώ στην γη και όχι στους φανταστικούς ουρανούς των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τραγικο.....

    μου ερχεται να κλασω δυνατα απο συγκινηση
    για το θανατο του αρχιεπισκατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο πρωκτοδουλος ψωφαει απο καρκινο και απο δημοσιοτητα.

    αυτος καλει τους ρεπορτερ απο εξω.
    θελει να ειναι εθνικη σταρ ακομα και πεθαμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάνεις πως δεν ξέρεις ότι ο Χουντόδουλος ψοφάει για δημοσιότητα μέχρι την τελευταία του στιγμή. Αυτός θέλει τα βρωμοκάναλα έξω από το πλουσιόσπιτό του για να δίνει το καθημερινό του ρεσιτάλ θεατρινισμού και υποκρισίας εν μέσω της αμαρτωλής αυλής που τον χρησιμοποίησε μέχρι τέλους και παίζει το έσχατο χαρτί της πριν σκορπίσει στους 4 ανέμους μαζί με το αφεντικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κωλοσούζας και ο Θεόκλητος θα βάλουν πλερέζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έδωσε λέει και 30.000 ευρώ από τα Ταμεία του για φιλανθρωπίες. Θα φαληρίσει η Αρχιεπισκοπή από το τεράστιο ποσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. PRESS-GR. Δεν μας είπες τίποτε για την Λίμνη Λεμάν , ούτε για τις εμφυτεύσεις κυττάρων προβάτου που έκανε σε μια κλινική εκεί , μαζί με τον Καλίνικο (πρώην Πειραιώς ) .
    Όλα αυτά από το μπλογκ αυτό τα μάθαμε !!!!

    Οι κάμερες ξέρουμε όλοι γιατί περιμένουν απέξω .
    Όχι μόνο για την είδηση του θανάτου του Παρασκευαίδη ,
    αλλά για να διαφημίζουν και ποιοί πολιτικοί πάνε να τον επισκεφθούν ,
    με πρώτο και χειρότερο τον χοντρό ‘’καταλληλότερο ‘’ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρετε ότι ο "Σπίτι" του στην Κυψέλη, κόστισε μόνον για ανακαίνιση 2 δις δρχ το 1994 και τα πλήρωσε το δημόσιο δηλαδή ο φτωχός ελληνικός λαός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. edo sthn XENITIA pou zo 29 xronia tora den exasa thn elpidamou alla kai oute xexasa thn PATRIDA ELLAS.EIMAI ELLHN KAI SAN ELLHN PROSEUXOMAI GIA THN ELLAS. KAI I 8EOS XEREI POIOS 8A ZHSI anonumos kai pios qa fugi giauto mhn les polla anonumos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μέσα στην αμαρτία έζησε με συστατικές επιστολές σε νεαρούς ναρκωεμπόρους που του πάσσαρε ο Θεόκλητος του γνωστού μπαρ Τρικκάλων. Γιοσάκηδες και Κωλοσούζες τον περιστοίχισαν και Καλλίνικοι τον ανάθρεψαν. Μια προσεκτική ανάγνωση των εφημερίδων τα λέει όλα. Κρίμα που ο Επιφάνιος κυνηγός ροζ κασετών δεν πρόκανε να γίνει επίσκοπος. Τον βλέπω εφημέριο στα Σούρμενα όταν ανέβει Ο Θηβών στον θρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαγκες, Το φαινόμενο σας είναι ανησυχητικό. Θα πρέπει κανείς να ερευνύσει σε βάθος τι είναι αυτό που κάνει τον σημερινό ανθρωποζώο να μην σέβεται αυτό που σέβονταν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πρίν. Τον ΘΑΝΑΤΟ. Οτι κι αν έχι κάνει ο οποιοσδήποτε, δικαούται το λιγότερο να πεθάνει με αξιοπρέπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυθεί εν ειρήνη, όρνεα έ όρνεα.
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν αυτός που πεθαίνει έχει στήσει κάμερες έξω από το παλάτι του, και οργανώνει πασαρέλλες επισκέψεων αντί να προσεύχεται και να ζητά συγγνώμη, τι να σεβαστούμε; Τα τραβάει ο οργανισμός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά τώρα μεταξύ μας
    το παραχέσατε με τον Χριστόδουλο!
    Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόση σπουδή;
    Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι …και δεν είναι σωστό να αρχίσω τις υποθέσεις, νομίζω!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑς ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ εδω μεσα καταλαβα πως η μαλακια εχει χτυπησει ανελεητα πολλους εδω ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΛΕΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
    ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥς ΚΟΜΠΛΕΞΙΛΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΙΕ μου αυτό που υποψιάζεσαι είναι …
    Πώς το λέτε εσείς οι επιστήμονες, αλλαγή ατζέντας;
    Άμα κάνω λάθος σφύρα μου …εγώ σε πιάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ.

    ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΚΑΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΣΦΗΝΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά ρε φίλε πήρες θέμα από τον αρχιμαλάκα εκβιαστή τον Βραχιολίδη και το έβαλες στο Press; "Ήμαρτον" που λέει και ο Λάκης Λαζόπουλος. Αυτός είναι ένας αληταράς εκβιαστής που κάνει τον δημοσιογράφο. Μιλάμε ότι ο τύπος είναι εκδότης (αποτυχημένος μάλιστα) τοπικής εφημερίδας και πρόκειται για το μεγαλύτερο λαμόγιο. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ. Για "βραχιολάκια" είναι ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρωτήστε και τον Δήμαρχο Χολαργού. Κάτι ξέρει αυτός από εκβιασμούς. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τελικα, θα τον παρει απο το κωλο ο χριστοδουλος.

    χαχαχαχαααααααααχχααχαχαααααααααα

    καλα να παθει ο βρωμοπουστρας.
    πηγε να γαμησει και τον γαμησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μα, ακούσατε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Χριστόδουλου; Η φράση, λέει, «ετέχθη υμίν σήμερον σωτήρ», απευθύνεται σε έναν αλαζόνα και επηρμένον από τις τεχνολογικές του κατακτήσεις άνθρωπο, τον άνθωπο ... της πνευματικής ατροφίας, του εσωτερικού κενού ... Και παρακάτω: «ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ». Τα επιτεύγματά σου σε απεκοίμησαν και νόμισες ότι κατέκτησες τόν κόσμο. Ευτέλισες και αυτά τα ιερά και όσια...

    Μπορεί να είναι κοντά στον θάνατο, αλλά το βρίσιμο βρίσιμο του συνανθρώπου. Αυτό είναι το ... κήρυγμά του. Κήρυγμα ξένο προς τη χριστιανική αγάπη, άσχετο προς την πίστη. Δεν πιστεύει στη γέννηση του Χριστού. Διερωτάται «αν το βρέφος στη Φάτνη είναι Θεός που έγινε άνθρωπος». Κι αυτό όχι για να απαντήσει ότι ασφαλώς και είναι! Όχι. Το θέτει υπό προϋπόθεση. Λέει ότι: «αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της Πίστεώς μας». Δηλαδή, αν η εν λόγω ποιότητα δεν είναι η πρέπουσα, το βρέφος δεν είναι Θεός!
    Αυτόν τον άθεο και αλαζόνα υβριστή Χριστουγέννων και ανθρώπων προβάλλουν σαν δήθεν και καλά πρότυπο ιεράρχες και ψευτοδημοσιογράφοι. Να τον χαίρονται όσο προκάνουν ακόμη. Ελπίζομε ο διάδοχος να είναι διάκονος και όχι επιβήτορας της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ?
    ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΦΥΣΗ.ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αυτα τα περι σημερα-αυριο να τα πεις για την μανουλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ακου μαστορα. Αυτη τη δημοσιοτητα που ασκουν οι "δημοσιογραφισκοι" οπως τους λες, ο ωσονουπο καταβας εις Αδην την επιζητουσε μια ζωη με ανεκδοτα, συλλαλητηρια, γευματα και εκδηλωσεις. Αν ητο, μεσιε, πιο ταπεινος, ίσως λιγοτερα κορακια θα εβρισκοντο εξω απο την χλιδατην κατοικιαν του. Οσο για το κοψιμο περι τηλεοπτικων εξοδων, κατι μου λεει πως γλυφεις αρχιδια καναλαρχη, παπαδων και δικαστων... Χχχχμμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όλοι οι ... του κλίματος παινεύουν τη διαύγεια του Χριστόδουλου, τη γενναιότητά του και μπλα μπλα... Ερώτηση μόνη: Γιατί δεν παραιτείται;
    Τώρα και μήνες με νύχια και με δόντια κρέμεται από τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Αδυνατεί πια αναρριχώμενος να καθήσει σε αυτόν. Το μόνο που πετυχαίνει είναι να τον κρατά κενό, εμποδίζοντας την εύλογη διαδοχή. Δείγμα και αυτό του βουλιμικού μονοφάγου. Ή εγώ ή κανείς! Μόνο που το εγώ του τελειώνει και ο κόσμος θα ανασάνει από το άχθος της προκλητικής αρχιερατικής χλιδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν κάποτε κάποιος (εδώ στο press) είχε παραλληλίσει Χριστόδουλο με Ανδρέα, ορισμένοι είχαν επαναστατήσει. Τώρα μπορούν να μας πουν διαφορές; Οι ομοιότητες είναι γνωστές: και οι δύο υπήρξαν μεγάλοι «αναμορφωτές» - διαφθορείς και οι δύο ετοιμόφθοροι παρέμεναν γαντζωμένοι στην εξουσία μέχρις εξαντλήσεως της εξουσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς αυτούς που βρίζουν:
    Ο θάνατος έρχεται σε όλους, όπως και πολλές φορές η καταράκωση/εξεφτελισμός τόσο πολύ της φύσης μας, που ντρεπόμαστε για την κατάντια μας. Τί θέλω να πω?...Όλοι εσείς που υβρίζετε με τέτοιο χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο ή συνάνθρωπό μας όσοι αισθάνονται έτσι, και μετά Ιεράρχη, θα ήθελα ν ήξερα πως θα αισθανθειτε σε ανάλογη περίπτωση δική σας ή κοντινού προσώπου...Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είστε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αλλά και πάλι η λέξη δε σας καλύπτει γιατί έχετε ξεφύγει προ πολλού....Δεν έτυχε να δείτε ή να ζήσετε τον πόνο μιας τέτοιας περίπτωσης και δυστυχώς είστε ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟΙ...αλλά αν δεν αλλάξετε συμπεριφορά η νομοτέλεια που ορίζει το σύμπαν και τη ζωή μας, θα σας διδάξει, βιώνοντάς την από πρώτο χέρι, αυτή την ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ.
    Τόσο έγκλημα ήταν που ο Αρχιεπίσκοπος μίαγε για Ελλάδα και Χαμένες πατρίδες? (Ανθέλληνες!)
    Τόσο έγκλημα ήταν που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν, χωρίς να αναφερθεί ποτέ ο ίδιος, δεξιός? (Διχαστές των Ελλήνων, Μισέλληνες, αριστερίζοντες δίχως σαφή ιδεολογικό προσανατολσμό! Άθεοι!)
    Τόσο έγκλημα ήταν που ο Αρχιεπίσκοπος μίλαγε για τις ανωμαλίες λέγοντας ότι οι ομοφυλλοφιλικές σχέσεις είναι αμαρτία και διαστροφή (Διεστραμμένοι!Από κάτι τέτοιους ξεκινάνε όλες οι βρωμερές πράξεις, ο εξεφτελισμός της ωραιότητας των 2 φύλων, και η παιδεραστία!Κανονικά λέγεστε ΑΦΥΛΟΙ και να το θυμάστε ΑΥΤΟ!)
    Τόσο έγκλημα ήταν που ο Αρχιεπίσκοπος μίλαγε εναντίον της παγκοσμιοποίησης και την ανάγκη διαιώνησης των παραδόσεών μας? (Ισοπεδωτες των πάντων! Νεοεποχήτες πληρωμένοι Αλήτες!)

    Προς όλους εμάς που τους διαβάζουμε:
    Για μένα είστε τελέιωμένοι με ότι γράφεται, με οτι είστε και με ότι πρεσβεύετε!
    Αλλά για όλους τους φίλους που εδώ μέσα σας ανέχονται έχω να πω το εξής: Φίλοι ας τους αγνοήσουμε...είναι πολύ διαταραγμένες προσωπικότητες (ακόμη και στην περίπτωση που το κάνουν για εντύπωση).
    Κανείς να μην τους απαντήσει ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 2:35 μίλαγε κατά της ομοφυλοφιλίας αλλά οι Κωλοσούζες, οι Θεόκλητοι, οι Καλλίνικοι, οι Γιοσάκηδες και οι Παντελεήμονες Αττικής τον περιτριγύριζαν. Είναι κλασσική περίπτωση κρυφοομοφυλόφιλου που νομίζει πως έτσι ξεκαρφώνεται. Τρομερή υποκρισία και θεατρινισμοί του κώλου. Όταν η Χούντα βασάνιζε αυτός λέει διάβαζε. Φαρισαίος μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2:35 πμ
    είσαι ανώμαλος; τη πίστη χριστιανός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 3:26
    Σε αυτά που λες δε έχεις άδικο. Όντως για κάποιους αποδείχθηκε ότι ήταν ομοφυλλόφυλοι και ενώ άλλα έλεγαν, άλλα έπραταν. Όμως δεν αποδείχθηκε για όλους. Θα μου πεις...που φτάσαμε να θεωρούμε ότι πρέπει οι ιερείς να είναι και gay! Εγώ θα σου πω λοιπόν ότι αν υπάρχουν τετοιοι ιερείς αναιρούν τον εαυτό τους και το λειτούργημά τους και έχεις δίκιο να φωνάζεις και είμαι μαζί σου. Αυτή δεν είναι Εκκλησία ούτε αυτοί λειτουργοί άξιοι! Αλλά άλλο αυτό και άλλο να εύχεσαι (δε λέω για εσένα) το θάνατο κάποιου. Όπως επίσης είναι άλλο το να κατηγορείς κάποιον δίχως στοιχεία. Δηλαδή πέσμου θα ανεχόσουν κάτι παρόμοιο στην προσωπική σου ζωή? Για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (που γράφεις) δε θέλω να μιλήσω...(σκέψου μήπως καμία φορά είναι καλύτερα να σιωπούμε για να μη διχάσουμε...ίσως)
    8:21
    Είσαι...κλασσική περίπτωση ομαλού τη πίστη χριστιανού και μάλλον κατάλαβες απόλυτα τα όσα έγραψα παραπάνω. Συγχρητήρια!
    Αμα ξεκολήσεις ποτέ το μυαλό σου...τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ" "ΚΑΡΚΙΝΟΔΟΥΛΟΣ" ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΤΑ "ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ". ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσοι οργίζεστε με τους εναντίον του Χριστόδουλου χυδαιολόγους έχετε δίκιο. Να εκφράζεις τόση λαχτάρα να δεις τον άλλον νεκρό δαπανώμενο από τα σκουλήκια και όσα άλλα φρικτά δεν είναι απλώς κτηνωδία. Τα κτήνη ορέγονται τον θάνατο του άλλου ζώου για λόγους βιολογικούς, επιβιώσεως, επειδή θέλουν τροφή. Να θέλεις όμως μόνο από προαίρεση να δεις τον συνάνθρωπό σου να πάσχει, να πέφτει νεκρός και να σήπεται κι αυτό να μην ικανοποιεί καμιά βιολογική σου ανάγκη, δεν είναι κτηνωδία, είναι διαστροφή που ρίχνει ανθρωπόμορφα όντα πολύ κάτω του κτήνους. Και τέτοια υποκτήνη έχουν αναφανεί πολλά.

    Οφείλετε όμως να μην αγανακτείτε με όσους, χωρίς χυδαιολογίες και χωρίς ύβρεις, απλώς επιθυμούν την απομάκρυνση του Χριστόδουλου από την αρχιεπισκοπή. Χωρίς πόνους, χωρίς θάνατο. Απλώς να παραιτηθεί. Να μην πω τώρα περισσότερα. Η παρουσία και η δράση του ήταν προκλητικά αντιχριστιανική. Όσο για τα θέματα που θίγει ο 2:35 πμ να σημειώσω μόνο κάτι που είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ο Χρήστος Γιανναράς, πως όποιο θέμα πιάσει στο στόμα του ο Χριστόδουλος αμέσως γελοιοποιείται. Καλύτερα να έλειπε η συνηγορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 12:47
    Δεν είναι μονοδιάστατα όπως τα αναφέρεις τα πράγματα.
    Σίγουρα ήταν αντιχριστιανική η συμπεριφορά και όχι σε πνευματικά μέτρα, όπως αρμόζει σε τέτοιες θέσεις αλλά περισσότερο σε κοσμικά. 'Ομως το πρόβλημα δεν ήταν τα λόγια. Πιστεύω ότι ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, από αυτούς τους λόγους, καλό μπορεί να βγεί...
    'Ομως συνήθως αυτοί εκφωνούνταν για το "Θεαθήναι", στερούμενοι τη δυναμική της πίστης και της αποφασιστηκότητας...έτσι καταντησαν κενοί.
    Εκεί συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ε ΡΕ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΟΥ.

    ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ.ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ..........

    ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο χουντόδουλος, ακόμη και την ύστατη ώρα, δεν άλλαξε στο παραμικρό. Παρουσιάζεται αμετανόητος ακόμη και τώρα και στο τελευταίο του μήνυμα αναφέρεται σε «αυτούς που προσπάθησαν να ξεριζώσουν από την καρδιά των Ελλήνων τον χριστιανισμό».

    Κρίμα, γιατί είχα αρχίσει να τον λυπάμαι. Ευτυχώς όμως το τέλος του δράματος και η κάθαρση πλησιάζει. Ο κόσμος σίγουρα δε θα είναι χειρότερος χωρίς αυτό απόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΦΙΛΕ!
    ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Χριστός κύρηξε την αγάπη.
    Ο Χριστόδουλος κυρήσσει ακόμη και τώρα το μίσος.
    Ας πάει στο διάολο, που είναι και ο θεός στον οποίον πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δηλαδη 2:35 πμ
    το "συμπαν" διδασκει
    τωρα τα σχετικα καιστον
    Χριστοδουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν καταλαβαίνουμε, γιατί σοβαρές ιστοσελίδες πρέπεινα παρέχουν βήμα έκφρασης σε ανώνυμους κουκουλοφόρους.Δεν πρόκειται για βήμα αλλά για πεδίον βολής εκτόξευσης πάσης αθλιότητας και χυδαιότητας.
    Δεν έχετε παρά να ρίξτε μια ματιά στους σχολιασμούς αυτής εδώ της σελίδας και θα αντιληφτείτε το μέγεθος της ψυχικής και εγκεφαλικής αρώστιας που ταλαιπωρεί τους κουκουλοφόρους σχολιαστές σας.
    Οι νοσηροί αυτοί ουδέν μπορούν να προσφέρουν στον ελεύθερο διάλογο.
    Γιατί βγάζουν τέτοια ψυχική μούργα προς έναν ετοιμοθάνατο;
    Γιατί τέτοιοι πεζοδρομιακοί,βίαιοι χαρακτηρισμοι;
    Γιατί ο κουκουλοφόρος με το ψευδώνυμο Gap-Gap,καταφέρεται στο όνομα ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ με τους χαρακτηρισμούς "λαμόγιο", "εκβιαστή,μαλάκα, "αληταρά" "αποτυχημένο εκδότη..." και άλλα ων ουκ έστι αριθμός. Ωραία. Για να τα λέει προφανώς ο ασθενής αυτός κουκουλοφόρος θα έχει στοιχεία,...γιατί δεν τα καταθέτει αντρίκια,αλλά καλύπτεται πίσω από κουκούλα... και με την άνεση του απρόσωπου να κοπρίζει εδώ και εκεί... σαν τα αδέσποτα;
    Είναι ίδιον αυτό πνευματικά προηγμένου διπόδου;
    Εμείς ως www.press-bank.gr υψώσαμε τη σημαία πάταξης των κουκουλοφόρων και είναι προς τιμή της www.press-gr.blogspot.com (και του κ.Λουτράδη, που συμπλέει με την άποψη αυτή...
    Εν τούτοις όμως επιτρέπει σε αυθάδεις να ξερνάνε τον άπατο της ψυχικής τους ομορφιάς.
    Τι να απαντήσεις στον GAP-GAP...
    Ότι δεν είμαστε εκβιαστές, λαμόγια, αληταράδες,μαλάκες.. ή αποτυχημένοι εκδότες;
    --Είναι αποτυχημένη μια εφημερίδα που κυκλοφορεί επί 40 χρόνια; Ξέρετε να υπάρχουν πολλές τέτοιες μακρόβιες εφημερίδες;

    Όμως έχουμε να πούμε τούτο προς την διεύθυνση της PRESS-GR:
    Παρακαλούμε δώστε μας τα στοιχεία του κουκουλοφόρου GAP-GAP. Όχι δεν θα το επιδιώξουμε με δικαστική οδό.Απλά σταθμίστε τα πράγματα και προασπίστε την σοβαρότητά σας, αποκλειόντας από την ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική σελίδα σας, τους κουκουλοφόρους υβριστές.
    Και για τον λόγο ότι συμφωνείτε θεωρητικά με τις σκέψεις αυτές.
    Ιδού στάδιον λαμπρόν, ώστε αυτή η καταχνιά στο διαδίκτυο.. να απολακτιστεί! Περιμένουμε.
    Και επειδή εμείς έχουμε όνομα και διεύθυνση, υπογράφω ΕΠΏΝΥΜΑ:
    ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
    (ο εκβιαστής, ο λαμόγιας, ο άληταράς κ.λ.π. πλην όμως ξεχάσανε να αναφέρουν ότι είμαι... και πούστης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *