GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ζητώ βοήθεια για ένα τροχαίο..."

. Αγαπητοί αναγνώστες και οδηγοί, το πρωινό της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την Αρτα προς Αθήνα και ευρισκόμενο...

.
Αγαπητοί αναγνώστες και οδηγοί, το πρωινό της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την Αρτα προς Αθήνα και ευρισκόμενος πάνω στην γέφυρα του Αχελώου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία) κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην αριστερή πλευρά μου με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στο επαγγελματικό μου αυτοκίνητο περι τις 8.000 Euro. Και σαν να μην έφταναν αυτά το κακό συνεχίστηκε αφού στο τροχαίο έλαβαν μέρος χωρίς να φταίνε και άλλα δυο αυτοκίνητα (Fiat punto και Nissan Navara).
Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός!!!
Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο και συνεργείο!!
Χθές ήμουνα εγώ, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση μου ένας από εσάς!!!
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου ας το καταγγείλει στην τροχαία!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου μεροκάματο!!
Σας ευχαριστώ απο βάθους καρδιάς.
Η καταγγελία βρίσκεται εδώ (Οποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το katagelies.gr).

29 σχόλια

  1. Βρείτε μου τον ταρίφα ΤΑΒ 1002.Η ανληθικη Ελληνική Αστυνομία πουλούσε ναρκωτικά και δε με βοήθησε όταν την κάλεσα. Πληρώνω μέχρι και 10000 ευρώ σε όποιον θέλει να με εξυπηρετήσει. Με λήστεψε ο ταρίφας και προσέλαβαλε τη μάνα μου. Πληρώνω ακόμα και δολοφόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε παιδια,βοηθηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοηθήτσε και μένα ρεεε με τον ταρίφα. Μάλλιασε το χέρι μου να γράφω ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.00 πες μας τι έγινε, που, πως, λεπτομέρεις βρε παιδί μου να ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    το ξημέρωμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι.....

    ΑΠΟ ΤΙΣ 28/11 άρχισε ο τρίτος γύρος πίπας (μάλλον τσιμπουκομονολόγου) μου με με τα συνδικάτα. Θέμα; Το προφυλακτικό. Η πορεία μου μέχρι σήμερα αποδεικνύεται παντελώς έμπειρη στη διαχείριση του θέματος. Ας πούμε, το σχέδιο που έθεσα σε εφαρμογή από τις αρχές του Νοέμβρη για να διασπάσω τις αντιδράσεις εντός της πιποπιάτσας είναι «σατανικό»: οι πίπες θα ξεκινούσαν από τους προνομιούχους, για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον τους όταν εξεγερθούν, και να κερδίσω έτσι τις εντυπώσεις στην αλλαγή φύλου που θα επιχειρήσω. Η μέθοδος αυτή (του λεγόμενου «κοινωνικού πεοθηλασμού» -που και το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές-, φαίνεται ότι καταλήγει σε μπούμερανγκ για μένα, μετά και την επιτυχημένη απεργία των εργατών στα εργοστάσια προφυλακτικών.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ κατάφερα προσωπικά είναι να αναγκάσω όλους τους θιγόμενους κλάδους (στο πεοθηλαστικό) να συγκροτήσουν ευρύ αντι-babis μέτωπο με τεράστια επιρροή στην κοινωνία. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκα το πεοθηλαστικό ήδη βρίσκει το 69% του συνόλου (των ρουφηχθέντων) και το 47% των καταποσθέντων να με κρίνουν αρνητικά. Η προσπάθεια, ο καημός, και η αγωνία μου είναι να κατευνάσω τους πελάτες που έχουν διατυπώσει ανοιχτά τη διαφωνία τους με τα σχέδια στο πεοθηλαστικό (paola κ.ά.). Είναι φανερό ότι αυτό που πρόκειται να συμβεί (παράταση του πεζοδρομίου στα 40 χρόνια πίπας, ελάττωση προφυλάξεων κ.λπ.) δεν θα είναι πεοθηλαστική μεταρύθμιση, αλλά πεοθη-ληστρική επιδρομή με ψευδό-πιπα υπέρ των ολίγων και «φίλων» μου.
    ΜΠΟΡΕΙ να δηλώνω «αποφασισμένος» να προχωρήσω στη μεταρρύθμιση του πεοθηλαστικού συστήματος, όμως και οι πελάτες μου δείχνουν αποφασισμένοι να υπερασπισθούν ό, τι με κόπο και θυσίες κατόρθωσαν να κατακτήσουν. Θα δείξω αποφασιστικότητα στον τρόπο με τον οποίο θα «ρουφήξω» όλους αυτούς που κλέβουν μη πληρώνοντας τις πεοθηλαστικές μου εισφορές στα Ταμεία. Αλλά και διώχνοντας εκείνους που θεωρούν ότι η πίπα είναι «ευκαιριακά χρήματα» για τζόγο! Απ’ τους σταθερούς μου «πελάτες» και φίλους θα ξεκινήσω...

    Με εκτιμηση
    babis

    YG.Το υφος και το επιπεδο της πίπας μου ειναι γνωστο σε ολους εδω μεσα. Ο ανταγωνισμός που βρωμολογει μονιμα χρησιμοποιωντας την υπογραφη μου μεχει κανει να χάνω πελάτες...Τι αλλο να περιμενεις απο ενα γέρο πιπαδόρο σαν κι εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορουσε κανεις να ισχυρισθει οτι γινεται σοβαρη συζητηση εδω??

    Το αποκλειω ρητως και κατηγορηματικως .

    Της πουτανας γινεται.

    Νομιζω??

    τζων

    Ουτε και εγω για να πω την αμαρτια μου συμβαλλω σε κατι τετοιο.
    Φραμπαλας να γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. babis ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.....
    ΚΥΨΕΛΗΣ 69 3ος ΟΡΟΦΟΣ
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοι και εξαιρετικοι μου φιλοι

    Φάε Σκατά Ανδρέα

    Η συζήτηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, για να παρατεθούν oι απόψεις για την προδοτική-σοσιαληστιρκή διαδρομή του και να αποτιμηθεί η συμμετοχή του στο ξεπούλημα (και όχι μόνο) είναι συζήτηση που δεν έγινε ποτέ. Περιορίζονταν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ σε παπαριές μαρίτσα μου και πάντα επιμέρους προσεγγίσεις. Είναι τούτο, λοιπόν, μία εκκρεμότητα του πολιτικού κόσμου.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάντως, αποτέλεσε σχολή σκέψης για την ελληνική πολιτική. Καθώς, επίσης, κεντρική συνιστώσα ευρύτερων παπαρολογιών, συνθηματολογιών, ιδεολογικών και πρακτικών κλοπής στη διεθνή πολιτική σκηνή.
    Από τον Ανδρέα μάθαμε τις πρώτες μας κλοπές, την "αλφάβητο" της ελληνικής σοσιαληστρικής και αρπαχτικής ιδέας. Εν συνεχεία, μάθαμε και από άλλους, άλλα. Μα να που τούτη η "αλφάβητος" αποτέλεσε θεμέλιο πλουτισμού και πολιτικής συγκρότησής μας.
    Για τούτο το λόγο σήμερα, ανήμερα της εορτής του μπορούμε να πούμε "σκατά πολλά, σκατά πολλά σου ρίχνουμε Ανδρέα". Όχι μόνο ως ληστρική και προδοτική παρουσία αλλά και ως πράξη. Πράξη κλοπής και πραγμάτωσης ξεσκίσματος του ελληνικής λαού και κράτους. Χωρίς φοβία αλλά και χωρίς.... αιδώ! Λίγη από τούτη την περιουσία να διαφυλάξουμε "σε καλό θα μας βγει".

    Σκατά στον τάφο σου...

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ και εξαιρετικέ μου φίλε..

    Δε με πειράζει που είναι αράπης, δεν είμαι ρατσιστής, όλοι οι καλοί χωράνε, με πειράζει ο τρίτος όροφος γιατί άμα χαλάσει το ασανσέρ θα ξεγοφιαστώ να ανέβω με τα τακούνια

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis

    10:27 μμ

    ==
    Συμφωνω φιλτατε.
    Αυτο το αναθεμα ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου,ηταν η καταστροφη της Ελλαδος.


    Θαπρεπε να περασει απο την κρεμαλα,και σε δημοσια διαπομπευση..

    Κρεμασμενος εκει ο πουστης επι μια βδομαδα..

    Τωρα αν η πουτανα αεροσυνοδος θα του ..συμπαριστεκοτανε ...α! αυτο δεν το ξερω .
    Ρωτηστε την ιδια.

    Αν και ειμαι σιγουρος ..θα την ειχε κανει με ελαφρα πηδηματακια!
    Με ξεγελασε ο ..αχρηστος!

    Νομιζω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1999, ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ "ΕΔΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.31
    o tarifas ime,an exis arxidia mori xamoyra bale ena onoma na se vro ego kai na soy kano oti moy kane i manoyla soy backseat..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ταρίφα βάλε εσύ email. Kαι ετοίμασε βαζελίνη για τον κώλο σου. Και φέρε μου και κανά γιο να του μάθω σεξ στο κωλαράκι σου. Δε θα γλιτώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΑΒ 1002;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΗ babis ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑ
    Όλα ξεκινάνε όταν κολλάς στην αρχή της Κηφησίας. Έχεις αργήσει 20 λεπτά στο ραντεβού με έναν πελάτη, τα μαλλιά σου έχουν ακόμη ψολοχύματα από τη χθεσινή παρτούζα, φοράς δύο διαφορετικές κάλτσες, η αναπνοή σου σκοτώνει την κοινωνική σου ζωή και ενώ είσαι έτοιμος να παραδεχτείς επιτέλους το «πόσο πούστης είμαι, εγώ φταίω για όλα», έρχεται από μηχανής θεός ο ταξιτζής-κοινωνιολόγος να δώσει άλλοθι φανερώνοντας την πραγματική αλήθεια, το root of all evil, αυτό που πραγματικά σε έκανε να ξεχάσεις να πλύνεις τα δόντια σου από το τσιμπούκι που πήρες πριν λίγη ώρα, σε καθυστέρησε στο δρόμο.

    Ταρίφας: Ααααααχχχχ (βγάζει ένα βαθύ αναστεναγμό), ΠΟυυυΤΑααΝεεεςςς (η λέξη σκαλώνει ανάμεσα στα δόντια, διανύοντας τη διαδρομή λάρυγγα-φάρυγγα
    σχεδόν όσο χρειάζεται για να ξεκολλήσουμε από την κίνηση). Σουφρώνω τα χείλια, σηκώνω τα φρύδια και κουνάω το κεφάλι συγκαταβατικά, έχοντας ακόμη στο μυαλό μου τύψεις και ενοχές που δεν έδειξα τον ίδιο ζήλο να τελειώσω την πίπα όσο έδειξα για να τελειώσω για χάριν του αράπη.
    Ταρίφας: Ψίτ, κύριος? Παντρεμένος?
    babis: Εγώ? Μπά, μικρός είμαι ακόμη.
    Ταρίφας: Καλά κάνεις, εγώ που παντρεύτηκα μικρός τι κατάλαβα? ΠουυΤΑααΝεεεςςς (και κουνά το κεφάλι δεξιά αριστερά ακολουθώντας τον ρυθμό των λέξεων). Το ξέρεις ότι για όλα φταίει αυτό το καταραμένο το μουνί, έτσι?
    babis: Τι εννοείτε κύριε?
    Ταρίφας: Άσε τα κύριε τώρα, Παναγή με λένε.
    babiw: Τι εννοείτε κύριε Παναγή?
    Ταρίφας: Το μουνί ρε, είναι δηλητήριο. Γλυκό το ρημάδι, άλλα άμα δοκιμάσεις γίνεσαι δούλος. Δούλος του μουνιού ρεεε. Μουνόδουλος, πώς να στο πω?
    babs: Ά, κύριε Παναγή, δεν θα συμφωνήσω. - αν και στη προκειμένη περίπτωση θα με βόλευε αφάνταστα να τα ρίξω όλα στο ακατονόμαστο- Το να έχεις μια υγιή σχέση σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, σε γεμίζει.....
    Ταρίφας: Σε γεμίζει ΤΥΨΕΙΣ (με διακόπτει αυστηρά). Σε κάνει να νομίζεις
    ότι είσαι μαλάκας, ότι εσύ φταις για όλα, σε αποσυντονίζει σε βαθμό που
    μπερδεύεις τις κάλτσες σου.

    Κατεβάζω το αριστερό μπατζάκι για να κρύψω την λάθος κάλτσα μου, σε μια
    προσπάθεια να αντικρούσω το επιχείρημα του.

    babis: Μα γιατί το λέτε αυτό? Εσείς τη γυναίκα σας δεν την αγαπάτε? Δεν φροντίζει ο ένας τον άλλον? Δεν είναι εκεί δίπλα σας όταν νοιώθετε μόνος στο κόσμο και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αγκαλιά που φωνάζει «δεν είσαι μόνος»?

    Ο ταρίφας αφήνει το τιμόνι και γυρνάει όλος προς τα πίσω, ενώ το ταξί συνεχίζει να κινείται. Εγώ έντρομος κρατιέμαι από τα χερούλια, ευχόμενος να είχα συμφωνήσει στο ότι όλες οι γυναίκες είναι ΠΟυυυΤααΝεςςςς και μην έχοντας λόγο διαφωνίας να μιλούσαμε για τον καιρό.

    Ταρίφας: Η γυναίκα μου είναι η μεγαλύτερη πουτάνα απ' όλες. Γι'αυτό την παντρεύτηκα.
    babis: Χμμμ, για να την χαρείτε λίγο ακόμη, δεν πιάνετε λίγο το τιμόνι γιατί νομίζω ότι μπορώ να διαβάσω την εφημερίδα του μπροστινού.
    Ταρίφας: - χωρίς να πτοηθεί- Ξέρεις πόσο καιρό με πήρε να την ρίξω?
    babis: - απαντάω σε μια ταυτόχρονη προσπάθεια να βρω το χρώμα μου που έχει κυλήσει κάπου κοντά στη λάθος κάλτσα μου- Πόσο???
    Ταρίφας: 18μιση ολάκερους μήνεs. Και ξέρεις γιατί?
    babis: Γιατί?? - είμαι σίγουρος ότι η σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα είναι αναπόφευκτη και δε χρειάζεται πια να ανησυχώ πια για το meeting-
    Ταρίφας: Γιατί ήταν πουτάνα - και με μια απότομη κίνηση βάζει το χέρι του στο τιμόνι, κάνει μια ανέλπιστη μανούβρα, αποφεύγει το μπροστινό, με το άλλο χέρι του πετάει μια μούντζα, ψιθυρίζει «μαλάκα», και επαναφέρει το κορμί του στην φυσιολογική του θέση-.
    Εγώ, ασθμαίνοντας παίρνω το σφυγμό, μου και αφού διαπιστώνω ότι έπεσε κάτω από τις 180 σφύξεις, παίρνω το θάρρος να τον ρωτήσω:

    babis: Να με συγχωρείτε κιόλας κύριε Παναή, άλλα αν ήταν πουτάνα, όπως εσείς υποστηρίζεται, το φυσιολογικό δεν θα ήταν να σας κάτσει με την πρώτη?

    BIG MISTAKE!!! Ο ταρίφας ξαναπαρατάει το τιμόνι, και παίρνοντας ένα σαρκαστικό ύφος, ξαναγυρνάει πίσω για να με βλέπει όταν μου μιλάει, γιατί φαντάζομαι δεν είναι ευγενικό να μιλάς σε κάποιον με γυρισμένη την πλάτη.

    Ταρίφας: Άκου ρε, τι με λέει!! Δεν με λες καρντάση με το παρντόν κιόλα, αλλά μήπως είσαι πισωγλέντης?
    babis: ναι απαντάω- είμαι ομοφυλόφιλος κύριε Παναγή μου και θέλω να με πάρεις τώρα.-
    Ο ταρίφας γυρνάει ξανά στη θέση του και δείχνοντας κάπως ανακουφισμένος
    απαντά:
    Ταρίφας: πόσο πάει.
    babiw:
    «100 ευρώ τσιμπουκάκι-πισοκωλλητό»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απογευματιάτικα πάλι στούκαραν εδώ κάτω. Είναι μια διασταύρωση που μας χαρίζει τουλάχιστον 2 τρακαρίσματα, 5 κωλοφρενιές και άπειρα βρισίματα την εβδομάδα (ειδικά τις νυχτερινές ώρες).


    Είναι βραδάκι νωρίς, γύρω στις 20.30-21.00.

    Ένας ταρίφας φεύγει γρήγορα με βαθύ πορτοκαλί κι ένας παπάς πιο γρήγορα με ανοιχτό πράσινο.
    ΖΝΤΟΥΠ!!!!

    Και τώρα σας αφήνω να επιλέξετε τη συνέχεια της ιστορίας:

    Α.) Ο ταρίφας βγαίνει έξω εκνευρισμένος, βρίζει, βρίζει, βρίζει, βλέπει ότι είναι παπάς ο άλλος οδηγός, μειώνει το βρισίδι, ανταλλάσσουν στοιχεία και φεύγουν ήρεμα. (Διάλογος δε χρειάζεται, όλοι μπορούμε να φανταστούμε έναν ταρίφα να βρίζει)

    Β.) Ο ταρίφας βγαίνει έξω εκνευρισμένος, βρίζει, βρίζει, βρίζει, βλέπει ότι είναι παπάς ο άλλος οδηγός και βρίζει περισσότερο. Ο παπάς κρατάει την ψυχραιμία του, ο ταρίφας ηρεμεί, ανταλλάσσουν στοιχεία και φεύγουν ήρεμα. (Διάλογος δε χρειάζεται, όλοι μπορούμε να φανταστούμε έναν ταρίφα να βρίζει)

    Γ.) Ο παπάς βγαίνει έξω εκνευρισμένος, βρίζει, βρίζει, βρίζει, βλέπει ότι είναι ταρίφας ο
    άλλος οδηγός, μειώνει το βρισίδι, ανταλλάσσουν στοιχεία και φεύγουν ήρεμα. (Διάλογος επίσης δεν χρειάζεται γιατί ο παπάς ένα "γαμώ τη μάνα σου" λέει κι ύστερα ηρεμεί μην φάει καμιά αδέσποτη από τον ταρίφα)

    Δ.) Ο παπάς βγαίνει έξω εκνευρισμένος, βρίζει, βρίζει, βρίζει, βλέπει ότι είναι ταρίφας ο
    άλλος οδηγός, και βρίζει περισσότερο. Ο ταρίφας σοκάρεται και ακολουθεί διάλογος:
    -Γαμώ το φελέκι σου μέσα, την κωλόφαρά σου, μουνόπανο, καριόλη, που μου κατέστρεψες το audi, που να καείς στην κόλαση, παπάρα. (ο παπάς)
    -Παπά μου, τι βρίζετε, άνθρωπος του Θεού; Σας παρακαλώ, ηρεμήστε.
    -Τι να ηρεμήσω ρε #^%#$@&%$*$@%^%&, γαμώ το μουνί που σε ξεπέταγε, φασίστα, πούστη, μπινέ....@$%#@%% .
    Ο ταρίφας έχει μείνει άναυδος, οι μάρτυρες ηρεμούν τον παπά, ανταλλάσουν στοιχεία και φεύγει ο ταρίφας ήρεμος και ο παπάς ωρυόμενος.

    Διαλέχτε την εκδοχή που σας ταιριάζει και κερδίστε μια εβδομάδα με τον babis στο νησί της Μυκόνου για τσιμπουκοδιακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. babis Σ ΑΓΑΠΩ....


    babis Σ ΑΓΑΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. GEIA XARA NTAN ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΤΟΥ babis ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ babis ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ και εξαιρετικέ μου νταβά..

    δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ να τους βρείς, μέσα στον κώλο μου είναι συνέχεια.


    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο babis και δυο γκόμενοι του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική. Όταν έπιασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babis τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από 10 λεπτά καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O οδηγός βρέθηκε αυτή τη στιγμή του παίρνω πίπα στο ξενοδοχείο elyze τρίτος όροφος 69 δωμάτιο...
    ελάτεόλοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. babis Σ ΑΓΑΠΩ....


    babis Σ ΑΓΑΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γιατί δεν ''φιλτράρετε'' την ''καθαρεύουσα''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα αυτόν ψάχνω ξουράφι. Ο αριθμός του είναι ΤΑΒ 1002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. επίσης ο οδηγός ΥΖΧ 2559(κόκκινο αυτοκίνητο) είναι ένα ελεεινό υποκείμενο ...όσοι είδαν τι έκανε στου Ζωγράφου σήμερα το μεσημέρι κατάλαβαν γιατί το γράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ ΑΛΛΑ....ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΦΙΕΔΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ!!! ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπερα πριν λιγο καιρο χασαμε και εμεις καποιον συγγενη μας ενα νεο παληκαρι 23 χρονων στο ηρακλειο της κρητης περιοχη θερισος κονδυλακη 30 στισ 17-2-2007 ωρα 17 και 15 με ενα μηχανακι yamaha malaysia κοκκινο κια εγκαταλειφθηκε προφανως απο ερχομενο τζιπ τοθ οποιοθ δεν εχοθμε τα στοιχεια το παιδι βρεθηκε νεκρο..παρακαλω ικετευοθμε για οτιδηποτε γνωριζετε στο 2102029145...παρακαλω οποιος το διαβαζει να το στελνει σε οσους μπορουν..βοηθηστε να μην και αλλεσ ψυχουλεσ ετσι αδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *