GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (;)

.. Από το paso.gr . Με μόνη την ΟΛΜΕ στην πρωτοβουλία των κινήσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, "Πανεκπαιδευτικό&q...

..
Από το paso.gr
.
Με μόνη την ΟΛΜΕ στην πρωτοβουλία των κινήσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, "Πανεκπαιδευτικό" Συλλαλητήριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με άξονα τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, τα αιτήματα για αύξηση των μισθών, του προϋπολογισμού για την παιδεία και τις επικείμενες "μεταρρυθμίσεις" στο ασφαλιστικό, λέγεται ότι θα ενώσουν τη φωνή τους δάσκαλοι και καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης, μαθητές, φοιτητές και πανεπιστημιακοί. Η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για τις 26 Νοεμβρίου ενώ φοιτητές και πανεπιστημιακοί κρατούν ανοιχτα τα ΑΕΙ και λένε ότι απλά θα συμμετέχουν.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Γρ. Καλομοίρη, ο σκοπός αυτής της πανεκπαιδευτικής κινητοποίησης είναι ο συντονισμός όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας για μια από κοινού δράση το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο αν η κυβέρνηση συνεχίσει την αδιάλλακτη στάση της. Οι καταλήψεις των μαθητών σαφώς μειωμένες αφού έπαψαν να δίνουν σημασία τα ΜΜΕ αλλά οι μαθητές θα είναι μας λένε παρόντες.
Σε ό,τι αφορά τους φοιτητές, δεν παρατηρείται καμιά ευρύτερη διάθεση για καταλήψεις και εβδομαδιαία ραντεβού με ΜΑΤ και κάμερες. Το περσινό κύμα της γενιάς του 16 δεν έχει κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία του. Είναι πολύ πιθανη μια νέα ισχυρή κινητοποίηση στην επικείμενη ψηφοφορία για την αναθεώρηση του άρθρου. Εξάλλου οι παρατάξεις και πάλι θα ακουλουθήσουν τις κεντρικές γραμμές των κομμάτων τους διαιρώντας και το ελάχιστο ποσοστό των φοιτητών που ασχολούνται με τα κοινά.
Την ίδια στιγμή η ΠΟΣΔΕΠ καλεί όλους τους πανεπιστημιακούς στα συλλαλητήρια της Δευτέρας και δηλώνει ότι είναι αντίθετη στην εφαρμογή του νέου Νόμου-Πλαίσιο. Ωστόσο, όπως γνωρίζουν όσοι έστω και ελάχιστη σχέση έχουν με τα ελληνικά πανεπιστήμια, η ΠΟΣΔΕΠ δε φαίνεται να "ελέγχει" την πλειονότητα των καθηγητών. Η ακαδημαϊκή κοινότητα παραμένει διαιρεμένη για επιμέρους ζητήματα του νέου νόμου ενώ τόσο η Σύνοδος των Πρυτάνεων όσο και οι αποκαλούμενοι 1000 συνεχίζουν την αυτόνομη πορεία τους.
Από που προέκυψε το "Πανεκπαιδευτικόν" του συλλαλητηρίου; Δυστυχώς η Παιδεία μας έχει πρόβλημα ..παιδείας. Το PASO.gr θα βρίσκεται κάπου εκεί, παραδίπλα από κομματοκαυλωμένους και επαναστάτες και μαζί με όσους πιστεύουν στην Παιδεία ως συστατικό της δημοκρατίας.

8 σχόλια

  1. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ES ES ??

    ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ . `ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΑ 'ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ" .

    ΠΡΟΦΑΝΗΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

    ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ PASO.gr

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μαζεύονται λέω εγώ λίγο τα ηλίθια κολοπαιδάκια που νομίζουν ότι μπορούν να εκτονώνονται στους κόπους και το χρήμα του ελληνικού λαού;Όμως μήπως οι γονείς τους είναι καλύτεροι; Γιατί δεν παρεμβαίνει κάποιος να σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα με τις δήθεν καταλήψεις, τα δήθεν αιτήματα, το δήθεν ενδιαφέρον για την παιδεία; Αφού οι γονείς είναι ανίκανοι να μαζέψουν τα βλαστάρια τους στο σπίτι μήπως και σκύψουν πάνω από κανένα βιβλίο, γιατί δεν παρεμβαίνειένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα στα σχολεία, την οποία πληρώνουμε ΟΛΟΙ; Με κλειστα σχολεία και καταλήψεις ποια προβλήματα μπορούν να λυθούν; Μόνο αυτό της υπογεννητικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μαζεύονται λέω εγώ λίγο τα ηλίθια κολοπαιδάκια που νομίζουν ότι μπορούν να εκτονώνονται στους κόπους και το χρήμα του ελληνικού λαού;Όμως μήπως οι γονείς τους είναι καλύτεροι; Γιατί δεν παρεμβαίνει κάποιος να σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα με τις δήθεν καταλήψεις, τα δήθεν αιτήματα, το δήθεν ενδιαφέρον για την παιδεία; Αφού οι γονείς είναι ανίκανοι να μαζέψουν τα βλαστάρια τους στο σπίτι μήπως και σκύψουν πάνω από κανένα βιβλίο, γιατί δεν παρεμβαίνειένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα στα σχολεία, την οποία πληρώνουμε ΟΛΟΙ; Με κλειστα σχολεία και καταλήψεις ποια προβλήματα μπορούν να λυθούν; Μόνο αυτό της υπογεννητικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ 10.46 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙς ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙς ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 4 ΩΡΕς ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΝΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Το μόνο πια που περιμένω να δω γραμμένο εδώ στα σχόλια είναι κανένα σχόλιο του είδους "τα ίδια έκαναν πάντα τα κωλόπαιδα! Τα ίδια έκαναν κάποτε και στο... Πολυτεχνείο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Μπράβο Χεσίωδε!

    Μπράβο, έσκισες Χεσίωδε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί ακριβώς οι εκπαιδευτικοί που α. Πήραν με σκονάκια ένα πτυχίο και δεν ξέρουν τπτ, συνεπώς με τι προσόντα να απαιτήσουν καλύτερά βιβλία και μια πιο ανοιχτή εκπαίδευση

    β.Έχουν νοοτροποία δημοσίων υπαλλήλων και τα ξύνουν γενικώς και επί παντώς καιρού και συγκυρίας

    γ.Οι περισσότεροι έχουν σεξουαλικά προβλήματα τα οποία τους προκαλούν νευρώσεις. Πώς να μιλήσεις σε 16χρονα αν δεν έχεις λύσει τα προσωπικά σου προβλήματα.

    Ουστττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *