GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ...συμπεριφορές στον στρατό!

Από το ΠΡΕΖΑ TV ... Αυτες ειναι οι συμπεριφορες που αντιμετοπιζουν οι φανταροι μεσα στον Ελληνικο Στρατο. 1 χρονο πρεπει να ανεχομαστε τα ψυ...


Από το ΠΡΕΖΑ TV
...
Αυτες ειναι οι συμπεριφορες που αντιμετοπιζουν οι φανταροι μεσα στον Ελληνικο Στρατο. 1 χρονο πρεπει να ανεχομαστε τα ψυχολογικα προβληματα του καθε βλακα που αποκτα εφημερη εξουσια και ξεσπα οπου βρει. ΝΤΡΟΠΗ.

27 σχόλια

  1. Ε ρε ξυλο που θελουν ΟΛΟΙ οι στρατοκαβλοι. Η μονη χωρα στην ΕΕ (αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστως) που εχουμε υποχρεωτικη στρατευση... αθανατη Ελλας. Πραγματικα οι στρατιωτικοι ειναι οι πιο μιζεροι ανθρωποι της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το στρατό κάποτε απολύεσαι και τα ξεχνάς.
    Όταν θα δέις πόσο στραβόκαβλη είναι η κοινωνία που σου φτιάξανε να δεις τι πλάκα έχει.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:17 μμ
    Η μονη χωρα στην ΕΕ (αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστως) που εχουμε υποχρεωτικη στρατευση... αθανατη Ελλας.


    ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
    ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στις απόψεις 8:30 & 8:41.
    Φίλε 8:17 δεν ειναι όλοι έτσι! Μή σου πώ ότι η μειοψηφία είναι έτσι, σαν τον εν λόγω κύριο. Και μήν ξεχνάς ο Τζίμης λέει "33 χρονάκια θητεία...". Αυτή είναι η πραγματική θητεία με όλα τα αρνητικά της, που δεν τα ζήτησες, ούτε τα έφτιαξες, απλά πρέπει να επιβιώσεις...
    Τα 33 γίνονται άνετα 40 χρονάκια και μετά θα αναπολούμε τις στιγμές της σταρτιωτικής θητείας μας που μας υποβίβαζαν με αυτόν τον τρόπο, αφού δε θα μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο και όταν θα τρώμε σκαμπίλια θα λέμε Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο βλαχους καραβαναδες καψονομουτρα τι περιμενεται αυτος ειναι ο ανδρισμος των κομπλεξικοι πατημα θελουν αυτοι οιτυποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O 8.41 είπε:
    ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
    ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.


    Ναι, και θα μας σώσεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που πήγαμε στρατό, από τα βαρβαρικά φύλα. Η βουλγαρία και η Ρουμανία που κατήργησαν την θητεία τον Γενάρη μπαίνοντας στην Ε.Ε. δεν έχουν κακούς γείτονες; Ή μήπως δεν έχει ο Λίβανος με το Ισραήλ παραδίπλα? Ξυπνάτε. Αναλογιστείτε ότι βρισκόμαστε στο 2007 και όχι το 1907. Πρέπει να βρεθεί η πολιτική βούληση να τελειώνουμε με αυτή την αναχρονιστική παρωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ekei thelei maziko ntou kai vromoksilo sta karavania mexri aimoragias. na ginoun kana dyo tetoia na doume meta an tha ksanakounithoune oi kompleksikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαστε η μοναδική χώρα που έχουμε υποχρεωτική στράτευση, και η Γερμανία έχει. Απλώς στη Γερμανία υπάρχει και η εναλλακτική θητεία σε νοσοκομεία και τέτοια. Το θέμα είναι όχι να καταργηθεί ο στρατός, αλλά να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες καθώς και συνδικαλισμός. Δυστυχώς οι καραβανάδες (συνήθως οι χαμηλόβαθμοι είναι έτσι) είναι απαίδευτοι. Κατέβηκαν από το χωριό τους, πήραν εξουσία και νομίζουν ότι είναι θεοί! Πρέπει να τους κώψουν τον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ



    ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΠΑΙΧΤΕΙ


    ΕΣΥ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ


    ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Δευτέρα, 26.11.2007

    Με πρωτοβουλία του Δήμου Σαγιάδας
    Μνημείο στη Θεσπρωτία για τα θύματα των Αλβανοτσάμηδων
    Ε. ΜΑΣΤΟΡΑΣ: Οφειλομένη απάντηση στους εθνικιστές της Αλβανίας...



    Με πρωτοβουλία του Δήμου Σαγιάδας και σε συνεργασία με την τοπική ενορία, ανηγέρθηκε μνημείο στην Κεστρίνη Θεπρωτίας, για να τιμηθούν οι δολοφονηθέντες το 1943 από τους Αλβανοτσάμηδες και τους συνεργάτες τους Ιταλογερμανούς.
    Το μνημείο αυτό, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν με μια σεμνή τελετή, είναι, όπως τόνισε ο δήμαρχος Σαγιάδας Βαγγέλης Μάστορας, «η οφειλόμενη απάντηση στους εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας και το τσάμικο λόμπυ του εξωτερικού, που απεργάζονται επεκτετατικά σχέδια σε βάρος της Ελλάδας και της Θεσπρωτίας». Διευκρίνισε ευθύς αμέσως ότι «με τον Αλβανικό λαό δεν μας χωρίζει τίποτε και τον σεβόμαστε και τον αγαπούμε».
    Ακόμη ο κ. Μάστορας αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραμάτισαν οι Μουσουλμάνοι Αλβανοτσάμηδες την περίοδο της Κατοχής και επεσήμανε πως «οφείλουμε να γνωρίζουμε την ιστορία και να διδασκόμαστε απʼ αυτή, διαφορετικά θα την ξαναζήσουμε και μάλιστα ως κακόγουστη φάρσα».
    Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η κύρια ομιλία της ημέρας από τον Κεστρινιώτη κ. Δημήτριο Κιτσιλή. «Ο Ελληνικός λαός, φύσει και θέσει δημοκρατικός και φιλελεύθερος», υπογράμμισε ο κ. Κιτσιλής, «τείνει χέρι φιλίας και συνεργασίας προς τον Αλβανικό λαό, στην πατρίδα του οποίου κατέφυγαν τότε οι δράστες των εγκλημάτων. Ας ελπίσουμε να πρυτανεύει πάντοτε πνεύμα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας για το καλό του Ελληνικού και του Αλβανικού λαού. Ποτέ πια παρόμοια τραγικά γεγονότα της ιστορίας. Όμως αργήσαμε. Αργήσαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς μας. Αλλά δεν τους λησμονήσαμε».
    Εξιστορώντας τα διαδραματισθέντα ο κ. Κιτσιλής ανέφερε ότι «ευάριθμες ομάδες του Αλβανοτσάμικου Μουσουλμανικού στοιχείου επιδόθηκαν σε φοβερές πράξεις βίας και τρομοκρατίας κατά της ζωής, περιουσίας, τιμής και αξιοπρέπειας του ντόπιου Ελληνικού πληθυσμού».
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιμνημόσυνη δέηση προεξήρχε ο υπερήλικας αρχιμανδρίτης π. Κων/νος Παππάς, ο οποίος έζησε από κοντά τα τραγικά γεγονότα της εποχής εκείνης. Μάλιστα συγκινημένος κατέθεσε κάποιες αναμνήσεις του και ανάγκασε τους παρευρισκόμενους όχι μόνο να τον καταχειροκροτήσουν αλλά και να δακρύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Vlaxoi karavania, poustronia ta perissotera pou vgazoun ta komplex tous kai thn agamia tous me thn... ypotithemenh exousia tous...

    Kariolia...

    Dhladh aytous touw typous pou ferontai etsi den mporoun na tous eksaqleipsoun apo ekei mesa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. na ton katargisoume teleiws ton strato re kwlopaida,na doume pws tha sas simperiferontai oi Tourkoi karavanades i oi ipoloipoi politismenoi geitones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ PRESS ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!!!

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΡΕΖΑΚΙ TV ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.....

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Η΄ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ!!!

    ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η΄ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!

    ΘΗΤΕΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) 18ΜΗΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ!!!


    ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΟΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

    ΗΛΕΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά ρε σεις τη είδηση !!!

    1. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που έχει υποχρεωτική θητεία. Υπάρχει και στην Γερμανία και στην Ιταλία ( υπάρχει ωστόσο ηλικιακό όριο για κατάταξη).

    2. Δεν είναι όλοι οι στρατιωτικοί έτσι.

    3. Αυτό δεν λέγεται καψόνι. Ασ βγεί το παλικάρι στην κοινωνία αργότερα και θα δεί τι σημαίνει καψόνι.

    4. Επαγγελματικός στρατός - με υψηλές αμοιβές και άρτια εκπαίδευση είναι η μόνη λύση για να μην "παραπονιέται" ο κάθε βουτηρομπεμπές ότι δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά στην θητεία του! Παράλληλα να υπάρχει ισχυρή και τακτική Εφεδρεία ( βλέπε την Ελβετία που έχει και πολιτισμένους γείτονες τι εφεδρείες διατηρεί)για άντρες και γυναίκες!
    (Και για να προφτάσω.... σιγά το κόστος! Περισσότερο πληρώνουμε τόσα χρόνια τους κηφήνες/ τρωκτικά δημόσιους υπαλλήλους χώρίς να βγάζουν και δουλειά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι κομπλεξικοί υπάρχουν παντού και όχι μόνο στο στρατό.
    Ο στρατός είναι το τελευταίο προστατευμένο περιβάλλον για τους άντρες διότι είναι ουσιαστικά μια περιόδος χαβαλέ, ασχέτως με το πόσα καψώνια και άλλα κουφά σου συμβούν.
    Με το που θα τελειώσει θα είναι ένα από 3-4 θέματα κουβέντας σε αντροπαρέα (μαζί με γκόμενες, αυτοκίνητα και ποδόσφαιρο).
    Δεν είναι τυχαίο αυτό.
    Όταν μετά αρχίσει το ψάξιμο για δουλειά κτλ ο στρατός θα φαντάζει νηπιαγωγείο.
    Ο χειρότερος διοικητής/στρατόκαυλος γαλονάς είναι θεός αν συγκριθεί με το μετέπειτα αφεντικό/προϊστάμενο που θα συναντήσεις.
    Ένας φίλος μου μου έλεγε "καλύτερα 8 ώρες σκοπιά παρά 8 ώρες στην εταιρία".
    Τότε (ήμουν ακόμη φοιτητής) νόμιζα ότι με δούλευε.
    Όταν τελείωσα το φανταρικό και έπιασα δουλειά τον θυμήθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ιταλια δεν εχει υποχρεωτικη στατευση εδω και μερικα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KYRIE MEIMARAKI POU EISAI TORA???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΡΕΕΕΕΕΕ


    ΦΑΙΝΕΤΑΙ....

    ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΤΟ ΟΠΛΟ Ο ΑΡΧΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΙ/ΚΑ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κομπλεξικοί υπάρχουν παντου ΡΕ καραγκιόζηδες! Στην δουλειά δεν σας έχουν κάνει ποτέ καψονια; Στις δημόσιες υπηρεσίες δεν σας έχει κανει κανένας μαλάκας δημοσιος υπάλληλος σπάσιμο νεύρων; Ο στρατος είναι μόνο; Η γίνονται αυτά μονο στην Ελλαδα ενώ στους άλλους στρατούς πίνουν μαργαρίτες;

    Έχουμε γύρω μας τη σάρα και τη μάρα μαζέμενη! Δεν γίνεται να μείνουμε χωρίς στρατό. Τα πράγματα θέλουν βελτίωση δεν λέει κανείς το αντίθετο, και μαλακίες γίνονται πολλές εκτός απο τα καψόνια (περίεργες...αυτοκτονίες κλπ) αλλά οτι σκατά φάτε στο στρατό θα τα φάτε και έξω. Σιγά μην καταργήσουμε και τον στρατό και να μας βάλουν και ξαπλώστρες!

    Μήπως θέλετε να βάλουμε και ποδίτσα να γίνουμε νοικοκυρες και να νομιζουμε οτι το όπλο είναι κουταλα για μαγείρεμα;

    Και μόνο που η γκρίνια για κατάργηση στρατού και εξοπλιστικά προέρχεται απο κουλτουριάρηδες, λαμόγια δημοσιογράφους, το ξύριζα, το κκε και τους σημιτογιωργάκηδες που στρατό πήγαν μόνο στον ύπνο τους, είναι απο μόνο του ύποπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ΠΡΕΖΑ ΤV: γιατί δεν έστειλες στο press-gr όλο το post όπως το ανέβασες?

    Copy-Paste

    "ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ)-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
    Δευτέρα, Νοέμβριος 26, 2007, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 12:00 μμ

    Αυτες ειναι οι συμπεριφορες
    που αντιμετοπιζουν οι φανταροι
    μεσα στον Ελληνικο Στρατο.
    1 χρονο πρεπει να ανεχομαστε
    τις καυλες και τα ψυχολογικα προβληματα του καθε μαλακα που αποκτα εφημερη εξουσια και ξεσπα οπου βρει.
    Γαμω την Ελλαδα σας ρε.
    Και γαμω τους καραβαναδες σας.

    © ΠΡΕΖΑ TV
    26-11-2007



    TO AΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΣΟ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πωπωπω...
    σιγα ρε μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala re ilio-patriwti. oti eisai malakas to kserame, alla tooooso pia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά απο τον πρεζα τι να περιμένεις εκτός απο μαλακίες και αρρωστημένο λεξιλόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Μην κρίνεις όλή τη σοδειά από ένα χαλασμένο στάρι"

    Υπάρχουν και άνθρωποι στο στρατό,που προσπαθούν να τον φτιάξουν και να κάνουν απλά τη δουλειά τους,οι μονιμάδες όπως τους αποκαλείτε,δουλειά τους είναι να σας μαθαίνουν να κρατάτε το όπλο και να εκτελείτε διαταγές σε μια κρίσιμη ώρα.Επομένως οι φωνές και όλο αυτό το πακέτο είναι που σας σκληραγωγούν και δεν το έχετε καταλάβει.Δείτε τι κάνουν στον Αμερικάνικο στρατό και μετά πείτε μου.Βέβαια σε μια χώρα με τέτοιους πολιτικούς,γονείς και τηλεόραση δεν σας φταίει η νοοτροπία του στρατού που γενιέστε και μεγαλώνετε με ένα κάρο ψυχολογικά.Peace out..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KATANTIA!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΡΑΡΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ..Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? (ρητορική ήταν η ερώτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *