GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοναδικός Έλληνας νικητής...

... ... στα διεθνή Μουσικά Βραβεία του Λος Άντζελες στο Χόλυγουντ! ..... Ο συνθέτης Δημήτρης Κατής τα κατάφερε! Ο Μοναδικός Έλληνας Νικητή...

...
... στα διεθνή Μουσικά Βραβεία του Λος Άντζελες στο Χόλυγουντ!
.....
Ο συνθέτης Δημήτρης Κατής τα κατάφερε! Ο Μοναδικός Έλληνας Νικητής στα διεθνή Μουσικά Βραβεία του Λος Άντζελες στο Χόλυγουντ. Κατάκτησε το τρόπαιο στην κατηγορία της Κλασσικής ορχηστρικής μουσικής αφού πρώτα απέσπασε πανηγυρικά 2 υποψηφιότητες στις κατηγορίες της Κλασσικής μουσικής και Μουσικής κινηματογράφου αντίστοιχα.
Σύντομα στην Αθήνα θα γίνει παρουσίαση της βράβευσης στους δημοσιογράφους και στο κοινό και θ’ ακολουθήσει ένα εορταστικό πάρτι. Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης εκτός από συνθέτης είναι δημοσιογράφος τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ.
(Για περισσότερα εδώ).

15 σχόλια

  1. Θερμα Συγχαρτηρια. Αυτοι ειναι οι πραγματικοι πατριωτες σημερα. Τιμουν την πατριδα μας στους χωρους του πολιτισμου και της γνωσης και κανουν το ονομα της Ελλαδας μας γνωστο στα παρατα του κοσμου. Αυτος ειναι ο συγχρονος πατριωτισμος...ιδου πεδιον δοξης λαμπρον για τους διαφορους εκ του ασφαλους σουπερ πατριωτες που εμφυλοχωρουν εδω μεσα...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατή εσύ superstar!!! Ξεχάστε το ασφαλιστικό, τα ομόλογα, το Ζαχόπουλο, τις φωτιές του καλοκαιριού: Αυτή είναι η είδηση της χρονιάς! Η δικαίωση του Δημητράκη -και η δραστική αλλαγή στο look του! Τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε μικρέ τρυφερέ εξόριστε! Πέτυχε και η εμφύτευση, μια χαρά είσαι! Και λέγαμε πού να χάθηκε αυτό το παλικάρι -κι αυτός και η Άννα, η αγνή παρθένα... Γιατί έτσι ήταν από πάντα ο Δημητράκης, μπροστά από την εποχή του!
    Ευτυχώς ο Brave New World αναγνώρισε το ταλέντο σου και σε τίμησε αναλόγως... Μη μας ξεχάσεις όμως κι εμάς, έχουμε βαρεθεί τα παρατράγουδα της Αννίτας και το Λιακόπουλο, θέλουμε πλέον κι άλλα νούμερα για να γελάμε!

    @babis: Αφού δεν ξέρεις περί τι γράφικότητας πρόκειται ρε φίλε, μη δίνεις συγχαρητήρια κι εκτίθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολογουμαι..διαβασα την ειδηση..Δεν ξερω λεπτομερειες..πεστα λοιπον εσυ που τα ξερεις...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας το χαρεί ο Κατής το βραβείο του. Κατά τα άλλα ο 11.46 έχει δίκιο (και λίγα λέει). Τέλος πάντων, μπείτε το σάιτ του Κατή από το λίνκ που δίνει το άρθρο να σχηματίσετε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.46
    Καλέ τι ζήλεια είναι αυτή,πρασίνισες απ το κακό σου.Πιες ένα τσαγάκι και ηρέμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά....αυτός δεν ήταν στους Εξόριστους.....στους έλληνες Manowar...χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Δημήτρη Κατή και στον καθένα Κατή που αναγνωρίζεται η αξία έξω απο τούτη τη Μεγάλη Χώρα με τους Μικροπρεπείς Ζηλιάρηδες και Ατάλαντους Ανθρωπάκους όπως ο '@babis'. Γι'αυτό και ο Παπαθανασίου και ο Γιάννης, ο Ντέμης Ρούσσος και άλλοι σηκώθηκαν και έφυγαν απο την μιζέρια της Ελλαδας. Μίζεροι και ανθρωπάρια ξυπνήστε, ένας δικός μας άνθρωπος βραβεύτηκε όχι ένας εχθρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον Δημήτρη Κατή και στον καθένα Κατή που αναγνωρίζεται η αξία έξω απο τούτη τη Μεγάλη Χώρα με τους Μικροπρεπείς Ζηλιάρηδες και Ατάλαντους Ανθρωπάκους. Γι'αυτό και ο Παπαθανασίου και ο Γιάννης, ο Ντέμης Ρούσσος και άλλοι σηκώθηκαν και έφυγαν απο την μιζέρια της Ελλαδας. Μίζεροι και ανθρωπάρια ξυπνήστε, ένας δικός μας άνθρωπος βραβεύτηκε όχι ένας εχθρός.

    ***ΟΧΙ στον BABI, η απάντηση πάει σε αυτόν που απαντάσει στον BABI, sorry babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στον ανώνυμο που απαντάει στον ΒΑΒΙ.

    το θέμα πόσο ή οχι γραφικός είναι ο καλλιτέχνης ή ρε κόπανε πόσο ταλαντούχος είναι?? εξάλλου όλοι οι καλλιτέχνες είναι γραφικοί γι'αυτό είναι και καλλιτέχνες αγράμματε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά:
    1. Το να κερδίσει κάποιος οποιοδήποτε βραβείο δεν σημαίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Δεν αλλάζει το ποιόν του ανθρώπου, ούτε τη δουλειά του. Όλοι εσείς οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Κατή έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται; Γιατί, αν προσέξατε, αυτοί που φαίνονται να γνωρίζουν το who is who του ανθρώπου, ακόμη γελάνε... Βέβαια, το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν αυτόκλητοι υπερασπιστές, αλλά ο Κατής να έχει γράψει μόνος του τις απαντήσεις -ναι, έχει κάνει πολύ χειρότερα από αυτό, για όσους γνωρίζουν το παρελθόν του. Εννοείται βέβαια οτι το θέμα το έχει ποστ-άρει ο ίδιος...
    2. Τα συγκεκριμένα βραβεία δεν υπάρχουν στο μουσικό χάρτη. Δεν ξέρω πού τα ξετρύπωσε ο αγαπητός Δημητράκης, πάντως είναι ικανός να τα έχει στήσει μόνος του για να ικανοποιήσει το ψώνιο του -ναι, έχει κάνει και ακόμη χειρότερα...
    3. Το να βραβεύεται οποιοσδήποτε έλληνας και να πανηγυρίζουν οι υπόλοιποι για τον "δικό τους άνθρωπο" ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Από πού κι ως πού, ξαδέρφια του είσαστε; Άντε, να χαρούμε με τη χαρά του, να πούμε μπράβο το παληκάρι, αλλά αυτή τη φανατίλα δεν μπορώ να τη συλλάβω... Αυτά εννοείται οτι ισχύουν για τους άλλους. Για το Δημητράκη, τα κατορθώματα του είναι οι καλύτερη ευκαιρία για χαβαλέ και καλαμπούρι ανάμεσα στους γνωρίζοντες...

    Τέλος, αν έχετε απορία για το ποιός είναι και τι είναι (που λέει κι ο Ντούσαν) ο Κατής, ρωτήστε κάποιον φίλο σας παλιό μεταλλά. Θα έχει πολλές ιστορίες να σας πει, για το πώς οι Iron Maiden τον παρακαλούσαν να παίξει μαζί τους (χα χα χα), πώς έγραφε τραγούδια για τους Manowar (μου χα χα), πώς είναι ο μεγαλύτερος νίντζα εραστής των βαλκανίων (πνιγήκαμε από τα γέλια) κτλ.

    Α, και για το φίλο που λέει ότι όλοι καλλιτέχνες είναι γραφικοί, γι' αυτό είναι και καλλιτέχνες... Φαντάζομαι οτι με αυτό τον ορισμό καλλιτέχνες είναι και ο Βας, η Γυναίκα-Κλωτσιά και τα υπόλοιπα αστεράκια της Αννίτας. Όχι φίλε μου, δεν είναι προαπαιτούμενο ούτε το ψώνιο, ούτε η γραφικότητα για να είσαι καλλίτεχνης... Χρειάζεται ταλέντο, δουλειά και μεράκι.

    Αυτά τα ολίγα,
    καλή χρονιά σε όλους!

    (εκτός από το Δημητράκη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πες μας ντε τι έκανε να μάθουμε και μεις που δεn ξέρουμε; ; Όλο γρίφους είστε όλοι. Και γιατί καλή χρονιά εκτός από το Δημητράκη; Τι σου έκανε και τον μισείς τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είτε το θέλετε είτε οχι ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ οι άξιοι πάντα πετυχαίνουν. Τώρα αν είστε ανίκανοι να κάνετε κάτι δικό σας η μιζέρια είναι το τέλος σας και η καταδίκη σας. Στη μούχλα όλοι θα μείνετε και ψοφήσετε με την πούτσα στα χέρια σας ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. O KATHS τα κατάφερε! και σεις ρουφήχτε την ανικανότητά σας. Αυτές τις μίζερες κακότητες άκουγε κι ο Παπαθανασίου και την έκανε για έξω και έγινε φίρμα, εδώ η κουτοπονηριά, η ανικανότητα, η κακία και η αταλαντοσύνη βασιλεύει ψευτομουσικάντηδες του κόλου, αποτυχημένοι φρίκουλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με τον παίχτη απο πάνω μόνον έξω αναγνωρίζετε η πραγματική αξία. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κατή που παρεπιπτώντως άκουσα τη μουσική και γαμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα μόλις εντόπισα αυτό το blog μετά το χαμό που έγινε!!
    βρέθηκα εδώ από τη λέξη keyword epic music στο google που μου έγβαλε διάφορα links του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΗ μεταξύ άλλων και αυτό. Αφού επσκέφτηκα την ιστοσελίδα του - όπως αναφέρει ο υβριστικά ΑΝΩΝΥΜΟΣ πιό πάνω στο μακροσκελές του "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" του άρθρο που προδίδει την "ταυτότητά του- διαπίστωσα λοιπόν την ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ του Ελληνα συνθέτη. Απορώ γιατί τον βρίζει έναν άνθρωπο που δεν ξέρει και ο οποίος προβάλλει την Ελλάδα Θετικότατα στο παγκόμιο κοινό. Όσο για το ταλέντο του καλλιτέχνη είναι καταπληκτικό εφάμιλλο μεγάλων σύγχρονων και μη δημιουργών του είδους. Εγώ θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Κατή γα τις επιτυχίες του. Επίσης γι'αυτό που λέει ο Ανώνυμος Υβριστής οτι τα βραβεία τα επιννόησε ο ίδιος, μπορείτε να πάτε στα εν λόγω sites να διαπιστώσετε www.lamusicawards.com & www.losangelesmusicawards.net, επίσης μετά από έρευνα που έκανα στα βραβεία έχουν βραβευτεί ο OZZY OSBOURNE και ο SLASH (Guns n Roses)μεταξύ άλλων. Επίσης ο Δημήτρης Κατής στις 29 Μαρτίου βραβεύεται με τα BILLBOARD Awards για του λόγου το αληθές (http://billboardsongcontest.com/),του μεγαλύτερου Μουσικού Περιοδικού παγκοσμίως. Απορώ γιατί τόση ΖΗΛΕΙΑ & ΚΑΚΙΑ ρε παιδί μου. Πάντως στην τηλεόραση προχθές κατάλαβα πόσο εμπαθής και ψυχάκιας είναι ο ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΗΣ και κάθε ανώνυμος κατσαμπέλης που βγάζει τα απωθημένα εσώψυχά του. Και απ'οτι βλέπω έχει φαέι 150 μηνύσεις ως τώρα, ντροπή του γιατί προσβάλλει όλους εμάς τους απλούς bloggers.

    Αυτά τα ολίγα και γώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *