GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές σε βάρος δασκάλας στον Έβρο!

. Του Γιάννη Κουριανίδη . Μπορεί η υπόθεση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου να έκλεισε προς το παρόν με τρόπο νόμιμο και δίκαιο, όμως κάποιοι...

.
Του Γιάννη Κουριανίδη
.
Μπορεί η υπόθεση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου να έκλεισε προς το παρόν με τρόπο νόμιμο και δίκαιο, όμως κάποιοι από το Μεγάλο Δέρειο φαίνεται να μην ησυχάζουν και να απλώνουν το ζωνάρι για καβγά.
-Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη, κάποιοι φανατικοί, άφησαν μπροστά στην πόρτα της δασκάλας του σχολείου, απειλητικό σημείωμα για την ζωή της, ίσως γιατί στο πρόσωπό της βρήκαν το σκληρό καρύδι και τον… δάσκαλό τους.
-Η αστυνομία βέβαια, έλαβε γνώση του συμβάντος κι ελπίζεται να έπραξε τα δέοντα, δηλαδή να κάλεσε τους γνωστούς που μπαινοβγαίνουν στο προξενείο για συστάσεις, ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει από όλες τις αρχές να ανταποκριθούν στον ρόλο τους, με τα στοιχειώδη: κρατώντας δηλαδή τη νομιμότητα και περιφρουρώντας την κοινωνική γαλήνη και ασφάλεια των πολιτών.
-Οι δραστηριότητες της δασκάλας που εξόργισαν 3-4 άτομα της μειονότητας ήταν ότι έκανε δωρεάν μαθήματα ελληνικής στα παιδιά, έκανε σεμινάρια σε μαμάδες, δημιούργησε χορωδία και έκανε ότι δεν έκαναν τόσοι δάσκαλοι επί χρόνια σε μουσουλμάνους μαθητές.
-Ορισμένοι δεν τα είδαν με καλό μάτι και οι δραστηριότητες αυτές τους ανησυχούσαν αφού δεν ήθελαν να παρουσιάζεται η δασκάλα αυτή σαν κάτι ξεχωριστό στο χωριό, που σημειωτέον ζουν 7 χριστιανοί και εκατοντάδες μουσουλμάνοι, αλλά να την προσδώσουν την εικόνα του μπαμπούλα. Και αποφάσισαν να την διώξουν. -Έστειλαν υπομνήματα στον προϊστάμενο μειονοτικής εκπαίδευσης ότι ξεφεύγει από τα καθήκοντά της και… φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν, ότι δήθεν δηλαδή απείλησε μητέρα (κατ' ιδίαν) ότι… θα μεσολαβήσει να φύγει ο άντρας της από την δουλειά και άλλες τέτοιες ψεύτικες κατηγορίες.
-Είναι προφανές ότι αυτά δεν τα πίστεψε κανένας και ενώ απειλούσαν οι ηγέτες αυτής της προσπάθειας ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι να αλλάξει η δασκάλα, η διαβολή τους δεν βρήκε απήχηση και το θέμα έκλεισε από την επίσημη πλευρά.
-Αυτό όμως δεν το αντιλήφθηκαν οι έξαλλοι του Μεγάλου Δερείου και είναι η τρίτη φορά που την απευθύνουν έγγραφες απειλές κάτω από το πατάκι της εξώπορτας, για τητην ζωή της. Η αστυνομία που έλαβε γνώση, ας προσέχει την δασκάλα.
(Περισσότερα εδώ).

7 σχόλια

  1. ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ
    ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΥΠΥΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Καρατζαφέρης φώναζε οτι τουρκικό προξενείο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ να βρίσκεται στην Θράκη αλλά στην Θεσσαλονίκη όπως και τα άλλα προξενεία, και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο το έχουν εκεί, έσπευσαν να τον πούνε φασίστα (κλασσικά μπλα μπλα μπλα) αλλά όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε το βιντεάκι με τον Ντεντε να μας λένε γκιαούρηδες, όλοι έγιναν πατριωτάρες και θίχτηκαν!

    Και κατά τα άλλα την ώρα που οι μόγγολοι γκρέμιζαν την Εκκλησία στην Χάλη, ο Καραμανλής έριχνε με τον κουμπάρο υπογραφές για τον αμερικανοτουρκικό αγωγό, όταν έτρεξε πέρισυ η Ντορούλα να εξασφαλίσει στους τούρκους και ΟΧΙ στους Έλληνες μουσουλμάνους τα βακουφάκια τους, ωστε όταν πάρουν την Θράκη, ε να είναι εξασφαλισμένα μωρε, τα καημένα!

    Να πάει ο Αλαβάνος επάνω αμέσως να κράξει την φασίστρια Ελληνίδα δασκάλα, δεν ντρέπεται λίγο η ρατσίστρια!

    Και ο Γιώργος να χορέψει καρσιλαμαδες με τον τούρκο πρόξενο για να μην θυμώσει!

    Γεια μαααςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τουρκαλμπανι να διαλυθουν και να πανε σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χαραμοφάηδες τεμπέληδες δάσκαλοι και καθηγητές που όταν δεν κάνουν απεργίες, πληρώνονται για να κάθονται γιορτές και καλοκαίρι και τους τα σκάνε κιόλας και πολλές φορές δεν πατάνε στο μάθημα ή κάνουν χίλιες δυο αλχημείες για να πηγαίνουν σε βολικό πόστο, πότε θα πάρουν τον κώλο τους να βγουν στους δρόμους να υπερασπιστούν τους διωκόμενους συναδέλφους τους που τραβάνε ηρωικό λούκι στην Θράκη, στα Σκόπια και στην Βόρειο Ήπειρο; Ή ακόμα καλύτερα να σηκωθούν να πάνε εκει πάνω να βοηθήσουν;

    Μπράβο γιατί κάτι τέτοιοι άνθρωποι κρατάνε ακόμα άξιο και ζωντανό το λειτούργημα του παιδαγωγού και διδασκάλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ δεν ιδρωσε το αυτί τους για το βιβλιο της Ρεπούστη, θα ιδρώσει γι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *