GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητείται ανθρωπιά...

. Της Έλσας Κώνστα . Αγαπητοί συντάκτες της ελεύθερης διαδικτυακής δημοσιογραφίας, με δεδομένη την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε κοινωνικά...

.
Της Έλσας Κώνστα
.
Αγαπητοί συντάκτες της ελεύθερης διαδικτυακής δημοσιογραφίας, με δεδομένη την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε κοινωνικά ζητήματα , θέλησα να σας γράψω για μια συγκλονιστική ιστορία η οποία δημοσιεύθηκε σε άρθρο της Καθημερινής της Κυριακής στις 25 Νοεμβρίου στην σελίδα 34 με τίτλο "Δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία " .
Άλλη μια πικρή ιστορία ελληνικής τρέλας και γραφειοκρατίας με θύμα ένα αγγελούδι οκτώ μηνών εγκαταλελειμμένο από τους φυσικούς του γονείς το οποίο δίνει τη μάχη με την επάρατη νόσο και ενώ η θεραπεία του έχει παγώσει περιμένοντας εδώ και τρεις μήνες την εισαγγελική εντολή καθώς δεν υπάρχει γονέας ή κηδεμόνας ν' αναλάβει την ευθύνη της θεραπείας .
Παρακαλώ για την περαιτέρω γνωστοποίηση της εν λόγω τραγικής ιστορίας με την ελπίδα κάποιοι πολιτικοί, υπουργοί ή και έγκριτοι νομικοί να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους σ΄αυτή τη χώρα και να παρέμβουν άμεσα προκειμένου να σωθεί αυτό το άτυχο αγγελούδι.

(Σημείωση Press-gr: Διαβάστε και το επόμενο σχετικό post).

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ Ο/Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    1532 ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
    ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΘΙΟΣ


    ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ



    ΑΡΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *