GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πληρώνουν τα 60 ευρώ...

...στους χειριστές υπολογιστών των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Και τους ταλαιπωρούν όπως οι δημόσιες υπηρεσίες! Θα θυμάστε την αμοιβη ...

...στους χειριστές υπολογιστών των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Και τους ταλαιπωρούν όπως οι δημόσιες υπηρεσίες!

Θα θυμάστε την αμοιβη που ελεγαν οτι θα δωσουν για τους χειριστες Η/Υ το ΠΑΣΟΚ για την ημερα των εκλογων...
Ε, λοιπον οχι απλα ξεσκιστηκαμε κανονικα στη δουλεια απο το Σαββατο προσπαθωντας να συνδεθουμε με το αθλιο δικτυο που ειχαν στησει...

Οχι απλα αντι να τελειωσει στις 6 η δουλεια μας οπως προβλέπονταν, τελειωσε στις 9 και.... Οχι απλα μας τρεχανε για να βρουμε stick για να αποθηκευσουμε τα δεδομενα μετα απο 12+ ωρες σε μια καρεκλα...
Αλλα δεν μας έχουν ακομα δωσει αυτά τα αναθεματισμενα 60 ευρω ....
Σε τηλεφωνο που πηρα προσφατα με παρέπεμψαν, σαν να επαιρνα σε δημοσια υπηρεσια, στο οικονομικο τμημα του κινηματος κοκ ....
Μα καλα, περιμενουν απο 6.000 χειριστες να χρεωθουν και στα υπεραστικα για να πληρωθουνε εκτος των αλλων αρνητικων;;
Αισχος! Και ο κ.Παπανδρεου να μου γλεντα εξω...
Ντροπη σας!
Ν. Χ.

15 σχόλια

  1. Με εσένα θα ασχολούμαστε συνέχεια "Ν.Χ.";

    Εθελοντικά πήγες, τι θες τώρα;
    ...ασε που μας έπρηξες με "καταγγελίες" και άλλες μπούρδες πριν γίνεις δεκτός.

    Σου'χω κι ένα νέο, το νησάκι σου ακόμα ερευνάται...

    Να μην πήγαινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos vre agori mou i koritsi mou...

    to gegonos oti grafeis me afton ton tropo apodeinkiei dio pragmata :
    1) oti eisai valtos
    i 2) oti aplws to ekanes gia ta lefta....

    ok, kai alloi pigan xeiristes, den kanoun omos etsi...

    asto diaolo, zoon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς μαλακα του πρωτου ποστ

    Με αυτη την νοοτροπια περιμενετε στο ΠΑΣΟΚ να βγειτε?Καραγκιοζακια!

    Βαπτιζετε την κλεψια εθελοντισμο?

    Βαπτιζουμε και εμεις το γαμησι στο ΠΑΣΟΚ .. 20% και θα τα πουμε στις επομενες εκλογες!

    Μαλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι antipress και οι υπουργοι τοσα χρονια εθελοντες δεν ηταν?
    Και οι βουλευτες?
    Αυτοι δεν πληρονταν?
    Αλλωστε ειναι το δογμα του εκσυγχρονισμου του Σημιτη αυτο.
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ 60€. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou eiste malakes kai trexate gia tous allous malakes kala na pathete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πληρωθηκες?

    Ωραια!
    Πηγαινε στη "επιθεωρηση εργασιας".

    ΟΧΙ να σου κλεβουνε και τον ..μοχθο σου οι πασοκοσκυλαιοι!!

    Να τους κανεις καταγγελια τους πουστηδες!

    (Αλλα γιατι ..πηγες??

    Ε!? ρε πασοκοσκυλο ,γιατι πηγες??

    Σουφεξε το μπραβογιοργο?
    Η μηπως θαμπωθηκες απο το χιμπατζοειδη το μπενιζελο?
    Η το αλλο το αχρηστο αφισκιο?

    Να σου βαλουν και προστιμο ρε πουστη..

    Να πληρωσεις ρε κουφαλα για να μαθεις..
    Η πασοκοσκυλια λεφτα θελει να αρπαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. N.X GELIE
    TO PASOK EPIFTHINE THN PROSKLHSH AFTH STA MELH KAI TOYS FILOYS TOY EK TWN IPIWN KANEIS DE THA XE THN ALITIA NA GRAPSEI TETIES MALAKIES.
    AN EISAI ALITAKI THS DEKSIES GIA NA LES AFTA POU LES PROFANOS DEN PATHSES KAN OPOTE MH MAS PRIZEIS TA ARXIDIA GIATI EGW MPORW NA SOY PARATHESW XILIADES SINTROFOUS POU DOULEPSAN PRAGMATI SKLHRA KAI PLHROTHIKAN STIN WRA TOUS KAI PIO PANW.
    STHN TOPIKI MOU BALAME KAI APO TH TZEMPH MAS GIA NA DWSOUME KATI PARAPANW STA PAIDIA POU EMHNAN ENA DIORO PARAPANW KAI FRONTHSAME OLH THN HMERA NA EXOYN NA TRWNE KATI KAI NA MHN DIPSASOYN OPOTE DEN ANTEXW NA AKOUW AFTES TIS ANOISIES APO KAPIOYS TSATSOUS SAN KAI SENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:56
    KANEIS APO TO PASOK DEN EIPE TIPOTA PERI BAFTISHS THS AMOIBHS WS ETHELONTIKH DOULIA.
    AN EXEIS KATI ANTITHETO FERE MOY ESTW MIA DILOSI ARMODIOU.
    OSO GIA TON ETHELONTISMO TSATSOI POU GIA TO MONO POY TOYS ENDIAFEROYN TA KOMMATA EINIA H KONOMA KAI KAMIA THESOYLA TOYS EXOYME XESMENOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε πιό χωριό δεν θα στολίσουν φέτος τα Χριστούγεννα; Στα Ζωνιανά, γιατί δεν έχουν πιά δενδρίλια να στολίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε λιγουρη στο κομμα παμε για πολλα αυτα που θελεις εσυ μονο ενα πουρο αγοραζεις, μαλλον εισαι φρεσκος εχεις να μαθεις πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα παράπονα στην Ν.Ε σου..ας προσέχατε.εμείς τα πήραμε αμέσως.δε σου φταίει ο Γιώργος γιαυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υστερα από μια δίμηνη απόδραση από την πολιτική, το ΠΑΣΟΚ, εκ των πραγμάτων, τη βρίσκει μπροστά του. Τώρα που έκλεισε τον κύκλο των εσωκομματικών διεργασιών με την εκλογή του προέδρου, είναι αναγκασμένο να λειτουργήσει πολιτικά, να μιλήσει πολιτικά, να δράσει πολιτικά. Αλλωστε, το να αποβάλει ένα πολιτικό κόμμα από τη λειτουργία και τη δράση του την πολιτική συνιστά παραδοξότητα και το οδηγεί σε αυτοακύρωση.
    Το ΠΑΣΟΚ, έχοντας απολέσει τον δυναμισμό και τη ζωτικότητα που το διέκρινε, αδυνατεί να κατανοήσει τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο κοινωνικό, οικονομικό αλλά και πολιτικό περιβάλλον. Δεν μπορεί να αφουγκραστεί τα υπόγεια ρεύματα της κοινωνίας, ούτε να προετοιμαστεί εγκαίρως για τις αλλαγές που έρχονται.
    Στο φαντασιακό υποσυνείδητο των μελών και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα λειτουργεί ως ένας μηχανισμός διασφάλισης ρόλων και θέσεων σε κάθε λογής εξουσιαστικούς μηχανισμούς, στο κράτος, στη διοίκηση, στην κοινωνία.
    Υπάρχει χαρακτηριστικότερη απόδειξη του γεγονότος αυτού από τη συμπεριφορά των αποκαλούμενων βαρόνων κατά τη διαδικασία της εκλογής προέδρου; Το μόνο μέλημά τους ήταν η ενίσχυση του προσωπικού τους ρόλου. Ανάλογη ήταν και η συμπεριφορά των περισσότερων στελεχών του κομματικού μηχανισμού, μεσαίων και κατώτερων.
    Ο εγκλεισμός του ΠΑΣΟΚ στον εαυτό του, η αυτιστική του συμπεριφορά, η ανικανότητά του να πείσει τους πολίτες ότι αποτελεί μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση εξουσίας οδήγησαν στην οδυνηρή ήττα των εθνικών εκλογών.
    Το δυσοίωνο, βέβαια, είναι πως ακόμη και σήμερα δεν θέλει να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί.
    Μετά, λοιπόν, την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, το ΠΑΣΟΚ καλείται να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει πολιτικά, να αποδείξει ότι διαθέτει καθαρό στίγμα και μπορεί να αποτελέσει πρόταση κυβερνητικής προοπτικής.
    Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, για να γίνει ξανά κυρίαρχο, πρέπει να ρίξει άγκυρα στο κέντρο και να εκφράσει πολιτικά τον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο, να εκπροσωπήσει τα δυναμικά κοινωνικά στρώματα, να επεξεργαστεί ένα νέο πολιτικό σχέδιο για τη χώρα και την κοινωνία με μετρήσιμους στόχους.
    Το στρατηγικό πλεονέκτημα του Ανδρέα και του Σημίτη ήταν ότι είχαν κατορθώσει να εκφράσουν αυθεντικά, εύστοχα και αποτελεσματικά δύο διαφορετικές εποχές, καταθέτοντας σαφή και συγκεκριμένα κοινωνικά και πολιτικά προτάγματα.
    Ποιο είναι το στρατηγικό πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ σήμερα; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα, στο οποίο, δυστυχώς, δεν υπάρχει απάντηση. Οπως δεν υπάρχει απάντηση και στα ακόλουθα ερωτήματα: Με ποιες πολιτικές, με ποια πρόταση, με ποιες δυνάμεις, με ποια πρόσωπα μπορεί να κατακτήσει την υπεροχή του έναντι της Νέας Δημοκρατίας.
    Αλλωστε, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εκλογές, δεν αρκούν ο καταγγελτικός λόγος και η στείρα αντιδεξιά ρητορική, ούτε τα προγράμματα που περιορίζονται στην εξαγγελία μέτρων και παροχών. Και κυρίως δεν μπορεί να είναι πανάκεια η «αριστερή στροφή». Οι πολιτικές αριστεροσύνης, τις οποίες επιστρατεύουν κάποιοι για να εξηγήσουν την άνοδο των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, παραβλέπουν τα μαθήματα αντιπολίτευσης που παρέδιδε ο Αλαβάνος τα τριάμισι αυτά χρόνια.
    Το ΠΑΣΟΚ, αν θέλει να ανακάμψει και να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας κυβερνώσας παράταξης, οφείλει να εγκαταλείψει τις πολιτικές του συγκερασμού (κρατιστές, μη κρατιστές, εκσυγχρονιστές-βαθύ ΠΑΣΟΚ) και να υιοθετήσει μια σύγχρονη μεταρρυθμιστική ατζέντα.
    Μία ατζέντα με σημείο αιχμής και κινούσα ιδέα την ανάγκη αλλαγών και μεταρρυθμίσεων παντού. Ο αποκαλούμενος μεσαίος χώρος δεν είναι πολιτικό εφεύρημα του Καραμανλή. Είναι μια αδιάψευστη πραγματικότητα που συνδέεται ευθέως με τις μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας.
    Η ανατοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο θα το βοηθήσει να αντιληφθεί ότι τα προβλήματα του σήμερα και του αύριο δεν λύνονται με συνταγές της δεκαετίας του 80. Οσο το ΠΑΣΟΚ μένει προσκολλημένο στις θεωρίες της πολιτικής καθαρότητας τόσο θα επιτρέπει στον Καραμανλή να εδραιώσει την κυριαρχία του ως φορέας μιας δήθεν μεταρρυθμιστικής δύναμης που προωθεί, ωστόσο, συντηρητικές πολιτικές.
    Αν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλει να προσδώσει στο κόμμα τη δυναμική της κυβερνητικής προοπτικής, οφείλει να ανιχνεύσει τις προθέσεις και τους προβληματισμούς της μεγάλης εκλογικής βάσης που κινείται σε μια κεντροαριστερή τροχιά.
    Η ανίχνευση αυτή είναι αναγκαία, είναι απαραίτητη, προκειμένου να μελετηθούν και να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ανακατατάξεις που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία, αλλά και ο πυρήνας του εκλογικού σώματος που έδινε νίκες στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
    Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική είναι αναγκαία και βασική προϋπόθεση, προκειμένου να ασχοληθεί με τα μεγάλα και ουσιώδη προβλήματα, αλλά και να υπερβεί όλες εκείνες τις παθογένειες που το κρατούν καθηλωμένο στο παρελθόν.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν διάβαζες το email σου (εκτός αν δεν ξέρεις τι είναι) θα είχες ενημερωθεί για τον τρόπο της πληρωμής σου, όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι χειριστές! Μάθε λοιπον οτι τα χρήματα κατατέθηκαν από το ΠΑΣΟΚ στους λογαριασμούς των Νομαρχιακών, σύμφωνα με τα στοιχεία των χειριστών που έστειλαν. Ο κάθε χειριστής απευθύνεται στη Νομαρχιακή του για να πληρωθεί. Απλά και καθαρά! Εκτός αν είσαι "εικονικός" χειριστής και ψάχνεις τρόπους να τσεπώσεις το 60ευρω! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά μην σε πληρώνανε οι αρχικλέφτες. Κι εσύ δουλάκι τους...Φύγετε ρε από τους σαπισμένους! ΦΥΓΕΤΕ οσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *