GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!

.. Του Γιώγου Κρανιώτη www.kraniotis.blogspot.com .. Αντισταση!!! Αυτη ειναι η μονη απαντηση στη κυβερνηση της νεας δημοκρατιας. Στη κυβερν...

..
Του Γιώγου Κρανιώτη
www.kraniotis.blogspot.com
..
Αντισταση!!!
Αυτη ειναι η μονη απαντηση στη κυβερνηση της νεας δημοκρατιας.
Στη κυβερνηση της διαπλοκης, των μεγαλων συμφεροντων και της φτωχειας που ενσπειρει σε ολα τα κοινωνικα λαικα στρωματα των μη προνομιουχων.
Δεν καταφερνουμε τιποτα με το να ειμαστε σπιτακι μας.
Δεν καταφερνουμε τιποτα με το γυριζουμε τις πλατες μας στους αγωνες.
Δεν καταφερνουμε τιποτα με τη γενικη απαξιωση.
Η νεα δημοκρατια και τα μεγαλα συμφεροντα φοβουνται μονο τις ΓΝΗΣΙΕΣ μαζικες κινητοποιησεις. Τη λαικη οργη!
ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!
Κατεβαινουμε ολοι στα πεζοδρομια.
Καποτε ολοι μας πεσαμε στη παγιδα του οτι οι μαζικες διαδηλωσεις ειναι αναποτελεσματικες. Συμφωνω οταν ειναι στενα κομματικες και καπελωμενες.
Μα εδω προκειται για λαικη κατακαυγη κι επιτελους ας ενωσουμε τις φωνες μας σε μια κι ας τους δειξουμε οτι σηκωθηκαμε απο το καναπε και διεκδικουμε!!!!!
Ολοι μαζι στην απεργια της 12ης του Δεκεμβρη!!!
Κατεβειτε στους δρομους!
Διαδηλωστε μαζικα!!!!

9 σχόλια

  1. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ κανείς δεν εξήγησε στον άνθρωπο πως δεν έχουν όλοι την ίδια «τύχη»;
    Δεν του εξήγησε κανείς από όσους τον παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο - στρατηγούς, ταξίαρχους, ανθρώπους των γραφείων του υπουργού και του υφυπουργού εθνικής άμυνας καθώς και άλλων στελεχών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης – οι οποίοι αγωνιούν να βολέψουν τα παιδιά τους, πως για κάθε στρατιώτη «σε διαρκή άδεια από την σημαία» που κάνει θητεία δημοσίου υπαλλήλου στο Πεντάγωνο, υπάρχουν άλλοι που στενάζουν στις σκοπιές και τις υπηρεσίες; Πως υπάρχουν πολύ περισσότεροι – είτε στο ΓΕΣ είτε αλλού - που συνεχίζουν τη «λαμπρή θητεία» – σκοπιά, ΚΨΜ, αγγαρεία - που ξεκίνησαν στα κέντρα εκπαίδευσης και στην παραμεθόριο του Έβρου, των αποκρουσμένων συνοριακών φυλακίων - που μας φυλάνε από την «απειλή» της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ - και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου;

    Μάλλον είναι καλύτερα να τα πάρουμε από την αρχή. Γνωρίζαμε ήδη από τον καιρό που υπηρετούσαμε στην παραμεθόριο πως η θητεία για όποιον δεν έχει βύσμα ή έχει την αξιοπρέπεια να μην το χρησιμοποιήσει, θα είναι ένας Γολγοθάς ώστε να μπορεί ήσυχα το ελληνικό κράτος πρώτα να στέλνει εκστρατευτικά σώματα στο Κόσσοβο, το Αφγανιστάν και το Ιράκ και να ξοδεύει δις ευρώ σε εξοπλισμούς ή να φτιάχνει καριέρες αξιωματικών και ύστερα να βολεύει «τα καλύτερα παιδιά του» σε θέσεις όπου η θητεία γιʼ αυτά θα περάσει σα να μην έγινε ποτέ.

    Ξέραμε πως το πραγματικό τρίπτυχο πίσω από το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» εκσυγχρονισμένο με «δημοκρατία, ισότητα (στη θητεία) και αξιοπρέπεια» ήταν μάλλον το «γλύψιμο, ρουφιανιά, τηλέφωνο από κάποιον ψηλά που μπορεί να πιέσει». Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε πως ότι ξέραμε και υποπτευόμασταν θα ήταν πολύ λίγο μπροστά σε όσα θα αντικρίζαμε.

    Από τη μία μεριά είναι όντως τεράστια η διαφορά σε σχέση με στις «ετοιμοπόλεμες» μονάδες της παραμεθορίου, όπου οι συνθήκες για όσους υπηρετούν – παρά την αφαίμαξη του ελληνικού προϋπολογισμού για στρατιωτικές δαπάνες – θυμίζουν σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Από την άλλη, νιώθουμε πραγματικά αποκαρδιωμένοι όταν συνειδητοποιούμε, εμείς οι τυχεροί που έτυχε να γυρίσουμε στην Αθήνα κοντά στα σπίτια μας, μετά το εξάμηνο της παραμεθορίου, πως η θητεία μας θα συνεχιστεί στους ίδιους εξοντωτικούς ρυθμούς. Όταν συνειδητοποιήσαμε το οξύμωρο γεγονός πως, «όσοι φτύσαμε αίμα» στις μονάδες που υπηρετήσαμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στα στρατόπεδα της Αθήνας, για να μπορούν αυτοί που περνούσαν καλά μέχρι τώρα να συνεχίσουν να περνούν μια ήσυχη κι ανέμελη θητεία.

    Πρόσφατα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα στρατιωτικά επιτελεία παρουσίασαν με τυμπανοκρουσίες τα σχέδια για γενίκευση των νέων τεχνολογιών φύλαξης με βάση το πρότυπο του στρατοπέδου «Παπάγου»: κάμερες, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, μείωση των σκοπών και των ένοπλων υπηρεσιών, ακόμα καλύτερες συνθήκες για τους φαντάρους.

    Πολλοί πανηγύρισαν με τα νέα. Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι εννοούσαν, ας διαβάσει πως οι σκοπιές δε μειώθηκαν, βρέθηκε ακόμα μια αφορμή για κάποιους να σταματήσουν να κάνουν υπηρεσίες φορτώνοντας τες σε ακόμα λιγότερους, ενώ βιώνουμε το συντριπτικό, για την προσωπικότητά και την ψυχολογία μας, αστείο να μας λένε πως πρέπει να στενάζουμε στις σκοπιές αλλά να ξέρουμε ταυτόχρονα πως είμαστε απλά «δευτερεύοντες» σε σχέση με τα πραγματικά μέσα φύλαξης: τις κάμερες, τους ανιχνευτές κίνησης κλπ. Να ξέρουμε πως είμαστε εκεί, μόνο ως βιτρίνα του στρατοπέδου. Πως είμαστε εκεί μόνο για να τιμωρούμαστε αν δεν κάνουμε σωστά (;) την υπηρεσία μας.




    ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ – ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ…




    Ακόμα πιο πρόσφατα, αποφασίστηκε στο Τ/ΓΕΣ να εξορθολογιστεί η κατανομή των στρατιωτών στους λόχους της μονάδας. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένας τέταρτος λόχος (4ος) , αντί για τρεις που ήταν προηγουμένως για να τοποθετηθούν όσοι απασχολούνται τις καθημερινές στα επιτελικά γραφεία. Μας είπαν πως είναι για καλύτερα. Μας είπαν πως θα περάσει ένα χρονικό διάστημα «πειραματισμού» με τις υπηρεσίες για να δούμε πως θα βολευτούν όλοι. Τελικά, το πείραμα διεξάγεται μάλλον στις πλάτες μερικών, μιας μειοψηφίας που αποτελεί τους μη προνομιούχους μέσα σε μια θάλασσα βυσμάτων και βολεμένων.

    Από ένα στρατόπεδο που στεγάζει έξι ή και παραπάνω μονάδες, οι περισσότερες από τις μισές ένοπλες υπηρεσίες γίνονται από μία μόνο μονάδα (το Τ/ΓΕΣ) – τη μονάδα των «καταραμένων» φαντάρων – ενώ οι συνάδελφοι του ναυτικού και της αεροπορίας κάνουν ελάχιστες υπηρεσίες, κι ας έχουν αναλογικά περισσότερο κόσμο, και βρίσκονται συνεχώς στα σπίτια τους και στις δουλειές τους με άγραφες άδειες, με τα λεγόμενα off και διάφορα άλλα τρικ.

    Είναι φυσικό, μιας και αυτοί αποτελούν πολίτες (και οπλίτες) Αʼ κατηγορίας σε σχέση με εμάς του στρατού ξηράς. Το γνωρίζαμε, όταν εμείς παίρναμε άδεια ορκωμοσίας δύο ημερών γραμμένη από την κανονική μας, την ώρα που εκείνοι παίρνουν τιμητική άδεια 15 και 20 ημερών από την πολιτική ηγεσία. Το γνωρίζαμε από τις περισσότερες από δύο χιλιάδες μετατάξεις στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία (2287) στην τελευταία σειρά στρατευμένων. Το γνωρίζαμε μιας και εκεί «υπηρετούν» μόνο επώνυμα ή και ανώνυμα στελέχη των νεολαιών των κομμάτων εξουσίας, επιφανείς προσωπικότητες του θεάματος και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς κι όσοι καημένοι με κάποιο βύσμα μπόρεσαν να τρυπώσουν στη «Γη της Επαγγελίας» της θητείας.

    Ποιός είπε όμως, πως βύσματα δεν υπάρχουν και στο στρατό ξηράς; Στο Τάγμα ΓΕΣ, τη μονάδα που έχει την πλειοψηφία των υπηρεσιών στο Πεντάγωνο, το κύτταρο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, η κατάσταση φαίνεται (και είναι) ακόμα πιο κωμικό-τραγική.

    Ο ένας από τους τέσσερεις λόχους του τάγματος, ο λόχος προστασίας (είναι χαρακτηριστικό το όνομα του), έχει χρεωμένη τη συντριπτική πλειοψηφία των ένοπλων υπηρεσιών (το 80% των σκοπιών) και άλλος ένας, ο λόχος επιτελείου που δημιουργήθηκε για να μπορούν πιο εύκολα οι στρατιώτες του να απασχολούνται στα επιτελικά γραφεία, τις υπόλοιπες. Μια υπομονάδα 40 – 50 ατόμων έχει τόσες υπηρεσίες φύλαξης, την ώρα που αποτελεί – με πολύ μετριοπαθείς υπολογισμούς – το ένα δέκατο της συνολικής δύναμης του τάγματος! Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι πως οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, κι αυτό ομολογείται από όλους, είναι και οι πιο δύσκολες.

    Στο λόχο επιτελείου εξάλλου, υπάρχουν 40 περίπου άτομα για τις υπηρεσίες που έχει αναλάβει και ταυτόχρονα υπάρχει λίστα «μονίμως εξοδούχων» που αποτελείται από 38 άτομα. Το ακόμα καλύτερο είναι πως η συνολική δύναμη του λόχου είναι περίπου (άγνωστο πόσο ακριβώς) περίπου 150 άτομα. Κανείς δεν μπορεί ή δε θέλει να πει ακριβώς πόσοι περισσότεροι είναι «πιο εξοδούχοι» κι από τους μονίμως εξοδούχους και γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό. Το βασικό εξάλλου για εμάς τους υπόλοιπους είναι η «αξιοπρέπεια και η αρετή» της θητείας, αφού δεν μας έχει μείνει και τίποτα άλλο να υπερασπιστούμε.

    Πόσο μπορεί να αντέξει κανείς, όταν βρίσκεται τρεις και τέσσερεις μέρες μέσα (ή δύο μέρες μέσα για το λόχο επιτελείου) κάνοντας υπηρεσία και βλέπει τους συναδέλφους του στο λόχο διοικήσεως και στο λόχο μεταφορών να βγαίνουν με έξοδο τέσσερεις, πέντε και έξι φορές την εβδομάδα στη χειρότερη περίπτωση; Πόσο να αισθανθεί ισότιμος και αξιοπρεπής, όταν μαθαίνει πως στο λόχο διοικήσεως υπάρχουν περίπου 30 με 35 ένοπλοι, οι οποίοι έχουν παραδώσει τα όπλα τους και κάνουν υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, λοχία υπηρεσίας και επόπτη ΚΨΜ (δηλ. έχουν έξοδο στις 21:00) με αποτέλεσμα να βγαίνουν εξοδούχοι σχεδόν κάθε μέρα;

    Πόσο να αισθανθεί ισότιμος και αξιοπρεπής, όταν η μεγαλύτερη ελπίδα του είναι να φτάσει η αναλογία στο μία μέρα μέσα-μία μέρα έξω (ή λίγο καλύτερα στο Λ/Ε) για πολύ λίγο μέχρι να απολυθεί και η επόμενη σειρά και να αρχίσει ξανά ο ίδιος κύκλος, ενώ οι υπόλοιποι θα εξαφανίζονται τα Σαββατοκύριακα με Υπηρεσιακά ή θα τους δει μόνο τη μέρα που θα έρθουν να πάρουν το απολυτήριο του στρατού; Κι ας το έχει ανάγκη περισσότερο από αυτούς. Πώς γίνεται να μην αισθανθεί ότι ανήκει σε λόχο ανεπιθύμητων, όταν ο διοικητής αναγκάζεται να πει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να μην υποκύψει στα τηλέφωνα που κατά δεκάδες δέχεται καθημερινά στο γραφείο του, όταν η επιλογή «να βάλεις βύσμα» επιβραβεύεται από το ίδιο το σύστημα λειτουργίας του Ε.Σ.;

    Με το που εμφανίστηκε στο ΓΕΣ, ερχόμενη από την παραμεθόριο, η νέα σειρά (2007Β) οπλιτών (στις 20 Νοέμβρη), οι περισσότεροι στάλθηκαν στην ΟΑΣ για να καλύψουν εκεί ανάγκες, την ώρα που κάποιοι δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε υπηρεσιακό σημείωμα για κάποιες ώρες ώστε να πλύνουν τα ρούχα τους ή να δουν λίγο τους δικούς τους. Ακόμα καλύτερα; Οι περισσότεροι – όπως λένε οι συνάδελφοι της ΟΑΣ – δεν έχουν καν εμφανιστεί εκεί ακόμα (στις 24 του μήνα)! Λεπτομέρειες, βέβαια θα πει κανείς, αφού στρατιώτες, ναύτες και σμηνίτες είναι αποσπασμένοι σε μνημεία, μουσεία και γραφεία στο κέντρο και άλλες περιοχές της Αθήνας (πχ. Πλάκα, Σύνταγμα, Νέο Φάληρο, Πατησίων, Β. Σοφίας) για να κάνουν μια υπηρεσία την εβδομάδα, το δεκαήμερο ή και πιο αραιά.

    Το ξέρουμε πως αυτό το κείμενο θα το διαβάσουν συνάδελφοι που τώρα στενάζουν στην παραμεθόριο, ή θα απολυθούν από εκεί λόγω μειωμένης θητείας, και ζουν στο πετσί τους τις άγριες συνθήκες της. Αυτές τις συνθήκες τις βιώσαμε κι εμείς. Ύστερα βιώσαμε, όπως και άλλοι πριν και μετά από μας, όλο το μεγαλείο των βολεμένων του στρατού. Το συμπέρασμα είναι πως, είτε λιγότερο είτε περισσότερο (λίγο καλύτερο / λίγο χειρότερο φαγητό, λίγο περισσότερη / κάπως λιγότερη εξόντωση), όλοι μας ανήκουμε στο βυθό της ανισότητας του στρατού: οι μη προνομιούχοι απέναντι στους προνομιούχους που βλέπουμε γύρω μας ή δε θα τους δούμε και ποτέ.







    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΜΕΊΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ

    ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.




    ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ




    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΞΟΔΟΥΧΩΝ ΛΟΧΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ




    23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007-11-27 (αναρτημένες υπηρεσίες)




    Α/Α ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    1 ΔΝΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣ

    2 ΣΤΡ ΒΑΡΔΑΛ

    3 ΣΤΡ ΓΕΩΡΓΑΝΤ

    4 ΣΤΡ ΓΕΩΡΓΟΠ

    5 ΣΤΡ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠ

    6 ΣΤΡ ΓΙΑΝΝΙΚ

    7 ΣΤΡ ΓΙΑΡΜΕΝ

    8 ΣΤΡ ΔΑΦΝΟΠ

    9 ΣΤΡ ΖΗΒ

    10 ΣΤΡ ΗΛΙΟΠ

    11 ΣΤΡ ΚΑΛΟΜΟΙΡ

    12 ΣΤΡ ΚΑΛΦΑΚ

    13 ΣΤΡ ΚΟΝΔΥΛ

    14 ΣΤΡ ΚΟΝΤΑΡΑΤ

    15 ΣΤΡ ΚΟΥΤΜΑΝ

    16 ΣΤΡ ΜΕΡΤΖΑΝ

    17 ΣΤΡ ΜΠΑΚΟΧΡ

    18 ΣΤΡ ΜΠΑΡΜΠΕΡ

    19 ΣΤΡ ΜΠΟΥΖΙΑΡ

    20 ΣΤΡ ΜΠΟΥΚ

    21 ΣΤΡ ΜΠΟΥΝ

    22 ΣΤΡ ΜΩΡΟΧΝ

    23 ΣΤΡ ΝΙΚΟΛ

    24 ΣΤΡ ΝΤΖΑΘ

    25 ΣΤΡ ΝΤΟΒ

    26 ΣΤΡ ΠΛΑΚ

    27 ΣΤΡ ΣΕΛΗΜ

    28 ΣΤΡ ΣΙΔΗΡΟΠ

    29 ΣΤΡ ΣΚΟΥΜΠΡ

    30 ΣΤΡ ΣΤΡΑΤΑΚ

    31 ΣΤΡ ΣΥΡΡ

    32 ΣΤΡ ΤΑΓΚΟΥΛ

    33 ΣΤΡ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛ

    34 ΣΤΡ ΤΣΑΠΑΡ




    ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΛΟΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΛΟΧΟΥ

    ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΜΑΥΡΕΠΗΣ ΕΥΣΤ.

    ΔΝΕΑΣ (ΠΖ) ΛΓΟΣ (ΠΖ)




    (φυσικά έχουμε όλα τα στοιχεία όλων στην διάθεση μας)










    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Κρανιώτη είμαστε μαζί σου! Κατέβα μόνος σου και θα σε ακολουθήσουμε!Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ήσουν στα πεζοδρόμια όταν επι Σημίτη δέρνανε τους πατεράδες μας(Συνταξιούχοι)Έσπαγαν λάστιχα συγγενών μας (Αγρότες) και τόσα άλλαθεάρεστα μέτρα για την κοινωνία! Ρε δεν μας χέσεις, που σου ήρθε να κάνεις επανάσταση τώρα. που ήσουν τόσα χρόνια, μήπως ήρθαν οι μπλέ και ξεβολευτηκαν οι πράσινοι;Άσε ρε φίλε, μας κουράσανε οι όψιμοι επαναστάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ίδιο ανθελληνικό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΕ Η ΑΜΟΡΓΟΣ ΦΗΜΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλά τα λέει ο 6.30,τώρα σε έπιασε κόψιμο για αντίσταση στους δρόμους;Αφού αυτή την κυβέρνηση ψήφισε ο λαός,για ποιά λαική κατακραυγή μιλάς;Αντε λοιπόν ξεκίνα εσύ και εμείς θα σε δούμε από τον καναπέ μας στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"...

    ΖΩΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NO PASARAN...

    ΠΑΣΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑ! Επιτέλους θα γίνει αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων του Deree.

    Αι και γαμήσου Παπανδρέου. Το άρθρο 16 πέρασε δια της πλαγίας οδού.

    Επιτέλους, θα πέσει και για λίγο η ανεργία και θα πεθάνει η παπαγαλία.

    Άεργα νιάτα, ώρα να ανοίξει το κωλαράκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΡΑΝΙΩΤΗ
    ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.



    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ (που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δεν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *