GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις απόψε...

...στα τηλεοπτικά παράθυρα από έναν ακόμα "ειδικό"!‏ .. Από τον Θόδωρο Μακρή http://vavanta.blogspot.com/ ......

...στα τηλεοπτικά παράθυρα
από έναν ακόμα "ειδικό"!‏
..
Από τον Θόδωρο Μακρή
http://vavanta.blogspot.com/
......

11 σχόλια

  1. Καλά, αυτός δεν θα βάλει γλώσσα μέσα του... και γαμώ το κουβεντολόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "εκμεταλλεύτηκε ένα ηθικό μου παράπτωμα" λέει ο αυτόχειρ στην επιστολή του που προφανώς συντάχθηκε εκ των υστέρων από κάποιο τσοντοσκηνοθέτη φίλο (λέγε με "σεξοκυνηγό", αγόρι μου). Κι είναι αυτό άλλοθι για το κατάντημα αυτών των γελοίων τρωγλοδυτών της εξουσίας, των πορνόδουλων ανδρεικέλων, που οραματίστηκαν τον δημόσιο βίο ως λάφυρο της ανηθικότητάς τους; που - γυμνοσάλιαγκες, χαμερπείς και αχρείοι - έστησαν το θέατρο της αστικής σεμνότητας πίσω από συζυγάτα ευτυχή και πολιτιστικούς συλλόγους της αρπαχτής, με την ιταμή ευλογία της δεξιάς του Κυρίου; πόσο χαίρομαι που κλονίζονται τα θεμέλια του σαθρού κόσμου σας, σαλτιμπάγκοι της ταπεινής μετριότητας, γελοίοι θιασώτες ιδανικών που ούτε να τα φαντασιώνεστε δεν μπορείτε... Πηδήξτε λοιπόν απ' τα κολωνακιώτικα μπαλκόνια σας μικροαστοί απόφοιτοι της φιλοσοφικής, και ιδού, κάποιοι άλλοι, εξίσου αχρείοι, θα σας κοιτάνε με θαυμασμό για την αυτοχειρία σας, θα μιλούν επαινετικά για την τόλμη και τον ανδρισμό σας (τον ανδρισμό του ποταπού εκβιαστή που καταχράται την εξουσία που κέρδισε με εξίσου ποταπά μέσα)... Μα, φίλοι μου, να κι ο τρόπος να υποστηρίξετε το νέο σας ίνδαλμα! Ακολουθήστε τον, ανεβείτε ψηλά στο ρετιρέ (του Κολωνακίου κατά προτίμηση) και σκάστε επιτέλους στο πεζοδρόμιο (κι εμείς, μην ανησυχείτε, θα το καταλάβουμε το μήνυμα της πράξης σας).... Στον πέμπτο, αδέρφια μου, στον πέμπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε "όμορφα" ερωτήματα για να μη ψάχνετε σαχλαμάρες, παπαγαλάκια και παπαγάλοι;

    - Τι σχέση έχει ο Ζαχόπουλος με τον Ψυχάρη;

    - Είναι ο ΔΟΛ στο παιχνίδι στήριξης του Καραμανλή και διασκέδασης του πραγματικού σκανδάλου ναι ή όχι;

    - Γιατί όλοι γύρω από τον Λαμπράκη έσπευσαν να δείξουν προς το ΚΑΣ , στις αποφάσεις του οποίου πράγματι υπάρχουν σκάνδαλα και όχι στην διαχείριση του Γ΄ ΚΠΣ, στο οποίο έγινα όργια με υπογραφή του Ζαχόπουλου και την προφανή ενοχή Καραμανλή;

    - Πόσα πήγαν στη Νατάσσα και γιατί οι νταβάδες το κάνουν γαργάρα;

    Μήπως γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί η διαπλοκή Καραμανλή –ΔΟΛ σε πρώτο πλάνο;

    Μήπως, επειδή έτσι θα εξηγηθούν πολλά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη στάση των ΜΜΕ που ελέγχει ο Λαμπράκης, ακόμη και της ΕΡΤ;

    Γιατί ό Λαμπράκης είναι χολωμένος- έξω φρενών δηλαδή - με τον Ψυχάρη;

    Τι τραγικό λάθος διέπραξε για τα συμφέροντα του ΔΟΛ ο Ψυχάρης, σε σχέση με το χειρισμό της υπόθεσης Ζαχόπουλου;

    Σας δίνω θέματα για έρευνα φίλοι, αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι παραπάνω από προπαγάνδα.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    Και τώρα θα σας πω ένα όνειρο που είδα, χθες αργά το βράδυ.

    Ήταν ένα οπτικό υλικό που εμπιστεύτηκαν κάποιοι «φίλοι του» στον Καραμανλή – όχι δια του Ανδριανού – με πολλές σκηνές που αφορούσαν ιδιαιτερότητες του Ζαχόπουλου, αλλά και σκανδαλιστικά στοιχεία.

    Ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε και συμφώνησε στην εισήγηση το υλικό να μονταριστεί κατάλληλα, ώστε να γίνει απολύτως ροζ και να μην περιέχει στοιχεία ενοχής για τον ίδιο ή μέλη της οικογένειας του.

    Μόλις ετοιμάστηκε το μονταρισμένο υλικό προωθήθηκε σε κάποιον δημοσιογράφο από τρίτη πηγή.
    Ο δημοσιογράφος, αφού το κράτησε για λίγο, δέχθηκε «εισήγηση» από άλλον δημοσιογράφο, που μάλλον υποπτεύθηκε την αρχική προέλευση του υλικού ή ήταν στο κόλπο, να το παραδώσει εμπιστευτικά στο γραφείο τύπου του Καραμανλή.

    Έτσι κανονίστηκε το περίφημο ραντεβού με τον Ανδριανό, ο οποίος παρέλαβε το μονταρισμένο υλικό από τον πρώτο δημοσιογράφο στο πλαίσιο της εμπιστευτικότητας.
    Και έτσι έκλεισε ο κύκλος του ξεπλύματος του «οπτικο-ακουστικού» υλικού με τον φορέα-δημοσιογράφο να μην έχει καταλάβει τίποτε από την κομπίνα.

    Όλοι κατόπιν κοιμήθηκαν ήσυχοι και αυτο-ικανοποιημένοι και προχώρησαν στην σταδιακή και ήπια απομάκρυνση Ζαχόπουλου.

    Η πτώση του στο κενό όμως αιφνιδίασε και ενεργοποίησε αμέσως το μηχανισμό που θα χρωμάτιζε ροζ την « απόπειρα αυτοκτονίας του».
    Έστειλαν τότε από το Μαξίμου το «ξεπλυμένο» οπτικό υλικό στον εισαγγελέα, με σκοπό να τονίσουν την μοναδική πτυχή στην οποία επαφίονταν οι ελπίδες τους ότι θα οδηγούσαν την έρευνα: στη ροζ εκδοχή που οδήγησε στο «απονενοημένο» έναν ευαίσθητο άνθρωπο.

    Το έργο αυτό απαιτούσε και την ύπαρξη εκβιαστών. Ε, αυτοί πάντα υπάρχουν και πάντα μπορεί να εμφανιστεί ότι υπάρχουν.

    Το ερώτημα πως βρέθηκε και γιατί ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο, όμως, συνεχώς διασκεδάζεται και μάλιστα με φαιδρά επιχειρήματα.

    Το ερώτημα ποιος δημοσιογράφος παρέδωσε το υλικό στο γραφείο του Πρωθυπουργού θα απαντηθεί σύντομα και τότε ο φαύλος κύκλος θα αλλάξει ίσως «φορά περιστροφής».
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια η σχεση της Τσεκου με τον προπονητη του Κεντερη Τσεκο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όλο σχέδιο του μηχανισμού συγκάλυψης έχει ένα και μοναδικό στόχο:

    Να εμφανίσει τον Καραμανλή άσχετο με τα πραγματικά στοιχεία που γνώριζε και τον οδήγησαν στην απόφαση να αποκρίνει όσο γίνεται πιο ανώδυνα τον Ζαχόπουλο από το Υπουργείο.
    Τα στοιχεία αυτά είναι άσχετα με την Τσέκου, την οποία προφανώς κπαποια άλλη κυρία δεν ήθελε πλέον στα πόδια της!

    Τα δεδομένα που γνώριζε ο πρωθυπουργός τα έκρυψε και από τον ίδιο τον Ζαχόπουλο, για να μην πονηρευτεί και για να μη βρεθούν και οι δυο σε πολύ δύσκολη θέση.

    Όμως την κρίσιμη ημέρα που ο Ζαχόπουλος βρέθηκε στον ακάλυπτο κάποιος του είπε την αλήθεια. Κάποιος του είπε ότι αυτό, το οποίο και ο ίδιος υποψιαζότανε είναι πραγματικότητα:
    ότι ο Καραμανλής ήξερε περισσότερα από όσα πρόδιδε η συμπεριφορά του.

    Τι ήξερε ο Καραμανλής λοιπόν;
    Ότι ο πρόχειρος και επιπόλαιος Ζαχόπουλος είχε εκθέσει την οικογένεια του, μιλώντας και μη-προσέχοντας τις λεπτομέρειες στην κίνηση κάποιων λογαριασμών.

    Την υπόθεση ανέλαβε να διαχειριστεί ο Λιάπης κινούμενος προς δύο κατευθύνσεις:
    να σώσει τον Καραμανλή, διπλωματικά, και να καλύψει τις σχέσεις Ζαχόπουλου-Λαμπράκη, αν το θέμα ξέφευγε.

    Το λάθος του Λιάπη είναι ότι μίλησε σε κάποιον γνωστό δημοσιογράφο, μάλλον γενικά, για επιπλέον υλικό που δεν περιεχόταν στα μονταρισμένα πλάνα που παραδόθηκαν με αρχική πηγή το Μαξίμου σε άλλον δημοσιογράφο και επιστράφηκαν πάλι σε αυτό με το ίδιο dvd.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το τελευταιο μηνυμα να το ξαναγραψεις ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Aν βεβαια φορας 'παντελονια'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥ ΣΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΒΡΥΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.ΠΟΥ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΙΕ
    ΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ;

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΥΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:16 μμ

    Οοοπ, τσίμπησε ο Τάσος Σιδηρόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσοι συχνά κατηγορούν την κυβέρνηση της ΝΔ πως όλο και συχνότερα παραβαίνει τις παλιές καλές εντολές για σεμνότητα, ταπεινότητα και αρετή πιστεύω πως την αδικούν. Οι όποιες ατασθαλίες της ΝΔ (οικονομικά σκάνδαλα, πολεοδομικές ανοησίες, κακοδιοίκηση, βλαβερά νομοσχέδια για Παιδεία και Ασφαλιστικό, ερωτικά μελοδράματα, απονενοημένα διαβήματα κτλ.) δεν οφείλονται, κατά τη γνώμη μου, ούτε σε έλλειψη ήθους ούτε σε έλλειμα ηθικής. Τουναντίον, θα έλεγα. Οι άνθρωποι και ευσεβείς είναι και ήθος διαθέτουν και τις πατροπαράδοτες αξίες τιμούν. Το πρόβλημα δεν είναι ηθικό. Είναι θέμα λογικής προοπτικής, όπως θα έλεγε και ο Σωκράτης. Ουδείς εκών αμαρτάνει. Κανένας δεν σφάλλει με τη θέλησή του. Σφάλλει επειδή αγνοεί το σωστό.

    Αυτό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα της ΝΔ. Δεν ξέρει λ.χ. πώς να κρύψει τα οικονομικά σκάνδαλά της. Η ιστορία με τα ομόλογα είναι εξωφρενική. Ενώ θα μπορούσαν οι άνθρωποι έτσι να ενεργήσουν ώστε όλα στο τέλος να είναι ωραία και καλά, αντίθετα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φανερωθεί η παρανομία. Ενώ ο κ. πρώην υπουργός θα μπορούσε να ακολουθήσει τη συνήθη πρακτική και να οικοδομήσει χωρίς να ρωτήσει κανέναν, η αρχαία άτη, δηλαδή η νεοελληνική «τύφλα», του υπέδειξε να βγάλει άδεια αναψυκτηρίου. Λάθος λογικής προοπτικής.

    Και το τελευταίο. Η ΝΔ ούτε γνωρίζει πώς να ερωτεύεται ούτε πώς να κρύβει την ερωτική απελπισία. Το χειρότερο: πηδάει στον ακάλυπτο. Μα είναι δυνατόν να πηδήξει κάποιος στον ακάλυπτο για να αυτοκτονήσει; Αυτό ούτε οι ιδανικοί αυτόχειρες τ ου Καρυωτάκη δεν θα το επιχειρούσαν. Για τους αποφασισμένους υπάρχουν χίλιοι δυο σοβαροί τρόποι. Η ζωή είναι ιερή. Αλλά και η αυτοκτονία είναι ιερή. Να λοιπόν ένα άλλο θανάσιμο σφάλμα λογικής, που ελπίζουμε να μην οδηγήσει στον θάνατο. Πώς όμως θα επουλώσουμε τη ζωή;

    Συμπέρασμα: η ΝΔ πρέπει πάραυτα να μάθει κάποια πράγματα - πώς λ.χ. να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά λάθη της, πώς να εμφανίζει ως απόλυτα επιβεβλημένη μια πολεοδομική παρανομία της. Κυρίως πρέπει να μάθει να ερωτεύεται ακίνδυνα. Ούτε φόνοι χρειάζονται στις σκάλες της πολυκατοικίας ούτε πηδήματα στον ακάλυπτο. Η ΝΔ πρέπει όχι μόνο να πολιτεύεται ορθώς, πρέπει και να φαίνεται πως πολιτεύεται ορθώς. Από πού θα διδαχθεί όλα αυτά; Ας μελετήσει την πρόσφατη πολιτική ιστορία. Εκεί βρίσκονται οι μεγάλοι δάσκαλοι, που εκτός των άλλων είχαν και τρόπο και στυλ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *