GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο‏...

...κατά της τσιμεντοποίησης του Ελαιώνα! .. . ,, Κάλαντα διαμαρτυρίας «έψαλαν» στο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη πολίτες. Στις 12 το ...

...κατά της τσιμεντοποίησης του Ελαιώνα!
... ,,
Κάλαντα διαμαρτυρίας «έψαλαν» στο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη πολίτες.
Στις 12 το μεσημέρι παραμονή πρωτοχρονιάς η Επιτροπή πολιτών για τη διάσωση του Ελαιώνα, είχε προγραμματίσει κάλαντα διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της Αθήνας και μαζί οι «εργολάβοι» θα απένεμαν στον Δήμαρχο αθηναίων την χρυσή μπετόβεργα και δώρο ένα τσουβάλι τσιμέντο.
Η διαμαρτυρία αφορούσε την αντίθεση της επιτροπής και πολιτών της Αθήνας σχετικά με την εκτεταμένη τσιμεντοποίηση του Ελαιώνα μαζί με τους αποχαρακτηρισμούς χώρων κοινόχρηστου πρασίνου στην περιοχή.
Οι πολίτες αφού έψαλαν τα κάλαντα έκαναν την τελετή απονομής του «βραβείου». Ένας από αυτούς φορούσε μάσκα με το πρόσωπο του δημάρχου για να γίνει και η αποδοχή της «διάκρισης». Οι πολίτες ήταν ντυμένοι ως εργολάβοι, με κουστούμια και εργοταξιακά κράνη. Μοίρασαν φυλλάδια της επιτροπής και στο τέλος φώναξαν συνθήματα κατά της τσιμεντοποίησης του Ελαιώνα.

Περισσότερα εδώ

9 σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ αρχάς καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Στο θέμα τώρα. Για ποια διάσωση διαμαρτύρονται; Χωματερή είναι ο ελαιώνας εδώ και χρόνια. Αντι να ευχαριστούν για την ανάπτυξη, διαμαρτύρονται απο πάνω. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΠΠΑΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ;.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΟΘΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EIXAN KANEI KAI ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ
    ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΑΧΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DEN KSERO TI KANOYN TORA STON ELAIONA,GIATI LEIPO XRONIA,ALLA PANTA THYMIZE KATI METAKSY IRAK KAI IORDANIA.AN TON ANABATHMISOYN KALO THA EINAI,ALLA H PROTAIREOTHTA THA PREPEI NA DOTHEI STO PRASINO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι επιλογές δεν είναι μεταξύ Ελαιώνα χωματερή και Ελαιώνα φουλ στο Τσιμέντο.
    Υπάρχει και η επιλογή Ελαιώνας χωματερή ή Ελαιώνας με πολύ πράσινο. Ειδικά μετά το κάψιμο της Πάρνηθας.
    Και αυτοί που έχουν αφήσει τον Ελαιώνα στα σημερινά χάλια, δεν μπορούν σήμερα να παρουσιάζονται ως οι νέοι σωτήρες του.
    --
    Σας ένωσαν οι μίζες, γίνατε χαρμάνι,
    Νικίτα Βωβέ και Μπάμπη Κακλαμάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι στην αναβαθμιση αλλα οχι στο γηπεδο!!!

    Τι εχει κανει ο δημαρχος εδω και ενα χρονο; Ενα τιποτα! Που ειναι τα παρκα; που ειναι οι ποδηλατοδρομοι; Ποτε θα μπουν διοδια; Ποτε θα μειωθουν οι συντελεστες δομησης; Ποτε η Δημο.Αστυνομια θα αρχισει να κοβει κολους σε οποιον παρκαρει πανω σε πεζοδρομια; Ποτε θα κλεισουν τα παρανομα σκυλαδικα στην ιερα οδο;

    Ως ποτε θα ειναι μια πολη του τριτου κοσμου; Θα μπορουσε να γινει παρκο και αντι για γηπεδο να γινει μια περιοχη με ουρανοξυστες για να μεταγαστουν εκει οι επιχειρησεις, οπως γινεται σε πολλες χωρες, ή εστω κατι πιο χρησιμο οπως ενα μουσειο ή ενα θεματικο παρκο παρα ενα γηπεδο!

    Αλλα ο δημαρχος γουσταρει γηπεδο και τα πρεζακια που θα πηγαινουν εκει. Και ειμαι σιγουρος οτι η μονη χρηση του παρκου θα ειναι να χτυπανε καμια πρεζα πριν τον αγωνα ή για "πρωτες υλες" στις "μαχες" με τα κοκκινα ή τα κίτρινα πρεζακια!

    Ο Ελαιωνας ειναι μια περιοχη τριτοκοσμικη, οπως ολη η πολη, αλλα με το να γινει γηπεδο δεν αλλαζει τιποτε, αλλαζει με το να γινει κατι πιο χρησιμο για την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *