GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να δημιουργηθεί ενιαίο Ταμείο Τύπου...

Γιατί δεν μετέχουν στην αυριανή απεργία 4 Ενώσεις Τεχνικών Τηλεόρασης . Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας ( ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡ...

Γιατί δεν μετέχουν στην αυριανή απεργία 4 Ενώσεις Τεχνικών Τηλεόρασης
.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας (ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ν.Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ) απαντώντας στην πρωτοφανή κυβερνητική και εργοδοτική επίθεση στο Ασφαλιστικό, λέμε ξεκάθαρα, για μια ακόμα φορά, ότι παλεύουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις για την δημιουργία ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ το οποίο θα καλύπτει συνταξιοδοτικά και ιατροφαρμακευτικά όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση (Δημοσιογράφους όλων των μέσων, Τεχνικούς Ραδιοφωνίας, Τηλεόρασης και Τύπου, Φωτορεπόρτερ, Διοικητικούς υπαλλήλους ΜΜΕ κλπ).
Επισημαίνουμε ότι αυτή είναι και η εκφρασμένη θέση όλων των Ενώσεων του Τύπου, πλην μιας μικρής πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε Σ Η Ε Α (6 με 5). Η μικρή αυτή πλειοψηφία, περιέργως, επιμένει να διατηρεί τον χώρο διασπασμένο προσπαθώντας δήθεν να διατηρήσει τα «κεκτημένα» (Αγγελιόσημο = 150 εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο). Αποκρύπτει όμως ότι η ύπαρξη και η βιωσιμότητα των δύο ασφαλιστικών της Ταμείων (ΤΣΠΕΑΘ – ΕΔΟΕΑΠ) οφείλεται στο γεγονός ότι τα Ταμεία αυτά εισπράττουν την μερίδα του λέοντος του κοινωνικού αυτού πόρου, εις βάρος των υπολοίπων εργαζομένων και κυρίως των Τεχνικών Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.
Απευθυνόμενοι ευθέως στην μικρή πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε Σ Η Ε Α τους καλούμε για μία ακόμα, ύστατη φορά, να εγκαταλείψουν αυτή την τακτική. Το μόνο που υπερασπίζονται είναι η άδικη κατανομή του Αγγελιοσήμου σε λίγους και «εκλεκτούς» εμποδίζοντας ταυτόχρονα την συνδικαλιστική ενοποίηση των εργαζομένων στον Τύπο και στα Μ Μ Ε όλης της χώρας (Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί, Διοικητικοί κλπ). Τους τονίζουμε ότι η ενοποίηση αυτή με στόχο την Δημιουργία ενός ισχυρού Συνδικάτου Τύπου είναι ο μόνος δρόμος αποτελεσματικής παρέμβασης και ανακοπής της επερχόμενης ασφαλιστικής λαίλαπας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Διασωματειακού, το οποίο, ως γνωστόν, το απαρτίζουν 12 Συνδικαλιστές Οργανώσεις Τύπου, προτάθηκε να απεργήσει όλος ο κλάδος με αίτημα την δημιουργία αυτού του Ταμείου. Στην πρόταση ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο πρόεδρος της Ε Σ Η Ε Α. Μετά από αυτό, κάποιες από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του Διασωματειακού, αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην απεργία, εκτελώντας απόφαση της ΠΟΕΣΥ, με ξεχωριστό διεκδικητικό πλαίσιο στο οποίο περιλαμβάνεται και το αίτημα της ίδρυσης ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ και κάποιες άλλες όχι.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας, με την βεβαιότητα ότι το μόνο που θα περάσει στην κοινή γνώμη είναι η θέση της Πλειοψηφίας των έξη (6) της ΕΣΗΕΑ, αποφασίσαμε να μην λάβουμε μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 27.11.07, αλλά να συντονίσουμε τον αγώνα μας για το Ασφαλιστικό με όλους τους εργαζόμενους της Χώρας.
Παρόλα αυτά ευχόμαστε στους συμμετέχοντες στην απεργία της Τρίτης, καλή επιτυχία στον αγώνα τους γιατί οι κερδισμένοι αγώνες μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν στους εργαζόμενους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ - ΕΤΙΤΒΕ – ΕΤ ΙΤΚ – ΣΤΤΗΛΝΕ

12 σχόλια

  1. Δεν πρέπει να πηγαίνετε κόντρα στους Εργατοπατέρες (Μιζαδόρους, χαραμοφάηδες) του Εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mobile o γάμος της Ολγας Τρέμη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ.
    ΑΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΟΜΠΟΛΟΙ,ΚΛΠ "ΜΑΧΙΜΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ???
    Bomb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝΕ; ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ; ΑΦΟΥ Η ΕΣΗΕΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
    ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ.
    ΟΤΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-
    ΛΑΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ π,χ, ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ,
    ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΚΡΥΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΚΡΥΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ
    ΕΥΘΕΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
    ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ
    ΓΕΝΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η
    ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΩΝ
    ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ
    ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ-
    ΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
    ΕΥΘΥΝΗΣ.

    ΦΙΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ , ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ
    ΤΑΜΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ
    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ .
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ???

    ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μας πει η ΕΣΗΕΑ και ειδικά οι Σόμπολοι και οι Τσαλαπάτηδες γιατι αρνούνται να δεχτουν του Τεχνικούς του ραδιοφώνου(ΕΤΕΡ) στα ταμείο της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΓΑΤΕΣ-ΑΓΡΟΤΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάπου διάβασα "Το¨"Βήμα" θέλει..." Η εφημερίδα θέλει ή ΜΟΝΟ ο εκδότης και ο διευθυντής της; Φταίνε όλοι οι δημοσιογράφοι αν κάποιος από την εργοδοσία εκφράζει τη μία ή την άλλη άποψη; Γιατί ο μπακάλης δε λέει στον υπάλληλο θέλω αυτό και τρέχεις να το κάνεις άσχετα αν είναι καλό ή λάθος; Μη πυροβολάμε όλους τους δημοσιογράφους. Προσέξτε μη βγούν κερδισμένα τίποτα λαμόγια αφεντικά και ρυθμίσουν τα υπέρογκα χρέη τους, όπως οι ΠΑΕ. Μήπως οι δημοσιογράφοι είναι το δόλωμα για τους Κυρηδο-Τράγκο-Ρίζους κλπ, μαζί με τη Γιάννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
    ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑΣ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ Μ.Ο. 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ...
    ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΝ ΘΕΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ (300 ΕΥΡΩ)...
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ Η ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ Η ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...
    ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΦΑΣ "ΓΚΑΦΑ" ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ....
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ , ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ???
    Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΞΥΠΝΟΣ... ΓΚΕΚΕ???
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ, ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΠΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *