GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέχασες κύριε Πάγκαλε ότι εσύ διόρισες...

.............. ...διοικητή του Αγίου Όρους τον Στ. Ψυχάρη που σήμερα τον καταγγέλεις για... "παρεμβάσεις" στο ΠΑΣΟΚ ;! ... Σε τη...

..............
...διοικητή του Αγίου Όρους τον Στ. Ψυχάρη που σήμερα τον καταγγέλεις για... "παρεμβάσεις" στο ΠΑΣΟΚ;!
...
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην κρατική ΝΕΤ ο Θ. Πάγκαλος κατήγγειλε την εφημερίδα το "Βήμα" επειδή έγραψε ότι η αντιπολίτευση "είναι απούσα" από την συζητηση γα το ασφαλιστικό. Και με την ευκαιρία την κατηγόρησε για την γενικότερη "εμπλοκή" της στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.
Είπε μεταξυ άλλων: "Έχω αγανακτήσει. Διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, που πραγματικά δεν το έσκισα, γιατί δεν σκίζω έντυπα, ήμουν έτοιμος όμως να το σκίσω, γιατί τα επαίσχυντα αυτά έντυπα, προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά ενός κόμματος με τρόπο πρωτοφανή για την ελληνική δημοσιογραφία ..."
Και στη συνέχεια: "...τέτοιου είδους ανάμειξη στα εσωτερικά ενός κόμματος και προσπάθεια δημιουργίας πραξικοπήματος για την επιβολή ηγεσίας, ποτέ δεν έχει σημειωθεί στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η παρέμβαση των συγκροτημάτων αυτών στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει ’65 και το '89".
αΝαι, είναι ο ίδιος Θεόδωρος Πάγκαλος που ως υπουργός Εξωτερικών είχε διορίσει, μετά τις εκλογές του 1993, τον εκδότη του "Βήματος" Σταύρο Ψυχάρη διοικητή του Αγίου Όρους!
Αυτό που κάνατε εσείς τότε κ. Πάγκαλε πώς λεγόταν; Οχι "παρέμβαση" αλλά ...παράδοση!

73 σχόλια

  1. Σοβαρά μιλάτε τώρα ?
    Εδώ "ξέχασε" τι έλεγε πριν 4-5
    χρόνια,θα θυμόταν τι έλεγε πριν 14?
    Πάγκαλος ήταν,Πάγκαλος θα μείνει...
    Ο πλήρης ξεπεσμός του ανδρός δηλαδή.
    Πόσο ευφυής μπορεί να είναι κάποιος,
    όπως όλοι λένε,όταν προκειμένου να
    πάρει μία θέση στο κόμμα,γίνεται
    ένας καραγκιόζης και μισός?
    Μόνο οίκτο προκαλεί πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παχύδερμου έπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιστεύει κανείς ότι ο Πάγκαλος προσθέτει πόντους στο Πασοκ;

    είναι και γέρος πια,70 χρόνων

    Δεν πρέπει να βγει στη σύνταξη;

    νέοι άνθρωποι επιτέλους

    από το 1981 είναι βουλευτής

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιγραφή από τα σχόλια του «Ο Γιώργος …ρίχνει ζεϊμπεκιές!»
    @ 12:03 πμ
    Από ’δώ σ’ έχω από ’κεί σ’ έχω τα κατάφερες να καταλήξεις σε ύμνο στον αναδειχθέντα μέγιστο καιροσκόπο Θ. Πάγκαλο. Με τόσο υψηλό δείκτη ευφυΐας, ο άνθρωπος που έχει κάνει σκουπίδι τον ΓΑΠ για το χαμηλό του επίπεδο και την ξενόδουλη πολιτική του, να φτάσει να υμνεί αυτόν τον ίδιο τον ΓΑΠ προκειμένου να καρπωθεί κάποια κομματική θεσούλα, είναι έσχατο ρεζιλίκι. Ντροπή σου Θ. Πάγκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαμαρτυρια Ελλήνων bloggers προς την ελληνικη κυβερνηση απο χθες σχετικα με:

    Δείτε εδω:
    http://mavrosgatos.blogspot.com/2007/11/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάγκαλος έχει τη θρασύτητα να υποστηρίζει ό,τι τον συμφέρει την κάθε ξεχωριστή στιγμή, αδιαφορώντας τελείως για τη σημαία που είχε σηκώσει την αμέσως προηγούμενη. Τέτοια ξεφτίλα ανθρώπου δύσκολα θα βρεις. Η αναμφισβήτητη ευφυΐα του αργεί στον τομέα της αξιοπρέπειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προσέξτε τι λέει στη συνέντευξή του: αναγκάστηκαν να μείνουν στη Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ 9 ώρες. Σιγά τα ωά! Θυμηθείτε πόσες φορές είδατε γεμάτα έδρανα. Καμία, εκτός αν μιλάει ο Καραμανλής. Μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Δεν πατάνε στη Βουλή και παίρνουν παχυλότατους μισθούς. Και μετά, τους φταίνε οι εργαζόμενοι, οι μισθοί και οι συντάξεις τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ Η ΕΚΔΟΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περναει καθολου απο το ανυπαρκτο μυαλο σου οτι με οσα γραφεις αποδεικνυεις οτι το σχολιο Παγκαλου ετσι εχει μεγαλυτερη αξιοπιστια ?
    Αν δεν ελεγε τιποτε ,τοτε θα ηταν υποπτος.
    Αλλα η ...τυφλα εχει φτασει στον εγκεφαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιγραφή από τα σχόλια στο άρθρο: Αντιπρόεδρος ο Θ. Πάγκαλος!

    Τόση αναξιοπρέπεια θα την περίμενε κανείς από τον Θεόδωρο Πάγκαλο; Τι εμπιστοσύνη μπορείς να επιδείξεις πλέον στον λόγο αυτού του ανθρώπου; Αν υπάρχουν πολλές αιτίες για τις οποίες έχει εκπέσει ο πολιτικός βίος και έχει περιέλθει σε ανυποληψία, την πρώτη θέση μεταξύ αυτών καταλαμβάνει πλέον η πρακτική τού Θ. Πάγκαλου.
    Η γνώμη του για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν ήταν απλώς διαμορφωμένη και γνωστή, την διατύπωνε κατά καιρούς και με ωμή ειλικρίνεια προκαλώντας σοβαρούς τριγμούς στην πασοκική κυβέρνηση και το κόμμα. Χρειάζεται να υπενθυμίσω τίποτε; Είναι γνωστά. Να πω μόνο πως όταν τον είχε υφυπουργό του επί των εξωτερικών του φερόταν σαν σε Φιλιππινέζα. Και τώρα να σέρνεται σαν κουλούκι πίσω από τη Φιλιππινέζα εκλιπαρώντας να του ρίξει ψίχουλα εξουσίας δεν είναι απλώς ντροπή, είναι ο έσχατος εξευτελισμός της εν Ελλάδι πολιτικής.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψευδόμενος απολογήθηκε ο υπουργός Eξωτερικών Θ। Πάγκαλος χθες στη Bουλή για την επιλογή του να διορίσει τον εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας «Tο Bήμα» διοικητή του Aγίου Ορους।Στηρίχθηκε σε μια ιδιωτική επιστολή του πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, Aιμ। Mεταξόπουλου (αλήθεια, πώς βρέθηκε στα χέρια του;) προς τον ίδιο τον Στ। Ψυχάρη, με την οποία τον προσκαλούσε να διδάξει μελλοντικά στο Πανεπιστήμιο, επιχειρώντας να εμφανίσει έτσι την επιλογή του ως νομότυπη। Δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον εκλεκτό του ως «τον καταλληλότερο από όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον», χωρίς να αναφέρει αν... προκηρύχθηκε η θέση του διοικητή ή αν είχε υπόψη της η κυβέρνηση κι άλλους υποψηφίους (π.χ. καθηγητής Παπαστάθης).Ο ερωτών βουλευτής του KKE Λέων Aυδής, κατήγγειλε ότι ο Στ. Ψυχάρης δεν πληροί τα προσόντα του νόμου, ότι δεν είναι κατ' εξουσιοδότηση του νόμου η υπουργική απόφαση του 1983, η οποία προβλέπει και καθηγητές ή βοηθούς AEI και TEI για διοικητές και την οποία επικαλέσθηκε ο υπουργός, για να δικαιολογήσει την επιλογή του. Kαι τόνισε ότι το ουσιαστικό θέμα είναι «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο» και αναφερόμενος στον Xρ. Λαμπράκη.Aκόμη ο υπουργός Eξωτερικών διατύπωσε την άποψη ότι ο κ. Ψυχάρης ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει και παρουσίασε τον εαυτό του ως «διωκόμενο» από το συγκρότημα Λαμπράκη, παρότι θα επιθυμούσε τη στήριξή του γιατί είναι ωφέλιμη.Σε μια στιγμή μάλιστα, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως τα ουσιαστικά προσόντα του κ. Ψυχάρη είναι το ότι η επιλογή του έγινε αναγκαστικά μεταξύ όσων είχαν υποβάλει υποψηφιότητα, γιατί δεν θα ήταν δυνατόν να ψάξει μεταξύ του συνόλου του ελληνικού λαού ή του συνόλου του πνευματικού κόσμου της χώρας για να βρει τον πλέον κατάλληλο.Προσπάθησε επίσης να εμφανίσει ότι η επιλογή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και είπε: «Tο Πατριαρχείο επεδοκίμασε ενθουσιωδώς το διορισμό και όπως ξέρετε η Iερά Kοινότητα τον υπεδέχθη χωρίς μείζονες αντιδράσεις. Για όλες τις άλλες υποψηφιότητες είχα υπόψη μου αντιδράσεις, που προέρχονταν από διενέξεις που δυστυχώς υπάρχουν στο Aγιον Ορος, όπως υπάρχουν και αλλού».
    Από www.hri.org 30/10/1996

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60 ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΑΔΡΕΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΟΥ ΛΑΔΑ. ΤΟΤΕ Ο ΑΕΙΜΜΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΊΧΕ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΚΑΛΆ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 65 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 89.

    ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΈΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ. ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΓΑΠ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.51
    ρε έξυπνε
    δεν έχει δικαίωμα να γράφει ο καθένας ότι θέλει?
    τι είναι το ΒΗΜΑ; ΕΞΟΡΜΗΣΗ;ή κομματικό έντυπο του Πασοκ;

    πέρα από την αυτονομία της πολιτικής υπάρχει και η ελευθερία του τύπου πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και επειδή έγραψε κάποιος κάτι πρέπει να τον βρίζεις;αυτό είναι το πασοκ;το βρισίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδώ και πολλά χρόνια,από την εποχή του Οτσαλάν,έπρεπε να είχε φύγει αυτός ο άνθρωπος.Δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο που να μην τον έχει βρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μη νομίζει ο Γαπ ότι έχει γλυτώσει από δαύτον.θα τον ξαναβρίσει και αυτόν στο μέλλον.Ο άνθρωπος είναι άρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΤΟΣ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ
    Ο ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.09

    Φυσικά και το ΒΗΜΑ δεν είναι κομματικό έντυπο αλλά δεν παυει να αποτελεί την εφημερίδα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης,της γενιάς των ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑΣ. Από τον χώρο αυτό που τυγχάνει να είναι πλειοψηφεία στην ελλάδα (ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΣΟΚ + ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 38+5 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΚΕ) αντλεί του αναγνώστες της και οφείλει να σέβεται τον χώρο αυτό και όχι να προσπαθεί με ύπουλες μεθοδεύσεις να διαμορφώσει εξελίξεις διάλυσης και διχασμού της δημοκρατικής πλειοψηφίας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος για να απαγκιστρθωθεί για δεύτερη φορά μετά το 81 από τη δεξιά που συνεχίζει να είναι αμετανόητη. Αυτή είναι η αλήθεια και ο Πάγκαλος την ξέρει καλά και καλά κάνει και την βροντόφωνάζει. Το βρώμικο 89 δε τους πέτυχε να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και φαίνεται δε θα τους πετύχει ούτε και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ψηφίζει έναν τόσο ανόητο φασίστα σαν το Πάγκαλο, που θυμίζει Μουσολίνι: Το ίδιο ηλίθιοι με αυτόν θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το '65 και το '89 ο Λαμπράκης δεν είχε να χάσει τόσα πολλά όσα σήμερα.
    Θυμηθείτε το ΜΕΓΑ και την απόλυτη επιρροή του στον σάπιο πλέον "πνευματικό κόσμο" της Ελλάδας...
    Πόσοι (εκατοντάδες) πνευματικοί μας άνθρωποι σιτίζονται παρά τω εθνικώ καναλάρχη;
    Έχουν πολλά να χάσουν τα εθνικά πας παράσιτα, αν ο Γιώργος Παπανδρέου βγει Πρωθυπουργός...
    Ξυπνείστε!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mia ine h lisi o babis sti thesi toy giorgaki.........

    i tsimpoykomami sth thesi toy xazoy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ


    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

    ΑΠΟ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ


    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

    ΘΑς ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

    ΑΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατι μαλακες σαν και σας φερανε τους
    Αλβανους το 90 Σαμαρας,Μητσοτακης και
    τωρα τι μαλακιες μας λετε;
    Η μονη λυση ειναι να το βουλεσετε και
    να κανετε τουμπεκι ψιλοκομενο.
    Γιατι εχετε διαλυσει το κρατος και το
    εχετε κανει μπαχαλο.
    Τελος εγω αποχορω εσεις αν θελετε μεινετε στο μπλοκ να κανετε την προπα
    γαντα σας,αλλοστε αυτη ειναι και η εργασια που κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βημα παγκαλος γνωριζουν καλα ο ενας τον αλλο ποσο βρωμικοι ειναι και οι δυο. και ολο το πασοκ βρωμαει δολοπλοκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Θ. Πάγκαλος είναι από τους σημαντικότερους πολιτικούς μας άνδρες με οξύνοια και αναλυτική ικανότητα. Γιατί κατά καιρούς με ακραίες του δηλώσεις δημιουργεί λάθος εικόνα για τον εαυτό του, είναι ένα ζήτημα. Όπως ζήτημα είναι τι προσπαθεί να πετύχει το Πασόκ και ο πρόεδρός του ερχόμενος σε σύγκρουση με τα ΜΜΕ και τους επιχειρηματίες που το στήριξαν με συνέπεια και πάθος τα τελευταία 20 χρόνια. Και γιατί ο Πάγκαλος ακολουθεί και προωθεί την γραμμή ΓΑΠ.

    Σύντομα θα καταλάβουμε τι παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ..ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ
    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΧΑΣΕΙΣ..ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΩΡΓΟ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ
    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ TOYS ΑΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ"..
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    O EYΘΥΜΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O AΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ..
    ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,
    ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.
    OI NEOI ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΕΣΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Πάγκαλος λέει πολλές μαλακίες αλλά τουλάχιστον έχει να πει και κάτι ενδιαφέρον.
    Ο συρφετός της ΝΔ είναι χειρότερος.
    Κουτοπόνηρα ανθρωπάκια που νομίζουν οτι έγιναν κάποιοι επείδη τους ψήφισε ο αγανακτισμένος από τα λαμόγια λαός.
    Μπακογιάννη,ρουσόπουλος,μιχαλολιάκος και το κακό συναπάντημα.
    Την επόμενη φορά που θα χάσουν τις εκλογές θα περιμένουν καμμιά 30ρια χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ"?
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τα εκδοτικά συγκροτήματα και το ΠΑΣΟΚ, για τις συντάξεις των βουλευτών και το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή «Τι Τρέχει» με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου:

    Θόδωρος Πάγκαλος
    (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ)
    Πολλοί αναρωτιούνται ότι τελειώσατε με την αλλαγή ηγεσίας, αλλά τελικά που είναι το ΠΑΣΟΚ ενώ γίνεται αναβρασμός;
    «Εσείς διαισθάνεστε έτσι πραγματικά ή το διαβάσατε στο ΒΗΜΑ πχ που κάνει αυτή την καμπάνια εδώ και 4 μέρες;
    Παρακολουθήσατε τη Βουλή;».

    Διάβασα τι έγινε στη Βουλή, αλλά υπάρχει και η αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία
    «Την κοινωνία ποιος την εκφράζει; Ο κ. Λαμπράκης ο κ. Μπόμπολας; Αυτοί την εκφράζουν; Είχα την αίσθηση ότι την κοινωνία την εκφράζει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΕΣΕΒΕ. Υπάρχουν 3 κοινωνικές οργανώσεις στις οποίες το ΠΑΣΟΚ έχει παντού την πλειοψηφία και οι οποίες αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή μια τεράστια προσπάθεια για να εξασφαλίσουν καλούς όρους συνταξιοδότησης και διαχρονικής αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών και των κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και κορυφώνεται αυτό την Πέμπτη με ένα τεράστιο συλλαλητήριο και αλλεπάλληλες απεργίες. Μια από αυτές τις απεργίες είναι και η δική σας. Πως το ΠΑΣΟΚ είναι απών από την κοινωνία;».

    «Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε κάτι που κανείς δεν σχολιάζει. Μια σπανιότατη κοινή στάση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ΠΑΣΟΚ, κοινή πρόταση ψηφοφορίας επί της σκανδαλώδους διάταξης με την οποία ο κ. Αλογοσκούφης επιδοτεί την ALPHA BANK για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει με 1 δις ευρώ και αυτή η κοινή ψηφοφορία θα γίνει την Τρίτη, γιατί χθες η ΝΔ δεν είχε πλειοψηφία στη Βουλή και επαίσχυντα, με τα βρακιά κάτω, σηκώθηκαν και έφυγαν από τη Βουλή και διέκοψαν τη συνεδρίαση για να κάνουν την ψηφοφορία την Τρίτη. Αυτό το πέτυχε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ με μια πρόταση που είχαμε υπογράψει από κοινού. Τα ονόματα μας είχαμε το ένα μετά το άλλο, σε πλήρη αλφαβητική σειρά και πετύχαμε αυτό τον στόχο. Αυτός ήταν πολύ μεγάλος πολιτικός στόχος στη Βουλή. Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και δραστηριοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ για να πετύχει αυτή τη νίκη. Μέχρι τις 7 το βράδυ από το πρωί έμειναν οι βουλευτές μας στη Βουλή σε μια χωρίς προηγούμενο συνεδρίαση, την οποία η κυβέρνηση και το κομματικό προεδρείο της Βουλής οργάνωσε, γιατί είναι επαίσχυντο το Προεδρείο της Βουλής, ποτέ άλλοτε δεν είχαμε καταντήσει έτσι. Ήλπιζα ότι η κα Ψαρούδα - Μπενάκη ήταν ο πάτος, αλλά δυστυχώς δεν ήταν ο πάτος, υπάρχουν και χειρότερα. Χθες ο κ. Νεράντζης, ο διαβόητος πλέον κύριος Νεράντζης, κράτησε τη συνεδρίαση μέχρι τις 7 για να διαρρεύσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να μην είναι δυνατόν να γίνει η πρόταση και η ονομαστική ψηφοφορία. Παρόλα αυτά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάθισαν εκεί επί 9 ώρες στα έδρανα της Βουλής και πέτυχαν τον στόχο τους. Που την βλέπετε εσείς την κινητοποίηση;
    Έχω αγανακτήσει. Διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, που πραγματικά δεν τον έσκισα, γιατί δεν σκίζω έντυπα, ήμουν έτοιμος όμως να το σκίσω, γιατί τα επαίσχυντα αυτά έντυπα, που προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά ενός κόμματος με τρόπο πρωτοφανή για την ελληνική δημοσιογραφία - γιατί βεβαίως μια εφημερίδα έχει πολιτικές απόψεις, δεν παριστάνω ούτε τον υποκριτή, ούτε δεν γνωρίζω πως είναι τα πράγματα. Και οι δημοσιογράφοι έχουν πολιτικές απόψεις, πολίτες είναι και αυτοί, αλλά τέτοιου είδους ανάμειξη στα εσωτερικά ενός κόμματος και προσπάθεια δημιουργίας πραξικοπήματος για την επιβολή ηγεσίας, ποτέ δεν έχει σημειωθεί στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η παρέμβαση των συγκροτημάτων αυτών στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει ’65 και το ΄89».

    Είναι πολύ βαριά αυτά
    «Δεν είναι καθόλου βαριά. Είναι η περιγραφή του πράγματος. Απόδειξη είναι αυτά που σας λέω, ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, που το έγκυρο ΒΗΜΑ δεν μπορεί να μη γνωρίζει, έρχεται το έγκυρο ΒΗΜΑ και λεει στην πρώτη σελίδα Αδιάλλακτη κυβέρνηση, απούσα αντιπολίτευση. Για να στοιχειοθετήσει ότι είναι απούσα η αντιπολίτευση, η καλή αυτή εφημερίδα και οι συντάκτες της, ο κ. Κωβαίος και άλλοι τέτοιοι τύποι, δεν αναφέρουν τίποτα για όλα αυτά που ζούσαν στη Βουλή, τους έβλεπα, ήταν εκεί παρόντες. Πρόκειται για ένα αίσχος πραγματικά. Αυτό το αίσχος το ΠΑΣΟΚ θα το παλέψει και θα τους συντρίψουμε αυτούς. Δεν θα επιβάλλουν την άποψη τους».

    Ποιους;
    «Αυτούς που προσπαθούν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για λόγους που δεν γνωρίζω. Αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αγάπη τους για τον Βενιζέλο. Το πρόβλημα είναι η προσπάθεια απομείωσης, περιθωριοποίησης και διάλυσης του ΠΑΣΟΚ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφονται εναντίον του λαϊκού κινήματος, αλλά και αυτή τη φορά το λαϊκό κίνημα θα τους βάλει στη θέση τους».

    Ότι έγινε στην διάρκεια της εκλογής συνεχίζεται με άλλο τρόπο;
    «Το έχω πει αυτό. Το τι έγινε στη διάρκεια της εκλογής το έχω χαρακτηρίσει ήδη. Το ότι συνεχίζεται είναι προφανές.
    Αν πράγματι το πρόβλημα τους ήταν πως θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητος ο Βενιζέλος για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, με κάποια μεγαλύτερη κοσμιότητα, εφόσον είναι και ευρωπαϊκής τάσης έντυπο και εκσυγχρονιστικής τάσης δημοσιογράφοι, θα μπορούσαν να το προωθήσουν. Το προώθησαν κατά κτηνώδη τρόπο, κατά αχαρακτήριστο τρόπο και συνετρίβησαν.
    Τώρα προσπαθούν εκ των υστέρων να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Και για να προσπαθούν να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, το πρόβλημα τους δεν είναι ποιος θα είναι αρχηγός γιατί το θέμα της αρχηγίας λύθηκε και ο κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει. Το πρόβλημα τους είναι διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, να το να βάλουν στο περιθώριο. Οι αναγνώστες των εντύπων αυτών πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό και να τους δώσουν ένα σοβαρό μάθημα».

    Με τι στόχο θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ;
    «Θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να δημιουργήσουν μικρά κόμματα τα οποία να χειραγωγούν. Να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να πουλήσουν και εξυπηρέτηση στον κ. Καραμανλή που τους έδωσε πολλά και απρόβλεπτα πλεονεκτήματα με το νομοσχέδιο το τελευταίο πριν τις εκλογές. Τα συμφέροντα τους δεν συμβιβάζονται με την ύπαρξη ενός ανεξάρτητου, γνήσιου, μαχητικού, δημοκρατικού ΠΑΣΟΚ»

    Αντίστοιχα δημοσιεύματα υπάρχουν και σε άλλες εφημερίδες. Μήπως το θέμα είναι ευρύτερο;
    «Λέω την πραγματικότητα όπως την βλέπω.
    Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής έκανε στους εκδότες ένα τεράστιο δώρο με τον νόμο περί επαρχιακού Τύπου και ίσως τους έχει υποσχεθεί και άλλα πράγματα που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και ότι απέναντι σε αυτά εκδηλώθηκε η αντίθεση και η αντίσταση του ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη ηγεσία του και από εκεί και πέρα έγινε μια απόπειρα σε δύο χρόνους , ο πρώτος χρόνος οδήγησε στην ήττα των συγκροτημάτων χάρη στην κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και τώρα προσπαθούν με ένα νέο σχέδιο να πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απών. Δεν θα το καταφέρουν. Πρέπει πλέον να τους καταγγέλλουμε επωνύμως όπως έκανα σήμερα και θα συνεχίσω να το κάνω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ωραιότερο χθεσινό ανέκδοτο ήταν η έκκληση του Καραμανλή προς το ΠαΣοΚ να ψηφίσουν μαζί τον νέο εκλογικό νόμο ώστε οι διατάξεις του να ισχύσουν από τις επόμενες εκλογές. Τι τους ζητούσε δηλαδή; Να απεμπολήσουν την ελπίδα ότι, τουλάχιστον, η ΝΔ δεν θα διαθέτει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Και αυτό με το επιχείρημα ότι- πού ξέρεις;- μπορεί το ΠαΣοΚ να είναι εκείνο πρώτο κόμμα.

    Νομίζω ότι ο Πρωθυπουργός έχει αρχίσει να τους κάνει πλάκα. Για πολλούς λόγους, αλλά για έναν ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό: επειδή το εκλογικό σύστημα τον βολεύει μια χαρά... Θα πάει το συντομότερο δυνατόν σε εκλογές με το σύνθημα «δώστε μου πλειοψηφία να κυβερνήσω».

    Αν δεν πάρει αυτή την πλειοψηφία και αφού ο τόπος περάσει από τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών χωρίς αποτέλεσμα, ο Καραμανλής θα πάει σε νέες εκλογές με τον νέο (πλέον) εκλογικό νόμο. Θα έχει έτσι αποδείξει ότι μόνον αυτός αποτελεί φερέγγυα λύση διακυβέρνησης σε μια χώρα όπου το αίτημα της σταθερής κυβέρνησης αποτελεί βασική επιλογή των ψηφοφόρων.

    Ολα τα άλλα είναι λόγια ν΄ αγαπιόμαστε. Η κυβέρνηση έχει μια σαφή στρατηγική και βάσιμες πιθανότητες να την κάνει πράξη. Τη στρατηγική της αντιπολίτευσης δεν μπορώ ακόμη να την καταλάβω. Το ΠαΣοΚ- ή τουλάχιστον η παπανδρεϊκή πλευρά του- υποστήριζε εδώ και δύο μήνες ότι το ζητούμενο για αυτήν δεν είναι η επιστροφή στην εξουσία αλλά διάφορα άλλα αγνά και ευγενή πράγματα. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι δεν τους ενδιαφέρει να χτυπήσουν τις εκλογές (τουλάχιστον τις επόμενες...) και ότι, ενώ ο Καραμανλής θα ξεδιπλώνει τη στρατηγική του, εκείνοι θα συζητούν όλα τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και στην Ομάδα Πολιτικού Συντονισμού. Είναι ασφαλώς μια δραστηριότητα χρήσιμη για τους ίδιους και πολύ χρησιμότερη για τον Καραμανλή, που θα κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του.

    Η Αριστερά, από την πλευρά της, το έχει καταστήσει απολύτως σαφές: η διεκδίκηση της εξουσίας δεν την ενδιαφέρει, τουλάχιστον μέσα από εκλογές... Υπ΄ αυτή την έννοια, ούτε από εκεί απειλείται ο Καραμανλής. Αλλωστε μερικές καλές απεργίες ποτέ δεν έκαναν κακό σε μια συντηρητική κυβέρνηση.

    Αποτέλεσμα; Ως τώρα και μέχρι νεωτέρας, ο μόνος που δείχνει να ενδιαφέρεται για την εξουσία στην Ελλάδα είναι ο Καραμανλής. Υπ΄ αυτή την έννοια λοιπόν γιατί ξοδεύεται κάνοντας εκκλήσεις για τον εκλογικό νόμο; Ούτως ή άλλως, δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν άλλον!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. H AΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΕΙΧΕ
    ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ..ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ
    ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΧΑΣΕΙΣ..ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μου φαίνεται ότι ο Καραμανλής μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί Πνευματικός Φωτοδότης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Κάτι σαν τοπικός δικός μας Κιμ Ιλ Σουνγκ ή Μάο Τσε Τουνγκ... Eνώ ο Πρωθυπουργός άνοιγε τα χαρτιά του χθες στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, ο Γιώργος θα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για τη διαμόρφωση του πλανητικού μέλλοντος, μετέχοντας ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στις εργασίες του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ). Εκεί, ο Γιώργος θα συνδιαμόρφωνε (η ωραία, η λόγια πασοκική!) τις θέσεις του ΕΣΚ, εν όψει ευρωεκλογών του 2009, σε θέματα που είναι το φόρτε του.

    Π.χ., « Η ΕΕστη διεθνή σκηνή: Προώθηση μιας βιώσιμης ειρηνικής συνύπαρξης », « Οικονομία της αγοράς με σοσιαλιστικό περιεχόμενο », « Καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής:Από πλανητική προτεραιότητα σε παγκόσμια ευκαιρία », « Νέα Κοινωνική Ευρώπη », « Δημοκρατία και διαφορετικότητα στην Ευρώπη », « Πώς θα σώσουμε τον πλανήτη » και άλλα εξίσου συναρπαστικά θέματα και απείρως σημαντικότερα του δικού μας εκλογικού νόμου.

    Τι κρίμα για τον πλανήτη! Η ομίχλη στο αεροδρόμιο της Σόφιας δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Ο Γιώργος έμεινε εδώ- σε μια μελαγχολική, χειμωνιάτικη Αθήνα, με βαρετό πρόγραμμα στη Βουλή και τίποτε να δεις στην τηλεόραση. Ευτυχώς είχε φροντίσει για όλα, όπως πάντα. Είχε αφήσει στο πόδι του, για τα εσωτερικά, τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος έκανε δήλωση για τις πρωθυπουργικές θέσεις περί εκλογικού νόμου. Οχι απλή δήλωση, «δήλωση-καταπέλτη» κατά το δημοσιογραφικό κλισέ. Χαρακτήρισε τον Κ. Καραμανλή « αυθεντικό εκπρόσωπο ενός παρωχημένου πελατειακού και εξαρτημένου πολιτικού συστήματος »! Ηταν δηλαδή ανελέητος. (Δεν μπορούσα ποτέ να φαντασθώ ότι ο Ι. Ραγκούσης μπορούσε να γίνει τόσο σκληρός...) Εν πάση περιπτώσει, τέλος καλό, όλα καλά. Ο Γιώργος μπορεί να ασχοληθεί απερίσπαστος με τη σωτηρία του πλανήτη και από το Καστρί...

    Σ ημειωτέον ότι ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ επρόκειτο να συνοδεύεται στη Σόφια από τους εξής συνεργάτες του, κατά ιεραρχική προτεραιότητα: τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠαΣοΚ Σταύρο Λαμπρινίδη, την Αννα Διαμαντοπούλου, την Αννα Καραμάνου και την Πωλίνα Λάμψα. (Να τονισθεί ωστόσο ότι η ιεραρχική θέση της Πωλίνας Λάμψα είναι μεταξύ του Στ. Λαμπρινίδη και της Α. Διαμαντοπούλου, απλώς ο Γιώργος τής είχε εμπιστευθεί την οπισθοφυλακή, ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν θα την κοπανήσει κάποιος από τους άλλους...)

    (copy paste from ''Pandora'' TOVIMA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πέρα από τον ραγιαδισμό να ψηφίζουμε κάποιον για το επώνυμό του και μόνο (εμείς Πετρόμπεη ψηφίζαμε, Μαυρομιχαλαίους θα ψηφίζουν τα παιδιά μας), η δημοκρατία, έστω και στην ανακτορική της μορφή, δεν γνωρίζει αδιέξοδα. Εφόσον το ΠαΣοΚ «ήταν, είναι και θα είναι Παπανδρεϊκό», όπως μας θύμισε ανατριχιαστικά ο «θυρωρός» Γ. Κατσιφάρας, θέλω να βάλω κάποιο όριο. Νομίζω ότι, προκειμένου να αποφεύγουμε την οδυνηρή διαδικασία «επιβεβαίωσης προέδρου» (που δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ανάγωγους να λένε διάφορα, όπως περί επάρκειας, ευφυίας, γνώσης της ελληνικής γλώσσας κτλ.), η θητεία του σημερινού προέδρου- προς αγαλλίαση όλων των άλλων κομμάτων για λόγους προφανείς- θα πρέπει να παραταθεί για μιαν ακόμη 10ετία. Μέχρι τότε θα έχει έλθει «εις ηλικίαν ηγεσίας» (όπως λέμε εις ηλικίαν γάμου) η νεαρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα Γιώργου Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου, οπότε θα μπορεί να ανέλθει δικαιωματικά στον δυναστικό θρόνο των προγόνων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ..
    ΕΙΝΑΙ COOL
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ"..
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    O EYΘΥΜΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βημα παγκαλος γνωριζουν καλα ο ενας τον αλλο ποσο βρωμικοι ειναι και οι δυο. και ολο το πασοκ βρωμαει δολοπλοκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ’89 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ.

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ - Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΙΠΟΝ,
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΝΛΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, "ΡΕΑΛΙΣΤΗ", ΑΚΙΝΗΤΟ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ.
    ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ '90.

    Ο ΟΜΗΡΟΣ–ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ :
    ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.
    ΕΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σοβαρά μιλάτε τώρα ?
    Εδώ "ξέχασε" τι έλεγε πριν 4-5
    χρόνια,θα θυμόταν τι έλεγε πριν 14?
    Πάγκαλος ήταν,Πάγκαλος θα μείνει...
    Ο πλήρης ξεπεσμός του ανδρός δηλαδή.
    Πόσο ευφυής μπορεί να είναι κάποιος,
    όπως όλοι λένε,όταν προκειμένου να
    πάρει μία θέση στο κόμμα,γίνεται
    ένας καραγκιόζης και μισός?
    Μόνο οίκτο προκαλεί πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ..
    ΕΙΝΑΙ COOL
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΑΡΧΗΓΟΙ" ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ"..
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ?
    O EYΘΥΜΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ SEXOYALIKO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΜΑΙ Ο 7:27 ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ


    Λ. Κύρκος:

    «Η συνύπαρξη ΠΑΣΟΚ - Αριστεράς είναι μια διαδικασία μακρά και δύσκολη. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για αυτό το νέο που η σημερινή στιγμή αναζητά»

    . Ήρθε η στιγμή για κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. Και αυτό το καινούργιο- το λέω χρόνια- δεν μπορεί να είναι παρά η διαμόρφωση ενός νέου σχήματος μέσα στο οποίο θα μπορέσουν τα δύο ρεύματα του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου να συνυπάρξουν, να αλληλοτροφοδοτηθούν, να αλληλογνωριστούν. Είναι μια διαδικασία μεγάλη, μακρά και δύσκολη, γιατί υπάρχουν τραύματα και διαφορές που πρέπει να εκτιμηθούν, να αναλυθούν και να υπερπηδηθούν. Αλλά εκεί βλέπω να υπάρχει η δυνατότητα για αυτό το νέο που η σημερινή στιγμή αναζητά

    - Μεταξύ των δύο προσώπων που ήταν υποψήφιοι,Βενιζέλος- Παπανδρέου,θεωρείς κάποιον εκ των δύο καλύτερο συνομιλητή σε αυτήν την προσπάθεια;Ή δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα;
    «Είναι, ασφαλώς, και θέμα προσώπων. Για να είμαι ειλικρινής, μεταξύ των δύο έχω μια μεγαλύτερη συμπάθεια στον Γιώργο. Έχει ίσως αδυναμίες πολλές, αλλά έχει κάτι σπάνιο στην ελληνική πολιτική ζωή. Είναι ένας ευγενικός άνθρωπος. Έχει ήρεμη σκέψη. Και είναι άνθρωπος του διαλόγου. Όταν κουβεντιάζεις μαζί του διαπιστώνεις ότι ακούει τον συνομιλητή του, δεν έχει καταληφθεί από τις δικές του μόνο σκέψεις. Ο Βαγγέλης είναι υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του. Ο Γιώργος είναι άνθρωπος του διαλόγου. Συνεπώς, με τον Γιώργο υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις διαλόγου. Αλλά δεν θα είναι εύκολο».
    - Ποια είναι η δυσκολία; «Όσα έχουν προηγηθεί. Οι σωρευμένες αποτυχίες. Ο παραδοσιακός ηγεμονισμός, οι ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές του ΠΑΣΟΚ. Αλλά και η δυσπιστία και η ακαμψία και του χώρου της Αριστεράς, ο φόβος μήπως χάσουμε την πολιτική μας αυτονομία αν συναντηθούμε με έναν άλλο χώρο και μάλιστα μεγαλύτερο, όπως το ΠΑΣΟΚ. Και ακόμη, η έλλειψη επαφής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με τη δική μας κουλτούρα, την κουλτούρα της Αριστεράς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για τον 8:03 :

    Μα δεν καταλαβαίνεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι τα περί συνεργασίας ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ; Σε ποια βάση και με ποιον σκοπό; Εδώ συζητάμε για την υποκρισία του Πάγκαλου και το διορισμό Ψυχάρη, και ο Κύρκος δήλωνε πριν λίγες βδομάδες "εγώ προτιμώ τον Πάγκαλο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ". Ξεπεράστε τις ουτοπίες που έχετε στο μυαλό σας, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι πλέον δύο παραμάγαζα των μεγαλοεκδοτών, και η μόνη λύση είναι να τους γυρίσουμε την πλάτη, όχι να τους δίνουμε δεκανίκι να συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πάγκαλος = θεός, περιβόλι σκέτο, όταν ανοίγει το στόμα του δεν έχει σταματημό

    Ιδού:
    * "η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος" (την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει)
    * "μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα"
    * "Υπερβολή είναι να υποστηρίζουμε ότι η Δεξιά γέμισε το Δημόσιο με 'γαλάζια παιδιά'., Όταν το 81 ήλθαμε εμείς στην εξουσία, η ΑΔΕΔΥ ήταν Πασόκ η ΓΣΕΕ ήταν Πασόκ!"
    (ΝΕΤ, Τετάρτη 20 Ιουνίου στην πρωινή εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου)
    * Δημ:Kαι το μάθημα που έπρεπε να μάθετε; Ότι πρέπει να δώσουμε στον ελληνικό λαό νέες δυνατότητες προόδου. Eυρωπαϊκή προοπτική και εξυγίανση της οικονομίας. Tην ευρωπαϊκή προοπτική του ΠAΣOK δεν τη χάραξε ο Σημίτης, τη χάραξε ο Aνδρέας Παπανδρέου.
    Δημ:O ίδιος που είχε χαράξει και την αντιευρωπαϊκή πολιτική. Θα σου πω μια ιστορία. Όταν ο Aνδρέας Παπανδρέου μου ανέθεσε το υφυπουργείο Eξωτερικών με περιεχόμενο την ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας, του είχα θέσει το ερώτημα: «Πρόεδρε, είχαμε μια προεκλογική θέση, πώς τώρα θα εφαρμόσουμε μια άλλη πολιτική;» Kαι μου είπε: «Θα προχωρήσουμε στην ενσωμάτωση της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, είναι η μόνη μας δυνατή επιλογή». Tου λέω: «Kαι αυτοί που χειροκροτούσαν προεκλογικά;» Kαι μου απάντησε το εξής μνημειώδες: «Nομίζεις ότι αν πραγματικά πίστευαν ότι θα φύγουμε από την EOK και από το NATO θα μας ψήφιζαν ποτέ;» Kαι εγώ του είπα: «Γιατί χειροκροτούσαν;» Mου λέει: «Γιατί τους άρεσε να το λέμε, όχι να το κάνουμε. Ήταν βέβαιοι ότι δεν θα το κάνουμε».
    Nα σας πάω βορειότερα. Nα συμβιβαστούμε με την ύπαρξη της Δημοκρατίας της Mακεδονίας; Mα νομίζω ότι αυτό το έχουμε κάνει από καιρό. Έχει λυθεί... (Men Ιούλιος 1998)
    * «Η Αστυνομία να περιπολεί στα ΑΕΙ» & «Εγώ δε βλέπω γιατί πρέπει να είναι απούσα η αστυνομία τάξης από τα πανεπιστήμια» &
    «Βεβαίως! Χωρίς καμία άδεια» &
    «Το να περιπολούν, λοιπόν, σήμερα οι αστυνομικοί μέσα στα πανεπιστήμια, όπως περιπολούν στους δρόμους (...) δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι παρεμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της διαπάλης των ιδεών» & «Οι εξωτερικοί τους χώροι έχουν μετατραπεί σε παζάρια πλανόδιων πωλητών οι οποίοι παρανομούν ασυστόλως εκμεταλλευόμενοι το άσυλο» &
    «η ΠΟΣΔΕΠ...δεν εκφράζει την πλειοψηφία των πανεπιστημιακών» & (για το άρθρο 16) «όσοι διαδηλώνουν στους δρόμους δεν έχουν καν ιδέα για τι συζητούμε» & «στο ενδεχόμενο ήττας του κ. Παπανδρέου όλοι μας θα κριθούμε» (11-02-07 Συνέντευξη «Καθημερινή»)
    * «Ο Γιώργος το 2004 μας έκανε μία μεγάλη χάρη» (18 Σεπτεμβρίου 2007, MEGA, Καμπουράκης-Οικονομέας)
    * ο Πάγκαλος μιλάει για το πώς πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πλησιάσει τη νεολαία, λέει διάφορα, ο δημοσιογράφος τον διακόπτει και του λέει: «Ποια νεολαία, εδώ στελέχη σας τρέχουν στα κότερα...».
    Απάντηση Πάγκαλου: «Εδώ εγώ σας λέω για τη νεολαία κι εσείς με διακόπτετε να μου πείτε για κότερα και άλλες πίπες...» (Στις 22/11/2003 στον «Αλφα»)
    * «Ο κομμουνισμός μάς τέλειωσε. Ξόφλησε. Γεμίσαμε πουτάνες και υπηρέτριες».
    (Προεκλογική περιοδεία Πάγκαλου, δηλώσεις σε ΚΑΠΗ του υπολοίπου Αττικής, 4/2/2004)
    * «Γιατί εκλεπτυσμένος; Είμαι κανονικός αντικομμουνιστής...»
    («Αυριανή», 1/1/89).
    * «Ημουν και είμαι πολύ κοντά στις απόψεις του Γιώργου Παπανδρέου σε μια σειρά από θέματα. Εχω αποδείξει πως είμαι κάποιος που γνωρίζει να σέβεται τις διαδικασίες. Ουσιαστικά. Οχι σε ψηφίζω για αρχηγό και αρχίζω τις τρικλοποδιές»...
    («Νέα», 2/5/2006)
    * «Εγώ δεν είμαι φίλος του κυρίου Παπανδρέου ούτε υπάρχει καμία προοπτική να γίνουμε φίλοι στο μέλλον (...) Με το που ανέλαβε (σ.σ. ο Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών επί Σημίτη) εμφανίστηκε ένα σύνολο ανθρώπων που δε μιλάνε καν καλά ελληνικά - διότι είναι Ελληνοαμερικανοί - πάντες μέσα στο υπουργείο. Οι διπλωμάτες γελάνε... "Στους διαδρόμους του υπουργείου" λένε "επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική με αμερικανική προφορά". Οχι ότι η χρήση της αγγλικής αποτελεί κανενός είδους ένδειξη για μειωμένη εθνική συνείδηση, αλλά το να υπηρετείς στο υπουργείο Εξωτερικών μιας χώρας και η μητρική σου γλώσσα να είναι άλλη, οπωσδήποτε σοκάρει»...
    («Βήμα», 3/10/1999)
    * Ο Συριζα και το ΚΚΕ είναι έκνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ’89 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΤΕ.

    αποσπασμα απο τις μαλακιες του
    υστερικου ΑΓΙΟΥ..

    ΑΓΙΕ
    ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ..

    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ..
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΓΑΠ.
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. O AΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ..
    ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,
    ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ.
    OI NEOI ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΕΣΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




    ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ

    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
    ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ANTE GAMHUEITE ANALYTES TOY KVLOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 10.17

    AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ
    ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βοηθός : babis ο πιπόβολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ"?
    ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.


    μπομπολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΑΛΑΒΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..
    "ΞΕΧΑΣΕ" ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΑ ΑΛΑΒΑΝΙΣΕΙ..
    ΘΑ ΠΕΣΗ ΓΕΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΓΙΩΡΓΟ
    ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ
    ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΕΚΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟ..
    ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ..
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    Θόδωρος Πάγκαλος
    (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ)
    Πολλοί αναρωτιούνται ότι τελειώσατε με την αλλαγή ηγεσίας, αλλά τελικά που είναι το ΠΑΣΟΚ ενώ γίνεται αναβρασμός;
    «Εσείς διαισθάνεστε έτσι πραγματικά ή το διαβάσατε στο ΒΗΜΑ πχ που κάνει αυτή την καμπάνια εδώ και 4 μέρες;
    Παρακολουθήσατε τη Βουλή;».

    Διάβασα τι έγινε στη Βουλή, αλλά υπάρχει και η αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία
    «Την κοινωνία ποιος την εκφράζει; Ο κ. Λαμπράκης ο κ. Μπόμπολας; Αυτοί την εκφράζουν; Είχα την αίσθηση ότι την κοινωνία την εκφράζει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΕΣΕΒΕ. Υπάρχουν 3 κοινωνικές οργανώσεις στις οποίες το ΠΑΣΟΚ έχει παντού την πλειοψηφία και οι οποίες αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή μια τεράστια προσπάθεια για να εξασφαλίσουν καλούς όρους συνταξιοδότησης και διαχρονικής αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών και των κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και κορυφώνεται αυτό την Πέμπτη με ένα τεράστιο συλλαλητήριο και αλλεπάλληλες απεργίες. Μια από αυτές τις απεργίες είναι και η δική σας. Πως το ΠΑΣΟΚ είναι απών από την κοινωνία;».


    Έχω αγανακτήσει. Διαβάζοντας το ΒΗΜΑ, που πραγματικά δεν τον έσκισα, γιατί δεν σκίζω έντυπα, ήμουν έτοιμος όμως να το σκίσω, γιατί τα επαίσχυντα αυτά έντυπα, που προσπάθησαν να αναμειχθούν στα εσωτερικά ενός κόμματος με τρόπο πρωτοφανή για την ελληνική δημοσιογραφία - γιατί βεβαίως μια εφημερίδα έχει πολιτικές απόψεις, δεν παριστάνω ούτε τον υποκριτή, ούτε δεν γνωρίζω πως είναι τα πράγματα. Και οι δημοσιογράφοι έχουν πολιτικές απόψεις, πολίτες είναι και αυτοί, αλλά τέτοιου είδους ανάμειξη στα εσωτερικά ενός κόμματος και προσπάθεια δημιουργίας πραξικοπήματος για την επιβολή ηγεσίας, ποτέ δεν έχει σημειωθεί στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Η παρέμβαση των συγκροτημάτων αυτών στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θυμίζει ’65 και το ΄89».

    ΔΗΜ.Είναι πολύ βαριά αυτά

    «Δεν είναι καθόλου βαριά. Είναι η περιγραφή του πράγματος. Απόδειξη είναι αυτά που σας λέω, ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, που το έγκυρο ΒΗΜΑ δεν μπορεί να μη γνωρίζει, έρχεται το έγκυρο ΒΗΜΑ και λεει στην πρώτη σελίδα Αδιάλλακτη κυβέρνηση, απούσα αντιπολίτευση. Για να στοιχειοθετήσει ότι είναι απούσα η αντιπολίτευση, η καλή αυτή εφημερίδα και οι συντάκτες της, ο κ. Κωβαίος και άλλοι τέτοιοι τύποι, δεν αναφέρουν τίποτα για όλα αυτά που ζούσαν στη Βουλή, τους έβλεπα, ήταν εκεί παρόντες. Πρόκειται για ένα αίσχος πραγματικά. Αυτό το αίσχος το ΠΑΣΟΚ θα το παλέψει και θα τους συντρίψουμε αυτούς. Δεν θα επιβάλλουν την άποψη τους».

    ΔΗΜ Ποιους;

    «Αυτούς που προσπαθούν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για λόγους που δεν γνωρίζω. Αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αγάπη τους για τον Βενιζέλο. Το πρόβλημα είναι η προσπάθεια απομείωσης, περιθωριοποίησης και διάλυσης του ΠΑΣΟΚ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφονται εναντίον του λαϊκού κινήματος, αλλά και αυτή τη φορά το λαϊκό κίνημα θα τους βάλει στη θέση τους».

    ΔΗΜ Ότι έγινε στην διάρκεια της εκλογής συνεχίζεται με άλλο τρόπο;

    «Το έχω πει αυτό. Το τι έγινε στη διάρκεια της εκλογής το έχω χαρακτηρίσει ήδη. Το ότι συνεχίζεται είναι προφανές.
    Αν πράγματι το πρόβλημα τους ήταν πως θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητος ο Βενιζέλος για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, με κάποια μεγαλύτερη κοσμιότητα, εφόσον είναι και ευρωπαϊκής τάσης έντυπο και εκσυγχρονιστικής τάσης δημοσιογράφοι, θα μπορούσαν να το προωθήσουν. Το προώθησαν κατά κτηνώδη τρόπο, κατά αχαρακτήριστο τρόπο και συνετρίβησαν.
    Τώρα προσπαθούν εκ των υστέρων να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Και για να προσπαθούν να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, το πρόβλημα τους δεν είναι ποιος θα είναι αρχηγός γιατί το θέμα της αρχηγίας λύθηκε και ο κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει. Το πρόβλημα τους είναι διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, να το να βάλουν στο περιθώριο. Οι αναγνώστες των εντύπων αυτών πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους αυτό και να τους δώσουν ένα σοβαρό

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΕ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ
    ΠΑΣΟΚ..
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    Η ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιατι καμμια φυλλαδα του ''δημοκρατικου'' χωρου-μη χεσω-
    δεν αναφερει σημερα τις δηλωσεις Παγκαλοιυ ?
    Ομοιος ομοιω πελαζει και κοπρια στα λαχανα.
    Ειναι ολοι τους χαμουρες.
    Και το κραξιμο απο τον Παγκαλο ειναι λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Για να σας δείξω πόσο σας φροντίζω σας δίνω μερικές συμβουλές για την τέχνη μου.....

    Θεωρώντας μεγάλη την πρόσφορά μου στον ανδρικό πληθυσμό σκέφτηκα να σας προσφέρω κι εγώ τις γνώσεις μου για τον στοματικό έρωτα!
    Οδηγίες λοιπόν για πίπα ή τσιμπούκι ή πεολειχία.

    Το πρώτο ζήτημα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι η καθαριότητα του πέους. Ασφαλώς και αυτό λειτουργεί πολλές φορές ως ανασταλτικός παράγοντας.
    Λειτουργεί όμως και ως δικαιολογία για να αποφύγει κάποιος το στοματικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι τα ανδρικά γεννητικά όργανα μια και είναι εξωτερικά είναι πολύ πιο καθαρά από το αιδοίο. Αρκεί βέβαια ο σύντροφός σας να μην είναι κανένας «μπίχλας» και έχει πάρει διαζύγιο με το σαπούνι. Οπότε η πίπα απαιτεί και την ανάλογη καθαριότητα.
    Προτιμήστε ο σύντροφός σας να είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Η καλύτερη στάση από άποψη ευκολίας και λιγότερων προβλημάτων είναι να πλησιάσετε το πέος από κάτω, δηλαδή να είστε ανάμεσα στα πόδια του και να πάρετε το πέος του στο στόμα σας χωρίς να το τραβάτε προς τα κάτω, δεν πρέπει να το ζορίζετε, να πηγαίνετε όπως πάει η γραμμή του. Πάρτε αρχικά το πέος στο χέρι σας. Αγκαλιάστε το απαλά με τα δάχτυλά σας. Με ήρεμες κινήσεις μπορείτε να παίξετε το πέος ενώ τραβάτε απαλά το πετσάκι ώστε να φανεί όλη η βάλανος (το πάνω μέρος του πέους ή αλλιώς το «αγύριστο κεφάλι). Η εξωτερική περίμετρος της βαλάνου είναι η κορόνα. Αυτή χωρίζει τη βάλανο από το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αν ακολουθήσετε την κορόνα, στο κάτω μέρος της, θα βρείτε ένα σύνδεσμο που ενώνει τη βάλανο με το υπόλοιπο σώμα του πέους. Αυτός ο σύνδεσμος θα ενώνει τη βάλανο με το πετσάκι και είναι καθοριστικής σημασίας για τον ερεθισμό του συντρόφου σας. Πιο κάτω από τη βάλανο όπως είπαμε είναι το κυρίως σώμα του πέους. Το μέρος αυτό δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις και ως συνέπεια δεν παρέχει ιδιαίτερα ικανοποιητικό ερεθισμό. Επομένως το ουσιαστικό παιχνίδι παίζεται με τη βάλανο του πέους και όχι με το υπόλοιπο σώμα.
    Ο πρώτος τρόπος πίπας είναι με το μεγαλύτερο μέρος του πέους στο στόμα σας. Είναι λάθος να καταναλώνετε ενέργεια ρουφώντας ολόκληρο το πέος! Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο φροντίστε ο ουρανίσκος από το στόμα σας να παίζει με τη βάλανο του πέος ώστε να μεγαλώνει ο ερεθισμός. Ο ρυθμός σας δεν πρέπει να είναι γρήγορος. Αρχικά τουλάχιστον προτιμήστε αργό ρυθμό και ανάλογα με τους αναστεναγμούς του συντρόφους σας μπορείτε να επιταχύνετε.
    Ο δεύτερος τρόπος πίπας (για καλύτερα αποτελέσματα) είναι η πίπα με τη χρήση χεριών. Με το δείκτη και τον αντίχειράς σας τραβάτε κάτω το πετσάκι του πέος και καθώς το χέρι σας πηγαίνει στη βάση του πέους η βάλανος είναι διαρκώς ακάλυπτη και ακινητοποιημένη. Εκεί αρχίζετε να κάνετε παιχνίδι με τη γλώσσας και στη συνέχεια ρουφώντας μόνο τη βάλανο. Όσο ο ερεθισμός του συντρόφους σας αυξάνει τόσο περισσότερο τραβάτε το πέος με το χέρι σας προς τα κάτω. Μέχρι να ολοκληρώσει ο σύντροφός σας.

    Εξυπακούεται ότι προσέχετε τα δόντια σας διότι άλλο πεολειχία και άλλο δάγκωμα.

    Ένας ακόμη τρόπος (και πολύ καλός) είναι ο εγκλωβισμός του πέους και κυρίως τη βάλανο του πέους ανάμεσα στην κλειστή οδοντοστοιχία με τα πλευρικά ούλα και στο μάγουλο. Είναι λίγο ζόρικος τρόπος αλλά ο ερεθισμός που προσφέρει είναι μέγιστος. Αρκούν μερικές κινήσεις του κεφαλιού του συντρόφου μας πάνω κάτω και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Απαιτεί βέβαια εξάσκηση και δεν πετυχαίνει με τη πρώτη.

    Βέβαια οι τρόποι μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με το πόσο ερεθίζεται ο σύντροφός σας. Κάτι που αγνοούν πολλοί είναι οι όρχεις ή αλλιώς τα αρχίδια ή μπαλάκια. Τα αγνοούν πιστεύοντας ότι δεν αποτελούν πηγή ερωτισμού και ερεθισμού. Λάθος μεγάλο. Θα έλεγα ότι η καλή η πίπα ξεκινά με γλείψιμο των όρχεων.
    Το άλλο ζήτημα είναι τι κάνουμε όταν ο σύντροφός μας εκσπερματώσει στο στόμα μας?
    Αυτό πραγματικά αποτελεί ένα καυτό ερώτημα. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός της πίπας είναι η ικανοποίηση του συντρόφου μας. Οπότε η εκσπερμάτωση σημαίνει (τις περισσότερες φορές) και την ικανοποίησή του.
    Που πάει όμως το σπέρμα? Το φτύνουμε διακριτικά ή το καταπίνουμε? Βέβαια υπάρχει η κλασική ανδρική ρήση ότι «η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι» αλλά αυτό είναι ζήτημα που καλύτερα να το κουβεντιάσετε με το σύντροφό σας. Η γεύση από το σπέρμα μη σας τρομάζει. Είναι κάτι ανάλογο με τη γεύση από το αιδοίο και έχει άμεση σχέση με τη διατροφή του συντρόφου σας.
    Βέβαια κάποιοι «πολύ άντρες» που την ώρα τις εκσπερμάτωσης προσπαθούν με τη βία και την πίεση του κεφαλιού του ερωτικού συντρόφου τους προσπαθούν να τον κάνουν να τα πιει είναι για φτύσιμο… Στο σεξ δεν υπάρχει καταναγκασμός! Αυτό πρέπει να είναι αρχή!

    Και οπωσδήποτε μετά το τέλος της πίπας φιλήστε το σύντροφό σας διότι όπως λέει ο babis “Τέλος να διευκρινίσω ότι μετά o σύντροφος θα σας φιλήσει, είναι ένδειξη ότι δεν σιχαίνεται το σώμα τους και σας λέει έτσι «ευχαριστώ ζουζούνι μου». Το ίδιο περιμένει από σας όταν βρίσκεστε στην ανάλογη θέση…”

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ
    ...............................................................

    Στο ΠαΣοΚ της μετεκλογικής εσωκομματικής περιπέτειας λίγα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει - τουλάχιστον με βάση τα υπάρχοντα και ορατά δεδομένα.

    Στην προκειμένη περίπτωση όμως μία εντύπωση είναι πολύ έντονη:
    Κάτι τρέχει με τη Φώφη... Θα είναι ή δεν θα είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία θα ποντάρει ο κ. Παπανδρέου για την ανανέωση που έχει εξαγγείλει; Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι θα είναι.

    Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές όμως η κυρία Γεννηματά έγινε κεντρικό πρόσωπο.
    Από τη στιγμή που ο κ. Παπανδρέου άρχισε να επισκέπτεται τις πυρόπληκτες περιοχές, το πρόσωπό της βρισκόταν δίπλα σε εκείνο του προέδρου του ΠαΣοΚ σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες και τα τηλεοπτικά πλάνα. Ολοι κατάλαβαν ότι ήταν ένα από τα στελέχη που ο κ. Παπανδρέου ήθελε να έχει κοντά του. Επειτα από λίγες ημέρες η υπερνομάρχης ετέθη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και... ως υπερνομάρχης εξέπεσε της υποψηφιότητας. Το ζήτημά της προβλημάτισε ποικιλοτρόπως πολλούς - ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ και μη.
    Επειδή είχε παραιτηθεί από τη θέση της για να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο, η κυρία Γεννηματά είναι πλέον μια πρώην υπερνομάρχης και φημολογείται ότι έχει επιστρέψει στην οργανική θέση της στην Εθνική Τράπεζα. Πολλές όμως είναι οι συντρόφισσες και οι σύντροφοί της που εξακολουθούν να απορούν όταν τη βλέπουν στα πρωινά τηλεοπτικά παράθυρα, ακόμη και μετά την επιστροφή της στα τραπεζικά γραφεία.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα γίνει «της Γαλλίας» αν επιμείνει στα σχέδιά της για το Ασφαλιστικό. Του άρεσε μάλιστα τόσο πολύ η προειδοποίηση, ώστε την επανέλαβε δυο-τρεις φορές.

    Μόνο που μάλλον διάλεξε τη λάθος χώρα και τη λάθος σύγκρουση για να τρομάξει τους συνομιλητές του: στη Γαλλία, οι απεργίες άρχισαν να διαλύονται ησύχως (ήδη τον δρόμο της εργασίας πήραν οι σιδηροδρομικοί) αφού ταλαιπώρησαν τον κόσμο, συγκέντρωσαν ποσοστά αποδοκιμασίας από 58% ως 65% και χάρισαν στον Σαρκοζί την πρώτη του μεγάλη κοινωνική νίκη. «Η μέθοδος Σαρκοζί» τιτλοφορούσε προχθές με θαυμασμό ο «Figaro».

    Αν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ονειρεύεται να προσφέρει μια τέτοια νίκη στον Καραμανλή, κανένα πρόβλημα. Αν όμως τρέφει άλλες φιλοδοξίες, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί κάτι καλύτερο. Οχι φυσικά για να κατεβάσει τα χέρια απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά για να βρει κάτι πιο πειστικό να της αντιτάξει.

    Αυτό είναι ένα μόνιμο πρόβλημα με τους επίσημους συνδικαλιστές. Νομίζουν ότι ακόμη αιματοβαμμένοι από τα εσωκομματικά μαχαιρώματα του ΠαΣοΚ, μπορούν από τη μία ημέρα στην άλλη να ηγηθούν της ευρύτερης κοινωνικής αντίδρασης στην κυβερνητική πολιτική. Δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν απατώμαι, οι συνδικαλιστές είναι ελάχιστα συμπαθέστεροι στην κοινή γνώμη από τους πολιτικούς ή τους δημοσιογράφους. Ως εκ τούτου δύσκολα θα σηκώσουν το βάρος που διεκδικούν.

    Υπάρχει, θα μου πείτε, το προηγούμενο του 2001. Με μια ουσιαστική διαφορά: τότε η αντίδραση προερχόταν από το εσωτερικό του κόμματος που ασκούσε τη διακυβέρνηση. Η κυβερνητική παράταξη περισσότερο από την κοινωνική αντίδραση μέτρησε το ενδεχόμενο να χάσει τον κομματικό της στρατό. Σήμερα ο Καραμανλής δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο. Το αντίθετο: μια σύγκρουση με απωθητικούς συνδικαλιστικούς μηχανισμούς μπορεί να του προσφέρει πόντους στο ακροατήριο των μετριοπαθών πολιτών.

    Υπό μία προϋπόθεση: ότι στη διάρκεια της σύγκρουσης θα διατηρήσει με το μέρος του την κοινωνική πλειοψηφία, όπως συνέβη με τη γαλλική κυβέρνηση. Ούτε αυτό θα είναι απλό. Η κοινωνία έχει την ικανότητα να ανακαλύπτει τις εκατέρωθεν υστεροβουλίες, των συνδικαλιστών ή των κυβερνήσεων. Και αν αυτές των συνδικαλιστών μοιάζουν προφανείς, ούτε η κυβέρνηση Καραμανλή χαίρει κανενός τεκμηρίου ικανότητας, αθωότητας ή καλών προθέσεων.

    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Καραμανλής χρειάζεται να επιδείξει τη λεπτή αίσθηση ισορροπίας ανάμεσα στο εφικτό και στο αναγκαίο, ανάμεσα στη σταθερότητα και στη διαπραγμάτευση, ανάμεσα στην αποφασιστικότητα και στην ευλυγισία, που επιδεικνύει ο Σαρκοζί. Χρειάζεται, με άλλα λόγια, να γίνει ένας άλλος Καραμανλής από αυτόν που ξέραμε ως σήμερα. Είναι άραγε εφικτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Διαπιστώνω με χαρά πως τα παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά και σε άλλους εργοδότες! Έτσι τώρα λίγο-λίγο γίνονται διακριτοί οι ρόλοι του κάθε παράγοντα στην ΄
    πολιτική ζωή του τόπου και η λαϊκή οργή δε θέλει παρά ένα κλικ για να ανατινάξει τους υπονόμους και να θάψει μέσα όσους τους χρησιμοποιούν για να βλάψουν τη δημοκρατική, προοδευτική παράταξη. Όσοι έζησαν το 65 θυμούνται καλά τη λαϊκή οργή. Όσα κι αν τους χαρίζει ο Πινόκιο δεν τους φτάνουν για να επιβιώσουν αν δεν τροφοδοτούνται καθημερινά με εκατομμύρια ΕΥΡΩ από τις πωλήσεις και τις διαφημίσεις των εντύπων τους.
    Τώρα το πού χωράει η χαρά με την διαπίστωση που είπα στην αρχή είναι ηλίου φαεινότερο: Όσο έγραφαν εναντίον του ΓΑΠ κατά την περίοδο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας, τόσο ανέβαινε το κασέ του! Είπα και αλλού: Ευχαριστούμε την ΑΥΡΙΑΝΗ!! Εδώ θα πούμε σε λίγο: Ευχαριστούμε τα ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!!
    Γιατί επιτέλους ο λαός θα καταλάβει και θα αποφασίσει να τα τους τιμωρήσει και να δώσει τη νίκη στο μεγάλο Δημοκρατικό, Προοδευτικό, Σοσιαλιστικό Κόμμα, που θα ανακόψει το κατρακύλισμα της χώρας που δρομολόγησε και εκτελεί με μεγάλη ευσυνειδησία μια νομεκλατούρα αδίστακτη! Μια νομεκλατούρα που συνθέτει την πιο τραγική για τη χώρα ομάδα διακυβέρνησης με έναν επικεφαλής που δεν κυβερνά, με έναν επικεφαλής που προχωρά με το "δοκιμή και πλάνη" σαν τον ποντικό του ΠΑΥΛΩΦ! Με έναν επικεφαλής χωρίς πυξίδα!


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αει ψοφα ρε γουρουνι Παγκαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *