GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον ...Πολυζωγόπουλο και με την ...Φώφη θα "τ' αλλάξει όλα";

... ...και τούτη την φορά; Με τους "αυλικούς του" ετοιμάζει το συνέδριο ο Γ. Παπανδρέου! . Λίγο πριν ...εκπνεύσει η Κυριακή, ο Γ....

...
...και τούτη την φορά; Με τους "αυλικούς του" ετοιμάζει το συνέδριο ο Γ. Παπανδρέου!
.
Λίγο πριν ...εκπνεύσει η Κυριακή, ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε τα μέλη της Γραμματείας που θα οργανώσουν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι ...δεν έβρισκε πρόσωπα για να τα συμπεριλάβει σε αυτό το όργανο, με τις προϋποθέσεις που ήδη είχε θέσει. Γι αυτό και αντί των 40 ονομάτων που λέγανε αρχικά ότι θα έχει, είναι τελικά 28!
Ως υπεύθυνοι ανά τομέα, συγκεκριμένα, είναι οι:
1 Οργάνωσης και Συντονισμού Συνεδρίου - Γραμματείας ΚΟΕΣ, Πολυζωγόπουλος Χρήστος
2 Αυτο-οργάνωσης και Υποστήριξης Μαδεμλής Νίκος, Παυλίδου Μαρία
3 ΝΕΑ (Νομαρχιακών Επιτροπών Αναγέννησης)
Μωραϊτης Θάνος, Τσιμπίδα Βάσω, Χαλάτση Εφη
4 Δικτύων Γεννηματά Φώφη
4.1 Αυτοδιοίκησης
Γιάννης Μίχας
4.2 Μαζικών Χώρων Θωμάς Φίλιππος
4.3 Νεολαίας
Μουσιώνης Άρης
4.4 Αγροτών Μπατζελή Κατερίνα
4.5 Επιστημόνων Μητσός Αχιλλέας

4.6 Νέων Επιχειρηματιών Κουλούρης Μενέλαος
4.7 Καλλιτεχνών Γκερέκου Άντζελα
4.8 Συνεργασίας με ΜΚΟ Κανάκης Νικήτας
4.9 Εθελοντισμού Κουρμούζης Γιώργος
4.10 Ελληνισμού Διασποράς Αράπογλου Χρύσα
5 Μεταναστών Κοππά Μαριλένα
6 Νέων Υποδομών Δάλλα Ελίνα
7 Οικονομικού Κουτσιμπού Λένα
8 Καταστατικών Αλλαγών Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Στεφάνου Δημήτρης
9 Πολιτικών Θέσεων Ανδρουλάκης Μίμης
10 Φόρουμ Διαλόγου και Προβολής Θέσεων
Χατζόπουλος Αλέξανδρος
10.1 Διαδικτύου-Ιστοσελίδων
Μπαλαμάτση Αίγλη
10.2 Επιμόρφωσης
Κόκκος Αλέξης
10.3 Εναλλακτικών Μέσων Ενημέρωσης - bloggers
Βρυώνης Παναγιώτης
11 Τύπου και ΜΜΕ Ραγκούσης Γιάννης

-----------------------------------------------------------------
Τα συμπεράσματα από τη σύνθεση αυτή είναι:
α Δεν έβαλε κανέναν από τις δύο άλλες πλευρές, του Βενιζέλου και του Σκανδαλίδη.
α Εβαλε μόνο από τους δικούς του και μάλιστα τους πιο "αφοσιωμένους".
α Επομένως δεν είναι ενωτική η Γραμματεία που θα ετοιμάσει το Συνέδριο.
α Τον κεντρικό ρόλο τον ανέθεσε σε δύο πρόσωπα. Τον Χρ. Πολυζωγόπουλο, που θα έχει την γενική ευθύνη, και στην Φώφη Γεννηματά που θα ηγείται των πιο καθοριστικών και των πιο πολλών τομέων.
Ποια πολιτική ανατροπών, ρήξεων και ανανέωσης τις οποίες είχε υποσχεθεί ο Γ. Παπανδρέου συμβολίζουν αυτές οι επιλογές; Ο ένας εκφράζει τον κρατικό συνδικαλισμό, που η κοινωνία πια απεχθάνεται, και η δεύτερη την οικογενειοκρατική αντίληψη της πολιτικής χωρίς πολιτική άποψη.
Αυτοί θα τα...αλλάξουν όλα;

45 σχόλια

  1. egw pantos apo olous aftoys mono 4-5 kserw. episis vlepw mia analogia 40-60 ginaikes-antres. poli kali sinthesi. sigxaritiria ston giorgo poy ananewnei ta organa. episis simfwnw apolita me tin meiwsi twn atomwn. epidi eprepe na einai saranta den paei na pei oti soni kai kala tha mpoyne mesa oloi o asxetoi gia na gemisoyne oi theseis. evge kai pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εβραίος αίματος Γ. Παπανδρέου-Μινέικο-Τζαδ σαν συμμέτοχος στην Μπίλντενμπεργκ ξέρει καλά πως να κλέβει ψηφοφορίες κόμματος και πως να κοροϊδεύει ψηφοφόρους. Πολύ καλά κάνει και ο Βαγγ. Βενιζέλος που ξεκουράζεται και αναμένει. Όμως και στις εθνικές εκλογές ο πονηρός εβραίος Γ. Παπανδρέου και οι φίλοι του θα εισπράξουν τον ανθελληνικό μισθό τους. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ξέρατε τον Πολυζωγόπουλο θα καταλαβαίνατε πολλά περισσότερα. Στούρνος ο άνθρωπος. ΣΤΟΥΡΝΟΣ!

    Ετσι ο Γιωργάκης επιβιώνει. Αμ εκείνο το άλλο. Ο Ανδρουλάκης επί των πολιτικών θέσεων. Ο πρωην κομμουνιστής αφού έκανε έναν ακταρμά την κομμουνισιτκή του ιδεολογία τώρα θα αναλάβει και τον σοσιαλισμό.

    Και ο Μπούλης θα ζει και θα βασιλεύει ανενόχλητος.

    Μήπως είσαι Γιωργάκη πληρωμένος;

    Zorro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω ο "ενωτικό" ΠΑΣΟΚ.
    Ζήτω το ΠΑΣΟΚ της οικογενειοκρατίας, το παρεϊστικο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ της μετριότητας, το ΠΑΣΟΚ των υπαλλήλων και όχι των στελεχών.
    Ζήτω το ΠΑΣΟΚ του "Σοφοκλή" Παπανδρέου.
    Υ.Γ. Έ ρε Μίμη Ανδρουλάκη που κατάντησες, εισαι το κερασάκι στην τουρτα της μετριότητας και της παρεοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυξάνονται οι υπεύθυνοι για τα "πλυντήρια" χρημάτων του ΠΑΣΟΚ, που λυμαίνεται η "αγία οικογένεια".
    >Επιμόρφωση
    >Ιστοσελίδες
    >Blogers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tous ippalilous tou evale kai ta vaftistiria tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o 3.59 gamietai giati einai apo autous tous ipallilous pou vazei o gap na grafoun malakies sto internet gia parti tou.oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ καλή η σύνθεση. Και ας συνεχίζουν κάποιοι τη γκρίνια. Είναι όλοι αυτοί που πάντα θα γκρινιάζουν. Ο ΓΑΠ αναδεικνύει άτομα που λίγη σχέση έχουν με το παλαιό και κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ.

    Το ερώτημα είναι αν αυτό, το παλιό, ΠΑΣΟΚ θα καταλάβει την ανάγκη να αποσυρθεί και να αφήσει νέες ιδέες να επικρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά πολύ γέλιο θα πέσει!!!! με τον ΓΑΠ.

    Είπαμε να χρησιμοποιήσει νέους και φρέσκους, όχι όμως αυτά τα νούμερα.

    Οι μισοί από αυτούς ήταν υπάλληλοι του στο Υπουργείο Εξωτερικών, και οι άλλοι μισοί άσχετοι με το ΠΑΣΟΚ.

    Πάμε λοιπόν να παρουσιάσουμε τα νέα φυντάνια του ΓΑΠ.

    Πολυζωγόπουλος Χρήστος:

    π. Πρόεδρος ΓΣΕΕ, οπλαρχηγός του ΓΑΠ στις πρόσφατες εκλογές τις 11 Νοέμβρη. Κλασικός εργατοπατέρας, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Όσο για μυαλό, άστο, όσο και αυτό της "κότας".

    Μαδεμλής Νίκος:

    π. Γραμματέας Ν. ΠΑΣΟΚ. Αποτυχημένος υποψήφιος Βουλευτής τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. «Αυτό θα πει κοινωνική αναγνωρισημότητα». Υπαλλ. της ΔΕΗ, στην οποία δεν έχει δουλέψει ποτέ, αφού από την ημέρα πρόσληψης του σ΄ αυτή είναι αποσπασμένος στο ΠΑΣΟΚ. Κομματικός υπάλληλος και αργόσχολος.

    Παυλίδου Μαρία:

    Όσο την ξέρετε εσείς στο ΠΑΣΟΚ την ξέρουμε και εμείς.

    Μωραϊτης Θάνος:

    π. Γραμματέας Ν. ΠΑΣΟΚ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Ο κύριος «χειραψία». Δεν μπορεί να μοιράσει «δύο γαϊδάρων άχυρα». Η θητεία του ως Γραμματέας στη Ν. ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται από το απόλυτο κενό.

    Τσιμπίδα Βάσω & Χαλάτση Εφη:

    Και οι δύο μαζί, αλλά και καμιά πενηνταριά από δαύτες δεν κάνουν μαζί ούτε ένα μέτριο κομματικό στέλεχος. Τα σχόλια περισσεύουν.

    Γεννηματά Φώφη:

    Εδώ γελάμε!!! Το απόλυτο «μηδενικό». Κατάφερε να παραιτηθεί από Υπερμομάρχης, καλύτερα για τους πολίτες αυτής Βέβαια,στις πρόσφατες εκλογές για να ηγηθεί του Επικρατείας. Ευτυχώς ή θεία δίκη προνοείσαι να την ξεφορτωθούμε και από τις δύο θέσεις.

    Υπαλληλάκος της ΕΤΕ, Η οποία ουδέποτε δούλεψε, δεν ξέρω ακόμα και τώρα που δεν είναι τίποτα εάν επέστρεψε στη δουλειά της. Λίγο δύσκολο. Βλέπετε κόρη «Γεννηματά» η κυρία. Από όποια θέση πέρασε δεν άφησε ούτε το «χαμόγελο» της και ας είναι το σύνθημα της «δουλεία, δουλεία, δουλειά».

    Γιάννης Μίχας

    Νομάρχης Πειραιά. Μέχρι πρότυνος Υπαλληλος της Γεννηματά. Είναι αυτό που λέμε είναι σαν την «Coca Cola» που πάει με όλα. Πρώην πρόεδρος εργατικού κέντρου Πειραιά, Ζωγράφος, Νομάρχης. Έχει κουραστεί και αυτός στη ζωή του, δεν νομίζεται.



    Θωμάς Φίλιππος:

    Εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ. Υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ και του Πολυζωγόπουλου. Πρωτοπαλίκαρο του ΓΑΠ στις πρόσφατες εκλογές της 11 Νοέμβρη. Εσείς τον έχετε ακουστά?, ούτε εμείς.

    Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα:

    Η δήθεν πρώην Γραμματέας του Κόμματος. Για χρόνια υπάλληλος του Παπουτσή, μετά ευρωβουλευτής και ξαφνικά κορυφαίο στέλεχος του κινήματος. Έργο που άφησε πίσω της? Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα. Τίποτα

    Ανδρουλάκης Μίμης:

    Η απέραντη «μπουρδολογία». Ο άνθρωπος κατάφερε να μετατρέψει τη «μπούρδα» σε «άποψη». Γυρολόγος της Αριστεράς. Το απόλυτο χάος. Κάπως έτσι θα είναι και οι πολιτικές θέσεις που θα ετοιμάσει. Θα τις καταλαβαίνει μόνο ο ΓΑΠ. Δεν αποτελεί νεωτερισμό αυτό?

    Ραγκούσης Γιάννης:

    Ουδέν σχόλιο. Άφησε χωρίς να το καταλάβει την όμορφη Πάρο, για να γίνει ο περίγελος των δημοσιογράφων. Περισσότερο για αφηγητής δηλώσεων μοιάζει, παρά για εκπρόσωπος Τύπου κόμματος εξουσίας.
    Μουσιώνης Αρης:
    Τι? Δεν τον ξέρετε. Βουλευτής Σερρών είναι ο άνθρωπος. Κατάφερε να γίνει ο περίγελος όλων των νεολαίων στο τελευταίο συνέδριο Ν. ΠΑΣΟΚ.
    Γκερέκου Αντζελα:
    Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναίκα. Άστε το. Μη γινόμαστε και χυδαίοι.
    Αράπογλου Χρύσα, Κοππά Μαριλένα, Μπατζελή Κατερίνα, Μητσός Αχιλλέας, Κουλούρης Μενέλαος, Κανάκης Νικήτας, Κουρμούζης Γιώργος, Δάλλα Ελίνα, Κουτσιμπού Λένα, Στεφάνου Δημήτρης, Χατζόπουλος Αλέξανδρος, Μπαλαμάτση Αίγλη, Κόκκος Αλέξης, Βρυώνης Παναγιώτης
    Και καλά ο ΓΑΠ του ανακοίνωσε, αυτοί ξέρουν ότι θα ασχοληθούν με το ΠΑΣΟΚ.
    Οι περισσότεροι από τους παραπάνω, κυκλοφορούν στους διαδρόμους της Χ. Τρικούπη, είτε ως υπάλληλοι, είτε έχοντας την αίσθηση ότι συμμετέχουν σε ΜΚΟ.
    Κάποιοι βέβαια έχουν εμπειρία ως υπάλληλοι (Γενικοί Γραμματείς, Σύμβουλοι κ.α) της κρατικής μηχανής όπου θήτευσε κατά καιρούς ο ΓΑΠ.
    Π.χ. κ. Κουτσιμπού. Θυμάστε την υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια για τα γιαουρτάκια, κατά την προεδρία της Ελλάδας στην Ε.Ε. στη Χαλκιδική.
    κ. Κόκκος. Κάτι είχε ακουστεί και για αυτόν στο Υπουργείο Παιδείας.
    Όλοι αυτοί μαζί δεν κάνουν έναν. Μάλλον για γελωτοποιοί μου μοιάζουν. Καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.37 posa sou dinei to pasok to mina gia na grafeis se blogs kai na ftiaxneis klima????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΑΠΑΡΙ!!!
    Ο ΒΕΝΙΟΖΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΟΥΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τον ειδαμε χτηεσ τον δικο σοθ τον κσεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Με τον ...Πολυζωγόπουλο και με την ...Φώφη θα "τ' αλλάξει όλα";»
    Ναι, με τον Πολυζωγόπουλο και με την Φώφη θα τα αλλάξει όλα. Ξέρεις εσύ τι αλλαγές θέλει να κάνει; Αφού δεν ξέρεις αδυνατείς να κρίνεις την καταλληλότητα των προσώπων. Πιο σίγουρο είναι να ακολουθήσεις τον αντίστροφο δρόμο. Από τα πρόσωπα να συναγάγεις τις επιδιωκόμενες αλλαγές. Να δεις τι είναι το καθένα από αυτά.
    Λόγου γενομένου σε προηγούμενο άρθρο περί του Πολυζωγόπουλου, ένας από τους σχολιαστές τον χαρακτήρισε κρατικοδίαιτο, κρατικιστή, κρατικόμυαλο, κωλοσυνδικαλιστή και παρακάτω «ξοφλημένο σοσιαλιστή συνδικαλιστή».
    Για την Φώφη, οι χαρακτηρισμοί -πέραν του μηδενός- περιττεύουν. Το μόνο «προσόν» ότι είναι κόρη του Γεννηματά, ενός αγροίκου και μετριότατου όντος, που η οργανωμένη πασοκική προπαγάνδα έχει επιβάλει σαν δήθεν και καλά υγιάναντος την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και νιώθω εξευτελισμένος ως πολίτης αυτής της χώρας να βλέπω το όνομά του σε νοσηλευτικά ανά την επικράτεια ιδρύματα. Η «Ιστορία» θα διορθώσει κάποτε αυτό το λάθος ή και αυτή υποτάσσεται στις κομματικές επιταγές;
    Ναι λοιπόν, με τον Πολυζωγόπουλο και με την Φώφη θα τα αλλάξει όλα. Από την αξία και την ποιότητα των προσώπων συναγάγετε τώρα εσείς το είδος των αλλαγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. paradexesai loipon oti ta prosopa einai gia ton poutso!!!!ta exoume dei ta xairia toy gap. eidame olo gia allagei lei kai paparia. esi posa perneis gia na grafeis sta blogs iper tou gap?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουλούρης Μενέλαος: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απ, Γιώργο , όχι και έτσι!
    Το πνεύμα του ΑΓΙΟΥ αντιδρά.

    Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου αυτό κατάλαβες με την έννοια της ανανέωσης και της προοδευτικής πολιτικής με μια διαφορετική από το πρόσφατο παρελθόν ατζέντα;

    Τώρα, για πες μου, πώς να πω στους αυριανιστές ότι έχουν επί της ουσίας άδικο;

    Ε, κοίταξε σε συμπαθούμε και σε καταλαβαίνουμε… αλλά το ζήτημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τα κοινωνικά μηνύματα, την εποχή και εμένα!

    Έλα τώρα στη θέση του ΑΓΙΟΥ, μπορεί να ξαναγράψει για την μετατροπή του κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ σε ριζοσπαστικό κίνημα που θα συναντηθεί με τον Συνασπισμό στους κοινωνικούς αγώνες, για να χαράξουν από κοινού το μονοπάτι μιας προοδευτικής-πολιτικής προσέγγισης της καθημερινότητας;
    Όχι πες μπορεί;
    Αμ, δεν μπορεί!

    Κάπως έτσι το πνεύμα του ΑΓΙΟΥ δεν θα σε ξανα-απασχολήσει Γιώργο.
    Δεν έχει θέση στις πρωτοβουλίες σου, θα μείνει μόνο στα όνειρα σου – και εάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος θεωρεί οτι με Φώφη και Πολυζωγόπουλο το ΠΑΣΟΚ θα βρεί τον δρόμο του έχει σοβαρό πρόβλημα πνευματικής διαύγειας. Να πάει αμέσως για εγκεφαλογράφημα και μετά ξεκούραση και όχι άγχος. Έτσι κι' αλλοιώς οι επόμενες εκλογές είναι χαμένες από χέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ!

    ΑΣΤΑ ΡΕ ΑΓΙΕ!

    ΕΛΑ, ΑΝ ΖΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΙΞΤΑ, ΑΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ …ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ… ΙΣΩΣ ΛΕΜΕ, ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλω να γίνω χαλίφης!

    Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη!

    Ευάγγελος "Απλή Συνωνυμία" Βενιζέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ορφανά των νταβατζήδων
    σας λυπάμαι.
    Τουλάχιστον όσοι πληρώνεστε
    είστε μισθοφόροι.
    Οι άλλοι είστε απλά γιά κλάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AX AX AX AX AX AX AX AX!!!!!!!!!!!!!
    GO GO PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Βρυώνης δεν ήταν που είχε το Monitor?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητήρια στο vrypan για την θεση που πηρε και στο ΠΑΣΟΚ που καταλβε την σημασια των bloggers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιοί συγκροτούν την Σεξουαλική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Βαλλιανάτο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Gia tim kuvernisi tha grapsete potetipota i olo me to PASOK tha asxoleiste?

    Edw zoume mia tragiki ktastasi oson afora tin kuvernitiki politiki kai eseis (to "enalaktiko" meso enimerwsis...) asxoleiste me tin parapolitiki. Malist, oute kan me tin parapolitiki tis ND alla me toy PASOK!

    Totis Poiotis (enimerwsis)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1:56 μμ

    Ναι αυτός είναι…

    Όμως μη δίνεις σημασία στον ΑΓΙΟ, είναι τρελός.
    Πάσχει από μανία καταδίωξης. Νομίζει ότι τον κυνηγάνε μασσώνοι, νταβατζήδες, η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ.
    Συμπαθεί αδιακρίτως τους συμπάσχοντες με αυτόν.
    Όλους τους τρελούς που νομίζουν ότι τους κυνηγάνε συμφέροντα.
    Έτσι φαίνεται συμπάθησε και τον Γιωργάκη !!!
    Δυστυχώς η τρέλα έπαψε να ροβολάει στα βουνά και σερφάρει στο
    διαδίκτυο.
    Η διαστροφή κάποιων που νομίζουν ότι μετέχουν στο σύστημα της πολιτικής και της δήθεν διανόησης έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.
    Τα έβαλαν με όλους τους εκδότες, προφανώς γιατί οι επιχειρηματίες του Τύπου, δεν δέχονται να υιοθετήσουν τα σκουπίδια του μυαλού τους.
    Όποιος δεν είναι ικανός να πουλήσει την πραμάτεια του από μόνος του τα βάζει με τους εκδότες και τα δήθεν διαπλεκόμενα συμφέροντα.
    Εναντίον των νταβατζήδων στρέφονται μόνο κάτι αποτυχημένες πουτάνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι ικανοί άνθρωποι δεν τα βάζουν με δήθεν νταβατζήδες και δήθεν διαπλοκές, κοιτάνε την πάρτη τους και πως θα κινηθούν έξυπνα στην αγορά.
    Έχουν ευέλικτο πνεύμα και δεν τους απασχολούν τα συμφέροντα.
    Κοιτάνε το δικό τους συμφέρον.
    Αυτοί είναι οι νικητές της ζωής.
    Οι άλλοι που δηλώνουν ΑΓΙΟΙ είναι τα βαρίδια του σύγχρονου κόσμου που ο καλός καπετάνιος δίνει εντολή να τα πετάξουν στη θάλασσα για να αριβάρει ελεύθερο το σκάφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θέλουν να ονομαστούν Μακεδονία; Ας ονομαστούν. Θα προτιμούσα να ονομαστούν Νέα Αθήνα ή ακόμη Παναγιώτηδες ή Παναγιωτέικα, αλλά αφού προτιμούν το Μακεδονία, ας το χρησιμοποιήσουν."

    Παναγιώτης Βρυώνης ή Vrypan.

    Bravo Giorgos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Θέλουν να ονομαστούν Μακεδονία; Ας ονομαστούν. Θα προτιμούσα να ονομαστούν Νέα Αθήνα ή ακόμη Παναγιώτηδες ή Παναγιωτέικα, αλλά αφού προτιμούν το Μακεδονία, ας το χρησιμοποιήσουν."

    Αυτά και πολλά άλλα δήλωνε ο νέος αστέρας του ΓΑΠ,γνωστός blogger ως "vrypan". Κατά κόσμο Βρυώνης Παναγιώτης. Υπεύθυνο εναλλακτικής ενημέρωσης τον έχρεισε. Μπράβο ΓΑΠ. Πάντα τέτοια.

    Πηγή.

    WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανάθεμα στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιάννη Τζαννετάκο που κάνανε φίρμα την Φώφη. Αν δεν είχε κάνει η Ν.Δ. την τραγική επιλογή υποψηφίου υπερνομάρχη, και δεν έχανε ένα 14% προς τον Καρατζαφέρη, θα είχε πάρει χαλαρά την υπερνομαρχεία και η Φώφη θα είχε την θέση που της αξίζει: Μιας άχρωμης και άοσμης νέας βουλευτίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 3:00

    αναφέρεσε στην δημοκρατία της μακεδονίας; Ολος ο κόσμος ετσι την λεει! Ας δουμε αλλα πιο σημαντικα οπως πως θα ενισχησουμε την οικονομια μιας, να φερουμε επενδυσεις, και ας αφησουμε τους τυπους. Αρκετα με την μακεδονια, εχουμε κ αλλες δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγιε διαβασε καλα τι γραφουν στις 2.20 και 2.30.
    διαβασε για να μαθαινεις!
    δεν εχει σημασια η υογραφη του επιτυχιμενου θα μπορουσε να ειναι ο κουγιας, ο τραγκας, ο κακαουνακης ο χατζηνικος, ο ρουσοπουλος η και ακομη ο κουρης και ο κωστοπουλος, γιατι οχι ο λαζοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αναφέρεσε στην δημοκρατία της μακεδονίας; Ολος ο κόσμος ετσι την λεει! Ας δουμε αλλα πιο σημαντικα οπως πως θα ενισχησουμε την οικονομια μιας, να φερουμε επενδυσεις, και ας αφησουμε τους τυπους. Αρκετα με την μακεδονια, εχουμε κ αλλες δουλειες


    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελευταία στην ευρώπη στις επενδύσεις, σου λέει κάτι; Σε μένα λέει πολλά!

    Αλλα τινα σου λέει, το πατριωτικο ΠΑΣΟΚ και ο μπεννυ σε εβαλαν στο δημόσιο, σίγουρα θα το παιζεις και "σοσιαλιστης συνδικαλιστης". ειναι αυτά που πρέπει το πασοκ να αλλάξει και να απααλγει απο την διαφθορά και τα αρπαχτικά. Καλά φαγατε, οπως τρωει σημερα η Ν.Δ.! Αντε τωρα να μας αδειαζεται τη γωνια, παρτε και μια συνταξη στα 40 και να πατε να φατε καλα! Σας χαλαει ομως που ο ΓΑΠ ειναι αξιοπρεπης και αντικειμενος, ετσι δεν ειναι; Ενω με τον μπεννυ ως και τα εγγόνια σας θα χωαντε στο δημοσιο στο ονομα του "πατριωτικου πασοκ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οποιος βρει καποιον που να εχει κερδίσει στο ΠΑΣΟΚ από το 2002 και μετα- πλην Φώφης- κερδίζει με τη σειρα του εναν ΓΑΠ και έναν ΜΠΕΝΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Καλά πολύ γέλιο θα πέσει!!!! με τον ΓΑΠ.

    Είπαμε να χρησιμοποιήσει νέους και φρέσκους, όχι όμως αυτά τα νούμερα.

    Οι μισοί από αυτούς ήταν υπάλληλοι του στο Υπουργείο Εξωτερικών, και οι άλλοι μισοί άσχετοι με το ΠΑΣΟΚ.

    Πάμε λοιπόν να παρουσιάσουμε τα νέα φυντάνια του ΓΑΠ.

    Πολυζωγόπουλος Χρήστος:

    π. Πρόεδρος ΓΣΕΕ, οπλαρχηγός του ΓΑΠ στις πρόσφατες εκλογές τις 11 Νοέμβρη. Κλασικός εργατοπατέρας, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Όσο για μυαλό, άστο, όσο και αυτό της "κότας".

    Μαδεμλής Νίκος:

    π. Γραμματέας Ν. ΠΑΣΟΚ. Αποτυχημένος υποψήφιος Βουλευτής τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις. «Αυτό θα πει κοινωνική αναγνωρισημότητα». Υπαλλ. της ΔΕΗ, στην οποία δεν έχει δουλέψει ποτέ, αφού από την ημέρα πρόσληψης του σ΄ αυτή είναι αποσπασμένος στο ΠΑΣΟΚ. Κομματικός υπάλληλος και αργόσχολος.

    Παυλίδου Μαρία:

    Όσο την ξέρετε εσείς στο ΠΑΣΟΚ την ξέρουμε και εμείς.

    Μωραϊτης Θάνος:

    π. Γραμματέας Ν. ΠΑΣΟΚ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Ο κύριος «χειραψία». Δεν μπορεί να μοιράσει «δύο γαϊδάρων άχυρα». Η θητεία του ως Γραμματέας στη Ν. ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται από το απόλυτο κενό.

    Τσιμπίδα Βάσω & Χαλάτση Εφη:

    Και οι δύο μαζί, αλλά και καμιά πενηνταριά από δαύτες δεν κάνουν μαζί ούτε ένα μέτριο κομματικό στέλεχος. Τα σχόλια περισσεύουν.

    Γεννηματά Φώφη:

    Εδώ γελάμε!!! Το απόλυτο «μηδενικό». Κατάφερε να παραιτηθεί από Υπερμομάρχης, καλύτερα για τους πολίτες αυτής Βέβαια,στις πρόσφατες εκλογές για να ηγηθεί του Επικρατείας. Ευτυχώς ή θεία δίκη προνοείσαι να την ξεφορτωθούμε και από τις δύο θέσεις.

    Υπαλληλάκος της ΕΤΕ, Η οποία ουδέποτε δούλεψε, δεν ξέρω ακόμα και τώρα που δεν είναι τίποτα εάν επέστρεψε στη δουλειά της. Λίγο δύσκολο. Βλέπετε κόρη «Γεννηματά» η κυρία. Από όποια θέση πέρασε δεν άφησε ούτε το «χαμόγελο» της και ας είναι το σύνθημα της «δουλεία, δουλεία, δουλειά».

    Γιάννης Μίχας

    Νομάρχης Πειραιά. Μέχρι πρότυνος Υπαλληλος της Γεννηματά. Είναι αυτό που λέμε είναι σαν την «Coca Cola» που πάει με όλα. Πρώην πρόεδρος εργατικού κέντρου Πειραιά, Ζωγράφος, Νομάρχης. Έχει κουραστεί και αυτός στη ζωή του, δεν νομίζεται.



    Θωμάς Φίλιππος:

    Εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ. Υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ και του Πολυζωγόπουλου. Πρωτοπαλίκαρο του ΓΑΠ στις πρόσφατες εκλογές της 11 Νοέμβρη. Εσείς τον έχετε ακουστά?, ούτε εμείς.

    Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα:

    Η δήθεν πρώην Γραμματέας του Κόμματος. Για χρόνια υπάλληλος του Παπουτσή, μετά ευρωβουλευτής και ξαφνικά κορυφαίο στέλεχος του κινήματος. Έργο που άφησε πίσω της? Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα. Τίποτα

    Ανδρουλάκης Μίμης:

    Η απέραντη «μπουρδολογία». Ο άνθρωπος κατάφερε να μετατρέψει τη «μπούρδα» σε «άποψη». Γυρολόγος της Αριστεράς. Το απόλυτο χάος. Κάπως έτσι θα είναι και οι πολιτικές θέσεις που θα ετοιμάσει. Θα τις καταλαβαίνει μόνο ο ΓΑΠ. Δεν αποτελεί νεωτερισμό αυτό?

    Ραγκούσης Γιάννης:

    Ουδέν σχόλιο. Άφησε χωρίς να το καταλάβει την όμορφη Πάρο, για να γίνει ο περίγελος των δημοσιογράφων. Περισσότερο για αφηγητής δηλώσεων μοιάζει, παρά για εκπρόσωπος Τύπου κόμματος εξουσίας.
    Μουσιώνης Αρης:
    Τι? Δεν τον ξέρετε. Βουλευτής Σερρών είναι ο άνθρωπος. Κατάφερε να γίνει ο περίγελος όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όποιος θεωρεί οτι με Φώφη και Πολυζωγόπουλο το ΠΑΣΟΚ θα βρεί τον δρόμο του έχει σοβαρό πρόβλημα πνευματικής διαύγειας. Να πάει αμέσως για εγκεφαλογράφημα και μετά ξεκούραση και όχι άγχος. Έτσι κι' αλλοιώς οι επόμενες εκλογές είναι χαμένες από χέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Υστερα από μια δίμηνη απόδραση από την πολιτική, το ΠΑΣΟΚ, εκ των πραγμάτων, τη βρίσκει μπροστά του. Τώρα που έκλεισε τον κύκλο των εσωκομματικών διεργασιών με την εκλογή του προέδρου, είναι αναγκασμένο να λειτουργήσει πολιτικά, να μιλήσει πολιτικά, να δράσει πολιτικά. Αλλωστε, το να αποβάλει ένα πολιτικό κόμμα από τη λειτουργία και τη δράση του την πολιτική συνιστά παραδοξότητα και το οδηγεί σε αυτοακύρωση.
    Το ΠΑΣΟΚ, έχοντας απολέσει τον δυναμισμό και τη ζωτικότητα που το διέκρινε, αδυνατεί να κατανοήσει τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο κοινωνικό, οικονομικό αλλά και πολιτικό περιβάλλον. Δεν μπορεί να αφουγκραστεί τα υπόγεια ρεύματα της κοινωνίας, ούτε να προετοιμαστεί εγκαίρως για τις αλλαγές που έρχονται.
    Στο φαντασιακό υποσυνείδητο των μελών και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα λειτουργεί ως ένας μηχανισμός διασφάλισης ρόλων και θέσεων σε κάθε λογής εξουσιαστικούς μηχανισμούς, στο κράτος, στη διοίκηση, στην κοινωνία.
    Υπάρχει χαρακτηριστικότερη απόδειξη του γεγονότος αυτού από τη συμπεριφορά των αποκαλούμενων βαρόνων κατά τη διαδικασία της εκλογής προέδρου; Το μόνο μέλημά τους ήταν η ενίσχυση του προσωπικού τους ρόλου. Ανάλογη ήταν και η συμπεριφορά των περισσότερων στελεχών του κομματικού μηχανισμού, μεσαίων και κατώτερων.
    Ο εγκλεισμός του ΠΑΣΟΚ στον εαυτό του, η αυτιστική του συμπεριφορά, η ανικανότητά του να πείσει τους πολίτες ότι αποτελεί μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση εξουσίας οδήγησαν στην οδυνηρή ήττα των εθνικών εκλογών.
    Το δυσοίωνο, βέβαια, είναι πως ακόμη και σήμερα δεν θέλει να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί.
    Μετά, λοιπόν, την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, το ΠΑΣΟΚ καλείται να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει πολιτικά, να αποδείξει ότι διαθέτει καθαρό στίγμα και μπορεί να αποτελέσει πρόταση κυβερνητικής προοπτικής.
    Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, για να γίνει ξανά κυρίαρχο, πρέπει να ρίξει άγκυρα στο κέντρο και να εκφράσει πολιτικά τον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο, να εκπροσωπήσει τα δυναμικά κοινωνικά στρώματα, να επεξεργαστεί ένα νέο πολιτικό σχέδιο για τη χώρα και την κοινωνία με μετρήσιμους στόχους.
    Το στρατηγικό πλεονέκτημα του Ανδρέα και του Σημίτη ήταν ότι είχαν κατορθώσει να εκφράσουν αυθεντικά, εύστοχα και αποτελεσματικά δύο διαφορετικές εποχές, καταθέτοντας σαφή και συγκεκριμένα κοινωνικά και πολιτικά προτάγματα.
    Ποιο είναι το στρατηγικό πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ σήμερα; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα, στο οποίο, δυστυχώς, δεν υπάρχει απάντηση. Οπως δεν υπάρχει απάντηση και στα ακόλουθα ερωτήματα: Με ποιες πολιτικές, με ποια πρόταση, με ποιες δυνάμεις, με ποια πρόσωπα μπορεί να κατακτήσει την υπεροχή του έναντι της Νέας Δημοκρατίας.
    Αλλωστε, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εκλογές, δεν αρκούν ο καταγγελτικός λόγος και η στείρα αντιδεξιά ρητορική, ούτε τα προγράμματα που περιορίζονται στην εξαγγελία μέτρων και παροχών. Και κυρίως δεν μπορεί να είναι πανάκεια η «αριστερή στροφή». Οι πολιτικές αριστεροσύνης, τις οποίες επιστρατεύουν κάποιοι για να εξηγήσουν την άνοδο των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, παραβλέπουν τα μαθήματα αντιπολίτευσης που παρέδιδε ο Αλαβάνος τα τριάμισι αυτά χρόνια.
    Το ΠΑΣΟΚ, αν θέλει να ανακάμψει και να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας κυβερνώσας παράταξης, οφείλει να εγκαταλείψει τις πολιτικές του συγκερασμού (κρατιστές, μη κρατιστές, εκσυγχρονιστές-βαθύ ΠΑΣΟΚ) και να υιοθετήσει μια σύγχρονη μεταρρυθμιστική ατζέντα.
    Μία ατζέντα με σημείο αιχμής και κινούσα ιδέα την ανάγκη αλλαγών και μεταρρυθμίσεων παντού. Ο αποκαλούμενος μεσαίος χώρος δεν είναι πολιτικό εφεύρημα του Καραμανλή. Είναι μια αδιάψευστη πραγματικότητα που συνδέεται ευθέως με τις μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας.
    Η ανατοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο θα το βοηθήσει να αντιληφθεί ότι τα προβλήματα του σήμερα και του αύριο δεν λύνονται με συνταγές της δεκαετίας του 80. Οσο το ΠΑΣΟΚ μένει προσκολλημένο στις θεωρίες της πολιτικής καθαρότητας τόσο θα επιτρέπει στον Καραμανλή να εδραιώσει την κυριαρχία του ως φορέας μιας δήθεν μεταρρυθμιστικής δύναμης που προωθεί, ωστόσο, συντηρητικές πολιτικές.
    Αν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλει να προσδώσει στο κόμμα τη δυναμική της κυβερνητικής προοπτικής, οφείλει να ανιχνεύσει τις προθέσεις και τους προβληματισμούς της μεγάλης εκλογικής βάσης που κινείται σε μια κεντροαριστερή τροχιά.
    Η ανίχνευση αυτή είναι αναγκαία, είναι απαραίτητη, προκειμένου να μελετηθούν και να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ανακατατάξεις που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία, αλλά και ο πυρήνας του εκλογικού σώματος που έδινε νίκες στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
    Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική είναι αναγκαία και βασική προϋπόθεση, προκειμένου να ασχοληθεί με τα μεγάλα και ουσιώδη προβλήματα, αλλά και να υπερβεί όλες εκείνες τις παθογένειες που το κρατούν καθηλωμένο στο παρελθόν.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπρε καταλάβατε τι έγινε;
    Για τις χθεσινές επιλογές του Γιώργου δεν τόλμησε να γράψει κανείς υπέρ του.
    Πάνε και οι Χωριάτες και οι Μλούπερς… τσιμουδιά!
    Τι να πουν τα παιδία αποπληξία έπαθαν ακόμη και αυτοί.
    Όσο για τον Άγιο νομίζω ότι έπεσε σε κατάθλιψη. Τα είπε με τον τρόπο του και τώρα αμαρτία ουκ έχει…και αυτός.
    Τι έγινε ρε Γιώργο πάλι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ο politics & free thinking προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά τα προβλήματα του Δήμου Εκάλης και τις επενδύσεις.


    Πάντως ενώ για τα προβλήματα του δήμου Εκάλης φαίνεται ενήμερος, από επενδύσεις... άστο καλύτερα. Γιαυτό αντί να έχει ποντάρει στο "Μακεδονικό Χαλβά" (Αφοί Χαϊτογλου), έχει ποντάρει στον made in the USA χαλβά της Νέας Ερυθραίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ 9-23

    ουγκ!!!

    Δεν τα μιλάω καλά! Ειδικά τα νεο-ελληνικά (τη πολιτιστική συνέχεια των βαρβάρων εκ ανατολίας) δεν τα έμαθα ποτέ ρε γαμώτο! Κρίμα!

    Επί της ουσίας έχεις να πεις κατι; μπααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. made in usa...οr made in bulgaria χαλβας απο το Küpköy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. δε σας διαβαζει πια κανεις!!!!

    σαν την μαμα αυριανη γινατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *